SACCSIV – blog ortodox

Foto: DANSAND SUB COARNE – Festivalul Glastonbury 2015

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 10, 2015

p02vv97n

p02vv99s

Foto: http://www.bbc.co.uk/programmes/p02vv9h4/p02vv99s

Conform https://en.wikipedia.org/wiki/Glastonbury_Festival Glastonbury Festival se desfasoara pe o perioada de cinci zile langa Pilton, Anglia, fiind cel mai mare festival pe spatiu verde din lume cu cei aproximativ 175 000 de participanti.

Scena se numeste Pyramid Stage:

article-2352229-1A994DD9000005DC-811_964x882

Foto: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2352229/Glastonbury-2013-After-Britains-biggest-music-festival–great-clean-up.html

Anul acesta a cuvantat si Dalai Lama: „Rostul vieții este de a trăi fericit”

Dalai Lama îndeamnă la căutarea fericirii de la Festivalul Glastonbury

Cititi va rog si:

Video: DEFQON 1 si TOMORROWLAND – mega festivaluri de muzica electronica unde sute de mii de tineri se inchina diavolului. AU FACUT DRACILOR SI STATUI

 

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. el said, on august 10, 2015 at 3:24 pm

    „Anul acesta a cuvantat si Dalai Lama: „Rostul vieții este de a trăi fericit””_______Hedonism ! Mancati beti, veseliti-va, inmultiti-va……. ca INDATA vine peste voi potopul de FOC ca peste cei din vechime cel de apa.

    dalai lala si Lady gaga „invatatorii” lumii ….. si te mai intrebi de ce sa mai intarzie Apocalipsa?

    vorba fretelui @Spaceman : vaca loca , a se vedea clipul

    Apreciază

  2. marian said, on august 10, 2015 at 3:32 pm

    Am vazut ca nu mi-ai publicat cel mai recent comentariu referitor la cum ar fi corect sa se procedeze cu sefii soldatilor de pe TOT pamantul. Te inteleg. Ai si tu temerile tale.
    Pe 5 aug sapt trecuta, Obama a zis ca: daca cei din congresul sua vor pune talpa acordului P5+1 vetoul prezidential nu va mai putea opri atacarea Iranului. 2 treimi din congres sunt necesare si suficiente pt atacarea iranului. Mai mult: Europa va fi un posibil oponent la decizia atacarii Iranului. Concluzia? Sua se va bate cu aproape tot pamantul. Obama e constient ca se va bate cu Rusia si cu cei din China.
    Miroase tot mai tare a moarte.
    Iarta-ma Doamne!

    Apreciat de 1 persoană

  3. cca70 said, on august 10, 2015 at 6:10 pm

    intrebare catre cititorii blogului:

    oare de ce de circa 7 saptamini( asa am constatat eu) nu se mai „da „cu chemtrails?

    au inventat altceva mai diabolic de atit? daca da, atunci ce?

    Apreciat de 1 persoană

    • Zic si eu said, on august 10, 2015 at 7:48 pm

      S-au mai rasfirat tovarasii, mai cca70, dar casca mai bine ochii>n-au ratat alte zone decat cea unde stai tu !!!!

      Apreciat de 1 persoană

      • cca70 said, on august 10, 2015 at 9:56 pm

        pai ati vazut recent dare dupa avioane? eu ma uit insistent de cateva saptamini si numai vad…sau le dau noaptea?

        Apreciază

    • nimeni said, on august 10, 2015 at 10:06 pm

      Si eu privesc cerul de ceva vreme si am observat la fel, azi ma gandeam, oare ce se intampla de nu mai imprastie otravurile lor prin aer, asta cel putin pe litoral.Oare pentru ca trebuie sa se bronzeze turistii ca la carte?

      Apreciază

    • adriandirnescu said, on august 10, 2015 at 10:39 pm

      La Sibiu azi 10 08 a fost plin cerul de chemtrails… am observat ca fata de anul trecut, nu mai sunt tantari. Cel putin asa percep eu , sa fie oare tot de la prafurile de pe cer? Cei care cresteti albine , in zonele cu chemtrails ne puteti spune cateceva ? Cum e cu albinele ? Haideti sa ne unim rugaciunile , pentru ploaie sa ne rugam la Bunul Dumnezeu !

      Apreciază

      • tataia said, on august 10, 2015 at 11:28 pm

        Lasa ploaia! Ca unii mai au de mers in concediu. Sau voi v-ati terminat cu totii concediile si drept urmare nu va mai intereseaza de altii, dupa dictonul: „Dupa noi potopul!”?

        Apreciază

    • Ionut said, on august 10, 2015 at 11:11 pm

      Mi-a traznit o idee prin cap cand ti-a citit intrebarea. E doar o banuiala si atat n-am pretentia ca stiu exact. La ce sa mai dea n-avem clima „potrivita”?

      Apreciază

    • tataia said, on august 10, 2015 at 11:24 pm

      @cca 70 Astazi s-a dat. Daca insa nu prea s-a mai dat in zilele de dinante este pentru simplul fapt ca aerul este deja suprasaturat cu chimicale si metale grele. In momentul de fata nu mai este nevoie sa dea atit de des. In momentul de fata se fac spreieri doar pentru „intretinere” pentru „mentenanta”…:) Adica ei vad din satelit unde anume si cind se subtiaza stratul de otrava si trimit avioane acolo sa acopere imediat gaura.

      Chiar nu ai observat ca cerul nu mai are culoarea lui naturala chiar si daca „chemtrails lipsesc timp de citeva zile? Iar ceea ce spui tu ca nu au dat cu saptaminile este iar fals. In mod sigur nu esti tu suficient de atent….dau doar mai rar….cite 2-3 zile nu dau deloc…apoi in a treia sau a patra zi dau cite 2-3 dire pe cer asa cum spuneam de „intretinere”, de „mentenanta”…In urma cu numai 6 luni vedeam zilnic cite 20-30 de dire si alti cititori spuneau ca este vorba de 4-5…Hotarit lucru nu va uitati suficient de atent. Sau nu pe toata durata zilei. Atunci erau cite 20-30 de dire pe zi..acum sint cite 2-3 o data la 4-5 zile. Azi au fost cred ca vreo 15 dire. Deci de dat se mai da. Mai rar, pentru ca acum aerul este deja saturat…Nu mai au nevoie sa dea decit atunci cind apare cite o „bresa” in stratul gros de otrava care invaluieste planeta.

      Apreciază

    • Cristian said, on august 11, 2015 at 12:30 am

      Cu prafuri aruncă când se adună norii. Acum nu e cazul. Dacă ar acoperi cerul cu prafuri inutil, căldura soarelui s-ar diminua. Fiți atenți când vor anunța ploi și-i veți vedea la treabă. Seceta prelungită și vara fierbinte în Europa și Orientul Mijlociu au legătură directă cu ploile torențiale din India și furtunile din Japonia. Au ajuns să dirijeze curenții de aer, să abată norii dar nimic nu e perfect. Încălzire globală nu este dar menținând artificial o vară întreagă un microclimat fierbinte pe o zonă cât un continent, cumulat cu o propagandă dezlănțuită și legi corespunzătoare lumea sfârșește prin a crede. În fond, seceta e reală și se manifestă global. Cu cât scade rugăciunea cu atât se va împuțina și ploaia. Iar sataniștii pun și ei umărul că ajută planului lor. Și așa suntem cam mulți, nu?

      Apreciază

    • George said, on august 11, 2015 at 10:43 am

      ieri a fost jale in Brasov au dat la greu la greu

      Apreciază

  4. picasso said, on august 10, 2015 at 8:33 pm

    Stie cineva ce estie cineva ce este cu povestea asta cu printul Nicolae?

    Apreciază

  5. Alin B said, on august 10, 2015 at 8:36 pm

    Au pus deasupra coarnelor (catre varful piramidei) si „semnul pacii”-crucea intoarsa ! Satanism pe fata, fara cea mai mica jena. Oare cat mai poti indura unele ca acestea,Doamne??…Offfff….

    Apreciază

  6. geo said, on august 10, 2015 at 10:56 pm

    Problemele financiare sunt la ordinea zilei. Uneori auzim că, dintr-o întâmplare dramatică, cineva a reuşit să se salveze printr-un miracol. Tot mai mulţi credincioşi se roagă pentru rezolvarea problemei lor la icoanele făcătoare de minuni şi la patronului lor spiritual.

    O credincioasă din Bucureşti, care se roagă frecvent în Biserica Sfântul Elefterie, susţine că orice om care se roagă cu credinţă scapă de marele necaz care-l apasă. Iată ce mărturisiri emoţionante am aflat de la doamna Dora: „Exemple de întâmplări miraculoase aflăm citind în Vieţile Sfinţilor: din vremuri îndepărtate unii preoţi vindecau bolnavii prin rugăciune, îi atingeau cu Sfânta Cruce şi îi tămăduiau. Alţii veneau în ajutorul celor necăjiţi prin atingerea cu sfintele icoane şi prin stropire cu agheasmă.

    Sfinţii părinţi spuneau că oamenii se confruntă cu mari necazuri şi cu boli din cauza păcatelor lor şi ale părinţilor până la al patrulea neam. În acest caz, preoţii cu har pos­teau şi se rugau împreună cu persoanele care aveau un mare necaz un anumit timp. Apoi, le dezlegau de păcate prin spovedanie. La scurt timp, necazulor se rezolvau”.

    http://www.click.ro/news/social/miracole-bisericile-pictate-de-arsenie-boca

    Apreciază

  7. Marius said, on august 10, 2015 at 10:56 pm

    Ia uitati ce poze de deschidere a festivalului am gasit aici:
    http://www.centralsomersetgazette.co.uk/pictures/Glastonbury-Festival-2015-opens-pictures/pictures-26766505-detail/pictures.html#3

    Pozele acestea sunt pur si simplu infioratoare. Intr-una apar niste oameni atarnand in jos(spanzurati cred), in alta este prezentat o pasare (demon) de foc, in alta parca este …antihristul asteptand sa fie idolatrizat….iar intr-una…apare mesajul:”next time we are taking your head” alaturi de bebelusi dezmembrati.
    Absolut HORROR !
    Nu mai am nici un dubiu ca elitele stau in spatele acestui demonizat festival, in spatele marsurilor LGBT care se intampla in USA si in multe tari din Vest, si multe alte mizerii… Este evident ca ‘cineva’ pompeaza din greu bani in aceste blestematii. Din pacate PROSTIMEA sta si baga pe gat tot ce delireaza satanistii astia, nimeni NU isi pune macar O INTREBARE de bun simt :((
    Deci se pare ca elitele spala incontinuu creierele a mii si milioane de oameni ca sa accepte antihristul, care cred ca o sa apara in curand…

    Apreciază

  8. Ionut said, on august 10, 2015 at 11:08 pm

    Off-topic:
    Mi se pare ca in tara noastra se intampla tot felul de lucruri ilogice. Unul ar fi acesta:
    http://m.evz.ro/bomba-la-casa-regala-regele-mihai-a-decis-principele-nicolae-a-fost-exclus-din-linia-de-succesiune.html
    E adevarat, tanarul Nicolae parca incepea sa iasa prea mult in fata, vorbeste o romana cam ciudata, dar era mult mai „digerabil” decat ilustrele sale rude. Iar acuzatiile aduse sunt de-a dreptul fantasmagorice. O chestie absurda. Sau poate nu pricep eu cum stau lucrurile.

    Apreciază

  9. Alexandru(Fulger) said, on august 11, 2015 at 12:46 am

    Foarte interesanta conferinta despre chamtrails:
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=119903

    Apreciază

  10. geo said, on august 11, 2015 at 8:13 am

    Buna dimineata,

    In familia primului si, deocamdata singurului cosmonaut roman, s-a petrecut o tragedie:

    https://www.google.ro/search?q=Dumitru+Prunariu,+primul+rom%C3%A2n+care+a+ajuns+%C3%AEn+spa%C8%9Biul+cosmic,+a+anun%C8%9Bat+pe+Facebook+o+tragedie+petrecut%C4%83+%C3%AEn+familia+sa&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=N4TJVe-OGoPpapvghdAN

    Condoleante familiei indurerate! Dumnezeu sa o aiba in paza pe micuta.

    Apreciază

  11. geo said, on august 11, 2015 at 8:16 am

    Academia Română, punct de vedere OFICIAL: Românii sau urmașii acestora din Transcarpatia, Ucraina, au dreptul să reprimească cetățenia ROMÂNĂ

    Apreciază

  12. geo said, on august 11, 2015 at 8:27 am

    Apreciază

  13. geo said, on august 11, 2015 at 8:27 am

    Apreciază

  14. geo said, on august 11, 2015 at 8:28 am

    Apreciază

  15. geo said, on august 11, 2015 at 8:51 am

    De citeva zile, are loc o actiune de cautare a unui planor si a pilotului acestuia. Dupa tragediile din Apuseni si de pe lacul Siutghiol asistam la inca un spectacol tragicomic in care haosul este cuvintul predominant…de fapt haosul este prezent in toata societatea…

    Apreciază

  16. […] Foto: DANSAND SUB COARNE – Festivalul Glastonbury 2015 […]

    Apreciază

  17. Gilda said, on august 11, 2015 at 9:56 pm

    Ma intreb daca cunosti ziare sau organizatii in europa care afirma miscarile si valorile nationale si lovesc in dictatura noii internationale.
    Miscarile nationale devin mai puternice banuiesc eu in contextul sufocarii economiilor locale de catre marile organizatii de control monetar si corporatii. Soriceii califica organizatiile nationale drept naziste evident, dar nu ma indoiesc ca ele exista peste tot si pot influenta legislativul daca sunt unite.
    Daca sunt lasati soriceii or sa scufunde corabia, asa cum au facut in US, unde guvernul este sufocat de ei si unde iau decizii de la nasterea cetateanului–prin conservarea materialului genetic al noilor nascuti pentru experimente, fara stirea sau consimtamantul parintilor si pina la eutanasiere si donarea de organe organ. Donarea de organe este o optiune electronica pe permisul auto. La ridicarea permisului auto cetateanul bifeaza in sistem daca vrea sa isi doneze organele. Ca orice tranzactie electronica , mai importanta este totusi bifarea de la centru care poate schimba in orice moment hotararea cetateanului.

    Hotararile astea naziste impotriva vietii se iau acolo unde societatea civila doarme, se lasa terorizata fara sa se replieze. America nu este un stat national desi se afirma ca atare este o confederatie de corporatii care se uita la ca la o marfa.

    In Europa nationalismul a fost etichetat ca nazism dupa razboi, asa incit corporatiile au putut sa isi faca treaba in liniste, dar acolo sunt totusi mai multe sperante ca dictatura impotriva identitatii de om si de natiune sa fie contracarata la nivel legislativ. Legislativul raspunde mai greu la semnalele din tara. Daca se fac presiuni si de afara de la alte organizatii impotriva abuzului asupra identitatii nationale si de om, legislativul este mai sensibil.

    Cu Dumnezeu Inainte.

    I

    Apreciază

  18. […] Foto: DANSAND SUB COARNE – Festivalul Glastonbury 2015 […]

    Apreciază

  19. […] Foto: DANSAND SUB COARNE – Festivalul Glastonbury 2015 […]

    Apreciază

  20. […] Foto: DANSAND SUB COARNE – Festivalul Glastonbury 2015 […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.