SACCSIV – blog ortodox

ARHIVE: De 200 de ani, de la mostenitorul tronului in jos, intreaga clasa conducatoare din MAREA BRITANIE e MASONICA

Posted in Uncategorized by saccsiv on Mai 31, 2016

Iata ce putem citi la Freemasons fixed inquiry into Titanic to protect Establishment, claims secret archive that lists two million members – including Winston Churchill – and reveals secretive group of elites ruled society for 200 years :
Francmasonii au aranjat ancheta în cazul Titanic pentru a proteja Elitele, susțin arhive secrete care conţin două milioane de membri – printre care Winston Churchill – și dezvăluie că un grup secret al elitelor a condus societatea timp de 200 de ani

– Cercetarea tragediei care a ucis 1.500 de oameni exonerează pe majoritatea celor implicați
– Arhiva fransmasoneriei conţinând două milioane de nume gata pentru a fi publicată
– Aceasta conține nume regale, de oameni de stat, judecători și conducători militari
– Va dezvălui amploarea influenței masonice, la toate nivelurile societății britanice

Francmasonii au condus ancheta despre scufundarea Titanicului și e posibil să fi permis unor personalităţi ale Elitei să scape de învinuire, s-a pretins noaptea trecută.

Ancheta tragediei din 1912 care a costat 1500 de vieți i-a exonerat pe majoritatea celor implicați, inclusiv pe armatorii proprietari ai vaporului, linia White Star şi pe căpitan.

Acum, publicarea unei arhive secrete a francmasonilor – care conține două milioane de nume de membri de la 1733 la 1923 – relevă amploarea implicării masonice în cele mai înalte eșaloane ale societății britanice.
Arhiva contine numele a trei regi, oameni de stat, judecători, conducători militari și episcopi.

Experții consideră că aceasta ar putea conduce la o reexaminare a aproape 200 de ani de istorie britanică, dezvăluind amploarea influenței masonice, la toate nivelurile societății britanice, când Marea Britanie a fost una dintre țările cele mai puternice din lume.

145DFA04000005DC-3329854-image-a-90_1448242950995

Ancheta tragediei din 1912 care a costat 1500 de vieți i-a exonerat pe majoritatea celor implicați, inclusiv pe armatorii proprietari ai vaporului, linia White Star, şi pe căpitan.

Înregistrările urmează să fie publicate online prin serviciul de origine genealogică, Ancestry.

În timp ce conexiunile masonice ale personalităţilor, cum ar fi Sir Winston Churchill, Oscar Wilde, Lord Kitchener, Rudyard Kipling și Edward VIII sunt cunoscute, înregistrările oferă o primă vedere cuprinzătoare a întinderii francmasoneriei la vărful Imperiului Britanic.

Ele dezvăluie legăturile strânse între personalităţile implicate în ancheta scufundării Titanicului, a raportat Telegraph.
O anchetă a Senatului american a acuzat Consiliul de Comerţ Britanic susţinând că numărul mic de bărci de salvare de pe navă a fost rezultatul regulamentelor îndoielnice.
Cu toate acestea, ancheta Regatului Unit, supravegheată de Lordul Mersey, a exonerat de vină Consiliul de Comerț.

Lordul Mersey însuși era un francmason, ne arată înregistrările publicate recent. El a fost inițiat în 1881, la Bar Northern Lodge in Londra.
În mod crucial, la fel a fost şi președintele Consiliului de Comerț Sydney Buxton, inițiat în 1888, când era deputat.
Numele a cel puțin doi din cinci evaluatori experți din cadrul investigației – John Harvard Biles, un specialist în arhitectură navală, și Edward Chaston, inginer evaluator senior – pot fi, de asemenea, găsite în arhiva masonică.

În timp ce legăturile masonice ale personalităţilor, cum ar fi Sir Winston Churchill și Edward VIII sunt cunoscute, înregistrările oferă o primă vedere cuprinzătoare a întinderii francmasoneriei la vărful Imperiului Britanic.

Poetul irlandez Oscar Wilde și Rudyard Kipling au fost francmasoni notabili și personalităţi influente.

Lordul Pirrie, care a fost nu numai președintele șantierului naval Harland and Wolff din Belfast, care a construit Titanicul, dar, în acelaşi timp, unul dintre directorii firmei-mamă White Star, de asemenea pare să fi fost francmason.
Expertul în tragedia Titanic Nic Compton a declarat: „Investigația în legătură cuTitanicul din Marea Britanie a fost o catalogată drept o” albire „, deoarece i-a exonerat pe majoritatea celor implicați. Doar trei pasageri au fost interogaţi, iar aceştia au fost toţi de la clasa întâi. ”

Arhiva chiar sugerează că Jack Spintecatorul ar putea să fi fost francmason, iar identitatea sa a fost protejată de colegii masoni.

