SACCSIV – blog ortodox

VIDEO – Ahmadinejad: „IRANUL ESTE ACUM STAT NUCLEAR”. 31 de ani de la REVOLTUTIA ISLAMICA. Manifestatii pro si contra

Posted in Ahmadinejad, BOMBA ATOMICA, IRAN, revolutia islamica by saccsiv on februarie 11, 2010

   Citez din articolul Ahmadinejad: Iranul este stat nuclear:

   „Iranul este acum un stat nuclear!”, le-a spus presedintele Iranului, Mahmoud Ahmadinejad, miilor de oameni adunati sa sarbatoreasca 31 de ani de la Revolutia Islamica.
   Ignorand amenintarile cu sanctiuni mai severe, lansate de marile puteri, Ahmadinejad a anuntat cu mandrie ca tara sa a produs prima serie de uraniu imbogatit la un nivel de puritate de 20 de ori mai mare decat pana acum, relateaza The New York Times.
   Iranul este capabil sa imbogateasca uraniul „la peste 80 la suta”, dar nu va face acest lucru, a anuntat, joi, presedintele Mahmoud Ahmadinejad, afirmand ca tara sa „isi va tripla in curand productia” de uraniu imbogatit la 3,5 procente.
   Ahmadinejad a facut aceste declaratii cu ocazia aniversarii a 31 de ani de la Revolutia Islamica. Autoritatile au arestat in ultimele zile opozanti si jurnalisti, adresand un avertisment presei plasate sub supraveghere.
   Oficialii iranieni au interzis de asemenea presei straine sa relateze despre defilari, plasandu-i pe reprezentantii acesteia intr-o tribuna oficiala pentru a asculta discursul presedintelui Ahmadinejad.

   Cititi va rog si:

Va fi folosit Iranul pentru declansarea celui de al treilea razboi mondial? Elemente esentiale din istoria sa contemporana (ce nu apar insa in marea mass-medie actuala)

AHMADINEJAD: „Iranul va avea arme nucleare atata timp cat va avea si Israelul”

VIDEO: tulburarile din IRAN sunt un plan CIA?

Presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad: e nevoie de o NOUA ORDINE MONDIALA

 

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 11, 2010 at 6:27 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. stefan said, on februarie 12, 2010 at 1:29 pm

    http://www.tribunemagazine.co.uk/2010/02/11/russian-anger-as-romanians-host-us-missiles/

    in legatura cu rachetele ‘lu basescu’

    Apreciază

  3. Stealth said, on februarie 12, 2010 at 6:29 pm

    @stefan
    „Russian leaders still complain that the missile system could upset the cold war balance of power. Prime Minister Vladimir V. Putin said in December that the plan was the main obstacle to negotiations on replacing the Strategic Arms Reduction Treaty.
    But Aleksandr A. Khramchikhin, assistant director of the Institute of Political and Military Analysis, in Moscow, told the Web site gzt.ru that RUSSIA HAD LONG SUGGESTED ROMANIA or Bulgaria as an alternative to the Polish and Czech sites.”
    Sursa citatului: ultimul paragraf din articolul online al ziarului New York Times. Sa credem atunci site-ul tau ??? Si singurul care a comentat putin aceasta decizie, care a fost aprobata de CSAT, nu numai de Basescu, a fost iliescu. Nici o vorbulita de la altii, ba chiar Nastase a zis ca a fost o decizie in regula: http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/vreti-referendum-pentru-scutul-anti-racheta-28587.html

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.