SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (animatie): REVOLUTIA va invinge NOUA ORDINE MONDIALA …

Posted in antihrist, NOUA ORDINE MONDIALA, revolutie by saccsiv on iunie 29, 2010

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 29, 2010 at 8:04 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Zadkielix said, on iunie 29, 2010 at 10:42 pm

    CAT adevar in ceea ce au ilustrat acesti oameni in acest desen animat!
    Oare se va trezi dina ceasta anestezie si fiinta umana?
    Stau si ma intreb, poate si niciodata nu e prea tarziu!
    🙂

    Apreciază

  3. Pustnicul Digital said, on iunie 29, 2010 at 10:59 pm

    Parcă sunt sindicaliștii cu dansul pinguinului. Vine trenul falsei NWO peste ei și ei pun de un concert rock pe acorduri demonico-tribale. Nu mă miră deloc că acest filmuleț e produsul infowars. Agenda lui AJ e foarte clară și bine conturată. Totuși, mulțumită lui mi-am dat eu seama în ce lume trăiesc…

    Dar no problem, reala NWO îi va salva și pe ei de pe șină direct în brațele antihristului.

    Apreciază

  4. Arcasul lui Stefan!!! said, on iunie 30, 2010 at 1:02 am

    Saccsiv o intrebare ca de la roman la roman:
    citeam azi articolul:
    http://www.antena3.ro/romania/populatia-romaniei-scade-vertiginos-pana-in-2050-ar-putea-ajunge-la-15-milioane-de-locuitori_102732.html

    acum asa estimativ grosier cam 8 milioane de romani ar cam disparea prin moarte, iarna demografica, presiuni economice, avorturi, anticonceptionale (sterilitate), migratie samd!

    ce vreau eu sa te intreb este : cine crezii ca vor veni in locul celor aproape 8 milioane de romani care se estimeaza ca nu vor mai fi in Romania pana in 2050! doar asa un gol trebuie umplut si sincer in nici o Tara din UE nu a fost o migratie mai mare a populatiei ca cea din Romania! In care Tara s-au facut presiuni constante asupra populatiei prin diverse regimuri, politici, masuri economice si o continua re-educare???

    si prin ce scrii tu, ce mai citesc eu, ce mai discut cu lumea mi se contureaza o imagine destul de clar ceva in genul Planul B pentru tara care are exact aproape 8 milioane de locuitori! Stii daca explodeaza butoiul Orientul Mijlociu aia 8 milioane trebuie relocati nu-i asa?
    Asa se face ca avem scut si alte minuni! Asa se face ca se tot profeteste de la Ana la Caiafa ca Romania va deveni un Centru Spiritual al Lumii samd. Centru pana cand se reconstruieste templul atat de drag lor!

    cele bune!!!

    Apreciază

    • Rody said, on iunie 30, 2010 at 6:30 am

      Ca sa vedeti cine e programat sa vina pe pamanturile noastre, ca sa va infiorati si ca sa putem face ceva,cititi pe acest blog : http://ileanastandss.blogspot.com/ si cartile pe care le-a scris d-na agent DIE Ileana Stan.Cartile le gasiti la MIRACOL, acolo gasiti si biografia Ilenei Stan. Poate ca ati facut-o deja. Multumesc pentru gazduirea mesajului.

      Apreciază

      • kosk said, on iunie 30, 2010 at 8:41 am

        dna agent ii un Corut cu fusta in buna traditie ceausista a securistilor”patrioti”-din atei s au transformat in pagani zamolxieni, ufologi si newageristi. Cu dreapta credinta is incompatibili, vad.Fatuca nu face exceptie, ci confirma regula.

        Apreciază

      • Arcasul lui Stefan!!! said, on iunie 30, 2010 at 10:13 am

        salutari la echipa de juniori a Mossad! eu astept cu nerabdare navetele spatiale ale stramosilor nostri celesti in forma de shaorme gigantice

        Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 30, 2010 at 3:11 pm

      Arcasul lui Stefan!!!

      Razboiul, revolutia si „solutia” vor veni pana in 2050. In rest, ca au sau nu un plan precum cel descris de tine, nu stiu.

      Apreciază

  5. nea Anderthal said, on iunie 30, 2010 at 1:17 am

    salut,
    Ptr. cei care „gavaresc” engleza am recomand acest link:

    Apreciază

  6. nea Anderthal said, on iunie 30, 2010 at 1:40 am

    salutare neamule,
    Va rog sa cititi cu atentie acest mesaj si sa va spuneti-mi daca gandesc corect sau ma insel.
    Cu ceva ani in urma am intilnit din intimplare un batran *vreu originar din Romania cu care m-am imprietenit.El era cam renegat de ai „$ai” si poate de asta mi-a spus niste lucruri interesante: ca, in cazul unui ra$bel intre „ei” si verii „lor” Romania V-A PRIMI UN NUMAR MARE DE *VREI(cei originari de la noi,banuiesc eu) CA SA SE ADAPOSTEASCA PE TIMPUL NECAZULUI.Restul ar urma sa se duca la poleci si la vecinii nostri din „campia Paranoica”(la oagari).De fapt majoritatea celor care au fondat statul ‘lor” in 1948 din aceste zone au venit.Asa se explica declaratie lui $imon Pere$ daca „ei” vor cumpara(traducerea a fost corecta?..sau au cumparat deja?) Polonia,Ungaria si Romania.Ciudat ca oagarii au fost primii faliti, apoi noi( cu toate ca Ba$elu’ a spus ca Romania nu are nevoie de imprumut cind economia era la +7-8% crestere) si acum urmeaza polecii.De aceea au „tacut” DEMONOcratii din Apus la „accidentul” din Smolensk..etc.De ce nu se duc si la katzapi(rusi) si haholi (ucraineni)? Se pare ca tarile acestea vor suferi mari distrugeri in urma ra$belului ce vine(?).Curios este si faptul (citit din ziarele „romanesti”) ca la nord de Bucuresti(„La boue qui reste”) sunt ceva cartiere rezidentiale GOALE!Cine le-a ridicat?O companie care este o capusa a lui „Rot$ield”!Ciudat? Cum vor face cu noua „putere” la oagari care se zice ca este „extremi$$ta”?O sa-i puna si pe aia untr-un avion si o sa-i trimita la rusi?Vorba orbului:..”vom vedea..”

    ps: nu vreau sa speculez „profetii” cu Bucurestiul nou’ Ru$alim si ca Tempul ar fi „Casa-Boborului”..etc dar un lucru este clar: SE COACE „CEVA”

    Apreciază

    • constantin said, on iulie 1, 2010 at 7:03 pm

      Adevarata lucruri… si eu am discutat de curand cu cineva care are relatii comerciale cu evreii si mi-a confirmat cele zise de tine…evreii au in toata Europa, cartire intregi care in cazul unui razboi cu Iranul vor fi populate cu familiile acestora ( la evrei ma refer )

      Apreciază

  7. mihai said, on iunie 30, 2010 at 4:55 am

    super!
    dar nu cred ca se vor da multi de pe linie, din pacate…
    pur si simplu le e lene,
    le e bine asa,
    sau nu cred, cu toate ca e evident.
    pacat…

    Apreciază

  8. crip 81 said, on iunie 30, 2010 at 9:30 am

    da … fain filmulet , cu lozinci si concerte de muzica v-om scapa de noua era ! Sa crapi de ras nu alta .

    Apreciază

  9. duhulcapitanului said, on iunie 30, 2010 at 12:19 pm

    Aprpos de ileana sta, tipa e dusa rau cu pluta, sa stiti e foarte paranoica, dar tot ce zice ea este adevarat, arata poze cu noi pasapoarte , termeni gen cetateni ai lumii,ai terei, sa ilocuim religiile cu religia mozaica, ca omu se amntuieste singur, exact cum zic new-age , si tot ce abereaza jidanii despre crestini, si in mare parte are dreptate !
    paranoica este dupa cum posteaza, se manifesta, intra de pe 7 conturi, o blochez, si insista, la urma isi face cont unde incearca sa dea bine alnga mine, ca o libidinoasa, sa imi scrie comentarii ca ma admira,dar o recunosc de la o posta :)))
    am facut niste clipuri unde aratam cum icnita la ura, spune sa distruga crestinismul, si neaga divinitatea lui Hristos, citeste din talmud si ne numeste idolatrii :))))
    apoi intra de pe N conturi sa scrie ca o disperata, sa jigeansca pe crestini in ultimul hal, la urma sa zica ca se intelege bine cu zamolxeni…
    dar aici se leaga toate, publica cartile la editura pavel corut, si peste tot spune de corut ca apara interesele sionistilor….. dupa ce am gasit un vid foarte bun, unde arata cum caiafa, preotul jidan nega pe Iisus inchizand ochii si cu o anumita miscare a mainilor, iar corut o facea identic ca el….. mai erau si articole pe cateva bloguri care spuneau ca este agent al sionsitilor, si chiar el declara ca a infiat un copil evreu….
    dupa ce spunea la OTV ca nu stie ebraica, deodata incepe sa spuna ca stie, ca a invatat ebraica, si intrebat de unde a spus ca e treaba lui…. si sa nu uitam ca Pavel e nume de jidan

    Apreciază

  10. Silviu C said, on iunie 30, 2010 at 1:48 pm

    Saccsiv filmuletul e relevant, ma gandesc ca in incercarea lor de a pacali oamenii cu aceasta falsa Noua Ordine Mondiala (FNOM) ar putea agauga si ideea unui fals antihrist..
    Ma gandesc aici chiar la asa zisul Maytreia… Nu stiu daca imaginatia mea este bogata dar ma gandesc ca diavolul cunoaste si el Biblia pe de rost, cunoaste scrierile Sfintilor Parinti, si asa ar putea actiona prin aliatii sai.
    1) Este prezentata FNOM
    2) Acesta FNOM are fals Messia si totodata un Fals Antihrist( nicidecum realul Antihrist)
    3) Oamenii care nu stiu de aceasta FNOM si de acest Fals Antihrist ar putea primi reala Noua Ordine Mondiala si realul Antihrist cu bratele deschise..
    Nu stiu e o presupunere.. M-am pus in pielea dusmanului ce ar putea face…
    De aceea Saccsiv constatarea ta referitoare la FNOM si RNOM mi se pare unica si foarte relevanta in domeniul asta !

    Apreciază

  11. kosk said, on iunie 30, 2010 at 2:16 pm

    e zionista pursinge.

    Apreciază

    • duhulcapitanului said, on iunie 30, 2010 at 2:47 pm

      si ea si Pavel Corut sunt sionisti, a fi sionist nu este necesar sa fii neaparat iudaist, poti fi ateu,satanist…. ca si in masonerie
      sionistii sunt impotriva traditionalismului si a religiilor, dar culmea de religia iudaica nu se leaga ci chiar o sprijina, pentru ca sunt convinsi de fanatismiul evreilor si rolul lor decisiv la contributia distrugerii crestisnimului, plus ca trebuie sa tina de o anumita doctrina,regula , sa aiba o organizare ,ca si masonii de altfel,trebuie ca sa aiba un ideal sa serveasca stapanilor,sa creada in ceva

      Neaparat trebuie batut apropo pe tema aceasta, poate face si sacciv un articol cand are timp,de legatura din ileana si pavel, care el se da mare combatant al iudiamsului, al religiilor iudaice, si al iudeo masoneriei, dar el aduce elogii masoneriei, si o promoveaza pe jidanca asta sionista, care scrie in cartile ei despre masonerie cu laude, cuvinte de bine, sa nu mai spun de admiratia pentur Rotchild si alti illuminati, posedati , masoni !!!
      si el Corut care detesta iudeo masoneria, cum accepta pe langa el o asa propovaduitoare a masonilor??? trebuie facut un articol pe tema asta, legaturile lui corut cu oamenii masoneriei, cu oreste, intr-o emisiune in care spunea despre marii inventatori pe care-i numea initiati, exact ca in masonerie…. oreste de asemenea cavaler templier,care batjocoreste crestinismul… cred ca ar fi un articol bun,sa instiintam pe toti despre nenoirocitii astia !

      Apreciază

  12. wolfwie said, on iunie 30, 2010 at 3:14 pm

    daca va uitati atent apar cateva imagini case se misca prea repede intre secundele 45 si 55 de la pornire filmuletului, si se suprapune o imagine sau desen tot pe aici pt o fractiune de secunda.

    Apreciază

    • Catalin Kirk said, on iunie 30, 2010 at 10:05 pm

      Sunt artefacte de compresie a semnalului video, a facut vorbitorul o miscare mai ampla si neuniforma care nu a putut fi procesata „curat”.

      Apreciază

  13. […] VIDEO (animatie): REVOLUTIA va invinge NOUA ORDINE MONDIALA … […]

    Apreciază

  14. c said, on iulie 1, 2010 at 8:26 pm

    Tracy Chapman: Talking About a Revolution

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.