Saccsiv – Weblog

Nu doar RAZBOIUL va duce la INSCAUNAREA ANTIHRISTULUI. Un paragraf din PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI ne explica ce se petrece in jurul nostru chiar acum …

Posted in Protocoalele inteleptilor Sionului by saccsiv on Octombrie 17, 2014

Aceste măsuri ne vor da putinţa de a nimici încetul cu încetul, pas cu pas, tot ceea ce vom fi fost siliţi să intro­ducem în Constituţiile statelor, înainte de a apuca frânelor puterii; vom trece astfel pe nesimţite la suprimarea oricărei Constituţii, când va fi sosit timpul de a grupa toate guvernele sub autocraţia noastră.

Recunoaşterea autocraţiei noastre poate sosi şi înainte de suprimarea Constituţiei, dacă popoarele, obosite de neorânduielile şi caracterul uşuratic al conducătorilor lor, vor ajunge să strige: „Alungaţi-i şi daţi-ne un rege univer­sal, care să ne poată uni împreună şi să distrugă cauzele neînţelegerilor noastre: graniţele naţiunilor, religiile, calculele statelor; un rege care să ne dea acea pace şi acea odihnă pe care n-o putem obţine de la conducătorii şi reprezentanţii noştri”.

Ştiţi foarte bine că pentru a face posibile asemenea dorinţe, trebuie să tulburăm în mod neîntrerupt, în toate ţările, legăturile dintre popor şi guvern, pentru a ajunge să obosim întreaga lume prin dezbinare, duşmănie, ură şi chiar prin martiriu, foame, răspândirea bolilor, mizerie, -pentru ca creştinii să nu vadă altă scăpare decât de a recurge la suveranitatea noastră absolută şi întreagă.

Dacă dăm popoarelor timp să răsufle, momentul priel­nic nu va sosi poate niciodată.

Cititi va rog mai multe la:

PROTOCOALELE ÎNŢELEPŢILOR SIONULUI

Anunțuri

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. lastunnegru said, on Octombrie 17, 2014 at 5:46 pm

  Miza pt. care Basescu a fost pastrat in functie: cedarea suveranitatii Romaniei pentru UERSS

  Mai exista vreun cititor al acestui blog fan Basescu dupa vizionarea acestui clip video ?

  Apreciază

  • DF said, on Octombrie 17, 2014 at 6:15 pm

   Corect!

   Apreciază

  • aha said, on Octombrie 17, 2014 at 8:15 pm

   corect lastunnegru. uite aici si ceva actual. desi titlul articolului e cel putin jenant (daca stai si privestirespectiva parodie. spune asa:“Uitaţi-vă, râdeţi şi apoi mergeţi la vot ca să nu plângeţi după” pai fac parodie ca toti sunt o apa si un pamant (ceea ce e adevarat) si dupa vin cu titlul asta?

   http://www.gandul.info/stiri/distractis-a-lansat-la-gandul-live-parodia-electorala-mintim-la-fel-uitati-va-radeti-si-apoi-mergeti-la-vot-ca-sa-nu-plangeti-dupa-13401112

   Apreciază

  • safimvigilenti said, on Octombrie 17, 2014 at 8:33 pm

   pai nici pana acum nu era vreunul in afara de radu iacoboaie

   Apreciază

  • radu iacoboaie said, on Octombrie 18, 2014 at 10:21 pm

   Iertare dar filmul arată exact altceva. Arată ura viscerală (gen celei lui Voiculescu și Ponta) împotriva lui Traian Băsescu prin imagini caricaturale și câteva cuvinte, pentru că dânsul s-a pus rău cu doar cu funcționarii corupți și corupția din România (încurajând public libertatea justiției și ridicarea standardului de admitere la numirea magistraților), ci și cu foștii nomenclaturiști și securiști cu gândire comunistă. Întreb și eu. De ce nu s-a făcut un asemenea film la fel de critic împotriva lui Ion Iliescu, care chiar merita acest lucru, implicat în mai multe dosare penale dar nesoluționate?
   Un om cu discernământ și care a analizat cât de cât comunismul sau a trăit în dictatură și a suferit (sunt milioane de români care au suferit pe timpul lui Dej și apoi sub Ceaușescu!) va observa că filmul este conceput expres pentru denigrarea președintelui în exercițiu. Nu este o excepție. Mass media a excelat în ultimii zece ani în deformarea imaginii lui Băsescu și chiar demonizarea acesteia.
   Dar cum rămâne fraților cu discursul dictatorului comunist? Era cumva perfect sau OK? Dar mai întreb: cine sunt cei care ne-au introdus în hora Uniunii Europene din care este aproape imposibil să mai ieși? Traian Băsescu a fost obligat să respecte Tratatele încheiate cu UE, cum este și Tratatul de la Lisabona care prevăd anumite cedări de suveranitate… Credeți că poporul român ar fi putut vota masiv la un posibil referendum pentru ieșirea din UE?
   Un regizor cu talent poate realiza orice film posibil despre orice încercând să convingă prin diverse procedee dar ADEVĂRUL NU TREBUIE ELUDAT PENTRU CĂ EL IESE MEREU LA LUMINĂ…

   Apreciază

   • saccsiv said, on Octombrie 18, 2014 at 10:54 pm

    radu iacoboaie

    Ce zici tu despre Traian Basescu si UE?

    Apreciază

   • radu iacoboaie said, on Octombrie 18, 2014 at 11:49 pm

    saccsiv

    Fii puțin mai explicit. Ce anume vrei să mă întrebi? Ca să știu să răspund la obiect…

    Apreciază

  • radu iacoboaie said, on Octombrie 18, 2014 at 10:25 pm

   Încerci cumva să ne prostești pe toți? Gândim… Deci existăm… Avem dreptul și datoria să gândim… În comunism gândeau alții pentru noi… Exista acel slogan edificator: ,,NOI MUNCIM, NU GÂNDIM!”…

   Apreciază

 2. Gabriel said, on Octombrie 17, 2014 at 6:25 pm

  @lastunnegru, exista… are si blog

  Apreciază

 3. Valentin said, on Octombrie 17, 2014 at 6:41 pm

  nu protocoalele înțelepților lumești conduc lumea. Maica Domnului face minuni și ajutorul ei e și în lumea aceasta.

  Apreciază

 4. Valentin said, on Octombrie 17, 2014 at 6:45 pm

  am mai văzut o procesiune cu Icoana Maicii Domnului – „Umilenie” venită din Rusia și a trecut prin foarte multe locuri de la noi în ultimii ani. Spunea acel om venit de la Moscova – în aceste vremuri Maica Domnului va merge pe pământ, dar fără să își dea toți seama – pentru că va merge în chip de icoană. și sfinții vor fi alături de noi și vor lupta contra puterilor răului să ne ajute pe noi să dobândim Împărăția Cerurilor.

  Apreciază

  • Valentin said, on Octombrie 17, 2014 at 6:54 pm

   el a adus această icoană în bisericile pe stil vechi.

   Apreciază

 5. acadennis said, on Octombrie 17, 2014 at 6:51 pm

  French Report ISIL Leader Mossad Agent

  http://www.veteranstoday.com/2014/08/04/french-report-isil-leader-mossad/

  Apreciază

 6. lorena said, on Octombrie 17, 2014 at 7:25 pm

  Saccsiv,

  Documentar Patimile calugarilor români de pe Muntele Athos

  Apreciază

 7. Arhanghelul said, on Octombrie 17, 2014 at 9:14 pm

  „”Vorba lunga, saracia omului.””

  http://www.youtube.com/watch?v=eKvEVIxeRbw#%5DMiza pt. care Basescu a fost pastrat in functie: cedarea suveranitatii Romaniei pentru UERSS

  http://www.youtube.com/watch?v=3w9Dg47MNsc#%5DSuntem victimele manipulării, în mod special practicată de către media
  ____________________________________________________________
  [b][size=12pt]In trecut[/size][/b]

  http://www.evz.ro/pdl-istul-boldea-ii-vrea-la-inchisoare-pe-ziaristii-care-fac-publice-date-din-dosarele-penale-921.html%5Dhttp://www.evz.ro/pdl-istul-boldea-ii-vrea-la-inchisoare-pe-ziaristii-care-fac-publice-date-din-dosarele-penale-921.html

  [b][size=12pt]In prezent[/size][/b]

  http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/o-lege-impotriva-presei-adoptata-tacit-la-senat–76121.html%5Dhttp://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/o-lege-impotriva-presei-adoptata-tacit-la-senat–76121.html
  ____________________________________________________________
  [b][size=12pt]In viitor?[/size][/b]

  http://antitrend.org/bullshit-politic/animalul-politic%5Dhttp://antitrend.org/bullshit-politic/animalul-politic

  _____________________________________________________________

  „”În sfârsit, s-ar pãrea cã în democratie cel putin individul, încãrcat de atâtea drepturi, trãieste minunat. În realitate însã – si aici stã tragedia finalã a democratiei – individul nu are nici un drept, cãci ne întrebãm: unde este libertatea întrunirilor, unde este libertatea scrisului, unde este libertatea constiintei. El trãieste sub teroare, stare de asediu, cenzurã, cu mii de arestati si cu oameni ucisi pentru credinta lor, ce pa vremea celor mai tirani conducãtori de popoare. Unde este „dreptul multimii suverane” de a decide soarta sa, când întrunirile sunt interzise, iar de la vot zeci de mii e oameni sunt opriti, maltratati, amenintati cu moartea, omorâti. Veti zice:da, dar acestia vor sã schimbe constitutia, sã restrângã libertãtile, sã întroneze altã formã de stat!
  Întreb: poate sustine democratia cã un popor nu e liber si nu-si poate decide singur soarta sa de a-si schimba constitutia, de a-si schimba forma statului, cum vrea el, de a trãi în libertãtile mari sau mici pe care le vrea el?
  Aici e tragedia finalã.
  În realitate, în democratie omul nu are nici un drept. El însã nu si le-a pierdut nici în folosul colectivitãtii nationale, nici în acela al natiunii, ci în folosul unei caste politico-financiare de bancheri si agenti electorali.
  În sfârsit, ultima binefacere pentru individ. Democratia masonicã, printr-o perfidie neasemuitã se transformã în apostol al pãcii pe pãmânt. Dar în acelasi timp proclamã rãzboiul dintre oameni si Dumnezeu. „Pace între oameni” si rãzboire contra lui Dumnezeu.
  Perfidia constã în aceea cã întrebuinteazã cuvintele Mântuitorului: „Pace între oameni”, transformându-se apoi în apostol al „pãcii”, iar pe El condamnându-L siarãtându-L ca vrãjmas al omenirii. Si în fine, perfidia constã în aceea cã prefãcându-se a voi sã apere viata oamenilor, în realitate nu-i duc decât la pierderea vietii. Prefãcându-se cã vor sã-i apere de moartea prin care, nu fac altceva decât ating diavolescul scop, acela de a-i condamna la moarte vesnicã. „”

  Codreanu , „” Pentru Maimute””
  ________________________________________________________________

  http://www.youtube.com/watch?v=YMDALNDiZ8Y#ws%5DJ.F.K.-Discursul care i-a hotarat soarta.FLV

  http://www.youtube.com/watch?v=pdlEjahpyDk#%5DCelebrul discurs al lui Benjamin Freedman

  Apreciază

 8. geo said, on Octombrie 17, 2014 at 11:54 pm

  Buna seara,

  Poland could deport Russian diplomats from the country as a result of the recent scandal alleging a lawyer and senior army officer of spying for Russia, Poland’s Deputy Prime Minister Janusz Piechocinski said Friday.

  http://en.ria.ru/military_news/20141017/194223366/Poland-Could-Deport-Russian-Diplomats-Amid-Spy-Scandal-Polish.html

  Speeches from US presidents have gotten dumber over time

  http://sploid.gizmodo.com/speeches-from-us-presidents-have-gotten-dumber-over-tim-1645083251

  Fearing a possible case of Ebola at the Pentagon, officials have shut down a parking lot and building entrance here after a woman was found “ill and vomiting” Friday morning in the Pentagon parking lot. The woman later said she had “recently visited Africa,” according to one official.

  The woman was found about 9:10am and “out of an abundance of caution” all vehicle and foot traffic was diverted from the South Parking Lot, one of the two largest lots for Pentagon workers. Arlington County Fire Department was notified and the woman has been taken to a medical facility.

  http://www.defenseone.com/threats/2014/10/breaking-ebola-scare-pentagon/96752/#.VEE4Po2prJ4.twitter

  Ethnic cleansing of Poles in Volhynia and Galicia

  Beginning in 1943, the UPA adopted a policy of massacring and expelling the Polish population of Volhynia and Eastern Galicia. The ethnic cleansing operation against the ethnic Polish population began on a large scale in late February of that year and lasted until the end of 1944. In Volhynia deadly acts of aggression, including the mass murder of Poles, occurred throughout 1943 before spreading to eastern Galicia in early 1944. In June 1943, Dmytro Klyachkivsky head-commander of UPA-North made a general decision to exterminate all male Poles living in Volhynia. July 11, 1943, was one of the bloodiest days of the massacres, with UPA units marching from village to village, killing Polish civilians. On that day UPA units surrounded and attacked 99 of Polish villages and settlements in three counties – Kowel, Horochow, and Włodzimierz Wołyński. On the following day fifty additional villages were attacked.

  Between August 21 and 25, 1943, during the Third Convention of the OUN, Roman Shukhevych accepted the „Volhynia stategy,” an operation which aimed at Poles and had been conducted by Dmytro Klyachkivsky.

  The methods used by the Ukrainian nationalists in both Galicia and Volhynia consisted of killing all Poles in the villages, then pillaging the villages and burning them to the ground. Victims, regardless of age or gender, were routinely tortured to death.[citation needed]

  In late 1943 and early 1944, after most Poles of Volhynia had either been murdered or had fled, the killings moved to the neighboring province of Galicia. In March 1944, the main Command of the UPA ordered the ethnic cleansing of all Poles from Galicia. Unlike Volhynia, where Polish villages were destroyed and their inhabitants murdered without warning, Poles in eastern Galicia were sometimes given the choice of fleeing or being killed.

  By the end of summer 1944, mass acts of terror aimed at Poles were taking place in Eastern Galicia to force them to resettle on the western bank of the San river. A popular slogan during the period was „Poles beyond the San”. Ukrainian peasants sometimes joined the UPA in the violence, and large bands of armed marauders, unaffiliated with the UPA, brutalized civilians. In other cases however, Ukrainian civilians took significant steps to protect their Polish neighbors, either hiding them during UPA raids or vouching that the Poles were actually Ukrainians.

  The total number of Poles murdered specifically by UPA is unknown. Estimates of the Polish deaths in Volhynia are over 50,000. The number of UPA victims in Volhynia, Galicia and current Poland combined ranges from 80,000 to 100,000.

  Petro Poroshenko a decree moved the celebration of the Day of defender of the Fatherland from February 23 to October 14, the date of creation of the so-called Ukrainian insurgent army (UPA).

  https://z5h64q92x9.net/tr-url/ru-en.en/www.km.ru/world/2014/10/15/protivostoyanie-na-ukraine-2013-14/749682-avasserman-upa-ne-ukrainskaya-ne-povstanc

  Venezuela’s Maduro: Colombian Paramilitary Devised Serra Assassination, All Killers Identified

  http://venezuelanalysis.com/news/10968

  Latvia and U.S. Play War Games as Tensions with Russia Grow

  http://time.com/3490341/latvia-russia-nato-war-games/

  https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/s720x720/1958558_542781962519885_4235938726389256348_n.jpg?oh=6c9dd4e9792732c6769a03c788d92914&oe=54BA1B5D

  Banderite atocities. Proud of being merciless.

  Preamble: “The March of Heroes”—a torchlight procession of Right Sector activists—took place today in Odessa. It was arranged by two nationalist social and political organisations: Social-Nationalist Assembly (SNA) and the social organisation “Patriot of Ukraine”. They were joined by fighters of the Azov Battalion, who had returned to civilian life from the ATO zone as a result of the recent troop rotation. Azov is staffed by activists of the SNA and, according to the organisers of the march, “it was initially considered a Right Sector battalion.” Right Sector football fans and other “patriotic youth” also participated in the procession. The march has threatened to become the main event in the city of late. A “March of Heroes” was also held in Kiev and Kharkov. It is not yet clear what the consequences are for the residents of those cities. We will probably find out later. However, we take this opportunity to recall some of the “heroic deeds” engraved in the Ukrainian Insurgent Army’s history.

  http://slavyangrad.org/2014/10/14/the-march-of-heroes/

  https://z5h64q92x9.net/tr-url/ru-en.en/topwar.ru/2467-zverstva-banderovcev.html

  Abandoned by Western „Justice”, Novorossiya Must Prosecute War Crimes Alone Since the UN and ICC are doing nothing, Novorossiya must create its own international tribunal to try war crimes suspects

  http://russia-insider.com/en/ukraine_opinion/2014/10/17/11-30-09am/abandoned_western_justice_novorossiya_must_prosecute_war

  “The Roads of Damascus”: How the Elysee manipulated chemical weapons reports

  Scandals mentioned in the French book Les Chemins de Damas (The Roads of Damascus) published a few days ago have begun to unfold, revealing secret events and details about how the French presidency forced the French diplomatic corps and intelligence services to comply with the politically motivated decision to remove Assad, manipulating reports about chemical weapons and the actual strength of the Syrian regime.

  “The Assad regime will not fall and Assad is strong” and will stay in office, was the conviction of Ambassador Chevallier at the time.

  A book published in Paris a few days ago, entitled Les chemins de Damas, Le dossier noir de la relation franco-syrienne (The Roads of Damascus, the black dossier of Franco-Syrian relations) by French journalists Georges Malbrunot and Christian Chesnot, has revealed a treasure trove of information regarding the secret background of the relationship between Paris and Damascus for the past 40 years. The investigative book contains information and interviews with figures closely involved in the Syrian dossier, from the 1980s to the present day.

  http://english.al-akhbar.com/node/21987

  Why Ukrainian fascists were defeated in Donbass, watch video

  Kiev junta and their masters from USA and EU explain their loss in former East of Ukraine by „Russian aggression”. They don’t want to admit that Ukrainian fascists and mercenaries trained by US-NATO were defeat by local citizens. They can’t to admit that troops of Kiev junta often run away hurry from battlefields and left vehicles and ammunition.
  I want to remind how invade of Kiev junta to Donetsk and Lugansk republic began. In video below you can to see how unarmed citizens of village Rodinskoye caught tank T-64 of Kiev junta. It happened at 14th April, this tank was in its way to city Slavyansk. Village Rodinskoye located near city Krasnoarmeysk of Donetsk republic. This village in occupied territory of Donetsk republic now.

  Strelkov’s reply to Khodorkovskiy (fragment)

  … This war is being waged against Russia, and against Ukraine. Those heroes, who stood up to defend the Russian World, who are fighting in Novorossiya, did not want this war. They strived for peace. But freedom and dignity cannot be the price for peace. In conditions of the neo-Nazi junta ruling in Kiev, the junta which had been lifted to power by you masters, Mr Khodorkovkiy, the one you personally supported, life is not life, and peace is not peace. And the Russians in the Crimea and the Russians in the Novorossiya rebelled for freedom and justice, for the right to their own ethnic development, for their own language and culture. This is a war against war. Your calls for peace are not only hypocritical, they are treacherous. As the rest of what you do, I have to say. Simply we are on the opposite sides of the front, and your words sound to me who had taken an active part in hostilities in Novorossiya as the calls from the enemy side: “Russian, surrender! There will be peace! You’ve been fooled!” There is only one answer to that in combat. You can guess what it is. Russia’s problem today does not lie in the fact that the war is a “driver” for Russia (according to you). On the contrary, Putin does everything possible to avoid “big” war (a small war had already been ignited by the USA with the hands of Kiev and is raving and taking dozens of lives daily). To reproach Russian authorities of the fact that they do not leave the Russian World to the mercy of fate is sacrilegious. By persisting in this rhetoric, you are gaining support of the pro-Western comprador elites, who are regularly gathering for the anti-Russian “Peace Marches”.

  Nearly 100 captured Nazi Guardsmen are making clean-up operation in Ilovaysk

  Kiev junta artillery hit the their soldiers who tried to attack Donetsk airport

  Kiev junta artillery shelled their own advancing troops, as a result of this „friendly fire” Ukrainian column was defeated and retreated from the airport. On the runway were left few dozen corpses military of Kiev junta.

  About the death of large group Ukrainian fascists who attacked the terminal of the airport in Donetsk and died because of shelling of own artillery, was reported in the headquarters of the army of the DPR.

  On the eve the Kiev junta troops launched a massive attack on the so-called new terminal of Donetsk airport. From the village Peski to the airport runway came convoy of armored vehicles and about a one hundred and half of people. We opened fire on them, and then began shelling artillery of Kiev junta – said the representative of the Army Staff of the DPR.

  Alexander Zakharchenko, Prime-Minister of Donetsk republic: „We going to regain all occupied territory of former Donetsk region”

  Donetsk republic is not going to recognize the law „On the special circumstances of local government in certain areas of Donetsk and Lugansk regions,” its signing – it is an internal affair of Ukraine and Donbass does not concern, stated Alexander Zakharchenko, Prime Minister of the Donetsk People’s Republic (DPR).
  „Ukraine can take any laws, but they do not concern us, we are an independent state, which citizens voted for the independence (in a referendum May 11),” – said Zakharchenko.

  „Kiev still have the illusion that it controls us, but in reality it is not so” – said the leader of the Donetsk republic.

  „There is no separate areas of Donbass „, it is the DPR, which intends to regain all the occupied territory within the borders of the Donetsk region of Ukraine”, – said Zakharchenko.

  The US and Global Wars: Empire or Vampire?

  As this brief survey indicates, US-EU wars have not been instruments of empire-building in the conventional or historical sense. At most they have destroyed some adversaries of empire. But these have been pyrrhic victories. Along with the overthrow of a target regime, the systematic break-up of the state has unleashed powerful chaotic forces, which have doomed any possibility of creating stable neo-colonial regimes capable of controlling their societies and securing opportunities for imperialist enrichment via economic exploitation.

  At most the US overseas wars have secured military outposts, foreign islands in seas of desperate and hostile populations. Imperial wars have provoked continuous underground resistance movements, ethnic civil wars and violent terrorist organizations which threaten ‘blowback’ on the imperial center.

  The US and EU’s easy annexations of the ex-communist countries, usually via the stage-managed ballot-box or ‘color revolutions’, led to the take-over of great national wealth and skilled labor. However, Euro-American empires bloody campaigns to invade and conquer the Middle East, South Asia, North Africa and the Caucuses have created nightmarish ‘failed states’ – continuously draining imperial coffers and leading to a state of permanent occupation and warfare.

  The bloodless takeover of the Eastern European satellites with their accommodating, corrupt elites has ended. The 21st century reliance on militarist strategies contrasts sharply with the successful multi-pronged colonial expansions of the 19th – 20th century, where economic penetration and large scale economic development accompanied military intervention and political change.

  Today’s imperial wars cause economic decay and misery within the domestic economy, as well as perpetual wars abroad, an unsustainable drain. The current US/EU military expansion into Ukraine, the encirclement of Russia, NATO missiles aimed at the very heart of a major nuclear power and the economic sanctions may lead to a global nuclear war, which may indeed put an end to militarist empire-building… and the rest of humanity.

  http://www.vineyardsaker.co.nz/2014/10/18/the-us-and-global-wars-empire-or-vampire-by-james-petras/#more-980

  After repelling ISIL, PKK fighters are the new heroes of Kurdistan

  http://america.aljazeera.com/articles/2014/10/17/pkk-s-rise-in-iraqikurdistan.html

  Islamic State conflict: Battle for Kobane continues

  http://www.bbc.com/news/world-middle-east-29660596

  ‘If the West wants to defeat ‘IS’ it will have to help us’

  Besieged and under attack, the Syrian enclave of Kobani is hanging on due to the joint action of US airstrikes and the resistance of the Kurdish YPG (People’s Protection Units). DW spoke to YPG spokesman Redur Xelil.

  http://www.dw.de/if-the-west-wants-to-defeat-is-it-will-have-to-help-us/a-18000926

  Joining Islamic State is about ‘sex and aggression,’ not religion

  http://blogs.reuters.com/great-debate/2014/10/16/joining-islamic-state-is-about-sex-and-aggression-not-religion/

  Islamic State: What has Kobane battle taught us?

  http://www.bbc.com/news/world-middle-east-29650588

  ISIS Is Using Its Captured Iraqi Weapons Against the Kurds in Syria

  http://www.vice.com/en_uk/read/ISIS-syria-kurds-kobane-rojava-war

  Turkey has failed Kobani, Kurds

  http://kurdishquestion.com/kurdistan/west-kurdistan/turkey-has-failed-kobani-kurds/316-turkey-has-failed-kobani-kurds.html

  Islamic State Officially Admits to Enslaving Yazidi Women

  http://www.joshualandis.com/blog/islamic-state-officially-admits-to-enslaving-yazidi-women/

  They are trying to control your dreams

  http://fm4.orf.at/stories/1747904/

  Every day we are killing them and seizing their weapons. There is now a clean-up operation going on in Kobanê

  In the last week in particular Kobanê has become a graveyard for ISIS.

  http://en.firatajans.com/news/news/ypg-kobane-commander-we-are-close-to-victory.htm?utm_content=bufferf6601&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer#.VEDft6v0JLw.facebook

  The Battle For Kobani

  ISIS and the battle for control of the Syrian town of Kobani. The Kurds have it. ISIS wants it. The US is bombing. We’ll look at the lessons of the battle for Kobani.
  Kurds in Turkey look over the border with Syria toward the embattled town of Kobani. (David Takaki / Twitter)

  Kurds in Turkey look over the border with Syria toward the embattled town of Kobani. (David Takaki / Twitter)

  If one little town can tell a big story about American strategy and the Islamic State it may be Kobani. Desert and fields around a spray of white houses, schools, buildings, in northern Syria, hard against the Turkish border. For ten days, ISIS has been battling toward the town and its desperate Syrian-Kurdish defenders. Refugees, fleeing. Turkish Kurds watching from hillsides across the border, cut off. American planes hitting ISIS tanks and guns. But ISIS keeps coming. A slaughter is feared. The tangle of interests is fierce. This hour, On Point: the US, ISIS, and the battle for Kobani.

  http://onpoint.wbur.org/2014/10/02/syria-iraq-isis-kobani-attack

  Kobani key to US strategy against Islamic State

  WASHINGTON (AP) – Dusty and remote, the Syrian city of Kobani has become an unlikely spoil in the war against Islamic State militants – and far more of a strategic prize than the United States wants to admit.

  Perched on Turkey’s border, the city of about 60,000 has been besieged for weeks by IS fighters. Kobani is now a ghost town: the U.N. estimates that fewer than 700 of its residents remain as its people flee to safety in Turkey.

  The Obama administration has declared Kobani a humanitarian disaster, but not a factor in the overall strategy to defeat the Islamic State group.

  „Kobani does not define the strategy of the coalition with respect to Daesh,” Secretary of State John Kerry told reporters in Cairo earlier this week, using an Arabic acronym for the Islamic State group. „Kobani is one community, and it’s a tragedy what is happening there, and we don’t diminish that.” But, Kerry said, the primary U.S. military focus is in neighboring Iraq.

  But this week, the U.S. dramatically upped its air power strikes against IS in and around Kobani, including 53 strikes over the last three days alone. Several hundred IS fighters were killed, the Pentagon said.

  Now, the U.S. cannot afford to lose Kobani, said Robert Ford, the former U.S. ambassador to Syria. That means the city’s fate is tied, in part at least, to the success of the U.S.-led strategy against the Islamic State.

  „The most important thing about Kobani now is that if it falls to the Islamic State, it would be seen as a defeat for the Americans, and thus would touch on the credibility of the American policy to contain and degrade the Islamic State,” said Ford, now at the Middle East Institute in Washington.

  „We have made a real effort to help the defenders in Kobani by targeting various Islamic State assets,” he said. „And if it falls nonetheless, then it makes it looks like the U.S. military couldn’t contain that, and that’s how it would be seen in the region.”

  Said Navy Rear Adm. John Kirby, the Pentagon’s spokesman on Thursday: „We never said Kobani didn’t matter.”

  http://m.apnews.com/ap/db_289563/contentdetail.htm?contentguid=TCpqEIZg

  Syrian Kurds seeking unity in face of ISIS threat

  http://rudaw.net/english/interview/17102014

  http://newzcard.com/card/D6WSUG/kurdish-peoples-protection-units-ypg-forces-are-seen-on-the-photograph-of-ayn-al-arab-kobani-city-of%28D6WSUG%29

  http://wilsonquarterly.com/stories/the-faces-of-kurdistan/

  U.S. pounds Islamic State in Kobane, seeking a propaganda and a military win

  http://linkis.com/wapo.st/Voy64

  ‘We’ve reduced ISIS to just two pockets of hold-outs’ boast Kurds after bloody fightback to stop fanatics taking control of border town of Kobane Remarkable fightback by Kurdish troops forces ISIS militants out of Kobane
  Assisted by U.S. and Arab airstrikes, Kurds are reclaiming the besieged city Sustained bombing raids have killed scores of militants over the past week Now ISIS only has two small pockets of resistance in the east of the city

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2796913/we-ve-reduced-isis-just-two-pockets-hold-outs-boast-kurds-bloody-fightback-stop-fanatics-taking-control-border-town-kobane.html?ito=social-twitter_mailonline

  Kobane never fell; but some states did…

  http://kurdishquestion.com/kurdistan/west-kurdistan/kobane-never-fell-but-some-states-did/317-kobane-never-fell-but-some-states-did.html

  Kurdish official: ISIS and their flag gone from Kobane

  http://rudaw.net/english/middleeast/syria/17102014

  The Resistance of Kobane will Triumph Over Tyranny

  http://kurdishquestion.com/kurdistan/pik-the-resistance-of-kobane-will-triumph-over-tyranny/315-pik-the-resistance-of-kobane-will-triumph-over-tyranny.html

  “Turkey fears nothing so much as having strong Kurds as its neighbors,” Christian Buttkereit.

  http://www.nytimes.com/2014/10/17/world/europe/kurds-stuck-between-foes-once-again.html?_r=0

  Apreciază

 9. Ionut said, on Octombrie 19, 2014 at 1:15 am

  Morala : sa nu ne punem nadejdea in „izbavitori” lumesti.

  Apreciat de 1 persoană

 10. lastunnegru said, on Octombrie 19, 2014 at 8:25 am

  Radu Iacoboaie

  Da ai dreptate cu un lucru in acel clip pus de mine cu partea cu caricatura care este smintitoare, gresita si necrestina si cu caterinca facuta pe seama lui Basescu. Pentru asta imi cer iertare lui Saccsiv, cititorilor blogului saccsiv si tie Radu Iacoboaie. Dar partea in care Traian Basescu zice de cedarea suveranitati Romaniei catre UE mi se pare foarte grava.

  Apreciază

 11. mihai said, on Octombrie 20, 2014 at 9:44 am

  acestia merg pe premiza dezbina si cucereste, antihristul are deja pregatit terenul insa mai sunt unele retusuri de facut, precum: reconstructia templului, izbucnirea celui deal lll-lea razboi mondial, si nu in ultimul rind pecetluirea finala, mai vedem cum vaticanul ai face deja propaganda

  Apreciat de 1 persoană

 12. […] Nu doar RAZBOIUL va duce la INSCAUNAREA ANTIHRISTULUI. Un paragraf din PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIO… […]

  Apreciază

 13. […] Nu doar RAZBOIUL va duce la INSCAUNAREA ANTIHRISTULUI. Un paragraf din PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIO… […]

  Apreciază

 14. […] Nu doar RAZBOIUL va duce la INSCAUNAREA ANTIHRISTULUI. Un paragraf din PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIO… […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: