SACCSIV – blog ortodox

VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si securitatea sociala. MAI DORMIM MULT?

Posted in CIPURI, IMPLANTURI, VeriChip by saccsiv on octombrie 12, 2009

   Va mai amintiti articolul Va mai amintiti de „prietenii” de la VeriChip? Au castigat licenta exclusiva pentru SISTEME IMPLANTABILE LA OM care sa detecteze … GRIPA PORCINA (H1N1)? Ei bine, iata ca sunt cu mult mai ambitiosi …

   Conform articolului Microchip Implant to Link Your Health Records, Credit History, Social Security

   Novartis and Proteus Biomedical nu sunt singurele companii ce spera sa implanteze microcipuri in pacienti, astfel incat obiceiurile lor privind ingerarea pastilelor sa fie monitorizate. Verichip din Delray Beach, Florida, are o idee si mai indrazneata: un cip implantat ce se leaga de o baza de date online continand toate datele medicale, istoricul creditelor si datele de identitate si securitate sociala.   

   Precum arata clar aici o prezentare catre investitori, cipul si baza de date pot forma baza unei noi baze de date de identitate nationala in linie cu Securitatea Sociala si cu NationalCreditReport.com.

   VeriMed Health Link homepage descrie cipul ca fiind … un mic microcip pasiv (primul si singurul cip al natiunii aprobat pentru identificarea pacientilor de catre U.S. Food & Drug Administration) si baza de date online este sigura, privata, ce te leaga de istoricul tau medical personal. Acest link de sanatate este intotdeauna cu tine si nu poate fi pierdut sau furat.  

   Acea baza de date poate fi accesata de doctori si asistente. De marimea unui bob de orez, microcipul este inserat chiar sub piele si contine un unic cod de identificare de 16 cifre. Microcipul in sine nu contine altceva decat acest cod de identitate electronic, nici nu contine vreun sistem gen GPS pentru urmarire. Si, spre deosebire de formele conventionale de identificare, acest link de sanatate nu poate fi pierdut, furat, ratacit sau contrafacut. Este sigur, reversibil, si intotdeauna cu tine.  

   Dar ambitia VeriChip nu se sfarseste aici, dupa cum indica diagrama:

   Da, se arata ca Linkul Sanatatii va fi legat de Google, Microsoft, angajatori si asiguratori. Compania vede de asemenea ca Linkul Sanatatii VeriChip este legat de “serviciile de securitatea identitatii”, printr-un produs VeriChip separat, PositiveID. Acest slide show arata (aici): 

   – PositiveID ofera oamenilor control asupra propriului istoric medical si asupra informatiilor financiare, facand sa dispara prapastia dintre istoricul medical si securitatea identitatii.  

   – PositiveID se imbina cu Linkul Sanatatii, oferind oportunitati de a realiza un melanj de marketing intre baza de clienti a NationalCreditReport.com si cea a Linkului Sanatatii.  

   – PositiveID se diferentiaza pe piata ca singurul istoric medical personal ce ofera protectie impotriva furturilor de identitate.  

   Este un viitor in care doctorii te marcheaza ca pe un caine cu un microcip ce permite oricui are niste privilegii sa se uite in dosarul tau medical, in istoricul tau financiar si in datele tale de identitate si securitate sociale (vezi slide-ul 6 din prezentare), si la orice altceva ce reiese de aici. Dintr-o data, arhivarea rapoartelor medicale pe hartie intr-un sertar incuiat in biroul unui doctor incepe sa arate ca ceva la care s-ar putea sa nu vrem sa ne grabim sa renuntam.  

   Cititi va rog si:

Concernul farmaceutic NOVARTIS va introduce MICROCIPURI in pilule

VIDEO (si transcriptul): Vom avea bratari RFID obligatorii, pentru a dovedi ca ne-am vaccinat?

   Iata deci, ca cele ce le avertizez de ceva vreme devin o realitate din ce in ce mai palpabila: SISTEMUL se va folosi si de sectorul medical pentru cipuirea populatiei …

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 12, 2009 at 4:07 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. daniel said, on octombrie 12, 2009 at 5:29 pm

    dragi prieteni,

    nu va lasati surprinsi de planul rautatii ci acordati importanta capitala ca inima sa fie deschisa ca sa poata primi Ajutorul Domnului nostru Iisus Hristos.
    vom auzi de lucrari si mai oribile si malefice
    mai cu ravna sa ne alipim de Ajutor si Salvare care zice si acum: „Veniti la Mine, toti cei osteniti si impovarati si Eu va voi odihni pe voi”.
    fiti bucurosi, nu cedati si sa ne incredintam inimile Domnului nostru Iisus Hristos.
    cu bine,

    Daniel

    Apreciază

  3. Maria said, on octombrie 12, 2009 at 5:40 pm

    Da , cu siguranta se va dormi din greu si de acum inainte .

