SACCSIV – blog ortodox

Comentariul zilei (02.06.2014): CHEMTRAILS – RADIATIA ELECTROMAGNETICA – DRACI

Posted in CHEMTRAILS by saccsiv on iunie 2, 2014

Fratele tataia vine cu o completare la articolul Comentariul zilei (29.05.2014): CHEMTRAILS au fost inlocuite cu CHEMBOMBS?:

Asta cu expunerea la radiatiile telefoanelor mobile si in general la undele eletromagnetice am mai adus-o si eu in discutie, dar se pare ca nimeni nu isi formeaza o imagine de ansamblu…imaginea asta de ansamblu am incercat si am tot incercat eu sa mi-o formez in ultima vreme…

Multi afirma pe net ca in prezenta surselor de radiatie eletromagnetica (telefoane mobile, routerere (acces point-uri) WI-FI, turnuri GSM, relee Radio-TV, etc se simt rau…prezinta anumite simptome. Cu toate acestea multi altii nu simt nimic….iar studiile oficiale nu au demonstrat pina acum nimic. Unii zic insa ca aceasta iradiere este cumulativa…la inceput nu vei avea nimic…dar fiind mereu si mereu zi de zi supus la aceste radiatii in cele din urma te vei imbolnavi si tu…

Eu insa am o alta teorie: Si anume ca radiatia electromagnetica ne afecteaza numai si numai in tandem cu chemtrails/chembombs. Adica omul in mod natural este imun la radiatia electromagnetica. Aceasta nu ar trebui sa ne afetecteze in nici un fel…decit eventual daca este atit de intensa incit efectiv sa te prajeasca precum friptura din cuptorul cu microunde..dar chemtrails/chembombs sint folosite pentru a ne otravi cu metale grele. Simptomele date de chemtrails/chembombs sint foarte similare cu cele ale otravirii cu metale grele. Organismul uman se chinuie foarte mult sa elimine aceste toxine…metalele grele se elimina foarte greu din organism fara un pic de ajutor…iar daca otravirea continua organismul pur si simplu nu va avea timp sa elimine aceste toxine. De aceea aceasta otravire CHIAR ESTE CUMULATIVA! Toxinele se acumuleaza si se tot acumuleaza in organism iar tu te vei simti din ce in ce mai rau. Si pina la urma te vor afecta si undele electromagnetice deoarece avind atita metal in noi devenim pur si simplu niste antene care atrag radiatia electromagnetica.

Aceasta este reala explicatie pentru cei care au fost IT-isti s-au jucat cu toate tehnologiile posibile (GSM, WI-FI, 3G, Bluetooth, etc, etc) si nu au avut niciodata nimic din cauza acestora iar dintr-o data au inceput sa se simta rau de cum apropiau telefonul mobil de ureche… Organismul nu a fost saturat cu unde electromagnetice ci cu metale grele… aia este reala explicatie….

Si pentru a complica si mai mult lucrurile….eu pina acum nu am dat decit explicatii in plan lumesc… fizic, dar cum noi sintem crestini stim ca exista si o lume nevazuta… spunea un mare duhovnic cum ca orice lucru are doua-trei explicatii in planuri diferite care sint simultan valabile toate. Si eu sint de acord… de fapt am ajuns la aceasta concluzie cu ceva timp inainte sa aud despre cuvintele acelui Parinte. Deci acestea fiind spuse propun tema de gindire… Ce legatura exista intre Chemtrails (mai nou chembombs), radiatia electromagnetica si draci? Pentru ca eu unul am ajuns la concluzia ca aceasta legatura exista.

54 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Eu insa am o alta teorie: Si anume ca radiatia electromagnetica ne afecteaza numai si numai in tandem cu chemtrails/chembombs. Adica omul in mod natural este imun la radiatia electromagnetica. Aceasta nu ar trebui sa ne afetecteze in nici un fel…decit eventual daca este atit de intensa incit efectiv sa te prajeasca precum friptura din cuptorul cu microunde..dar chemtrails/chembombs sint folosite pentru a ne otravi cu metale grele. Simptomele date de chemtrails/chembombs sint foarte similare cu cele ale otravirii cu metale grele. Organismul uman se chinuie foarte mult sa elimine aceste toxine…metalele grele se elimina foarte greu din organism fara un pic de ajutor…iar daca otravirea continua organismul pur si simplu nu va avea timp sa elimine aceste toxine. De aceea aceasta otravire CHIAR ESTE CUMULATIVA! Toxinele se acumuleaza si se tot acumuleaza in organism iar tu te vei simti din ce in ce mai rau. Si pina la urma te vor afecta si undele electromagnetice deoarece avind atita metal in Citeste mai departe […]

    Apreciază

  2. Ion said, on iunie 2, 2014 at 8:16 pm

    Radiatii electromagnetice puternice se pare ca produc si noile becuri „ecologice” „economice” de fapt pline cu vapori de mercur foarte toxic daca sunt sparte, si mult mai scumpe decat becurile vechi, cu incandescenta. oare cu ce scop suntem obligati sa ne bagam in casa aceste surse de iradiere ? (Nu ati remarcat ? becurile vechi au fost interzise) Oare se mizeaza pe otravirea apelor freatice, in timp, cu metale toxice precum mercurul ? sa aiba asta legatura cu proiectele de privatizare a apei ?

    Apreciază

  3. geo said, on iunie 2, 2014 at 8:52 pm

    efectul de bioacumulatie…

    Apreciază

  4. Gabriel said, on iunie 2, 2014 at 9:26 pm

    Sustin in totalitate ce spune fratele tataia… pot spune ca am „activat” multa vreme in domeniu. Din adolescenta am avut aceasta pasiune a studiului undelor radio. Am construit emitatoare radio cu puteri incepand de la 2-3w pana la 1kw pe frecvente pana la 1.2Ghz adica putin mai sus de frecventele pe care lucreaza telefonia mobila. Am comunicat prin unde radio la distante de sute de kilometrii folosind sisteme radiante (antene) construite de mine. Am avut si experiente neplacute in timpul testelor emitatoarelor de putere in special in zilele de vara in care se adunau pe cer nori de furtuna, adica energie electrostatica. Ca simtome pot enumera dureri de cap, stari de voma si in general stare generala proasta. Pe vremea aia insa nu le luam in seama, mai tarziu mi-am dat seama. Nu intru in detalii tehnice vreau doar sa atrag atentia, dupa studiile pe care le-am facut si eu si dupa ce am mai vorbit si cu alti cunoscatori ca cea mai „periculoasa” gama de frecventa se afla intre 800-900Mhz, adica taman unde lucreaza retelele de telefonie mobila. Mai atrag atentia si asupra tehnologiei Bluetooth care opereaza in jurul frecventei de 2.4Ghz, si in special a faptului ca headsetul prin bluetooth sta tot timpul pe urechea omului in apropierea creierului si emite in permanenta pentru a putea tine legatura cu telefonul care se afla de cele mai multe ori in buzunar. Probabil ati auzit de Montauk New York unde s-au facut teste cu frecvente radio si audio combinate si unde se intamplau tot felul de lucruri bizare, va recomand sa cititi cate ceva http://templulsecretelor.blogspot.ro/2011/06/proiectul-montauk-experimente-in-timp.html
    Si exact ce spunea fratele tataia, acolo au reusit o combinatie intre radiatia electromagnetica si draci. Cat priveste poluarea cu metale grele prin intermediul chemtrails treaba e simpla: stim ca radiatiile electromagnetice isi modifica proprietatile in prezenta metalelor (sunt reflectate de metale, se propaga mai bine in prezenta planurilor metalice cu suprafete cat mai mari, etc). Asadar era nevoie ca in corpurile noastre sa fie „introduse” tot soiul de metale, asta prin intermediul chemtrails. Acum suntem pregatiti, avem de toate in noi, pot porni instalatiile pentru control mental si asa mai departe. Practic, asa cum spunea si tataia suntem niste antene, si cred ca pe aceeasi tehnologie se vor baza si cand vor pecetlui oamenii, practic cipul respectiv va fi precum cartela sim din telefoane iar noi vom fi insasi telefoanele.
    Sa ne rugam la Dumnezeu sa ne dea puterea sa rezistam pana la capat si sa nu cadem.

    Apreciază

  5. geo said, on iunie 2, 2014 at 9:40 pm

    Cât de mult vă place internetul şi cât de siguri vă simţiţi în mediul online? Datele noastre personale, fiecare click, like sau preferinţă pe Facebook sunt atent adunate şi vândute de companii care urmăresc activitatea noastră online. În spatele oricărui site popular există firme care adună urmele pe care le lăsăm, inconştient, pe internet. Totul, în numele marketingului şi al publicităţii. Se numesc „data brokers” – brokeri de date.
    Dincolo de domeniul sofisticat al analizei comportamentului online, România rămâne o ţară în care datele personale sunt vândute pe piaţa neagră. Există sute de anunţuri online cu „baze de date” cu numere de telefon, mailuri sau chiar CNP-uri scoase la vânzare.
    Cine se află în spatele site-urilor când navigăm online şi cine face profit din identitatea utilizatorilor de internet
    Pe internet, într-un singur minut, omenirea generează un munte de informaţii. La fiecare 60 de secunde sunt trimise peste 200 de milioane de emailuri, 72 de ore de imagini video noi sunt încărcate pe Youtube, Google primeşte peste 4 milioane de comenzi de căutare. Milioane de oameni spun ce simt, ce cred, ce gândesc. Această avalanşă de informaţii este numită de specialişti „Big Data” şi a creat o adevărată cursă după profit.
    Cristian Bulumac, reprezentant al Partidului Piraţilor: „Pe măsură ce tehnologia a evoluat, cantitatea de date produse şi care pot fi colectate a crescut exponenţial. Acum nu mai vorbim de megabiţi, de gigabiţi. Vorbim de cantităţi imense care se procesează deja cu supercalculatoare.”
    În spatele acestui fenomen, cei 2,4 miliarde de utilizatori de internet au devenit o „marfă” pe piaţa datelor personale. Numele, adresele de e-mail sau numerele de telefon, – dar şi fiecare like, fiecare accesare de pagină web – toate pot fi analizate de companii şi specialişti în colectarea de informaţii de pe internet. Se numesc „data brokers” – brokeri de date. Adună urmele pe care le lăsăm inconştient pe internet. Totul, în numele marketingului şi al publicităţii.
    Andrei Avădanei, expert securitate IT: „Există multe companii ce doresc să folosească datele acestea în diverse scopuri. De cele mai multe ori se dovedesc a fi companii care strâng datele şi apoi le vând la grămadă pe internet. Cum ar veni, noi suntem un fel de trafic de carne vie, doar că pe internet.”
    Bogdan Manolea, jurist, director executiv Asociaţia pentru Tehnologia Internetului: „Sunt categorii de firme care colectează date pe care noi le facem publice, într-o formă sau alta. (…) Mergând până în categoria de firme care folosesc anumite metode care nu sunt foarte clare – sau poate nu sunt foarte clare pentru utilizatorul de rând – şi prin care poate să obţină informaţii legate de tipologia sau, să zicem, un profil de vizitare a site-urilor de internet.”

    https://ro.stiri.yahoo.com/din-interior-traficanţii-date-personale-cum-se-vinde-233114849.html

    Cine zicea de siguranta datelor din dosarul medical electronic ?

    Apreciază

  6. cosminmatiu said, on iunie 2, 2014 at 9:43 pm

    Radiatiile fiind penetrante in mod normal trec prin organism fara a interactiona dar in momentul in care sunt in organism metale grele interactioneaza cu acestea si probabil afecteaza tesuturile vecine. Nu stiu ce legatura este intre lumea nevazuta si radiatia electromagnetica dar e clar ca odata ce avem o stare de sanatate proasta suntem mai vulnerabili la atacurile diavolilor, mai fara reactie la viitorul ce va aduce cipul implantat, blegi de-a binelea.

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on iunie 2, 2014 at 9:46 pm

      De fapt radiatia interactioneaza in 3 moduri cu materia prin: efect compton, fotoelectric si generare de perechi. Cu alte cuvinte cand da de metale grele apar efecte secundare ce afecteaza materia biologica.

      Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on iunie 5, 2014 at 4:00 pm

      Cine sunt cei care poluează într-un asemenea hal aerul, apa și alimentele? Există o legislație de protejare a mediului…

      Apreciază

  7. Alexandru(Fulger) said, on iunie 2, 2014 at 9:55 pm

    Freemasonry – Marriage Wrecking Ball:

    henrymakow.com/freemasonry-marriage-wrecking-ball.html

    Apreciază

    • Valentin Dorneanu said, on iunie 3, 2014 at 7:50 am

      soțiile sunt marcate de intrarea bărbaților în masonerie
      My husband is my best friend, the love of my life and the ONLY person I have ever trusted in my life. He just joined the masons and all I feel is extreme hurt and betrayal. I thought I could handle it, but I’m having a hard time with this and it shows. I try to be supportive but it’s driving a wedge in a solid relationship. I cannot understand why a „fraternity” that „makes good men in to better men” and is so charitable would be so secret. …

      -Este cazul să spun că sunt preoți în România intrați în masonerie, din păcate oamenii la care te așteptai să aducă valoare societății, creierele, valorile literare, chiar oameni ca daniel ciobotea putea să fie printre preferații mei dacă nu accepta valorile astea masonice – cu ecumenismul și celelalte pentru că ei au talentul pe care-l au, dar sufletul are ceva lipsă de când au intrat in lojile astea. Lipsește Hristos din sufletele lor.

      Apreciază

  8. tataia said, on iunie 2, 2014 at 10:26 pm

    Unu la mina…Mai dati-le incolo de becuri economice/ecologice ca nu sint acelasi lucru…iar radiatia acelora este o picatura intr-un ocean…intr-o lume dominata de retele GSM, retele Wireless, etc, becurile economice sint ultima noastra grija. Pe de alta parte nu esti expus la mercurul din ele decit daca le spargi…te pune cineva sa le spargi? Acelasi lucru se intimpla si cu termometrele medicale asa ca…

    Dar problema este alta. In stomatologie s-au folosit atitea decenii la rind plombe cu amalgam (mercur). Abia de curind au fost scoase din uz…In benzina automobilelor s-a aditivat plumb din nou zeci de ani la rind…s-a scos abia acum de curind…Vaccinurile contin mercur…Observati un tipar? Eu am impresia ca sintem otraviti cu metale grele in mod intentionat…iar daca metodele de mai sus au fost scoase din uz de putin timp asta inseamna cel mai probabil ca au gasit alte metode de a ne „livra” metale grele. Daca ar fi sa ghicesc as zice ca prin mincare apa si aer (chemtrails) ? Probabil chemtrails fiind cea mai eficienta metoda cu putinta.

    Intr-adevar chestia cu privatizarea apei pute rau de tot. Dar de ce sintem otraviti cu metale grele? Nu cumva pentru a ne face mai sensibili la radiatia eletromagnetica? S-au tot experimentat in lumea aceasta arme cu microunde…care prin emiterea unei anumite frecvente te pot face sa simti teama, minie, ura, frica, etc, etc. Oare nu cumva toate releele GSM din lume sint dotate cu aceasta capacitate care probabil va fi si folosita in acele zile de pe urma? Sau oare nu cumva pe alocuri se planteaza antene GSM false care au de fapt cu totul si cu totul alt scop? A verificat oare cineva dintre noi cui apartine fiecare turn GSM in parte (Vodafone, Orange, Cosmote, Digi)?

    Atacurile de panica sint atacuri dracesti. Si totusi de ce sint mai frecvente in cazul in care respectiva persoana a ingerat un tip de mincare, bautura, sau a fost expusa la un nivel ridicat de radiatie eletromagnetica? Aspartamul este un indulcitor artificial care se gaseste in toate bauturile racoritoare de tip „light”, „diet” etc. Nu e vorba ca s-ar putea sa se gaseasca si in cele indulcite cu zahar…Toate mincarurile de la Mac’Donalds contin aspartam…glutamat, etc. De ce unele persoane acuza atacuri de panica dupa consumarea de bauturi indulcite cu aspartam, sau dupa consumarea produselor MacDonald’s? Desigur ca poate exista si o explicatie la nivel material…acei aditivi alimentari declansind ceva in creierul victimei…dar pe de alta parte exista si explicatia la nivel spiritual…nu cumva acele substante ne fac mai vulnerabili in fata fortelor intunericului?

    Sa nu uitam ca folclorul nostru este plin de povesti despre descintece, farmece si vraji facute cu „argintul viu” (mercur). Oare toate acestea sint intimplatoare? Sau exista ceva adevarat in ele? Mercurul este cea mai toxica substanta cu putinta…este cel mai puternic neurotoxic…sau cel putin asa sustine „:stiinta” noastra. NU cumva este mai mult de atit? Nu cumva ne face „porti de intrare” pentru lumea de dincolo? NU cumva persoana care a ingerat mercur va fi mult mai susceptibila la atacurile dracesti?

    De aceea eu am impresia ca otravirea noastra cu metale grele, expunerea la radiatia electromagnetica si fortele intunericului sint chestii strins legate intre ele. Sper sa nu spuneti ca am luat-o razna de tot, ca am luat-o pe urmele lui Bataiosu (oricum pentru multi sint deja de mult nebun de legat…), dar poate totusi exista o explicatie pentru faptul ca nici macar monahii nu se mai pot concentra la rugaciune. Poate exista o expliatie pentru faptul ca ne este din ce in ce mai greu sa rezistam ispitelor. Sa fie oare expunerea mea de mai sus una din explicatiile posibile? Sintem atacati pe toate planurile fratilor iar eu unul am impresia ca nici macar cei din virful piramidei, elita conducatoare nu cunoaste adevarul. Ei sint ghidati in actiunile lor de „sefii secreti” ai extraterestrilor (adica de draci) in incercarea lor de a depopula planeta. Dar si ei la rindul lor sint inselati de cel viclean. Ei urmaresc sa ne omoare, cel viclean sa ne piarda sufletele. Fiecare isi urmareste propriul scop…

    Apreciat de 1 persoană

    • aha said, on iunie 3, 2014 at 12:20 am

      mi-a trecut acum prin minte campaniile alea ca sa nu mai fumam. poate ca e vreo legatura aici. poate fumatul impiedica cumva acumularea chemtrail. sau poate le trebuie organe sanatoase…cine stie? nu am niciun fel de date, doar mi-a trecut prin minte.

      Apreciază

      • tataia said, on iunie 3, 2014 at 3:11 pm

        Am abordat si eu subiectul in trecut si am fost combatut de fratii intru credinta cum ca nu este de demnitatea unui crestin sa fumeze…ca este iarba dracului…etc. Dar nu am sfatuit pe nimeni sa fumeze! Fumatul chiar dauneza sanatatii si in plus de asta este o patima inrobitoare!

        Dar acum sa analizam ceea ce ai spus tu…imi pare chiar plauzibil ca fumatul cumva sa impiedice acumularea de toxine in organism deoarece in general fumatorii cam au tusea cronica de fumator…si aceasta pe linga eliminarea din plamini a gudroanelor continute in tigara ar putea duce si la eliminarea otravurilor pe care le pun astia in chemtrails…Cit despre aia ca le trebuiesc organe sanatoase…nu prea pare plauzibil…insasi chemtrails ne imbolnavesc toate organele, deci putin probabil.

        Dar nu care cumva sa fumati! Pe linga faptul ca nu exista nici o garantie ca fumatul va duce la eliminarea otravurilor plantate de chemtrails in noi, acesta poate chiar agrava efectele chemtrails plus radiatie electromagnetica plus…

        Apreciază

  9. lastunnegru said, on iunie 2, 2014 at 10:40 pm

    off topic

    Petiții către instituțiile statului cu privire la noile acte de identitate ale românilor – 23 de O.N.G-uri semnatare

    http://www.apologeticum.ro/2014/06/petitii-catre-institutiile-statului-cu-privire-la-noile-acte-de-identitate-ale-romanilor-23-de-o-n-g-uri-semnatare/

    Apreciază

  10. Alexandru(Fulger) said, on iunie 2, 2014 at 11:03 pm

    Offtopic: Foarte interesant videoul:

    Apreciază

    • Valentin Dorneanu said, on iunie 3, 2014 at 8:13 am

      este într-adevăr ceva care va imita până la urmă ortodoxia eu așa cred….

      Apreciază

    • Valentin Dorneanu said, on iunie 3, 2014 at 8:43 am

      de papa francisc zic in filmul ăsta ceva de genul – brings healing – aduce vindecare… mai zic și that they may be one.- ca toți să fie una.
      Iar el are această inșelătoare caracteristică ce la sfinți ar fi harismă – de a uni, dar el atrage, nu unește.
      Numai că mai atrage și răul de partea lui – datorită blestemului ce a căzut asupra lui fiind sub anatema sfinților.

      este un duh acolo în lumea catolică ce te farmecă dacă nu crezi în sfinții părinți în totalitate.
      dacă mergi cu sfinții părinți până la un punct – iar acolo unde intervine duhul ăsta lumesc de unitate peste ce au hotărât sfinții o să ți se pară că ai descoperit nu știu ce taine fantastice ale lui Dumnezeu, dar în realitate te lepezi de ortodoxie. te lepezi de Hristos, căzând în înșelare. eu am pățit, acum un an în geneva.

      Apreciază

      • Valentin Dorneanu said, on iunie 3, 2014 at 8:48 am

        imită, dar nu este ortodox, imită pe Hristos, imită mult smerenia, lauda chiar ortodoxia in discursuri…
        Papa Francisc a ținut un discurs despre Ortodoxie
        Bisericile ortodoxe au păstrat o Liturghie care este foarte frumoasă. Noi ne-am pierdut puțin simțul adorării. Acestea Îl cinstesc pe Dumnezeu și Îi cântă cântece de preamărire fără să țină seama de timp.

        Zice despre bisericile ortodoxe ca au pastrat , iar despre ei ca au pierdut – asa este. Au pierdut. Nu stiu ca au pierdut duhul sfant… iar ceea ce e acum poate sa imite f. bine dar nu este Duhul Sfant. E un duh al pierzarii la catolici.

        Apreciază

    • Valentin Dorneanu said, on iunie 3, 2014 at 9:43 am

      e foarte recent, redă ce se întâmplă în lume, amintește chiar de profetul mincinos, lasă de înțeles că ar putea fi chiar papa francisc, dar nu este argumentat cu profețiile sfinților părinți și nu e în Duhul Ortodoxiei

      Apreciază

  11. Bobo said, on iunie 2, 2014 at 11:03 pm

    Cum poate lupta vârful piramidei contra bazei ? Căci sunt direct proporţionale…ce fel de lume vor să moştenească elitele ?

    Apreciază

    • tataia said, on iunie 3, 2014 at 2:38 pm

      Sa inteleg ca esti un sceptic? Este chiar atit de greu de crezut? Nu ai vazut niciodata un om cu stare (vila, jeepan, etc) sa zica despre un boschetar „la ce mai fac si astia umbra pamintului degeaba?”. Extrapoleaza acum putin si imagineaza-ti ce gindeste virful piramidei despre mine…despre tine…etc.

      Apreciază

  12. Radu Humor said, on iunie 2, 2014 at 11:27 pm

    Merita vazut acest video: https://www.youtube.com/watch?v=1tuhsZD1r2E !
    OK ! Si acum daca stim ce a fost …..trebuie sa ne asteptam la povesti mult mai sophisticate ???
    Un fost pilot CIA depune marturie ca niciun avion nu a lovit Turnurile Gemene la 11/09/2001

    Subiectul asa-zisului atac terorist din 11/9 poate este consumat in prezent, dar in timp se dovedeste ca subiect de actualitate, datorita informatiilor care ies la suprafata. Daca dupa consumarea faptelor, in prima luna varianta oficiala parea verosimila, odata cu trecerea timpului si marturii a sute de oameni, precum si analizarea atat de catre specialisti cat si de oameni care doreau sa afle adevarul despre acest eveniment, iese in evidenta faptul ca a fost o operatiune ,,steag fals” orchestrata de catre elita occidentala( SUA, Israel si Arabia Saudita ) cu actorii pe care ai stim cu totii, in scopul declansarii ,,razboiului impotriva terorismului”, in plan extern, iar in plan intern interzicerea si reducerea grava a unor drepturi si libertati individuale esentiale prin semnarea de catre nazistul Bush Jr. a ,,Patriot Act” care incalca grav Constitutia SUA. Scopul general al administratiei Bush Jr. a fost intronarea unei dictaturi fasciste in SUA. Mijloacele folosite parca sunt copie la indigo cu cele folosite de catre Hitler in anii’30 pentru a prelua puterea in Germania, priviti :

    In prezent se ajunge la concluzia ca mijloacele prin care au dus la indeplinire prabusirea si dezintegrarea WTC nu sunt dintre cele clasice cum s-ar crede la prima vedere. Ultima concluzie si cea mai socanta este ca nu s-au folosit nici macar vestitele avioane care au intrat premeditat in cele doua turnuri pilotate de catre niste piloti neexperimentati arabi. Au fost folosite arme si tehnologie ce multi dintre noi nici nu ne imaginam ca ar exista.
    In cele ce urmeaza va redau o marturie de exceptie a unui fost pilot CIA.
    Un fost angajat CIA și pilot civil a jurat intr-o declarație pe propria răspundere, că niciun avion nu a lovit Turnurile Gemene, ca ar fi fost fizic imposibil.
    John Lear, fiul inventatorului Learjet – Bill Lear, a dovedit din experienta sa, ca ar fi fost imposibil fizic ca un Boeing-767, cum ar fi zborurile- AA11 și UA175 sa fi lovit Turnurile Gemene de la 9/11, în special atunci când au fost pilotate de catre piloți neexperimentați.
    El spunea :
    „Nici un Boeing- 767 nu a lovit Turnurile Gemene cum în mod fraudulos au susținut guvernul, mass-media, NIST și contractorii săi, a sustinut în declarația pe propria răspundere.”
    „Astfel de accidente nu au avut loc, deoarece acestea sunt fizic imposibil, cum este descris, din următoarele motive: în cazul UAL 175 care a intrat în turnul de sud, un adevărat Boeing- 767 ar fi început” telescopic „sa se dezintegreze atunci când botul a lovit coloanele de oțel de 14 inch care sunt de 39 de inch ( aprox. 99 cm in diametru ) pe centru.”
    „Coada verticala și orizontala s-ar fi separat instantaneu de aeronava, cand ar fi lovit coloanele de oțel și ar fi căzut la pământ.”
    „Motoarele la impactul cu coloanele de oțel si-ar fi menținut forma lor generală și, fie ar fi căzut la pământ fie ar fi fost recuperate din resturile clădirilor prăbușite.”
    “Niciun Boeing 767 nu ar fi putut atinge o viteză de 540 m/h( aprox.870 Km/h), la 1000 de metri deasupra nivelului mării datorita „vitezei duble parazite”.
    ,,Suprafața fantei motorului nu este conceputa pentru a accepta volumul de aer dens de la acea altitudine și viteză.”- ( Specific ca la altitudinea de 8000-12000 de metri, la care evolueaza aeronavele actuale, aerul este rarefiat, foarte putin dens, care opune o rezistenta minima asupra aeronavei, iar temperatura aerului este de cca. -50 de grade Celsius, n.a.).
    ,,Bucata de fuzelaj extern presupusa ca conține 3 sau 4 decupaje – fereastră este incompatibilă cu un avion care a lovit o coloana din oțel de 14 inch (aprox.35,5 cm), la peste 500 mph. Ar fi fost mototolită.”
    ,,Nici o parte semnificativă a Boeingului 767 sau motorul nu ar fi pătruns în coloanele de oțel de 14 inch dincolo de miezul masiv al turnului fără ca o parte din ele sa nu se identifice la sol.”
    ,,Resturile colapsului ar fi conținut secțiuni masive ale Boeingului 767, inclusiv 3 miezuri de motoare cu o greutate de aproximativ 9000 pounds( aprox.4 tone ,n.a.) bucata, care nu ar fi fost ascunse. Cu toate acestea, nu există nicio dovadă din oricare dintre aceste componente structurale masive la WTC. O astfel de dispariție completă a Boeingului 767 este imposibila.”
    Declarația pe proprie răspundere, din data de 28 ianuarie 2014 face parte dintr-un proces deschis de către Morgan Reynolds, în Statele Unite District Court, Districtul de Sud, New York.
    În martie 2007, Reynolds, un fost economist-sef sub administrația George W. Bush a depus o Cerere de Corectare cu Institutul National de Stiinta si Tehnologie din SUA invocând convingerea că avioane comerciale reale (Boeing) nu au lovit turnurile WTC.
    Deși Miscarea Adevarul despre 9/11 a respins inițial teoria ” nu au existat avioane”, ca prea bizara, după o analiză științifică și rațională, aceasta a devenit o explicație larg acceptată datorita probelor colectate.
    Spre deosebire de orice altă formă de declarații, o declarație pe propria răspundere devine adevăr în drept, în cazul în care aceasta nu este răsturnată. În acest caz guvernul american va fi obligat să admită că varianta oficiala data de Comisia 9/11 este greșită.
    Căpitan în rezervă, fostul pilot CIA in varsta de 65 de ani – care are peste 19.000 de ore de zbor – a atras de asemenea atenția asupra lipsei de experiență a piloților care ar fi zburat cu aeronavele:

    ,,Presupusa coborâre controlata în New York pe o linie relativ dreaptă in curs de un pilot novice, este puțin probabil din cauza dificultății extreme de a controla poziția, rata de coborâre și vitezei de coborâre în parametrii de zbor „controlat”.”

    „Este nevoie de un pilot de înaltă calificare pentru a interpreta” EFIS „( displayurile electronice de zbor ), cu care nici unul dintre piloții hijacker nu ar fi fost familiarizati chiar daca au beneficiat de instruire, și de a folosi controalele sale, inclusiv eleroane, cârma, lifturi, spoilere și drosseli de efect ca să mențină controlul si coborârea.”

    Lear, în conformitate cu declarația sub jurământ, a zburat cu peste 100 de tipuri diferite de avioane în timpul celor 40 de ani de zbor și deține mai multe certificate de aviator FAA decât orice alt pilot FAA certificat. El a zburat in misiuni secrete pentru CIA din Asia de Sud-Est, Europa de Est, Orientul Mijlociu și Africa între 1967 și 1983, apoi a petrecut 17 ani de lucru pentru mai multe companii aeriene de pasageri și de marfă ca căpitan și instructor de zbor.

    El este un membru al http://pilotsfor911truth.org/ care a arătat în mod constant că era imposibil pentru ca acele avioane sa fi lovit Turnurile Gemene în modul în care Comisia 9/11 a sugerat.
    Comisia nu a luat probe de la experți sau piloți atunci când a efectuat investigațiile privind atacurile in 2002-2004.

    sursa : http://neonnettle.com/

    Ideea care se avanseaza acum este ca s-a folosit tehnologie holografica pentru a induce imaginea avioanelor care s-au si vazut la TV cum au intrat cu viteza in cele doua turnuri, iar turnurile au fost lovite cu o arma ( electromagnetica, scalara, cu impuls sau de alt gen necunoscuta noua ), pentru a realiza efectul.
    Priviti urmatorul videoclip si fiti foarte atenti la minutul 16.25 – se vede o silueta a unui obiect zburator care evolueaza pe langa turnuri chiar in momentul impactului. In afara de aceasta, la momentul impactului, chiar inainte ca silueta avionului ( hologramei) sa loveasca turnul se vede un flash de lumina. Acesta patrunde apoi complet in turnul din otel fara sa se dezintegreze nimic din asa-zisul avion, ca si cum ar intra in branza….este contrar oricaror legi ale fizicii clasice…

    Video aici : https://www.youtube.com/watch?v=CUoqwUVOxHE

    In videoclipul urmator priviti la minutul 5 si 11 , dupa ce primul turn este in flacari, apare clar in deplasare spre cel de-al doilea o sfera , poate fi un OZN sau o arma secreta, nimeni nu stie inca dar efectul a fost constatat…

    aici : https://www.youtube.com/watch?v=1tuhsZD1r2E

    Dupa aceasta scurta si nespecialista analiza se poate trage o concluzie. In desfasurarea evenimentului de care am amintit s-au folosit tehnologii care noi oamenii de rand nu avem habar si nici nu le concepem. Acestea sunt detinute de catre cabala pentru a-si duce la indeplinire planurile malefice de sclavizare a omenirii.

