SACCSIV – blog ortodox

SRI vrea sa intre legal in calculatoarele noastre si impune “inmatricularea” tuturor dispozitivelor care acceseaza internetul

Posted in Big Brother, CALCULATOR, internet, SRI by saccsiv on iunie 27, 2014

Iata ce putem citi in articolul INCREDIBIL, DAR ADEVĂRAT ! SRI vrea să REGLEMENTEZE INTERNETUL:
Serviciul Român de Informaţii vrea dreptul de a percheziţiona calculatoarele românilor. Mai mult, are de gând să impună “înmatricularea” tuturor dispozitivelor care accesează internetul. Motivul? Infracţionalitatea cibernetică este în creştere.
Generalul SRI Dumitru Dumbravă a declarat, la Comisia de Tehnologia Informațiilor și Comunicații din cadrul Camerei Deputaților, acolo unde se dezbate proiectul de Lege privind securitatea cibernetică, că  realitatea virtuală în care trăim nu mai are răbdare cu dezbaterile îndelungate ale legilor în Parlament, atâta vreme cât „În fiecare secundă sunt 8 noi utilizatori ai Internetului și 18 victime ale diverselor fraude pe Internet. În 24 de ore se scriu 250.000 de coduri malițioase. Un troian poate să infecteze în zilele noastre 1,2 miliarde de PC-uri. Noi putem să avem răbdare, dar realitatea obiectivă și virtuală nu are răbdare cu noi. Câte victime au fost în cele două săptămâni de secunde de când discutăm noi această lege?”.

Generalul SRI spune că este normal ca serviciile să poată avea acces oricând la datele de logare dintr-un computer infectat, care poate e folosit în criminalitatea cibernetică fără ca utilizatorul lui să știe (din cauza unui virus).

Dumbravă consideră că, dimpotrivă, apelul la decizia unui judecător nu este esențital, câtă vreme „dacă mergi cu computerul la depanat nu treci mai întâi pe la judecător ca să-i ceri avizul ca depanatorul să se uite în computerul tău”.

Reprezentanţii organizaţiilor neguvernamentale APADOR-CH, ApTI şi ActiveWatch, prezenţi la şedinţa Comisiei de Comunicaţii din Camera Deputaţilor, unde s-a dezbătut subiectul, au declarat că proiectului de lege lasă portiţa deschisă pentru efectuarea percheziţiilor informatice chiar dacă persoana vizată nu a comis nicio faptă penală sau infracţiune şi fără să mai fie nevoie de autorizaţia unui judecător.

Cu alte cuvinte, legea este rezultatul înlocuirii logicii cu vigilenţa serviciilor de informaţii.

Contactaţi de Realitatea TV, reprezentanţii SRI au respins acuzaţiile şi au afirmat că legea este foarte clară şi doar instituie cadrul legal pentru reglementarea securităţii cibernetice.

Asociaţia pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki consideră însă că “o consecință gravă a adoptării proiectului de lege este că persoanele care nu comit infracțiuni vor avea mai puține drepturi și garanții decât cele care comit infracțiuni. Cu alte cuvinte, legea este rezultatul înlocuirii logicii cu vigilența serviciilor de informații”.

“Când omul merge la depanator o face pe riscul său. E dreptul fiecăruia să facă ce vrea cu computerul personal, e altceva când îți intră cineva cu forța în el. Ce propuneți dumneavoastră este un fel de viol. De ce nu mergeți acum pe stradă ca să întrebați o domnișoară dacă e de acord să-i faceți un control?”, a declarat deputatul PP-DD Vasile Oajdea, președintele Comisiei de IT.

Cititi mai multe amănunte pe GadgetReport.ro

40 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ORTODOXIE said, on iunie 27, 2014 at 10:02 pm

  Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

  Apreciază

 2. Radu said, on iunie 27, 2014 at 10:32 pm

  Reblogged this on radupopescublog.

  Apreciază

 3. Iacoboaie Radu said, on iunie 27, 2014 at 11:03 pm

  Eu știam că masoneria urmărește în mod clar cenzurarea internetului și desființarea blogurilor ortodoxe, care informează românii.
  Mă întreb dacă SRI-ul a fost atât de penetrat de oculta mondială ori de francmasonii autohtoni, încât să promoveze și să obțină o lege prin care să combată chipurile ,,terorismul” inventat de evreii sioniști.
  De aceea, mă întreb dacă nu cumva masoneria vrea să scoată castanele din foc cu ajutorul unei autorități a statului român, pentru a nu se observa imixtiunea ei în problemele noastre. Pentru că ea lucrează în ascuns și foarte abil. Nu vrea să atragă atenția asupra ei. Este ,,discretă”…

  Apreciază

 4. Valentin Dorneanu said, on iunie 27, 2014 at 11:06 pm

  asemenea hotărâri sunt aberații. cei prezenți au greșit numai că au discutat așa ceva. trebuia să zică hotărât de la început – așa ceva nu se discută iar cu oameni care gândesc asta nu poți comunica, pentru că ei nu vor să ajute omenirii.

  Apreciază

 5. Ionut said, on iunie 27, 2014 at 11:07 pm

  Cu mare parere de rau o spun, cred ca sunt bolnavi de „securism”. In loc sa se ocupe, la modul concret, de mafiile de tot felul care activeaza pe teritoriul Romaniei, de mafia rusa, de mafia tiganeasca, de clanurile de proxeneti si de traficantii de droguri, repet, la modul concret, adica sa le DECIMEZE, in loc sa se ocupe de privatizarile si retrocedarile frauduloase, se ocupa de oamenii normali si de calculatoarele lor. Au obsesia de a controla oamenii normali, in loc sa „rezolve” lumea interlopa.

  Chestia asta exista si la alte capete patrate aflate in fruntea altor institutii ale statului, cu atributii de control. Politia rutiera se ascunde dupa arbusti sa-si faca planul de amenzi in loc sa vegheze in mod real la siguranta circulatiei, ANAF-ul freaca nervii oamenilor care s-au deranjat sa inceapa o afacere in mod legal, batandu-si capul cu hartogaria aferenta, in loc sa intrebe burtosii care stau toata ziua la jocuri de noroc sau smecherii cu masini scumpe de unde au bani etc. etc.

  De ce? Pentru ca e mai simplu sa te bati cu niste oameni care figureaza in tot felul de documente, incheiate pe bune, cu domiciliu, cu salariu, cu contracte la curent, gaz si telefonie, decat sa te bati cu niste „fantome” care nu exista in nici un fel de scripte si care au in spate adevarate sisteme malefice, infiltrate, nu ma indoiesc, inclusiv in structurile de forta ale statului.

  As vrea si eu sa-i intreb pe „scrupulosii” de la SRI: de ce a ajuns Romania in halul asta de spoliere? AU HABAR? Sau nu era treaba lor sa stie? Ce parere au dumnealor de falimentul Bancorex? Dar de privatizarea PETROM? Cum se numeste tacerea asta? Incompetenta? Sau complicitate?

  Apreciază

 6. Valentin Dorneanu said, on iunie 27, 2014 at 11:08 pm

  Doamne miluiește!

  Apreciază

 7. mihai said, on iunie 27, 2014 at 11:56 pm

  aceleasi naravuri ca si [bunici si parinti] inaintasi lor, aceasta institutie a sri-ului in mare parte a devenit afacere de familie care se transmite din tata in fiu, securisti de ieri, de azi si de maine intretinuti din bani nostri ai prostimi si cu pensii si salarii babane

  Apreciază

 8. donnie yen said, on iunie 28, 2014 at 12:05 am

  Pot să intre unde mă-sa vor vrea (vă rog să mă iertaţi dar nu m-am putut abţine) asta nu mă va opri să mă informez cu adevărat că trăiesc într-o lume unde mizeriile sioniste îşi fac de cap după cum vor ei, nu mi-e frică de jigodiile securisto-masonice.

  Apreciază

 9. 2d(dd) said, on iunie 28, 2014 at 12:17 am

  a inceput urgia…

  Apreciază

 10. aniush said, on iunie 28, 2014 at 7:22 am

  Legal? Tot ce e ilegal si interzis sa faci a devenit legal? Dupa legea cui? Cine se cred oamenii astia? Dumnezeu, niste ingeri?

