SACCSIV – blog ortodox

PEDOFILIE LA VARF IN MAREA BRITANIE. Politistul l-a amenintat cu pistolul la tampla sa lase in pace pedofilii, spune un fost responsabil cu protectia copilului

Posted in copii, Marea Britanie, ORGIE, pedofilie by saccsiv on octombrie 23, 2013

Iata ce putem citi in articolul ‘Police gunman told me to ignore paedophiles’, says ex-child protection officer:

Un fost ofițer responsabil cu protecția copilului a susținut aseară că un detectiv al Echipei Speciale din cadrul Poliţiei Metropolitane l-a ameninţat cu un pistol pentru a-l opri să investigheze o rețea de pedofili VIP.
Chris Fay a povestit cum a fost ţintuit de un perete si sugrumat înainte de a fi avertizat să dea înapoi în privinţa acuzatiilor legate de vestita Casă de Oaspeţi Elm Guest House din Barnes, sud-vestul Londrei.
Tinerii aflaţi în grija statului ar fi fost duşi acolo în anii optzeci pentru a fi abuzaţi de către înalţi parlamentari și de alte putermice personalităţi de stat .

Dl Fay, care a lucrat pentru acum-defuncta „Asociație Națională a tinerilor aflaţi în îngrijirea statului”, a acuzat Poliția Metropolitană că a acţionat precum “gangsterii”, atunci când scandalul a izbucnit, în 1990. El a dezvăluit modul în care unii membri ai echipei de intervenţie obişnuiau să-i ameninţe, pe el şi pe colegii lui, şi chiar pe victime, intimidarea având loc pe o perioadă de mai bine de trei luni.
Şocantele sale declaraţii vin în timp ce Poliţia din West Yorkshire se confruntă cu acuzaţia cum că l-ar fi protejat pe pedofilul Jimmy Savile.
Dl Fay, 67 de ani, din sudul Londrei, spune: “A devenit foarte periculos. Oamenii par să uite că echipa de intervenţie poate face ce vrea, căci există o lege doar pentru ei”.
“La un moment dat m-au ţintuit de un perete, cu o armă la cap şi mi-au spus în termeni foarte clari că trebuie să-mi văd de treabă dacă ştiu ce-i mai bine pentru mine”.
“Un coleg a avut parte de același tratament, la fel ca şi un număr de voluntari. Victimele care au fost de fapt abuzate la Vila Elm au fost, de asemenea, împiedicate fizic să vină să vorbească cu noi la biroul Agenţiei din nordul Londrei”.
“Am fost de faţă când ofițerii Brigăzii Speciale i-au bruscat și i-au expediat cu avertismentul de a-şi ţine gura. A fost strigător la cer, pe faţă, s-au purtat ca nişte gansteri”.
“În final a trebuit să ne întâlnim cu victimele la un centru al comunității locale, fără ca poliţia să afle, pentru a auzi ceea ce aveau de spus.” Agenţiei i s-au furnizat date despre identitatea unor politicieni de rang înalt care făceau parte dintr-un cerc de pedofili, chiar din interiorul guvernului.
Cu toate acestea, Dl Fay a spus: “Mi s-a comunicat din partea poliţiei implicit:” Nu vrem să vii la noi cu nume grele “.
Într-o intorsatura sinistră, a povestit cum fereastra bucătăriei sale a fost lovită de gloanţe, trei găuri în sticlă ramânând martore, fără a se afla vreodată cine a fost autorul.
În 1982, Elm Guest House a fost percheziționată de către poliţia de moravuri, dar acuzațiile de abuz sexual nu au fost investigate.
Operațiunea Fernbridge cercetează abia acum reclamaţiile și doi bărbați au fost acuzați de infracțiuni sexuale.
Poliția a confirmat că parlamentarul liberal-democrat Sir Cyril Smith, care a murit acum trei ani, ar fi vizitat în trecut vila.
Noaptea trecută, agentul electoral Bill Maloney, de la Pie & Mash Films, care a ajutat la creşterea conştientizării în rândul supraviețuitorilor de abuz și corupție, a declarat: “Aceste proceduri poliţieneşti de a proteja pe cei bogați și puternici trebuie să înceteze acum”.

“Victimele de azi sunt martorii de mâine.”
Poliția Metropolitană a refuzat să comenteze.

Cititi va rog si:

Studiu socant: 12% dintre copii aflati sub custodie guvernamentala sunt abuzati sexual

In Ohio (SUA), anual 1000 de copii sunt transformati fortat in sclavi sexuali …

VIDEO – Secretul murdar al Americii: SEXUL CU COPII. Traficul de copii

UN SISTEM TICALOSIT PANA LA CAPAT: Fetita „VANATORULUI DE PEDOFILI”, lituanianul DRASIUS KEDYS, a fost data mamei … cea care o daduse initial pedefililor …

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Pr. Adrian said, on octombrie 23, 2013 at 10:07 am

    Foarte trist!
    Si ne mai miram de ce se intampla astazi in lume, cu noi?

    http://adevarul.ro/news/eveniment/pedobook-facebook-pedofili-jurnalist-infiltrat-cuibul-amatorilor-sex-minori-1_525d3990c7b855ff563da725/index.html

    Dumnezeu sa ne pedepseasca aici si ne ierte dincolo. Rugati-va. Rugaciunea este singura care ne poate ajuta.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • Maria said, on octombrie 23, 2013 at 2:12 pm

      Nu ne mai miram de nimic , diavolul este dezlegat din adancuri , lupta impotriva Mantuirii omului , daca omul nu-i pregatit (pocait prin spovedanie , impartasanie , la zi ,)diavolul , dusmanul creatiei , castiga teren .

      Apreciază

  2. Cristina said, on octombrie 23, 2013 at 10:13 am

    Off-topic: Israelul se gandeste (sic!) sa renunte la banii fizici
    http://www.zf.ro/business-international/care-este-prima-tara-care-ar-putea-renunta-integral-la-banii-fizici-11548197

    Apreciază

  3. irismister said, on octombrie 23, 2013 at 1:21 pm

    Reblogged this on Temeiurile iar nu Arătările unui Bun Început !.

    Apreciază

  4. john said, on octombrie 23, 2013 at 10:13 pm

    Poate facem ceva concret si noi,Saccsiv,intitulat:
    „Din partea lui Dumnezeu, pentru copilul cu lacrimi în suflet.”
    Scrisoare catre Oameni: Cea mai tristă POVESTE a unui COPIL de doar 8 anișori! Mama lui a MURIT de cancer, își începe ziua MUNCIND, iar dulciurile sunt un LUX: «Vreau să mănânc ciocolată până mă doare burta»
    IMAGINI CUTREMURĂTOARE–> http://bit.ly/1dhhvEA

    Apreciază

  5. tataia said, on octombrie 24, 2013 at 1:48 am

    In istorisirea aceasta politistii sint „baietii rai” iar agentii de la protectia copilului „baietii buni”. Dar noi mai stim de multe alte cazuri in care cei de la protectia copilului sint „baietii rai”. Americanii si vesticii stiu mai bine. Asa ca pina la urma si unii si altii tot rai sint…nu ne sint prieteni.

    Apreciază

  6. […] PEDOFILIE LA VARF IN MAREA BRITANIE. Politistul l-a amenintat cu pistolul la tampla sa lase in pace … […]

    Apreciază

  7. energein7 said, on mai 31, 2016 at 12:12 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  8. […] PEDOFILIE LA VARF IN MAREA BRITANIE. Politistul l-a amenintat cu pistolul la tampla sa lase in pace … […]

    Apreciază

  9. […] PEDOFILIE LA VARF IN MAREA BRITANIE. Politistul l-a amenintat cu pistolul la tampla sa lase in pace … […]

    Apreciază

  10. […] PEDOFILIE LA VARF IN MAREA BRITANIE. Politistul l-a amenintat cu pistolul la tampla sa lase in pace … […]

    Apreciază

  11. […] PEDOFILIE LA VARF IN MAREA BRITANIE. Politistul l-a amenintat cu pistolul la tampla sa lase in pace … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.