SACCSIV – blog ortodox

California: FUMATUL INTERZIS IN PROPRIA CASA. Totusi, de ce?

Posted in CALIFORNIA, FUMAT by saccsiv on noiembrie 27, 2013

Iata ce aflam din articolul Smoking Ordinance to go into Effect November 14:

Ordonanţa contra fumatului intră în vigoare la 14 noiembrie

În octombrie 2012, Consiliul Local a adoptat o ordonanță de consolidare a codului municipal al oraşului pentru a proteja și mai mult comunitatea de fumatul pasiv. Aşa că, din 14 noiembrie 2013, fumatul este interzis în toate unitățile rezidențiale duplex și în cele pentru mai multe familii care impart un perete comun. Ordonanța se aplică pentru toate proprietățile noi și existente și nu recunosc drepturi anterioare. Proprietarii de pământuri şi cei de imobile sunt obligaţi să pună în aplicare această ordonanță prin noi termeni prevăzuţi în contractul de închiriere sau de leasing sau prin modificări aduse acestora, precum și afişarea de avertismente. Pentru mai multe informatii, vă rugăm să vizitati http://www.cityofsanrafael.org/smokefree

 

În plus, Bay Area Community Resources oferă a şasea sesiune din seria cursurilor de renunţare la fumat din San Rafael, care începe luni, 4 şi 6 Noiembrie – 7,30 pm. Taxa de curs este de $ 25;cu posibilitate de reducere. Plasturii cu nicotină la preţ redus sunt disponibili pentru participanţii calificaţi. Apelaţi 415-755-2334 pentru mai multe detalii sau pentru a vă înregistra. Vizitați http://www.bacr.org/tobacco pentru mai multe informații.

   Iata si ce putem citi in articolul CALIFORNIA SMOKING BAN SAID TO BE MOST STRINGENT IN U.S.:

Interzicerea fumatului în California se anunţă a fi cea mai restrictivă din Statele Unite

San Rafael, California, 22 noiembrie (United Press International) –
O ordonanță dată în California care interzice fumatul în locuinţe cu pereţi comuni poate fi cea mai restrictivă lege antitutun dată în Statele Unite, susţin oficialităţile oraşului.
Intedicţia, trecută ca lege în San Rafael, se aplică atât pentru proprietari cât şi pentru chiriași, a declarat ABC News în cursul zilei de joi.
Aceasta acoperă orice reședință cu mai multe familii, cu trei sau mai multe unități, inclusiv condominii, birouri asociate și apartamente. Interdicția a intrat în vigoare la 14 noiembrie.
“Eu nu am cunoştinţă să existe o ordonanță mai puternică”, a declarat Rebecca Woodbury, un analist al biroului managerial al orașului San Rafael, care a contribuit la elaborarea ordonanţei.
Ea a citat din studii care au descoperit că fumatul pasiv se realizează prin pereti, conducte de ventilație și chiar fisuri, ca justificare pentru aplicarea ordonanței.

Criticii au combătut raționamentul lui Woodbury și ordonanța în sine.

“Știința în acest caz este categoric falsă”, a declarat George Koodray, coordonatorul de stat pentru Alianţa Libertăţilor Cetăţeneşti și Clubul Fumătorilor din New Jersey.
Stanek, un nefumător, a spus, ” Nu simpatizez cu fumătorii pentru că aş fi unul dintre ei, ci datorită uriaşei creşteri a volumului legislativ vizând pedepsele precum şi faptul că guvernul aduce oamenilor din ce în ce mai multe restricţii.

Asta in conditiile in care deja din aprilie 2013 California: interzis la fumat in propria casa?

Fumatul este interzis pe plaja, in parcuri, in restaurante si in apropierea cladirilor din Santa Monica (California), iar consiliul municipal a votat, marti, interzicerea fumatului in resedintele particulare, in cazul in care majoritatea locuitorilor acestora este nefumatoare.
NBC il citeaza pe Adam Radinksy, seful Comisiei pentru protectia consumatorilor din oras, care a explicat ca „rezidentii vor decide, prin vot, daca o cladire va fi declarata de fumatori sau de nefumatori”.
Radinsky, sustinator al interzicerii totale a fumatului, isi explica ardoarea cu care a pledat pentru masura aprobata marti prin faptul ca sanatatea locuitorilor din Santa Monica este importanta. „Au venit oameni care s-au plans de probleme medicale din cauza faptului ca vecinii lor fumeaza”, a spus acesta.
Pe de alta parte, Wayne Jackson, unul dintre fumatorii din oras, sustine ca „oamenii sunt mai afectati de poluarea din gazele de esapament decat de fumul de tigara al vecinilor”. „Cred ca este vorba despre prea mult control”, adauga acesta.
Jennifer Jones, nefumatoare, sustine ca atunci cand isi face exercitiile de yoga, acasa, simte fumul de tigara al vecinilor. „Cu toate acestea, nu cred ca este corect sa impui unui om ce sa faca, in propria lui casa”, mai spune ea.

Comentariu saccsiv:

Evident ca astfel de legi se vor tot extinde la nivel planetar, dupa modelul legilor pro homosexualitate.

Care sa fie motivele? Sa nu dormim inchipuindu-ne ca-i din iubire de oameni, cu atata chemtrails, vaccinuri, organisme modificate genetic, E-uri, etc. peste noi si in noi.

Unul din ele ar fi sa ne obisnuim cu interdictiile.

Al doilea ar putea fi:

MARIJUANA – CANABIS LEGALA. Nu exista o alta industrie care sa se dezvolte atat de rapid. Procentul de vanzare este in crestere mai rapida decat cel al smartphone-urilor. ASTA SA FIE MOTIVUL CAMPANIEI ANTI FUMAT?

De alte motive inca nu-mi dau seama.

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ioan said, on noiembrie 27, 2013 at 4:54 pm

    satan. stie f. bine ca fumatul e un viciu dat de un drac f.puternic. omul care fumeaza poate scapa de viciu numai daca scapa de dracul care-l patroneaza. deci daca fortezi un om sa nu mai fumeze, dracul fumatului il va chinui, ca sa-i dea jertfa-tigara, in continuare si astfel omul devine nervos, irascibil instabil etc. extinzand la nivelul unei comunitati, oamenii se vor aprinde din orice si-in state, vor apasa mult mai repede si mai usor pe tragaci. deci un motiv venit pe tava pt. legea martiala

    Apreciază

  2. MarcuB said, on noiembrie 27, 2013 at 5:06 pm

    Ne putem gandi ce ar fi in lume daca s-ar interzice tigarile si bauturile alcoolice..

    Apreciază

  3. Alexandru(Fulger) said, on noiembrie 27, 2013 at 6:37 pm

    Marijuana te transforma in zombi , vor interzice fumatul dar vor legaliza la greu iarba si este mai rea decat fumatul. Ce fac ei este sa inlocuiasca un rau mai mic cu unul mai mare.

    Apreciază

  4. Obrenovici said, on noiembrie 27, 2013 at 7:37 pm

    Sau poate urmeaza sa interzica si fumul de tamaie….

    Apreciază

  5. Sluga netrebnica said, on noiembrie 27, 2013 at 11:22 pm

    Cu vre-o 2 ani in urma, am citit un articol in care se spunea ca nicotina din sange influenteaza negativ functionarea cipului.
    S-ar putea ca acesta sa fie motivul pentru aceasta campanie mondiala impotriva fumatului.

    Am incercat de cateva ori sa mai gasesc acel articol, dar nu am reusit.

    Apreciază

    • Marian K. said, on noiembrie 28, 2013 at 3:08 pm

      Salut Ioane(asa se numesc toate slugile din lume:-) ) ia contact cu domnu Marean Vanghele ca dumnealui are Goagal si stie de toate draciile. Te illumineaza dom’Vanghele:-))))) Traiti dom’Marean si eu ma intitulez tot Marean da eu sunt in Frankfurt pe Main;-)

      Apreciază

  6. aniush said, on noiembrie 28, 2013 at 7:38 am

    Sluga netrebnica,
    S-ar putea…sa fie asta motivul real. Eu oricum nu credeam si nu cred ca o fac pentru binele omului.

    Apreciază

  7. Paul said, on noiembrie 29, 2013 at 5:59 pm

    Fumatul? Un obicei imbecil,un mod de exprimare a prostiei omenesti.

    Apreciază

  8. […] dacă te adresezi… la genul nepotrivitIar masurile impotriva libertatii sunt cu mult mai dure:California: FUMATUL INTERZIS IN PROPRIA CASA. Totusi, de ce?California: FARA VACCIN = FARA SCOALA …VIDEO – POLITIA americana si […]

    Apreciază

  9. […] dacă te adresezi… la genul nepotrivitIar masurile impotriva libertatii sunt cu mult mai dure:California: FUMATUL INTERZIS IN PROPRIA CASA. Totusi, de ce?California: FARA VACCIN = FARA SCOALA …VIDEO – POLITIA americana si […]

    Apreciază

  10. […] California: FUMATUL INTERZIS IN PROPRIA CASA. Totusi, de ce? […]

    Apreciază

  11. […] California: FUMATUL INTERZIS IN PROPRIA CASA. Totusi, de ce? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.