    Apreciază

  4. PG said, on octombrie 13, 2009 at 4:36 am

    Multi il vor primi cu bucurie .Cred ca s-a dorit sa se ajunga la un sistem complicat asa cum e acum ca sa vina „salvarea” :cipul si se simplifica foarte mult .Sa nu ne lasam pacaliti .Sa nu acceptam asa ceva.

    Apreciază

  5. Ioan dan said, on octombrie 13, 2009 at 6:39 am

    Nu e vorba de acceptat ? Ce faceti voi ca sa va protejati? Ce mijloace de subzistenta v-ati luat si unde veti pleca din oras daca nu v-ati pregetit nimic, ci stati si va vaitati?! ,,Un om prevenit e un om pregatit,, spune latinul. Voi cum v-ati pregatit? Iata ce spune Sfantul Efrem Sirul:
    . Deci, multi din Sfinti, cati se vor afla atunci, la venirea spurcatului Antihrist, vor varsa rauri de lacrimi, cu suspine, catre Dumnezeu Cel Sfant, ca sa se mantuiasca de balaur si, cu mare sarguinta, vor fugi în pustietati, in munti si in pesteri, cu frica se vor ascunde. Si isi vor presara pamant si tarana pe capetele lor, rugandu-se noaptea si ziua, cu multa smerenie. Si li se va darui lor aceasta, de la Dumnezeul Cel Sfant, si-i va povatui pe dansii Darul Duhului Sfant in locuri hotarate, si se vor mantui, fiind ascunsi in gauri si in pesteri, nevazand semnele si infricosarile lui antihrist. Caci celor ce au cunostinta, cu usurinta le va fi cunoscuta venirea lui. Iar celor ce isi au mintea de-a pururea la lucruri lumesti şi iubesc cele pământesti, nu le va fi cunoscută venirea acestuia. Caci, cel ce de-a pururea este legat cu lucruri lumesti, macar daca ar si auzi, tot nu crede, ba il si uraste pe cel ce i-ar spune despre venirea lui Antihrist. Pentru aceasta Sfintii se intaresc in credinta spre a scapa, ca toata invaluirea si grijile vietii acesteia le-au lepadat.

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 13, 2009 at 6:45 am

      Spui:

      „stati si va vaitati”

      La cine anume te referi? Daca te referi la cei care informeaza si avertizeaza, gresesti. Caci daca si acestia s-ar duce in munti, cum ar mai afla cate ceva si restul populatiei?

      Apreciază

    • Maria said, on octombrie 15, 2009 at 8:11 pm

      Inca nu e momentul sa fugim in munti . Sunteti nerabdatori ? 🙂

      Apreciază

  6. daniel said, on octombrie 13, 2009 at 12:52 pm

    @ ioan dan

    dragi prieteni,

    venirea sau aparitia Antihristului trebuie sa va lase total nepasatori.
    sa fiti reci, orbi si surzi. plini de necredinta. sa fiti total straini.
    sa va vedeti linistiti de treaba vazand ca toata lumea se ingrozeste.

    care este datoria noastra de baza ? cea mai mare grija in aceste vremuri ?
    raspunsul este simplu:
    sa ne incredintam inimile Domnului nostru Iisus Hristos, sa imploram convertirea sufletelor si iertarea pacatelor.
    pentru Iisus inimile trebuie sa arda de iubire, de smerenie, sa fie pline de credinta, de devotament, de bucurie, de pace si de toate Darurile Duhului Sfant.
    nu va preocupati ce faceti in zilele ce urmeaza, unde stati, unde fugiti: toate acestea nu servesc cu nimic la mantuire.
    ci doar atata sa faceti: sa Il iubiti pe Dumnezeu, Domnul nostru Iisus Hristos, mai presus de orice si El va va invata cum sa iubiti pe aproapele si cum veti face fata la toate exemenele pe care Dumnezeu ni le mai pune in fata pentru a le depasi cu succes.
    Dumnezeu strabate toate caile ascunse ale inimilor si vrea sa auda DA -ul fiecarui om care sa primesca Indurarea Sa nesfarsita caci incapatanatii si trufasii vor da piept cu Dreptatea Desavarsita.
    bucurati-va si fiti exemplu ca sunteti ortodocsi. fiti mari in iubire si mici sacrificii.
    bucuria sa ve iradieze pe fata, sa fiti senini si plini de speranta, chiar daca vedeti ca lucrurile se inrautatesc pe zi ce trece.
    nu stiti inca ce a conceput Mintea minunata a Tatalui Ceresc pentru cei fideli din aceste timpuri grele, dar pline de Har, cat si ce chinuri ingrozitoare isi pregatesc cei neascultatori si mereu razvratiti. ah!
    zilele acestea sunt ultimele picaturi acordate.
    acest timp special nu se mai intoarce niciodata.
    fiecare zi trebuie traita intens in Dumnezeu si veti vedea cum viata fiecaruia din voi se innoieste si pacea si bucuria va curge din inima lui.