  Apreciază

 11. Andrei C. said, on iunie 28, 2014 at 4:42 pm

  http://paterika.net/ – Mărturisire Ortodoxă în faţa eresului ecumenist

  Apreciază

  • valentin said, on iunie 29, 2014 at 12:46 pm

   iar de aici rezultă că patriarhiile oficiale sunt apostate
   ce motiv au de nu te primesc pe tine, omul de rând ce te duci la ei cu asemenea documente? ei ar trebui să fie primii care le distribuie având în vedere recentele evenimente între papa și apostatul bartolomeu. Dar sunt apostați și ei. oficiali ce pun în practică metode de persecuție asupra preoților din teritoriu ce încă mai vor să-și manifeste dragostea de Hristos și de neam.

   Apreciază

   • Prahovean said, on iunie 29, 2014 at 8:45 pm

    Fraților, să luăm aminte, la capcanele stiliste! Oricât de mari ar fi căderile ecumeniste, dacă o luăm pe calea stilistă iarăși este rău.

    Apreciază

   • Prahovean said, on iunie 29, 2014 at 8:46 pm

    Atenție la stiliști, aveți mare grijă. Din râvnă fără discernământ, fugi de o cădere și dai în alta.

    Apreciază

 12. set said, on iunie 28, 2014 at 5:31 pm

  Chiar daca este mai vechi subietul il reiau, ca mi se pare ca vremurile „prorocite” de elite se apropie cu pasi repezi:
  http://vremuritulburi.wordpress.com/2014/06/28/misterele-aeroportului-denver/

  Apreciază

 13. Iacoboaie Radu said, on iunie 28, 2014 at 5:40 pm

  Acest proiect de lege pune o pată peste prestigiul de care începuse să se bucure instituția SRI. Într-un mod premeditat. Există cozi de topor și în SRI, trădători, dar cred că, cei mai mulți sunt însă devotați intereselor României și își fac meseria într-un mod onest și profesionist.
  Masoneria încearcă de mult timp să acapareze în întregime aceste servicii secrete, pentru a desființa în viitor statul român. Sper să nu reușească niciodată. Pentru că românii nu sunt nici proști și nici singuri, au cel mai puternic aliat, pe Dumnezeu.

  Apreciază

 14. Iani said, on iunie 28, 2014 at 6:17 pm

  Azi sunt 100 de ani de la asasinarea arhiducelui franz ferdinand la sarajevo, care a dus la declansarea primului razboi mondial.

  Apreciază

 15. stef said, on iunie 28, 2014 at 6:57 pm

  PENTRU CE AU MURIT ATATI ROMANI IN 1989???- Vor se eludeze puterea judecatoreasca si sa nu fie controlati ! Ar trebui arestati si judecati pentru tentativa de rasturnare a ordinii constitutionale si de instaurare a unui stat totalitar!

  Apreciază

 16. Iani said, on iunie 28, 2014 at 7:16 pm

  Pe blogul domnului Ianus putem citi ca muzeograful Voicila regreta mediul de scriitori dinaintea convertirii sale. Pai de ce nu se intoarce la ei in cazul asta ?
  ca printre crestinii practicanti exista si mult fariseism, sunt de acord. Dar daca cineva e in ortodoxie, nu o face de dragul „anturajului” ci pentru Dumnezeu si pentru mantuirea proprie. Presupun ca Voicila nu merge la biserica cum mergea inainte la carciuma, ci merge cu alte ganduri, deci mi se pare cam aiurea sa regrete ce era inainte, din cauza anturajului.

  Apreciază

  • Iani said, on iunie 28, 2014 at 7:21 pm

   „Ciprian, care are vocația prieteniei, începe o discuție chiar despre aceasta. Regretă vădit grupul de scriitori din care făcea parte înainte să ajungă în mediul ortodox. Îl înțeleg.” (blog marius drajan)
   http://yanush.wordpress.com

   Apreciază

 17. geo said, on iunie 28, 2014 at 10:46 pm

  CEL MAI MARE MASACRU ASUPRA CREȘTINILOR SIRIENI. ISLAMIȘTII SAPĂ GROPI COMUNE PENTRU FEMEI ȘI COPII

  http://episcopia-ungheni.md/index.php/main/article/8554/ro

  SUA: Încă 146 milioane USD pentru „planificare familială” în țările sărace

  http://www.culturavietii.ro/2014/06/27/sua-inca-146-milioane-usd-pentru-promovarea-avortului-tarile-sarace/#.U65zdUB7kbM

  Ăştia încep să semene bine de tot cu „tovarăşii de drum” care calificau toate dezvăluirile cu privire la crimele lui Stalin drept „lucrături” ale maşinăriei de propagandă burghezo-imperialiste:
  „Dughin nu este un universitar oarecare, ci ideologul din umbra al strategiei putiniste de resurectie a Maicii Rusii sub semnul sintezei fascisto-comunista. Este doctrinarul unui nou totalitarism in statu nascendi, un conglomerat deliberat baroc, un panslavism ortodoxist impregnat cu nostalgii staliniste cu certe si deloc secrete ambitii expansioniste. Este un adversar visceral al valorilor liberale. Traian Basescu simbolizeaza optiunea indefectibila a Romaniei pentru NATO si UE. Decredibilizarea sa este clar legata, prin fire bine camuflate dar nu imposibil de decelat, de interesele Rusiei putiniste”. http://www.contributors.ro/global-europa/despre-dughin-dughinism-si-putinism-%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%88%D0%BA%D0%B0-in-ofensiva/
  În fine, iată şi un articol echilibrat http://karamazov.ro/index.php/polemici/381-dughin-ex-machina.html, scris de cineva cu care altminteri am polemizat recent şi care lămureşte o serie de chestii, ridicând de asemenea o întrebare pertinentă pe care mi-am pus-o şi eu: dacă acceptăm teza autorului, conform căreia Dughin nu este de fapt reprezentativ pentru Putin, atunci de ce îl lasă Putin pe Dughin să pozeze în ideolog al regimului său? Pentru că altminteri, în jocul de imagine ruso-occidental, profetul cu barbă joacă un rol analog cu cel al femeii cu barbă. Tot un fel de urâciune a pustiiri (http://www.nationalreview.com/article/380614/dugins-evil-theology-robert-zubrin) a cărei ameninţare generează mitul cetăţii asediate, justificând astfel suprimarea oricărei critici la adresa „cârmaciului” providenţial. Orice adevăr spus cu privire la acesta indică în mod clar o manevră a „agenturilor”. Altminteri, sunt sigur că nu doar barba se poartă şi dincoace şi dincolo de graniţa care separă lumea euroatlantistă de cea euroasiatică, ci şi analize precum cea a domnului Tismăneanu.
  Citez din textul domnului Ganea, în speranţa că dezbaterea va continua:
  „Nu imi este insa deloc clar de ce l-am aseza pe Dughin in panoplia ideologica a Kremlinului. Singurul lucru limpede ca lumina zilei este asezarea confortabila pentru prejudecatile vestice si autohtone a lui Alexander Dughin si, printr-o echivalere care ramane sa fie dovedita, a lui Putin, ca dusmanul simbolic prin excelenta.
  Daca nu ar fi existat, cu siguranta ar fi trebuit inventat, deoarece filozoful rus corespunde de minune imaginii caricatural de dialectica, folosita de propaganda anti-ruseasca.
  Dar, in acelasi timp, luat un pic mai in serios si lasand in spate bufoneriile sale, Dughin ar trebui sa starneasca o reevaluare a presupozitiilor vestice, cat timp discursul si proiectul sau politic isi au radacinile in traditia occidentala si nu in vreo forma de simfonie bizantina sau moscovita. Referintele lui Dughin (Evola, Spengler) nu sunt patristice si nici macar conservatoare.
  Dughin se releva, contrar pretentiilor sale vehemente, in mod absolut ca un intelectual modern, occidentalizat chiar si in retorica, unde, in cel mai bun caz, ignora crestinismul.
  Din interventiile sale publice reiese destul de clar ca pozitia sa fundamentala o reprezina un relativism plasat pe baze guenoniste.
  Se poate comenta indelung pe marginea ideilor sale, insa esential este ca ele se afla in vecinatatea imediata a „atlantismului” pe care il critica. Ecumenismul, statismul, relativismul spiritual, interventiile armate aplaudate de Dughin se regasesc din abundenta in partida euro-atlantica.”

  http://karamazov.ro/index.php/polemici/381-dughin-ex-machina.html

  Bercea, Abraham si rusii. Plus, Calin Georgescu

  Cat priveste apropierea sa de Putin, daca este adevarat, asa cum s-a speculat, ca Dughin a venit in Romania la invitatia lui Calin Georgescu, atunci asistam, de fapt, la o mare gluma proasta.

  http://www.turcescu.ro/2014/06/bercea-abraham-si-rusii-plus-calin-georgescu/

  Pe nenea asta SRI ce ii face? Il protejeaza? Sau il urmareste?

  Guvernul din CROATIA a adoptat un proiect de lege ce instituie UNIUNILE CIVILE pentru HOMOSEXUALI…desi a fost un referendum pe aceasta tema, ignorat, se pare, (parca si in Romania, a fost un referendum, ignorat de palavrament si gio – grupul infractional organizat) si in ciuda Constirutiei…

  http://www.balkaneu.com/same-sex-communities-receive-sort-recognition-law/

  Republica Moldova, Ucraina si Georgia au semnat vineri acordul de liber schimb cu UE. Premierul Leanca: Asocierea la UE si liberul schimb cu CSI nu ar fi incompatibile

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-17562896-republica-moldova-semneaza-vineri-acordul-liber-schimb-premierul-leanca-asocierea-liberul-schimb-csi-nu-incompatibile.htm

  Ii spune cineva ca NU se poate asa ceva?

  Presa rusă a criticat în termeni violenți Acordul de Asociere care urmează să fie semnat, vineri, între Republica Moldova şi Uniunea Europeană. Unele publicaţii ruse vorbesc despre o „acceptare benevolă a sclaviei” şi susțin că acordul „nu este susţinut de majoritatea” cetăţenilor moldoveni.

  Agenţia rusă RIA Novosti, aflată sub controlul regimului Putin, citată de Mediafax, scrie despre presupusele riscuri economice ale semnării Acordului de Asociere şi susține acordul va fi încheiat „împotriva voinţei majorităţii”. Agenția mai scrie că mai multe sondaje de opinie ar arăta că peste 50 la sută dintre cetăţenii Republicii Moldova nu susţin politica proeuropeană a autorităţilor de la Chişinău din cauza riscurilor de ordin economic şi social.

  RIA Novosti aduce în discuție şi poziţia separatiștilor proruși din Găgăuzia și susține că „în februarie, în această regiune autonomă a avut loc un referendum în cadrul căruia 98 la sută dintre locuitori au pledat pentru apropierea de Rusia”. Republica Moldova riscă să piardă locuri pe piaţa muncii din CSI, inclusiv în Rusia, unde s-ar afla între 500 şi 700 de mii de migranţi moldoveni, mai afirmă RIA Novosti.

  RIA Novosti citează și opinia jurnalistului rus, Maksim Şalîghin, care susține că semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană de către Republica Moldova şi Ucraina este „o acceptare benevolă a sclaviei”. Acesta mai acuză că, prin respectarea prevederilor acestui acord, statele și-ar pierde suveranitatea. Nici sperietoarea intereselor României nu lipsește din arsenalul lui Șalîghin; el spune că, întrucât Basarabia a aparținut la un moment dat țării noastre, ar putea apărea anumiţi moştenitori români care să pretindă drepturi de proprietate asupra pământului, locuinţelor sau întreprinderilor din Republica Moldova.

  http://www.romanialibera.ro/actualitate/international/presa-rusa–articole-violente-contra-integrarii-europene-a-moldovei-340877

  Apreciază

 18. geo said, on iunie 28, 2014 at 10:49 pm

  Compania „Air Moldova” anunţă despre anularea curselor către dinspre Moscova pentru 27 iunie, ca rezultat al anulării permisiunii de către autorităţile aviatice ale Federatiei Ruse.
  Astfel, cu câteva ore înainte de decolarea cursei, preconizată pentru ora 7.00, autorităţile aviatice ale Federaţiei Ruse au anunţat că nu permit operarea zborului fără, însă, a oferi vreo explicaţie adiţională.
  În aceste condiţii, compania Air Moldova a fost forţată să se conformeze acestei situații şi a fost nevoită să introducă schimbări în orarul de zbor, prin anularea cursei Chişinău-Moscova, Moscova- Chişinău pentru data de 27 iunie 2014 (cursa de dimineaţă), se arată într-un counicat al companiei.
  Compania „Air Moldova” asigură pasagerii curselor că vor primi integral costul biletelor neutilizate.

  http://democracy.md/?view=articles&id=2251

  Un consilier de rang înalt al preşedintelui rus Vladimir Putin, Serghei Glaziev, a declarat vineri că preşedintele ucrainean prooccidental Petro Poroşenko este un „nazist”, iar semnarea Acordului de Asociere al Ucrainei cu UE este „ilegitimă”.

  Glaziev a făcut această declaraţie înainte de semnarrea acordului. Poroşenko a semnat vineri Acordul de Asociere cu UE în cadrul summitului de la Bruxelles al liderilor celor 28 de state membre, relatează BBC News online.

  http://www.mediafax.ro/externe/consilier-al-lui-putin-porosenko-este-un-nazist-iar-acordul-cu-ue-ilegitim-12845433

  In privinta nu a lui Poro nu cred ca e chiar asa…in schimb ceea ce se petrece la Kiev cu resuscitarea fascismului si nazismului e motiv de ingrijorare reala…

  Apreciază

 19. geo said, on iunie 28, 2014 at 11:47 pm

  Washington Is Beating The War Drums

  https://translate.google.ro/translate?sl=en&tl=ro&js=y&prev=_t&hl=ro&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.paulcraigroberts.org%2F2014%2F06%2F17%2Fwashington-beating-war-drums-paul-craig-roberts%2F&edit-text=

  Cold War Renewed With A Vengeance While Washington Again Lies

  https://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&tl=ro&u=http%3A%2F%2Fwww.paulcraigroberts.org%2F2014%2F06%2F28%2Fcold-war-renewed-vengeance-washington-lies-paul-craig-roberts%2F

  Dezintegrarea Ucrainei este inevitabilă

  http://translate.yandex.net/tr-url/ru-ro.en/3rm.info/48241-raspad-ukrainy-neizbezhen.html

  Ministrul economiei din Ucraina: un Acord cu UE amenință Ucraina pierderea totală a industriei construcțiilor de mașini

  http://translate.yandex.net/tr-url/ru-ro.en/3rm.info/48274-ministr-ekonomiki-ukrainy-soglashenie-s-es-grozit-ukraine-polnoy-poterey-otrasli-mashinostroeniya.html

  SUA vrea energiei nucleare în Ucraina: unitati la nivel national de alimentare de urgență sunt dezactivate

  https://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=ru&tl=ro&u=3rm.info%2F48263-ssha-dobivayut-yadernuyu-energetiku-ukrainy-po-vsey-strane-avariyno-otklyuchayutsya-energobloki.html

  Parada de homosexuali în semn de solidaritate cu naziști Ucraina

  http://translate.yandex.net/tr-url/ru-ro.en/3rm.info/48257-parad-pederastov-v-znako-solidarnosti-s-nacistami-ukrainy.html

  În Rusia, în 2015 va exista identitate electronic

  https://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=ru&tl=ro&u=http%3A%2F%2Fwww.gazeta.ru%2Fsocial%2Fnews%2F2014%2F06%2F27%2Fn_6264049.shtml

  https://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=ru&tl=ro&u=http%3A%2F%2Fwww.pravda.ru%2Fnews%2Fsociety%2F27-06-2014%2F1213847-pasport-0%2F

  În zona martori Golyanovo fotografiat obiect încalcă legile fizicii. Vă rugăm să Videolyubitel uitam la luna. Apoi, atenția sa a fost atrasă de un avion, și apoi alături de planul apărut lucru mare și negru. El sa mutat prea repede și rapid schimbat calea de mișcare. În conformitate cu contururile sale, cum ar fi un balon stratosferic, dar un minut mai târziu, el a început să fie împărțit în patru părți, care sunt apoi împrăștiate în direcții diferite, și a dispărut în cer. Rame Golyanovskie studia experți în aviație și astronautică. Armata a refuzat să comenteze incidentul.

  Sa fie o drona? Dar cum de poate sa isi schimbe forma???

  Apreciază

 20. geo said, on iunie 28, 2014 at 11:56 pm

  Eminescu a fost arestat de conjuratia austro-ungara pe 28 iunie 1883, pe cand incerca sa ia legatura cu emisarul SUA in Balcani, Eugene Schuyler. STUDII

  http://www.ziaristionline.ro/2014/06/28/eminescu-a-fost-arestat-de-conjuratia-austro-ungara-pe-28-iunie-1883-cand-incerca-sa-ia-legatura-cu-emisarul-sua-pe-balcani-eugene-schuyler-studii/

  Controversele arestarii lui Eminescu in ultima sa zi de la ziarul Timpul: 28 iunie 1883. Nae Georgescu: Cele trei arestari ale lui Eminescu. DOCUMENTE

  http://www.ziaristionline.ro/2011/06/28/controversele-arestarii-lui-eminescu-in-ultima-sa-zi-de-la-ziarul-timpul-28-iunie-1883-nae-georgescu-cele-trei-arestari-ale-lui-eminescu-documente/

  Ultimatul sovietic din 26 iunie 1940 urmat de ocuparea Basarabiei si Bucovinei – Document

  http://basarabia-bucovina.info/2012/01/14/ultimatul-sovietic-din-26-iunie-1940-urmat-de-ocuparea-basarabiei-si-bucovinei/

  Preoţii şi călugării, primi arestaţi şi ucişi de NKVD în Basarabia dupa ocupaţia sovietică de la 28 iunie 1940

  http://www.marturisitorii.ro/2014/06/28/preotii-si-calugarii-primi-arestati-si-ucisi-de-nkvd-in-basarabia-dupa-ocupatia-sovietica-de-la-28-iunie-1940/

  http://adevarul.ro/moldova/politica/arhivele-comunismului-preoti-basarabeni-arestati-anul-1940-1_531ee3270d133766a8cd46b7/index.html

  Apreciază

 21. Guillaume said, on iunie 29, 2014 at 12:49 am

  Pe langa demisie mai trebuie si o ghilotina in Pta Victoriei, doar pt guvernanti si administratie. Restul as fost spus, si…nici nu trebuie discutat. Oricum, e o actiune imposibila….Nici in China nu reusesc asta desi se incearca de ani de zile…iar daca computerul va dispare, atunci cărările intre case se vor face din nou… am trecut si de comunism, vom trece si de europenism…

  Apreciază

 22. Graiul Ortodox said, on iunie 29, 2014 at 1:42 am

  APOSTOLUL PAVEL de pururea-pomenitul Arhimandrit Marcu Manolis
  https://graiulortodox.wordpress.com/2014/06/28/apostolul-pavel-de-pururea-pomenitul-arhimandrit-marcu-manolis/

  Apreciază

 23. aniush said, on iunie 29, 2014 at 4:25 am

  set,
  Si ce legatura are planta respectiva (moringa olefeira sau cum s-o chema) cu vremurile tulburi? E o planta cu actiune terapeutica si potential nutritiv probabil. Sunt multe pe pamant cu fel de fel de proprietati, dar nu vad legatura dintre ele si vremurile pe care le traim. Parerea mea e ca ar trebui sa ne ingrijoreze alte lucruri, nu o planta. Inseamna ca noi nu suntem limpezi.

  Apreciază

 24. […] SRI vrea sa intre legal in calculatoarele noastre si impune “inmatricularea” tuturor dispozitive… […]

  Apreciază

 25. […] SRI vrea sa intre legal in calculatoarele noastre si impune “inmatricularea” tuturor dispozitive… […]

  Apreciază

 26. […] SRI vrea sa intre legal in calculatoarele noastre si impune “inmatricularea” tuturor dispozitive… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: