SACCSIV – blog ortodox

Unui cercetator incomod i s-au implantat in secret doua cipuri Veri-Chip in umar? Ce stim despre acest BOB BOYCE?

Posted in BOB BOYCE, CIPURI, IMPLANTURI, VeriChip by saccsiv on decembrie 14, 2010

Citez din articolul Bob Boyce’s un-requested VeriChip and associated tumor removed:

Boyce a avut in cele din urma si al doilea implant VeriChip inlaturat impreuna cu tumoarea asociata. De data aceasta personalul chirurgical a documentat implantul cu fotografii, ‘’corpul strain’’ fiind plasat de catre chirurg intr-un recipient sigilat pentru a stabili lantul probelor in custodie.

Anul trecut am raportat ca Bob Boyce, un foarte venerat inventator de sisteme de electroliza  ultra-eficienta si a unui circuit de baterie cu autoincarcare (exploatand energia din mediu, posibil din energia punctului zero) a contractat cancer terminal si ca punctul de origine a fost un microcip VeriChip pe care cineva l-a implantat in umarul lui drept fara stirea sau permisiunea lui.

El a avut deja un cip eliminat, dar s-a dovedit ca un alt cip era inca acolo, implantat mai profund, fapt confirmat de un X-Ray.

El a trait cu acest cip timp de un an, dar in final a fost eliminat ieri la spitalul regional Fannin in Blue Ridge, Georgia.

Personalul chirurgical de la Fannin a fotografiat cipul atunci cand a fost scos din tesuturi, si l-au pus intr-un recipient medical, etichetat „corp strain” si sigilat de catre chirurg.

Culoarea albastra a tesutului este de la un colorant ce a fost injectat pentru a accentua celulele canceroase.

Astfel de cipuri au fost documentate pentru a instiga uneori tumorile unde acestea au fost  implantate (ref), cum a fost si cazul cu Boyce (ref).

Boyce a postat pe website-ul lui fotografii ale procedurii impreuna cu comentariul:

„Unii au spus ca acest VeriChip a fost o plasmuire a imaginatiei mele. Ei bine, acesta eliminare „imaginara” a VeriChip-ului a fost documentata pe film chiar de catre personalul chirurgical.

http://www.bobboyce.org/photos/IM001969.jpg

Un al doilea  microcip implant VeriChip a fost scos ieri din umarul lui Bob Boyce, care a fost plasat acolo fara stirea sau consimtamantul sau.  Culoarea albastra este de la un colorant ce marcheaza celulele canceroase, a caror formare odata cu implantul VeriCip nu este ceva necomun. (ref)

http://www.bobboyce.org/photos/IM001971.jpg

‘’Corpul strain’’ VeriChip pus intr-un recipient medical si sigilat de catre chirurg.

Prima data cand Boyce a observat ceea ce s-a dovedit a fi primul din cele doua chipuri, a fost la inceputul lui Aprilie, 2009 cand lucra cu un fost asociat, Bob Potchen, de la Precombustion Technologies Inc. (PTI), acum numit ‘’Celula’’, pe care l-a intalnit prima oara in Iulie 2008. Potchen, anterior cu NSA implementa tehnologia lui Boyce cu generatorul de hidroxi unui produs pe care urma sa-l scoata pe piata. Relatia dintre ei a devenit tot mai tensionata si Boyce se pregatea sa plece.

Dupa ce a baut o bautura ‘’invioratoare’’ adusa de Potchen, Boyce a atipit la un birou din PTI, dormind pe tot parcursul noptii. Cand s-a trezit si-a simtit umarul drept ca fiind amortit; cand l-a frecat a simtit un nodul tare si mic, acolo. Avand recent cancer de piele benign eliminat, Boyce a presupus ca si acest nodul este doar o alta tumoare si nu s-a mai gandit la el, pana cand pielea a inceput sa se inroseasca si umarul lui a devenit foarte inflamat cateva luni mai tarziu.

Cand s-a intors in laboratorul sau a observat ca umarul lui „transmitea” RF (frecvente radio) sub forma de radiatii. Apoi, cand tumoarea care se formase acolo i-a fost inlaturata, s-a uitat la microcipul de marimea unui bob de orez inainte ca doctorul sa ia tesutul pentru a fi examinat la patologie. El a cercetat apoi diferite companii care produc microcipuri implantabile, si a vazut ca cipul care i-a fost scos din umar se potrivea cu cipul proiectat de compania VeriChip. In particular, exista un strat subtire alb de cauciuc – ca un invelis pe un capat pe care creste tesutul, in felul acesta cipul sa nu migreze. Raportul de la potologie nu a mentionat despre cip.

Datorita politicilor acestei situatii, Boyce a gasit cu greu un chirurg care sa-i sustraga cipul si sa documenteze eliminarea acestuia. Cand al doilea cip a fost eliminat Boyce a vrut de data aceasta sa se asigure ca exista un “sir de probe” adecvat si legal, asa cum a fost certificat de chirurg cand l-a pus in recipientul medical, care a fost sigilat, etichetat, datat si semnat de catre chirurg.

Motivul de cearta a lui Boyce a fost ca Potchen, care a lucrat anterior la Military Intelligence, facea modificari la dispozitivul generator de hidroxi care, spunea Boyce, reducea eficienta celulei. Inainte de aceste modificari, celula dadea rezultate foarte bune cand era instalata in vehicule de testare. Intr-un caz, kilometrajul a unui camion a crescut de la 5,5 mpg (mile pe galon) la 11,7 mpg – mai mult decat dublu.

Boyce a descris o serie de modificari pe care Potchen le-a facut in numele de a face productia celulei mai ieftina, dar care a lucrat impotriva eficientei intr-un mod semnificativ. „Era ca si cum sabota sistemul intentionat pentru a discredita terenul.”

Boyce a retras aprobarea lui cu privire la dizpozitivul  lui Potchen si a publicat preocuparile sale pe unele forumuri despre hidroxi. Discutia de acolo este lunga si prelungita si inca in desfasurare. Aceasta e cea mai recenta postare.

Ironic, operatia de ieri a lui Boyce a fost exact la un an dupa ce am postat un articol:

Suspectul implantator de cip a lui Boyce, indentificat

Fotografiile cu cipul au fost facute de catre personalul chirurgical. VeriCip-ul (numit din motive politice  „corp strain”) a fost eliminat din tesutul (devenit albastru de la colorantul folosit pentru a identifica tesutul canceros) si sigilat de catre chirurg int-un recipient medical. O parte a problemei cu rezolutia neclara este ca acestea sunt fotografii ale fotografiilor facute de personal. Bob are acestea postate pe site-ul lui la http://www.bobboyce.org/cancer.htm

Nu recomand sa va uitati la aceste fotografii in timp ce mancati, lucrul pe care l-am facut eu in aceasta dup-amiaza cand m-am uitat prima oara la ele.

Bob mi-a trimis aceasta fotografie pe 10 Decembrie, aratand cusaturile sale de la operatie. Observati cicatricea din fata cusaturilor, probabil de la interventia chirurgicala de anul trecut.

De asemenea, el mi-a trimis aceste rapoarte medicale de anul trecut.

Rapoarte de Radiologie/Patologie din 2009

Raportul patologic din 2009 cand tumoarea lui Boyce indusa de VeriCip a fost inlaturata impreuna cu cipul, nu s-a mentionat corpul strain. Raportul de radiologie de pe partea dreapta a fost de la radiografiile facute cand Boyce a descoperit ca un al doilea cip inca era incorporat in umar.

2009 Pathology Report

 

Patologi Asociati…
Boyce…

Diagnostic: melanom malign, tip desmoplastic…
Umarul drept

10/20/2009

2009 Radiology Report.
 

Centrul Medical Murphy…
Boyce…

ISTORIE CLINICA: CORP STRAIN UMARUL DREPT

UMARUL DREPT, DOUA PUNCTE DE VEDERE:
Au fost obtinute doua radiografii AP (anteroposterior) a umarului drept. Exista un subcutanat corp metalic strain de 5,3mm x 1mm superior capului humeral si lateral incheieturii AC (acromioclaviculara)..

D: 12/14/09 13:48

Comentarii

Chirurgi dispusi sa elimine astfel de cipuri sunt greu de gasit

In Decembrie 10, 2010 11:17 AM MST, Dr. John Hall a scris:

Recent am citit articolul tau despre inventatorul din Georgia, dl Bob Boyce. Sunt medic din Texas specializat in anestezie si managementul durerii..Sunt autor al cartii „A New Breed: Satellite Terrorism in America” (O noua metoda: Terorism prin satelit in America) si gazda website-ului www.satweapons.com.
De-a lungul ultimilor zece ani m-am ocupat de multi pacienti de aici si din alte state care suspectau cipuiri efectuate in ascuns. Subiectul cartii mele este lupta unui fost pacient si ex-logodnica, care a fost victimizata de un PI grup (investigatori privati) care utilizau metode avansate de supraveghere. De atunci am devenit un activist impotriva experimentarii „non-consensuale” si am gasit implanturi la mai multe persoane care mi-au trimis scanarile lor. Aceasta este o problema nationala in crestere care a primit foarte putina atentie din partea mas-mediei. O mare majoritate a acestor pacienti sunt etichetati ca fiind deliranti si in continuare victimizati de catre comunitatea medicala, in mare parte ignoranta la avansarile tehnologiei de supraveghere.

As fi foarte interesat sa vorbesc cu domnul Boyce pentru a afla care chirurg a dorit sa realizeze excizia sa. Pacientii in care am identificat implanturi au probleme in a gasi chirurgi dispusi sa le elimine, de multe ori se recurge la fabricarea unui accident in scopul de a obtine chiar si o radiografie sau un MRI pentru a le identifica, cu atat mai putin sa le excizeze. Daca va este permis, va rog sa ii trimiteti mai departe mesajul meu si adresa mea de mail. Dl Boyce ar putea fi de mare ajutor pentru altii cu probleme similare. Va multumesc pentru timpul acordat.

– – – –
Sterling a raspuns:

Ar trebui sa stii de Dr. Roger Leir, specializat in eliminarea cipurilor implantate de extraterestrii. El a fost intervievat la Coast to Coast AM pe 5 Noiembrie, 2010.
http://www.coasttocoastam.com/show/2010/11/05
Am sunat in acea noapte, dupa interviu, deoarece facusem in acea zi un articol despre cativa din ceilalti oaspeti invitati la emisiune:

http://pesn.com/2010/11/06/9501720_Colbern_confirms_Hutchison_frequency_generator_effects/

Comentariu saccsiv:

Nu stiu ce sa zic. Despre acest cercetator si cercetarile sale nu stiu mai nimic. Nu-mi dau seama nici cat de reala e istoria asta cu implantul. Nu-mi place ultima parte din articol, cea cu extraterestrii.

Informatii despre cipuri implantate pe ascuns apar din cand in cand:

VIDEO: IMPLANTARE IN SECRET A CIPURILOR RFID?

Repet insa, nu stiu ce sa zic despre articolul cu Bob Boyce. L-am postat mai mult spre dezbatere.

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 14, 2010 at 4:21 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. acadennis said, on decembrie 14, 2010 at 5:01 pm

    Vaticanul a acoperit mafia în operaţiuni de spălare de bani, susţin procurorii

    http://www.antena3.ro/externe/vaticanul-a-acoperit-mafia-in-operatiuni-de-spalare-de-bani-sustin-procurorii-114973.html

    Apreciază

  3. acadennis said, on decembrie 14, 2010 at 5:03 pm

    Este Basescu condus de fortele oculte de sub pamant?

    http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/este-basescu-condus-de-fortele-oculte-de-sub-pamant-7474.html

    Apreciază

  4. Ruben said, on decembrie 14, 2010 at 6:53 pm

    Tin sa te felicit pentru ca ai facut un articol cu acest subiect articol . Bob Boyce este unul din multii cercetatori privati care se ocupa cu eficentizarea HHO . Pe internet sunt multi care lucreaza independent . Ar mai fi de spus si despre Stanley Meyer primul care a realizat o masina functionala ( a se vedea pe YouTube ) si care a murit in circumstante dubioase , se pare ca a fost otravit deoarece dorea sa publice inventia . Cert este ca nu iese fum fara foc si nici inventatori si cercetatori in domeniu energiei verzi nu duc o viata usoara din partea elitelor monopoliste si conducatoare .

    Ce vreau eu sa demonstrez este ca acesti inventatori prin presiunile care se fac asupra lor par a fi in prima linie ( fara voia lor evident ) a luptei cu sistemul mondial . Poate ca nu m-am exprimat corect , dar cel putin ar trebui monitorizati pentru a vedea cum evolueaza situatia . De la Nikola Tesla cu proiectul sau esuat de a da curent gratis pentru omenire se pare ca ceva nu este in regula cu sistemul . Tot ce este de folos pentru umanitate dispare in seife sectrete , iar lumea depinde cel putin material de sistem . Bine ca cel putin spiritual depindem de Hristos pe care elitele sistemului ar vrea sa il inchida si pe el intr-un seif dar nu pot si atunci incearca sa inchida macar ortodoxia .

    Apreciază

  5. mircea said, on decembrie 14, 2010 at 8:46 pm

    Imi dau si eu cu parerea.
    E greu sa obtii energie din nimic. in orice caz trebuie respectat principiul conservarii energiei sub toate formele lui. Ca sa disociezi molecula de apa ai nevoie de o energie cel putin egala cu energia de legatura dintre atomii respectivi. Am intilnit multe teorii si argumentari de inventii in domeniul asta, dar care plecau de la o ipoteza gresita. Ce urma era super, dar total pe linga. Atentie, inventie se considera ceva ce nu s-a mai facut. De ex criteriul randament, poluare nu e eliminatoriu in aprecierea daca e sau nu inventie. Am avut posibilitatea sa testez de la tot felul de device-uri care se monteaza pe motor, pe conducte de combustibil, aer … pina la duralube. Ce spun ei cu economii de 20-50%, totul e vrajeala. In unele regimuri, putin intilnite la exploatarea motorului, daca erau reduceri de 3-5 %. Si asta doar in unele cazuri. Dar va dau un exemplu, ca tot e la moda acum. In oras, cind se merge cu farurile aprinse, consumul creste cu 3-5%. Da daca e la moda, poluam si consumam mai mult. Poate la nivel de o masina pare putin, dar daca socotesti la nivel de Bucuresti de ex. e mult de tot. Au mai fost prezentate si prin mass media romaneasca tot felul de inventii de genul asta, dar tot cam pe linga. Mai e si problema reporterilor care habar nu au. Proba finala la care se pica e urmatoarea. Se pune motorul pe stand, cum vrea clientul, si se masoara puterea si consumul de combustibil. Si asta e tot. Eu pina nu vad proba asta, nu cred nimic.
    Si americanii au talent nene sa zica ei ca au facut ceva…Si reclama si forumuri si ….
    E posibil si sa fie ceva. Da daca nu repecta principiile clasice din stiinta, nu prea are cum.
    Asta asa, ca un mic fapt divers, fata de problemele noastre. Ne mai descretim fruntile.
    Si mai e si ceea ce zicea si saccsiv de doctorul ala de e specialist in scos implanturi extraterestre. Asta e funny de tot.

    Apreciază

    • Ruben said, on decembrie 14, 2010 at 10:44 pm

      Mircea incearca sa desfaca in jumatate un bloc de marmura de o tona folosind forta fizica cu un baros si o dalta mare . Consuma peste 1.230 KW energie .

      Ruben foloseste o scandura de lemn pe care o introduce in crapatura si apoi toarna apa pe lemn . Lemnul se umfla si blocul de marmura se rupe . Energia consumata = minima .

      Unde ti se pare ca se respecta principiul conservari energiei .

      Apreciază

  6. simona said, on decembrie 14, 2010 at 9:10 pm

    S-au fabricat miliarde (5, am auzit ultima oara) de cipuri RFID „asteptand” sa fie implantate. Ei trebuie sa testeze dispozitivul pe persoane cat mai multe sa vada cum merge si efectul inainte de al impune oamenilor si propovadui cat de sigure si de eficiente sunt. Si cum voluntari nu sunt, recurg la metode josnice. Uimirea mea este refuzul doctorilor de a elimina microcipurile atunci cand sunt solicitati, au fost instruiti sa faca intocmai?
    Partea cu extraterestrii nu face parte din articol, este doar un comentariu postat de un cititor. Ca exista cipuri si implanturi stim cu totii, dar ca provin de la „extraterestrii” e chiar naiv sa spui, oare acolo in America nu s-a auzit de „extraterestrii” Rockefeller si ceilalti, sau este si asta o propaganda pentru a distrage atentia..

    Apreciază

    • Ruben said, on decembrie 14, 2010 at 11:02 pm

      Evident ca “extraterestrii” sunt Rockefeller and OIL Company :))) , ca Dr. Roger Leir nu sa prin inca este o alta poveste . Bine ca cel putin are curajul de a elimina microcipurile acolo unde alti doctori refuza , asa cum bine ai remarcat tu . Probabil ca sistemul nu controleaza 100% domeniul si mai sunt scapari sau Dr. Roger Leir este parte din sistem cu rol ascuns deocamdata . S-ar putea sa fie celebra asigurare la doua capete … daca ne prind dam vina pe “extraterestrii” si sistemul scapa basma curata .

      Apreciază

  7. mircea said, on decembrie 14, 2010 at 9:15 pm

    Ruben,
    Am cautat putin despre Staley Mayer. Zice ca a inlocuit bujiile cu injectoare de H2 si O2.
    Nu vrei sa stii cum arde H2 cu O2 si ce probleme rezulta de aici. Si mai trebuie si aprins de ceva. Ori de bujie, ori de motorina care sa autoaprinde, la motoarele diesel. E o ardere f violenta, trebuie exces mare de aer. Cind se adauga H2 in cantitate mica pe linga benzina sau motorina e mai simplu. Cind e numai H2, e complicat. Pt H2 singur, mai simplu e cu transformare direct in electricitate dar nu e ieftin.

    Apreciază

    • Ruben said, on decembrie 14, 2010 at 10:30 pm

      Este vorba de o bujie speciala pe care se aplica un jet de apa in momentul declansari unui arc de tensiune . Ce se obtine astfel , se obtine descompunerea moleculei de apa in hidrogen si in oxigen si ca urmare a puritati oxigenului si puteri hidrogenului ( este de 3 ori mai puternic caloric ca benzina ) are loc o ardere violenta . Trebuie spus ca bujia speciala are electrod din platina , dar intalatia de comanda electrica ramane un mister . Aceasta pare sa fie versiune finala pe care Staley Mayer ar fi trebuit sa o documenteze dar din pacate el a murit in conditi suspecte .

      Apreciază

  8. Gunea Emilia said, on decembrie 14, 2010 at 9:40 pm

    Ar fi o inventie ce ar revolutiona dezvoltarea omenirii. Dar pana nu se rezolva problema cu petrolul nu cred ca se va investi in continuarea cercetarii. Dar nu asta este problema.
    Ce ai scris e interesant !

    Apreciază

    • Ruben said, on decembrie 14, 2010 at 11:21 pm

      Sunt multe inventi care ar avea potentialu de a schimba lumea dar nu si omul . Dupa cum spuneam intradevar aceste inventi ar putea schimba lumea in bine , dar schimbarea omului in bine o face numai Iisus Hristos . Fara schimbarea omului in bine de catre Hristos schimbarea in bine a lumii nu ar avea sens , la ce sa se schimbe lumea in bine ? ca sa consumam mai mult ? sa devenim mai obedienti fata de lucrurile pamantesti si sa uitam unirea noastra cu Imparatia Cerului .

      Scopul de baza al articolului de pe site-ul Domnului Saccsiv a fost acela de a informa ca sistemul loveste acolo unde interesele ii sunt afectate , iar modul cum o face ar trebui s-a ne dea de gandit noua crestinilor .

      Apreciază

  9. Mircea Puşcaşu said, on decembrie 15, 2010 at 1:32 am

    Institutul de dezvoltare durabila este infiintat de Clubul de la Roma.
    Despre Clubul de la Roma, masoneria si illuminati
    http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2010/12/15/ordinul-iluminatilor-problema-evreiasca-parintele-victor-moise/

    Apreciază

  10. Fulger said, on decembrie 15, 2010 at 7:56 am

    Se pare ca elitele ne cipuiesc fara sa stim, o sa ne trezim intr-o zi cu cip in noi. In curand s-ar putea intampa si in Romania asa ca rugativa lui Dumnezeu sa treceti cat mai rar pe la medic.

    Apreciază

    • marcela said, on decembrie 15, 2010 at 6:45 pm

      Fulger

      Singurul mod prin care medicul iti poate implanta un microcip este prin vaccin… e cel mai simplu mod. Ele pot veni ,,echipate,, asa din ,,fabrica,, fara ca medicul sa stie ce contin…
      am cumparat bunicii mele un medicament de care stiam ca se gaseste sub forma de capsule….dar surpriza la farmacie se mai gaseste doar sub forma de lichid direct in siringa sigilata…nu stiu daca asta poate insemna ceva dar mi se pare destul de ciudat.

      Apreciază

  11. mircea said, on decembrie 15, 2010 at 7:59 am

    Ruben,
    In orice se respecta primele 2 principii ale termodinamicii.
    Dupa stiinta mea, pina acum nu au fost contrazise de nimic.
    Daca se va demonstra ca e posibil sa existe perpetuum mobile de speta 1 si 2, e ok.
    Exemplul dat de tine, este exact ceea ce spuneam. Se pleaca de la o premisa falsa.
    Compari mere cu pere. Si apoi tragi o concluzie ca principiul conservarii energiei nu se respecta. Da daca lovesc si eu cu ciocanul exact unde trebuie, si doar o data? Si daca energia consumata de tine cu aducerea apei e mai mare decit cea de la lovitura mea?
    Un motor e mai mult decit o scindura care se umfla de la apa. O scindura se umfla, dar ca sa produci lucru mecanic cu o scindura, aceiasi scindura, iti dai seama cam cit timp trebuie sa treaca pina se usuca si ajunge in starea initiala, ca apoi iar sa o umfli cu apa? Apa ca sa se evapore din lemn absoarbe energie din mediul ambiant. Se pot imagina motoare de acest gen, dar dezvolta o putere infima cu randamente foarte mici. Pe cind eu, in timpul asta mai sparg vreo 20 de blocuri de marmura :).
    Bineinteles problema cipurilor exista, si nici nu ne imaginam noi la ce lucreaza astia de vor sa ne controleze.

    Apreciază

  12. mircea said, on decembrie 15, 2010 at 10:08 am

    Pr Vasile,

    Foarte corecta obs cu duralube. Uzura se reduce, consumul deloc sau f f putin. Dar cu uleiurile sinteice, nu prea mai e nevoie de nimic pt reducerea uzurii.
    In rest, ca sa obtii H2 si O2 trebuie sa folosesti energie. Procesul de electroliza e cu randament subunitar. Deci ce consumi pt disociere e mai mare decit ce cistigi prin ardere, asociere. Nu spun ca nu se poate arde H2 in motor. S-au facut asemenea motoare. Ce inbunatateste H2 in adaos este urmatorul lucru. Mai ales la motoarele pe benzina sint regimuri joase, mers in gol, unde arderea e lenta si se duce in destindere. H2 adaugat la aceste regimuri accelereaza mult arderea si e ok. Dar complicatiile de expoatare sint mari. Si daca mai intervine si randamentul electrolizei….Care e destul de mult sub 1 dupa stiinta mea. Ca adaos, se poate obtine pe masina, cu obs de mai sus. Dar daca vrei sa alimentezi motorul numai cu H2 obtinut pe masina, de unde iei energia pt disociere?
    (Motoarele au fost pasiunea mea. Si ca activitate profesionala mi-au oferit satisfactia suprema.
    Din ce am studiat, pina prin 1930 au fost enuntate cam toate principiile de imbunatatire ale acestora. Iar dupa, doar s-a pus in practica ceea ce dezvoltarea tehnologiei a permis. Ca ex. motor diesel pe submarinele germane din primul razboi mondial, care erau supraalimentate si aveau 4 supape pe cilindru. Lipsea doar electronica ca nu exista. Alt fapt divers, principiile motorului Diesel au fost enuntate tot de Otto. Diesel a preluat si pus in practica.)

    Apreciază

  13. mircea said, on decembrie 15, 2010 at 10:27 am

    Ca veni vorba de apa.
    Am vazut documentarul „Apa”.
    Si un nene zicea acolo de urmatorul experiment: a luat 3 borcanele (pahare) de sticla, a pus cam 1/4, 1/3 orez si restul apa. Le-a pus separat si unuia ia vorbit frumos la altul urit si la celalalt nu i-a spus nimic. Si a zis ce s-a intimplat. Fiind un experiment asa de simplu, l-am repetat si eu de vreo 3 ori. Cam de 3 ori pe zi, unuia i-am zis Tatal Nostru, altuia vorbe urite si la cel de-al 3 lea nimic. Vasele e bine sa stea in camere separate sau cit mai departe unele de altele si nu aproape de TV, electronica in general. Am ramas surprins sa vad ce face rugaciunea. Chiar dupa primele 12 ore se vad primele rezultate.
    Am continuat pe durata a 7 zile. M-a tulburat foarte tare. Si am gindit ca daca la un borcan cu apa si orez se intimpla asa ceva, dar la noi care sintem 70% apa si sintem si conceputi sa functionam cu rugaciune ce efecte trebuie sa fie… Deci iata cel mai frumos „motor”. Omul, apa si rugaciunea.

    Apreciază

  14. cititor uk said, on decembrie 15, 2010 at 11:19 am

    Nu stiu ce sa mai zic..Sa faca guvernantii ce vor ei dar numai de corpul meu sa nu se atinga nimeni! CORPUL UMAN ESTE INVIOLABIL!!!!)))))))))) Numai eu decid daca vreau sa imi fie implantat cipul in carnea mea vie,si cum treaba aceasta este extrem de periculoasa ptr.sanatatea mea,EU DECID PANA MOR CA NU ACCEPT SA MA INTEPE SISTEMUL CU CIPUL LOR! Nu fac rau la nimeni,platesc taxele,nu comit crime,nu fur , nu am ce sa ascund ,nu sunt terorist,atunci vreau sa fiu lasat sa traiesc macar sanatos ptr.cat cotizez eu in beneficiul statului!De mii de ani oamenii care sunt simplii au putut supravietui prin munca!Vreau sa muncesc ptr.mine sa pot supravietui macar cat de cat,n-am nevoie sa fiu bogat si corupt ca cei din sistemul lor,eu vreau sa fiu lasat in pace si fara sa ma vaccineze cand decid ei or sa-mi implanteze in carnea mea vie masinarii care imi bruiaza creierii prin sateliti si-mi imbolnavesc celulele mele sanatoase,de cancer! E diabolic ce ne pregateste guvernul american si cate reusesc sa imprastie in lume cu ajutorul legilor din ue si natiunile unite..

    Apreciază

  15. Ruben said, on decembrie 15, 2010 at 2:26 pm

    @Mircea de acord cu tine pana la un punct , in ce priveste principile termodinamicii este adevarat ca momentan nu au fost contrazise , dar nu uita ca fizica inca nu si-a spus ultimul cuvant . Pr. Vasile bine subliniaza ca in cazul de fata este vorba de conversia energiei dintr-o stare ( H2O Apa ) intro alta stare HHO(oxyhydrogenu ) . Intradevar aceasta conversie se face in modul clasic subunitar , adica se consuma mai multa energie decat se produce . Dar nu uita ca deja Anton Cell HHO a produs un sistem care functioneaza singur , adica produce curent atat cat consuma sa produca HHO si asta in conditi rudimentare si ineficiente . Si cercetarile sunt inca la inceput .

    http://peswiki.com/index.php/OS:Self-Looped_Anton_HHO_Cell_System

    Uite ca si in China sunt probleme mari cu ascunderea inventilor cercetatorilor desi clipul de pe youtube a disparut in mod suspect .

    http://peswiki.com/index.php/Directory:Wang_Shum_Ho_Generator#December_10.2C_2010

    In incheiere mentionez ca nu are rost sa ne contrazicem ca au facut altii mai mari ca noi . Eu vreau doar sa spun ca ar trebui sa avem o atitudine deschisa in domeniul acesta si in ce priveste principile termodinamici poate nu privim in directia cea buna poate exista o alta solutie , in orice caz ar trebui sa ramanem deschisi idei .

    Atitudinea fixa ca fizica actula nu se poate schimba este specifica comunitati stintifice a ATEILOR , daca te uiti cu atentie peste tot ai sa vezi ca ei apara cu indarjire aceste principi deoarece ei considera ca au descoperit adevarul absolut si nu mai au nevoie de nimeni si de nimic pentru lumea lor .

    Apreciază

  16. mircea said, on decembrie 15, 2010 at 4:47 pm

    Ruben,
    Stii ce reprezinta principiul 1 si 2 ?
    Creatia facuta de Dumnezeu e principiul 1. Adica din ceea ce a creat el nu se pierde nimic. Cind Adam a cazut in pacat, a introdus moartea in lume, adica stricaciunea. Asta e principiul 2. Nu se pierde, dar se degradeaza. Pina la Adam nu se degrada.
    Spunea un calugar prin 1500, „. Ei nu stiu ca lumea intelegatoare este temeiul si esenta lucrurilor. Asadar intreaga lume pamanteasca, materialnica, cuprinsa in masuri precum inaltimea, latimea, adancimea si greutatea, fiinteaza pe taramul timpului, care pe toate le duce spre nimicire, caci timpul este slujitorul mortii. Timpul a inceput odata cu caderea omului in pacat si va dainui numai pana la sfarsitul istoriei acestei omeniri muritoare. Prin contrast, lumea intelegatoare este in afara acestor marginiri, in afara legaturilor si masurilor; este nesfarsit de imbelsugata, vesnica si nestricacioasa.”
    Stii care e problema? Ca pe atei de fapt ii incurca aceste 2 principii. Si foarte tare. Ei ar vrea un principiu de organizare de la sine a materiei spre complex, dar asa ceva incalca principiul 2. „Descoperirea” unui perpetuu mobile ar fi dovada ca materia se poate organiza singura, ca viata ar putea sa apara singura.
    E o pr secundara asta cu motoarele. Eu am vorbit si din experienta mea practica, nu numai din teorie.
    Si am si experienta lucrului facut si reusit cind toti ceilalti zic ca nu se poate. Nu am complexul lui „nu se poate”. Dar, toate astea sint desertaciuni.
    Il rog pe Pr Vasile sa comenteze daca se poate un pic legatura dintre cele 2 principii si Creatie. Chiar ar fi de folos.
    Eu consider genul asta de discutii foarte interesante si folositoare.
    Si orice om e supus greselii. Vorbesc de mine.

    Apreciază

  17. natalia said, on decembrie 15, 2010 at 7:26 pm

    Fac si eu o simpla speculatie nimic mai mult.Din cate am citi mie una mi se pare ca actualul model de cip implantiabil nu este pecetea aceea…pnetru ca din cate am inteles pecetea nu poate fi scoasa ulterior…iar cipul acestui om a fost indepartat chirurgical…plus ca o fost implantat fara acordul personal…ori din cate am inteles la pecetluire trebuie sa-ti dai acordul.Probabil ca se fac teste deocamdata se cauta prototipul cel mai potrivit…ASTA POATE DURA UN TIMP NU STIM CAT INSA NU PREA MULT PROBAIL.Asta nu inseamna ca ma culc pe o ureche si accept tot ce ni se pfera de catre aserviti…

    Apreciază

  18. mircea said, on decembrie 16, 2010 at 11:39 am

    Pr Vasile,
    Multumesc.

    Oamenii de stiinta pina la urma tot la Dumnezeu ajung. Ca altfel nu se poate. Unii.
    Pe ceilalti nu stiu ce ii tine asa ancorati in aceasta mare iluzie de material, evolutionism? Adica banuiesc ce. O surpriza neplacuta pt mine au fost convingerile lui Einstein despre Dumnezeu. Adica nu a crezut in Dumnezeu si in Creatie. Chiar am fost trist la momentul respectiv. Si ajungi la zicerea lui Tutea despre femeia batrina simpla si savanti.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.