    EL va iubestei,
    va iubesc
    Daniel

    Apreciază

  7. Ioan dan said, on octombrie 13, 2009 at 6:06 pm

    Iata un raspuns tipic al celui cazut din dreapta judecata. Culmea e ca insusi Hristos indeamna ca in vreme de primejdie sa fugim in munti. Daca e sa ne luam dupa acest indemn de a ne incredinta total in mainile lui Dumnezeu fara a face nimic, atunci ar trebui sa nu mai mergem nici a servici caci Hristos ne poarta de grija si ne da de mancare si intretinere, nici copii sa nu-i mai lasam la scoala caci insusi Hristos ii invata, nici la doctor sa nu mai mergem caci Hristos ne vindeca etc.

    Nu m-am referit la tine saccsiv ci la cei care nu inteleg ca trebuie sa-si caute un loc de retragere si stau fara sa se gandeasca la faptul ca dupa introducerea cip-urilor se vor scoate din circulatie toti banii lichizi si nu vor mai avea cu ce sa-si cumpere nimic de mancare.

    Apreciază

  8. Alexandra said, on octombrie 14, 2009 at 2:39 am

    @ioan dan

    Eram si eu pe calea pe care o spune Daniel si totusi ma intrebam ca tine frate drag, ce pot sa fac mai mult. Si cine stie mai bine decat noi toti ce putem face si incotro sa ne indreptam decat Tatal Nostru din Ceruri? Si m-am rugat Lui sa-mi arate. Si mi-a aratat sfaturile sfintilor parinti pentru vremuri de restriste: acceasi reteta de veacuri lasata de Domnul nostru Iisus Hristos, post si rugaciune si daca se poate milostenie; asa ca am revenit la calea descrisa de Daniel.
    Apoi tu vrei sa te duci in munti dar sa ai servici si sa-ti duci copiii la doctori. Imi pare rau dar sfideaza logica. Frate, fuga in munti este necesara cand nu se mai poate face nimic, dar absolut nimic. De ex. vin politistii la poarta si te intreaba daca te-ai vaccinat, tu spui „Nu” si atunci iti da sa alegi: ori te vaccinezi ori te duci afara din societate si devii un paria. Si inca cred ca la chestia cu vaccinul inca mai sunt solutii, dar la chestia „iti pui semnul pe frunte sau pe mana dreapta iar daca nu vrei nu vei manca si-ti luam tot”. Ei la faza aia probabil ca chiar nu se va ma poate face nimic.

    Du-te pe website-ul fratilor „Razboi intru Cuvant” vezi banda din dreapta, e plina de sfaturile sfintilor pentru noi, astia din zilele de pe urma.
    Am pus mai jos un fragment din spusele parintelui Iustin Parvu referitor la lacrimarea icoanei Maicii Domnului, daca vezi tu aici vreo chemare de genul fugiti in munti sau in codru spune-ne si noua.

    „Este emotionant până la înspăimântare cum ne îndeamnă icoanele acestea spre o îndreptare, spre o revenire a noastră în sfera crestina de altădată. O astfel de icoană e o mărturie grăitoare de pregătire a noastră cât mai grabnică pentru că toate evenimentele politice si istorice si religioase se îndreaptă spre un dezastru al omenirii. Acest dezastru îl mai putem oarecum întârzia numai si numai prin post, prin rugăciune, prin unitatea noastră în a ne îndrepta în fata judecătii Lui Dumnezeu”.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  9. daniel said, on octombrie 14, 2009 at 7:26 am

