SACCSIV – blog ortodox

CODUL BIBLIEI: Mesia vine si se numeste ben David, zice Rabinul Matityahu Glazerson

Posted in antihrist, APOCALIPSA, RABINI by saccsiv on iulie 31, 2013

   La http://www.realbiblecodes.com/ gasim Who Is The Messiah:

   Mashiach, adica Messiah, adica Mesia asteptat de rabini. Noi stim insa ca:

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA ASTEPTAT DE RABINI ESTE ANTIHRIST

   In inregistrare, rabinul Matityahu Glazerson vorbeste despre Ben Joseph si Ben David, care vor veni in timpurile noastre.  

   In traditia iudaica, Messiah ben Joseph, cunoscut si ca Messiah bar/ben Ephraim, va fi precursorul lui Mashiach ben David. El va pregati lumea pentru venirea celui de-al doilea. El va purta un razboi impotriva fortelor raului si va fi ucis de inamicii lui Dumnezeu si ai Israelului. Dupa moartea sa, va urma o perioada de calamitati, ca ultim test pentru Israel. Dar va veni Messiah ben David, il va invia pe el si pe toti mortii si va instaura o epoca mesianica a pacii universale vesnice.  

   Cititi va rog si:

VIDEO (1990) – Rabin sef catre Benjamin Netanyahu: FA CEVA PENTRU A GRABI VENIREA LUI MESIA (ANTIHRISTULUI). Si intr-adevar, au inceput sa faca …

VIDEO (si trascriptul): RABINI despre SFARSITUL VREMURILOR si … MESIA

Codul SECRET din BIBLIE. Ce se află în spatele cuvintelor din Cartea Sfântă | VIDEO

 

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Georgiana said, on iulie 31, 2013 at 7:19 pm

    Ma iertati ca nu are legatura comentariul meu cu subiectul de mai sus, dar nu stiam cum trebuie sa procedez pentru a va aduce la cunostinta voastra o situatie foarte grava, in masura in care este adevarat si anume ca desi exista metoda ecologica de exploatare a aurului ( ROSIA MONTANA )si a fost adusa la cunostinta guvernului in mod oficial, in special domnului Ponta de catre domnul Dumitru Prunaru, inca nu s-a primit nici un raspuns…… OARE CE ASTEAPTA DOMNUL PONTA??!!!

    Institut de Metale Neferoase din Baia Mare, un SRL de cercetare ştiinţifică numit SC Larechim. Managerul acestei societăţi, ing. Vasile Coman, susţine că la SC Larechim există un grup de chimişti şi metalurgi care lucrează, de cîţiva ani, la o tehnologie de extragere a aurului şi argintului din reziduuri miniere, prin metode nepoluante, care au marele merit că evită cumplitele tehnologii pe bază de cianuri.
    Băimărenii din echipa SC Larechim au descoperit un activator, o substanţă care într-un mediu alcalin permite o reacţie cu cheltuială rezonabilă de energie. Cercetătorii de aici au brevetat şi o invenţie pentru extragerea arseniului din pirite aurifere (brevet RO 120980/28.03.2003).
    În laboratoarele şi atelierele răposatului Institut pentru Metale Neferoase au construit o instalaţie pilot pentru recuperarea aurului şi argintului din piritele de la Şuior. Odată instalaţia pusă la punct şi după un şir lung de experimente (24 de şarje de cîte 200 kg de pirite), ei au ajuns să poată asigura un proces constant de recuperare, care poate fi sintetizat în cîteva propoziţii.

    RANDAMENTUL ESTE DE 99,5%

    DETALII: http://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/video-obtinerea-ecologica-aurului-forma-namol-inventia-rosia-montana-gold-corporation-dori-o-inchisa-intr-o-casa-fier-zile-negre-1_5149de1300f5182b8531a3cc/index.html

    Apreciază

    • Cosmin said, on august 1, 2013 at 11:09 am

      @ Georgiana si fratelui Vasile

      Iertare de off topic, dar vazand mesajul Georgianei nu m-am putut abtine.

      As vrea sa semnalez un aspect dubios al subiectului Rosia Montana.

      Frate Vasile, te solicit sa te gandesti la ceea ce urmeaza sa spun referitor la Rosia Monatana si sa iei in considerare pentru dezbatere eventual intr-un viitor articol, daca vei considera ca merita:

      Se marseaza mult pe subiectul ecologic al exploatarii de la Rosia Montana si afirm faptul ca e posibil, sa fie o mare inselare, o capcana intinsa foarte dibace si cu viclenie.

      Am mai spus-o poate si in alte randuri dar, nu prea a fost observata opinia respectiva, exploatarea aurului de catre straini este in egala masura ca si gravitate, cu metoda de explaoatare neecologica, ambele avand efecte nefaste pentru tara.

      Solutia exploatarii ecologice, Romania o detine demult. Ea a fost proiectata la Institutul de Cercetari si Proiectari Miniere Baia Mare, institut vandut pe un milion de euro unei firme din Ungaria. Nu comentez aici pretul la care a fost vandut si cum a avut loc aceasta privatizare, dar precizez ca, pe langa faptul ca acest institut e compus din mai multe cladiri si o suprafata de teren de cateva hectare, situate intr-o zona cu potential imobiliar rezidential, mai e urmatorul aspect: acest institut detinea prospecte geologice clasificate ca fiind de importanta strategica si catalogate ca strict secrete.

