SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (2007): Parintele VASILE NOVIKOV si DEMONIZATII. Despre pasapoarte biometrice, CNP, semnul fiarei si antihrist

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 26, 2014

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. zcalin said, on noiembrie 26, 2014 at 10:35 am

    ar fi bine sa vi-l downloadati filmuletul … probabil va disparea si acesta in curand , pe motivul ca indeamna la ura si incalca valorile democratice

    Apreciază

    • nimeni said, on noiembrie 26, 2014 at 8:32 pm

      Asta e oare filmul original? La min 1:45:19 parintele spune ceva despre pasapoarte in timp ce o femeie demonizata se zbate pe jos si probabil il contrazice la ceea ce spune. Daca stie cineva rusa si ar putea sa-l traduca, ne-ar fi foarte folositor, tuturor.

      Apreciază

      • nimeni said, on noiembrie 26, 2014 at 8:33 pm

        Apreciază

      • nimeni said, on noiembrie 26, 2014 at 8:56 pm

        Al treilea film este cel original, cel cu predica din 2007 in care demonii din oameni urla impotriva parintelui. Filmul are vreo doua ore si ceva

        M-am straduit sa trimit linkul si nu a mers direct la filmul vizat. Urmariti filmulet cu filmulet pana ajungeti la predica integrala din 2007 a parintelui Vasile Novikov.Spune multe despre pasapoarte dar eu nu stiu limba rusa.

        Apreciază

      • valentin said, on noiembrie 26, 2014 at 10:58 pm

        daca vrei un film din lista copiaza linkul pana la watch?v=WI3Z9lnx4dc

        Apreciază

  2. Tamplaru' said, on noiembrie 26, 2014 at 11:17 am

    Am observat ca filmuletul care s-a sters era de o ora si ceva. Asa este? sau acesta este cel care s-a sters. Daca era mai mare nu mai are nimeni varianta completa?
    Si dupa cum spune zcalin … ar fi bine sa le downloadati ca nu se stie daca vor mai fi.
    Cine nu prea se pricepe poate folosi http://en.savefrom.net/ si puneti acolo sus adresa si dati download si alegeti din lista mp4.

    Apreciază

  3. john said, on noiembrie 26, 2014 at 6:03 pm

    Spre contro total:
    Comisia de Tehnologia Informațiilor și Comunicații din cadrul Camerei Deputaților a dezbatut ieri un proiect de lege care sa reglementeze folosirea Internetului in România, in baza acestei legi, libertatea de exprimare a cetatenilor urmeaza a fi ingradita, activitatea pe net cenzurata, iar userii vor fi urmariti mai dihai decat Securitatea lui Ceausescu. de altfel, SRI ar urma sa tina sub supraveghere tate aceste actiuni de pe Internet, iar in plus sa foloseasca binecunoscutele tactici de manipulare, suveicile informare-dezinformare, folosind userii ca o masa compacta de manevra.

    http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/scandal-imens-sri-vrea-o-lege-care-sa-controleze-in-totalitate-internetul-video-135560

    http://www.apador.org/parlamentul-ne-leaga-computerele-direct-la-serverele-serviciilor-secrete/

    Portofelul electronic pentru alimente pentru salariați
    http://bit.ly/15qb4O2

    Ce date va conține dosarul electronic de sănătate și cine îl va putea accesa?
    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Sanatate/Ce+date+va+contine+dosarul+electronic+de+sanatate+si+cine+il+va+

    Tocmai am refuzat cardul de sanatate in Germania,iar la sosirea in Tara „ma astepta „avizul de la posta sa merg sa-mi ridic cardul de sanatate de aici,Sper sa nu am nevoie de acest suport pt a beneficia de servicii medicale,

    Apreciază

  4. energein7 said, on noiembrie 26, 2014 at 8:30 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  5. scortisoara said, on noiembrie 26, 2014 at 11:31 pm

    http://www.manastirea-amd.ro/extras-din-predica-preasfintitului-flavian-ilfoveanul-referitor-la-cardurile-de-sanatate.html

    [ Duminica (Duminica a XIX-a dupa Rusalii) trecuta in cuvantul de invatatura rostit de Preasfintitul Flavian Ilfoveanul la manastirea noastra, preasfintia sa a facut referiri si la noul Card de sanatate pe care autoritatile au inceput sa-l distribuie populatiei. Iata cateva dintre ideile importante expuse de sfintia sa referitoare la acest card de sanatate:
    „Omul nu mai are pret in ziua de astazi mai ales dupa aceste evenimente mondiale, departe de mine de a face politica sau a pune in tema pe cineva ca sa fie rebel, nicicum. Dar sa va pun in tema cu ceea ce se petrece. Lumea are multe dedesubturi si acele mizerii cauta sa le acopere cat mai mult sa nu rasufle, eventual sa le cosmetizeze ca sa fie vandabile. Am fost intrebat, pentru ca sunt in voga lucrurile acestea, multi, ce sa faca cu acele carduri de sanatate.
    Nu ma rusinez, nici temere nu am, nu mi-a venit si nici nu as vrea sa-mi vina, EU NU VOI LUA si sa motivez de ce: este un punct acolo, donarea de organe si mi-am pus intrebarea de ce? Omul nu este piesa de schimb, viata nu mi-ai dat-o tu acel care ai scris sau propovaduiesti aceste lucruri. Viata este a mea si nu este a ta. Este in custodie data mie de Dumnezeu si de vreme ce este pacat de moarte de ati lua viata ta, de-a te sinucide si mantuire nu mai ai, fara numai ca nu poti sa intri peste Dumnezeu. Au inceput si vor incepe de acum fel de fel de emisiuni lacrimogene, o sa tremurati de atata binete cata fac oamenii prin transplant de organe. NU UITATI, trebuie sa fie omorat acela, ca atunci sunt cele mai bune organe de luat din cate am inteles ca sa le duca altuia. Cate un muribund care intradevar e intr-o functie vegetativa, nu mai ai ce sa-i faci, ori ca a cazut el, ori ca este indus de catre cei in custodia caruia a fost dat. Sunt organele lui si nu cred ca este tocmai bine.
    Dragi credinciosi, niciodata in istorie nu s-a dezvoltat o industrie mai mare, ascunsa, mizerabila ca donarea de organe.Sa admitem cum cade un tanar in cine stie ce si mai ales acum secera internetul la minte. Victime pe tot mapamondul, victimele internetului, atac la minte, devin legume, devin niste oameni care sunt numai vegetativi. Nu mai ai ce sa-i faci, ia distrus tot bioritmul din el ca nu stie sa-l foloseasca. Si atunci imediat, iata marfa de organe. Tu te duci ca parinte si il predai.
    FITI FOARTE ATENTI. Am gasit in ziar un lucru care este tare dubios. O fi adevarat sau nu, ca mai mint si reporterii. Romania este a treia tara, ganditi-va din lume, care are inregimentat tot omul, sau poate urmeaza sa fie, electronic din punct de vedere medical.Cine credeti ca sunt acele veleitati de tari inaintea Romaniei: Lituania si Singapore care e poate cat un judet. Romania a treia tara din lume, oare de aici nu deducem ca suntem un PASALAC. Oare nu deducem ca suntem un laborator, nu deducem ca suntem un poligon de incercare.
    Departe de mine de a gandi altfel decat sa va pun in tema. Viata nu este a noastra, este data in custodie. In momentul in care vor veni lucrurile care vor fi transante: donarea de organe si eutanasia; atunci tu nu mai esti stapan pe tine. S-a dus un roman, care probabil lucra in Tel-Aviv, a facut o batatura in talpa si s-a dus intr-un spital acolo, si nu este gluma este adevarat, sa dus sa se opereze. L-au operat dar s-a trezit fara tendoanele degetelor de la picioare. Foarte buna operatia, ca sunt in voga acum prelevarea de tendoane, ochi si toate celelalte.
    Sa fiti foarte atenti. Te duci cu o boala care cine stie se poate trata cu un ceai si iesi de acolo cu picioarele inainte cusut la burta si doar carcasa.Fiti foarte atenti, mai mincinos ca diavolul nu este nimeni, el nu se arata niciodata in identitatea sa. Iti vine in chip de inger, iti vine in fel de fel de chipuri, cuceritor, pana musti din momeala. Pescarul pe malul apei nu face zgomot. Dupa ce a muscat din momeala, degeaba il mai blesteama pestele, este in mana lui.
    Fiti foarte atenti dragi credinciosi. Paziti-va sufletul. Indiferent cine ai fi sub soare, trebuie sa treci prin ultima poarta, poarta vietii si acolo vei da fata in fata cu Dumnezeu. CAND DECIDE EL, NU CAND DECIZI TU. Ca daca ar fi dat Dumnezeu in mana omului cheia vietii, acum toti tiranii lumii inca mai traiau si erau in voga. Asa ca a uniformizat cel ce ne-a zidit pe toti oamenii nu contemporani, ci toata istoria. Si nu este al nostru este al Celui de Sus, Aceluia ce ne-a zidit. Fiti foarte atenti, cursele sunt foarte discrete. Acela scapa care este luminat cu poruncile lui Dumnezeu, nu numai sa le citesti, sa le auzi ci sa si le faci. Ca a face ce a spus Mantuitorul in Evanghelia de astazi, greu este.”
    sursa: Preasfintitul Flavian Ilfoveanul, Predica la Evanghelia iubirii vrajmasilor,
    Manastirea Adormirea Maicii Domnului Bucuresti,
    Duminica 29 septembrie / 12 octombrie 2014 ]

    Apreciază

  6. sorina said, on noiembrie 27, 2014 at 11:17 pm

    vedeti si seria de filme sarea pamantului in rusa dar care au fost traduse de curand pe you tube!!!!!!!!!deci cautati sarea pamantului pe youtube.

    Apreciază

  7. […] VIDEO (2007): Parintele VASILE NOVIKOV si DEMONIZATII. Despre pasapoarte biometrice, CNP, semnul fia… […]

    Apreciază

  8. natalia said, on aprilie 22, 2020 at 12:52 am

    Vă mulțumesc că ați tradus îl limba română.
    Să ne păzească Dumnezeu de fiii deavolului care îndeamnă popoarele înspre iad.Amin.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.