    In alta ordine de idei, teama si panica teribila provocata de acel eveniment pe plan mondial a fost majora. Asta s-a si urmarit. In plan subtil, energetic, scaderea frecventei de vibratie a constiintei planetare si se pare deschiderea unui portal energetic negativ pentru influentele reptiliene sau ale altor civilizatii ET negative ( archoni..) cu care cabala conlucreaza in acest plan.

    De ce nu au intervenit civilizatiile ET benefice pentru anihilarea acestui eveniment? Omenirea avea nevoie de acesta, pentru a se TREZI . Efectul, in timp asupra oamenilor a fost exact invers fata de ce preconizase cabala. De la acel moment omenirea se trezeste in masa si acest fapt este incontestabil.

    Mai avem putin ca sa punem capat tuturor planurilor cabalei si sa incepem sa construim o lume dreapta, pozitiva si benefica pentru tot ce exista pe aceasta planeta.

    Apreciază

    • Valentin Dorneanu said, on iunie 3, 2014 at 10:11 am

      mai e interesant că și în filmul postat de Alexandru(Fulger) mai sus este menționat ceva despre world trade center, iar împreună se leagă – apare ideea că un înger a căzut atunci odată cu turnurile gemene și un înger se va ridica – bush îl laudă pe lucifer
      sunt apocaliptice momentele – cel din 11.09.2001 și vizitele astea ale papei corelate cu toate dezastrele de pe glob pe un termen f. scurt.
      dar nu e bine să dau interpretări, sfinții părinți știu cum e cu adevărat înaintea lui Dumnezeu tot ce se întâmplă în lume

      Apreciază

    • timisorean1 said, on iunie 5, 2014 at 7:01 pm

      @Radu Humor

      Ce final de comentariu! Mai citeste cineva pana la capat comentarii? Reptilieni, civilizatii et „negative” care au venit pe pamant prin „poarta” deschisa de 911… De ce nu au intervenit et „pozitivi”? ca sa ne trezim noi si sa punem capat planurilor elitelor si sa incepem sa construim o lume „dreapta, pozitiva si benefica”. Si cat va dura lumea asta noua si benefica? Lasa-ma sa ghicesc… cumva 1000 de ani? 😦

      p.s. o sa intervina la un moment dat si et aia „pozitivi” daca asta astepti

      Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 5, 2014 at 8:02 pm

        timisorean1

        Bravo frate. Acum vazui si eu.

        Frate Radu Humor, ce-i cu teoria asta?

        Apreciază

      • timisorean1 said, on iunie 5, 2014 at 9:03 pm

        Na, imi cer iertare, m-am cam laudat. Nu citesc chiar toate comentariile, cum am si eu timp. Dar asta mi-a atras atentia in prima jumatate, ba chiar mi s-a parut interesant pe unele aspecte tehnice/fizice. Deci se poate ca un comentariu f lung sa scape de filtrul tau sau al cititorilor, mai ales daca e un comentator cunoscut.

        Apreciază

  13. tataia said, on iunie 2, 2014 at 11:34 pm

    http://globalskywatch.com/stories/my-chemtrail-story/story/16-Ailments.html#.U4txMyiCU1I

    http://loveforlife.com.au/content/09/12/27/morgellons-disease-silicone-nanotechnology-it-not-parasite-research-how-polymers-ar

    Doua dintre site-urile de pe care m-am documentat…ar mai fi si multe altele dar nu am salvat linkurile. Sint si americani care au dedicat foarte mult timp studierii fenomenelor „chemtrails” si „morgellons”, dar trebuie sa intelegeti ca americanii au o viziune atee asupra lumii…sau cel putin daca vreunii din ei afirma ca ar crede in Dumnezeu ei nu cred cu adevarat in realitatea vietii de dincolo si a dracilor…asa ca am pornit de la concluziile trase de cei care au cercetat aceste fenomene inaintea mea si am pierdut zile si nopti la rind sa pun toata informatia cap la cap si sa imi formez o imagine de ansamblu…

    Daca veti citi in primul articol veti vedea ca respectiva persoana se plinge de faptul ca apropate toata viata a suferit niste simptome destul de neplacute care au disparut subit atunci cind si-a scos plombele dentare pe baza de amalgam (mercur) doar ca sa reapara citiva ani mai tirziu cind a inceput programul intensiv de spreiere prin chemtrails…iar daca mai toate simptomele de acolo pot fi explicate si lumesc adica „stiintific”, cel insa cu „shifted circadian rithm” adica respectiva persoana se plinge ca atita timp cit a fost otravita cu mercur nu a putut niciodata sa doarma noaptea…ci doar ziua, nu poate fi explicat pe cai logice.

    Sa imi fie iertat dar acest simptom chiar nu poate fi explicat lumeste („stiintific”). Unica explicatie pe care o gasesc eu este ca dracii nu o lasau sa doarma. „Stiinta” chiar ne explica faptul ca somnul este influentat de producerea melatoninei care nu prea se produce atita timp cit vedem lumina zilei….de aceea este destul de greu pentru cei mai multi oameni sa stea treji noaptea si sa doarma ziua.

    Ca o paranteza, pentru ca tot am adus vorba in doua rinduri despre intoxicarea cu mercur datorata plombelor dentare….se pare ca plombele dentare pe baza de amalgam emanau constant vapori de mercur timp de ani si uneori chiar de zeci de ani! Si cind te gindesti cita indoctrinare este pe aceasta lume! Pe vremea cind eram eu mic doar astfel de plombe se foloseau, iar invatatoarea ne trimitea o data pe luna la cabinetul stomatologic sa ne plombam dintii, inca din clasa I ! Pe vremea aceea era gratis…traiasca partidul comunist roman! La un moment dat unul din copii chiar i-a spus invatatoarei cum ca tatal sau i-a spus ca nu are rost sa plombezi niste dinti de lapte intrucit intr-un an doi oricum ii schimba…invatatoarea nici nu a vrut sa auda! A zis ca orice carie trebuie plombata, indiferent ca este dinte de lapte sau definitiv!

    Apreciază

  14. john said, on iunie 3, 2014 at 6:15 am

    Au inceput revoltele,In Europa
    Grecia şi Spania, devastate de revolte

    Citeste mai mult:
    adevarul.ro/international/europa/grecia-spania-devastate-revolte-1_50aee3727c42d5a663a17b39/index.html

    Apreciază

  15. ion said, on iunie 3, 2014 at 8:29 am

    vai de voi…. nici o echipa de psihiatri nu va mai scoate la lumina. puneti mana la munca , nu mai stati pe net sa faceti teorii de rahat…putorilor…

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 3, 2014 at 8:38 am

      ion

      O sa faci cariera, cat de curand …

      Apreciază

      • geo said, on iunie 3, 2014 at 1:09 pm

        Mai bine mergem direct la sursa:
        http://lifenews.ru/news/134365
        http://lifenews.ru/news/134357
        http://lifenews.ru/news/134346
        http://lifenews.ru/news/134345
        http://lifenews.ru/news/134322

        pentru traducere in limba romana se pot utiliza microsofttranslator sau google translate…

        http://www.youtube.com/results?search_query=slavyansk

        http://www.youtube.com/results?search_query=lugansk

        unele filme sint socante…ceea ce se intimpla acum acolo e groaznic…

        Autorităţile de la Kiev nu dispun de forţele şi resursele necesare pentru a duce până la capăt operaţiunea punitivă împotriva Novorusiei. Dacă armata, Garda Naţională şi mercenarii occidentali, prin eforturi comune, nu pot prelua controlul asupra Slavianskului sau Kramatorskului, oraşe cu o populaţie de circa 100.000 de locuitori, posibilitatea reuşitei unui asalt asupra unor asemenea oraşe, ca Doneţk sau Lugansk, este, practic, egală cu zero. Bineînţeles că există varianta ca aceste oraşe să fie şterse de pe faţa Pământului cu ajutorul lansatoarelor de rachete şi bombardamentelor aeriene, însă în acest caz există riscul unei intervenţii străine. Preluarea şi menţinerea controlului oraşelor Lugansk şi Doneţk sunt obiective absolut ireale pentru armata ucraineană, în starea sa actuală. În acelaşi timp, subunităţile susţinătorilor Novorusiei capătă experienţă, îşi îmbunătăţesc organizarea şi îşi procură arme tot mai puternice. Mai devreme sau mai târziu, noul preşedinte al Ucrainei va trebui să negocieze cu aripa politică a rebelilor.

        Resursele juntei de la Kiev sunt pe sfârşite şi un al doilea centru de tensiune ar lovi foarte puternic în capacitatea de luptă a armatei ucrainene. În anumite condiţii, Novorusia şi Transcarpatia s-ar putea înţelege cu Kievul şi să obţină o autonomie foarte largă în cadrul unei noi structuri federale a statului sau chiar să pună în aplicare modelul unei confederaţii, după exemplul confederaţiei Bosnia-Herţegovina.

        http://romanian.ruvr.ru/2014_06_02/Cum-va-fi-Ucraina-in-urma-razboiului-civil-9546/

        “În timp ce mai toate aripile dure ale fascistilor lui Bandera din “Sectorul de Dreapta” și detasamentul de “apărare Maidan” au fost trimise pentru suprimarea miscarii separatiste din Donbass – cetatenii din Kiev în cele din urmă au pornit lupta împotriva guvernului. Chiar acum, mii de oameni au luat cu asalt Rada Suprema, stabilesc noi corturi, baricade.

        Oamenii sunt împotriva oligarhilor, împotriva lui Poroșenko, Klitschko, Timoșenko și alti hoți. Oamenii cer: ” opriți imediat creșterea prețurilor la chirii, combustibil”, etc Se cere încetarea imediata a operațiunii punitive in Donbas . Cer si revenirea fiilor și soții din armata trimisa sa reprime si ucida civilii in est.

        Știm cu toții că așa-numitul “Euromaydan” a fost creat de către SUA și oligarhi, și finanțat de către aceștia. Acum începe adevărata miscare de independență, a oamenilor. Dar întrebarea este – cât de mult va dura fără finanțare …?”

        http://vremuritulburi.wordpress.com/2014/06/02/incepe-abia-acum-adevarata-revolutie-din-ucraina/

        http://adevarul.ro/international/europa/vitali-kliciko-intrat-in-coliziune-maidanul-1_538b4cca0d133766a833c512/index.html

        Apreciază

      • Valentin Dorneanu said, on iunie 3, 2014 at 2:06 pm

        oamenii din ucraina ar trebui acum sa planga si sa se roage in fața icoanelor care au dat semne mari la începutul războiului. să ne rugăm noi și pentru ei dacă îi vedem înșelați și învrăjbiți să se certe pe străzi. Doamne miluiește.

        Apreciază

    • tataia said, on iunie 3, 2014 at 2:58 pm

      Era normal sa apara si d-astia ca tine pe aici…da’ nu-i bai. Ia zi-mi mai intii tu ce muncesti..asta ca sa stiu cu cine vorbesc…si apoi o sa iti zic si eu…Esti cumva psihiatru? Ia zi-mi si mie care sint simptomele unei psihoze…Daca nu esti nu mai am decit o vorba pentru tine…lasa-ne, lasa-ne…

      O sa vina o vrerme in care oricine este impotriva sistemului va fi acuzat de nebunie…dar ce vorbesc eu vremea aceea a sosit deja! Cam ce ai vrea tu sa facem noi..sa muncim ca niste sclavi si sa nu care cumva sa ne intrebam de ce sanatatea populatiei a scazut dramatic. De ce numarul de infarcturi a crescut simtitor, de ce au inceput sa faca infarct persoane din ce in ce mai tinere, de ce numarul nevrozelor este in floare, de ce afectiunile renale au luat amploare, de ce, de ce? A…ar trebui sa punem totul pe seama stresului vietii cotidiene si a poluarii de la automobile…adica sa nu punem la indoiala explicatiile „oficiale”.Ma lasi? In fine eu pierd prea mult timp la explicatii cu din astia ca tine…e mult mai la obiect fratele Vasile adica adminul blogului, saccsiv.

      Apreciază

  16. Arhanghelul said, on iunie 3, 2014 at 8:55 am

    Draga john … fi atent data viitoare la data publicari stiri …

    Internaţional / Europa Grecia şi Spania, devastate de revolte 26 septembrie 2012, 21:22 de Viorica Marin

    Citeste mai mult: adevarul.ro/international/europa/grecia-spania-devastate-revolte-1_50aee3727c42d5a663a17b39/index.html

    Apreciază

  17. Gabriel said, on iunie 3, 2014 at 9:58 am

    @ion „noi muncim nu gandim” gandeste partidul pentru noi… cam asa ai vrea… nu?

    Apreciat de 1 persoană

  18. nostalgicul said, on iunie 3, 2014 at 12:09 pm

    Frate Saccsiv,

    Posteaza te rog eficienta uimitoare a mineralului Zeolit pentru a scapa de metalele grele din organism. Este natural si nici nu are pret exagerat.
    Nu il vand, nu imi fac reclama comerciala, dar cura cu acest mineral chiar functioneaza!

    http://ro.wikipedia.org/wiki/Zeolit

    http://catalinluca.blogspot.no/2012/08/zeolitul-este-un-mineral-aluminosilicat.html

    ps. cumparati din surse cat mai naturale, sunt companii romanesti (prin zona Clujului) care il extrag / beti cat mai multa APA cand faceti aceasta cura!

    Sanatate!

    Apreciază

    • Marcel said, on iunie 3, 2014 at 6:55 pm

      Chelarea metalelor grele trebuie facuta cu atentie. Nu este suficienta captarea lor ci si eliminarea, lucrul cel mai greu. In caz ontrar, punandu-le doar in miscare putem face mai mult rau decat bine. Un tratament eficient in acest sens este combinatia chlorella, coriandru, leurda, varza murata, mar ras oxidat si grasime animala. Luati legatura cu Dr Gross, primul medic care a introdus in romania acest sistem de chelare.

      Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on iunie 4, 2014 at 11:56 am

        În filmul documentar ÎNGERUL DIGITAL 1, începând cu 1.53.08, se vorbește despre oxidul de aluminiu, oxidiu de bariu, polimeri mai sofiticați și alte substanțe cred că extrem de toxice pentru organismul uman. ACESTEA SUNT ARUNCATE DIN AVIOANE…

        Apreciază

  19. Iacoboaie Radu said, on iunie 3, 2014 at 9:26 pm

    Hristos S-a înălțat!
    ,,Ce legatura exista intre Chemtrails (mai nou chembombs), radiatia electromagnetica si draci?”

    Într-adevăr această legătură există. Nu intru acum în detalii.
    În filmele documentare excepționale ÎNGERUL DIGITAL 1 și ÎNGERUL DIGITAL 2 (care pot fi accesate pe internet), vedem cum avioane bine echipate în interior cu recipiente mari pline de substanțe toxice, le pulverizează de la înălțime, pentru a otrăvi mediul și oamenii…
    Iar alții ne otrăvesc prin alimente modificate genetic. Medicii nu mai tratează nici ei cauzele, ci se ocupă mai mult de ameliorarea temporară a stării de sănătate…

    Vă propun să vedeți sau să revedeți aceste filme documentare, mai ales că DECONSPIRĂ MULTE ASPECTE (INCLUSIV SIMBOLURI) ALE MASONERIEI…
    Doamne ajută!

    Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on iunie 4, 2014 at 11:51 am

      Mai precis începând cu momentul 1.53.08 la filmul ÎNGERL DIGITAL 1. În al doilea film, se vorbește mult despre războiul neocortical. Stații de radio de pe pământ trimit unde radio în ionosferă, care se întorc înapoi pe pământ direcționate…

      Apreciază

  20. Iacoboaie Radu said, on iunie 3, 2014 at 9:31 pm

    În filmele acestea este prezentat și programul HAARP, despre care auzim că s-a sistat oficial recent. Probabil, înainte de a nu ajunge UN SCANDAL INTERNAȚIONAL. Pentru că folosindu-se sunetele de joasă frecvență, cu sisteme de antene speciale care le propagă în ionosferă, pot fi afectați unii oameni de pe pământ… Sunt multe dezvăluiri în aceste două filme făcute în Serbia.

    Apreciază

  21. Gabriel said, on iunie 4, 2014 at 11:13 am

    HAARP emitea sau emite prin 3.5Mhz in special, semnalele fiind receptionate si de amatori care sustin ca in momentul in care se pornea instalatia, incepeau sa auda semnale de la distante de mii de km, care in mod normal nu se auzeau (sporea propagarea undelor radio)

    Dealtfel si rusii au avut o instalatie asemanatoare in apropierea de Cernobil, gasisem la un moment dat pe un forum rusesc informatii conform carora, centrala de la Cernobil fusese construita special pentru a alimenta cu energie electrica gigantica instalatie…

    Apreciază

  22. Florin said, on iunie 5, 2014 at 10:44 am

    Ar fi bine daca ati posta ceva legat de cum ne putem apara sau ce trebuie sa facem pentru a contracara metalele grele fie din chemtrails (in ultima vreme nu le-am mai vazut) fie din alte surse…
    Va rog frumos faceti un articol ceva exista suplimente alimentare sau poate altceva…am auzit argintul si aurul sunt bune cel medicinal
    eu iau de exemplu bitter suedez dimineata inainte de masa
    nu strica niste sfaturi aici colo pentru contracararea efectelor

    Apreciază

  23. Radu Humor said, on iunie 10, 2014 at 7:44 pm

    Acum am văzut că postarea mea din 02.06.2014 la 11:27 pm a stârnit, pe bună dreptate, nişte reacţii legate de ultima parte a comentariului ( care, de altfel, nu-mi aparţine).
    N-am vrut să intervin în combaterea sau dezavuoarea unor aspecte din finalul articolului bazându-mă tocmai pe inteligenţa, discernământul şi cunoştinţele fiecăruia în ce priveşte subiectele aduse în discuţie, în principal nu numai negarea enormei escrocherii manipultorii prin aducerea unor argumente de bun simţ, ci şi a unor detalii tehnice deosebit de pertinente, pe care personal le întâlneam pentru prima oară atât de clar şi profesionist explicate !
    Dacă aş fi hotărât cu de la mine putere să elimin finalul cu reptilienii şi ET, cu siguranţă că cineva care ar fi cunoscut textul integral mi-ar fi reproşat acest lucru, ba mai mult ar fi avut un pretext nesperat de a se îndoi de calitatea nu numai intelectuală, dar şi duhovnicească a cititorilor acestui blog, prin speranţa deşartă zic eu, ca cineva să ia de bune părţile aduse promp în discuţie de Saccsiv, Valentin Dorneanul şi „bănăţanul de frunce” (timişorean 1 ).
    Aşadar, iertare celor care au considerat că am greşit şi scuze celor care au fost iritaţi de final !

    Apreciază

  24. […]  Comentariul zilei (02.06.2014): CHEMTRAILS – RADIATIA ELECTROMAGNETICA – DRACI […]

    Apreciază

  25. […] Comentariul zilei (02.06.2014): CHEMTRAILS – RADIATIA ELECTROMAGNETICA – DRACI […]

    Apreciază

  26. […] Comentariul zilei (02.06.2014): CHEMTRAILS – RADIATIA ELECTROMAGNETICA – DRACI […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.