SACCSIV – blog ortodox

PATRIARHIA ECUMENICA premiaza un notoriu activist al AVORTURILOR si al CASATORIILOR INTRE HOMOSEXUALI, caruia chiar si papistasii i-au interzis Comuniunea (“Impartasania”)

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 1, 2016

Photo: https://twitter.com/dpanagos

Foto: http://www.pravoslavie.ru/english/98131.htm

La 15 octombrie, la New York, Patriarhia Ecumenica a Constantinopolului, prin Arhiepiscopul Demetrios, i-a inmanat guvernatorului Andrew Cuomo, Ordinul „Drepturile Omului – Atenagoras”.

Patriarhia a motivat ca ordinul reprezinta o recunoaștere a ajutorului acordat de Cuomo grecilor pentru a depasi dificultatilor birocratice la reconstruirea Bisericii Sfantul Nicolae, distrusa odata cu turnurile „Gemene”, la 11 septembrie 2001.

Doar ca guvernatorul statului New York este un … activist al avorturilor si casatoriilor intre homosexuali.

Sa ne amintim si cum e privit avortul in acest stat:

AVORTUL prin otrăvirea copilului, OFICIAL! Mărturie-șoc: „Viaţa unui nou-născut este INFERIOARĂ faţă de cea a unui PORC”

Culmea e ca … “Biserica Catolica” i-a interzis sa mai primeasca Comuniunea (“Impartasania” lor).

Iata deci ca Patriarhia Ecumenica a lui Bartolomeu e mai habauca chiar decat papistasii.

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Radu said, on noiembrie 1, 2016 at 6:21 pm

    Deci daca am inteles bine ei l-au decorat doar ptr simplul fapt ca a ajutat pe greci la reconstruirea Bisericii Sfantul Nicolae in timp ce el este pro avort si homosexuali.
    Si diavolul face fapte bune doar ca sa insele pe crestinii sa isi piarda sufletele asta nu inseamna ca trebuie sa il decoram….
    Incredibil cat de jos au ajuns astia de la Istanbul/Kostantiniyye….sunt cumparati toti pe 30de arginti de francmasoni si bilderbergi !!!
    Doamne ai mila de ei si da-le minte si curaj sa se pocaiasca si sa isi pazeasca Credinta si turma !

    Apreciază

    • calin said, on noiembrie 2, 2016 at 10:44 pm

      Parintii aghioriti de la chilii, asa-numiti ziloti, nu pomenesc pe patriarhii masoni de la Constantinopol inca de la schimbarea calendarului, ba mai mult, batranii din acea vreme o faceau inca si mai de dinainte, pentru ca traditia aghiorita era ca fiecare parinte sa pomeneasca pe cine doreste. Numai dupa ce Sfantul Munte a fost incorporat cu asa-zis statut autonom in statul modern grec (de sorginte masonica), parintilor de la Muntele Athos li s-a impus prin asa numita Carta sa pomeneasca patriarhii moderni de la Constantinopol.

      Apreciază

  2. Mary said, on noiembrie 1, 2016 at 9:35 pm

    Da poate ca n-au vrut comuniune catolicii americani gen card. Burke, care vroia si excomunicarea lui Nancy Pelosi si a altora care sunt catolici dar au votat in Congres pentru ‘casatoriile’ gay. Dar papa Francis….dupa mnealui rau a fost popa argentinian ce ameninta ca o sa arda in iad o tanti ce se crede baiat.
    In plus Francis a destituit din functia de nu stiu ce cavaler de Malta pe Burke.
    Pe un site catolic super traditionalist, anti Vatican 2, papa Ioan Paul si toti mai tarziu, inclusiv anti noi, am vazut niste poze cu Francis care te lasa masca…cu el capul pe umarul unui gay, el la sinagoga, toate dinainte sa devina papa. Si acum la Lund fericindu-i pe luterani.. epic. De asemenea caurari pe google ‘novus ordo watch’ (noua ordine fiind si numele slujbelor lor post Vatican2) si veti vedea cati papi au luat-o razna conform catolicilor traditionalisti. Cica Ratzinger era.. mai ortodox ce? Din secolul 19 e o pleiada de papi care tot reformeaza pe acolo, sunt ‘zio’ cand trebuie sa fie, afiseaza crucea stramba (o abominatie cu latura orizontala curbata spre jos si Domnul cu picioarele flexate.. ingrozitot.. cica ar fi a saracilor). Eu cred ca Domnul a dat acest papa de paie Romei ca ei sa vada care sunt fructele papismului – papa zice eu fac. Francis va fi antihrist pt ei pana vor intelege cu adevarat. Si cred ca se prea poate s-o faca.

    Apreciază

  3. viorel said, on noiembrie 1, 2016 at 9:39 pm

    Biserica Sf Nicolae din New York a fost construita de un grup de romani? Oare a fost si ea in planul sionistilor sa o darame odata cu turnurile gemene

    Apreciază

  4. Raluca said, on noiembrie 1, 2016 at 11:33 pm

    Frățioare asta e patriarhia al cărui întâistătător e pomenit cu conștinciozitate de toate mănăstirile din Athos, mai puțin una, din multă dragoste, și ca să fie pace și unire. Așa ceva? Da, așa ceva!

    Apreciază

  5. Ionut said, on noiembrie 2, 2016 at 9:54 am

    Cam tarziu l-au decorat. Trebuiau sa-l invite in Creta sa tina si un speech despre avort si homosexualitate.
    In spiritul „fratietatii” invit si pe reprezentantii BOR sa se alature acestei initiative a Patriarhiei Ecumenice si sa premieze niscaiva activisti de genul asta, ca asa e frumos, doar nu suntem schismatici…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.