O nouă carte scrisă de Bruce Robinson, regizorul și scenaristul filmului cult Withnail and I, susține că celebrul criminal de la Whitechapel era un om pe nume Michael Maybrick.
El argumentează susţinând că toate execuțiile lui purtau ștampila ritualului masonic, citând simbolul unei perechi de busole încrustat pe fața uneia dintre victime.

CUM CEI MAI INFLUENŢI MASONI AU CONDUS MAREA BRITANIE TIMP DE 190 DE ANI

Sport

Douglas Robert Jardine: Renumitul jucător de cricket și căpitan englez în timpul celebrului turneu al tacticii Bodyline din 1932/1933.

Archibald Leitch: Arhitect si designer a cel puțin 30 de stadioane de fotbal, cele mai renumite din Marea Britanie, inclusiv Anfield, Highbury, Villa Park, Hampden Park şi White Hart Lane.

Sport: Căpitanul englez de cricket Douglas Jardine si arhitectul stadioanelor de fotbal Archie Leitch.

Regalitate

Edward VII: fiul reginei Victoria care a preluat tronul în vârstă de 59 ani, în 1901, a fost cunoscut anterior de către toată lumea ca „Bertie”, playboy-ul prinț de Wales. El a fost cunoscut pentru apetitul insaţiabil pentru femei și măncare.

Edward VIII: Ducele de Windsor a abdicat ca rege Edward al VIII, după mai puțin de un an pe tron, pentru a fi cu viitoarea lui soţie Wallis Simpson în 1936.

George al VI-lea: tatăl reginei, George al VI-lea a fost rege după ce fratele său a renunțat la tron, până la moartea sa, în 1952. El a văzut cum Marea Britanie a trecut prin trauma celui de-al doilea război mondial.

Regalitate: Edward VII, care a preluat tronul de la mama sa Victoria în 1901 și Edward VII, care a abdicat în 1936

Westminster și forțele armate

Winston Churchill: prim-ministru 1940-1945 și din nou din 1951 până în 1955. Înainte de asta el a fost primul Lord al Amiralităţii care a câștigat Premiul Nobel pentru literatură și chiar și prima persoană care a urmat a fi făcută cetățean de onoare al Statelor Unite.

Ducele de Wellington: feldmareșalul Arthur Wellesley, primul Duce de Wellington, este considerat unul dintre cei mai mari oameni de stat ai Marii Britanii și eroi militari. Victoria sa împotriva lui Napoleon la Waterloo a cimentat locul său în istorie.
Parlamentari și apărare: primul ministru din timpul războiului, Sir Winston Churchill și ducele de Wellington, eroul de la Waterloo.

Știință și medicină

Alexander Fleming: om de știință scoțian, care a contribuit la descoperirea penicilinei și a câștigat Premiul Nobel pentru medicină în 1945.

Edward Jenner: Cunoscut ca „tatăl imunizării” este, de asemenea, considerat că a salvat mai multe vieți decât orice altă persoană din istorie, dupa ce a creat un vaccin pentru variolă.

Afaceri

Thomas Telford: Unul dintre cel mai mari ingineri ai Marii Britanii care a construit poduri, canale și drumuri în Anglia și Scoția, inclusiv podul suspendat Menai și drumul A5.

William Hesketh Lever: om de afaceri britanic care a făcut primii bani producând săpunuri celebre, inclusiv Lux şi Sunlight. Mai târziu, el s-a întors spre politică și a devenit deputat pentru Wirral, iar mai târziu s-a așezat în Camera Lorzilor.

Arte și literatură

Arthur Conan Doyle: Scriitor și creatorul lui Sherlock Holmes văzut ca schimbănd fața literaturii poliţiste pentru totdeauna.

Rudyard Kipling: Autor și poet, cel mai faimos fiind pentru crearea Cărţii Junglei

Jack Spintecătorul a fost un „cântăreț obscur, care a fost protejat de colegii săi masoni”

Jack Spintecatorul a putut fi în cele din urmă demascat cum că ar fi fost un cântăreț protejat de polița masonică.

Teoria a fost prezentată de un autor al unei noi cărți care crede că toate crimele Spintecătorului purtau ștampila ritualului masonic și celebrul criminal de la Whitechapel a fost un om numit Michael Maybrick.
Acum, într-o extraordinară turnură a evenimentor, noi arhive dovedesc pentru prima dată că Maybrick și fratele său, James – care a fost numit anterior Spintecatorul – erau amândoi masoni.

În noua sa carte, Bruce Robinson, regizorul și scenaristul filmului clasic Withnail and I, a spus că graffiti-ul criptic desenat pe un perete din Goulston Street, la care face referire, a fost „indiciul cel mai flagrant din toate”.

Robinson a declarat pentru The Daily Telegraph: „A fost endemic modul în care Anglia a fugit de ea însăşi. Pe timpul lui Jack Spintecătorul, au existat vreo 360 de parlamentari conservatori, dintre care pe 330 dintre ei eu îi pot identifica ca masoni.

Întreaga clasă conducătoare era masonică, de la moștenitorul tronului în jos. Erau membri în club.

„O parte din întreaga morală a Francmasoneriei este ceea ce este, în orice situaţie se protejează frăţia – și asta e ceea ce s-a întâmplat.

Jack Spintecatorul a putut fi în cele din urmă demascat cum că ar fi fost un cântăreț protejat de polița masonică. Fratele său James a fost anterior numit Spintecatorul

„Ei nu l-au protejat pe Jack Spintecătorul, ei protejau sistemul pe care Jack Spintecatorul îl punea în pericol. Și pentru a proteja sistemul, au trebuit să-l protejeze pe el. Și Ripper știa acest lucru. ”

În conformitate cu arhivele, francmasonii au constituit o parte „proeminentă” în cadrul investigației făcută de Scotland Yard, inclusiv comisarul de poliție Metropolitan Sir Charles Warren.

Alte elemente de probă pentru a susține această afirmație au venit de la doi procurori, Wynne Baxter și Henry Crawford, care au condus la uciderea a cel puțin trei dintre medicii de poliție, care au examinat cadavrele, și au afirmat că erau membri ai Masoneriei.

Se crede că Maybrick făcea parte din Marele Consiliul Suprem al Francmasonilor și călătorea prin ţară ca interpret.

Înregistrări olografe, care l-au descris ca fiind un „vocalist”, susţin că el a fost membru al Lojii Sfântul Andrei din 1863 până în 1887.

Acest lucru înseamnă că el a plecat cu un an înainte de expirarea perioadei de nouă săptămâni, în 1888, când cinci femei au fost ucise în East End din Londra, într-una dintre cele mai mari crime nerezolvate din istoria Marii Britanii.

Sir Charles se spune că a fost un membru senior al Societății masonice. A fost membru fondator al Quatuor Coronati Lodge și o autoritate în legătură cu istoria francmasonă și cu ritualul.

DAR A FOST CU ADEVĂRAT MAYBRICK? CEILALŢI OAMENI SUSŢIN CĂ AR FI FOST JACK
Numeroase persoane au fost acuzate de a fi criminalul în serie Jack Spintecatorul.

La acea vreme, poliția a suspectat că Spintecatorul trebuia să fi fost un măcelar, din cauza modului în care victimele sale au fost ucise și faptului că au fost descoperite în apropiere de docuri, acolo unde era carnea adusă în oraș.

Există mai multe legături presupuse între criminal și familia regală. În primul rând este Sir William Withey Gull, medicul regal. Mulți l-au acuzat că a ajutat la debarasarea de corpurile prostituatelor, în timp ce alții susțin că el a fost însuși Spintecătorul.

O altă carte s-a numit „Chirurgul reginei Victoria, Sir John Williams, ca ucigaș infam”. El a avut o intervenție chirurgicală în Whitechapel la momentul respectiv.

O altă teorie leagă crimele de nepotul reginei Victoria, prințul Albert Victor, de asemenea cunoscut sub numele de Ducele de Clarence.

La un moment dat, negustorul de bumbac James Maybrick a fost suspectul numărul unu, în urma publicării unei părţi din jurnalul său, care părea să sugereze că era criminalul. Cu toate acestea, extrasele sunt considerate a fi false.

Alt suspect ar fi Montague John Druitt, un avocat născut în Dorset. S-a sinucis aruncându-se în Tamisa la scurt timp după ultima crimă.

George Chapman, altfel cunoscut sub numele de Seweryn Klosowski, şi-a otrăvit trei dintre soții și a fost spânzurat în 1903.

Alt suspect al poliţiei a fost Aaron Kosminski. El a fost internat la azilul Colney Hatch Lunatic și a murit acolo.

Dr. Thomas Neill Cream a otrăvit patru prostituate din Londra cu stricnină și a fost spânzurat.

Unele dintre cele mai bizare legături îi includ pe Lewis Carroll, autorul cărţii Alice în Țara Minunilor, care a predat la Christ Church până la 1881 – şi care s-a situat în prim-planul scenariului crimei Spintecatorului.

Potrivit unor surse, Jack a fost de fapt o Jill – teorie emisă de un inspector la un caz al momentului respectiv.

Tatal lui Winston Churchill – Lord Randolph Churchill – a fost, de asemenea, numit ca potențial suspect.

   Comentariu saccsiv:

Citind articolul de mai sus, intelegem mai bine ce se petrece in Marea Britanie:

PEDOFILIE LA VARF IN MAREA BRITANIE. Politistul l-a amenintat cu pistolul la tampla sa lase in pace pedofilii, spune un fost responsabil cu protectia copilului

Regalitatea Britanica Moderna: eugenisti, nazisti si neo-feudali

Marea Britanie: CREDINTA INCOTRO?

Moartea familiei traditionale

Foto: DANSAND SUB COARNE – Festivalul Glastonbury 2015

Marea Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine

Marea Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine (partea 2)

 

Anunțuri

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. geo said, on Mai 31, 2016 at 1:12 pm

  Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent a rezultat că mai mulți angajați din sistemul sanitar desfășoară activități nelegale constând în derularea unor studii clinice cu încălcarea prevederilor legale în materie, fapte cu potențial generator de riscuri în ceea ce privește autorizarea intrării pe piață a unor medicamente ce afectează negativ starea de sănătate a populației.

  …Studiile clinice erau efectuate fără consimțământul informat al subiecților, fiind consemnate în documentele întocmite aspecte necorespunzătoare adevărului referitoare la diagnostic, starea de sănătate a pacienților, tratamentul urmat și efectele acestuia.

  Pentru obținerea semnăturii pe declarația privind consimțământul participării la studiu, medicul psihiatru acționa în două modalități: fie prezintă documentul pacienților sau aparținătorilor acestuia (în situația pacienților fără discernământ) drept acord pentru prelevarea unor probe biologice ori pentru efectuarea unor analize (ex: ECG), fie contrafăcea sau dispunea unor medici rezidenți să contrafacă semnătura.

  Pentru a asigura numărul de pacienți prevăzut în protocoale, medicul psihiatru includea în studii și pacienți care nu suferă de afecțiunea pentru care era testat medicamentul experimental. La indicațiile acestuia, medicii rezidenți și asistentele medicale consemnau în foile de observație simptomele necesare includerii în studiu, omițând total sau parțial consemnarea simptomelor reale.

  http://www.agerpres.ro/comunicate/2016/05/31/comunicat-de-presa-piccj-12-11-12

  Parca experimentele pe oameni erau interzise. Parca omenirea invatase ceva din tragedia odioasa a lagarelor naziste, nu? Ii mai lasati liberi? Si in criminalii astia ar trebui noi sa avem incredere cand ne scriu retete si ne garanteaza efectele benefice ale medicamentelor, tratamentelor, vaccinurilor si procedurilor medicale????!!!!…si mai vor si mariri de salarii…

  Apreciat de 1 persoană

 2. ortodoxend said, on Mai 31, 2016 at 2:13 pm

  Trebuie mentionat ca masonii au acaparat conducerea tuturor statelor, mai nou inclusiv a Bisericii ortodoxe. Acest lucru ma face sa cred ca politicienii romani, americani si rusi sunt toti prieteni si buni frati, care se unesc pentru manipularea maselor. Asa ca, atunci cand vedem ca America se cearta cu Rusia pe anumite teme, nu este decat un balci pus la cale pentru a intarata populatia unui stat asupra populatiei altui stat, asa incat oamenii sa fie mai usor de manipulat sau de zorit la razboi unii impotriva altora. Daca masoneria conduce lumea si toate guvernele, statele sunt doar de forma, avand rolul de a grupa credinciosii intr-un staul. Astazi cresc in intenistate presiunile masonilor asupra populatiei prin agitari, infricosari, lupte interne, ridicarea unor popoare asupra altor popoare, terorism si altele. Acestea au rolul de a crea oameni agitati, infricosati, presati, debusolati, care nu mai judeca si actioneaza la sugestiile din filme, reclame, politica, internet, TV, incat sa se transforme toti din oameni linistiti, buni, corecti in jigodii pline de ura unul pentru altul, o masa de oameni perfecta pentru antihrist. Mai nou, se incearca tot ce se poate pentru a crea o cearta intre Romania si Rusia. Le convine masonilor sa se certe doua tari ortodoxe, aratand populatiei ca motivul este scutul de la Deveselu si impotrivirea rusilor, dar le mai arata romanilor si cat de rau a fost sub rusi. Putin este aratat un om care se impotriveste americanilor, iar NATO ne este aratata ca salvatoare. Noua nu ne este bine nici sub rusi nici sub americani. Nu ne este bine sub nici o conducere politica, devreme ce ea este masonica. NATO versus Rusia e un balci, adevarata miza este populatia ambelor tabere si nimicirea ortodoxiei.

  Apreciază

  • cosminmatiu said, on Mai 31, 2016 at 4:49 pm

   Exista oameni doua timpuri de oameni uniti:

   1) in slujba lui Dumnezeu care sunt putini

   2) in slujba diavolului.

   Aceste tipuri de unitate sunt mai mari decat orice alt tip: national, politic, etc

   Masonii sunt din tipul 2 si e normal ca aceasta unire in slujba diavolului sa fie mai mare decat interesele nationale, politice, etc

   Apreciază

  • sherlock_holmes said, on Mai 31, 2016 at 9:37 pm

   Daca toate statele lumii sint conduse de masoni si exista intelegere si consens intre ei,atunci miine s-ar instaura un guvern mondial,l-ar scoate si pe antihrist din joben ( precum Iosefini ) si l-ar protapi imparat al lumii la Ierusalim.Apoi pe toti cei care se vor opune lor si legilor lor demonice ii pot omori cu usurinta,nu ar mai avea cine sa li se impotriveasca.Ca sa salveze natura,si aerul,si apele,si bunurile materiale de radiatii si contaminare nucleara,ce ar rezulta in urma unui razboi mondial, poate,i-ar omori pe oameni si ar imputina populatia planetei probabil prin vaccinuri sau alte inventii dracesti de ale lor.Ma gindesc aici la cifre semnificative,…

   Dar nu este asa,nu toate statele lumii sint conduse de masoni,ca or fi masoni,si ecumenisti si tot soiul de lighioane si in Rusia precum si in alte tari necolonizate inca de triada mortii,ba chiar si in structurile de conducere,nu am indoiala.Numai ca nu ei sint factorul majoritar de decizie,si probabil ca sint si vor fi epurati pe masura ce devin cunoscuti si periculosi.Unii ar putea fi si lasati sa traiasca,pentru a-i cunoaste pe stapinii lor si ce planuri mai pun la cale…

   Abia pe vremea lui antihrist si a guvenului mondial demonic se poate vorbi de o omogenizare a conducerilor politice,economice si religioase ale tarilor,opozitia la acestea venind numai din partea fiilor lui Dumnezeu,sfintii si martirii intru Iisus Hristos,Fiul lui Dumnezeu si Dumnezeul nostru.

   PS.In China,Iran,Venezuela nu prea sint ortodocsi,si totusi i-ar dori nimiciti si pe aceia,mai adauga aici Brazilia,Argentina,mai nou Africa de Sud,etc,nu cred ca presedinta Braziliei Dilma Rouseff si-a regizat propria lovitura de stat,sau fostul presedinte ucrainian Yanukovitch…..nu toti sint masoni sau asculta de acelasi stapin ( inca )

   Apreciază

 3. paul said, on Iunie 1, 2016 at 1:13 am

  Activista LGTB
  „… mişcarea de emancipare a homosexualilor nu urmăreşte atât egalitatea şi înlăturarea discriminării, ci urmăreşte mai degrabă însăşi disoluţia instituţiei familiei”

  http://www.ganduridinierusalim.com/activista-lgbt-legalizarea-casatoriilor-intre-persoane-de-acelasi-sex-este-doar-o-diversiune-noi-vrem-ca-familia-sa-nu-mai-existe/

  Apreciază

 4. sherlock_holmes said, on Iunie 1, 2016 at 1:54 am

  @ saccsiv

  Sa mai caut,daca nu o lasam asa…

  Apreciază

 5. […] ARHIVE: De 200 de ani, de la mostenitorul tronului in jos, intreaga clasa conducatoare din MAREA BRI… […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: