SACCSIV – blog ortodox

HOTARARE JUDECATOREASCA: Unei mame I SE IA COPILUL deoarece aceasta crede in CHEMTRAILS

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 4, 2016

030516chem

Vi se parea ca astea sunt prea de tot?

Marianne Haslev Skånland: LISTA cu “motive” pentru care PROTECTIA COPILULUI din tarile nordice RAPESTE COPIII de langa parinti

Iata una din SUA, care va crea un precedent teribil.

Un judecator din Colorado a hotarat ca o mama sa piarda custodia fiicei, deoarece interesul ei în chestiunea „chemtrails” este o “fringe subculture”, ca atare reprezinta o amenințare pentru fiica ei.

Judecatorul Dolores Mallard a considerat ca a crede in chemtrails este un punct de vedere prea radical, din moment ce “99 % din oameni stiu ca sunt doar contrails”

Cititi va rog mai multe la:

http://www.infowars.com/judge-orders-mothers-child-to-be-snatched-because-she-believes-in-chemtrails/

 

Tagged with: ,

39 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Alex said, on mai 4, 2016 at 4:11 am

    CHEMTRAILS – DÂRELE MORȚII

    Mărturii zguduitoare privind dârele [chemtrails] care apar pe cer în urma unor avioane, spre a răspândi pe ascuns boli, suferinţă şi moarte

    https://deconspirareafrancmasoneriei.wordpress.com/conspiratii-si-manipulare/chemtrails/

    Apreciat de 1 persoană

  2. el said, on mai 4, 2016 at 10:20 am

    „a crede in chemtrails este un punct de vedere prea radical, din moment ce “99 % din oameni stiu ca sunt doar contrails”_______ a crede Adevarul e prea radical de vreme ce GLOATA il ignora ! logica de matracuca

    asa e acum ce stie gloata e declarat „adevar”, polictul corect al indobitocirii si reeducarii gloatei lui antcrist, e exemplara „explicatia ” parasutei

    Apreciat de 1 persoană

  3. templier's blog said, on mai 4, 2016 at 10:31 am

    Prigoana creștinilor
    https://templierblog.wordpress.com/2016/05/04/episcop-sirian-ortodoxincepe-prigoana/

    Apreciază

  4. gabri said, on mai 4, 2016 at 11:08 am

    Mai oameni buni va rog lamuriti-ma si pe mine cu parintele savastir bostovoi… Si lunile trecute mi-a dat de gandit cand le lua cumva „apararea” celor de la trupa taxi si acum incepe cu lumina de la ierusalem. Daca cineva ma poate lamuri si pe mine cu o explicatie, va multumesc

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1052058768220115&id=100002480054379

    Apreciază

  5. trovant said, on mai 4, 2016 at 1:46 pm

    Hristos a inviat !
    un film aparut dupa 30 de ani.; extrem de interesant daca este autentic
    http://3rm.info/publications/62618-sataninskiy-parad-pered-katastrofoy-na-chernobylskoy-aes.html

    Apreciază

  6. Gabriel M. said, on mai 4, 2016 at 3:25 pm

    off topic:
    E o mare primejdie clipul asta (de mai jos) E o amestecatura intre erotism, feminitate si copii. Doamne fereste. E o capcana perversa in care se combina frumusetea femeiasca si miscarile de dezmat , cu inocenta si frumusetea copilareasca si curatia tineretii. E o amestecatura primejdioasa si smintitoare care poate starni poftepacatoase si interzise in mintile barbatilor neatenti.
    Asa se nasc atrocitatile si nenorocirile. Massmedia a devenit atat de perversa si vicleana si a inceput sa ne serveasca numai gaz si scantei. Nu mai spun de simboluri si semne sataniste cu care ne-am invatat deja in toate clipurile si emisiunile.

    Trezvia mintii ne mai tine sa nu cadem in prapastie. Imi fac cruce si ma ingrozesc de ce generatie va veni dupa noi daca se continua in stilul asta.

    Apreciat de 1 persoană

    • adriandirnescu said, on mai 4, 2016 at 11:44 pm

      Asa este… si inca si mai grav… sa nu lasam rugaciunea. Doamne ajuta-ne !

      Apreciază

  7. nikodim said, on mai 4, 2016 at 4:41 pm

    HRISTOS A INVIAT!
    Conform normelor si „valorilor” vremii, parintii „responsabili” civilizati trebuie sa-si invete copiii sa creada in lucrurile „reale” precum batman, superman, spiderman si nu in teorii conspirationiste si povesti antiglobaliste sau mai ales in „psihoze colective” in genul Invierii Mantuitorului.
    Aaa, uitasem… Tinerele mame „responsabile”, tot conform „valorilor”, probabil vor trebui sa-si alapteze copiii cu Cola sau Red Bull, nu cu retrogradul lapte matern… asta ca sa nu le fie luati copii spre a fi crescuti de a-tot-grijuliul sistem. Oricum deja copiii primesc service tehnic „all inclusiv” prin vaccinare.

    Apreciat de 2 persoane

  8. Cristian said, on mai 4, 2016 at 5:35 pm

    Am observat folosirea avioanelor cu chemtrails si in Romania, chiar la ordinea zilei! Prin Bucuresti, in absolut orice zi un pic mai insorita, pot fi observate cu ochiul liber …chemtrails!! Bineinteles, nu orice avion este neaparat unul chemtrails… ci doar cele care lasa o dara foarte foarte lunga! Darele normale lasate de avioane se disipa relativ repede …sau macar mai incet… dar chemtrails NU se disipa deloc! Raman pe cer, apoi se vede cum darele se latesc/dilata… Am mai observat ca la 1-2 zile dupa zborurile chemtrails, vremea se schimba RADICAL si BRUSC! Dupa zile insorite cu 30 de grade celsius, urmeaza zile foarte reci, ploioase, cu 11-12 grade celsius (adica scade la jumatate temperatura)! Repet: am observat o legatura intre vremea ploioasa si aparitia pe cerul Bucurestiului a avioanelor cu chemtrails!! La maxim 1-2 zile dupa chemtrails, vine ploaia! In ultima vreme am mai observat ca se incearca sa se faca o astfel de ploaie macar o data pe saptamana – presupun si pentru a ajuta agricultura… unde ploile sunt necesare. Bineinteles, partea proasta este ca ploile sunt generate de substante chimice nocive pentru om si care pe termen lung aduc boli grave! (dar asta serveste …primei „porunci” de pe „Georgia stones”, adica decimarii populatiei globale)

    Apreciat de 1 persoană

  9. Cristian said, on mai 4, 2016 at 5:49 pm

    Koreea de Nord – crestinul prins in posesia unei Biblii e condamnat la inchisoare cu intreaga familie si urmatoarele 3 generatii

    https://rodiagnusdei.wordpress.com/2012/07/29/koreea-de-nord-crestinul-prins-in-posesia-unei-biblii-e-condamnat-la-inchisoare-cu-intreaga-familie-si-urmatoarele-3-generatii/

    Apreciat de 1 persoană

  10. Gabriel said, on mai 4, 2016 at 6:24 pm

    Frate Vasile,
    Sa stii ca lucrurile astea se intampla si în instantele din Romania. Am avut un proces de divort in care am apărat o doamna (creștin-ortodoxa practicanta) care era preocupata de aspectele legate de masonerie si influenta ei, falsa problema a încălzirii globale etc. I-a fost respinsa custodia copilului, motivul judecatorului fiind acela ca are un set de convingeri care nu sunt conforme cu principiul asigurarii unei educatii adecvate a copilui. Acesta a fost incredintat tatalui (persoana cu serioase probleme legate de consumul de alcool, violent etc…). Nu trebuie sa ne uitam peste Ocean pentru a vedea ca asemenea lucruri se intampla si in Romania. Nici nu stiti cat de spalati la creier sunt cei care trebuie sa infaptuiasca justitia in Romania.

    Apreciat de 1 persoană

  11. Gabriel said, on mai 4, 2016 at 8:24 pm

    Statul Colorado trimite parintilor care sunt impotriva vaccinurilor ordin ilegal sa “isi inregistreze la stat copilul nevaccinat”

    http://www.glasulstramosesc.ro/blog/statul_colorado_trimite_parintilor_care_sunt_impotriva_vaccinurilor_ordin_ilegal_sa_isi_inregistreze_la_stat_copilul_nevaccinat/2016-05-04-28

    Apreciază

  12. Gabriel said, on mai 4, 2016 at 8:24 pm

    ’’Training-ul’’ medicilor pentru vaccinuri nu-i altceva decât îndoctrinare. Doctorilor nici nu li se spune ca Thimerosal-ul este mercur!

    http://www.glasulstramosesc.ro/blog/training_ul_medicilor_pentru_vaccinuri_nu_i_altceva_decat_indoctrinare_doctorilor_nici_nu_li_se_spune_ca_thimerosal_ul_este_mercur/2016-05-04-29

    Apreciază

    • el said, on mai 4, 2016 at 9:03 pm

      Gabriel

      doctorii nu sunt numai indocrinati sunt si MARSAVI, cunostintele de chimie necesare oricarui medic sunt mult mai avansate decat sa stie ca Tiomersalul e mercur….
      asa ca nu propaganda si indctrinarea e problema principala, ci LIPSA de caracter si MARSAVIA oamenilor, lumea de n-ar fi toata o scursoare si o adunatura de LEPADATURI care ISI MERITA SOARTA nu ar putea diavolul sa faca nimic impotriva ei.

      Apreciat de 2 persoane

      • Gabriel said, on mai 4, 2016 at 9:35 pm

        E adevarat ce spui frate, insa medicii pro-vaccin m-au atacat cu fraza: ”da ce tu esti medic sa stii ce e ala un vaccin? Noi stim mai bine dupa 5 ani de facultate…” bla bla… Asa cum preotii in perioada comunista invatau ca preotia e o simpla meserie si faceau totul formal, de la semnul sfintei cruci pana la Sfanta Liturghie, asa si in cazut medicilor scoala ii tampeste de-a dreptul…

        Apreciat de 1 persoană

      • tataia said, on mai 5, 2016 at 12:27 am

        Stai calm..probabil tu nu detii informatii „din interior”. NU doar ca cei mai multi medici nu ce este thiomersalul, cei mai multi nici nu s-au sinchisit sa citeasca prospectul vaccinurilor sau continutul acestora. A crede ca milioane de doctori sint parte a conspiratiei este prea mult. Sint doar indoctrinati, spalati pe creier etc. Daca li s-a repetat de miloane de ori ca vaccinurile au dus la eradicarea a zeci de boli periculoase de pe fata pamintului ei de ce ar crede altceva?

        Apreciat de 2 persoane

      • Gabriel said, on mai 5, 2016 at 10:46 am

        @tataia,
        asta ziceam si eu, ca-s indoctrinati…

        Apreciază

  13. Cristian said, on mai 4, 2016 at 8:58 pm

    Apreciat de 2 persoane

    • tataia said, on mai 5, 2016 at 12:44 am

      Mizerabil articol prezentat la televiziune. De unde se vede clar ca televiziunile de la noi sint lingaii noii ordini mondiale sionisto-masonice. Intoxicatie cu plumb de la gazele de esapament? Dar benzina cu plumb s-a scos din oferta benzinariilor inca din 1995!. Cu aluminiu de la vasele si tacimurile de alumini? Serios? A facut oare cineva un studiu sa vada cit aluminiu se absoarbe in organismul uman din vasele si tacimurile de aluminiu?

