SACCSIV – blog ortodox

Teoria conspiratiei si chestiunea evreiasca

   La articolul DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa, cititorul Corneliu a postat ceea ce eu consider a fi „comentariul anului” de pe acest blog dar si dintre comentariile ce le-am mai citit prin vecini. Il consider atat de important, incat am considerat sa-l fac cat mai cunoscut si eventual dezbatut:

 

   Toata aceasta conspiratiomanie este de fapt o noua forma de diversiune anti-evreiasca, potrivita limbajului tehnologic si mediatic actual.
Caci daca bagati de seama, se pune accentul pe aspectul evreiesc, ca origine a intregii problematici.
Este de fapt o versiune actualizata a uriasului fals al “Protocoalelor inteleptilor Tzionului”.
Da, domnilor, e acelasi monstru antisemit din totdeauna.

 

   Doua mostre ale „uriasului fals” le puteti gasi in articolele Un „fals” de la 1903 despre „libertatea” (si cea a presei) de dupa 2000 si Protocoalele inteleptilor Sionului: „Fiecare victima din randurile noastre valoreaza cat mii de crestini in fata lui Dumnezeu” de pe blogul parintelui Savatie Baştovoi.

   Nu analizez aici „protocoalele” insa este interesant ca un asemenea comentariu a aparut tocmai la acel articol. Ideea comentariului respectiv nu este noua si reprezinta de fapt un sablon cu care m-am mai intalnit deseori, dar cu 2-3 ani in urma pe cand inca nu pornisem lucrul la acest blog si postam pe forumuri sau la sectiunea comentarii ale marilor ziare on-line avertizand ca ELITELE doresc instaurarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE dupa declansarea celei mai cumplite crize din istorie. Dupa inceperea anul trecut a crizei financiare, aceste sabloane „argument” s-au rarit iar anul acesta nu le-am mai intalnit pe acest blog.

   E bine sa ascultati destainuirile evreului Aaron Russo precum si analiza ce-am facut-o, pentru a intelege cam in ce hal de indoctrinare sunt unii daca mai pot considera atat de senin ca este vorba despre „conspiratiomanie ca „o noua forma de diversiune anti-evreiasca”. Asta daca totusi respectivul este cuprins de bune intentii.

   Cineva ce considera ca totul nu este decat teoria conspiratiei este aidoma englezului din bancul acela in care vazand pentru prima data o girafa exclama: „Asa ceva nu exista!”. Dar daca este vorba despre rea vointa? Atunci este grav. ELITELE s-au inconjurat de un zid concentric protector: problema anti-semitismului, astfel incat nu pot zice ceva de ei, ca sar imediat in sus cei ce exclama: „ai ceva cu evreii?”.  

    Nu Corneliu, nu-i vorba de anti-semitism, desi camatarilor planetari si varfurilor masoneriei le-ar conveni. De aceea si avertiza dr. Nahum Goldman, (1894-1982, presedinte al World Zionist Organization), in 1958 la World Jewish Conference in Geneva:

   Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer , ar putea constiutui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca . Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre

   ELITELE sunt de fapt cei mai mari dusmani ai evreilor simpli. Citeste te rog si articolele:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

 

SIONISMUL – propunere de dezbatere pornind de la filmul “Rabini contra sionism”

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mircea Puscasu said, on aprilie 22, 2009 at 9:15 pm

    Frate saccsiv,

    poate stii despre cuvantarea presedintelui iranian la conf. anti-rasism facuta de UN, pe 20 apr 2009, ( daca nu stii uite niste link-uri

    http://www.presstv.ir/detail.aspx?id=92046

    Intrebarea mea este ce parere ai despre cuvantare si autorul ei?

    Apreciază

  2. guardia said, on aprilie 22, 2009 at 9:19 pm

    felicitari pt blog !
    foarte multi bloggeri preiau articole de pe blogul tau, ceea ce nu e rau, pt ca astfel se raspandeste multa informatie veridica.
    Doar uniti vom reusi!

    Apreciază

  3. […] Saccsiv: Teoria conspiratiei si chestiunea evreiasca […]

    Apreciază

  4. costin said, on aprilie 23, 2009 at 10:58 am

    ce vrei sa spui exact?
    ca insusi antisemitismul este un lucru creat folosit de evrei pentru a crea guvernul mondial? nu e incomod modul asta de a scarpina cu stinga-n dreapta doar pentru ca e original si neasteptat, deci „surprinzator si inteligent”? sint ahmadinejad si tot iranul, ba si toata lumea araba, ba mai mult! toata religia islamului, cu scopul ei declarat de a distruge evreul, ca sa nu mai zic de hitler… sint toti astia inventiile evreilor pentru a pune mina pe putere absoluta?

    dai citate din evrei care spun ca „evreii nu pot exista fara antisemitism”. Dar ce sint evreii, un fel de furnicar care gindesc si actioneaza la unison? daca un evreu a zis asta, este clar adevarat, nu? daca o spunea un roman, era mai putin adevarat? dar daca o spunea un arab declarat anti evrei, cum era? nu era si mai adevarat? ca doar nu uraste el evreii degeba, nu? naspa..

    Apreciază

  5. shorty said, on aprilie 23, 2009 at 5:34 pm

    Iti recomand carticica „Organizatiile secrete ale sec. XX”. Este foarte interesanta!

    Apreciază

  6. saccsiv said, on aprilie 24, 2009 at 9:17 am

    Mircea Puscasiu

    Doamne ajuta! Multumita bunului Dumnezeu voi posta saptamana asta un articol amplu referitor la Iran, Operatiunea Ajax, revolutia islamica, Ahmadinejad. Va cupride chestiuni foarte interesante, utile si surprinzatoare.

    Apreciază

  7. Goplanet said, on aprilie 25, 2009 at 12:01 am

    Am debitat aceasta melodie de Paste. Nu am putut sa nu ma gandesc si la atrocitatile care se intampla acolo si as fi invocat lumii Lumina Sfanta. Ma doare, ma doare mult. Intuiesc de ce se intampla ceea ce se intampla acolo si mi-e greu sa intrevad ce as putea face. Poate ca am sa invat! Poate…

    DOAMNE AJUTA-NE SI NE MILUIESTE. Odihnece in pace sufletele copilasilor tai morti in razboaie!

    Apreciază

  8. […] Teoria conspiratiei si chestiunea evreiasca […]

    Apreciază

  9. CUPRINS O – W « Saccsiv's Weblog said, on august 8, 2010 at 5:54 pm

    […] Teoria conspiratiei si chestiunea evreiasca […]

    Apreciază

  10. […] Teoria conspiratiei si chestiunea evreiasca […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.