SACCSIV – blog ortodox

RAZBOI TOTAL impotriva CURTII CONSTITUTIONALE dupa ce si-a permis sa respinga LEGEA BIG BROTHER. Toni Grebla, adus la DNA. Augustin Zegrean, acuzat că susţine MAFIA retrocedărilor

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 25, 2015

Dupa cum stiti, stapanii vor neaparat implementarea Big Brother:

Evreica VICTORIA NULAND vrea legea BIG BROTHER in Romania

Si evident, uneltele stapanilor vor acelasi lucru:

SRI

SRI vrea sa intre legal in calculatoarele noastre si impune “inmatricularea” tuturor dispozitivelor care acceseaza internetul

DNA

Laura Codruta Kovesi, DNA: Eliminarea legii Big Brother in urma deciziei CCR are un impact negativ

Procurorul sef

TREI CHESTIUNI referitoare la atacul TERORIST de la PARIS – 1) VICTOR CIUTACU: “Daca serviciile secrete au dorit sa provoace … o anumita tendinta si niste masuri?” 2) Necesitatea restrangerii drepturilor cetateanului. 3) Care sunt limitele LIBERTATII DE EXPRIMARE? Exemplu de caricatura anti crestina in revista Charlie Hebdo

Iar cu aceasta ocazie poate intelegem mai bine motivul pentru care:

Lucian Bolcas: procurorii au fost numiti bucata cu bucata de ambasada americana

Si tot Big Brother vrea si “societatea civila”:

ONG-urile rusinii: CER INASPRIREA de urgenta a LEGILOR BIG BROTHER …

Insa iata ca, spre surprinderea noastra, Curtea Constitutionala se tine tare:

Legea Big Brother 3 declarată neconstituţională: nu respectă principiul legalității, dreptul la viață privată și nici secretul corespondenței 

   Dar nici ceilalti nu se lasa … Iata ce putem citi la Coincidenţă suspectă: TONI GREBLĂ, adus la DNA după RESPINGEREA LEGII BIG BROTHER:

Coincidenţa care bate la ochi: un judecător al Curţii Constituţionale este luat pe sus de acasă, la prima geană de lumină, şi dus la DNA pentru o audiere.  Acţiunea procurorilor anticorupţie a fost pusă în mişcare a două zi după ce Curtea Constituţională a declarat ca neconstituţională legea securităţii cibernetice.
Faptele pentru care DNA îl cercetează pe Grebla sunt legate de un presupus trafic de influenţă în favoarea unui fin din Gorj în activităţi comerciale. Presa fusese convocată la DNA cu o oră înainte de aducerea lui Toni Greblă la audiere. Ziariştii primiseră deja de la ”surse” informaţii despre dosarul care îl privea pe judecătorul CCR.
Grebla se bucură de imunitate, dar aducerea lui la defilare la DNA este de natură să terfelească prestigiul celei mai înalte instanţe din sistemul constituţional.
Faptele puse în cârca lui Greblă făcute publice sunt menite să îl discrediteze, sursele judiciare pedalând pe o mită materializată în două rochii primite cadou de soţia lui de la fini. Greblă a declarat că actele de comerţ investigate de DNA sunt la o fermă de struţi.
DNA şi SRI au declanşat o ofensivă în spaţiul public pentru adoptarea de legi care să permită restrângerea unor drepturi cetăţeneşti în folosul acţiunilor de combatere a terorismului. Deciziile Curţii Constituţionale au blocat până acum Legea Big Brother.

   Comentariu saccsiv:

Se pare ca va fi sacrificat si un mason:

În dosarul lui Toni Greblă este implicat și șeful masonilor din România, Bartolomeu Săvoiu. Masonului i se spunea „Generalul”

Cu timpul se vom lamuri de ce.

