SACCSIV – blog ortodox

Ipoteza. TRIPLETA MALEFICA: Celulare – antene GSM – HAARP

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 16, 2015

cell-tower-chemtrails-hendersonville-header

Iata ce putem citi la Cell Phones – Cell Towers – Haarp. An EMF Triple Threat:

 

Telefoanele mobile (celulare) – Turnurile (Releele, antenele) GSM – HAARP – O ameninţare EMF ¹ triplă

Partea I – Telefoanele celulare

Cînd vine vorba despre periculoasele efecte secundare ale telefoanelor celulare, adevarul a ieşit de mult la iveală. În ultima vreme a crescut conştientizarea de către publicul larg a pericolelor prezentate de telefonia mobilă. Naţiuni din întreaga lume au adoptat legi care limitează utilizarea celularelor de către copii. Teancuri întregi de studii ştiinţifice publicate de univerisităţi de frunte şi institute de cercetare, toate duc la aceeaşi concluzie. Utilizarea celularelor duce la scăderea densităţii oaselor, aritmii cardiace şi cancer la creier, asta pentru a enumera doar cîteva dintre cele mai periculoase efecte secundare, cu toate că există multe altele.

Un telefon mobil este doar atît de bun pe cît este semnalul său. Dacă nu ai nici o linie nu vorbeşti. Toate telefoanele celulare sînt dependente de a se afla în „raza de acoperire” unui anumit turn GSM. Dacă telefonul mobil poate recepţiona semnalul emis de acel turn, acelaşi lucru îl va face şi posesorul telefonului. Măsurarea puterii unui telefon este definită de Hertz. Un herţ este unitatea de măsura pentru frecvenţa undei electromagnetice.

image 1

O înţelegere sumara a fiziologiei umane este necesara pentru a înţelege pericolele pe care le înfruntăm. Organismul uman este o maşină electrică autonomă. Noi creăm electricitate prin acţiunea de a consuma hrana pe care organismul nostru o converteşte în electricitate. Cînd Morpheus a ţinut o baterie în faţa lui Neo ² nu glumea; noi sîntem baterii dacă este să analizăm în profunzime.

Corpul uman funcţionează cel mai bine în jurul frecvenţei de 10 herţi. Observaţi în figura de mai sus silueta unei persoane în extrema stîngă. Aceasta este zona noastră naturală şi sigură. În corpurile noastre, cele cîteva sute de milioane de celule, au fiecare propriul lor cîmp electromagnetic. Cheia menţinerii sănătăţii este menţinerea delicatului echilibru al acestor cîmpuri electromagnetice. Cancerul este de fapt mutaţia celulelor. O perturbare a cîmpului electromagnetic (o deviere de la frecvenţa de echilibru de 10 herţi) la nivel celular duce la o perturbare a funcţionării normale a celulei ducînd la o funcţionare defectuoasă care duce la mutaţii care în final pot duce la cancer. Destul de simplu. Desigur acest articol oferă doar o viziune de ansamblu şi bineînţeles există o multitudine de informaţii care nu apar în acest articol dar acest lucru nu schimbă ipoteza generală.

Înainte de Marconi cu al său radio, înainte de a exista vreun cîmp electromagnetic care să nu fie parte al autonomului recipient al vieţii numit pămînt, fiinţele umane erau în armonie deplină cu cîmpurile electromagnetice ale planetei. Prin introducerea radio-ului corpurile noastrea au devenit recipiente ale acestor frecvenţe electromagnetice induse în mod artificial. Undele radio nu sînt însă atît de daunătoare întrucît operează relativ aproape de echilibrul nostru armonios cu natura. Dar aici este cheia, cu cît frecvenţa este mai mare cu atît sîntem mai departe de cei 10 herţi. Cu cît sîntem mai departe cu atît mai multă distrugere vom provoca asupra celulelor nostre.

Pentru a înţelege cît de devastatoare sînt efectele radiaţiei telefoanelor celulare să ne amintim că noi oprăm la 10 herţi. 100 de herţi = 1 kiloherţ. 100 de kiloherţi = 1 megaherţ ³. Frecvenţa medie emisă de telefoanele mobile este de 1900 megaherţi 4 , cu o tendinţă a pieţei de trecere către telefoane (există deja în uz) care funcţionează la 2500 megaherţi. În esenţă sîntem saturaţi 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămînă cu cîmpuri şi radiaţii electromagnetice de mii de ori mai puternice decît poate suporta în mod normal corpul uman. Incapacitatea nostră de a face faţă acestui atac violent se manifestă sub forma de stress, tulburări de somn, defecte de naştere, cancer şi Alzeimer. Sîntem eliminaţi unul cîte unul în linişte iar noi plătim factura pentru acest lucru. Plătind factura la celular pur şi simplu asiguri continuitatea unui produs care ucide şi va ucide milioane şi milioane de oameni. Va urma un val de tumori cerebrale care va decima o parte din populaţie. Acum 60 de ani rata autismului era de 1:50.000. În ziua de azi este de 1:50. Vaccinurile sînt principala cauză a autismului dar turnurile GSM şi scăldarea permanentă în cîmpuri electromagnetice radioactive au cu siguranţa şi acestea un rol.

Destul despre telefoanele celulare, dacă pînă acum nu ai aflat de pericolele asociate acestora înseamnă fie ca nu vrei să ştii (vechiul nostru amic disonanţa cognitivă), deoarece refuzi să crezi că ceva atît de groaznic se poate întîmpla, sau pur şi simplu ai ales să joci ruleta rusească cu cancerul şi să îţi asiguri o moarte prematură de dragul conectivităţii, a capacităţii de a găsi pe oricine şi a putea fi găsit de oricine, oricînd, oriunde. Oricare dintre aceste variante este o alternativă greşită la adresarea proactivă a realităţii lumii noastre înecate în radiaţie electromagnetică.

image 2

Partea a II-a: Turnurile GSM

Turnurile GSM operează în waţi. Un watt este definiţia standard a unei unităţi de putere. Un exemplu despre cum watajul (puterea exprimată în waţi) afectează cantitatea de electricitate utilizată poate fi găsit în cazul becurilor electrice. În timp ce becurile incandescente normale, cele rotunde (de fapt de obicei în forma de pară n.tr.) utilizează între 40 si 100 de waţi, becurile fluorescente (popular neon sau becuri economice n.tr.) produc aceeaşi cantitate de lumină utilizînd doar între 5 şi 30 de waţi. Deci wataj (putere) mai mic înseamnă mai puţină electricitate consumată pentru a produce acelaşi efect.

Aici vom intra în amănuntele acestei nefaste conspiraţii. Nu există „teorie” în această conspiraţie întrucît datele prezentate aici pot fi validate din nenumărate surse credibile. Căutaţi adevărul în mod empiric? Mergeţi la cel mai apropiat turn GSM şi cautaţi o cutie metalică cu cabluri groase care ies din ea şi urcă şerpuind către mulţimea de antene din turnul GSM. Vă veţi uita la un transformator electric de putere, aproape toate turnurile GSM sînt construite cu unul la bază. Un transformator este proiectat pentru a mări puterea de ieşire sau waţii. Transformatoarele sînt ataşate turnurilor GSM pentru a mări puterea de ieşire a acestora. În acest caz, întrebarea de 10.000 de dolari este: „De ce au nevoie turnurile GSM de atîta putere?”. Pentru a putea face o comparaţie în privinţa puterii utilizate de acestea luaţi în consideraţie următoarele:

Un semnal wireless de la un router standard are 20 de miliwaţi şi poate fi recepţionat la cîteva blocuri distanţă, trecînd chiar şi prin pereţi. Un telefon celular standard emite cu o putere de 300 de miliwaţi. Definite în sens larg ca celule care operează la 30 de waţi, un „nod” sau turn celular perfect capabil ar trebui să fie echipat cu un transmiţător de 30 de waţi. Aici vor interveni agenţii plătiţi şi cei care împrăştie dezinformarea, vomitînd resturi de ştiinţă care să contrazică acest fapt: Acest fapt este că: transformatoarele care pompează sute de mii de waţi dacă ar fi folosite în acest scop nu doar că ar prăji toate telefoanele celulare, dar destul de probabil (din cauza faptului că stăm destul de aproape de acestea) ar cauza şi o grămadă de simptome fizice delicatei noastre scheme electrice proiectate sa funcţioneze la 10 herţi. Din moment ce acesta este cazul, parcurgînd întregul ciclu, ne punem din nou întrebarea de ce este nevoie de atîta putere cînd doar o fractiune infinitezimală din acea putere ar putea crea efectul dorit.

Luaţi în considerare de asemenea că un walkie-talkie ieftin cumpărat de la Walmart sau Radio Shack se poate conecta cu „colegul” său la 3 Kilometri distanţă şi asta doar la o zecime de milionime ( 0,0000001% ) din puterea de emisie a unui telefon celular. Luaţi în considerare de asemenea faptul că postul de radio WLS din Chicago emite cu impresionanta putere de 50.000 waţi şi poate fi recepţionat la 1600 Km depărtare cu un radioreceptor de calitate mediocră. În medie un turn GSM din S.U.A. emite cu o putere cuprinsă între 100.000 şi 500.000 de waţi. Aşa cum am demonstrat în exemplele concrete din acest articol, dacă 30 de waţi ar fi suficienţi de ce avem turnuri GSM care emit la o putere de jumătate de milion de waţi?

Este nevoie de atîta putere? Nu, nu este. Destul de recent, în 2013 chiar, în Mexic erau doar cîteva turnuri GSM, cu toate că recepţia pe telefoanele celulare era la fel de bună ca în SUA, a nu se confunda cu acoperirea tuturor zonelor. Această acoperire era realizată în Mexic prin antene mici, de mică putere agăţate de clădiri sau montate pe acoperişul acestora. Fără turnuri. Fără transformatoare. O priză standard de perete asigura suficientă putere pentru a menţine un semnal de aceeaşi claritate ca şi cel din SUA. Dacă o antenă minusculă este suficientă pentru această sarcină de ce noi avem din acestea peste tot ? (A se vedea foto.)

image3

Oare pentru că noi avem mai multe telefoane celulare decît ei şi de aceea avem nevoie de mai multe turnuri, mai mari şi mai puternice? Nu. Procentul de telefoane celulare raportat la populaţie este acelaşi.

Este posibil să fie alt motiv, sau motive aparute ulterior mai presus şi dincolo de un semnal puternic în a echipa aceste turnuri cu emiţătoare de jumatate de milion de waţi? Bineînţeles că da. De fapt chiar mai multe motive.

Amintindu-ne începutul acestui articol veţi lua cunoştinţă de faptul că organismul uman este o unitate electrică autonomă. Creierul uman este un computer biologic, şi ca orice computer are o frecvenţă de ceas în jurul căreia este centrată întreaga existenţă a sa. Aceasta este doar o prezentare sumară, deoarece creierul are mai multe frecvenţe de ceas, care interacţionează una cu cealaltă şi servesc diferite scopuri pentru funcţiile biologice, în timp ce microprocesorul unui calculator de birou (desktop) are doar o singura frecvenţă cu care trebuie să se sincronizeze totul. Spre deosebire de aceasta, cortexul dumneavoastră vizual ar putea opera la o altă frecvenţă decît partea din creier care controlează ritmul cardiac. Sentimentele şi gîndurile vor rula la altă frecvenţă. Deoarece creierul este un computer ultra-paralel, poate realiza multe rulînd la frecvenţe mult mai mici decît cele care ar putea fi practice pentru un microprocesor, iar aceste frecvenţe se alfă în domeniul frecvenţelor (ELF – Extended Low Frequency – frecvenţe extra joase). Deoarece creierul uman opereză cu ajutorul frecvenţelor acesta este susceptibil la manipulare prin mijloace electronice. Din moment ce diferitele stări psihice, mentale se traduc prin frecvenţe diferite, este posibil ca prin mijloace electronice oamenii să fie forţaţi să se relaxeze cînd ar trebui să fie furioşi, să rîdă cînd ar trebui să se îngrozească, să fie loiali cînd ar trebui să se revolte!

Manipularea emoțiilor noastre în această manieră nu se poate obține decît prin emisii de radiație electromagnetică de foarte mare putere dar acordate și direcționate extrem de precis. La fel ca în filmul SF din 1988 „Ei trăiesc” mijloacele sînt deja amplasate şi utilizate împotriva noastră pentru a ne face să fim supuşi şi să nu gîndim independent.

Una din funcţiile nepublicate ale turnurilor GSM este modificarea vremii. Însăşi actul de a sugera aşa ceva va conduce la ridiculizare extermă. Ştii că ai atins un punct sensibil atunci cînd apar din senin agenţii plătiţi şi dezinformatorii pentu a dezorienta cititorii, pentru a te discredita şi în cele din urmă a nega orice fel de informaţii ai încerca să dezvălui.

Aşa cum noi înşine sîntem de natură electrică aşa este şi atmosfera. Fulgerul ar trebui să fie suficientă dovadă pentru acest lucru. De fapt toate lucrurile care fac parte din existenţa noastră funcţionează pe bază de frecvenţe electromagnetice. Într-adevăr noi fiinţele umane fără a fi ajutate de gadgeturi ştiinţifice, experimentăm doar o parte minusculă (aproximativ 4%) din întreg spectrul frecvenţelor electromagnetice. În acest fel, în modul potrivit, aceste frecvenţe pot fi sabotate sub forma impulsurilor de energie dirijată, creînd tornade, cutremure, manipularea tiparelor vremii şi multe altele. Aparent inofensivele noastre turnuri GSM funcţionează ca staţii de relee care transmit impulsurile de energie în direcţia dorită.

Vă întrebaţi cum de un turn GSM poate genera un cîmp electromagnetic suficient de puternic pentru a influenţa tiparele vremii, cauza cutremure şi a porni uragane? Luaţi în considerare aceasta: estimativ în SUA sînt 269.989 de turnuri GSM (şi apar şi mai multe zilnic). Să fim generoşi si să considerăm ca 170.000 dintre acestea nu sînt nimic altceva decît ceea ce se pretinde că ar fi – nişte nevinovate turnuri GSM. Rămîn totuşi 100.000 de turnuri GSM cu o putere estimată în mod foarte conservator de 150.000 de waţi de fiecare. 100.000 x 150.000 ne dau puterea uluitoare de 15 miliarde de waţi. Cînd aceştia sînt dirijaţi şi sincronizaţi către un scop specific, devine destul de evident că energia este acolo pentru a putea „găti” orice fel de condiţii meteo dorite. Pentru a înţelege cît de multa putere reprezintă, să luăm în considerare că matricea HAARP din Alaska are doar 100 de miloane de waţi, o putere neînsemnată în comparaţie şi de asemenea să luăm în considerare ce dezastre meteo se pot crea numai cu această putere relativ scăzută. Unitatea HAARP din SUA este doar una din cele 8-10 unităţi similare amplasate în întreaga lume. Războiul armelor cu pulsuri de energie nu se găseşte în filmele Star Trek, este aici şi acum!

Cum putem fi 100% siguri că turnurile GSM nu au nevoie de 150.000 – 500.000 de waţi pentru a asigura un semnal clar către acei mici dar cauzatori de cancer prieteni de buzunar? Pentru cei care încă se îndoiesc de lipsa turnurilor GSM în Mexic în ciuda faptului că recepţia pe telefoanele mobile este foarte bună să ne uităm la reţelele 3G din Australia. Cu putere de emisie de sub 3 waţi, cînd sînt transmise prin antene foarte directive acestea se pot recepţiona la 3 Km, în acest fel justificînd distanţa de 6 Km între două noduri (turnuri) GSM. Cu 10 noduri per turn, aceasta echivalează cu o putere radiantă totală de 30 de waţi, care este mai mult decît suficientă pentru a penetra orice material şi a asigura o acoperire excelentă.

Pentru a stabili că 30 de waţi (da treizeci) per turn, cu turnurile distanţate la 6 Km unul de celălalt asigură suficientă putere pentru a penetra orice în afară de unitatea subterană de securitate pentru CG sau Continuitatea Guvernului amplasată în munţii Cheyenne şi aflată momentan în renovare. Să o numim ascunzătoarea globaliştilor.

image 4

O întrebare logică ar fi următoarea: Dacă doar 30 de waţi sînt necesari pentru a transmite semnal, iar panourile solare pot genera şi stoca suficientă energie pentru a face faţă acestor cereri, de ce avem acele transformatoare uriaşe? Puţină matematică de bază ne va ajuta să înţeleg cît de ieftin ar putea fi un turn GSM real.

Avînd în vedere că energia solară costă aproximativ 3 dolari per watt aceasta incluzînd invertoarele, panourile solare şi bateriile de back-up, poţi echipa un turn GSM cu 10 noduri cu o alimentare solară de 1000 de waţi cu costuri doar de 3.000 de dolari şi nu va mai trebui să îţi faci niciodată griji în privinţa instalarii unui transformator. Dacă emiţi cu 30 de waţi vei consuma cel puţin 45 din cauza pierderilor. De asemenea echipamentele vor consuma ceva energie, dar aceasta nu va depaşi 100 de waţi. Deci să fim de acord că nevoile reale de energie ale unui turn GSM ar fi de 150 de waţi. Un aranjament de echipamente solare care să furnizeze 1.000 de waţi ar face faţă acestei cereri fără a fi suprasolicitat. Cu o putere mică asigurînd o alimentare de înaltă tensiune către turnul GSM pentru a-şi putea obţine cei 300.000 de waţi HAARP şi a nu se prăji fără un transformator se confirmă cu şi mai mare siguranţă că un transformator nu este necesar. Dacă transmisia celulară ar fi fost unicul scop, utilizarea panourilor solare ar fi avut o foarte mare justificare economică. Ceva este foarte putred în Danemarca. Un turn înalt de 45 de metri costă între 100.000 şi 300.000 de dolari per bucată cu costuri adiţionale de închiriere a terenului. Chiriile variază între 100 de dolari (pentru fraierii care vor să fie iradiaţi în permanenţă primind în schimb 8,33 de dolari pe lună) şi 156.000 de dolari pe an.

Putere – solară? 1000 de waţi ceea ce depăşeşte de 9 ori cerinţele de putere – 2.499,65 dolari

Stîlpul nu este inclus. Dar în realitate (în Mexic) o antenă de 20 cm racordată la o priză de perete satisface cerinţele. Deci de ce sînt stîlpii înalţi de 45-60 de metri?

Aranjamentul actual din SUA? Pînă în 300.000 de dolari doar pentru stîlp! Adăugaţi transformatoarele care costă mii de dolari pe an şi costurile invizibile ale reţelei de energie necesară pentru menţinerea acestora în stare de funcţionare. Ultima oară cînd am verificat corporaţiile aveau drept unic scop profitul, asta în afara cazului în care sînt dispuşi să facă anumite eforturi pentru realizarea unui scop secret, nepublicat.

O întrebare de bun simţ ar fi următoarea: Dacă turnurile GSM sînt atît de periculoase, atunci de ce cei 1% responsabili de starea de lucruri actuală s-ar supune de bună voie cîmpurilor electromagnetice? Răspunsul? Nu o fac.

Să alegem un oraş cunoscut cum ar fi St Louis din Missouri. Este cunoscut şi dovedit faptul că există o concentrare, o „bandă a bogaţiei” care plecă din centrul oraşului chiar de lîngă cartierul Clayton şi merge pînă în vestul districtului St. Louis. Acesta este coridorul în care se află banii (Este o generalizare dar destul de precisă).

image 5

De unde sînt cuvintele St. Louis (pe hartă n.tr) şi pînă în Clayton şi Creve Coeur sau chiar dincolo, aceea este zona în care locuiesc cei 1%. Este un fapt, întrebaţi orice localnic.

Acum să ne uităm la altă hartă, aceea a amplasări turnurilor GSM în St. Louis. Veţi observa că în mod misterios, Creve Coeur, Chesterfield şi Town & Country sînt aproape lipsite de turnuri GSM. Town & Country este clasat pe locul 80 în cadrul naţiunii între cele mai mari venituri pe cap de locuitor. Nici măcar nu este arătat super-bogatul Ladue. Coincidenţă? Nu prea cred.

image 6

Dacă credeţi că acea mare zonă verde, lipsită de turnuri GSM este o întîmplare faceţi acelaşi exerciţiu şi pentru alte principale zone metropolitane – este la fel peste tot. Chiar şi numai acest lucru confirmă pericolele turnurilor GSM. Dacă cei 1% nu vor să aibă nimic de-a face cu ele atunci cu siguranţă nici noi.

Partea a III-a HAARP

Programul de cercetare activă a aurorelor boreale cu ajutorul frecvenţelor înalte sau prescurtat HAARP din Alaska este deja binecunoscut cel puţin celor treziţi măcar pe jumătate. Confirmarea faptului că HAARP este o metodă de a controla vremea nu este un secret, într-adevăr, această este o fucţie a sa publicată de guvernul american.

image 7

Această unitate de înaltă tehnologie, care este operată de marina SUA, forţele aeriene şi multe universităţi este un transmiţător extrem de puternic care (afirmat într-un mod foarte simplist) direcţionează fascicule intense de energie în ionosferă în scopul influenţării curenţilor creînd ploaie sau secetă, valuri tsunami, uragane, precum şi pentru alte utilizări. Aceasta însemnă în cele din urma „coacerea” ionosferei. Cu toate acestea raza de acţiune a HAARP este limitata de curbura pămîntului.

De aici trebuie să intre în acţiune turnurile GSM. Turnurile GSM pot fi exploatate la puterea lor permiţînd rafale de energie concentrate pe arii geografice restrînse. Semnalul poate fi transmis dintr-un turn în altul pînă cînd în final îşi atinge ţinta.

Există un munte de date în sprijinul teoriilor care afirmă că HAARP şi turnurile GSM au fost în spatele următoarelor evenimente recente.

Seceta din California

image 8

image 9

Printre chemtrails şi manipularea ionosferică guvernul a creat în mod artificial seceta din California. Combinaţi lipsa apei provenită din ninsorile de pe munte cu expresia „apa este noul ţiţei”. Sună de parcă filmul „Omul Omega” va sosi în curînd la un cinematograf de lîngă noi. În timp ce această uriaşă secetă afectează întreaga noastră naţiune creînd haos în vieţile oamenilor, agricultură şi economia naţională, familia Bush cumpără în secret pămînt despre care ştie că are apă în subteran. Compania Nestle face acelaşi lucru, apoi îmbuteliază apa şi cere preţuri exorbitante pentru o resursă naturală a pămîntului. Cînd una din părţi controlează sursa crează mai întîi cerere apoi oferă soluţia. Cei care nu au acces la sursă sînt la mila celor care controlează sursa. Dimensiunile răului arătat de aceşti bogaţi lipsiţi de suflet este aproape incredibil, dar, din nou, adevărul este mai straniu decăt ficţiunea. Actul de a bea apă de la chiuveta din bucătărie nu este o soluţie pentru protejarea vieţii asta dacă nu cumva nu ai nimic impotrivă să bei apă cu floururi care sînt dovedite ca fiind neurotoxine.

Uraganul Katrina

Unitatea HAARP a fost foarte activă în săptîmînile dinantea, din timpul şi la scurt timp după ce Katrina a devenit un uragan din depresiunea tropicală doisprezece. Sloturile colorate care seamănă cu nişte clape de pian sînt reprezentările vizuale ale activităţii HAARP în zona în care Katrina a fost activ. Acesta este denumit un „grafic al căderii de apă”. Pe axa verticală avem frecvențele cuprinse între unu și 30 de megaherți.

Haarp

Graficul de deasupra reprezintă activitatea HAARP cînd se formează depresiunea tropicală doisprezece. Katrina s-a format din DT12. Observați lipsa „sloturilor” la intersecţia dintre verticala 5 şi orizontala 2.

Comparaţi cu graficul de mai jos cînd Katrina loveşte New Orleans-ul.

image12

Dacă HAARP ar fi fost inactiv în acest interval de timp (de la 08.22 pînă la 08.30) nu am fi avut nimic de discutat aici. Dar stai! aceste grafice provin chiar de pe site-ul HAARP. În zilele noastre răul este pe faţă şi mîndru de el însuşi.

Tsunami-ul din Japonia

Tsunami-ul care a distrus centrala nucleară de la Fukushima este ştire de talie internaţională. Una din capacităţile HAARP este de a direcţiona energia într-un anumit punct. O teorie foarte credibilă este aceea că un flux de energie a fost direcţionat în ocean de-a lungul unei falii de separaţie a plăcilor tectonice. Rezultatul a fost un cutremur submarin care a condus la formarea tsunami-ului.

image13

Ar fi multe alte exemple dar aţi prins ideea. Toate informaţiile de aici au fost găsite online. Nici una nu este vreun secret. Nu credeţi? Cercetaţi sursele dacă încă mai aveţi îndoieli. Verificaţi Bosnia, Coreea de Nord, Haiti, Malaezia pentru a pune angrenajul în mişcare.

De ce SUA, în mod evident ţara cea mai avansată din punct de vedere ştiinţific (după oamenii noştri de ştiinţă), rămîne în urma unor naţiuni prietene depre care se spune că sînt mai puţin dezvoltate, cînd vine vorba despre cunoştinţele publicului larg cu privire la pericolele utilizării telefoanelor celulare? De ce această tăcere? De ce companii precum Sprint sau AT&T promovează utilizarea telefoanelor celulare de către copii, ştiind foarte bine că la copii craniul şi periostul nu sînt încă cmplet dezvoltate, acest lucru amplificînd pericolul imersiunii în frecveţe radioactive. Răspunsul, oricît ar fi de greu de înghiţit este că efectele combinate ale telefoanelor celulare, turnurilor GSM şi HAARP sînt proiectate pentru a semăna moarte. Pune la punct o campanie de marketing atrăgătoare, bag-o cu forţa în conştiinţa publică şi ne vom trezi cu proşti care să aştepte răsăritul soarelul în faţa magazinelor pentru „noua generaţie” de telefon. Este destul de pavlovian…şi trist.

O catastrofă medicală este creată chiar acum! Este un tsunami metaforic la orizont, ţintit către şi format din copiii de azi, copii dintre care doar un procent mai mic vor deveni adulţii de mîine. Cînd vor avea între 20-30 de ani, un procentaj monstruos din copiii noştri vor dezvolta tumori şi leziuni craniene, boli ale maduvei osoase, pierderea intelectului şi multe alte boli îngrozitoare. Un val al morţii se apropie şi oricît de mult aş detesta acest lucru, nu mă voi sustrage de la încercarea de a-i lumina şi pe alţii în această privinţă.

Cine trebuie învinuit pentru aceasta? Companiile de telefonie? Cu siguraţă!

Părinţii? Desigur! Constrînşi între presiunile create de ceilalţi copii, comoditate, disonanţă cognitivă, o apatie indusă de mass-media (prin intermediul turnurilor GSM – ce ironie) şi campanii de marketing super atrăgătoare, majoritatea părinţilor şi a oamenilor în general continuă să le utilizeze. În esenţă sîntem precum vacile din desenul animat „Far Side – Latura îndepărtată”. Imaginaţi-vă o coadă alcătuită din vaci care se îndreptă către o clădire pe care scrie „abator”. O vacă se apropie de o alta doar pentru a o auzi pe aceasta din urmă zicînd: „Hei nu vă împingeţi!”

Este o nebunie curată să finanţezi în continuare aceste companii ştiind foarte bine că ne dau cancer şi o grămadă de alte afecţiuni. Unii îşi pot aminti că pămîntul a continuat să se rotească şi viaţa să existe, toate aceastea fără telefoane mobile şi asta timp de vreo 6000 şi ceva de ani. Cum am putut „evolua” în fricoşi care nu îndrăznesc să părăsească locuinţa fără a avea telefonul mobil la ei. Orice persoană cu un minim de bun simţ îşi va rezilia contractul, va arunca telefonul mobil şi va răspîndi acest articol. Este cu adevărat o chestiune de viaţă şi de moarte!

 1. http://www.globalresearch.ca/44-reasons-to-believe-cell-phones-can-cause-cancer/5420118
  2. http://www.medicaldaily.com/cell-phones-and-cancer-2-studies-provide-new-evidence-possible-link-249317
  3. http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2015/01/06/cell-phone-use-brain-cancer-risk.aspx
  4. 1 Electromagnetichealth.org
 1. http://en.wikipedia.org/wiki/Cellular_frequencies
  6. http://www.safespaceprotection.com/electrostress-from-cell-towers.aspx
  7. http://www.ehow.com/facts_6707208_difference-between-watts-hertz.html
  8. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_number_of_mobile_phones_in_use
  9. http://www.jimstonefreelance.com/cells.html
  10. http://montalk.net/conspiracy/142/haarp-earthquakes-and-hurricanes
  11. http://jimstonefreelance.com/3g3.html
  12. http://www.celltowerinfo.com/faq-home.htm
  13. http://www.cell-tower-leases.com/Cell-Tower-Lease-Rates.html
  14. https://www.anapode.com/products/1000w_1kw_Complete_Solar_Panel_Module_Kit_DIY
  15. http://www.towerlocation.com/
  16. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_highest-income_places_in_the_United_States

Cititi va rog si:

Comentariul zilei (02.06.2014): CHEMTRAILS – RADIATIA ELECTROMAGNETICA – DRACI

[i]

[i] EMF = ElectroMagnetic Field = Cîmp electromagnetic.

² Face referire la filmul Matrix

³ Este o greşeala. 100 Herţi nu reprezină un Kiloherţ ci 1000 de herţi reprezintă un kioherţ. De asemenea 1000 de Kiloherţi sau un milion de herţi reprezintă un megaherţ.

4 Este vorba despre standardul GSM din SUA pe 1900 MHz. În Europa s-au folosit standardele de 900 şi 1800 MHz. Cu toate acestea, noile tehnolgii 3G, 4G şi alte bălării funcţionează pe frevenţe chiar mai mari.

 

45 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Gabriel said, on iunie 16, 2015 at 4:40 pm

  Acum suntem pregatiti, ne stropesc cu metale grele, noi le ingeram si ne transformam in antene putand fi manipulati via turnurile GSM. Prin 2009 lucram la un provider de internet local si ne urcam adeseori pe blocuri pentru a intinde cablurile UTP. Intr-o zi destul de rece m-am apropiat de o antena GSM cam la doi metri. Am simtit cum ma incalzesc pur si simplu, apoi o senzatie ciudata de neliniste si o durere de cap m-a cuprins la cateva minute. Precizez ca am stat langa antena cateva secunde.

  Apreciat de 2 persoane

  • tataia said, on iunie 16, 2015 at 6:37 pm

   Acea stare de neliniste se cheama ANXIETATE. Asa-i ca nu seamana cu nimic din ce ai mai simtit vreodata pina atunci si ca este totodata cea mai oribila senzatie pe care o poate simti un om? Faptul ca esti pe punctul de a muri? Faptul ca iti vine sa fugi de frica, dar de fapt nu ai incotro sa fugi? Ca starea parca vine din interiorul tau?

   Si cu toate acestea medicina noastra trateaza anxietatea ca pe o problema pur psihica. Toata lumea observa ca de fapt are o cauza cit se poate de fizica….dar deoarece in mod oficial nu este recunoscuta acea cauza, esti trimis la tratament cu antidepresive la psihiatrie. Probabil ca dupa ce te indoapa cu calmante si sedative nu o mai simti….in felul acesta radiatiile celulare putindu-se „ocupa” in continuare de menirea lor de baza si anume aceea de a te imbolnavi de cancer, iar corpul tau nu iti va mai da nici un semnal de alarma in privinta asta, nu se va mai alarma ca ceva este foarte in neregula pentru ca este prea sedat si prea drogat sa mai simta aceasta agresiune cumplita asupra celulelor noastre.

   De asemenea se stie ca elitelor le place sa ascunda lucrurile chiar sub nasul nostru. De ce crezi ca guma de mestecat se chema „Orbit”? Pentru ca…hm…..te ORBESTE. Cele mai multe gume sint indulcite cu indulcitori artificiali. Pentru a fi dietetice…pentru a nu ingrasa…etc. Dar indulcitorii artificiali, prin procesul de productie se contamineaza si cu cantitati reduse de alcool metilic…care se stie ca e toxic..duce la orbire sau in cantitati mai mari la moarte. Cu toate ca in guma nu se gaseste intr-o cantitate suficient de mare pentru a avea vreun efect pe loc….totusi in ani de zile persoanele care mesteca guma frecvent (zilnic) ar putea sa se confrunte cu o scadere a vederii.

   In mod similar de ce crezi ca se numeste telefon celular (cell phone in engleza)? E adevarat ca la noi nu prea se mai foloseste termenul de celular. Mai toata lumea spune telefon mobil..sau de cele mai multe ori nici macar asa…ci doar telefon. Pentru ca nu este asa, mai toata lumea a renuntat la telefonul de linie fixa…cine ar mai tine asemenea antichitate, nu esti la moda daca mai ai abonement la Romtelecom. Asa ca la noi se zice mai nou doar telefon…desi nu este normal. Telefon este doar telefonul de linie fixa, telefonul de Romtelecom. Astea de tinut in buzunar sint telefoane celulare sau mobile, niste mofturi ale vremurile „evoluate” in care traim. Ei bine…nu ii zice „celular” doar pentru ca aria acoperita de un releu sau turn GSM poarta numele de CELULA si in acest fel in timp ce tu te deplasezi se deplaseaza si telefonul dintr-o „celula” in alta….Denumirea mai are si o alta semnificatie….aceea ca iti prajeste celulele organismului. Cei care conduc lumea sint de un cinism fara margini.

   Apreciat de 3 persoane

   • G-man said, on iunie 16, 2015 at 8:31 pm

    tataia , care Romtelecom ? 🙂

    Apreciază

   • tataia said, on iunie 17, 2015 at 12:06 am

    @G-man Scuze, telekom. Astia mai „batrini” se obisnuiesc greu cu schimbarile. Mie tot Romtelecom imi vine sa ii zic de fiecare data.

    Apreciat de 1 persoană

  • Mihail said, on iunie 16, 2015 at 7:19 pm

   asta din cauza ca gsm-ul e in domeniul microundelor. bine ca n-ai stat mai mult. cu cat mai aproape de antene cu atat mai rau. mai este un aspect, companiile productoare de telefoane mobile cauta sa le faca cu un SAR mai mic dar reversul medaliei e ca antenele/turnurile gsm trebuie sa emita mai puternic pentru ca telefoanele cu sar mic sa aiba semnal si/sau ca semnalul sa aiba acoperire cat mai mare

   Apreciază

 2. tataia said, on iunie 16, 2015 at 5:12 pm

  As face citeva precizari de ordin tehnic aici, mai ales pentru ca eu am tradus acest articol…In acest articol s-au strecurat mai multe greseli de ordin tehnic si de aceea as dori sa le semnalez inainte de a o face cei care doresc sa nege totul sub pretextul de „teorie a conspiratiei”. Precizez faptul ca acele greseli de ordin tehnic NU IMI APARTIN MIE, apartin autorului articolului.

  In primul rind ca puterea nu se masoara niciodata in herti. Puterea s-a masurat intotdeauna in wati si multipli si submultipli acestuia adica miliwati, kilowati, megawati, etc. De asemenea mai exista o unitate de masura pentru putere, una TOLERATA, una NEOFICIALA, folosita indeosebi la masini, Calul putere. Un CP aproximativ 736 de wati. Dar unitatea de masura agreata oficial este watt-ul. De altfel si la masini in acte puterea este data numai in kilowati…posesorii masinilor vorbesc de „cai putere”.

  De asemenea 100 de herti nu fac un kilohert…multipli si submultipli merg din 1000 in 1000 nu din 100 in 100. Adica un kilohert este egal cu 1000 de herti. Un megahert este egal cu 1000 de kiloherti sau un milion de herti. Un gigahert este egal cu 1000 de megaherti sau un milion de kiloherti sau un miliard de herti. Similar si pentru watt, kilowatt, megawatt, gigawatt, etc.

  Nu stiu ce putere de emisie are un router wireless standard dar stiu ca oficial telefoanele mobile au 2W, nu 300 de miliwati, adica 0,3 W cum afirma autorul articolului. Iar 2W este mult cind te gindesti ca acei 2W radiaza in imediata vecinatate a creierului tau timp de citeva ore pe zi. Probabil se putea obtine acelasi deziderat si cu doar citeva zeci de miliwati….

  Imi pare totusi o exagerare faptul ca turnurile GSM ar putea avea sute de mii de wati. La noi multe dintre acestea sint amplasate pe blocuri…Pai nu cred ca ar duce instalatia electrica a blocului atita putere..daca ne gindim ca un apartament de bloc ar putea avea consum in jurul a 6 KW (asta cu toate aparatele pornite, masina de spalat, frigider, aer conditionat, calculator, TV, toate lumine aprinse, etc, etc. Intr-un bloc cu zece etaje pe o scara avem 4*11= 44 de aprtamente. Daca fiecare consuma 6KW (6000 de wati) inseamna ca intreaga scara consuma aproximat 260 KW..sau 260.000 W…SI oricum nu au fost dimensionate nici pentru atit, pentru ca in mod normal nu se intimpla niciodata ca toti locatarii sa aiba toate aparatele pornite simultan. Nu prea vad de unde s-ar mai suplimenta cu inca 100.000 W…dar poate ma insel eu. Oricum nu toate antenele GSM sint montate pe blocuri. Unele chiar sint montate pe stilpi dedicati. (asa numitele TURNURI GSM despre care se vorbeste in articol). A se vedea in zona marilor centre comerciale. Dedeman – Valea Cascadelor, Militari Shopping Center, etc.

  Habar nu am daca turnurile GSM au la baza un transformator. Nu am montat site-uri GSM asa ca nu stiu. Dar ce stiu eu cu precizie este ca un transformator NU MARESTE PUTEREA. Este imposibil! Legea conservarii energiei. Ce intra exact aia si iese. De fapt iese mai putin pentru ca intotdeauna exista si pierderi. De fapt transformatorul este ca un fel de „pirghie” electrica. Ridica sau coboara tensiunea alternativa micsorind sau marind in acest fel curentul. Puterea electrica este egala cu produsul dintre tensiune si curent. (P = U*I) Daca ridicam tensiunea scade curentul iar daca coborim tensiunea creste curentul (cum este la aparatul de sudura). Exemplificare. Putem avea un transformator (ideal) cu primarul alimentat la 220V. in secundar obtinem 11V. Daca eu din secundar consum 30 de amperi, asta inseamna ca primarul transforamtorului va consuma exact 1,5 amperi din retea. Este similar cu o cutie de viteze de masina. Puterea motorului este aproximativ egala cu puterea transmisa la roata (mai putin pierderile din cutia de viteze). Puterea mecanica este produsul dintre viteza si cuplu. De aceea in treptele inferioare de viteza vom avea cuplu mare la roata dar turatie mica iar in treptele superioare de viteza vom avea turatie mare a rotii dar cuplu mic. Putem alege treapta de viteza potrivita nevoilor noastre din acel moment dar asta nu inseamna ca se cistiga de undeva putere din nimic. NU se poate.

  Un walkie-talkie daca ar avea intr-adevar 0,0000001% din puterea de emisie a unui telefon mobil asta ar insemna 0.002 MICROWATI. Asta luind in considerare puterea oficiala a telefonului mobil de 2 W, nu cea afirmata de autorul articolului de 300 miliwati. Sincer nu prea cred ca se poate cu 0.002 microwati. Poate mai degraba citeva zeci de miliwati dar nu luati drept litera de lege cuvintul meu.

  Radiatia electromagnetica a telefoanelor mobile si/sau a turnurilor GSM nu are nimic de-a face cu radioactivitatea.

  Acestea fiind zise, inseamna ca articolul spune numai timpenii? Din pacate nu. Radiatia electromagnetica a turnurilor GSM si a telefoanelor mobile nu o fi ea radioactiva…dar categoric nici sanatoasa nu este.

  Telefonul mobil (aceasta inventie absolut diabolica, ca nu le-am putut suferi niciodata) are o putere de emisie oficiala de 2W. Turnurile GSM au o putere de emisie oficiala de 30W. In timp ce puterea oficiala de emisie a telefoanelor mobile imi pare mare…nu stiu cu ce comparam noi aici…cum am spus la walkie-talkie-uri nu-mi vine sa cred ca au putere de emisie atit de mica…dar categoric o au mult mai mica decit un telefon mobil De asemenea si telefoanele fixe fara fir (DECT) functioneaza la o putere de emisie mult mai mica si chiar si routerele wireless. Noi alte „emitatoare” nu prea mai avem cu exceptia celor care au statii CB (soferii). O statie CB are o putere de emisie, si de data asta sint sigur de ce ce spun, de exact 4W! Aceasta putere de emisie este reglementata prin lege…si stiu precis ca aceasta ii asigura statiei CB o „bataie” de 10-15 Km variind si in functie de calitatea antenei. Este mult acest 4W? Poate…daca e dublu fata de telefonul mobil, dar in timp ce telefonul mobil iti radiaza in creier, statia CB are antena montata pe masina, acoperisul masinii manifestindu-se ca o oglinda si in felul acesta reflecta radiatia departe de cei din masina. Riscul de a te iradia nu exista decit daca pornesti statia cu antena in interiorul masinii. Revenind. Puterea oficiala de emisie a telefonului mobil imi pare mare…in schimb puterea oficiala a turnurilor GSM de 30 de wati imi pare mica. Este posibil ca turnurile GSM sa aiba o putere de emisie mai mare decit cea afirmata pe caile oficiale? Desigur. Acum nu stiu daca chiar de 100.000 – 500.000 de wati dar categoric ceea ce se afrima in acest articol este partial plauzibil. Intotdeuna am avut senzatia ca turnurile GSM au si alte scopuri in afara de cel oficial. Nu stiu de ce dar eu asa am avut senzatia. Iar in ziua de azi cind le vad profilindu-se pe cerul plin de chemtrails parca il vad pe necuratul.

  Faptul ca in cartierele bogate turnurile GSM lipsesc aproape cu desavirsire este insa DE NETAGADUIT! Acest lucru se vede si in Bucuresti…a se vedea cartierele noi…cartierul Latin, zona soseaua petricani, zonele rezidentiale de la periferie…intri in casa si iti dispare semnalul. E clar ca cei cu bani nu vor sa aiba de-a face cu antenele GSM. Noi de ce am vrea sa avem de-a face cu ele? Si in plus de asta mai am eu o teorie cum ca exista o legatura foarte strinsa intre chemtrails (contaminare cu metale grele), antenele GSM si….draci!

  Apreciat de 2 persoane

  • Gabriel said, on iunie 16, 2015 at 7:06 pm

   Statiile de emisie-receptie au puteri intre 0.5w si 5w. Insa aici e foarte importanta frecventa. Statiile CB adica alea care le au tir-istii sunt pe 27Mhz, iar statiile de emisie-receptie de amatori si nu numai sunt in VHF si UHF adica cu frecvente pana la 432Mhz. Insa pe langa faptul ca frecventa este mult mai mica decat cea pe care lucreaza telefoanele mobile (900Mhz-1800Mhz), statiile de emisie-receptie nu sunt asa de daunatoare intrucat ele nu emit in continuu ca telefoanele. E important sa ne dam seama ca este o stransa legatura intre telefoane, relee GSM, HAARP si Chemtrails. Si mai e un aspect. In cazul releelor montate pe bloc, ele nu afecteaza locatarii din blocul respectiv, pentru ca sunt sub antene, adica in zona de umbra. Antenele fiind directionale ele au campul de radiatie in fata lor nu dedesubt. Cei care sunt afectati de antena de pe blocul nostru sunt vecinii din fata, iar noi la rândul nostru suntem afectati de antena de pe blocul de vis-a-vis. Fratele Tataia intreba daca e mult 4W la o statie de CB. Nu e mult deloc, pentru ca asa cum spunea si el are antena exterioara, dar si frecventa e mult mai joasa. Cunosc oameni care au lucrat cu puteri de pana la 1Kw si nu au fost afectati pentru ca frecventa nu a depasit 21Mhz. Releele de pe blocuri nu au transformatoare, pentru ca amplificatoarele se alimenteaza la 220V, adica la reteaua blocului, puterea lor de emisie nedepasind 30W. Asadar mai rau ne afecteaza telefonul mobil in apropierea capului, decat releele aflate la cateva sute de metri, pana la 2km. Sa nu mai vorbim de pachetele de date care se emit din telefoane atunci când folosim internetul.

   Apreciat de 1 persoană

  • Radu Iacoboaie said, on iunie 16, 2015 at 7:13 pm

   Îmi aduc aminte că în urmă cu mai mulți ani am purtat câteva discuții lungi la telefon cu cineva din Bucuresti. Se încålzise si simţeam deja dureri de cap si schimbam când la o ureche, când la cealaltă… Puteți experimenta ca să simțiți puterea radiațiilor acestea electromagnetice…

   Apreciază

 3. Radu Iacoboaie said, on iunie 16, 2015 at 7:50 pm

  De ce credeți că locatarii de la ultimele etaje de pe unele blocuri turn pe care au fost instalate asemenea relee GSM au făcut plângeri si reclamații, acuzând migrene, stări de nevroză, înrăutățirea stării de sănătate, declansarea sau agravarea unor tipuri de cancer etc?

  Apreciază

 4. G-man said, on iunie 16, 2015 at 8:34 pm

  Apreciat de 1 persoană

  • Mihail said, on iunie 16, 2015 at 9:19 pm

   sa inteleg ca se apelau toate telefoanele ca pentru o conferinta si puterea lor insumata era suficienta sa
   sara popcornul? sa mai stai pe langa astia care vorbesc cu orele in autobuz

   Apreciază

  • Mihail said, on iunie 16, 2015 at 9:28 pm

   totusi cuptorul cu microunde are putere de ordinul sutelor de wati si tot nu sare popcornul asa repede. inseamna ca poate e un fake?!

   Apreciază

  • Nimbus said, on iunie 16, 2015 at 10:29 pm

   Sunt falsuri. prostii. In primul rand telefoanele merg pe 830 mhz si cu puteri de maxim 250 mW, adica 0,25W. Aia nu e zona de microunde, Incepe de la 1400Mhz in sus ( frecventa hidrogenului) si daca presupunem ca ar emite doar cu 1w s-ar goli bateria in 20 de minute. . Cuptoarele cu microunde merg majoritatea pe 1.7 Ghz adica 1700 mHz si au puteri in medie de 1,5 Kw adica 1500 de wati. Filmulete de gen sunt multe dar sunt falsuri. Comicarii teribiliste. Pe principiul asta spre exemplu toti indivizii care lucreaza la releele de UKW ar trebui sa fie deja morti. Sau cei de la radare unde sunt puteri mari la frecvente de peste 30 Ghz. Am un vecin care a iesit la pensie de la Costile (racheta cu relee ) si a lcrat acolo 35 de ani. Apropo de cuptorul cu microunde:

   http://yo9gjx.blogspot.ro/2010/05/retro-cuptorul-cu-microunde.html

   Apreciază

   • cristi o. said, on iunie 17, 2015 at 6:24 am

    @Nimbus
    Magnetronul din cuptorul cu microunde lucreaza la frecventa optima de incalzire a apei – 2450 Mhz (2,45 Ghz) si puteri de la 700W la 2000W. Cele mai frecvent intalnite (de mine) sunt de la 800W pana la 1400W. De cuptoare cu magnetron la 1700Mhz (1,7Ghz) inca n-am auzit – chiar asa scria pe el?! Ultimul cu care am umblat acum vreo doi ani era inca, in mod sigur de 2450Mhz, aveam si fisa tehnica pe undeva…

    La relee de retransmisie UKW oamenii aia au unele probleme de sanatate – forme de decalcifiere/osteoporoza in procente minuscule, e drept – dar infinit mai mici decat la microunde, plus ca nu stau spanzurati ori lipiti de antene 8 ore pe zi. Tel. mobil, spre exemplu, sta si peste 8 ore in buzunar, cu antena la distanta de cativa milimetri de piele.

    La radare e bai mare…daca sezi in focarul antenei si da careva drumul la magaoaie 🙂 Acolo, desi sunt frecvente de la 0,4 – 0,8 Ghz (antichitatile de la muzeu) la peste 50 Ghz (astea mai apropiate de zilele noastre) se lucreaza in impulsuri, nu continuu si antenele pe care debiteaza sunt puternic directionale. Nu cred ca poate sta cineva fix in focar in timp ce magaoaia se mai si misca, asa ca in spatele, sub, in lateralul antenei ar trebui sa fie in limite rezonabile radiatia.

    Apreciază

   • G-man said, on iunie 17, 2015 at 8:19 am

    da cam asa… dar erau multe si am vrut sa aflu si parerea voastra .. ca cica ar fi un fake facut de unu care vroia vanzare la casti ..dar prea multe totusi ..

    Apreciază

  • Riko said, on iunie 16, 2015 at 10:45 pm

   clar fake 🙂

   Apreciază

 5. Gabriel said, on iunie 16, 2015 at 9:13 pm

  Apreciază

  • rozalia p. said, on iunie 17, 2015 at 12:40 am

   foarte trist, si uite-asa ajung urmasii nostri sa invete despre Andreea Esca la istorie. Iti plange sufletul.
   Cioran spunea despre Corneliu Zelea Codreanu:
   ”Cu Corneliu Codreanu am avut doar cateva convorbiri. Am priceput din prima clipa ca stau de vorba cu un om, intr-o tara de fleacuri umane.’.. Corneliu Codreanu n-a pus problema Romaniei imediate, a Romaniei moderne sau contemporane. Era mult prea putin. Nu s-ar fi potrivit nici dimensiunii viziunii sale si nici asteptarilor noastre. El a pus problema in termeni ultimi, in totalitatea devenirii nationale… Legiunea ar trebui astfel, nu numai sa creeze Romania, dar sa-i si rascumpere trecutul, sa insufle absenta seculara, sa salveze, printr-o nebunie, inspirata si unica, imensul timp pierdut…
   Capitanul a dat romanilor un rost. Inainte de el, romanul era numai roman, adica un material uman alcatuit din atipiri si umilinti. Eram obisnuiti cu patriotul de ocazie, gelatinos si vid. In locul lui apare insul ce priveste tara si problemele ei cu o crunta inversunare. Este o deosebire de densitate sufleteasca…
   Solutiile Capitanului sunt valabile in imediat si in vesnicie. Istoria nu cunoaste un vizionar cu un spirit mai practic si atata pricepere in lume, sprijinita pe un suflet de sfant. Tot asa, ea nu cunoaste o a doua miscare in care problema mantuirii sa mearga mana in mana cu gospodaria…
   In preajma Capitanului, nimeni nu ramanea caldut. Peste tara a trecut un fior nou. O regiune umana bantuita de esential. Suferinta devine criteriul vredniciei si moartea, al chemarii. In cativa ani, Romania a cunoscut o palpitatie tragica, a carei intensitate ne consoleaza de lasitatea a o mie de ani de neistorie. Credinta unui om a dat nastere unei lumi, ce lasa-n urma tragedia antica si pe Shakespeare. Si aceasta, in Balcani! Dupa moartea lui ne-am simtit fiecare mai singuri, dar peste singuratatea noastra, se ridica singuratatea Romaniei.”

   (Emil Cioran, Conferinta la radio, 27 nov. 1940; „Glasul Stramosesc” (Sibiu), nr. 10, 15 dec. 1940).

   Martiri si marturisitori romani din secolul XX.
   Inchisorile comuniste din Romania – Fabian Seiche

   Apreciază

 6. Cosmin said, on iunie 16, 2015 at 10:17 pm

  O mica rectificare la comentariul lui tataia, referitor la puterile de emisie ale statiilor de telefonie mobila (site).Sa luam exemplul celui mai comun site cu 3 sectoare, fiecare sector cu cate 3 tehnologii (GSM 900Mhz,UMTS 2100Mhz si LTE 1800).Fiecare sector ar emite aproximativ cu o putere de 450W.O putere totala de emisie pe toate cele 3 sectoare de 1350W (1.3Kw).Insa fiecare sector deserveste un aziumut astfel incat toate sectoarele sa deserveasca 360 grade.In concluze nimeni nu o sa suporte toata puterea radiata.O alte treaba care conteaza mai mult este fregventa cu care se emite.Vechile telefoane foloseau doar fregventele de 900 Mhz adica doar GSM.In prezent se emite foarte mult pe 1800 Mhz si 2100 Mhz.Cu cat fregventa este mai joasa cu atat distanta radiata este mai mare si puterea de penetrare de asemenea.De aceea fregventele de 900 Mhz se folosesc mai des pentru site-urile din afara localitatilor.In orase se prefera fregvente mari care desi nu au putere de penetrare mare sunt refractate acoperind zone inguste, maximizand acoperirea.
  In legatura cu capacitatea retelelor electrice din blocuri tin sa iti spun ca un site comun (ca cel de sus), care functoneaza la incarcare maxima(doar anumite ore din zii) absoarbe un curent de aproximativ 40A asta inseamna o putere absorbita de 9200W (9.2Kw), aproximativ inca 2 apartamentre in plus fata de cele existente.Nu este asa de imposibil, mai ales ca bransamentul se face inaintea firidei care deserveste blocul/scara,cablurile fiind altfel dimensionate.
  Faptul ca in cartierele rezidentiale nu vezi antene este din cauza faptului ca nu sunt cladiri inalte fiind majoritatea case.Aceste zone sunt acoperite de siteuri amplastate pe cladirile inalte din vecinatate asta ca stai linistiti sunt la fel de radiati mai ales ca pentru aceste cartiere rezidentiale se emite predominant in fregvente de 900Mhz si 800Mhz(LTE).Un alt fapt pentru care nu vezi antene este din cauza antenelor camuflate in tuburi, sau in site-uri tip brad artificial pentru a nu distruge „frumusetea zonei”.

  Apreciază

 7. Nimbus said, on iunie 16, 2015 at 10:42 pm

  Si apropo de HAARP. Au recunoscut oficial ca au influentat clima dar ” s-au lasat ”

  http://wearechange.org/conspiracy-theorists-vindicated-haarp-confirmed-weather-manipulation-tool/

  Urmariti reportajul de mai jos. E bine documentat si mult mai bun si la obiect decat inregistrari Hocus pocus:

  Urmariti si Intunecare Globala:

  http://www.trilulilu.ro/video-incredibil/inunecarea-globala-documentar

  Dar stati linistiti ca rusii le sunt net superiori.

  Cautati SURA russian HAARP

  Apreciat de 1 persoană

  • tataia said, on iunie 17, 2015 at 1:35 am

   Cam timpenie documetarul acela cu intinecarea globala….Cica a scazut iluminarea naturala pentru ca noi ardem combustibilii fosili mult prea murdar..cu mult fum…Si ce ne facem in cazul asta…ii ardem mai curat si in felul acesta reducem intunecarea globala dar nu reducem poluarea si in acest caz creste si mai mult incalzirea globala, sau nu mai ardem deloc?

   Realitatea este ca incalzirea globala NU EXISTA, iar poluarea si intunecarea globala sint din cauza de CHEMTRAILS nu de cum ardem noi petrolul sau carbunele…asa ca lasa-ne cu astea.

   Apreciază

 8. hilohi bogdan said, on iunie 17, 2015 at 7:41 am

  clipul este un fals…nu contest nocivitatea celularelor dar ca să faci floricele sunt necesari sute de watti…încercaţi nu merge…

  Apreciază

 9. hilohi bogdan said, on iunie 17, 2015 at 7:57 am

  cât despre „chemtraills” cred că pur şi simplu dispersează reziduri industriale şi nucleare…toate guvernele ştiu şi se dispersează funcţie de cât poluezi. N-ai industrie?..primeşti bani dar şi poluare..că tot nu mai există coşuri-turn…

  Apreciază

 10. gheorghe said, on iunie 17, 2015 at 8:58 pm

  Cu surprindere observ ca nu se mentuioneaza asa-numitele aparate/echipamente „smart”: contoare de electricitate, apa, gaze … televizoare, frigidere, masini de spalat… cuptoare cu microunde, masini electrice de gatit, instalatii de incalzire (locuinte si birouri, hale)… etc,
  Asa numitele smart-meter cu toata tehnologia tip „smart” foloseste prelevarea de date si transmisia lor wireless in reteaua furnizorului de „consumabile” (curent, apa, gaze,…).
  Acetse echipamente au 2-3 antene si transmit pe aceleasi frecvente mentionate ikn articol.
  Se afla foarte aproape de spatiul de locuit/dormit. Pentru a mentine conectarea fara fir activa (live) sint emise pulsatoriu semnale – cate 5-12 pe minut , intre echipament/dispozitiv si colector/receiver… dar si intre echipamente de acelasi fel!
  Imaginati-va o multime de oameni (mari si mici) care nu se „vad” si striga … „eu sint x mic… unde este X mare?”
  Toti receptorii (alte contoare dar si toate aparatele din casa incep „sa raspunda” … „nu sint eu” … dar si acestea „intreaba” la fel si este un vacarm NEVAZUT de pulsatii care penetreaza corpul uman,
  Se poate calcula … – daca am avea ochelari, am vedea in ce mlastina otravita de radiatii isi [va] duce omul „nou” viata… Deja in centre urbane „dezvoltate” forta companiilor de a obligare a consumatorilor este aparata de lege, omul – platitor de taxe si BENEFICIAR de servicii pe care le plateste!!! – ei bine, omul nu are nici un drept, trebuie sa accpte acest viol existential, minut de minut! In lumea noua…
  Omul „nou” fiind vazut ca o masina cu piese si module schimbabile, nicidecum ceva care are viata de la Dumnezeu, sfanta!

  Apreciază

  • saccsiv said, on iunie 17, 2015 at 9:12 pm

   Comentariul zilei (25.11.2014): MONITORIZARE prin … CONTOARE

   https://saccsiv.wordpress.com/2014/11/25/comentariul-zilei-25-11-2014-monitorizare-prin-contoare/

   Apreciază

   • gheorghe said, on iunie 17, 2015 at 9:54 pm

    Va multumesc! Imi aminteam ceva dar nu mai eram sigur ca aici citisem, la Dumneavastra.
    Se „leaga” – zic eu – bine cu mesajul articolului fiind parte a acestei tehnologii de observare, control, monitorizare, inregistrare… si distrugere biologica.
    Usurarile tehnologice aduc slabirea omului – cu privire la sanatatea trupului dar mai important, a sufletului prin otravirea mintii cu ispite (provocari, atractii), minciuni (fantezii) si programare mentala a individului-consumator.

    Apreciază

 11. Radu said, on iunie 17, 2015 at 9:09 pm

  Daca inchizi telefonul cand nu ai nevoie de el mai are vreun efect nociv?
  Daca il lasi in alta camera? la distanta mai mare de tine?

  Nu ai cum sa nu folosesti de loc telefoanele chiar daca ai vrea te mai suna unul altul are cineva nevoie de ceva.
  Poate e vreun dispozitiv ceva care contracareaza efectele telefonului.

  Apreciază

  • Gabriel said, on iunie 18, 2015 at 9:41 am

   Daca inchizi telefonul el emite in continuare semnale catre releu, si poate fi folosit ca dispozitiv de ascultare si pozitionare. Cel mai sigur ii scoti bateria, dar mai nou telefoanele sunt construite compact si nu mai poate fi scoasa bateria…oare de ce? Cea mai simpla si ieftina metoda este sa-l invelesti in staniol…

   Apreciază

   • tataia said, on iunie 18, 2015 at 5:54 pm

    Cea mai simpla si ieftina metoda este sa renunti la telefonul mobil. La telefoanele noi nu se ma poate scoate bateria? Inseamna ca al meu nu este suficient de nou dupa standardele voastre. Eu nu cred ca am tinut vreodata in mina un telefon celular la care sa nu ii pot scoate bateria. Chiar nu inteleg cum de lumea a devenit atit de depndenta de telefonul mobil. Imi aduc aminte ca acum 15 ani puteam trai foarte bine fara asa ceva si mai mult de atit…nici nu imi doream telefon mo(r)bil.

    Imi aduc aminte cu precizie ca pe acele vremuri, erau anumite persoane pe care le sunam zilnic sau aproape zilnic. Asteptatm sa ajung acasa, pe la orele 20-21 si sunam si stateam la povesti. Ce e drept ca pe vremea aceea convorbirile telefonice erau relativ scumpe in comparatie cu vremurile actuale. Si tineam minte sa le povestesc respectivelor persoane cu lux de amunte ce facusem in cele 2-3 zile de cind nu mai vorbisem, cu cine m-am intilnit, ce idei mi-au mai trecut prin cap s.a.m.d. Si mai si tineam minte la fiecare persoana in parte ce i-am spus si ce nu i-am spus inca.

    Unul din efectele secundare ale telefonului celular sau mo(r)bil este acela ca lumea nu mai este organizata deloc. O data ca se bizuie pe telefon, in ideea ca daca au uitat ceva pur si simplu vor suna si vor schimba planul din mers…a doua faza este ca….pur si simplu telefonele mobile ne-au afectat deja creierul si ne-am timpit cu totii, doar ca cei mai multi nu isi dau seama inca.

    Apreciat de 1 persoană

   • safimvigilenti said, on iunie 19, 2015 at 12:59 am

    ce se intampla cu mobilul daca il infasori in staniol ?

    Apreciază

   • cristi o. said, on iunie 19, 2015 at 2:43 pm

    @safimvigilenti
    Se inatampla sa-i scada semnalul… Dar circuitele sesizeaza, si incearca sa compenseze, creste consumul. Asa se duce bateria. Trebuie incarcata mai des – mai multe cicluri incarcare-descarcare decat uzual si se scurteaza durata de viata – adica bateria trebuie schimbata mai des. Problema asta – semnal slab era la inceput, cand au aparut mobilele. In centrul orasului – semnal maximum, bateria tinea 5 zile in stand-by. La tara – semnal minimum cu intreruperi periodice, bateria se golea (tot in stand-by) in 2-3 zile. (in functie de tipul de telefon si de baterie, numarul de zile poate sa difere mult. Exemplul dat era pe un „nokia” 51xx cu bateria standard, noua. Pe un „alcatel” db/easy, cu bateria standard noua, in oras tinea aprox. 3 zile, la tara, aprox. 2 zile. Am mai avut un telefon mobil antic, zvarlit de cineva pe motiv ca era „obsolete”/demodat. Traznaia, (din metal!) cu taste din plexi/policarb, avea o baterie cat el, asemanatoare dar mult mai mare ca la „ericsson”-urile alea vechi. Nu mai are autocolantul din spate si nu stiu cine l-a produs, dar pare japonez. Merge si acum, si nu-mi bruiaza aparatul de radio cu „pacaniturile” alea enervante cand se initiaza un apel – cum fac astea mai noi. Bateria (originala!) n-a mai fost incarcata de minimum 6 ani si cand l-am pornit avea doar o „liniuta” lipsa din 4! Banuiesc, in ziua de azi, datorita „avansului” tehnologic „urias”, nu se mai pot realiza baterii cel putin la fel, nu zic mai bune… De calitatea telefonului (exceptie designul arhaic si dimensiunile) nu mai vorbesc – n-am mai vazut pana azi ceva de serie la o calitate atat de buna a executiei. Ca o parere personala si ca posibila explicatie a longevitatii bateriilor respective – telefonul ala, cand il inchizi, se inchide de tot! Adica nu mai raman transmitatoare care sa lucreze pe sest. La astea moderne, bateriile se descarca repede si cu ele inchise! Semn, ori ca ramane vreun consumator important in functiune ori bateriile sunt sub nivelul unor rebuturi, in ciuda nano-inutilo-rahato-tehnologiilor „de varf” utilizate la constructia lor… (cunosc fenomenul de autodescarcare la acumulatoare dar ceea ce constat depaseste, cu mult, orice „autodescarcare” normala)

    Apreciază

 12. gheorghe said, on iunie 17, 2015 at 9:48 pm

  .. revin doar sa arat tupeul furnizorului de electricitate – (va mai amintiti.. „clientul nostru – stapanul nostru”?
  Acum, in mod pervers… „clientul nostru este sclavul nostru”!.
  Iata cum da in judecata compania pe proprietar ca num lasa instalarea dispozitivelor pulsatil-radiante:
  BC Hydro sues landlord over smart meters by Michael Mui – 24 Hours Vancouver – June 16, 2015:
  http://vancouver.24hrs.ca/2015/06/16/bc-hydro-sues-landlord-over-smart-meters

  More Vancouver renters dinged by Hydro by Jeremy Nuttall – 24 hours Vancouver – July 22, 2014:
  http://vancouver.24hrs.ca/2014/07/22/more-vancouver-renters-dinged-by-hydro
  Smecheria = golaneala este urmatoarea:
  – compania intreaba chiriasul: vrei sa fii contorizt „clasic” – platesti suplimentar 32 dolari pe luna, daca aceepti „smart”-metru nu plateswti nimic suplimentar si poti gasi pe net informatii… despre consumatori si consum pe care le ai…
  – proprietarul cladirii si multi dintre chiriasi – cei INFORMATI nu accepta. Nu spun ca nu sint contoare in apartamentele inchiririate si deci chiriasul nu poate „opta” ce sa aiba proprietarul in cladire… chiriasii sunt folositi ca „beneficiarti” carora li se incalca drepturile!!! De fapt, uncontoar emite radiatii si inspre cei care refuza spewrand ca se pot apara… Eroare – ori toti se „curata” ori niciunul nu accepta… In fond, nici unul nu are dreptr de optiune ci proprietarul.

  In British Columbia, Guvernatorul -o „ea” venita de la ferma dar cu legaturi neoficiale ale britanismului colonizator… a decis (a semnat) sa se faca asa cum i-a pus compania hartiile sub n as, prin oamenii „prieteni” ai companiei pusi in functie chipurile de „supraveghere” si „regulare” a activitatii furnizorului. A semnat ca acest furnizor nu poate fi chemat in justitie si ca „autoritatea de reglementare” nu poate sa se opuna cerintelor si actiunilor acesteia!!!
  Va place „democratia” din Canada? Si rne-espectarea legilor, acestea fiind suspendate – practic si scriptic – de Guvernator. Nici drepturile „omului” de ase apara, nici dreptul de a-ti apara proprietatea… nimic – toate vorbe in vant. Vantul „schimbarii” catre lumea „noua”

  Apreciază

 13. gheorghe said, on iunie 18, 2015 at 11:58 am

  Mizand pe zicala: „bate fierul cat e cald”, intervin din nou cerind scuze celor care nu se descurca in engleza…
  Articolul aparut in site-ul „signs of the times” se refera la reducerea expunerii la poluarea [datorata] campului electro-magnetic.
  (http://www.sott.net/article/297840-EMF-pollution-What-you-can-do-to-reduce-your-EMF-exposure )
  „EMF pollution: What you can do to reduce your EMF exposure”
  This article is part four in a series of articles on electromagnetic field (EMF) pollution.
  Part one is available here (http://www.sott.net/article/295865-EMF-pollution-What-is-EMF ), part two here (http://www.sott.net/article/296453-EMF-Pollution-Man-Made-EMF-Dirty-Power-and-AC-magnetic-fields ) and part three here (http://www.sott.net/article/296952-EMF-pollution-The-health-impacts-of-wireless-RF-radiation ).
  This article will focus on what you can do to reduce your EMF exposure. …”
  –––––-
  Citez o singura chesti, nu numai pentru RADU:
  „Remember, your phone is constantly in contact with (and transmitting to) the nearest base station/tower – even when you turn it off. The only way to prevent these „invisible” transmissions is to put the phone in „Flight Mode”. Many cell phone users that wish to minimize exposure will keep their phones in flight mode, and periodically check for messages. ”
  Telefonul este constant in contact (si emite!) cu cea mai apropiata statie/cel mai apropiat stalp – chiar cand este inchis (turned OFFF). Singura cale de a preveni aceste transmisii „invizibile” este sa [pui telefomul in „FLIGHT MODE”…. pentru minimizarea expunerii si poti verifica mesajele (si as spune eventuale notificari).

  Apreciază

  • tataia said, on iunie 18, 2015 at 3:38 pm

   Intelegem si noi engleza….dar un telefon oprit nu emite nimic. NU stiu cum o fi la astea noi smartphone-uri ca eu nu am asa ceva…dar logic ar fi daca emite si oprit atunci ar trebui sa se consume bateria si daca e „oprit”. Se intimpla asa ceva? Daca nu, insemna ca toata tevatura asta ca un telefon emite si te spioneaza chiar si inchis nu este decit o alta pacaleala (hoax) a internetului. Nu cumva ni se va spune in curind ca telefonul celular emite chiar si daca ii scoti bateria?

   Cit despre smart-metere s-a mai vorbit..Mii de oameni se pling de efectele dezastruoase ale acestora asupra sanatatii lor. Ceea ce este mai grav este ca respectivele companii de electricitate nu ofera nici o posibilitate de alegere…sau ma rog…ofera: adica contorizat cu smart-meter sau fara energie electrica. Asta este alegerea.

   http://emfsafetynetwork.org/smart-meters/smart-meter-health-complaints/

   Dar din fericire la noi in Romania inca nu avem problema asta

   Apreciază

   • Gabriel said, on iunie 18, 2015 at 7:20 pm

    Telefonul emite si când e oprit, insa nu cu aceeasi intensitate ca atunci când e pornit. Insa comunica la intervale regulate pozitia catre releu. Cat despre modalitatea de ascultare cu el oprit nu cred ca e teoria conspiratiei. Sunt telefoane la care nu se scoate bateria, Nokia cu Windows, blackberry pe astea le stiu sigur. Spui ca nu consuma bateria? ba da dar nu atat e repede.

    Apreciază

   • tataia said, on iunie 19, 2015 at 1:07 pm

    @Gabriel. O fi cum zici tu..eu n am avut niciodata un celular la care sa nu ii pot scoate bateria, asa ca…

    Apreciază

  • tataia said, on iunie 18, 2015 at 3:51 pm

   Cit despre dictonul acela pe care il aduci in discutie aici: „Clientul nostru stapinul nostru”, fara suparare dar este o timpenie. Se spune intr-adevar ca acest dicton ar fi „sufletul” capitalismului, cel al capitalismului adevarat nu cel de prada din ziua de azi, dar tot este o timpenie. NU cel care da banii este important ci cel care presteaza serviciul este important! Fara suparare. Pai cine are mai mare nevoie de cine? Clientul de prestatatorul de servicii sau prestatatorul de servicii de client? Adica trebuie sa se roage instalatorul de tine sa il chemi acasa, sau tu trebuie sa te rogi de el sa iti repare tevile? In momentul in care spui „clientul nostru stapinul nostru” echivaleaza cu „banul este mai important decit serviciul prestat”. In realitate este exact invers! Sau daca tu ii ceri instalatorului sa iti faca instalatia cu tevi pexal cind instalatorul iti spune expres ca la presiunea care este pe tevile acelea e periculos ca pexalul nu face fata….cine de cine trebuie sa asculte? Instalatorul de client? Sau clientul de instalator? NU sint un nostalgic al comunismului. Nu regret comunismul ca nu prea ai ce regreta de pe vremurile acelea. Dar nici ca in ziua de azi….prestatatorul de servicii sa ajunga sa se roage de client …relatia client – prestatator de servicii ar trebui sa fie una echilibrata cu un usor avantaj de partea prestatatorului de servicii. Sau cum se spune in engleza prestatatorul de servicii trebuie sa aiba „the upper hand”. Asa este normal!

   Apreciază

  • tataia said, on iunie 19, 2015 at 1:26 pm

   SI ca sa mai dezvolt putin aia cu „clientul nostru – stapinul nostru”, care in mod evident este o mare aberatie….De ce te crezi TU important pentru ca dai banii? Crezi ca cel care da banii este important? Si de unde ai tu banii aceia? Sint ai tai? Pe bani scrie „Banca nationala a Romaniei” deci acela este adevaratul proprietar al banilor. Cu alte cuvinte tu ai primit banii de la diavol, iar acestia tot la diavol trebuie sa se intoarca Este la cel ca in pilda data de Mintuitor…”dati cezarului ce este al cezarului”. Cu alte cuvinte BANII nu sint ai tai. Altcineva i-a inventat, altcineva i-a pus in circulatie. Si i-a pus in circulatie cu scopul clar de a te face sclav. Tu ai altceva! Ai puterea de munca. Aceea este a ta si nu ti-o poate lua nimeni. Dar ai grija cui si cum o oferi…pentru ca cei mai multi dintre noi sintem dispusi sa o oferim oricui si pe mai nimic, intocmai ca niste sclavi. NU iti este nimeni vinovat daca ai mentalitate de sclav.

   Te plingi ca furnizorul de energie electrica nu iti da dreptul sa alegi? Oricit ti s-ar parea de ciudat chiar are acest drept. Acela de a-ti impune! Ca nu el a venit la tine sa te roage sa te bransezi la curentul electric. Tu ai vrut curent electric! Si daca tu vrei acel serviciu este normal ca cel care iti presteaza acest serviciu sa iti poata impune cum si in ce fel ti-l presteaza.

   Ca exista o conspiratie mondiala impotriva cetateanului care vrea sa ne transforme in sclavi, in iobagi, vrea sa ne imbolneavasca si sa ne ucida cu zile? Da exista! Si noi ce facem impotriva acesteia? Urlam ca noi dam banii deci trebuie sa fim asculatati? Ca si companiile de electricitate sint parte a acestei conspiratii? De cind cu contoarele inteligente mi se pare cit se poate de clar ca asa este. Si cu toate acestea cum ne impotrivim noi acestei conspiratii? Strigind ca atita timp cit noi dam banii (bani pe care tot EI ni i-au dat) trebuie sa fim ascultati? Sa ni se furnizeze serviciul CUM vrem noi? Nu se poate. Te poti impotrivi doar in momentul in care demonstrezi ca tu NU AI NEVOIE DE EI? Spune-mi si mie ce te impiedica sa te debransezi de la reteaua de energie electrica si sa iti cumperi un generator?

   Apreciază

 14. […] Ipoteza. TRIPLETA MALEFICA: Celulare – antene GSM – HAARP […]

  Apreciază

 15. […] Ipoteza. TRIPLETA MALEFICA: Celulare – antene GSM – HAARP […]

  Apreciază

 16. […] Ipoteza. TRIPLETA MALEFICA: Celulare – antene GSM – HAARP […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: