SACCSIV – blog ortodox

Dr. Adrian Cacovean: ACORDUL PREZUMAT înseamnă că sunteți de acord sa fiți HACUITI DE VII!

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 2, 2017

Dupa cum probabil deja stiti:

ATENȚIE! După vaccinare OBLIGATORIE, ni se mai pregătește ceva: Modificarea LEGII TRANSPLANTULUI. Se vrea introducerea acordului prezumat

Iata ce scrie pe tema asta medicul Adrian Cacovean pe contul sau de facebook:

 

Cand esti mort, au murit si organele tale. Daca iti vor organele, trebuie sa fie organe vii! Ca sa ia de la tine organe vii, trebuie sa te tina viu. Munca sectiilor de reanimare nu se mai indreapta astfel sa te salveze, ci sa te tina viu pana te hacuie de viu, ca sa iti ia organele. Criteriul mortii cerebrale este un fel de ordonanta de urgenta data noaptea, cam la vremea cand se dau ordonantele de urgenta, moment corespunzator vigilentei minime al apartinatorilor si societatii. Ordonanta asta de stabilire a criteriilor mortiii cerebrale este o acoperire legala a unor acte medicale de tip Mengele, de recoltare de organe de la oameni vii, ca sa nu aibe probleme legale aia care te hacuie in numele facerii de bine! S-a dat ca sa nu mai fie nevoie ca Christian Barnard sa fuga de urgenta din SUA ca sa nu fie condamnat dupa ce a hacuit primul donator de organe. Asa s-a ajuns sa iti recolteze organele fara probleme, cat tu esti inconstient, dar in viata. Legea acordului prezumat vrea sa dea dreptul unora, cat timp inca traiesti, sa iti recolteze organele, inainte de a te trezi si a spune ca esti de acord cu asta.
Voi astia care sunteti treji acum, intelegeti ca va dati acordul sa fiti hacuiti inca de pe vremea cat sunteti treji?
Daca nu v-a trezit postarea mea, inseamna ca sunteti morti deja desi pareti vii!

 

Cititi va rog si:

TRANSPLANTUL – ucidem “donatori” ca sa “salvam” vieti / MOARTEA CEREBRALA nu este MOARTE / Cei aflati in moarte cerebrala plang cand sunt taiati si li se scot organele / De ce sunt anesteziati mortii in timpul prelevarii de organe? / CE LUCRURI TERIFIANTE NI SE ASCUND?

Dr. Adrian Cacovean: „Medicul recomandă VACCINUL, nu Guvernul. Parafa mea medicală NU este la îndemâna nebunilor!”

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Diaconu florentin said, on noiembrie 2, 2017 at 12:44 pm

    Felicitarii DOCTORE ptr ALARMA sa se trezeaca „mortii” cei vii.Fratilor vom plati scump ptr ignoranta noastra.Domnul sa ne LUMINEZE!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Mihai said, on noiembrie 2, 2017 at 1:05 pm

    Pai scopul cardurilor de sănătate pt așa ceva a fost, li sau ușurat ,,munca”, în spital vei avea ocazia sa fi hăcuit special pt organe

    Apreciat de 1 persoană

  3. test said, on noiembrie 2, 2017 at 3:53 pm

    Pai daca eu nu am acceptat card de ‘sanatate’. Cum o sa fie cu acordul asta?
    Ma duc la doctor si ii zic..n-am card de ‘sanatate’ dar nu sunt de acord sa fiu hacuit. ??? N-are ce/cum sa bifeze nimic.

    Deci tot ortodocsii ies in pierdere. Daca n-ai card , nu poti zice nu sunt de acord. Daca esti inconstient si in spital , s-a terminat. Poate sa lasi vreo scrisoare ca nu esti de acord. O chestie legalizata?

    Apreciază

    • Mihai said, on noiembrie 3, 2017 at 7:15 am

      Nai înțeles, aici m-am referit la faptul că li sa ușurat ft mult munca traficanților de organe, prin acest card de ,, sănătate” ei sunt la curent cu toată starea ta de sănătate, că de exemplu: ce boala ai, pt ce ai fost investigat, tratamente urmate, medicamente luate, grupa sanguină, r.h iar de este vreun solicitant sa zicem de un rinichi a sau de ficat pe lista de așteptare cu ceva bănuți, ft posibil că sa ai soarta pecetluită, iar familiei sa ai zică, a ami pare rău nu sa mai putut face nimic, iar el doctorul poate tea omorât cu zile pt organe, imaginează ți că pina și coana farmacista este la curent cu starea ta de sănătate introducând cardul in cititorul ei, iar cineva care nu are pe nimeni sau vreo unul provenind de la vreun centru de plasament ft posibil sa aibe soarta pecetluită, că nici nu il mai caută nimeni Dumnezeu cu mila, internatul în spitale mai ales acum in zilele noastre a devenit un risc major care majoritatea habar nu are în ce se bagă

      Apreciat de 1 persoană

  4. eplatnemiscat said, on noiembrie 2, 2017 at 6:05 pm

    Intrebarea fireasca este: Cum imi exprim dezacordul si cum afla doctorii despre asta?

    Apreciază

  5. ioanide said, on noiembrie 2, 2017 at 6:38 pm

    Daca mai sunteti doctori pe aceeasi lungime de unda cu Dr. Cacovean , nu va abtine-ti , pasiti cu curaj in fata , pasiti cu patriotism , nu veti fi singuri , noi , omul de rand , vom fi langa voi.
    Trebuie sa ne asumam multe riscuri , daca vrem cu adevarat sa ne luam Tara inapoi din mainile celor INFESTATI de cel rau.

    Apreciază

    • Roman said, on noiembrie 2, 2017 at 9:18 pm

      Asa este!!Tot am vazut unii comentatori in zilele trecute pe aici sau pe ortodoxinfo si nu numai ca ,,doctorii sunt foarte suparati,nervosi,in dezacord cu vaccinarea obligatorie,ca sunt alaturi de oameni,ca cei mai multi, defapt sunt chiar numerosi doctorii care nu sunt deacord cu DRACUL de tudose,werner iohanis,drac nea si alti DRACI la vedere din romania…etc.Sau ca romanii se trezesc…Unde sunt acestia ,cum se manifesta ei ,eu am mers la un manifest local acu vreo luna si …vai de mama ei de reactie …erau o suta de oameni,fara vreun doctoras si in unul din primele 5 judete ca marime si nr. de locuitori ai romaniei.Deci unde sunt cei numerosi de TREJI??Nu vrau sa aud replici d;alde…sunt sefi…avem legi…suntem prea mici…ce putem face…avem copii de crescut ..si alte rahaturi de DRESATI!!Eu stiu ca la tudose si iohanis nu poate ajunge unul mic si nesemnificativ ca mine,dar doctorasii care se vad vreun RAMBO cu siringa in mana ,la aia s-ar putea sa pot ajunge …iar ca mine or mai fi…Slugile (doctori,militieni,jandarmi ,dsv,dsp ,etc)care aplica legile si ordinile DRACILOR sunt paratse in egala masura cu ei.Asta sa fie clar inteles.Raul nu e din firea oamenilor ,ci din voia oamenilor.Tot respectul ptr acest doctor si ptr cel de la Suceava si ptr toti doctorii care ( in aceasta problema ,a vaccinarii fortate a tuturor ca pe niste vite umilite ,in care ei trebuie sa fie in prima linie)apara Adevarul si Viata.Restul …atentie mare la ce dementa veti declansa,voi prin slugarnicia voastra fata de DRACI=STAT.

      Apreciază

      • Liviu said, on noiembrie 2, 2017 at 10:34 pm

        Se va considera legal acordul prezumat,si ptr a nu-ti putea manifesta dorinta de a nu dona organe,nu se va face publica modalitatea de consemnare in card a dezacordului.Va fi o”secretomanie”astfel ca va trebui sa te zbati,sa te agiti,sa umbli,sa intrebi cunoscuti etc despre metoda,protocolul de urmat.Multi se vor lasa pagubasi.In mass media va fi tam tam mare,despre cum esti lasat sa „alegi”dar nimeni nu va sufla o vorba despre cum trebuie procedat.Va fi o mare agitatie pe toate canalele despre”bunatatea”oamenilor credinciosi care”salveaza vieti”chiar si dupa moarte.Cei ce nu vor fi de acord,vor fi prezentati ca bolnavi mental sau nazisti,egoisti,aratati cu degetul,marginalizati,asa ca vor ajunge singuri,fara ajutor.Apoi vor fi prigoniti ca niste teroristi.

        Apreciază

      • Mihai said, on noiembrie 3, 2017 at 6:09 am

        Pai au fost, dar numai pt mărirea lefurilor, reducere program de lucru

        Apreciază

      • isa said, on noiembrie 3, 2017 at 10:46 am

        Referitor la doctorasii care se cred rambo si la care se poate ajunge … Va marturisesc ca zilele trecute am avut o stare sufleteasca foarte-foarte-foarte rea si ganduri foarte-foarte-foarte creative, intr-un sens profund rau, referitor la ce li s-ar putea face acestora.

        Apreciază

  6. Mihai said, on noiembrie 3, 2017 at 6:12 am

    Cazuri precum Dr Cacovean, Pușcaș, s.a asemeni lor este rarisim

    Apreciază

  7. Gheorghe si Ion asupriti de straini said, on noiembrie 3, 2017 at 10:00 am

    dupa ce ca ne-au furat resursele, acum ne fura si organele prin viclenia diabolica numita acord prezumat pentru donare de organe!!!
    totul in defavoarea saracului, a sarmanul om de rand asuprit si umilit de straini, jefuit pana la sange.
    de ce ? pentru ca totul se leaga de manipularea poporului transformat in populatie, prin massmedia controlata total de fortele oculte iudeomasonice si controlul total prin card si cip. nelegiuitii avand acces la toate datele personale ale fiecarui individ, inclusiv dosarul electronic medical insceneaza un accident individului compatibil si totul se rezolva…ce conteaza viata unui om de rand…sclav….

    Apreciază

  8. Angela said, on noiembrie 3, 2017 at 11:52 am

    Doctorii astia de la noi sunt cam „defazati”. Nu prea inteleg din ce directie bate vantul.

    Ca sa intelegeti mai bine ce urmeaza, uitati aici cate ceva despre doctorii „adevarati” si sistemul „meserias” din SUA: http://www.alternativaromaniei.com/index.php/stiriactualitati/2418-droguribigpharmabriberycorruptionpharmacieshospitalsamerica

    Este mai mult decit evident faptul ca in SUA, criza drogurilor a depasit ceea ce Trump numeste Situatie de Urgenta la nivel national. Toata lumea politica vorbeste de modul cum ar putea fi educati sau reeducati acesti consumatori de droguri, pentru a nu le mai consuma, dar nimeni nu vorbeste de guvernele capitaliste care isi pun miinile la ochi cind vine vorba de marile companii farmaceutice care furnizeaza aceste droguri, in mare masura in anumite zone, pe linga cartelurile mexicane, care fac acelasi lucru ca si Big Pharma, extinzind criza drogurilor, care a rezultat in aprox. 59.000 de morti pe strazile oraselor americane anula, asta numai ce se stie oficial…
    Nimeni nu vorbeste de zecile si sutele de mii de cazuri in care doctorii primesc avantaje necuvenite si spagi grase de la companiile farmaceutice, pentru a elibera retete care contin droguri grele si chiar doctorii veterinari prescriu droguri pentru animale de casa, pe care in final le ingurgiteaza proprietarii lor…
    http://www.cbc.ca/news/canada/nova-scotia/pets-veterinarians-opioids-drugs-1.4173607
    Coruptia in domeniul medical in America si in Canada, este endemica si aduce dupa sine zeci de mii de morti, in special tineri nevinovati, consumatorii acestor droguri, ca sa nu mai discutam de alte zeci si chiar sute de mii de morti in sistemele medicale ale celor doua tari, datorita erorilor medicale. Numai in SUA, mor peste 250.000 de pacienti datorita acestor erori….si lumea inca tace…iar moartea pacientilor datorita erorilor medicale, ocupa al treilea loc in mortalitatea din SUA…. Cu siguranta nu stiati acest lucru…
    https://www.usnews.com/news/articles/2016-05-03/medical-errors-are-third-leading-cause-of-death-in-the-us
    Iar in Canada, situatia este similara, insa nici aici nimeni nu face valuri, pentru ca in spitale, numarul avocatiolor, care ii apara pe doctorii platiti cu sume astronomice pentru a trata pacientii, este mai mare decit numarul doctorilor insasi…
    https://beta.theglobeandmail.com/news/national/hospital-errors-kill-thousands-in-canada-study-estimates/article999281/?ref=http://www.theglobeandmail.com&
    Doctorii au devenit oameni de afaceri care consuma timpul pentru care in cea mai mare parte ii plateste contribuabilul, in a aranja spagi si a elibera retete terminatoare pentru omul de rind, care este numai un numar ce poate fi schimbat oricind…si caruia ii poate prescrie opioide, de unde spaga este enorma, venita de la companiile farmaceutice…
    http://www.msnbc.com/all-in/watch/9-million-painkillers-shipped-to-tiny-west-virginia-town-895420995808
    https://www.nbcnews.com/storyline/americas-heroin-epidemic/many-doctors-get-goodies-opioid-makers-n791281
    Daca studiem modul cum guvernul a schimbat “ghidul durerilor persistente” care a rezultat in explozia retetelor de droguri eliberate de doctori, ne putem da seama cine este pricipalul vinovat si de ce aceste companii farmaceutice sint principalii sponsori politici in alegerile din tarile capitaliste….recunoscuti chiar si de jewmericanii, homosexualii si lesbienele de la CNN…
    http://www.cnn.com/2016/02/11/health/big-pharma-presidential-politics/index.html
    Noul ghid medical din SUA, ofera cale libera doctorilor si nu mai exista practic nici un obstacol in calea lor pentru a prescrie opioide, guvernul capitalist american creind un monopol al drogurilor eliberate legal prin intermediul doctorilor…. Acesti producatori Big Pharma, ai drogurilor, pot vinde farmaciilor, cantitati de droguri pe care nu sint obligati de lege sa le declare si la fel clinicilor, fara nici o restrictie, in urma legilor aprobate de forul politic american.
    Coruptia si spagile sint elementele principale in decorul medical american…mai ales in domeniul drogurilor. Mai mult, drogurile vindute in farmacii, au fost aprobate de FDA(Food and Drug Administration, care garanteaza monopolul de livrare al farmaciilor sid e productie, pentru Big Pharma… Un alt monopol si gasca de spagari care duc la moartea a zeci de mii de tineri, este AMA(American Medical Association), ai carei doctori au monopolul de a scrie retete care contin droguri grele, pentru pacientii pe care ii considera ca fiind potentiali tratati cu aceste droguri….
    Droguri grele ca Oxicontin sau Vicodin, au deveni pentru doctorii spagari americani si farmacistii afaceristi, un fel de aspirina, dupa numarul enorm de retete eliberate pentru aceste droguri.
    Ceea ce este interesant si arata nivelul spagilor si coruptiei, este ca pe o piata normala, daca doresc sa comercializez un produs, in calitate de antreprenor, trebuie sa prezint un numar imens de documente prin care sa asigur organele de stat competente ca nu exista risc pentru eventualul client si chiar sa se faca o comparatie cu alte produse alternative….
    Dar in cazul Big Pharma si doctorilor afaceristi nu mai este cazul, pentru ca diferenta este ca eu nu dau spaga acestor politicieni iar ei o fac degajat….Deci, drogurile nu trebuie sa fie “perfect sigure si fara grad de risc pentru organisme”, dar produsul meu trebuie, pentru a-l putea sa il comercializez….
    Pe final, trebuie sa spunem ca acesti crony capitalisti, care au creat legatura perversa si criminala dintre guvern si companiile farmaceutice, plus doctorii criminali afaceristi, detin un avantaj la care nu mai au cum sa renunte indifferent de volumul spagilor si nu este nici o surpriza, daca analizam racilele sistemului capitalist, mai ales daca ne gindim ca este singura cale legala in participarea Big Pharma la piata “produselor farmaceutice”…..

    Adrian Cosereanu

    Apreciază

  9. marian said, on noiembrie 6, 2017 at 7:00 pm

    Ministerul Apărării a respins informația că 82 de tancuri turce și 800 de zile a patra militară turcă nu au vrut să părăsească Bulgaria după o doctrină.
    Vestea este falsă, iar site-ul care se răspândește – „Știri bune” – este satiric.

    O sursă de la Ministerul confirmat BNT nu numai că a existat o doctrină bulgară-otomană, și că numitul rezervor „Altai“, care este menționat în știri false nu este intrat în serviciu în armata turcă și a fost produs un singur număr.

    Vedeți și „știrile” în sine

    82 rezervoare „Altai“ și doar peste 800 de soldați și ofițeri ai armatei turcești au fost în exercițiul nostru tradițional militar între Topolovgrad și râu „River de piatră“.

    Învățăturile trebuiau să dureze 9 zile, dar la patru zile după terminare, trupele turcești nu voiau să plece. Vineri, ei au fost rugați să meargă cu un ordin al ministrului Karakachanov, dar răspunsul unui general. A. Suleimanoglu că așteaptă o comandă de la liderii săi direcți din Turcia.

    Ministerul de Externe sa angajat să contacteze sediul NATO pentru soluționarea problemei, dar a răspuns la sediul regional din Istanbul, Turcia.

    Aceasta înseamnă că acum suntem în stare să cerem ca reprezentanții turci din NATO să forțeze statul turc să-și retragă părțile din armată de pe teritoriul Bulgariei.

    Astfel, armata străină este încă desfășurată pe teritoriul Bulgariei și, în timp ce societatea este interesată de creșterea prețurilor la alimente, Bulgaria se află în centrul unei crize politice internaționale.
    Asadar oficialii bulgari contesta informatia ca ar fi 82 de tancuri si peste 800 de soldati turci care refuza sa paraseasca Bulgaria.
    Doamne ajuta!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.