Apoi presedintele Curtii Constitutionale denunta presiuni:

Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale, denunta presiuni ale politicienilor si institutiilor pe tema legilor sigurantei nationale: Un judecator s-a plans la Comisia Europeana pe tema amenintarilor. SRI ne-a acuzat ca am creat un vid legislativ

Ca atare ceilalti contraataca:

Încă un SCANDAL la CCR. Augustin Zegrean, acuzat că susţine MAFIA retrocedărilor
   Ba mai mult, incearca sa sperie si populatia:

SRI: Adepții ISIS au tranzitat inclusiv România

Ca sunt sau nu vinovati respectivii de ceea ce sunt acuzati, nu stim. De ce insa tocmai acum si-au adus aminte de ei? Ca sa putem raspunde la intrebarea asta, trebuie sa intelegem cum funcioneaza SISTEMUL inca de multa vreme: in general nimeni nu ajunge in vreo functie de o cat de cata importanta daca nu are pete. Asta ca sa poata fi controlat sau pedepsit atunci cand are vreo tendinta de a iesi din front.

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. STOP RFID said, on ianuarie 25, 2015 at 1:44 pm

    Cei care ati fost la Manastirea Hodos Bodrog (cunoscuta si sub denumirea de Manastirea Gai) din Arad poate ca l-ati cunoscut si pe Parintele Cleopa Jurj.Am gasit cateva sfaturi din partea lui pentru crestini,e o placere sa le citesti.Sper sa va bucure si pe voi!

    Patimile sunt jertfa adusa satanei, idolilor
    Orice copil plange catre tatal lui daca a fost batut, tu de ce nu plangi catre Tatal Cel Ceresc cand te bat dracii?
    Nu lupti, insemneaza ca nu vrei sa te mantuiesti
    Daca la serviciu mergi si nu faci nimic, ce plata sa astepti? Tot asa-i si cu Dumnezeu
    Rugaciune de dimineata si de seara, pe genunchi
    Inchinaciuni si metanii
    Lupta cu dracul nu-i usoara, dar stii ce-ai de facut!
    Nu mai poti lupta? Dar pacatu’ il poti face?
    Diavolul vine sa manânce, daca nu-i dai nimic nu are ce-ti face
    Daca pleaca diavolul desfrânarii, vine cel al vrajbei, al mândriei, al lenei, al iubirii de argint, al clevetirii,… si câte mai poate sa urzeasca. Chiar daca ajungi sa zbori tot pacatos esti si lupta trebuie dusa pâna la moarte
    Daca aici nu te întâlnesti cu Hristos, dincolo nici atat
    Când te culci sa ai în gand: ‘Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul!’, si nu da loc diavolului grijilor sa-ti umple gândurile
    Asa cum respingi gândul de hula adus catre Maica Domnului sau catre Mântuitorul Hristos, tot asa sa respingi orice gând vrasmas
    Care parinte nu-l ajuta pe copilul sau când vede ca acesta porneste spre bine? Tot asa-I si Dumnezeu
    Daca azi te-a biruit vreunul din diavoli, sau te-a cercetat spre-ai da de mancare, stii ce-ai de facut! De maine lupti cu el pâna-l rapui
    Si diavolul este iubitor, dar el iubeste doar raul. Nu te lasa amagit!
    Diavolul îti ofera toate ‘bunatatile’. Te îndeamna: ‘ia, fa, drege, nu te opri… din lucrurile mele’, si tot asa pâna te nauceste. Daca începi cu cele bune, îti spune: ‘Ho cu postul, ho cu rugaciunea, ho cu metaniile, ho cu facerea de bine’, etc., ‘ca te-mbolnavesti, ca te va durea capul, ca stomacul,… ca ramâi fara bani’, s.a.m.d.
    Fugi de gândul slavei desarte, tu stii cine esti, cu ce-ai gresit si cât de mult te-a ajutat Dumnezeu
    Sa nu primesti gândul de mîndrie ca nimic nu-i al nostru pe care sa nu-l fi primit de la Dumnezeu
    Daca diavolul nu reuseste sa se cuibareasca în suflet prin mandria proprie o sa-i puna pe ceilalti de lânga tine sa te laude, doar, doar te va prinde-n latul lui, iar îti spun: tu stii cine esti
    Este scârboasa calea cu diavolul
    Aceasta-ti este portia ta de ispita, lupta-te cu ea!
    Daca lasi armele jos, atunci nu te mai poti împartasi cu Hristos
    Nu lasa mintea sa pastreze gândurile de ispita
    Fa binele dar nu-ti pastra în gând femeile ca nu te folosesti! Spre exemplu: “Doi calugari au ajuns la un curs de apa; o femeie era acolo si i-a rugat ca sa o treaca pe celalalt mal; unul din ei a trecut-o în brate lasând-o pe malul celalalt, apoi cei doi calugari au plecat spre manastire; odata ajunsi acolo celalalt calugar i-a spus celui dintai:
    – Cum frate, ai dus o femeie în brate?, la care el raspunse:
    – Da frate, eu am dus-o în brate peste apa si am lasat-o pe celalalt mal, observ însa ca tu ai dus-o cu tine pana la manastire!”
    Daca ai fugi si în pustie tot nu vei scapa de ispitele diavolului
    Fara lupta poti lua Împartasania cu polonicul, ca pe o ciorba, ca tot nu-ti foloseste; pune osul la mantuirea ta!

    Apreciat de 1 persoană

    • Liliana said, on ianuarie 25, 2015 at 4:37 pm

      Doamne ajuta!
      Multumim ,geo,pentru toate-si pentru cuvintele minutatului si adevaratului Parinte Cleopa de la Sfinta Manastire Gai(la marginea Aradului, si care este alta manastire decit batrina si extraordinara Hodos Bodrog-sint manastiri diferite!) ,cit si pentru efortul tau de a ne informa cu foarte multe.Dumnezeu sa-ti dea sanatate si tot binele!

      Apreciază

    • oarecare said, on ianuarie 25, 2015 at 6:47 pm

      Manastirea Gai e langa Arad, Manastirea Bodrog e la vreo 20 km de Arad… nu e aceeasi…

      Apreciază

  2. anonim said, on ianuarie 25, 2015 at 1:52 pm

    in disperare au pus mesajul mare pe ecran sa sperie lumea,,poate poate pune botu romanu”Adepții ISIS au tranzitat inclusiv România<< asta era cu litere mari si galbene la o televiziune cu patron ofiter sri..se stie cine.. ..probabil au inebunit de furie ca nu s-a dat legea pigbrother sa poata abuza de orice om din ro,.cand poftesc ei..iti dai seama ca.daca li se da mana libera vor cipui in curand pe romani cu japca??legea pig si cipuirea .asta urmeaza

    Apreciază

  3. STOP RFID said, on ianuarie 25, 2015 at 1:52 pm

    TARE

    Grebla a luat mita rochii, sfoara si capsatoare. Cica telefonul i-ar fost platit de finul sau si cateodata ii mai imprumuta si masina. Ba esti nebun? Dupa ce au realizat cat sunt de penibili, procurorii au zis ca facea parte dintr-un grup infractional.

    Apreciază

    • stef said, on ianuarie 25, 2015 at 9:06 pm

      Ordinar circul cu Toni Grebla – Nu se incadreaza nici la categoria “gainarii” – Daca nu dadea cu votul aiurea acum isi vedea linistit de curcile din ferma soacrei…..

      Apreciază

  4. anonim said, on ianuarie 25, 2015 at 1:54 pm

    rusine sa va fie celor care cica ne apara de amenintari de afara,,!!!rusine..vreti sa restrangeti libertatile romanilor sub pretexte diverse!in romania nu este nici o amenintare.

    Apreciază

  5. Gladiatorul said, on ianuarie 25, 2015 at 1:57 pm

    Apreciază

    • cca70 said, on ianuarie 25, 2015 at 3:15 pm

      oare persoana in cauza mai e libera? sau a facut deja”trafic” cu ceva periculos si e arestat? ca astia nu suporta sa vada pe cate unul ca striga : „trezirea”!…:)

      Apreciază

    • by said, on ianuarie 25, 2015 at 3:26 pm

      Cine stie ce sa intampat cu adevaratul roman. Cand vedeti pe strada acest tip de jadandarmi sa stiti ca sunt dusmanul poporului. De aceia mananca si sunt bagate fonduri masive, iar in viitor se vor mari fondurile pentru ei. Mai exista totusi romani. Asa vor fi adusi la tacere pe cei care spun adevarul.

      Apreciază

  6. ionutignat111 said, on ianuarie 25, 2015 at 2:03 pm

    ..sau despre cum oamenii „puternici” si „importanti” ai sistemului pot fi aruncati la cosul de gunoi, precum niste carpe nefolositoare.

    Apreciază

  7. aniush said, on ianuarie 25, 2015 at 2:43 pm

    STOP RFID,
    „Pai daca e prosti!” am citat un mare „om de stiinta” pe nume mama omida.
    Macar puteau gasi si ei o minciuna mai credibila. Au gasit-o pe cea mai puerila.

    Apreciază

  8. stef said, on ianuarie 25, 2015 at 4:47 pm

    Psihopatul Obama marioneta cartelului bancar iudeomasonic din Marea Britanie pune in pericol pacea planetara si aduce omenirea in pragul extinctiei prin razboi nuclear – https://www.youtube.com/watch?v=kujTedjqT90

    Apreciază

  9. Ion said, on ianuarie 25, 2015 at 5:13 pm

    Oricum, „mita” = doua rochii primite de la fini, mi se pare de rasul curcilor…. Eu cred ca legea ar trebui sa stabileasca totusi un minimum de la care se poate vorbi de „mita”. Maine vor spune ca si daca dai un buchet de flori cuiva, ai dat mita. E penibil.

    Apreciază

  10. Elena said, on ianuarie 25, 2015 at 8:11 pm

    http://www.sports-tv.ro/TV-RO/NasulTV.html acum la Nasul TV Legea securitatii cibernetice

    Apreciază

  11. Ionut said, on ianuarie 25, 2015 at 10:34 pm

    Unde sunt cei ce strigau in 2012 pe la „Marea Poarta” ca sunt arestati judecatorii CCR?

    Apreciază

  12. Alex said, on ianuarie 26, 2015 at 12:52 am

    Să ne amintim ce spunea recent ziaristul german, Udo Ulfkotte !

    Mass-media și Serviciile Secrete au fost demascate de ziaristul german Udo Ulfkotte, un om care a făcut parte din Sistem.

    Apreciază

  13. acelas said, on ianuarie 26, 2015 at 11:49 am

    treaba e ca insusi Toni Grebla e mason.

    Apreciază

  14. madalina said, on ianuarie 26, 2015 at 10:32 pm

    Esti spion KGB sau prost util Moscovei ? Asta e intrebarea !
    Se va ajunge si la tine, stai linistit ….

    http://www.b1.ro/stiri/politica/dosar-de-politician-opera-iune-speciala-a-sri-impotriva-moscovei-101641.html

    Apreciază

  15. […] RAZBOI TOTAL impotriva CURTII CONSTITUTIONALE dupa ce si-a permis sa respinga LEGEA BIG BROTHER. Ton… […]

    Apreciază

  16. […] RAZBOI TOTAL impotriva CURTII CONSTITUTIONALE dupa ce si-a permis sa respinga LEGEA BIG BROTHER. Ton… […]

    Apreciază

  17. […] RAZBOI TOTAL impotriva CURTII CONSTITUTIONALE dupa ce si-a permis sa respinga LEGEA BIG BROTHER. Ton… […]

    Apreciază

  18. […] RAZBOI TOTAL impotriva CURTII CONSTITUTIONALE dupa ce si-a permis sa respinga LEGEA BIG BROTHER. Ton… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.