SACCSIV – blog ortodox

MICHIGAN: Nu esti de acord cu CASATORIILE GAY? Atunci NU MAI VINZI in piata …

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 30, 2017

Iata si ce putem citi la Farmer wants to sell food to all people, but East Lansing won’t let him de pe adflegal.org, traducerea OrtodoxInfo:

Avocații ADF reprezintă un fermier de familie din Michigan în provocarea față de politica orașului care l-a eliminat de pe piața agricultorilor pentru credințele sale.

LANSING, Michigan – Avocații Alianței pentru apărarea Libertății, reprezentând un agricultor ecologic din Michigan, au intentat miercuri un proces. la Curtea Federală împotriva administrației orașului East Lansing, după ce oficialii i-au înlăturat afacerea de familie de pe piața locală a agricultorilor, unde a făcut afaceri începând cu 2010. El crede că căsătoria este uniunea unui bărbat și a unei femei. Fermierul vrea să poată vinde alimente tuturor, dar orașul îl împiedică să facă acest lucru pe piața agricultorilor.

Este vorba despre o politică de „orientare sexuală” neconstituțională, ilegală și complexă, pe care oficialii orașului au adoptat-o în mod special pentru a-l restricționa pe Steve Tennes și în general fermele Country Mill – din care face parte livada famliei sale – doar pentru că a postat pe Facebook credința sa în căsătoria biblică. Guvernantii orașului au făcut asta chiar dacă Tennes, familia lui și livada lor se află în Charlotte, la 22 de mile (/ 35 km) de East Lansing, în afara granițelor orașului / zonei …și astfel dincolo de jurisdicția sa.

„Tot ce vrea Steve să facă e să-și vândă produsele oricui vrea să cumpere, dar mai marii / guvernanții orașului nu  îl lasă”, a spus Kate Anderson, avocat al ADF.

„Oamenii credinciosi, ca și familia Tennes, ar trebui să fie liberi să trăiască și să lucreze în conformitate cu convingerile lor, fără teama de a-și pierde mijloacele / modalitatile de trai. Faptul că guvernul poate închide o fermă familială doar din cauza viziunilor religioase pe care le exprimă cineva pe Facebook – refuzându-i dreptul de a deține o licență de afaceri și de a servi produse proaspete tuturor oamenilor – denotă faptul că niciun american nu este cu adevărat liber.”

„Americanii au avut mereu libertatea de a crede și de a-și exprima credința. Acest proces cere pur și simplu instanței să respecte acea libertate pentru un agricultor catolic, care ar trebui să fie liber să-și vândă produsele fără coerciție, discriminare sau intimidare din partea guvernului din cauza convingerilor sale despre căsătorie”, a adăugat directorul adjunct al ADF, Jeremy Tedesco.

„Orașul trebuie să respecte libertatea protejată de constituționalitate a lui Steve de a-și exprima convingerile religioase pe site-urile sociale, fără a fi obligat să renunțe la dreptul de a participa pe piață.”

După ce au văzut postul lui Tennes de pe Facebook din 24 august 2016, oficialii orașului au insistat până la a-l obliga să iasă de pe piața agricultorilor. În primul rând, au încercat să-l preseze, spunând că fermele din țară nu doresc ca ferma sa să participe la piața programată în duminica următoare, că au primit plângeri cu privire la postul lui Tennes și că mai multe proteste vor avea loc dacă fermele de la Mill Farm vor continua să participe pe piața locală. Aceștia au cerut fermei lor să se retragă imediat, dar Tennes a perseverat și a continuat să servească clienții pieței. Până la urmă acele „proteste programate” nu au avut loc niciodată.

Când Tennes a postat ceva online despre credințele sale din nou, în decembrie 2016, după închiderea sezonului de piață, oficialii au decis că expresia sa a fost în conflict cu viziunile despre căsătorie ale orașului East Lansing și politica sa privind orientarea sexuală. Dar, pentru că acea politică era specificată expres în metodele de guvernare ale orașului privind relațiile umane și nu a putut fi aplicată împotriva fermelor agricole, funcționarii au elaborat o nouă politică, ocolind limitele jurisdicționale în conformitate cu legea Michigan, pentru a-l expulza pe Tennes și ferma sa de pe piața agricultorilor, ca pedeapsă pentru opiniile / optiunile sale.

Politica impune vânzătorilor să accepte și să respecte „ordonanța privind relațiile umane și politica publică aplicabilă împotriva discriminării în timp ce aceștia se află pe piață și ca practică generală în afaceri”. Ordonanța face să devină ilegală „indicarea de către patronaj sau de către o persoană individuală că într-un loc de cazare publică … este … nedorită sau inacceptabilă prezenta unei persoane pe baza orientării sexuale, a identității de gen sau expresie…” și altele. Cu toate acestea, nu definește „discriminarea” sau niciunul dintre termenii-cheie care ar reglementa aplicabilitatea.

Bazându-se pe noua politică și ca răspuns la cererea de exploatare a fermelor de pământ pentru piața agricolă din 2017, oficialul l-a informat pe Steve prin scrisoare că nu respectă această politică și că, prin urmare, orașul îi interzice să participe. Anunțul a fost inclus ca atașament la postarea de pe Facebook a lui Steve din luna decembrie, ca dovadă, cu toate că postarea este despre libertatea de exprimare protejată constituțional, iar fermierii de la Country Mill nu au refuzat niciodată un client pe baza orientării sexuale.

Plângerea făcută în procesul Land Mill Farms versus City of East Lansing, pe care avocații ADF au depus-o la Curtea Districtuală din Districtul de Vest din Michigan, explică modul în care politica orașului a încălcat garanțiile constituționale privind libertatea de exprimare, libertatea religioasă și protecția egală în fața legii. Aceasta solicită instanței să restaureze libertățile constituționale de protejare a fermelor țării și să prevină o încălcare a legii de guvernare care este in vigoare in Michigan.

Prin chemarea în judecată se solicită instanței să se oprească politica discriminatorie, să o declare ilegală și neconstituțională și să se acorde daune nominale și compensatorii, astfel încât întreprinderile Tennes și Mill Farms să poată servi din nou pe toți clienții de pe piața agricultorilor.

  • Ghid de pronunție: Tedesco (Teh-DESS’-koh)

Alianța Apărării Libertății este o organizație juridică non-profit care creează alianțe și care susține dreptul oamenilor de a-și exprima liber credința.

NOTĂ OrtodoxInfo

Citiți vă rog și:

Noul expert LGBT la ONU: Libertatea religioasă „nu este absolută”, trebuie restrânsă dacă se opune homosexualității

 

Tagged with: ,

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. radu59 said, on iunie 30, 2017 at 5:13 pm

    Sodoma isi impune legea.Este rasturnarea valorilor si obligarea acceptarii nefirescului in dauna normalitatii.

    Apreciat de 2 persoane

  2. dante said, on iunie 30, 2017 at 10:28 pm

    Si ca Europa sa fie din ce in ce mai sodomizata, azi a venit rindul Germaniei, care s-a aliniat si ea poponarismului legal.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Cristina said, on iulie 1, 2017 at 12:00 am

    Charlie Gard, a 10-month-old baby, will soon be taken off life support by Great Ormond Street Hospital in London.

    Charlie’s parents, Connie and Chris, just lost their final appeal to the European Court of Human Rights. This was the last court that could have saved Charlie and stayed his execution

    Doctors at Great Ormond Street Hospital have given Charlie’s parents a few days at most to say goodbye to him before they remove his life support.

    Please sign this petition!

    http://www.citizengo.org/en/lf/71800-petition-save-charlie-gard-10-month-old-sentenced-death-london-hospital

    Against the requests of his parents, the doctors at Great Ormond Street Hospital have decided that Charlie would be better off dead. His parents independently raised 1.4 million pounds to take him the United States, where he could receive an experimental treatment for his condition. Charlie’s parents are not asking for money from the government or for free services from the hospital, they are merely seeking the opportunity to transport him with their own funds!

    It is absolutely ludicrous that the hospital thinks they can play God in determining whether Charlie’s life is worth living.

    Charlie’s parents have worked tirelessly over the last few months, but a series of courts have ruled against them, with the ECHR recently determining that Charlie should be granted “death with dignity.”

    Please act now! Help us ask the hospital to listen to the request of Charlie’s parents and allow them to use their personal funds to transport Charlie to the United States for treatment.

    http://www.citizengo.org/en/lf/71800-petition-save-charlie-gard-10-month-old-sentenced-death-london-hospital

    When you sign this petition, your note will be sent directly to the Great Ormond Street Hospital in London.

    This is an urgent request to the Great Ormond Street Hospital to save Charlie’s life. Despite the Court’s judgement, the Hospital could still decline to remove Charlie’s life support and allow him to be transported to the United States.

    Sincerely,

    Caroline Craddock and the entire CitizenGO team

    P.S. Please help us show that there is international outrage over this decision! It is our last chance to save Charlie from this heartbreaking and evil decision.

    http://www.citizengo.org/en/lf/71800-petition-save-charlie-gard-10-month-old-sentenced-death-london-hospital

    Thank you!

    Apreciat de 1 persoană

  4. berlin said, on iulie 1, 2017 at 10:34 am

    vaccinul gardasil face ravagii

    Apreciat de 1 persoană

  5. berlin said, on iulie 1, 2017 at 10:41 am

    si că veni vorba de poponari , ia priviți ce scabroși plimbă copiii altora că ai lor nu poate fi vorba .

    https://scontent.fotp1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13510805_10154139609496480_3593443525031261865_n.jpg?oh=eec8be8aed80c644cf059c1d9f135fba&oe=5A0A08DF

    Apreciat de 1 persoană

    • marinela said, on iulie 1, 2017 at 12:58 pm

      Doamne fereste ,ca s-antors lumea pe dos(sic).Nu mai primeaza,cinstea ,normalitatea si onoare in lumea asta,ci pidosnicia,spurcaciunea spurcaciunilor,anormalitatea ,iar boala mintala a acestor belfe pidosnice ne e bagata pe git cu forta sa o luam ca pe ceva firesc,fara comentarii.E de groaza cu sodomizarea in forta a lumii,fara drept de apel.Doamne, apara-ne de raul ce se intinde ca o picla neagra peste noi si sta sa ne invaluie sufocant cu duhoarea lui de iad.Doamne ajuta si mintuire!

      Apreciat de 1 persoană

  6. acelas said, on iulie 1, 2017 at 12:27 pm

    tineti-va bine de nas si de urechi

    http://evz.ro/sexgate-episcopul-husilor-video.html

    sluga asta a satanei a interzis in BOR la vremea respectiva molitfele sfantului Vasile cel Mare.

    .

    Apreciază

  7. acelas said, on iulie 1, 2017 at 12:51 pm

    cineva imi zice in ce hal a ajuns BOR-ul !

    problema cred ca se pune invers. Nu ca sunt unii (multi de fapt) care au ajuns in BOR si iata, in timp au picat cu diverse pacate, grave. Nu, problema e ca in BOR au fost intentionat primiti (bagati) unii exclusiv pe aceste criterii, prin cardasii si interese, in acelasi timp oameni cu slabiciuni cunoscute, manevrabili la nevoie etc

    ei erau asa de la bun inceput, si au fost bagati in BOR cu diverse scopuri.

    .

    Apreciază

  8. acelas said, on iulie 1, 2017 at 1:00 pm

    masoneria si homosexualitatea sunt principalele criterii de accedere in Sinodul BOR.

    pe un palid loc 3 ar fi, un nu mai putin blamabil criteriu, al doctoratului-neaparat-in-Apus. Saint Serge, Sorbona, prin Elvetia etc.

    ierarhi care au acces in BOR pe criteriile firesti si cu o frica de Dumnezeu abia ii mai numeri pe degete. Creta insa a aruncat o umbra si peste acestia. Acum e racoare la umbra, sa nu vina insa focul..

    .

    Apreciază

  9. sky said, on iulie 1, 2017 at 3:49 pm

    Culmea prostiei:
    Unu bebelus la „gen” a fost trecut ca „necunoscut” in cardul de sanatate, pentru ca asa vrea mama copilului, care la randul ei, se crede barbat.

    https://www.rt.com/viral/394901-canada-gender-neutral-baby/

    Apreciază

  10. agache18 said, on iulie 1, 2017 at 4:20 pm

    Doamne ajuta!
    Se poate gasi acest film tradus in limba romana?

    Apreciază

  11. gheorghe said, on iulie 2, 2017 at 1:04 pm

    Idiot care si-a validata asturbarea drept… casatorie „virtuala”:
    ‘Until a reboot do us part’: Japanese guys are marrying VR brides”
    https://www.rt.com/viral/394916-virtual-reality-brides-japan/

    Apreciază

  12. isa said, on iulie 3, 2017 at 11:25 am

    Stati ca lucrurile nu se opresc inca aici, grozavia merge inca mai departe decat va imaginati.
    SFÂRȘITUL LUMII. UTERE PENTRU BĂRBAȚI. Primul bărbat gravid din Marea Britanie:
    (cu traducere inca needitata): http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=1074064&title=sfarsitul-lumii-utere-pentru-barbati-primul-barbat-gravid-din-marea-britanie-
    Mai ramane si implantul de coaie functionale la lesbi. Bleah.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.