SACCSIV – blog ortodox

ONU: Combaterea VIRUSULUI ZIKA prin CONTRACEPTIE si AVORT / OMS: Zika reprezinta o urgenta globala de sanatate publica si a creat o Unitate de Raspuns Global

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 6, 2016

illuminati-cards

Foto: https://www.google.ro/search?q=epidemic+illuminati+card+game&espv=2&biw=1024&bih=559&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjr8u_jzOLKAhWBCCwKHRCECeMQ_AUIBigB#imgrc=LVllN9BfGXiASM%3A

Iata ce putem citi la ONU, apel catre tarile afectate de virusul Zika: Asigurati accesul la CONTRACEPTIE si AVORT de pe Ziare com:

Organizatia Natiunilor Unite a solicitat vineri autoritatilor din tarile afectate devirusul Zika, suspectat ca ar provoca malformatii congenitale, sa permita accesul femeilor la mijloace de contraceptie si la avort.


Inaltul Comisariat pentru Drepturile Omului vizeaza indeosebi statele din America de Sud, dintre care multe nu permit nici avortul si nici pastilele anticonceptionale si care le-au recomandat femeilor sa evite sa ramana insarcinate, din cauza riscului reprezentat de virusul Zika, informeaza AFP.
„Cum le pot cere femeilor sa nu ramana insarcinate, dar nu le ofera posibilitatea sa evite sarcina?”, s-a intrebat purtatoarea de cuvant Cecile Pouilly in fata presei.
Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) declarat ca „recenta crestere a numarului de cazuri de microcefalie si de alte afectiuni neurologice inregistrate in Brazilia, dupa o situatie asemanatoare petrecuta in Polinezia Franceza in 2014, reprezinta o urgenta globala de sanatate publica” si a creat o Unitate de Raspuns Global pentru coordonarea actiunilor de combatere a propagarii virusului Zika, suspectat de provocarea la nou-nascuti a unor malformatii congenitale si a unor afectiuni neurologice grave.

Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

Why Bill Gates is being blamed for the Zika virus

Who Owns the Zika Virus?

Zika Virus Is Available For Sale Online, Courtesy Of The Rockefeller Foundation

VIDEO: “The Illuminati Card Game”, un joc din 1995 ce descria evenimente din … 11.09.2001 dar si altele care vor urma

Jocul „Illuminati the New World Order” – alte detalii inca nedezbatute …

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. adriandirnescu said, on februarie 6, 2016 at 10:17 am

    Daca nu ne unim sa reactionam in mod organizat…ceea ce pare imposibil la cata imprastiere avem in cotidian, cel putin sa nu renuntam la lupta cu noi insine . Dumnezeu nu ne lasa !

    Apreciază

  2. adriandirnescu said, on februarie 6, 2016 at 10:28 am

    Mijloacele contraceptive, sau cum sa te opui cursului natural al vietii… Avortul, crima care te urmareste si dincolo de moarte… Acum au creat virusi (zika) in asa fel incat sa nu mai avem de ales. Lupta impotriva vietii e chiar propunerea ce ne e servita ca mod de trai . Daca ar putea, unii l-ar ucide si pe Dumnezeu… O, ce nebunie ! Cat ne mai rabda mila Domnului ! Si toate astea in timp ce noi traim fiecare in lumile noastre …

    Apreciază

  3. NIMENI said, on februarie 6, 2016 at 9:44 pm

    La un post tv explica un fost ministru cum sta treaba cu legea „preventiei”, cum vrea statul sa isi arate grija fata de cetateni, cum vrea statul sa „previna” imbolnavirea cetateanului roman si, bomboana pe coliva, se baga in seama si o tanti de la o asociatie care apara „drepturile” unor bolnavi care isi exprima indignarea ….si crainica se ratoia la ministru

    Apreciază

  4. acelas said, on februarie 6, 2016 at 9:57 pm

    apropos de aceste carti de joc …, trebuie sa-mi retrag criticile pe care il alt loc le-am adus teoriei pamantului plat. Nu citisem in amanunt. Teoria mi se pare super tare, are sustinere f logica, din f multe pct de vedere. Am tratat cu superficialitate. Este la fel de rationala si de convingatoare ca si geocentrismul si pamantul fix. Exolica multe.

    de altfel, astia au scris despre treaba asta „in carti”, punand-o langa „aselenizarea” pe care o zugravesc in studiourile de la hollywood. (sa fie aceste „bombe” care vor expoda in public pe viitor – pastrate bine ca minciuni – din „arsenalul” revolutionar cu care antihristul se va da „credibil” si de partea maselor dezvaluind aceste adevaruri uluitoare in contra mai marilor lumii – care ar fi „ascuns” de plebe aceste lucruri?)

    .

    Apreciază

  5. WOW said, on februarie 7, 2016 at 12:43 am

    Apreciază

    • Spaceman said, on februarie 7, 2016 at 1:01 pm

      @WOW
      Sunt fiii și fiicele luminii, nu victime posedate de demoni abuzate sexual și ritualistic. Sunt destui astfel de fii și fiice ale luminii și în România, unora le place să se dea mari pe la TV, alții lucrează cu politicienii și guvernul. Știu de unul care este pastor, are două fete și a realizat emisiuni la Speranța TV. Dar grija noastră nu este expunerea lor ci mântuirea sufletului.

      Apreciază

    • marinela said, on februarie 8, 2016 at 4:29 pm

      Brrr,m-au trecut fiorii privind la ochii maimutelor astea dresate si” iluminate „de satana .Mi-e mila de aceste marionete cu sufletul vindut diavolului,vai de viata lor !

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.