SACCSIV – blog ortodox

Video: GEORGIA – ID CARD. Prezentare – minunata lume a viitorului …

Posted in BIOMETRIE, CIPURI, GEORGIA, ID card by saccsiv on ianuarie 9, 2014

42 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Marius Ianuş said, on ianuarie 9, 2014 at 10:27 pm

    Offf, și ăștia au început? Nu mai e nicio țară nemasonizată?

    Apreciază

    • Marius Ianuş said, on ianuarie 9, 2014 at 10:38 pm

      Frate Vasile, s-ar putea să fie și o dezinformare. Primul videoclip pe care l-ai postat, cel realist (celalalt nu conteaza) a fost incarcat pe youtube astazi si are doar o suta de vizionari. Ii voi cere unui prieten care stie georgiana sa verifice informatia.

      Apreciază

      • Marius Ianuş said, on ianuarie 9, 2014 at 11:09 pm

        Pentur mine e important, pentru că povestea se leagă de o formă de protest propusă de mine, depunerea dde cereri de cetățenie la Ambasada Georgiei: http://yanush.wordpress.com/cerere-de-acordare-a-cetateniei-georgiene/
        Cred că trebuie verificat dacă primul videoclip, postat astăzi și având doar o sută de vizionări, e autentic, pentru că mai orice securist ar fi putut să facă o asemenea compilație într-o limbă străină.

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 9, 2014 at 11:41 pm

        Marius Ianuş

        Chiar crezi ca va exista vreun stat fara ID Card?

        Did the Devil Go Down to Georgia in a Smart ID Card?

        http://www.eurasianet.org/node/66859

        Apreciază

      • Radu Humor said, on ianuarie 10, 2014 at 12:00 am

        De ce eşti tu atât de pesimist, Vasile ?!

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 10, 2014 at 12:03 am

        Radu Humor

        Sunt realist.

        Apreciază

      • Nobody said, on ianuarie 10, 2014 at 7:29 am

        Toate statele vor implementa documentele electronice. Nu este vorba de optimismul sau pesimismul cuiva. Intr-acolo se indreapta progresul. Ce credeti, ca se vor opri inventatorii si inginerii din lucrul lor ? Credeti ca se vor opri cu inovatiie? Credeti ca nu se va ajunge la o societate interconectata si toate datele, banii si documentele noastre sa fie stocate intr-un cip care va ajunge obligatoriu in mana sau pe frunte?

        Chiar sunteti orbi?! Chiar nu observati?! Chiar credeti ca exista solutii lumesti de impotrivire la ce a spus Dumnezeu in Apocalipsa?! Chiar crede ca ce scrie acolo nu este adevarat?!

        Apreciază

      • ed said, on ianuarie 10, 2014 at 7:40 pm

        …e gresit ce faci…toata propaganda asta cu cetatenia georgiana…au oare asa au procedat mucenicii neamului roman,au fugit de rau???…nu!!!…au ramas aici si au luptat pana capat!!!…Doamne ajuta!!!

        Apreciază

      • Nobody said, on ianuarie 10, 2014 at 10:00 pm

        @Ed: asta-i atitudinea.

        Apreciază

    • danielvla said, on ianuarie 10, 2014 at 1:48 pm

      Asadar… s-a dus planul vostru de obtinere a cetateniei georgiene. Stai pe aici, ca stati inca bine…

      Apreciază

    • Irina said, on ianuarie 11, 2014 at 1:35 pm

      Sistemul satanic a acaparat intreaga lume inca de cand au instaurat forma lor de guvernamant Republica, de atunci in conducerea statelor au fost pusi doar masoni.

      Apreciază

      • Marius Ianuş said, on ianuarie 12, 2014 at 2:35 pm

        Da, ai dreptate. Iată ce spune istoricul francez Pierre Hillard: ”Trebuie să privim istoria Franței și pe cea a lumii la o scară largă. De fapt, 1789 e o consecință logică a Renașterii și a Reformei, care au început în secolul XVI și au fost matricile în care s-a format, începând din 1717, ideologia masonică. Prioritate a omului, materialism feroce, morală evolutivă, ideologii de substituire, disoluție a națiunilor, amestec al populațiilor și ajungere la putere a unei clici homosexuale infernale, caracterizează acest proces lung, lansat acum cinci sute de ani, care pare să se concretizeze în acest debut de secol XXI în forma unei lumi orweliene.”

        Apreciază

  2. Marius Ianuş said, on ianuarie 9, 2014 at 11:47 pm

    Măcar la ei oficialii Bisericii protestează…

    Apreciază

    • Nobody said, on ianuarie 10, 2014 at 7:32 am

      Bine spus ‘macar’. Tin locul pietrelor care ar striga in locul lor. Nu te poti impotrivi cuvantului Lui Dumnezeu. Cum tot el a vorbit prin prooroci in vechiul testament si lucrurile s-au intamplat intocmai, sa nu credeti ca ce este scris in apocalipsa nu se va intampla intocmai. Dumnezeu isi tine Cuvantul.

      Apreciază

  3. Radu Humor said, on ianuarie 9, 2014 at 11:55 pm

    S-ar putea ca şi cineva de pe aici să fie interesat(ă):

    E de tot râsul pînă unde ajunge absurdul ?!
    Secretarul de stat adj al SUA se întâlneşte cu preşedintele celui mai important for juridic din România, nimeni altul decât nepotul unui fost general de securitate român care a luptat cel mai aprig împotriva Americii – duşmanul de moarte al omenirii, cum ne spunea atunci !
    Dacă nu veţi lua măsuri urgente de restabilirea ordinei în această ţară, mă faceţi să cred că nu nepotul, ci unchiul a avut dreptate. Şi nu Uncle Sam, ci cel al preşedintelui CSM român.
    Şi în acest caz ar trebui să ne adresăm lui Vladimir Putin !!

    Semnaţi Petiţia :
    http://www.petitieonline.com/forum/77548/start/5400

    Apreciază

    • Nobody said, on ianuarie 10, 2014 at 7:37 am

      Radu, imi cer mii de scuze daca te supara posturile mele. Crede-ma ca doar imi exprim parerea.

      Insa, ai grija sa nu cazi in patima gandirii ‘inalte’ si sa uiti ce-ti cere Dumnezeu sa faci : milostenie ( materiala + sufleteasca ), rugaciune, post si despatimire.

      Stiu multi care cad in patima ‘gandirii inalte’ cum o numesc eu. Adica oameni carora le este mult mai usor sa vorbeasca despre chestii mondiale si mari, insa care evita lucrurile pe care Dumnezeu le cere de la fiecare.

      Ai grija sa nu cazi in plasa asta.

      Apreciază

      • Radu Humor said, on ianuarie 10, 2014 at 1:57 pm

        Mulţumesc de grijă/atenţionare .
        Toţi (mai) greşim !
        Principalul e să nu ne pierdem vigilenţa, curajul şi mai ales, credinţa !

        Apreciază

      • Nobody said, on ianuarie 10, 2014 at 10:03 pm

        Doamne ajuta!

        Apreciază

  4. paul said, on ianuarie 10, 2014 at 12:57 am

    Care e legatura dintre actele biometrice si lepadarea credintei:

    http://yanush.wordpress.com/2014/01/09/actele-biometrice-si-lepadarea-credintei/
    Care e legătura între Actele Biometrice și lepădarea Credinței? Sunt creștini, ba chiar și preoți care ne zic că între acestea nu ar fi nicio legătură. Lepădarea de Credință va fi, zic ei, un act abolut explicit. Potrivit lor, cineva va veni să te întrebe ”Te lepezi de Hristos?”, iar tu vei răspunde. În cazul lepădării ți se va aplica pecetea fiarei, pe frunte sau pe mâna dreaptă, în caz contrar, ți se va tăia capul. Cei care vă prezintă acest scenariu sunt, cel mai probabil, profeți mincinoși.

    Nicăieri în Apocalipsă nu se vorbește de o astfel de întrebare adresată oamenilor, de o astfel de lepădare formală. În Apocalipsă se spune că toți oamenii pământului vor fi obligați să își pună pe mâna dreaptă sau pe frunte, semnul fiarei. Iar aceasta va fi opera profetului mincinos, ajutorul antihristului: ”Şi ea (a doua fiară – n.m.) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, pe cei bogaţi şi pe cei săraci, pe cei slobozi şi pe cei robi, să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. (…) Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.”

    Asta spune Sfântul Ioan Evanghelistul, care este un apostol și un profet adevărat. Deducem, logic, că lepădarea Credinței nu se face prin abandonarea verbală sau scrisă a Domnului Hristos, ci prin acceptarea însemnelor necuratului.

    Apreciază

    • Marius Ianuş said, on ianuarie 10, 2014 at 5:47 pm

      Dragă Paul, îți mulțumesc pentru susținerea și înțelegerea punctului meu de vedere. Din păcate, am întâlnit chiar între duhovnicii mei din aceia care se așteaptă la o lepădare formală…

      Apreciază

    • Maria said, on ianuarie 11, 2014 at 6:25 pm

      Da , asa este , lepadarea de Hristos este atunci cand accepti pecetea sau implantul cu 666 .

      Apreciază

  5. kifa7 said, on ianuarie 10, 2014 at 12:02 pm

    Acceptarea însemnelor necuratului (care are ca simbol 666 si care era considerat tribut achitat catre Solomon de catre popoarele subordonate), inseamna a recunoaste ca suntem parte din societatea seculara fara un minim de teism sau creationism, inseamna a nega total originea umana, a nega pe Hristos, si in final a accepta o facatura de mesia, in locul lui Hristos, o facatura, culturala si religioasa; care stim ca va pretinde ca el a reusit ce religiile nu au reusit, deci el este dumnezeu; trendul cultural este evident; este normal sa pretinzi ca esti dumnezeu; ce mai conteaza daca va fi un dumnezeu sef, ca guvernator mondial ? viclenia se probaga paralel cu bunul simt. ; vad practic ca dispar argumente de bun simt din memoria oamenilor, iar aceasta este consecinta propagandei media, actiunii factorilor de nutritie, si atractiei pentru ocult. vremuri grele………

    Apreciază

  6. danielvla said, on ianuarie 10, 2014 at 1:46 pm

    Despre Georgia il auzeam mai demult pe Dinu Patriciu (pana sa iasa din afaceri) ca este un stat de viitor, cu vederi liberale si ca merita ca oamenii de afaceri sa se orienteze spre aceasta tara din Caucaz. Daca evreul Dinu Patriciu spunea asta… s-ar putea sa nu fi fost singurul dintre evrei care gandeau asa.

    Apreciază

  7. acelas said, on ianuarie 10, 2014 at 6:14 pm

    la rubrica „asa da” :

    http://www.mediafax.ro/externe/biserica-ortodoxa-rusa-propune-un-referendum-pentru-interzicerea-relatiilor-homosexuale-11881011

    prelucrarea stirii de catre mediafax este insa mizerabila

    Apreciază

  8. acc70 said, on ianuarie 10, 2014 at 8:00 pm

    se pare ca singura zona unde nu se va aplica cipul ramine Sf Munte Athos…acolo chiar nu-i vad reusind…in gradina Maicii Domnului nu pot intra satanistii

    Apreciază

  9. Irina said, on ianuarie 11, 2014 at 1:41 pm

    Deci se pare ca nici cetatenia georgiana nu e o solutie. Oricum presiunea cea mai mare se va face asupra tarilor ortodoxe pt ca scopul adevarat al acestui sistem satanic este distrugerea Bisericii lui Hristos.

    Apreciază

  10. John of Romania said, on ianuarie 12, 2014 at 2:41 am

    Sincer acuma cat va ia sa luati sa citit cartea asta? Are numai 75 de pagini
    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:x7Fv3IsOUvUJ:www.desprevremuriledinurma.ro/wp-content/uploads/Sfantul-Ioan-Vatatzis.pdf+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro
    Si nu zic sa nu continuam lupta anti-cip dar hai totusi sa cunoastem bine profetiile care sunt si sa nu luam decizii pripite pentru ca NOI vom plati pentru ele.

    Apreciază

  11. […] Video: GEORGIA – ID CARD. Prezentare – minunata lume a viitorului … […]

    Apreciază

  12. […] Video: GEORGIA – ID CARD. Prezentare – minunata lume a viitorului … […]

    Apreciază

  13. […] Video: GEORGIA – ID CARD. Prezentare – minunata lume a viitorului … […]

    Apreciază

  14. […] Video: GEORGIA – ID CARD. Prezentare – minunata lume a viitorului … […]

    Apreciază

  15. […] Video: GEORGIA – ID CARD. Prezentare – minunata lume a viitorului … […]

    Apreciază

  16. […] Video: GEORGIA – ID CARD. Prezentare – minunata lume a viitorului … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.