SACCSIV – blog ortodox

DAVOS: smartphone-urile viitorului vor fi implantate în cap

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 22, 2016

Acum oamenii fac asa:

text-5

Foto: http://ddees.com/index.php/2015/09/11/david-dees-art-gallery/

Cum va fi cand vor avea telefoanele in cap?

   Iata ce putem citi la Telefoanele viitorului ar putea fi implantate în cap de pe Playtech:

Liderii din industria IT sunt de părere că ne îndreptăm către un viitor în care telefoanele vor fi implantate în cap.

După cum au declarat mai mulți oameni de știință, smartphone-ul este printre cele mai importante lucruri pe care le deține o persoană în ziua de azi. Având în vedere aceste lucruri, nu ar trebui să fim surprinși că la Forumul Economic Mondial, care are loc în Davos, Elveția, liderii din industria tech au ajuns la concluzia că smartphone-urile viitorului vor fi implantate în cap.

Conform publicației CNET, progresele în materie de softwarevor vor fi responsabile pentru schimbările rapide pe care le vom vedea în perioada următoare. ”Acum vine cea de-a două epocă a mașinăriei. Computerele și alte invenții fac pentru puterea mentală (dându-ne puterea de a înțelege și de a modifica mediile înconjurătoare) ceea ce motorul cu aburi și descendenții săi au făcut pentru puterea fizică”, a declarat Erik Brynjolfsson, angajat din cadrul MIT.

Astfel, telefoanele încorporate ar putea fi disponibile pe piață până în anul 2023, dacă este să ne luăm după predicțiile celor prezenți la Davos. Desigur, în aceste condiții apar numeroase alte probleme, precum cele legate de reîncărcare sau confidențialitate. Pentru sectorul medical, însă, asemenea tehnologii ar înseamna posibilitatea de a monitoriza starea de sănătatea a unei persoane mult mai ușor.

Nu în ultimul rând, până în anul 2026, una din zece mașini pe străzile din Statele Unite ar urma să fie autonomă. O știre recentă sugera că Ford și Google vor construi automobile autonome folosind tehnologia și sistemul de radar prin laser ale Google, în timp ce Ford, probabil, își va pune la dispoziție infrastructura și metodele de fabricație pentru noua serie de automobile. Puteți citi mai multe despre predicțiile de la Davos aici.

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Ipoteza. TRIPLETA MALEFICA: Celulare – antene GSM – HAARP

 

Tagged with: , , ,

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. el said, on ianuarie 22, 2016 at 8:58 pm

    ” ar putea fi disponibile pe piață până în anul 2023″___blablabla, balarii de pe campii, sa vedem CE va fi in anul 2023 !
    In nici un caz ce cred/previzioneaza ei.
    Maica Domnului sa ne acopere acum si atunci !
    Ca MULT nu va mai fi.

    Apreciază

    • nimeni said, on ianuarie 22, 2016 at 11:17 pm

      el

      CE va fi in 2023 ?
      Va fi ceea ce a spus Parintele Hristofor din Tula in Sarea pamantului!

      Astia de ” conduc” lumea si ne dau tot felul de stiri din astea cum ca pana in anul cutare sau pana in anul nu stiu care o sa fie gata nu stiu ce tehnologie sau ca nu stiu ce o sa mai faca, toate astea sunt niste minciuni si VICLENII de-ale lor doar ca sa ne fac pe noi sa credem ca, uite dom’le mai e pana vine sfarsitul ca nu sunt astia gata cu tehnologia de urmarire, etc.
      Dar ei sunt gata si sunt foarte pregatiti pt. controlul total, doar unii isi fac iluzii ca nu e asa, ca nu e gata tehnologia.
      Sa nu uitam ca cea mai avansata tehnologie, de orice fel, este si mai avansata in plan militar cu cel putin 20 de ani.
      Noua ne dau doar ce vor ei sa stim, nu adevarul din spatele usilor inchise pt. public, ma refer la toate stirile despre tehnologia lor, chipurile cea mai avansata.

      Cu viclenia asta a lor intentioneaza sa tina constiintele oamenilor in adormire si sa ne amagim noi ca nu e nici un pericol azi si nici maine sau poimaine, ci peste nu stiu cati (20, 30) ani.

      Mare, mare inselare este asta. Totul e pregatit deja.
      Dumnezeu sa ne apere si sa ne tina cu mintea treaza!

      Apreciază

  2. ioan said, on ianuarie 22, 2016 at 9:04 pm

    Ma „bucur” sa aflu ca ii intereseaza asa de
    mult sanatatea noastra,si vor sa o monitorizeze cat mai usor si mai profund!!! Voiam sa ma abtin,dar un HAI SICTIR, tot trebuie sa le transmit! Si sa-si bage ei in c-r telefoanele astea ca si asa au creierul in acel loc…

    Apreciază

  3. cosminmatiu said, on ianuarie 22, 2016 at 9:33 pm

    Prima urcare in avion cu cipul implantat:

    http://www.foxnews.com/travel/2016/01/21/are-implanted-chips-future-boarding-passes/

    Apreciază

  4. Stelian said, on ianuarie 22, 2016 at 11:23 pm

    Germania face cel mai important anunț financiar: Banii vor dispărea în următorii ani

    http://www.stiripesurse.ro/germania-face-cel-mai-important-anun-financiar-banii-vor-disparea-in-urmatorii-ani_979883.html

    Apreciază

  5. JE said, on ianuarie 22, 2016 at 11:37 pm

    Lasati telefoanele implantate in cap ca nu vor fi destui tampiti care sa-si gaureasca teasta aiurea. Pana acolo aveti grija probleme mult mai urgente si 100% realizabile.
    Acest lucru va fi implementat in mod sigur daca oamenii nu protesteaza (si nu dau statul in judecata). Asta e 100% spionaj si control total:
    – Contorizarea inteligentă – o nouă provocare
    http://www.capital.ro/contorizarea-inteligenta-o-noua-provocare.html

    – LUATI-VA ENERGIA INAPOI – Contuarele inteligente

    E uite asta este cu adevarat O MARE PROBLEMA!

    Apreciază

  6. Iones said, on ianuarie 23, 2016 at 12:07 am

    Saptamana de „rugaciune” ecumenista la Constanta

    CONSTANȚA, 22 IANUARIE 2016
    Imagini din Catedrala ortodoxă „Sf. Apostoli Petru și Pavel” din Constanța
    de la Rugăciunea ecumenică. IPS Teodosie, arhiepiscop de Tomis și Mons. Ieronim Iacob, vicar episcopal de Dobrogea însoțiți de preoți, diaconi, ieromonahi, monahii, seminariști și credincioși romano-catolici și ortodocși.



    Duminică, 24 ianuarie 2016, ora 17:00, la Bazilica romano-catolică „Sf. Anton de Padova”. Cuvântul de învățătură va fi rostit de IPS Teodosie, Arhiepiscop al Tomisului / Constanța.

    Apreciat de 1 persoană

  7. Orthodox said, on ianuarie 23, 2016 at 12:33 am

    Apreciază

  8. gheorghe said, on ianuarie 23, 2016 at 11:07 am

    Iata ce ne transmite pe 21 ianuarie „propagandistul de serviciu” de la Playtech, Alexandru Puiu (Senior Editor)
    http://playtech.ro/2016/nu-va-speriati-retelele-wifi-nu-sunt-periculoase-pentru-sanatate/
    „De frică să nu se radieze, există foarte multe persoane care evită să aibă un router în casă, cu toate că rețelele WiFi nu sunt periculoase.
    Este suficient să căutați pe internet care sunt riscurile de sănătate la care vă expuneți în momentul în care aveți o rețea WiFi în preajmă și veți fi uimiți de volumul semnificativ de rezultate care confirmă acest lucru.
    Realizați aceeași căutare în engleză iar numărul articolelor este însutit.
    În realitate însă, toate acelea sunt mincinoase.
    În practică, fiecare are dreptul să creadă ce vrea și să accepte orice filozofie de viață ca fiind adevărată și ancorată în realitate.”
    „… merită să aveți în vedere opinia WHO sau World Health Organization. Această organizație care publică regulat rapoarte foarte precaute vizavi de ce este și nu este dăunător la nivel global pentru sănătate, într-un lucrare recentă, foarte interesantă de altfel, accesibilă în întregime aici, clarifică situația expunerii la unde radio. Practic, în respectivul material, se confirmă că expunerea la radiațiile emise de dispozitive de comunicații, precum telefoane mobile, stații radio sau routere WiFi nu dau nici un motiv de îngrijorare. Se insistă chiar și pe scenariul în care o persoană se află într-o zonă foarte populată sau în apropierea unor instituții sau spitale, situații în care numărul rețelelor wireless este foarte mare. Nici măcar atunci nu există vreun risc de îmbolnăvire.”
    „… Dacă mai luați în calcul și faptul că radiațiile de la rețelele WiFi nu sunt periculoase în nici un fel, ar trebui să fiți și mai liniștiți și să acceptați că routerul, laptopul, tableta și smartphone-ul vostru, chiar dacă preiau și transmit unde într-o mare rețea fără fir, nu aveți de suferit.”
    –––––
    Cu toate ca….
    1. „A 2008 study found a fivefold increase in the risk of glioma (a form of brain cancer now recognised by the World Health Organisation as being linked to mobile phone usage) for those starting mobile phone use under 20 years of age, ”
    si
    „Most teachers don’t even know that RF is currently classified by the International Agency for Research on Cancer (IARC) as a Group 2B carcinogen, which means it is a possible cause of cancer in humans.”
    in articolul: „Is Wi-Fi making your child ill? As France bans Wi-Fi in nursery and primary schools, a British expert who has given up using wireless gadgets says we should do the same”
    http://www.telegraph.co.uk/lifestyle/wellbeing/11589857/Is-Wi-Fi-making-your-child-ill.html
    2. Nu este „ce crede” cineva ci sunt dovezi stiintifica:
    http://www.sott.net/article/272758-34-Scientific-Studies-Showing-Adverse-Biological-Effects-Damage-From-Wi-Fi
    http://stopsmartmeters.org.uk/
    34 Scientific Studies Showing Adverse Biological Effects + Damage From Wi-Fi
    3. USEFUL SITES & RESOURCES
    • Less EMF: http://www.lessemf.com.
    • EMF Analysis: Jeromy Johnon’s site, which has a wealth of articles and research about EMF effects: http://www.emfanalysis.com.
    • SAR Ratings for a number of cell phone manufacturers: https://www.fcc.gov/encyclopedia/specific-absorption-rate-sar-cellular-telephones
    • Collection of over 6,000 studies showing biological impacts from EMF pollution: http://justproveit.net/studies
    • 2012 BioInitiative Report – References 1,900 new studies showing biological impacts from EMF: http://www.bioinitiative.org/
    • Thousands of studies showing links between EMF pollution and biological effects: http://www.powerwatch.org.uk/science/studies.asp
    • Electromagnetic Radiation Safety Website (Safer EMR: http://www.saferemr.com
    –––––––––––
    4. In Romania
    http://www.apc-romania.ro/ro/i-poluarea-electromagnetica-dauneaza-grav-sanatatii/MzE5LTI.html#
    Miercuri, 02 Decembrie 2015
    Poluarea electromagnetică dăunează grav sănătății

    Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România lansează Campania națională de informare și conștientizare a consumatorilor intitulată „S.O.S poluarea electromagnetică”
    ==========================
    Ce vor „profetii” Davos-ului? Reducerea rapida a populatiei. Si primii vor fi „albii”, civilizatii… ca au acces la „de toate”! Nu mai am nimic de comentat…

    Apreciază

  9. lastunnegru said, on ianuarie 23, 2016 at 11:33 am

    Cum va fi cand vor avea telefoanele in cap?

    NU ACCEPTATI ASA CEVA

    Internet, muzica filme, jocuri, convorbiri la distant a prin creier totul cu acele nano-inplanturi.

    Pai…cam asa va fi cand veti avea telefoanele in cap ( nano-implanturile ): Va rog sa urmariti sau sa reurmariti H + Digital Series

    AVERTISMENT

    Episoadele 3 – 9 – 11 – 23 nu sant bune pentru a fi vizionate de crestin ortodocsi pentru ca contin scene de sex sau alte timpuri de desfrau si mai contine su un dans exotic.

    Un film legal ( o serie de mini filme de 4-8 minute ) realizat de cei de la Hollywood – Warner Brothers despre nanocipuri, transhumanism si ce se poate intampla cand un virus intra reteaua celor care au aceste nanaoimplanturi si ii omoara pe toti cei care le au. Este doar o problema H+ Seria DIgitala are 48 de mini episoade dar din acele episoade 2 contin scene de sex iar unul de dansuri exotice care cred ca le face rau duhovniceste tuturor ( Episoadele care nu sant bune sant 3 – 9 – 11 – 23 ). Episoadele se pot urmari si separat cea ce e foarte bine dar mie frica ca daca pun cele 45 de episoade din H + Seria Digitala cred ca o sa blochez aceasa pagina . Tu ce parere ai ?

    H+: The Digital Series

    https://en.wikipedia.org/wiki/H%2B:_The_Digital_Series

    H +: Seria Digital (adesea abreviata ca H +) este o serie de web produs de Bryan Singer si a creata de John Cabrera și Cosimo De Tommaso. Seria, care atinge tema transumanismului, a avut premiera pe 8 august 2012 pe YouTube cu două episoade. Două episoade noi au fost apoi eliberat în fiecare săptămână în zilele de miercuri până la finalul sezonului pe 16 ianuarie, 2013. O a doua sezon este în prezent în producție. [2]

    Seria se bazează pe un viitor în cazul în care o treime din populația lumii are un implantat calculator, numit H +, care face legătura între mintea umană la Internet 24 de ore pe zi. Implantul care a creat de o companie numita Hplus Nano Teoranta, o companie de biotehnologie fondata irlandez cu intenția de a Îmbunătățirea sectorului medical cu tehnologia. Povestea incepe in massmedia care prezintă efectele unui virus care infecteaza implantul H + . Episoade concurente du-te înapoi și înainte în timp la diferite setări, și punctele de vedere diferite personaje „sunt folosite pentru a spune povestea.

    http://www.hplusdigitalseries.com/

    H+ The Digital Series – Channel Teaser

    H+ Fragment: Test Subject

    SI iata si toata seria H + Seria DIgitala realizata din 2012 pana acum un ai doi.

    AVERTISMENT REPET Episoadele 3 – 9 – 11 – 23 nu sant bune pentru a fi vizionate de crestin ortodocsi pentru ca contin scene de sex sau alte timpuri de desfrau si mai contine su un dans exotic.

    H+ Episode 1: Driving Under

    NU ACCEPTATI ASA CEVA

    Apreciază

  10. lastunnegru said, on ianuarie 23, 2016 at 11:38 am

    Iata o alta versiune cum va fi cu acele nano-implanturi in cap, versiunea celor de la Rapid Eye Studios pentru copii.

    NU ACCEPTATI ASA CEVA

    Children of the Machine – Winona, 14 – September 2025

    NU ACCEPTATI ASA CEVA

    Apreciază

  11. valentindortodox said, on ianuarie 23, 2016 at 2:38 pm

    numai că vor face pasul intermediar ca oamenii să creadă că sunt dumnezei cu acel implant și să-și ceară singuri pedeapsa veșnică

    Apreciază

    • valentindortodox said, on ianuarie 23, 2016 at 3:06 pm

      cred că prin tehnologiile astea atât de atrăgătoare, de ex. eu am văzut telefoane pe ceas – smartwatch-uri din china la prețuri chiar de 10$ bucata… iar astea nu scrie nicăieri că au 666 dar au internet, cameră, bloototh, compatibile cu android minim 3, se pot prelua imagini de pe telefon în timp real, sau transmite către device-uri tot așa în timp real și chiar unele un pic mai scumpe pot instala aplicații mult mai complexe, medicale, chiar pot fi pe viitor „făcătoare de minuni” – asistență pe plan de performanță sportivă – ritmul inimii, contorizare distanță parcursă, deja există acestea, dar vor fi și mai avansate în curând,

      am citit despre istoricul acestor ceasuri cu procesor – încă de când au existat procesoare mici – în armată s-a făcut și încorporarea lor în dispozitive ca ceas, telefon, televizor, diferite experimente chiar din 1982 de când în românia chiar erau interzise în mod neoficial pt. a nu lua legătura cu lumea capitalistă… dar acum în toată lumea au ajuns să fie distribuite fără ca oamenii să fie puși în gardă

      de ex. să fie niște comisii de etică formate din oamenii avizați să își dea cu părerea despre acele scenarii potențiale de eșec sau degenerare a procesului științific – să fie controlate și hiper securizate să nu ajungă în mâna cui nu trebuie etc.

      dar chiar ăia care nu trebuie să fie sunt laputere și f. rar se ascultă și de o eventuală comisie de etică ce apare ca ceva ciudat în lumea științifică

      eu la facultate am făcut o lucrare de licență pe recunoaștere facială umană în timp real și despre comisia asta de etică și despre părerea bisericii ortodoxe a greciei și a sfântului paisie aghioritul am fost avertizat să nu mai vorbesc pt. că pierd timpul și domnul președinte de comisie nu are timp să asculte toate rahaturile mele,
      am continuat să vorbesc și să ignor avertismentul, a zis direct că mă pică
      la care eu i-am zis că pot să dau lucrarea la altă facultate că am muncit la ea și dacă se află că alții iau examenul cu o chestie mai simplă, chiar banală și copiată (important era examenul scris, iar partea asta practică trebuia să faci ceva care să funcționeze,. nu e chiar slabă facultatea)

      atunci s-a mulțumit să mă asculte și să mă bruieze unde pomeneam de biserica ortodoxă, dar când a văzut că merge lucrarea – funcționează , a recunoscut că el e un moșneag bărbos , ceea ce m-a surpins f. mult…. și la sfârșit a zis că am avut și greșeli tehnic vorbind, mi-a zis că nota e 8.50 și m-a întrebat dacă am obiecții sau dacă sunt mulțumit

      nu știu dacă totul a fost din cauză că am zis că o pot da la altă facultate și i-a fost frică, dar ceilalți profi i-au zis lui să-ți revizuiască poziția că mai era câte unu și credincios prnitre ei, sau alții cât de cât cu o oarecare frică de Dumnezeu și președiintele de comise era snigurul ateu declarat și la cursuri, făcând f. multe afirmații despre „popii ortodocși”, spălarea de creiere din biserică … etc

      totuși cred că au înțeles ce vreau să zic – nu eu sunt împotriva științei, știința poate fi scăpată de sub control și să facă ravagii de aia trebuie totul să fie supus testului – nu numai ca eroare de funcționalitate – strict mașinal, dacă merge sau nu merge dispozitivul nou inventat

      trebuie să fie și controlată evoluția, utilizarea și persoanele care intră în posesia soft-ului și a hardului – pur și simplu sunt hackeri care nu știu decât să spargă programele – au reușit să ia de pe telefoane funcția de recunoaștere facială și să o folosească pt. alte scopuri

      la fel și cu datele persoanale, card-uri, identitatea informatică , datele medicale ș.a.m.d . iar aici sunt potențiale amenințări la adresa vieții umane sau chiar a rasei umane și a planetei pământ…. deci avertismentele date de Biserica Ortodoxă (momentat a Greciei , dar slăbuț și la noi s-au mai trezit oficialii, sau în câteva alte țări ortodoxe)

      Până la urmă deci m-au ascultat cu „porcăriile” pe care le-am avut de zis chiar dacă eram somat să termin în 10 minute că lucrările astea nu sunt atât de importante și accentul e pe proba scrisă și chiar am fost mai mult sau mai puțin amenințat direct de către președintele de comisie că dacă mai pomenesc într-o facultate științifică de biserică sau credință voi pica și nici nu voi mai primi vreodată licența … dar chiar l-au ignorat toți când a zis chestia asta și au zis și cu glas tare să nu-l bag în seamă și i s-a atras lui atenția că am muncit 6 luni la lucrarea asta și e obligația lui să-și facă timp să mă asculte.

      iar aici vine întrebarea mea – de ce mă fac comunist sau securist cei de pe aici care pur și simplu găsesc amuzant să folosească aceste cuvinte și care nu-și dau seama cât pot să supere sau să enerveze ?

      eu m-am enervat de la aceste nimicuri și nu vreau să mai vb. cu oameni de ăștia, oameni buni de ce vreți să fiți oameni de ăștia ?

      eu prima dată nu v-am jignit pe nici unu, dar voi m-ați enervat și am început să fac și eu afirmații josnice pt. care îmi cer iertare ( e vb .de un articol de acu vreo câteva săptămâni pt comentariile despre care nu mai amintesc decât atât – îmi cer iertare și autorului blogului dat mă aștept și de la aceia care au început să revină la o atitudine ortodoxă și să aducă eventual un argument logic sau ceva orice plauzile pt. astfel de afirmații care se transformă f. ușor în jigniri dacă sunt folosite alături de expresii ca debil – securist debil de ex.

      cred că nu mi s-a oferit în mod ortodox, fair-play, loial , nici măcar omenesc o replică de îndreptare (dacă era ceva sincer și din suflet) și nici un drept la replică(dacă există răbare, smerenie, dragoste, dacă se acceptă și punctul meu de vedere și dacă e într-adevăr pt. Dumnezeu tot ce se face – prin aceste comentarii de după articole )

      Apreciat de 1 persoană

  12. lastunnegru said, on ianuarie 23, 2016 at 6:05 pm

    O fraza din articolul de sus

    Desigur, în aceste condiții apar numeroase alte probleme, precum cele legate de reîncărcare sau confidențialitate. Pentru sectorul medical, însă, asemenea tehnologii ar înseamna posibilitatea de a monitoriza starea de sănătatea a unei persoane mult mai ușor.

    Apr 23, 2014

    1

    Optogenetics and Enhancing Brain Functions-A World Economic Forum Discussion-Ideas @Davos-WIRED

    Optogenetica si imbunatatirea functilor creierului-Un forum economic mondial Discuti-Idei @ Davos-WIRED

    WORLD ECONOMIC FORUM

    Dedicati sa imbunatatim starea lumi

    I-han Chou
    –––––––––
    Noi Frontiere: Optogenetica

    Sper sa va starnesc curiozitatea cu o viziune despre viitor. Cum am putea imbunatati functile creierului, asa cum le stim si posibil sa schimbam sensul noua insine. Daca iti imaginezi creierul ca acest oras, pana acum a fost ca si cum ne-am uitat la oras din spatiu, noi nu am avut uneltele sa facem ceva peste cea ce blocurile din oras fac, ca sa vezi ce se intampla cand este o pana de curent si pierzi o parte intreaga din oras. Cea ce vrei de fapt sa sti este care sant componentele individuale de la oras,ce fac oameni si care este informatia care ese transportata dintr-o parte din oras in cealalta.
    Optogenetica este abilitatea de a MANIPULA CIRCUITE NEURONALE, limpezirea viziuni noastre, functionalitatea ciruitelor individuale si cum asociaza diferite aspecte ale comportamantului si personalitati noastre.
    O sa va dam cateva exemple din ce sa facut cu aceasta tehnologie pana acum. Basal ganglia este o parte din creierul vostru care este afectata in boala Parkinson aceasta parte a creierului contine multe feluri de neuroni si sant toti amestecati ( imbinati ). Daca activezi un anumit sub set dintre ei cu optogenetica poti face ca un soarece sa INGHETE ( sa nu se mai miste ) si sa aiba dificultati sa mearga daca activezi alt sub set soarecele incepe sa se miste mai rapid. Ei iau proteine sensibile la lumina de la speci foarte modeste asa ca alge care se gasesc intr-un lac si le pui intr-un alt animal ca intre-un soarece sau sobolan asta iti da tie abilitatea ca SA CONTROLEZI ACTIVITATEA CELULELOR CREIERULUI TAU doar punand lumina stralucitoare pe ele. Deci imaginativa daca am putea utiliza optogenetica sau tehnologi similare PENTRU A LUA INFORMATILE ( DIN AFARA ) DINTR-UN SENZOR ARTIFICIAL IN ( CATRE )CREIERUL NOSTRU.
    In principiu noi putem nu doar sa restauram functi dar putem sa ne IMBUNATATIM functile noastra curente asa spre exemplu ne putem da noua insine detectoare de lumina ultavioleta precum ( minutul 1:52 e o finta mica marina acolo, nu am inteles exac ce este ) sau putem sa luam un exemplu de la mustele de fructe si sa ne dam detectoare de dioxid de carbon si am putea automat sa simtim calitatea aerului.
    Cand lucrurile merg gresit cu creierul este asa de devastator. Cred ca una din sperantele optogenetici este ca daca poate merge pe oameni atunci ar putea sa fie o unealta sa reastaureze functile creierului.
    Sant multe lucruri etice despre imbunatatirea funtilor tale si sa te faci mai bun. Asta a fost de fapt toata discutia dupa ideile mele de la laborator sau metamorfozat si nu a fost despre optogenetica si ce am putea face ci DACA AR TRBUI SA FACEM ASTA ?
    I-han Chou: Da acesta este un punct foarte bun OARE AR FI VREUN EFECT SECUNDAR daca iti cresti capacitatea cu 20 la suta ?
    Este foarte distractiv sa te gandesti la viitor in 10 de acuma toti vom di imbunatatiti cu IMPLANTURI.
    ACESTA ESTE VIITORUL si este un viitor care ar trebui analizat cu mare atentie si cred ca cea ce avem chiar acum posibilitatea sa invatam este singura destul de entuziasmanta.

    WORLD ECONOMIC FORUM

    ( traducere aproximativ corecta, va rog corestati unde este cazul )

    Apreciază

  13. lastunnegru said, on ianuarie 23, 2016 at 6:18 pm

    2

    Optogenetica poate ajuta pe oamani sa se vindece de multe boli, sa isi umbunatateasca creierul, sa caapte abilitati speciale dar poti fi si controlat ca o marioneta de cel care iti trimitre informatile din afara

    http://i1.wp.com/leganerd.com/wp-content/uploads/2014/08/fig3.jpg?resize=559%2C506

    Optogenerica este caelasi lucru ca nano-cipul

    Optogenetica arata ca mameoria poate fi manipulata prin impulsuri luminase ( la soareci de laborator )

    http://www.romedic.ro/optogenetica-cea-mai-noua-metoda-de-studiu-a-creierului-arata-ca-memoria-poate-fi-manipulata-prin-impulsuri-luminoase-studiu-pe-soareci-de-laborator-0P33082

    Apreciază

  14. lastunnegru said, on ianuarie 23, 2016 at 6:27 pm

    3

    Filmele S.F. au ajuns realitate. Optogenetica – stiinta prin care omul poate controla un creier

    http://stirileprotv.ro/stiri/stiinta/filmele-s-f-au-ajuns-realitate-optogenetica-stiinta-prin-care-omul-poate-controla-un-creier.html

    „Imaginati-va cum ar fi sa putem porni si opri, din exterior, neuronii din creierul unui animal. Suna ca si cum ati transforma creatura intr-un fel de robot, ca intr-o povestire science-fiction, nu?”, spune profesorul Leonard Mlodinow.

    Toate acestea impreuna creeaza o tehnologie de tip science-fiction: neuronii construiti prin inginerie genetica care pot fi „opriti” sau „porniti” oricand, in interiorul creierului unui animal viu, care traieste si se misca asa cum vrea el.

    Mapping aggression in the brain | Science News

    Scanarea agresiuni in creier I Stiti de Stiinta

    Cum transformi un soarece normal in un unul agresiv printr-un singur CLICK de mouse cu optogenetica

    Apreciază

  15. lastunnegru said, on ianuarie 23, 2016 at 6:34 pm

    4

    Acum ii este foame la soricel si mananca dar cand dam un simplu CLICL soricelul nu mai mananca multumia optogeneticei si lasrului care opese si porneste circuite de neuroni de foame din creier.

    Neurons Responsible for Over-eating Revealed

    Neuroni responsabili de supraalimantare aratati

    Apreciază

  16. lastunnegru said, on ianuarie 23, 2016 at 6:47 pm

    5

    Experimante laserul pentru optogenetica pentru controlul si manipularea comportamantului se fac cu fir si fara fir exact ca la cipurile implantate cu fir si fara fir dar ezultatete sant aceleasi

    Wireless optogenetics – freely behaving mouse

    Optogenetica Wireless ( fara fir ) – soricel care se misca liber ( sau cand dai un simplu click de la distanta )

    Stimulare cu 20 de HZ 20% duty minutul 0:48

    Apreciază

  17. lastunnegru said, on ianuarie 23, 2016 at 7:14 pm

    Expicare optogenetica pe scurt

    Explained: Optogenetics

    Explicare optogenetica pe larg

    Ed Boyden on Optogenetics – selective brain stimulation with light

    Ed Boyden despre Optogenetica – stimularea selectiva a creierului cu lumina

    Optogenetica trateaza multe felui de orbire la soareci minutul 4:57 soarece orb netratat, minutul 6:11 soarece orb tratat cu lumina poate vedea din nou

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    Concluzie Optigenetica sau stimularea creierului cu lumina este exact acelasi lucru cu cipul sau nano-cipul implantat in creier adica poate trata multe, multe, multe boli dar cel care primeste informatia cu stimulare prin lumina poate primi si alte informati in creier si devine ROBOT = SCLAV = ZOMBI

    NU ACEPTATI CIPURI IMPLANTATE IN CAP SAU ALTE DISPIZITIVE DIN DOMENIUL OPTOGENETICI CARE SA COMUNICE SAU SA TRANSMITA INFORMATI IN CREIER

    NU ACCEPTATI ASA CEVA

    Apreciază

  18. […] DAVOS: smartphone-urile viitorului vor fi implantate în cap […]

    Apreciază

  19. […] DAVOS: smartphone-urile viitorului vor fi implantate în cap […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.