    draga ioan dan,

    dragi frati,

    cine se incredinteaza zi de zi, clipa de clipa Domnului nostru Iisus Hristos este foarte harnic, plin de viata, de energie, de entuziasm de fericire si este mereu senin.
    este ca un vultur care pluteste peste prapastiile clocotite si inspaimantatoare.
    nu va faceti planuri cum sa scapati caci procedand asa nu apartineti lui Dumnezeu care vede si prevede totul.
    v-am spus ca logica omeneasca nu are nici o importanta.
    stiinta omenesca este complet straina de Dumnezeu.
    nu va alarmati ca se prabuseste un avion, se scufunda un vapor, de accidente cumplite de inundatii sau cutremure. (nu vorbesc despre inselarile facute de ELITE).
    toate ser intampla din dispozitia p[recisa a lui Dumnezeu si oricat de catastrofale sunt permise este numai si mnuamai pentru cel mai mare bine al sufletelor.
    daca Dumenzeu permite este numai pentru cel mai mare bine al sufletelor.
    dragi copii,

    Iisus bate la usa inimilor voastre chiar acum. acum vrea sa auda Da-ul vostru care Ii bucura Inima Sa prea mult ofensata si ranita de atatea si atatea pacate.
    El acorda, datorita implorarilor Maicii Domnului, unite cu cele ale sufletelor evlavioase, mult Har necesar pentru convertire, pentru perseverenta si pentru toti oamenii de pe pamant.
    Indurarea Lui este nesfarsita dar de ea se vor bucura cei care si-au dorit-O din toata inima.
    va repet: cei trufasi singuri isi pregatesc sa dea piept cu Dreptatea Perfecta care nu are nici un pic de indurare.

    cel intelep faca un singur lucru: isi incredinteaza totul in Mana Sigura si Ferma a Domnului nostru Iisus Hristos.
    nu cautati scaparea decat in Adapostul minunat, in Prietenul Credincios.
    vedeti valurile furioase spumegand si spargandu-se de stanci?
    lasati barcuta sufletului vostru sa fie condusa de Carmaciul care va duce la liman linistit, insa, numai si numai dupa Logica si Timpul Sau.
    nu va ingroziti de multimea pacatelor, de inrautatirea situatiei, fiti senini in Bratele dulcelui nostru Mantuitor, Domnul nostru Iisus Hristos.
    incredintatea zilnica, clipa de clipa, nu inseamna ca devenim pasivi, ci din contra, este asumarea raspunderii ca devenim din ce in ce mai ravnitori, mai plini de energie, de pace, de echilibru interior.
    Iisus acorda extrem de mult in aceste vremuri insa niciodata nu constrange pe nimeni.
    El doreste ca omul de buna voie sa se intoarca la El.

    El va iubeste pe toti,
    Maica Domnului va iubeste pe toti,
    va iubesc

    Daniel

    Apreciază

  10. Andru said, on noiembrie 14, 2009 at 5:50 pm

    Daniel . Cred ca vorbesti mult si prost , sincer ! Ceea ce faci tu indeamna omul sa fie nepasator ca „Iisus ne iubeste” . Decat sa faci asa ceva , mai bine ai da sfaturi de cum sa ne indreptam. Nu mai amagi lumea cu mesaje de dragoste , pentru ca esti cel putin penibil ! Mult mai util si mai placut ar fi sa critici omul modern care ii place sa traiasca in lume , sa mustri constiintele etc sa indemni la schimbare , la lepadare de rau . Ce reiasa din ce spui tu e cam asa ” nu va faceti griji de Apocalipsa. Dumnezeu ne iubeste ! – ce crede idiotul ala prost care iti citeste cuvintele : da , ma iubeste Dumnezeu tare frate nu am de ce sa ma tem voi fi salvat !!! – dar peste o ora se apuca si da iar in cap la om fura injura face perversiuni sexuale etc , convins ca Dumnezeu il va scapa. Vedeti-va de treaba si nu mai amagiti lumea , altfe s-ar putea sa credem ca sunteti posedati de diavoli daca tot incercati sa ne convingeti ca Dumnezeu e ultra mega super iertatator

    Apreciază

  11. […] VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si… […]

    Apreciază

  12. […] VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si… […]

    Apreciază

  13. […] VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si… […]

    Apreciază

  14. […] VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si… […]

    Apreciază

  15. CUPRINS O – W « Saccsiv's Weblog said, on august 8, 2010 at 5:58 pm

    […] VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si… […]

    Apreciază

  16. […] VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si… […]

    Apreciază

  17. […] VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si… […]

    Apreciază

  18. […] VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si… […]

    Apreciază

  19. […] VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.