SACCSIV – blog ortodox

Pe fata: REFUGIATII VOR FI INTEGRATI in Romania. Vor primi CNP, card de sanatate, acces la servicii bancare, etc. DISTRUGEREA EUROPENILOR prin guvernanti si “societatea civila”. Umplerea continentului cu islamisti: intai Germania, apoi restul, inclusiv Romania. VOR REFUZA ISLAMISTII CIPURILE?

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 27, 2015

Iata ce putem citi la România, obligată să-şi schimbe câteva legi. Ce se va întâmpla cu refugiaţii care vor fi redistribuiţi în ţara noastră de pe site-ul Gandul:

România trebuie să adopte o legislaţie care să permită acordarea unor documente de identitate refugiaţilor, inclusiv un CNP, s-a stabilit la întâlnirea Coaliţiei naţionale pentru integrarea refugiaţilor.

„Între problemele care vor trebui să îşi găsească o rezolvare legislativă rapidă se află simplificarea procedurii de acordare a unor documente de identitate, inclusiv un Cod Numeric Personal, ca prim pas pe care refugiaţii trebuie să-l parcurgă pentru a putea fi integraţi ulterior. De asemenea, vor trebui aplicate modificări ale legislaţiei şi create mecanisme care să permită accesul refugiaţilor la învăţarea limbii române, la accesul gratuit al copiilor, dar şi al unora dintre adulţi, la educaţie, pentru asigurarea unei asistenţe medicale de bază prin eliberarea unui card special de sănătate, accesul pe piaţa muncii, dar şi la diverse forme de formare profesională, accesul la servicii bancare ş.a”, se arată într-un comunicat de presă emis de Guvern, la finalul discuţiilor.

Documentul amintit anunţă că s-au analizat şi alte aspecte legate de integrarea celor „câteva mii de refugiaţi care vor ajunge în România”, pe măsură ce se va pune în aplicare strategia Uniunii Europene de relocare a sutelor de mii de refugiaţi sosiţi în ultimele luni în sudul Europei.

„S-a precizat că până pe 10 noiembrie, la nivelul unităţilor administraţiei locale, se va finaliza inventarul tuturor spaţiile de cazare care ar putea fi destinate primirii refugiaţilor. De asemenea, Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice va organiza în săptămânile următoare câteva centre teritoriale în care se vor desfăşura activităţile specifice de învăţare a limbii române, după metode asemănătoare „anului pregătitor” pe care îl parcurg studenţii străini înscrişi în învăţământul universitar”, se precizează în comunicat.

Guvernul consideră că expertiza organizaţiilor non-guvernamentale în domeniul primirii şi integării refugiaţilor şi azilanţilor s-a dovedit extrem de utilă în identificarea unor soluţii punctuale la numeroasele provocări pe care se apreciază că le va duce cu sine fluxul de refugiaţi.

Următoarea reuniune a Coaliţiei naţionale pentru integrarea refugiaţilor va avea loc pe 16 noiembrie, dar până atunci vor avea loc activităţi pregătitoare pe cinci grupuri de lucru: soluţii de armonizare legislativă, integrarea socială, integrarea culturală, integrarea locală şi necesarul de logistică primară.

Comentariu saccsiv:

A fost publicat la 26.10.2015 ora 19:03

876 afişări …

Infim pentru un site de marimea Gandului. Adica ce mult ii doare pe multi direct in bascheti de treaba asta.

In comparatie, articolul Cât câştigă la un loc Andreea Esca, Dan Negru, Mihaela Rădulescu şi Pavel Bartoş, publicat cu doar doua ore inaintea celuilalt, are 28 712 afişări.

Revenind la tema, va amintiti cum ne mintea Ierarhul?

 “Ei vin si pleaca”

SERPEASCA de la Mitropolitul Teofan: SA-I PRIMIM PE ISLAMISTI, caci nu ei sunt pericolul, ci noi romanii caci nu facem copii

Timp in care SISTEMUL lucra …

Mai sus ne zic ei despre Coalitia pentru integrarea refugiatilor. Ce-o fi asta? Iata ce putem citi la „Coalitia pentru integrarea refugiatilor”, organizatia care se va ocupa cu integrarea imigrantilor. Mesajul lui Ponta de pe site-ul Pro tv din 2 Octombrie 2015:

Guvernul a infiintat o „Coalitie nationala pentru integrarea refugiatilor”, din care vor face parte, de la reprezentanti ai ministerelor, pana la organizatii precum UNICEF si asociatii ale sirienilor, turcilor sau armenilor din Romania.

Mai multe organizatii neguvernamentale – intre care Asociatia Pro Democratia, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, Salvati Copiii Romania, Societatea Academica din Romania si APADOR-CH – au solicitat autoritatilor sa isi reconsidere atitudinea in gestionarea crizei refugiatilor si sa dea un semnal de incredere, umanitate si solidaritate.

Potrivit Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile, „ca reactie la pozitionarea inadecvata a autoritatilor romane in criza refugiatilor, in tara si la nivelul UE, numeroase organizatii ale societatii civile isi declara ferm dezacordul, cerandu-le acestora sa isi reconsidere atitudinea si sa dea un semnal de incredere, umanitate si solidaritate”.

Apelul societatii civile privind criza refugiatilor a fost semnat pana in prezent de peste 50 de organizatii si numerosi cetateni, iar semnaturile de sustinere se strang in continuare, precizeaza comunicatul de presa.

Semnatarii apelului sustin ca „modul in care au reactionat autoritatile romane, prin vocea presedintelui, a premierului si ministrilor, este inadecvat, ignorand atat traditia tarii care in nenumarate randuri a deschis usa refugiatilor, cat si spiritul tratatelor internationale la care Romania este parte”.

   Comentariu saccsiv:

Adica a fost asa, o presiune de jos in sus, de la societatea civila spre Guvern. Deci cetatenii responsabili ai Romaniei bla bla bla. De fapt vorbim despre “societatea civila” marca George Soros. Ca asa fac ei treaba, dupa o schema veche dar care tine mereu.

Iar stapanii vor invazie:

Evreul GEORGE SOROS: Uniunea Europeana TREBUIE sa accepte cel putin UN MILION DE REFUGIATI pe an

EVREII GEORGE SOROS si ROTHSCHILD finanteaza de fapt invazia …

Remarcati va rog si cum vor sa le ofere refugiatilor la urgenta toate cipurile. Vor refuza islamistii? Nu cred. In primul rand masele disciplinate au invadat Europa la un semn:

FLAUTUL FERMECAT de pe coperta THE ECONOMIST 2015 era o PREDICTIE despre INVAZIA ISLAMICA a Europei?

Ele n-au in capatani decat pe profetul satanist:

Sfantul MAXIM GRECUL: “Cuvânt de acuzare împotriva rătăcirii agarenilor şi împotriva lui MAHOMED, câinelui ticălos, care a născocit-o”

Si asculta orbeste de vatafii lor ce n-au in capatani decat califatul:

Fotografia zilei: MESAJELE ISLAMULUI

Nu se vor stabili deocamdata nici in Romania si nici in Balcani. Refuza. Caci planul e sa umple Europa dinspre centru, adica Germania, spre exterior. Iata de exemplu ce putem citi la Soc in Slovenia. Refugiatii au dat FOC corturilor oferite si au facut SELFIE: „E ca in razboi” – VIDEO de pe site-ul AK 24:

selfie2

Criza refugiatilor a lovit in plin Slovenia, care se simte depasita de situatie. Primarul oraselului Brezice, luat cu asalt de refugiati, ii cere Germaniei sa intervina, comparand situatia actuala cu cea a unui razboi.

Brezice se afla la granita dintre Slovenia si Croatia, iar in ultimele zile a devenit punctul central al crizei migranti din regiune. Peste 12.000 refugiati au trecut in Slovenia weekendul trecut, cu mai multi decat se astepta.

Ivan Molan, edilul localitatii, a descris pentru Der Spiegel situatia ca fiind scapata de sub control, dupa ce zeci de corturi au fost incendiate de cei adapostiti aici. Au circulat zvonuri potrivit carora lipsa se apa si de alimente a fost cea care a provocat furie in randul refugiatilor. Primarul, insa, le-a aratat jurnalistilor germani o fotografie de pe telefonul mobil in care se putea vedea cum painea si produsele alimentare care le-au fost oferite zaceau aruncate pe jos.

„Ne-am organizat sa le dam apa si mancare. Insa unii refugiati refuza, tocmai pentru a pune presiune pe autoritati sa ii mute. Intre 50 si 100 de voluntari sloveni sunt disponibili non-stop. Sistemul nu functioneaza perfect, dar functioneaza. Cea mai buna dovada este faptul ca nu au existat conflicte majore”, a declarat edilul.

Intrebat despre incendiul urias provocat de migranti, Molan le-a spus jurnalistilor ca este modalitatea refugiatilor de a forta plecarea lor mai departe spre tarile din Vest. „Unii isi fac selfie-uri in fata corturilor in flacari. Daca as fi in locul lor as fi fericit ca ma aflu intr-o tara sigura si am ce manca si ce bea. Insa ei nu sunt multumiti cu ceea ce au”, a marturisit edilul.

In presa au aparut imagini in care unul dintre refugiati se fotografiaza in fata unui cort in flacari chiar in tabara de la Brezice. 27 de corturi au ars, insa nimeni nu a fost ranit.

Ivan Molan a mai spus si ca se teme de decizia Austriei de a-si inchide granitele si considera ca Slovenia nu poate face fata singura valului de refugiati. In opinia sa, Guvernul german ar trebui sa le ofere ajutor si sa trimita trenuri in care refugiatii sa se imbarce din Croatia.

Molan a lansat un avertisment cu privire la consecintele pe care le-ar putea avea esecul rezolvarii crizei refugiatilor. „Mai devreme sau mai tarziu, peste un milion de refugiati vor ajunge in UE. Acest lucru ar putea distruge comunitatea internationala”, a mai spus primarul.

   Comentariu saccsiv:

Dar evident, va veni pe urma si randul Romaniei sa se umple.

Asadar, n-au islamistii nici o problema cu cipurile. Misiunea lor e clara:

TREI PIESE PUZZLE: 1) Declin demografic in Europa. 2) Invazie africana si araba in Europa. 3) Planul KALERGI, ROTHSCHILD, WARBURG – DISPARITIA RASEI ALBE din Europa

 

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. tudor said, on octombrie 27, 2015 at 8:21 am

    Bai, saccsive esti varza. Presupun ca esti un sfant in viata de ii tragi de urechi pe toti, ii pui la punct si te tragi de sireturi cu toti ierarhii. Pui stiri care sa se contrazica. Pai daca vine antiHristul peste3 ani, nu mai au astia timp sa spurce Europa si sa faca sa dispara rasa alba, ca asta e un proces lung.
    esti ca antiHristul, taica, din prea multa grija fata de aproapele, arunci cu laturi in oricine, uitand ca ierarhii sunt alesi de Dumnezeu.
    cred ca putin mai multa smerenie cand vine vorba de jignire a ierarhilor nu strica. Nimeni nu e perfect, daca stai sa analizezi pe fiecare, vei descoperi ca toti sunt pacatosi, ca nimeni nu e infailibil. Felul in care te exprimi si te raportezi la Mitropolitul Teofan denota ca te consideri superior si in stare sa-l judeci. Si eu am multe motive de a fi nemultumit de ce se intampla in BOR, insa nu ma apuc sa improsc cu noroi, pentru ca nu e crestineste. La fel si cu pr. Necula. Daca judeci, inseamna ca te consideri vrednic sa dai certificate de vrednicie. Pai de pilda vamesului di a fariseului n-ai auzit? Crezi ca vrednicia ta iti va folosi la ceva daca te uiti mereu la altii si ii discreditezi? Nu stiu ce ai inteles din Biblie, se pare ca nu mare lucru. Sarpe esti tu, nemernicule, pentru ca nu stii cati isi plang pacatele si se smeresc. Nu faci decat sa sapi Biserica si sa dai bucurie dracilor care cauta motive sa aduca dezbinare. Cand vad glumele de pe Times New Roman despre Biserica, ma gandesc ca si tu cu atitudinea ta dispretuitoare ai contribuit la modul in care sunt priviti preotii si la discreditarea lor. Vorbesti cu lipsa de respect de parca ai fi in masura sa judeci. Sa arunce piatra cel fara de pacat. Probabil nu stii despre ce pilda e vorba, ca ti-ai creat o imagine falsa in care tot ce nu e aprobat de tine, e „de rau”. Cred ca tu esyi un antemergator al antiHristului prin paranoia, ura,suspiciunea ta si cum imbraci raul in bine, din prea multa grija fata decititori. Vorbesti de parca ai fi fost un sfant toata viata si ii tragi de urechi pe pacatosi.nu, saccsive, tata, ai fost un mare pacatos, acum esti unul mai mic si lasa-i pe oameni ca pacatele lor nu ai sa le duci tu decat daca prin grija ta, vor scapa la judecata, ca ai avut tu grija sa ii scutesti, judecandu-i pe lumea asta. Mare sminteala, mare tulburare, mare dezamagire, premergator al antiHristule ce esti !

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 27, 2015 at 11:51 am

      tudor

      Cei ce pregatesc NOUA ORDINE MONDIALA, adica papusarii ce se inchina la lucifer, nu se straduie de atata vreme sa edifice o constructie efemera, de doar cativa ani. Ei cred ca va dainui, deoarece nu accepta ca antihristul lor va fi invins. Ei nici nu-i spun antihrist, ci mesia. Si evident nu concep nici Parusia.

      Pe acest blog nu criticam pe cineva pentru pacate personale.

      Mai simplu de atat n-am cum sa-ti explic. Daca nu intelegi se inseamna ca esti retardat. Sau poate esti doar cu misiune pe aici, caz in care:

      HAI SICTIR

      Apreciază

      • Ecaterina said, on octombrie 29, 2015 at 4:34 pm

        Tudor a fost pus la înaintare. Sunt mulți acum care bântuie pe blocuri ca să combată soldații Lui Hristos.

        Apreciat de 1 persoană

    • el said, on octombrie 27, 2015 at 1:39 pm

      tudor

      hooopa a iesit la inaintare limbricul CAZATURII de teofan sa ne invete ceea ce NU CUNOASTE: smerenia si Dreapta Credinta !

      bai limbarule de duzina latratorul de servici al APOSTATULUI teofan, aici teofan NU pentru pacate personale a fost criticiat ci pentru ECUMENISM, EREZIE (semnaturtile pe actele de „recunoastere” a MONOFIZITILOR drept „ortodocsi”) si pentru APOSTAZIE care arunca sufletul.

      Du-te si spune-i CAZATURII de tefan din partea mea ca pentru astfeld e pacate se face POCAINTA PUBLICA inaintea INTREGII Biserici pe care a RATACIT-O cu INSELARILE lui de „Pastor” VANDUT ! Nu se primeste pocainta ereticului cleric in Taina caci acela NU doar fata de sufletul sau a gresit aruncandu-l in gheena ci fata de INTREAGA Biserica data lui in pastorire. tefan are biletul SIGUR pentru IAD DACA NU se pocaieste PUBLIC de semnaturile alea si de ECUMENISM !!!! poate sa sasie el mieros si dulceag in predici de 2 parale pana la Juedcata de Apoi ca tot la IAD merge !

      asa ca „Sarpe esti tu, nemernicule, pentru ca nu stii cati isi plang pacatele si se smeresc. „____E KAKA asertiunea ta „smerita” si „avizata”.

