SACCSIV – blog ortodox

Un sfert din detinutii planetei sunt in … SUA. Cum stau celelalte tari?

Posted in SUA by saccsiv on noiembrie 13, 2013

Conform articolului Aplicarea riguroasa a legii plaseaza SUA pe primul loc la numarul de arestari, numarul de persoane incarcerate reprezinta aproximativ 25% din totalul cifrei la nivel mondial, americanii fiind nevoiti sa aloce anual  suma de aproximativ 80 miliarde de dolari din bugetul statului.

   Comentariu saccsiv:

Conform tabelului http://www.prisonstudies.org/info/worldbrief/wpb_stats.php?area=all&category=wb_poprate  de pe site-ul International Centre for Prison Studies, SUA are 2 239 751 de detinuti, la o capacitate maxima de 2 265 000 oferita de sistem, adica 716 detinuti la fiecare 100 000 de locuitori.

China este pe locul 126, cu 121 / 100 000.

Romania este pe locul 91, cu 155 / 100 000.

Conform mass-media, Suedia ar fi:

Tara care isi inchide din inchisori: nu mai sunt infractori

Totusi, conform tabelului publicat de International Centre for Prison Studies, Suedia se afla inca pe locul 179 cu 67 / 100 000.

Mai bine decat ea stau tari precum Nigeria, Congo si … India, aflate pe locurile 212, 213, 214, cu cate aproximativ 30 / 100 000.

Conform tabelului  http://www.prisonstudies.org/info/worldbrief/wpb_stats.php?area=all&category=wb_poptotal, numeric, cei mai putini detinuti se afla in Liechtenstein, daca excludem din calcul San Marino despre care se specifica ca are detinuti si in Italia.

Astfel, conform http://www.prisonstudies.org/info/worldbrief/wpb_country.php?country=150 mica tarisoara cat un orasel are 9 detinuti raportat la toti cei 36 800 de locuitori ai sai. Putin si raportat la intreaga capacitate a sistemului de … 20 de locuri.

Tagged with:

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Maria said, on noiembrie 13, 2013 at 3:41 pm

    Si cine stie cati oameni nevinovati sunt detinuti in SUA , dintre toti acesti „un sfert din detinutii planetei „!.

    Apreciază

    • John of Pelasgia said, on noiembrie 13, 2013 at 5:26 pm

      Tocmai ca nu sunt, daca urmaresti atent situatia din SUA, acolo daca esti negru si violezi o femeie ai mari sanse sa NU ajungi in puscarie pe motiv ca „minoritatile comin rele pentru ca au fost oprimate”. Mi se pare normal ca SUA sa aiba multi puscariasi tinand cont ca ei au cateva ZECI DE MILIOANE de imigranti ilegali. Desi asta nu scuza faptul ca tot in SUA sunt oameni care fac zeci de ani de puscarie pentru ca s-au opus sistemului in vreun fel.
      Iar conducerea Suediei e total impotriva propriilor cetateni, au parlament plin de stangisti si evrei. Marea majoritate a violurilor din tarile Nordice( peste 70%) sunt comise de musulmani care la randul lor scapa pentru ca „sunt minoritate discriminata”.

      http://en.wikipedia.org/wiki/Rape_in_Sweden
      Rape is one of the increasing crimes in Sweden. In 2003, rape prevalence was estimated at 24.9 per 100,000, in 2005 it was 36.8 and by 2008 estimation was 53.2.[1]
      Because of such rise, rapes in Sweden are widely regarded as the 2nd largest rapes in the world, by the prevalence, after South Africa.

      Apreciază

      • Irina said, on noiembrie 14, 2013 at 1:36 pm

        In SUA este o babilonie, si libertati prea mari si plus desacralizare la maxim. In saptamana asta am auzit la stiri cred ca de vreo 3 cazuri de elevi ce-si impusc profesorii si colegii exact in scoala, deci iata una din liberatile din SUA. Eu una nu cred ca este o idee buna sa dai avize de port arma cu nemiluita si oricui, pentru ca michiduta nu doarme ci actioneaza vedem cum.

        Apreciază

      • John of Pelasgia said, on noiembrie 14, 2013 at 2:57 pm

        Si in Romania sunt zeci de adolescenti care sunt batuti, injughiati, impuscati de tigani lunar si nu zice nimeni nimic de ei.
        Nu armele sunt problema ci oamenii.

        Apreciază

      • Mirela said, on noiembrie 15, 2013 at 11:38 pm

        Irina
        Se poate ca multe dintre atacurile armate din SUA, ce par operele unor rebeli sau ale unor neadaptaţi social, să fie realizate de către oameni ai sistemului sau de către unii programaţi mental să ucidă. Scopul? Justificarea dezarmării populaţiei americane, pe care elitele şi-o doresc pentru a-şi facilita impunerea agendei politice de înrobire totală a oamenilor.

        Apreciază

  2. kifa7 said, on noiembrie 13, 2013 at 5:00 pm

    Puterea unui rege este echivalenta cu numarul de oameni pe care ii are; multe milioane sunt in inchisori; multe milioane sunt avortati; miliarde sunt sub tratament somatic sau psihiatric; alte miliarde sunt pasivi, marea majoritate va fi numarata-indexata digital; marea masa pasiva este „in transa’ prin mass media; totusi cred ca sunt tari conservatoare fata de globalizare/colectivizare, iar lasa siguranta fata de acceptarea NWO este fragila; aici este accelarata puternic masina de propaganda prin manipulare, minciuna si inselare.

    Puterea unui rege este echivalenta cu numarul de oameni pe care !

    Apreciază

  3. […] Un sfert din detinutii planetei sunt in … SUA. Cum stau celelalte tari? […]

    Apreciază

  4. […] Un sfert din detinutii planetei sunt in … SUA. Cum stau celelalte tari? […]

    Apreciază

  5. […] Un sfert din detinutii planetei sunt in … SUA. Cum stau celelalte tari? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.