SACCSIV – blog ortodox

VIDEO și transcriptul – Adevăratul scop al campaniei CHEMTRAILS – Vor să ne controleze prin WIRELESS, prin intermediul QUANTUM COMPUTERELOR

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 8, 2017

Iata si transcriptul OrtodoxInfo:

Min.0:06 

Ne-am creat uneltele pentru a ne extinde zona de influență… Nu am fi putut ajunge atât de departe în acest domeniu acum 1000 de ani, așa că ne-am modelat uneltele necesare, devenind astfel capabili să creăm noi unelte cu ajutorul acelor unelte,  într-un întreg nou proces evolutiv. Și ne-am lărgit, efectiv, nu doar mărimea neocortexului, ci și numărul nivelelor de abstracție. Acele nivele suplimentare spre care ne-am îndreptat acum două milioane de ani ne-au dat posibilitatea să creăm muzică și artă umoristică. Aceste procese sunt de miliarde de ori mai puternice în computer. Dar nici măcar asta nu este cel mai interesant lucru. Dacă vreau să accesez 10.000 de computere în două secunde, pot face asta wireless; se multiplică în nori de 10.000 mii de ori. Asta o să facem cu neocortexul nostru. Merg ce merg, și îl văd pe Larry Page venind, ah… mai bine m-aș gândi la ceva interesant să îi spun, dar cu 3 milioane de module la mine în neocortex nu o să-l impresionez, am nevoie de miliarde pentru cele două secunde. Voi putea să accesez asta în nori, așa cum pot multiplica inteligența telefonului meu, de mii de ori în ziua de astăzi. Vom adăuga nivele suplimentare de abstracție și vom crea moduri mult mai profunde de exprimare: vom fi mai muzicali, mai amuzanți, mai sexy, mai buni în a ne exprima sentimentele de dragoste. Asta e viziunea mea despre ce vom face din noi.

Min.1:30

Evoluția creează structuri și tipare, care în timp devin mult mai complicate și mai bine informate, mult mai inteligente și mai creative, mai capabile în a-și exprima sentimentele înalte – ca acela de a fi iubitor. Deci, se merge în direcția pe care Dumnezeu a descris-o ca fiind chemarea fără de sfârșit. Cred că evoluția este un proces spiritual care ne face mai asemănători cu Dumnezeu. Așadar, există în lume și frumusețe, și dragoste, și creativitate, și inteligență. Totul vine din neocortex. Vom fi astfel capabili să lărgim neocortexul așa cum am descris, pentru a deveni mai asemănători lui Dumnezeu.

Min.2:40

Vedeți mașinuța asta de aici? Îl vedeți pe acest tânăr controlând-o prin transmițătorul din mâna lui? Face chestia asta să se miște înainte și înapoi, în sus și în jos, în oricare direcție vrea să o miște. Pentru că are un receptor și controlează acel receptor. Pentru ce vă arăt asta? Pentru că ăsta este planul… Asta este marea schemă… Asta este marea lucrare. Și nu mai este doar un zvon, o teorie a conspirației. Nu mai este băiatul cu folia de staniol pe cap.

Min.2:50

Acesta este un website numit lifenautUna dintre abonații mei, sherry, mi-a trimis asta. Asta se derulează la Universitatea Harvard, și se arată în detaliu cum vor uploada (încărca) conștiințele oamenilor, fie că aceștia sunt conștienți de asta sau nu. Nu va fi ca ceva pe care ai posibilitatea să-l alegi, ca la un aparat. În felul ăsta oamenii vor fi completalmente controlați, exact ca acea mașinuță controlabilă de la distanță. Asta este, și asta explică tot. Chiar m-am gândit la chestia asta azi-noapte. De asta au apărut dintr-o dată oamenii de știință să ne spună că vor da cu prafuri în aer. Chiar dacă noi știm că ei au făcut asta în ultimii 20 de ani,  însă acum nu mai au de gând să nege, acum ridică steagul.

Min.3:40

Când Smithsomian a ieșit și a expus chemtrails, arătând o poză a cerului care în mod clar și evident era șpreiat cu prafuri, eu v-am spus de chestia asta chiar de atunci. Și nu v-o zic la modul: v-am spus eu. Toate chestiile astea vin peste oameni cu un motiv, motivul pentru care trăncănesc despre asta pe youtube tot timpul.

Min.4:00

Sunt creștin. Cred că există un Creator Care L-a trimis pe Fiul Său să moară pentru noi, și asta e tot ce pot să spun. Dar nu trăiesc ca un creștin, nu arăt ca un creștin. Niciun om sănătos la cap nu ar crede că sunt, dacă nu aș începe să vorbesc. Și când aș începe să vorbesc m-ar eticheta ca și conspiraționist.

Min.4:20

Motivul, scopul pentru care au ieșit cu treaba asta… acum o să dăm cu prafuri … ca în videoclipul următor: Programul de cercetare în inginerie solară al Harvard lansează în primăvara lui 2017… – este  motivul pentru ce ei ies cu treaba asta acum. O să șpreieze cu chestiile astea, noi o să inhalăm chestiile astea, și vom fi parte din singularitate. De asta o să dea cu prafuri în aer. Pentru că o să o șpreieze atât de rău încât nu o să o mai poată nega, și de asta ies acum cu treaba asta. Dar motivul pentru care înaintează exponențial cu șpreierea, cum îi place lui Ray Kurzweil să spună tot timpul, este pentru că noi vom inhala tot acel aluminiu, tot acel bariu, tot acel stronțiu, și ce naiba mai au de gând să pună acolo, precum și alte prafuri inteligente, și în felul ăsta vor putea să ne controleze. Vor fi turnuri de vânt care nu se mai termină,  turnuri telefonice pe care le vedem peste tot. Acesta este răspunsul. Acesta este întrepătrunderea lucrurilor și motivul pentru care avem sateliți. De ce avem nevoie de rețele de turnuri de telefonie care nu se mai termină niciodată? Pentru că acestea vor opera în legătură cu chemtrails. De aceea au ieșit să spună: Noi nu am dat cu prafuri, dar o vom face acum. Vor da atât de rău cu prafuri încât va fi de necontestat, dar cel puțin va fi sub masca stopării încălzirii globale, care este chiar rezultatul direct al chemtrails, în primul rând. Însă motivul pentru care au început să-mi devină clare lucrurile… motivul pentru chemtrails și pentru care au înaintat în treaba asta, cu Smithsonian vorbind la Harvard despre chemtrails, și dintr-o dată toate aceste website-uri cu uploadarea conștiințelor umane. Asta este! Ai impresia că ne controlează acum? O să ne controleze prin wireless prin intermediul quantum computerelor, care efectiv comunică către cealaltă parte, către alte ființe dimensionale. O să poată astfel să ne controleze. Singura speranță pe care o avem este o civilizație… singurul răspuns pe care l-am găsit prin cercetarea pe care am făcut-o, prin intermediul abonaților mei, a experților, a mesajelor, prin tot ceea ce am cercetat de-a lungul anilor este scutul lui Dumnezeu – rugați-vă să fiți protejați! Unii dintre noi sunt pecetluiți, pe unii asta nu-i afectează, unii sunt vigilenți, în timp ce alții nu pot să vadă nimic.

Link-urile vor apărea în descriere RichiefromBoston.

Se întâmplă! Pur și simplu se întâmplă! Dați like, share, subscribe cât încă se mai poate. Eu am ieșit!

Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

 

Reclame
Tagged with:

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. energein7 said, on aprilie 8, 2017 at 6:39 pm

  Pana atunci! oile trebuie antrenate in Programare predictiva pentru razboi 2017: Rusia isi pierde tinerii din cauza unui tehician american, urmeaza Consecinta.Aftermath!

  https://ok.ru/video/272201484815

  Apreciază

 2. Rozalia said, on aprilie 8, 2017 at 6:41 pm

  Nori făcături azi în Iaşi:
  https://we.tl/RMVFBULLyf

  Apreciază

 3. mihay2016 said, on aprilie 8, 2017 at 7:06 pm

  http://www.evz.ro/ipoteza-socanta-sua-iran-atac.html .

  Apreciază

 4. Aliosa said, on aprilie 8, 2017 at 7:25 pm

  „și se arată în detaliu cum vor uploada (încărca) conștiințele oamenilor, fie că aceștia sunt conștienți de asta sau nu. Nu va fi ca ceva pe care ai posibilitatea să-l alegi, ca la un aparat. În felul ăsta oamenii vor fi completalmente controlați” = Adica un fel de Pitesti. „Sa nu mai fiti ba fascisti, banditi, dusmani ai poporului. sa fiti progresisti, marxisti.” Pitesti la scara mondiala. Uraciunea pustiirii.

  Apreciat de 1 persoană

 5. Chocholina said, on aprilie 8, 2017 at 9:31 pm

  O să ne controleze prin wireless prin intermediul quantum computerelor, care efectiv comunică către cealaltă parte, către alte ființe dimensionale

  Stie cineva mai multe despre asta?

  Cred ca e extrem de important.

  Mersi.

  Apreciază

  • Cosmin said, on aprilie 9, 2017 at 12:48 am

   @ Chocholina

   Alte fiinte dimensionale = draci, asa mai direct spus.

   Referitor la subiectul din articol: am vizionat acum 3-4 ani un serial numit Revolution. E un serial cu tema postapocaliptica. Ideea sau una din ideile din film, facea referire la faptul ca atmosfera era tixita de ceva care a fost pulverizat in mod intentionat. Acel ceva se numeau naniti. Adica niste ceva fabricat cu ajutorul nanotehnologiei.

   Eh, acesti naniti putea fi controlati doar de anumite persoane, un cerc foarte restrans, printre altele si cu puterea gandului. Serialul a avut lansate doar doua sezoane, din motive necunoscute s-a incetat continuarea cu alte sezoane. Spre sfarsitul celui de al doilea sezon, incepeau sa apara anumite informatii foarte apetisante pentru cei ca noi.

   Apreciază

 6. mircea.v said, on aprilie 9, 2017 at 10:27 am

  Daca era asa nu mai era nevoie de insemnare.
  In plus, ce nu este cu voia mea, nu se pune.
  Ei or vrea sa ne controleze wireless, dar asta doar prin insemnare – vezi Pr Elpidie.

  Apreciază

 7. tataia said, on aprilie 9, 2017 at 3:45 pm

  Acest clip l-am prezentat eu cu citeva articole in urma deoarece am vrut sa arat faptul ca aceste chemtrails AR PUTEA AVEA drept scop si o oarecare forma de control mental. NU inseamna insa ca sint cu totul de acord cu acel clip nici ca eu cred in totalitate ce afirma acest clip. Pe internet circula foarte multe teorii…eu in general citesc tot ce imi cade in mina sa zic asa…dar trec totul prin filtrul ratiunii. De aceea prezint aici doar materialele pe care deja le-am filtrat si sint in mare parte credibile. Totusi de data aceasta am lasat sa treaca un material pe care l-am trecut doar partial prin filtru….ceea ce vreau eu sa spun este ca nu cred tot ceea ce se afirma in acel clip si nu sint intru totul de acord cu acesta. Cu toate acestea direle chemtrails ar putea sa aiba totusi ceva legatura si cu controlul mental. De aceea am postat acest clip. Fiecare din cititorii acestui blog este sfatuit sa isi foloseasca propria ratiune pentru a decide care informatii merita sa fie luate in considerare si care nu…

  Deoarece stim cu totii ca exista deja tehnologia prafului inteligent „smart dust” pare paluzibil la un moment dat sa credem ca prin aceste chemtrails vor sa ne inoculeze vreun astfel de praf inteligent in noi…Sincer sa fiu nu stiu sigur asa ceva si nu recomand sa credeti acest clip absolut orbeste. Ceea ce stiu sigur este ca de chemtrails lumea se imbolnaveste si moare. Asta este dovedit si sigur. Tot la fel de sigur este si faptul ca aceste chemtrails ne transforma incet incet in antene. Lumea a devenit extrem de sensibila la undele electromagnetice…dar inspaimintator este ca multi ori nu isi aduc aminte (sau refuza sa isi aduca aminte) de vremurile cind nu erau sensibili la cimpurile electromagnetice ori brusca aparitia sensibilitatii la cimpurile electromagnetice o pun pe seama cresterii exponentiale a surselor de poluare electromagnetica (smog electromagnetic)…in realitate adevarata cauza este contaminarea organismului uman cu metale grele.

  Dar ideea ca aceste chemtrails contin si praf inteligent (smartdust) este la ora actuala doar o teorie. La fel ca orice teorie poate fi adevarata sau poate fi falsa.

  Apreciază

 8. tataia said, on aprilie 9, 2017 at 4:21 pm

  Oricum satelitii nu exista….tocmai de aceea a fost nevoie sa puna turnuri GSM peste tot. Chiar asta e motivul! Dar autorul clipului nu stie asta. Tot de asta au introdus si dronele…pentru ca nu poti fi vazut „din satelit”. Abia acum introduc tehnologia aceasta prin care poti fi urmarit oriunde oricind prin intermediul turnurilor de telefonie al dronelor etc. Dar ei ne-au facut sa credem ca putem fi „vazuti oriunde am fi, din satelit” inca din anii 60…

  Apreciază

  • el said, on aprilie 10, 2017 at 10:57 am

   tataia

   cu sau FARA sateliti antenele TERESTRE sunt suficiente sa isi realizeze scopul. asa e … si cand esti plin de nanoparticule smart esti o „tinta” usoara !.. cati vor pricepe ca se intampla ceva cu ei DINAFARA lor si sa se opuna?

   Apreciază

 9. energein7 said, on aprilie 10, 2017 at 3:58 pm

  Cred ca nanitii sunt doar o diversiune la care viseaza; de fapt in chemtrails sunt substante psihoactive care impreuna cu aditivii alimentari si GMO se asambleaza in intestin ca si droguri; suficient sa provoace amnezie, depresie, letargie, atac de cord in functie de varsta!

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: