SACCSIV – blog ortodox

Video: BEBELUSII SE POT INECA?

Posted in BOTEZ, copii by saccsiv on septembrie 8, 2013
Tagged with: , ,

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mani iscusitul said, on septembrie 8, 2013 at 10:35 pm

    NUUUU!
    PSssst sa nu auda dusmanul!

    Apreciază

    • Maria said, on septembrie 9, 2013 at 1:09 am

      Acesti bebelusi sunt nascuti in apa , iar daca dai drumul in apa unui bebelus nascut normal ,cred ca se inneaca . Daca as avea un bebelus , nu as face un astfel de experiment .

      Apreciază

      • Danut said, on septembrie 9, 2013 at 2:32 am

        Nu are absolut nicio legatura nascutul in apa. Absolut toti ne nastem cu acest instinct de a nu respira in apa.

        Apreciază

  2. marian said, on septembrie 8, 2013 at 11:31 pm

    Minunati sunt acesti bebelusi!
    Preiau de pe Vocea Rusiei:
    Ce poate face Flota rusă în Siria?
    Flota rusă adună în Marea Mediterană cele mai mari forţe de la destrămarea Uniunii Sovietice. Ce poate face escadra rusă operaţională în cazul unei agravări a situaţiei?
    În prezent, în Marea Mediterană se află o grupare a Flotei ruse formată din peste 10 nave şi un număr necunoscut de submarine. Un asemenea număr de nave sub pavilion rusesc se află în Marea Mediterană pentru prima oară începând din anul 1992.
    Agravarea crizei siriene şi perspectiva absolut reală a începerii unui război, necesită din partea Rusiei o reacţie oportună la ceea ce se întâmplă, iar prezenţa navelor de luptă, înseamnă în cazul de faţă mai mult decât o „demonstraţie a steagului”.
    În primul rând atrage atenţia numărul semnificativ de nave amfibie mari. În prezent, în Marea Mediterană se află 7 asemenea nave. Ele menţin canalul prin care este asigurat ajutorul acordat de Rusia guvernului legitim al Siriei în lupta împotriva terorismului. A doua sarcină a navelor amfibie mari este asigurarea în caz de necesitate a evacuării cetăţenilor ruşi care lucrează şi trăiesc permanent în Siria.
    Cu toate acestea, sarcinile flotei nu se limitează doar la o eventuală evacuare a oamenilor, iar prezenţa navelor de luptă ale Flotei ruse în Marea Mediterană sunt o confirmare a acestui lucru. În următoarele câteva zile în partea de est a Mării Mediterane trebuie să sosească crucişătorul Moskva. Graţie sistemului puternic de radare şi sistemului de apărare antiaeriană cu rază lungă de acţiune, acest crucişător va deveni nucleul grupării şi va putea rezolva o serie de probleme în cazul începerii unui război.
    În primul rând, posibilităţile tehnice ale crucişătorului permit să fie primită o imagine completă şi exactă a ceea ce se întâmplă, „acoperind” cu ajutorul radarului toată partea de est a Mării Mediterane. Informaţiile despre detectarea rachetelor de croazieră americane, în caz că SUA vor ataca Siria, pot fi transmise nu numai Moscovei, dar şi Damascului, ajutând sistemul sirian de apărare antiaeriană să detecteze şi să intercepteze rachetele.
    Cu toate posibilităţile navelor ruseşti, în totalitate gruparea are o capacitate destul de limitată, în primul rând, este vorba de aviaţie şi componenta navelor amfibie. Navele amfibie ruseşti folosite în acest caz ca nave de transport, nu sunt o alternativă la navele de desant universale, capabile să asigure cu sprijinul aviaţiei o prezenţa îndelungată a grupării de puşcaşi marini pe teritoriul acţiunilor de luptă. Prezenţa în momentul de faţă în Marea Mediterană în componenţa flotei a 1-2 nave de desant universale de tip Mistral ar fi consolidat calitativ gruparea, însă nava Vladivostok, de acest tip, este în curs de construcţie la Saint-Nazaire.
    Un sprijin şi mai eficient poate acorda un portavion, însă unica navă de acest tip din componenţa Flotei ruse va pleca spre Marea Mediterană abia în decembrie 2013, iar necesitatea construirii unor succesori deocamdată este discutată.

    Apreciază

  3. Maria said, on septembrie 9, 2013 at 1:15 am

    Fereasca Dumnezeu de un razboi aici in coasta noastra , ca am dat toate pe una , vorba romanului ,
    nu va fi usor , scaparea si speranta noastra vor fi Bisericile si Manastirile , in care ne vom ruga , pt ca la necaz , lumea se aduna , uita rautatea , dusmania , toti se vor ruga si cei care n-au crezut pana, la necaz .

    Apreciază

  4. irismister said, on septembrie 9, 2013 at 9:53 pm

    Reblogged this on Temeiurile iar nu Arătările unui Bun Început !.

    Apreciază

  5. GabiM. said, on septembrie 10, 2013 at 6:12 pm

    NU! ABSOLUT NU! Cand s-amai auzit asa ceva pana acum?!? Astea sunt „lucrarile” celuia…Apropos,nu stiti pe cineva care are un bebelus de botezat?De patru ani caut sa botez un copilas si cum sunt departe nu am cum sa-l gasesc si intreb pe unde pot,dar pana acuma nimic…NU AM NICI CEA MAI MICA PRETENTIE SI POATE FI BAIETEL SAU FETITA,sunt pregatita pentru unul si pentru altul,DOAR SA FIE NOU NASCUT; VREAU DOAR SA BOTEZ,ATAT!Poate imi da cineva vre-o idee unde ar trebui sa mai caut…Cu multumiri anticipate! Doamne ajuta!

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 10, 2013 at 6:22 pm

      GabiM.

      Sa botezi si atat? E bine dar oare e suficient?

      Apreciază

  6. GabiM. said, on octombrie 19, 2013 at 2:33 am

    saccs,STIU ca nu este suficient!Nu la asta ma refeream,am mai botezat si stiu ce presupune aceasta…Eram foarte obosita si a doua zi porneam spre Romania…Am scris in viteza ce mi-a trecut prin minte in acel moment.Astazi m-am intors acasa si am gasit raspunsul tau,scuze pentru intarziere!Daca Domnul va voi,anul viitor (mai-iunie),voi boteza in sfarsit,un bebelus…Tu ce faci,cum stai cu sanatatea,ai rezolvat,toate bune? Sper ca da si ti-o doresc din toata inima! Doamne ajuta!

    Apreciază

  7. […] era ceva nou pentru mine, mai scrisesem despre acest subiect in urma cu zece ani, insa de fiecare data cand privesc la astfel de imagini, nu incetez sa ma […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.