      Acum: vin unii si altii si spun hopa! s-a gasit vezi Doamne metoda ecologica de exploatare, adica, ACUM E OK CA STRAINII SA PLECE CU AURUL DIN ROMANIA!.

      ROMANI !!! NU VA MAI LASATI INSELATI DE ACESTE FUNDATII CARE DE FATADA SPRIJINA zona ROSIA MONTANA, DAR CARE IN PLEDOARIA LOR, SCOT IN EVIDENTA, DOAR FAPTUL CA ROSIA MONTANA E O PROBLEMA ECOLOGICA NU SI DE ETICA SI MORALA FATA DE POPORUL ROMAN.

      JIDOVII SIONISTI SUNT VICLENI SI INCEARCA TOT FELUL DE TERTIPURI PENTRU A DUCE ACEL AUR DE ACOLO.

      De altfel, acesta metoda de lucru e un tipizat al procesului de manipulare a maselor.

      Daca vor sa faca trafic de droguri, infiinteaza o Agentie Antidrog, daca vor sa braconeze si sa defriseze in liniste, infiinteaza o Agentie sau Minister de Mediu, daca vor sa faca trafic de organe in liniste, prin intermediul Ministerului Sanatatii introduc carduri electronice prin acceptarea carora, iti dai acceptul tacit si devii donator de organe, iar daca vor sa exploateze aurul in liniste cu sprijinul Agentiilor de Mediu deja create, mai infiinteza niste fundatii ecologice si militeaza impotriva exploatarii pe motive ecologice, urmand sa vina cu solutia de exploatare ecologica, care o avusera deja inainte de a incepe tot taraboiul.

      Ca sa fiu inteles mai clar: cu tot circul asta cu exploatarea prin cianuri, nu sa realizat altceva, decat adormirea vigilentei maselor si deturnarea pe o linie moarta a opiniei si vointei publice.

      Ganditi-va la urmatorul aspect: aceasta firma care doreste sa exploateze acolo, a construit acolo cartiere de locuinte si infrastructura pentru oamenii stramutati de acolo. Voi credeti ca aia sunt tampiti si fac asa acte de binefacere fara ca sa aiba CERTITUDINEA ca de acolo vor scoate aur ?

      Mai sunt multe de spus, dar nu vreau sa diluez acum ceea ce vreau sa semnalez cu adevarat.

      Doamne ajuta!

      Apreciază

  2. Ion Roman Popescu said, on iulie 31, 2013 at 7:41 pm

    nu cred ca ar exista un cod secret
    ortodoxia yice ca nu ne este dat sa cunoastem viitorul

    Apreciază

  3. Marius Barbu said, on iulie 31, 2013 at 9:20 pm

    ben joseph să fie papa şi ben Dăvid să fie antichrist adică îl omoară pe papă şi îl învie ??? Apoc 17,8 Fiara pe care ai văzut’o era şi nu este şi va să
    se ridice din adânc şi să
    meargă spre pieire. Şi
    se vor mira cei ce
    locuiesc pe pământ( acum întrebare de ce se miră lumea? că o să fie înviată fiara 1=mesia 1/papa de către fiara 2=mesia 2 ?,că face minuni?
    Era si nu mai este sa reprezinte aceasta moarte ? „văzând pe fiară că era
    şi nu este, dar se va
    arăta.”Mai sunt si cele doua fiare de calculatoare să fie asemenea cu fiarele mesia 1şi 2 ?? Ce e SIGUR e că Dumnezeu ne va arăta în timp cum a arătat şi cu profetu mincinos

    Apreciază

  4. john said, on iulie 31, 2013 at 9:38 pm

    Steaua lui David pe cer…eveniment ce nu s-a mai intamplat de 2000 de ani cand o stea misterioasa s-a aratat pe cer…http://www.jewsnews.co.il/2013/07/30/star-of-david-appears-in-the-sky/

    Apreciază

  5. Prahovean said, on august 1, 2013 at 2:20 pm

    Așa numitul „cod al Bibliei” are mari șanse să fie în sine adevărat, căci acela este cuvântul Domnului. Pe de altă parte, eu am auzit că evreii ar fi descoperit că Iisus Nazirineanul ar fi Mesia acolo, și că au ascuns-o. Ura jidănească contra Lui este însă atât de mare, că trec și peste acesta, ca să îl poată primi pe Antihrist, care le va da ce vor.

    Apreciază

  6. […] CODUL BIBLIEI: Mesia vine si se numeste ben David, zice Rabinul Matityahu Glazerson […]

    Apreciază

  7. […] CODUL BIBLIEI: Mesia vine si se numeste ben David, zice Rabinul Matityahu Glazerson […]

    Apreciază

  8. […] CODUL BIBLIEI: Mesia vine si se numeste ben David, zice Rabinul Matityahu Glazerson […]

    Apreciază

  9. […] CODUL BIBLIEI: Mesia vine si se numeste ben David, zice Rabinul Matityahu Glazerson […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.