SACCSIV – blog ortodox

Crestin arestat de un politist comunitar homosexual deoarece a declarat ca sodomia este un pacat …

Posted in HOMOSEXUALITATE, SODOMIE by saccsiv on mai 3, 2010

   Citez din articolul Christian preacher vows to fight after he’s arrested for ‘public order’ offences after saying homosexuality is a sin:

   Un predicator creştin este arestat şi tratat ca un “criminal de rând” după ce a declarat că el crede că homosexualitatea este un păcat.

   Predicatorul de stradă, Dale McAlpine, a fost reţinut într-o celulă pentru şapte ore şi acuzat pentru ofense de ordine publică după ce i-a spus unui ofiţer de poliţie pentru sprijin comunitar homosexual că homosexualii sunt împotriva voinţei lui Dumnezeu.

   Însă ieri, bărbatul de 42 de ani a spus că se va lupta pentru retragerea acuzaţiei – folosită de obicei pentru a aborda scandalagii şi huliganii din forbal.

Dale McAlpine

Dale McAlpine în biserica în care se închină

   Domnul McAlpine vorbea cu cumpărători şi înmâna pliante atunci când a fost avertizat de către PCSO (poliţist comunitar) Sam Adams că ar comite o ofensă – care s-a prezentat ca fiind ofiţerul unităţii sale în probleme legate de lesbianism, homosexualitate, bisexualitate şi transexualitate.

   Atunci când a continuat să predice, domnul McAlpine a fost arestat în timp ce îşi continua dezbaterea cu un trecător.

   “Cred că justiţia va face dreptate şi această acuzaţie va fi considerată ridicolă”, a spus acesta.

   Domnul McAlpine este doar cel mai recent caz de predicator urmărit penal pentru discursul său împotriva homosexualităţii şi arestul acestuia vine la câteva zile după ce un judecător de top a fost criticat pentru hotărârea că credinţele creştine nu au dreptul la o protecţie specială din partea curţilor judecătoreşti.

   De asemenea, acest incident urmează după un atac al un militant veteran al drepturilor homosexualilor, Peter Tatchell, care a etichetat astfel de acţiuni poliţieneşti ca fiind “dure” şi un atac la adresa libertăţii de opinie.

   Domnul McAlpine, care lucrează în industria energetică, a ajutat un predicator “cu normă întreagă” din centrul oraşului natal Workington, Cumbria, atunci când a avut loc confruntarea, luna trecută.

   Ieri a spus cum a vorbit cu o femeie despre comportamentul pe care el considera că Biblia îl priveşte ca fiind păcat, inclusiv blasfemia, adulterul, beţia şi homosexualitatea, în timp ce era supravegheat de doi PCSO (poliţişti comunitari).

PCSO Sam Adams

Sam Adams

Poliţistul comunitar Sam Adams în uniformă (sus) şi ofiţerul pe pagina lui de MySpace (jos)

   După ce interlocutoarea a plecat, predicatorul susţine că unul dintre ofiţeri – domnul Adams – s-a apropiat de el pentru a îl avertiza că au primit plângeri şi că dacă a făcut vreun comentariu rasist sau homofob va fi arestat.

   “I-am spus că homosexualitatea este un păcat şi mi-a spus ‘eu sunt homosexual, consider că asta este o ofensă şi, de asemenea, sunt ofiţerul pentru problemele comunităţii bisexuale-lesbiene-homosexuale-transexuale”, a afirmat ieri. “Eu i-am spus că acesta tot un păcat rămâne”.

   Domnul Adams a reprezentat anul trecut Poliţia din Cumbria la Parada Gay din Manchester. Pe reţeaua socială MySpace, el îşi descrie orientarea sexuală ca fiind homosexuală şi religia sa – ateistă.

   După avertisment, domnul McAlpine a preluat predica pentru 20 de minute, deşi el susţine că nu acoperea tema homosexualităţii. Dar, în timp ce vorbea cu un trecător, ofiţerul comunitar a cerut asistenţă prin staţia radio şi predicatorul a fost arestat de către ofiţeri în uniformă.

   A fost dus la o secţie de poliţie, i-au fost golite buzunarele şi i-a fost confiscat telefonul mobil, alături de curea şi pantofi, apoi a fost ţinut în celulă pentru şapte ore, unde a cântat imnuri pentru a-şi păstra moralul ridicat.

   “M-au tratat ca pe un criminal obişnuit”, a spus el.

   A fost mai târziu acuzat pentru folosirea unor cuvinte abuzive sau insultătoare sau pentru comportament contrar cu Actul pentru Ordine Publică din 1986 şi a fost eliberat pe cauţiune, înfăţişându-se în faţa magistraţilor din oraş săptămâna trecută.

   Auto-proclamatul renăscut creştin [McAlpine], care este celibatar, insistă că are dreptul să-şi exprime punctele de vedere. “Nu lupt doar pentru dreptul meu, ci pentru al tuturor”, a declarat acesta.

   “Ne îndreptăm spre un stat poliţienesc. Unele persoane din comunitatea homosexuală s-ar putea să nu mă placă după asta. Dar ar fi foarte intolerant din partea lor să nu-mi permită să-mi exprim opinia”.

   Domnul McAlpine este susţinut de către Institutul Creştin, care i-a susţinut pe hotelierii creştini Ben şi Sharon Vogelenzang după ce au fost acuzaţi prin invocarea aceluaţi act.

   O britanică albă, convertită la islamism, s-a plâns că i-au insultat religia în timpul unei discuţii aprinse, dar acuzaţiile au fost retrase în ceea ce a fost un salut al victoriei pentru libertatea de opinie.

   Ieri, un purtător de cuvânt al Institutului a spus: “Acest caz ar trebui încheiat cu proximă ocazie. Poliţia nu depune suficient efort pentru protejarea libertăţii de opinie – niciun membru al publicului nu s-a plâns, doar poliţistul comunitar a făcut o excepţie”.

   Săptămâna trecută, Judecătorul de la Curtea de Apel pentru Legile Justiţiei a respins motivele invocate de militanţi pentru a da creştinilor drepturi speciale.

   Judecătorul senior a spus că Marea Britanie ar deveni o dictatură religioasă dacă punctele de vedere ale unei religii ar avea prioritate în detrimentul altor probleme legale, în timp ce el a respins un proces intentat de un consilier marital creştin care a refuzat să consilieze cupluri de homosexuali.

   Cititi va rog si:

New York: CRESTIN ARESTAT deoarece S-A RUGAT in liniste in parc PENTRU HOMOSEXUALII participanti la o parada … 

O asistenta britanica risca sa fie CONCEDIATA din cauza unei „PERICULOASE” CRUCIULITE de la gat …

VIDEO (si trascriptul): Tata arestat pentru ca si-a botezat fiica

ARTICOLUL ANULUI: Crestinii reprezinta grupul cel mai persecutat din lume

CRESTINI, VETI AVEA O PROBLEMA: Senatul a trimis legea privind infractiunile de ura impotriva homosexualilor catre Obama. Presedintele a promis ca o va aproba

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 3, 2010 at 6:53 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. hexaemeron said, on mai 3, 2010 at 7:20 pm

    Cauta si tu pe http://www.rotld.ro un nume de domeniu si hai sa incercam sa dam o „fata” mai atragatoare acestui blog. Eu zic ca, impreuna cu cativa oameni de aici, putem face un adevarat ziar liber. Ceva care sa functioneze finantat de catre cititori printr-un sistem de donatii, gen 2% – http://www.doilasuta.ro/pagini/, si nu numai. Iar pasul urmator, o eventuala televiziune libera, care sa nu stea la mana celor care isi fac publicitate. Uite, un nume pe care l-am cautat si l-am gasit nerezervat: „ziarul.info.ro”.
    Cred ca ar avea mai mare impact cu un design ca al http://www.guardian.co.uk/ sau http://www.independent.co.uk/news/world/
    Nu-ti mai spun ca, daca il declaram ca publicatie, putem face si ceva munca de investigatie.
    Testeaza si vezi ce raspund oamenii.
    Doamne ajuta

    Apreciază

    • hexaemeron said, on mai 3, 2010 at 7:22 pm

      Si-asa nu mai avem prea mult timp la dispozitie sa-i trezim pe oameni…

      Apreciază

  3. Seraph said, on mai 4, 2010 at 9:03 am

    Oamenii , mai nou , aduc ca argument pro homo faptul ca sunt si ei oameni si ca sunt supusi greselii si sa ii toleram…. . Da mai dar ei , homosexualii , ma tolereaza pe mine? Un om normal? Evident ca nu… . Dumnezeu pe unde i-a prins i-a cam ars! La propriu nu la figurat ( vezi Sodoma ) ! Ce nebunie ! Inainte nemtii faceau razboi si evreii comert! Acum, nemtii fac comert si evreii razboi. O zicala spune ca ” daca avea baba ceva facea si ea razboi ” . Pai deja femeile fac razboi si barbatii cresc copii. In ce lume si ce vremuri traim… .

    Apreciază

  4. luchiana said, on mai 4, 2010 at 11:44 am

    Sunt vremurile de pe urma, cum multi parinti recunosc. Fiecare crestin isi asuma ceea ce gandeste, spune sau face. Sa nu ne surprinda reactia unora care nu stiu de Dumnezeu sau poate chiar sunt impotriva Lui. Asa ca ne inarmam cu rugaciunea si daca trebuie marturisim fara teama pe Iisus Hristos si legile Lui.

    Doamne intareste-ne in credinta!

    Apreciază

  5. Iustina said, on octombrie 27, 2010 at 4:40 pm

    SA-L MARTURISIM PE IISUS . NE-A RAMAS MUCENICIA.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.