SACCSIV – blog ortodox

TEHNIC O POT FACE. Vor adauga numarul 666 in cipurile din buletine pe ultima suta de metri?

Posted in 666, BULETIN CU CIP, CIPURI, SEMNUL FIAREI by saccsiv on ianuarie 9, 2014

Dam de 666 asta peste tot:

Ce inseamna LUCIFER cipher? De ce s-a ales www (666)? De ce exista 666 in codurile de bare? De ce initiatorii acestor tehnologii au fost evrei?

Numai numărul 666 poate fi folosit drept cod de acces în sistemul central de informaţii?

Iata ce spune Arhimandritul Sarántis Sarántos:

Cipul de tip R.F.I.D. este un cip care poate fi reprogramat. Oricând doreşte, guvernul poate da ordin ofiţerilor Direcţiei Naţionale de Securitate care sunt utilizatorii şi totodată cei care supraveghează datele noastre personale – atât cât este posibil acest lucru – să adauge sau să elimine numărul 666 din sistem, pentru a induce în eroare pe credincioşi. Suntem siguri că statul elen ţine neapărat să introducă numărul 666 în noile acte de identitate, eventual în formă criptată. Există multe profeţii în trecut potrivit cărora numărul 666 (numărul fiarei din Apocalipsă) se va regăsi în actele de identitate electronice sau în alte acte asemănătoare. În continuare prezentăm  două pagini din articole  publicate de noi în trecut despre Actul de Identitate. Conţine câteva nume ale politicienilor şi jurnaliştilor care insistă că numai numărul 666 poate fi folosit drept cod de acces în sistemul central de informaţii. Sunt de menţionat şi declaraţiile celor responsabili că există numărul 666 înscris în actele de identitate electronice pentru a putea fi recunoscute şi citite de către toate computerele aflate în dotarea diferitelor servicii guvernamentale.  Publicaţia „Mărturie Ortodoxă”, nr. 7, publică câteva astfel de declaraţii ale politicienilor  şi jurnaliştilor de la noi:

  • Lukas Papadimas (Ministru Secretar de Stat în Ministerul de Externe): A recunoscut deschis că numărul incriminat (666) este folosit din motive tehnice care ţin de informatizare. [postul de televiziune Antena, emisiunea „Ora adevărului” moderată de dl. Pretenderis (cu intervenţia Mitropolitului de Alexandroupolis, Preasfinţitul Anthimos) martie, 1977].
  • Theodoros  Pangalos (Ministru de Externe), la întrebarea ziaristului N. Hatzinikolaou, de ce nu schimbă nr. 666, de vreme ce protestează atât Biserica, cât şi clerul, a răspuns: „Nu putem să-l înlocuim, fiindcă e vai de noi dacă vom ajunge să ne luăm după o mână de oameni ciudaţi. [postul de televiziune Mega, emisiunea „Faţă în faţă”, imediat după semnarea convenţiei Schengen].
  • Pavlos Sarlis (Europarlamentar, Néa Dimokratia, susţinător al Convenţiei Schengen) : „666 va fi inclus în actele electronice de identitate… Este la îndemâna oricărui guvern să schimbe sistemul electronic existent şi să folosească alt sistem care să nu conţină numărul 666, de vreme ce acest număr a iscat atâtea împotriviri, în general”[cotidianul „Apoghefmatini”, 15-6-97, p. 24].
  • Ilias Papadopoulos (raportor al Convenţiei Schengen din partea P.A.S.O.K) a răspuns afirmaţiei arhiepiscopoului Hristodoulos care vorbise despre existenţa numărului 666 în noile acte de identitate electronice: ”Ţin să observ că Înaltpreasfinţitul Hristodoulos este foarte pozitiv în discursul său, a redat foarte  corect semnificaţia numărului 666…, suntem însă în epoca tehnologiei informaţionale, iar stat puternic este acela care deţine cele mai multe informaţii, mai mult decât acela care are mai multă tehnologie militară. Suntem obligaţi, deci, de a intra în acest sistem, fiindcă trebuie să vedem şi ce s-ar fi întâmplat dacă nu am intra” [Televiziunea SKAY, Ştiri 10-06-1997].
  • Ioannis Loverdos (jurnalist) : „Numărul 666 se va regăsi în noile acte de identitate din nevoia de automatizare aşa cum se găseşte stipulat în documentul de ratificare a Convenţiei Schengen” [ziarul „Investitorul”, sâmbătă 14-06-1997].
  • Iorgos Paschalidis (ministru). Încercând să liniştească membrii comisiei arhiereilor care l-a vizitat, a declarat: „666 nu este ceva rău. Pur şi simplu este un număr înainte de 667 şi care urmează după 665!… [cotidianul „Presa Liberă”, 11-06-1997].
  • Hristos Nikolaidis (jurnalist): ”…cercetători specialişti din domeniul programării  IT observă că apariţia acestui număr în sistemul de operare este pur şi simplu întâmplătoare. Mai exact, se precizează că acest număr se regăseşte pe eticheta fiecărui bun de consum, în codul de bare, nu unitar (666), ci  sub forma celor trei elemente de 6 care îl constituie. Forma care dă denumirea de „şase” (6) este constituită din două linii, una îngustă şi una mai lată, şi se repetă la început, la mijloc şi la sfârşitul codului de bare…” [cotidianul „Vestitorul”, marţi 17-07-1997].
  • Ilias Papadopoulos (raportor al Convenţiei Schengen). „Este păcat că o  societate în carele legile funcţionează, aşa cum se întâmplă în ţara noastră, unde se fac auzite toate doleanţele cetăţenilor, se lasă influenţată de o minoritate care vrea să impună un număr (este vorba de înlocuirea numărului 666 cu 777)” [televiziunea de stat ET3, emisiunea „Investigaţii”]. De ce oare  atâta insistenţă pentru un anumit număr – controversat din punctul nostru de vedere –  din partea celor, mai mult sau mai puţin importanţi, care construiesc „Lumea Nouă”? Dacă computerele au nevoie de un număr format din trei cifre pentru a comunica între ele în reţeaua internaţională (interguvernamental), noi, creştinii, dacă am fi fost de acord cu celelalte detalii ale actelor electronice, am fi propus o multitudine de numere pentru  fi folosite. Aşa stând lucrurile cine are idei fixe în această privinţă? Creştinii, care nu sunt de acord cu un anumit număr (666) sau „stăpânitorii lumii acesteia” care insistă doar cu acest 666 satanic şi nu acceptă orice alt număr???

Cititi va rog mai multe in articolul:

MITROPOLITUL SERAFIM DE PIREU – ANTI CIP. Arhimandritul Sarántis Sarántos – NOUL ACT DE IDENTITATE: DRUM FARA INTOARCERE

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. nea Anderthal said, on ianuarie 9, 2014 at 10:36 pm

    Acum se incearca adormirea celor care-s mai ramasi putin trezi din turma.De asta nu vom scapa ,asa e scris in Scriptura dar NU SPUNE CIND.Depinde de noi,cei de azi,cum vom fi si cit va mai rabda Dumnezeu lumea de azi.Nici cu fuga prin pustiuri nu prea tine.Ganditi-va ca in familiele noastre sunt copii mici,batrani,femei(!!!) ,barbati mai de „la oras”(city slickers),etc.Nu toti sunt ca Bear Gylis.Sa nu mai spun de ce incercari aduce pustietatea!Gasiti asta in scrierile sf.parinti,chiar si pr.Cleopa spunea de asta(cind a vazut „ozn-ul” si pe „rabinul” din el).Georgia e o tara mica si neinsemnata.Oricind poate schimba directia(alegeri demono-kratice) sau vreun „anotimp caucazian” si ce facem acolo?Daca chiar doriti sa plecati din tara tot la rusi e mai sigur.Depinde de zona aleasa,numa sa nu fie prea aproape de galbeni ca aia o sa ajunga la Nistru(ca in bancul ala) sau in zonele pline de harapi si ciuhapi..

    Apreciază

    • Mirela said, on ianuarie 11, 2014 at 2:00 am

      Consider că, dpdv. creştin, nu trebuie să ne supraestimăm forţele şi să ne aruncăm în pericole inutile, dar nici nu putem să punem problema că: „Nici cu fuga prin pustiuri nu prea tine.Ganditi-va ca in familiele noastre sunt copii mici,batrani,femei(!!!) ,barbati mai de “la oras…”.
      Ci cred că trebuie să avem clar în minte că, pentru salvarea sufletului, trebuie să acceptăm orice rău/chin al acestei lumi. Când va veni vremea şi nu se va mai putea altfel, va trebui să luăm calea pustiei/munţilor, care e prezentată în Noul Testament drept singura şansă de scăpare. Indiferent cât de grea va fi această cale ascetică, să conştientizăm faptul că nici în iad nu e mai bine. Deci, dacă „pustia” e prea grea pentru noi, iadul cum va fi?

      Apreciază

      • Leo said, on ianuarie 22, 2014 at 1:39 pm

        Rar observ la un om atata credinta, cum am observat la tine. Domnul Dumnezeu sa te aiba in paza. Incepand din aprilie avem noile buletine, chipurile la inceput sunt obtionale, dar peste maxim un an ne va forta, deci inceputul sfarsitului este aproabe, bine ca nu sunt insurat, stiu exact ce am de facut, ma fac pusnic.

        Apreciază

  2. searchnewsglobal said, on ianuarie 9, 2014 at 10:50 pm

    Reblogged this on .

    Apreciază

  3. mihai444 said, on ianuarie 9, 2014 at 11:52 pm

    Apreciază

  4. Vasile ăl Mic said, on ianuarie 12, 2014 at 12:52 am

    Cine are minte sa priceapa. Cine nu, sa intrebe in stanga si in dreapta. Caci asa s-a spus, cine are minte sa socoteasca pentru ca e numar de om. Acum luat aminte: cifra 6 (asta de-o vedem pe ceas, scrisa in baza 10) se reprezinta in baza 2 (cod binar, sistemul de reprezentare in memoria computerelor) ca „110”. De la dreapta la stanga numaram cifrele incepand cu pozitia 0: pe poz. 0 vine „0”, pe poz. 1 vine un unu, pe poz. 2 vine alt 1. pe mantisa (locatie de memorie RAM) de 4 biti se reprezinta „0110”.
    Cum il calculam: fiecare pozitie corespunde unei puteri a lui 2.
    Pozitia 0: exista 2 la zero(=1)? nu, pt ca avem un zero.
    Pozitia 1: exista 2 la 1(=2)? Da, exista, acolo este un 1.
    Pozitia 2: exista 2 la a 2-a (=4)? Da (alt unu)
    Pozitia 3: exista 2 la a 3-a(=8)? Nu, pe pozitia aia este un zero.

    In felul asta calculezi orice cifra binara. Exista sau nu exista acea putere a lui 2 – iti dai seama daca este sau nu un „1” pe pozitia corespunzatoare.

    666:

    Ia o sticla de cola/pachet de tigari/bidon de apa/punga de morcovi. Uita-te la codul de bare. La inceput, mijloc si sfarsit o sa vezi cate doua bare mai lungi.
    Consideri spatiul alb gol din stanga ca fiind un zero. Urmeaza alea 2 linii lungi (1 si 1). Dupa ele urmeaza un alt spatiu gol, ceva mai mare decat spatiul dintre cele 2 linii lungi. Alt zero. Deci 0 1 1 0 adica 6 dupa cum am explicat mai devreme.
    Acelasi simbol il gasesti in mijloc si la sfarsit.

    Io v-am descoperit si acum, ca si acum alte cateva dati, cum sa-l vedeti. Cum sa va paziti va explica scrierile vechi.

    Apreciază

  5. Vasile ăl Mic said, on ianuarie 12, 2014 at 1:03 am

    Na ca am uitat. Reprezentarea lu 666 se face astfel:
    – optic = cod de bare pe hartie;
    – magnetic = card cu bandă magnetică, are zone magnetizate si demagnetizate la fel ca modul optic doar ca-l vezi cu busola sau cu cititorul, in genu la taxalăul de la intrare la metrouș
    – electric = cipu cu picioruse/terminale, dai plus, minus, autentifici cu pinul/cnp si iti raspunde cu pulsatii de diferite durate. Pauzele dintre ele poa sa fie zerouri sau separatie intre biti. Pui un releu sa-ti impinga un pix pe o foaie de se misca. O sa iti mâzgâlească codu de bare optic;

    – Acustic – se folosea pe timpuri cand se transmiteau prin modemuri. Tehnologia asta e moarta si ingropata prin muzee;

    – electromagnetic – unde radio. Astea is alea mai periculoase ca n-au nevoie de cabluri, cititoare la vedere sau raze laser. Astea pot fi citite si de la 20 de metri cu o antena bine calculata. Cipurile RFID. Le expui la un camp magnetic variabil (scarpini terminalele la o bobina de o baterie). Campu asta magnetic induce tensiune electrica in cipu rfid, asta se alimenteaza si iti emite si el o serie de pulsatii cu diferite intervale de timp. Restu e aceeasi mancare de pește.

    6 asta se citeste la fel de la stanga la dreapta si de la dreapta la stanga, d’aia e pus in codu de bare simetric. Ca sa nu se mai piarda vremea cu intorsu produsului in pozitia corecta. Codu de bare simetric are in el de 2 ori informatia, de la extremitate pana la jumate. De la jumate la aialalta extremitate este complementu fata de 2 a jumatatii aleilalte.

    Sistemu electromagnetic si magnetic imita pe asta optic care o fost primul folosit. Nu au nevoie de 666 dar il tin „pentru compatibilitate”/pentru comoditate. Cica i-ar costa jdemilioane de parai ca sa-l schimbe. Dumnezeu sa ne aibă în pază că ac de cojocu lor are sigur, că așa o zis El să se scrie în scripturi.

    Apreciază

  6. wanoo21 said, on ianuarie 12, 2014 at 3:30 pm

    Reblogged this on wanoo'blog.

    Apreciază

  7. […] TEHNIC O POT FACE. Vor adauga numarul 666 in cipurile din buletine pe ultima suta de metri? […]

    Apreciază

  8. […] TEHNIC O POT FACE. Vor adauga numarul 666 in cipurile din buletine pe ultima suta de metri? […]

    Apreciază

  9. […] TEHNIC O POT FACE. Vor adauga numarul 666 in cipurile din buletine pe ultima suta de metri? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.