SACCSIV – blog ortodox

Promovarea NOII ORDINI MONDIALE si prin jocul CIVILIZATION: BEYOND EARTH

Posted in JOCURI VIDEO, NOUA ORDINE MONDIALA by saccsiv on octombrie 21, 2014

   Iata comentariul cititorului John of Romania postat la articolul FOTO: Celebre MONUMENTE dedicate COPIILOR AVORTATI:

Saccsiv, TREBUIE neaparat sa vezi asta.
Iata filmul de prezentare al noii editii a cunoscutului joc Civilization:

La inceput apar niste (afgani probabil) care sunt dusi la o tabara unde sunt selectati cei care vor fi trimisi intr-o misiune spatiala.
Toti au niste coduri de bare pe mana stanga (sau cipuri tip-tatuaj).

La 1:30 apar 3 preoti ortodocsi, iar cel mai in varsta dintre ei tinea o cruce mare in mana stanga si cu mana dreapta ii binecuvanta pe cei aflati in nava spatiala, inainte de decolare.

La 1:45 apar mai multi angajati ai centrului spanial care folosesc niste monitoare transparente.
Pe monitoare apare un logo masonic, piramida cu un ochi in mijloc.

La 1:47 apare un barbat care are in spate un steag american iar in fata apare acelasi logo masonic auriu.

   Comentariu saccsiv:

   Iata si ce putem citi pe site-ul oficial https://www.civilization.com/en/games/civilization-beyond-earth/

Sid Meier’s Civilization®: Beyond Earth™ is a new science-fiction-themed entry into the award-winning Civilization series. Set in the future, global events have destabilized the world leading to a collapse of modern society, a new world order and an uncertain future for humanity. As the human race struggles to recover, the re-developed nations focus their resources on deep space travel to chart a new beginning for mankind.

Cititi va rog si:

http://en.wikipedia.org/wiki/Civilization:_Beyond_Earth

VIDEO – Deus Ex: HUMAN REVOLUTION. Un joc in care actiunea se petrece intr-un viitor plin de revolte, tehnologie si … corporatii cu simboluri masonice

VIDEO – „Call of Duty: MODERN WARFARE 3”. Jocul ce se vinde mai repede ca „Avatar”. CARE ESTE MOTIVUL SUCCESULUI SAU?

TEST: GameStation Ti-ai vinde sufletul pentru jocuri?
Comentariul zilei (28.01.2010): Promovarea NOII ORDINI MONDIALE prin jocurile video si desenele animate

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Laurentiu said, on octombrie 21, 2014 at 10:46 am

    Chiar ca pe față. La 1:47 din timeline-ul filmuletului, se vede clar (pt o secunda, dupa care au blurat-o) o stema cu simboluri masonice, triunghiul si ochiul…

    Apreciază

  2. Muffin SS said, on octombrie 21, 2014 at 11:38 am

    Asa…si ?! Ce va mira asa? Toate jocurile au ideile astea cu conspiratii, parasirea planei sub o forma sau alta, invazia planetei de diverse fiinte sau entitati, razboiul de exterminare intre pamanteni si diverse rase sau intre alte rase, razbunarea, etc…etc…etc. Toate sentimentele si trairile violente de care sunt oamenii capabili sunt incluse, dezvoltate si promovate in jocurile video. Pentru ca astea incita jucatorii si aduc profituri.

    Intr-adevar, in acest cinematic apare un preot ortodox. E ceva nou dar nu socant – probabil ca au avut anumite motive la baza, care nu tin de teoria conspiratiei – pur si simplu o fi fost cineva in echipa de dezvoltare a conceptului care era familiarizat cu anumite aspecte ale credintei ortodoxe. S-a gandit ca o da „bine” . Apoi poate fi speculat elementul de marketing. Sa nu uitam si altceva, anume ca in contextul actual cu ceea ce se intampla in zona Irak-ului, cu ISIS, islamul este perceput ca o amenintare la adresa „lumii civilizate”, a „crestinatatii”. Bine, puteau pune un episcop catolic care sa dea o binecuvantare. Dar, repet, e posibil sa fie anumite considerente care nu tin de distrugerea ortodoxiei sau altceva de genul acesta. Daca va uitati cu atentie in imaginerea in care apare preotul ortodox, in spate sunt 2 soldati rusi, imbracati in hainele traditionale, de garda. Asadar, putem pune imaginea in legatura cu ideea ca puternica Rusie a trimis si ea in spatiu oameni care sa contribuie la salvarea umanitatii. Evident, vorbim de povestea dezvoltate de autorii jocului…

    Asadar, parerea mea este sa nu va bateti capul prea mult cu treaba asta. Mai degraba scrieti de Hrebenciuc si albia de porci in care se scalda politicienii nostri si perioada sumbra care ne paste decat sa vanati cai verzi pe pereti…care oricum vor exista si vor fi promovati in aceasta lume virtuala a jocurilor video.

    Apreciază

  3. Radu said, on octombrie 21, 2014 at 1:48 pm

    Nu e ceva nou sub soare… cam toate jocurile ati putea zice la fel si Star Trek sau Star Wars se zicea inainte cand au aparut ca promovau discret ideea de noua ordine mondiala sau guvern mondial etc…

    In legatura cu seria Civilization care este foarte cunoscuta si chiar apreciata pentru calitatea strategiilor pe care jucatorul le poate experimenta sau dezvolta nu pot spune decat ca duce mai departe ceea ce in varianta Brave New World Civ 5 au inceput.

    Personal am jucat aceste simulatoare de strategii sunt similare cu sahul sau alte sporturi ale mintii. Sunt interesante din mai multe puncte de vedere chiar daca ne arata si imaginea unui posibil viitor in spatiu asa cum este in ultima versiune de exemplu.

    Intotdeauna trebuie sa fim atenti la orice vedem sau auzim sau cum e cu jocul acesta sau altele sa analizezi sa treci prin filtrul ratiunii.Cine este atent si are si ceva educatie si cultura in spate nu se lasa pacalit de mesajele lor fie discrete si subtile sau mai pe fata.

    Pe 25 Octombrie sambata asta care vine este ziua M.S Regele Mihai I ar fi frumos si onorabil un articol despre el sa fie scris aici. E bine sa stim adevarul despre el si despre ceea ce a fost si astfel sa intelegem mai bine istoria si daca in viitor mai e posibila schimbarea formei de guvernamant a tarii noastre la monarhie constitutionala.

    Apreciază

  4. Radu said, on octombrie 21, 2014 at 2:05 pm

    Logo-ul acela de pe perete cu o culoare aurie dar si de pe monitoare seamana intr-adevar cu un ochi stilizat si o piramida. Pe internet gasiti ceva asemanator la o cautare cu titlul „space program logo” si vedeti mai multe embleme pe sectiunea imagini care se aseamana intr-o oarecare masura. Probabil de aici s-au inspirat sau au avut mai mult ca sigur o echipa profesionista de designeri grafici.

    Apreciază

  5. Muffin SS said, on octombrie 21, 2014 at 2:54 pm

    Aaa..bun.
    Clarificare:
    – cum spuneam, ceea ce e important este sa existe un mesaj articulat pentru a se vedea directia generala. Dupa ceva cautari am vazut ca ai si tag-ul de Jocuri video si acolo sunt cateva exemple, inclusiv cele sugerate de tine. Am citit si ceva comentarii ale altor useri. Asadar sunt comentarii vis a vis de multe jocuri: WOW, COD, Assassins Creed, Starcraft, Max Payne, DeusEx, Modern Warefare. Si astea sunt in topul ultimilor ani la vanzari.
    – am cautat cateva clasamente ale celor mai vandute jocuri si cele mentionate mai sus nu sunt chiar in top 3.
    http://www.gamesindustry.biz/articles/2014-10-16-destiny-ps4-lead-sales-boost-for-us-games-biz-in-sept-npd
    http://www.thefiscaltimes.com/Media/Slideshow/2013/12/13/10-Bestselling-Video-Games-2013?page=9
    http://www.videogamesblogger.com/2014/02/15/top-10-best-selling-games-of-january-2014-usa.htm
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_video_games
    Asadar, trebuie o analiza mai amanuntita pentru a vedea cat de cumparate sunt aceste jocuri intr-adevar si de ce nu, ce categorii de varste le cumpara. Stiu ca COD sau MWF sau Starcraft sau altele au incasari de zeci, sute de milioane de euro/dolari. Deci situatia din punctul de vedere al vanzarilor nu e foarte clara vis vis de raportul unitati vandute vs incasari generale.

    Spun aceste lucruri pentru ca numai asa putem avea imginea de ansamblu asupra acestei probleme.
    Nu sunt de acord cu generalizarile, fara o fundamentare serioasa.
    Sunt de acord ca jocuriloe provoaca dependenta, iar efectele jocurilor video violente sunt cu atat mai nocive (n.b.- foarte bine ca s-au mentionat cartile domnului Virgiliu Gheorghe):Am trait-o chiar eu acum ceva vreme.

    Apoi, vorbim aici de mai multe componente : violenta, simbolurile masonice / ezoterice, povestea jocului, modul de realizare. Care dintre acestea si in ce masura influenteaza cel mai mult un comportament deviant ? E cineva care coordoneaza un efort intr-o anumita directie la nivelul intregii industrii de gamming ? Cu ce scop ? Cum ? Influenteaza intr-adevar unele simboluri din povestea jocului un anumit comportament ? Sau povestea in ansamblu ? Sau realizare si ceea ce ii propune jocul sa faca jucatorului ?
    (poate unele intrebari par parea retorice, dar analiza merita)

    Asadar, saccsiv nu imi lua in nume de rau intrebarea „Asa…si ?!”

    Da, nu sunt de acord cu unele atitudini si luari de pozitie ale lui saccsiv. Cred ca e extrem desubiectiv in unele privinte. Nu cred ca suporta foarte bine critica directa (nu ma refer la jigniri). Dar fiecare cu ale lui. Per ansamblu consider ca acesta e un site bun – multe materiale de calitate.

    Apreciază

    • aha said, on octombrie 21, 2014 at 9:29 pm

      @ Muffin SS. ai dat acolo niste link-uri cu niste clasamente. dar nu e relevant. pentru ca alea sunt clasamente cu cei care au cumparat jocul „legal” sa zicem. nu cu cei care joaca. cam cum e cu somajul …..esti somer in evidente 9 luni dupa care….cum esti? ca din evidentele lor dispari.
      stiu ca multi, printre care si tu, vi se pare ca daca apare o piramida sau un monstru intr-un joc sau desen animat nu e nicio problema…dar nu e asa. de fapt apar problemele mai incolo, poate si dupa 20-30 de ani. asta e poblema. apare in desen animat un „mic monstrulet” si o ” mica piramida”, mai tarziu, in adolescenta apar niste „inofensive piramide ” si alte semne ( care apar si in desenele animate) iar la tinerete sunt fel de fel de filme cu „zombie” sau filme de groaza sau cu violenta si iar nu ai nicio problema…si vine o zi cand „problema ” se umfla si nu o mai poti stapani pentru ca nu ai fost avertizat si nici nu ai bagat de seama.

      Apreciază

  6. Maxim said, on octombrie 21, 2014 at 9:32 pm

    La min 2,51 tanti aia tinerică e prezentată ca o icoană tipica cu Maica Domnului…manipulare subliminală la maximum…tipic new age

    Apreciază

  7. a said, on octombrie 21, 2014 at 10:41 pm

    a se vedea min 1m47s simbolul stanga sus

    Apreciază

  8. a said, on octombrie 21, 2014 at 10:42 pm

    scuze, dreapta sus

    Apreciază

  9. Ioan said, on octombrie 21, 2014 at 11:25 pm

    Saccsiv, ce parere ai despre Bitcoin?

    Apreciază

  10. […] Promovarea NOII ORDINI MONDIALE si prin jocul CIVILIZATION: BEYOND EARTH […]

    Apreciază

  11. […] Promovarea NOII ORDINI MONDIALE si prin jocul CIVILIZATION: BEYOND EARTH […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.