      bai lepadaturilor voi NU MERITATI sa vi se vorbeasca politicos caci sunteti NU nestiutori ci slugi viclene, farisei VANDUTI si ORBITI de apostazia si ereziile voastre, lipiti cu burta de pamant/materialnic ca viermii, BANDUTI pe un blid de linte.

      si acum MARS sa lingi laba paroasa a lu´ neica tefoan ca sa-ti dea o parohie in buricu´targului, sa se laude si prioteasa ta la amice ca e doamna de oras !!!

      te premiaza BOR- SRL pentru astfel de servicii alese …

      Apreciat de 2 persoane

    • cosminmatiu said, on octombrie 27, 2015 at 1:44 pm

      Majoritatea o dau cu : nu judeca ca sa nu fii judecat si nu stiu ca asta nu se aplica cand este vorba de apararea credintei. Se aplica la pacatele personale ale omului dar nu cand bate campii in probleme de credinta.

      Apreciat de 1 persoană

    • mihai said, on octombrie 27, 2015 at 2:43 pm

      ia spunene tu noua cu cat te plateste sistemul tudore? asta in cazul in care teo chema asa

      Apreciat de 2 persoane

  2. geo said, on octombrie 27, 2015 at 9:21 am

    „Toți cei care sunt acum împotriva vaccinării au fost vaccinați. Și ca atare bag de seamă că nu li s-a întâmplat nimic sau poate li s-a întâmplat și nu știm”, a afirmat Streinu-Cercel la dezbaterea cu tema „Vaccinarea obligatorie — pro sau contra”, organizată de grupul parlamentar PSD la Senat.

    http://www.agerpres.ro/sanatate/2015/10/26/streinu-cercel-toti-cei-care-sunt-acum-impotriva-vaccinarii-au-fost-vaccinati-16-14-16

    Apreciază

  3. geo said, on octombrie 27, 2015 at 9:35 am

    Sârbii de la NIS, subsidiară a gigantului rusesc Gazprom, împreună cu firma canadiană East West Petroleum, vor săpa, în T1 2016, prima sondă din programul de explorare a perimetrelor de gaz şi petrol din vestul ţării, pe cele patru perimetre concesionate de la statul român, de lângă Oradea, potrivit unui comunicat trimis bursei din Vancouver, Canada. Activitatea de prospectare a perimetrelor va fi finalizată până la sfârşitul acestui an, NIS având deja la dispoziţie date interpretate seismice, de evaluare şi analiză ale sondelor din câmpurile gazeifere regionale. „Sonda va ţinti zăcămintele convenţionale de gaz şi va fi săpată la o adâncime de 2.500 de metri. Forarea sondei şi evaluarea zăcămintelor vor dura 50-60 de zile. Forajele vor continua pe tot parcursul anului 2016, cu puţuri suplimentare forate, pe baza interpretărilor noilor date seismice culese”, se arată în raportul East West Petroleum către bursă.

    http://www.economica.net/rusii-de-la-gazprom-incep-dupa-revelion-forajul-de-sonde-pe-jumatate-din-suprafata-judetului-bihor_109097.html

    Apreciază

  4. energein7 said, on octombrie 27, 2015 at 11:13 am

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  5. JE said, on octombrie 27, 2015 at 1:40 pm

    „Infim pentru un site de marimea Gandului. Adica ce mult ii doar pe multi direct in bascheti de treaba asta.”

    Oare de ce credeti ca se prelungeste la infinit si se mediatizeaza pana la extrem „scandalul Oprea”? Ieri si Iohannis si Ponta au facut declaratii, dar nu au spus nimic despre subiectele din articol, care mai si incalca constitutia.

    Din momentul in care acesti „refugiati” vor primi CNP adica CI/buletin vor fi cetateni romani cu drepturi depline, la fel cu cei care sunt nascuti si traiti o viata intreaga aici. Ba mai mult, vor avea mai multe drepturi si vor primi mai multe ajutoare pe motiv ca sunt intr-o situatie „sensibila/delicata”.

    Si nu vor pleca. Vor ramane aici de acum inainte. De ce sa se intoarca in tari distruse de razboi? Acolo nu sunt conditii bune si e mult de munca. Deja au „baze” bune aici de mai mult timp:
    – Şcoală siriană în Timişoara
    http://bit.ly/1JKTRjm

    – Libanezul Jihad El-Khalil, locul patru în topul fermierilor bogaţi
    http://bit.ly/1g6FY2Z
    http://bit.ly/1H6D2dK

    – Cum a ajuns statul roman sa PLATEASCA un fermier libanez ca sa ne lucreze campurile. „Agricultura la romani e super-buna”
    http://bit.ly/1IiXn2f

    – Interviul online cu Mohammad Murad, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turism din România, proprietarul lanţului hotelier Phoenicia s-a terminat
    http://bit.ly/1LZrzSR

    – Mohammad Murad, un agent arab de succes infiltrat in turismul românesc
    http://bit.ly/1OOSFuI

    – Mafia „gainarilor” arabi cumpara Romania hectar cu hectar!
    http://bit.ly/1WfC7im

    Pentru mine e un „mister” cum ajung arabii sa detina afaceri de succes in Romania, iar romanii „dau faliment”. Sa mai vorbim si despre functii importante sau despre persoanje gen Raed Arafat?

    Singurul din Romania impotriva primirii de refugiati este Basescu. Iar vom ajunge sa votam cu ura si „raul cel mai mic” doar ca sa scapam de imbecilii care conduc acum.
    Se pare ca daca vrei sa ai un viitor normale plecarea obtinerea cetateniei unguresti, slovace, cehe sau finlandeze sunt unica solutie. Astea sunt singurele tari din UE unde conducatorii si cetatenii au capul pe umeri in privinta „refugiatilor”. Se pare ca si Polonia se va alatura lor.
    – Un nou guvern la Varșovia. Revine Kaczynski: ”repolonizarea” economiei, mai puțină Europă, mai multă Americă
    http://bit.ly/1LRMBzv

    Romania e plina de clanuri de interlopi: tigani, politisti, funtionari locali, etc, mai lipsesc arabi, africani, si asiatici, bineinteles musulmani. Si sa vezi distractie! Ca „justitia” din Romania…

    Ce motiv mai avem noi romanii sa mai ramanem aici? Nimic nu mai e al nostru!

    Apreciază

    • Mirela said, on octombrie 27, 2015 at 9:55 pm

      JE

      Spui: „Ce motiv mai avem noi romanii sa mai ramanem aici? Nimic nu mai e al nostru”.

      Al nostru e Dumnezeul cel Adevărat, ai noştri sunt morţii, ai noştri sunt martirii, fraţii, prietenii, limba, pământul sfinţit cu sângele strămoşilor, atât cât mai e al nostru. Altundeva ce avem? În afară de blidul de linte, ce ne poate atrage în alte ţări?

      Apreciat de 1 persoană

      • JE said, on octombrie 28, 2015 at 7:20 pm

        Orice fiinta vie pe lumea asta are doua nevoi/scopuri de baza:
        1. SUPRAVIETUIREA
        2. REPRODUCTIA

        Vezi in care dintre cele doua categorii de mai sus se incadreaza „blidul de linte” si din care categorie fac parte motivele invocate de tine.
        Daca ai copii pe acasa si mergi pe ideea „fie painea cat de rea, tot mai bine e in tara mea” le faci un mare deserviciu.

        Fa-ti un bine si citeste cartile astea doua:
        – Propaganda de Edward Bernays
        http://bit.ly/1Ret5AQ
        http://bit.ly/1kaLiEk

        – Psihologia multimilor de Gustave Le Bon
        http://bit.ly/1jRyZxr
        http://bit.ly/1kSbggI

        Pana iti ajung cartile acasa vezi filmele astea doua:
        – The Century of Self p 1+2

        – The Century of Self p 3+4

        – HUMAN RESOURCES Social Engineering In The 20th Century

        Apreciază

      • Mirela said, on octombrie 28, 2015 at 8:51 pm

        JE

        Afirmi că „Orice fiinta vie pe lumea asta are doua nevoi/scopuri de baza:
        1. SUPRAVIETUIREA
        2. REPRODUCTIA”

        Întreb: Se încadrează Iisus Hristos şi sfinţii Lui în descrierea ta?
        Sfinţii ne sunt model de viaţă doar în teoriile în care ne pretindem oameni duhovniceşti?
        Ce propui să facem când vom fi obligaţi să alegem între pecete=supravieţuire/reproducere şi Iisus Hristos?

        Mă sfătuieşti să-mi fac un bine şi să citesc sursele indicate de tine. Fă-ţi şi tu un bine şi citeşte Vieţile Sfinţilor, poate îţi vor deschide o altă perspectivă!

        Apreciază

      • Mirela said, on octombrie 29, 2015 at 11:34 am

        Pilda pe care ne-o oferă un principe din Kuweit: a declarat public că s-a convertit la creştinism şi că, dacă va fi omorât, va merge cu Hristos.

        http://jurnalul.ro/stiri/observator/principele-musulman-care-s-a-convertit-la-crestinism-daca-ma-omoara-voi-merge-cu-hristos-699796.html

        Există oameni care preferă chiar şi moartea pentru a fi cu Hristos, în timp ce unii dintre cei care au avut binecuvântarea de a se naşte într-o ţară ortodoxă aleg să o părăsească, în căutarea altor valori.

        Apreciază

  6. mircea.v said, on octombrie 27, 2015 at 3:45 pm

    @tudor,

    pe alta tema, asa, f clara si palpabila, episcopii nostri pregatesc pt iad niste buni crestini. Adica nu e bine sa ajunga in iad niste nemernici… 🙂

    Vezi sinodul 2009 pe tema acte biometrice. Vorbim de fapte si decizii si declaratii care de atunci incepand tot produc efecte. Zi de zi. Apoi carduri de sanatate, transplant de organe…

    Ma gandesc ca daca atunci au zis pro-biometrie cu televiziuni, conferinta de presa, cine vrea sa zica acum contra-biometrie, pai tot cu televiziuni, conferinta de presa ar trebui sa zica, nu? Ca daca zice in debara…

    Apreciat de 1 persoană

  7. Radu said, on octombrie 27, 2015 at 3:50 pm

    Cred ca multi din refugiatii astia sunt de fapt platiti sa faca scandal niste oameni cu adevarat amarati si care au plecat din fata razboiului nu s-ar comporta asa.

    Ei au o misiune asa cum bine ati mentionat de atatea ori.

    La noi ciolannis a zis ca cica nu vom fi tara de tranzit si nici destinatie dar nu pun baza nici macar pe o litera din ce zice el. El poate sa zica asta acum ca sa calmeze lumea si dupa cateva luni sau un an ne trezim cu „surpriza”

    http://www.evz.ro/iohannis-romania-nu-este-nici-tara-de-tranzit-romania-nu-este-nici-destinatie-pentru-acest-flux-de-refugiati.html

    Dumnezeu sa ne apere si ii trezeasca pe toti romanii si de aici si de pretutindeni sa ia atitudine !

    Apreciază

  8. hilohi.bogdan said, on octombrie 27, 2015 at 3:56 pm

    am observat ,de cele mai multe ori că pilda Mântuitorului dată cu ocazia prinderii femeii adultere,este citată incomplet. Anume că la urmă îi porunceşte femeii să nu mai păcătuiască. Aşadar să nu judecăm dar nici păcatul să mai nu lucreze

    Apreciază

  9. JE said, on octombrie 27, 2015 at 5:27 pm

    – UE pune presiune pe România să primească mai mulți imigranți o dată cu sezonul rece
    http://bit.ly/1P2NNnT

    – Au venit! Fotografie cu sute de imigranți musulmani aflați în România
    http://bit.ly/1kMy15w

    Fotografiile sunt din Slovenia sau Romania?
    – Refugee crisis: Families could freeze to death after leaders warn EU could ‘fall apart’ if it fails to reach deal
    http://bit.ly/1kMy15w

    – MARȘUL migranților prin Slovenia, în imagini surprinse de o dronă
    http://bit.ly/1N5iBEG

    Apreciază

  10. Alexandru said, on octombrie 27, 2015 at 7:38 pm

    Sa vada slugoi de la monitorizare, dar sa stie omul de rand care citeste.

    Avem grupuri (nu sunt mari) bine organizate care la un semn, i vor haitui si le vor plati agarenilor durere (cu pretul libertatii), pt. ori ce debandada si pretentie ridicata pe pamantul nostru Ortodox. Rugativa ca sa putem strange cati mai multi. Asa sa ne ajute Mantuitorul si Dumnezeul nostru Hristos.

    Urmraza mai mari si mai crunte intamplari.

    Serviciile noastre se ocupa cu asistenta si distribuirea armelor pt acesti secelerati si tot ei „the Inteligence” vor sa-i integrze prin parghii legislative.

    Oameni dragi, treziti-va si nu mai votati cu nimeni, ci grupa mare la Psaltire sa avem curaj cu totii pt ce urmeaza.

    Vino Doamne !!!

    Mantuire

    Apreciază

  11. Mirela said, on octombrie 27, 2015 at 10:34 pm

    Nu pot să nu sesizez că tot suntem asaltaţi cu ştiri că trebuie să primim atâţia sau atâţia „refugiaţi”, suntem invitaţi să le facem ceai, nu cafea, le dăm cetăţenie, îi punem la studiu… dar nu avem „obiectul muncii”, căci refugiaţii fug de noi mâncând pământul. Nu le place sărăcia noastră şi nu-i conving argumentele şi bunăvoinţa politicienilor.
    Dar se pare că avem pentru ei un mesaj „istoric”:
    „Dacă voi nu ne vreţi, noi vă vrem!”
    „Dacă nu ştiţi, vă învăţăm, dacă nu puteţi, vă ajutăm, dacă nu vreţi, vă obligăm!”
    Parcă nu e de bun augur insistenţa asta, pare că cineva vrea musai să ne procopsească şi pe noi cu hoardele aducătoare de sânge nou. Doamne fereşte ca, aşa cum a fost finanţată invazia europeană, să fie finanţată şi
    pripăşirea veneticilor în ţări neatrăgătoare!

    Apreciază

  12. Mirela said, on octombrie 28, 2015 at 1:49 am

    Mai am un mesaj nepostat la acest articol. Mulţumesc.

    Apreciază

  13. JE said, on octombrie 28, 2015 at 7:00 pm

    Auzi tupeu:
    – Miliardarul Tiriac propune ca romanii sa plateasca 50 euro/lunar din salariu pentru REFUGIATI
    http://www.aktual24.ro/miliardarul-tiriac-propune-ca-romanii-sa-plateasca-50-eurolunar-din-salariu-pentru-refugiati/

    Apreciază

  14. Mirela said, on octombrie 29, 2015 at 5:26 pm

    Ce diferenţă între oameni şi animale faţă de binefăcătorii lor! Vedem cum se comportă musulmanii pripăşiţi în Europa faţă de cei care le oferă o viaţă liniştită şi îndestulată, dar iată cum se poartă o cioară faţă de cel care a salvat-o!

    http://a1.ro/news/inedit/a-salvat-o-cioara-cazuta-in-gradina-sa-dar-ce-sa-intamplat-dupa-la-lasat-fara-cuvinte-nu-credea-ca-e-posibil-asa-ceva-id416344.html

    Din păcate, omenirea a decăzut într-atât încât, în multe privinţe, putem să luăm mai curând pildă de la animale decât de la oameni!

    Apreciază

  15. […] Pe fata: REFUGIATII VOR FI INTEGRATI in Romania. Vor primi CNP, card de sanatate, acces la servicii … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.