      Ca sursa de intoxicatie cu mercur citeaza doar plombele cu mercur (amalgam) si pestele. Ok plombele cu mercur sint realmente o sursa de intoxicatie cu mercur, doar ca la fel ca si benzina cu plumb….nu se mai folosesc de ceva anisori incoace. Imi rezerv dreptul SA NU CRED ca pestele este o reala sursa de intoxicatie cu mercur. Daca pestele nu ar fi sanatos pentru noi nu erau atitea referiri la peste ca hrana pentru oameni in Sfinta Scriptura.

      Desigur nu precizeaza cele mai importante surse de contaminare cu metale grele….vaccinurile si…chemtrails. Si de aceea toti cei care lucreaza in televiziunile de la noi sint doar niste lingai ai sistemului sionisto-masonico-antihristic…

      Apreciază

  14. ortodoxend said, on mai 4, 2016 at 9:14 pm

    Nu cred ca aceste chemtrails sunt pentru a omori sau a imbolnavi populatia. La fel si E-urile din mancaruri, nu sunt pentru a ucide. La fel si vaccinurile. Nu vor sa ne ucida ! Nu trupeste. Ei vor sa ne ucida sufleteste, sa ne controleze, sa ne convinga sa facem ca ei! Deci ne vor moartea sufletului. Asa ca daca ar fi sa cautam un scop in aceste actiuni ale elitei, acesta ar trebui sa fie. Sufletul, nu trupul. Toate sunt pentru a ne ucide direct sau indirect sufletul. Chemtrails poate fi pentru controlul climei, poluare, care cu timpul duce la dezastre naturale, la necesitatea gestionarii centralizate a crizei planetare, care inseamna un guvern mondial, care inseamna un instrument de control mai eficient. Chemtrails mai poate fi dat pentru efectele sale asupra trupului si a mintii, atac psihic, slabirea capacitatii de a lua decizii corecte, inducerea de stari dperimante, ca sa accepti o viata pacatoasa pentru a te mai indulci, si asa sa iti pierzi sufletul. Nu exista nici un plan de a scadea populatia. Poate vor doar sa distruga fauna si agricultura, ca sa controleze ratia de mancare prin cip. Dar satana nu are ce face cu trupul, daca ar fi vrut trupuri ar fi murit multi pana acum, el vrea suflete. Se spune ca si cele doua razboaie mondiale au fost pentru ca Dumnezeu a vrut sa faca multi sfinti, sa faca dintr-un rau un bine, deci nu voia elitelor de a omori trupul. Hai totusi sa luam in calcul si aceasta posibilitate, ca o parte din efortul masonilor e concentrat pentru a omori populatia. In acest caz se aplica similaritatea cu razboiul mondial, este vremea sa se faca multi sfinti, prin pronia lui Dumnezeu, caci Dumnezeu le-a dat voie sa faca acest rau ca sa iasa un bine.

    Apreciază

    • tataia said, on mai 5, 2016 at 12:33 am

      Planuri de a reduce populatia sint cu sutele. Acum ca aceste chemtrails au drept scop imbolnavirea trupului si/sau distrugerea sufletul sint chestii discutabile…posibil sa fie una,posibil sa fie alta sau sa fie cite putin din amindoua precum si din alte scopuri malefice. Ca de exemplu schimbarea climei pentru a produce foamete, poluare pentru ca apoi tot noi sa fim invinovatiti pentru acea poluare si mai apoi sa ni se ia dreptul de a circula cu mijloace de transport proprietate personala (adica masini..sau ma rog pentru cei care detin avioane personale…) etc.

      Apreciază

    • Aurora said, on mai 5, 2016 at 1:06 am

      Esti varza ! De Bruxelles !

      Apreciază

      • ortodoxend said, on mai 5, 2016 at 10:18 am

        Spune-ne tu care este scopul imbolnavirii populatiei sau al uciderii de oameni ? Asa cum razboiul nevazut cu satana care ca finalitate mergerea in iad, si chinul vesnic, deci un efort al satanei pentru a ne chinui impreuna cu el, tot asa, spune-ne ce finalitate are imbolnavirea si uciderea populatiei ? Nu exista nicaieri in istoria Bisericii ceva care sa ne spuna ca satana umbla si cauta pe cina sa mai ucida trupeste. Dar gasim peste tot ca scopul este sa ucida sufleteste. De ce va opriti doar asupra aspectului legat de trup ? Finalitatea este sufletul. Chemtrails, poluarea, schimbarile climatice, astea sunt subplanuri ale unui plan mai mare, cu finalitatea pe care am aratat-o mai sus. Nu e bine sa ne ambalam asupra chemtrails si a poluarii, pentru ca vom lupta contra ceea ce nu trebuie.

        Apreciază

  15. remus said, on mai 4, 2016 at 10:02 pm

    Copil exmatriculat de la grădiniță

    Situaţie incredibilă pentru o familie din Franţa. Copilul lor de numai trei ani a fost dat afară de la grădiniţă pentru că este rebel. Fetiţa a fugit din curtea unde se juca, după ce a păcălit vigilenţa educatoarelor şi s-a strecurat în stradă pe sub un gard. În loc de scuze din partea educatoarelor, pentru că fetița le-a scăpat din ochi, părinţii au primit acuzaţii.

    Charlie a reuşit să fugă de la grădinţă şi să rătăcească zeci de minute pe străzi. Întâmplarea le-a dat fiori părinţilor şi le-a înfuriat pe educatoare. Familia fetiţei a primit o scrisoare în care erau acuzaţi că i-au dat o educaţie proastă copilei. Părinţii erau informaţi totodată că micuţa este exmatriculată definitiv.

    „Nu m-am simţit bine când ne-au spus că suntem părinţi iresponsabili. Eu mă aşteptam să-şi ceară scuze,” spune Loic Bernet, tatăl fetiţei.

    „E un copil de trei ani, ce să facă? Ca adulţi responsabili şi profesionişti în ghilimele ar fi trebuit să o supravegheze, să o păzească,” adaugă Marine Bernet, mama fetiţei.

    Fetiţa a evadat din curtea grădiniţei în timp ce juca împreună cu 36 de colegi. Toţi erau supravegheaţi de trei angajate. Directoarea nici nu se gândeşte să îşi ceară scuze.

    „Acest copil pare să nu înţeleagă interdicţiile. Nu înţelege, trece peste cuvântul meu. Trebuie supravegheat în permanenţă de două educatoare,” explică Nadine Gerome, directoarea grădiniţei.

    Acum, părinţii lui Charlie trebuie să găsească altă grădiniţă, dar se tem că antecedentele copilei vor îngreuna misiunea.

    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Stiri/Copil+exmatriculat+de+la+gradinita

    Apreciază

  16. Cristian said, on mai 4, 2016 at 11:08 pm

    Un nou membru al guvernului „tehnocrat” al Romaniei! Cateva cuvinte semnificative citate din articolul de mai jos:

    „Reamintim că numele Corinei Șuteu este legat de scandalul „Poneiului roz cu zvastica”, din 2008, care a vizat ICR New York. În vara acelui an, instituția condusă de la București de Patapievici, dar diriguită la New York de Camelia Șuteu a vernisat expoziția „Freedom for Lazy People” a artiștilor români IRLO, Omar și Nuclear Fairy, care a provocat un scandal imens, cu conotații internaționale. Un ponei roz cât o palmă cu o zvastică pe crupa lui a dat naștere unor acuzații de antisemitism și o campanie de denigrare publică a lui Horia Roman Patapievici și a Corinei Șuteu de la ICR. Printre desenele controversate patronate de actualul ministru al Culturii se numără și cel în care, explica la acea vreme Papatpievici, este o alegorie, Moise îi propunea lui David să facă sex.”

    –- articolul –-
    Corina Șuteu, noul ministru al Culturii, nu a făcut SEMNUL CRUCII la învestitura de la Cotroceni
    http://www.activenews.ro/cultura/Corina-Suteu-noul-ministru-al-Culturii-nu-a-facut-SEMNUL-CRUCII-la-investitura-de-la-Cotroceni-132884

    Apreciază

  17. Arhanghelul said, on mai 5, 2016 at 9:17 am

    http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/tatal-poneiului-roz-calutul-e-de-fapt-o-fetita-si-s-a-nascut-de-la-un-pariu-696333

    http://videonews.antena3.ro/video/sanatate/exces-de-putere-cu-ce-se-ocupa-acum-cristian-neagoe-fostul-purtator-de-cuvant-al-icr-new-york-7yVdzHyXQiE.html

    Idioti de americani nu fac diferenta intre soiurile de canepa … ca sa pricepem de ce este interzisa canema normala …

    Tatal Poneiului Roz …

    Mama Poneiului Roz … Nuclear Fairy (Linda Barkasz)

    http://www.icrny.org/community_detail-123.html

    KaKaia cultura … de cartofi … Papa Patapievici … (Patha pie Veci) …

    Daca asa ne prezinta astia la newyorkezi … pai nu ne vor vedea decat tigani drogati cu frunze …

    http://www.mediamatic.net/11681/en/bigger-2-otaku-bbq

    http://roncea.ro/2011/11/01/arta-icr-si-clanul-patapievici-din-nou-la-new-york-calare-pe-un-ponei-cu-coarne-pornografie-si-anticrestinism-pe-banii-mamelor-si-copiilor-cu-indemnizatii-taiate-a-vaduvelor-si-pensionari/

    http://s1.ziareromania.ro/?mmid=3b80c18ed838237ba

    Astia ne injura si defaimeaza pe banii nostri …

    Apreciază

  18. geo said, on mai 5, 2016 at 10:24 am

    http://www.ganduridinierusalim.com/pr-proclu-ispita-mare-fara-sfatul-duhovnicului-sa-nu-faca-niciun-pas/

    Am auzit ca este bolnav grav…sa ne rugam pentru sanatatea sa!

    Apreciază

  19. Mihail said, on mai 5, 2016 at 12:11 pm

    Noul ministru al Culturii, Corina Șuteu, nu și-a făcut cruce la ceremonia de investitură
    http://www.napocanews.ro/2016/05/corina-suteu-nu-si-a-facut-cruce-la-ceremonia-de-investitura-ca-ministru-al-culturii.html

    Apreciază

  20. […] HOTARARE JUDECATOREASCA: Unei mame I SE IA COPILUL deoarece aceasta crede in CHEMTRAILS […]

    Apreciază

  21. […] HOTARARE JUDECATOREASCA: Unei mame I SE IA COPILUL deoarece aceasta crede in CHEMTRAILS […]

    Apreciază

  22. […] lor. Autorităţile însă nu par să se îngrijească de un de detaliu atât de… banal! sursa avioane chemtrails conspiratie copil dare 2016-08-12 […]

    Apreciază

  23. […] HOTARARE JUDECATOREASCA: Unei mame I SE IA COPILUL deoarece aceasta crede in CHEMTRAILS […]

    Apreciază

  24. […] HOTARARE JUDECATOREASCA: Unei mame I SE IA COPILUL deoarece aceasta crede in CHEMTRAILS […]

    Apreciază

  25. […] HOTARARE JUDECATOREASCA: Unei mame I SE IA COPILUL deoarece aceasta crede in CHEMTRAILS […]

    Apreciază

  26. […] HOTARARE JUDECATOREASCA: Unei mame I SE IA COPILUL deoarece aceasta crede in CHEMTRAILS […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.