SACCSIV – blog ortodox

ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (02.07.2013)

Posted in blog, BLOGURI, ORTODOXIE by saccsiv on iulie 2, 2013

Apologeticum:

Sfântul Ștefan cel Mare – predica IPS Bartolomeu Anania

În numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Amin. Iubiţi credincioşi, Printre faptele măreţe ale Sfântului Ştefan cel Mare se numără şi una mai puţin însemnată în conştiinţa poporenilor noştri. El a înfiinţat multe mănăstiri şi schituri, a ridicat multe biserici, dar a întemeiat şi o episcopie. Şi poate că din p […]

Cum trebuie să procedăm atunci când ierarhul, preotul sau duhovnicul este în erezia ecumenistă

“Valorile euroatlantice” și propaganda homosexualității

O serie de evenimente recente demonstrează fără echivoc faptul că atât Uniunea Europeană cât şi SUA îşi folosesc influenţa politică pentru a facilita adoptarea legislaţiei pro-gay şi pentru crearea unor condiţii sociale confortabile pentru minorităţile sexuale. Accesul în „clubul occidental” este condiţionat de distruge […]

ATITUDINI:

A apărut revista ATITUDINI, nr. 29 închinată Preacuviosului Părinte Justin Pârvu (10 feb. 1919 – 16 iunie 2013)

Pentru comenzi accesați această pagină.

Bucovina Profunda:

Monahul Teodot – Manastirea Petru Voda – Adevaruri tulburatoare

PĂRINTELE JUSTIN PÂRVU – Biografia unei biruinţe

Ciprian Voicila:

O nouă minune a Sfântului Efrem cel Nou, săvârșită prin icoana sa făcătoare de minuni

Imagini de la Conferinta „Din temnite spre sinaxare”, desfasurata la Muzeul Taranului (in cadrul Conferintelor Mircea Vulcanescu), dedicata Sfintilor Inchisorilor. Fotografiile sunt realizate de Marius Caraman.

Graiul Ortodox:

Mesajul Preafericitului Pr. DANIEL la înmormântarea, Pr. Justin Pârvu. Mesajul de condoleanțe a Mitropolitului Vladimir al Chişinăului la trecerea la cele veșnice a Părintelui Justin Pârvu. Pr. Gheorghe Calciu despre Părintele Iustin. Pr. prof. univ. Ioan C. Teșu: ” Pr. Arhim. Justin, erou al demnității naționale, apărător al credinței drepte, model sublim al iubirii evanghelice”. Pr. Iustin: Frați români, NU daţi uitării martirajul Sfinţilor noştri !

Laurentiu Dumitru:

Ultimele douăzeci de postări de pe blogul Sfântul Munte Athos (partea a-XXI-a)

Sfântul Grigorie Dascălu, Mitropolitul Ţării Româneşti (22 iunie). Dornic de desăvârşire, la îndemnul Sfântului Paisie Valicikovski, tânărul monah Grigorie vieţuieşte o perioadă de timp la Sfântul Munte Athos Despre Părintele Porfirie Bairaktaris. Convorbire cu ÎPS Irineu (Bulovici), mitropolit de Bacica (Bașka) și profesor la Facultatea de teologie din Belg […]

Mihail Andrei:

Testament, Sergiu Nicolaescu. A cerut să fie înmormântat creştineşte.

Pantocrator:

Arhiepiscopia Covasna a împărţit steaguri româneşti credincioşilor

Santinela Ortodoxa:

Părintele Justin: – “Poporul român… pentru poporul român este un cuvînt greu de spus. Poporul român este un popor biruit, pizmuit şi forţat, împins, fără stăpîn. Poporul e fără stăpîn, asta e drama cea mare”

O convorbire purtata de Sorin Dumitrescu la Schitul Petru Voda cu Parintele Staret Protosinghelul Justin Parvu, din seria dialogurilor cu Parintii duhovnicesti, in curs de aparitie la Editura Anastasia.

Imperialismul evreiesc pentru instaurarea Republicii Universale sub conducerea plutocratiei iudaice

SFANTUL MUNTE ATHOS:

Pelerinaj la Athos (7 – 12 iulie 2013)

Securitatea mănăstirilor din Muntele Athos va fi diminuată

 

Tagged with:

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mireta nastase said, on iulie 2, 2013 at 12:46 pm

    Buna ziua dragii mei.Desi nu am vrut sa mai intervin din cauza cerberilor care pazesc acest blog de orice intrus cu ,,ginduri satanice” asa cum am fost eu acuzata,nu ma pot abtine sa nu va relatez o descoperire facuta astazi pe deveghepatriei.wordpress.comDupa ce am incercat sa ,,depistez”cam cine ar putea fi Anticristul dupa descrierea si datele ce le detineam din diverse surse,iata ca astazi personajul pare a se contura din ce in ce mai bine.Cautati date despre David Mayer Rothschild.Veti observa intradevar niste asemanari uluitoare cu Iisus.M-au trecut fiori reci…si ma grabesc sa impartassc cu voi descoperirea.O zi buna.

    Apreciază

    • danutza said, on iulie 2, 2013 at 3:34 pm

      n-are nimic in comun cu descrierea antihristului de catre sfinti. nu mai faceti alba-neagra. cei induhovniciti, cand il vor vedea pe antihrist, il vor recunoaste. vor avea o strangere de inima.

      Apreciază

    • Maria said, on iulie 2, 2013 at 6:45 pm

      S-a mai discutat despre acest personaj aici pe blog , cu ceva timp in urma , ar putea fi antihrist , dar in niciun caz nu seamana cu Iisus , desi se vrea acest lucru , sa imite pe Mantuitorul , dupa cum scrie in Apocalipsa .
      Daca se trage dintr-o evreica dupa cum se spune , nu-i obligatoriu sa apara chiar din Israel , ci din orice alta tara , mai ales Anglia , o tara sub o stapanire si traire antihristica .
      Dar , este o presupunere , nimic cert .

      Apreciază

      • mireta nastase said, on iulie 3, 2013 at 11:23 am

        Da Maria,mama sa este evreica Victoria Lou de Rothschild si pe tot Internetul nu este afisata decit o singura fotografie cu ea.Traieste in America,exista contradictii in ceea ce priveste anul nasterii ei.Actualmente este divortata de Rothschild.Mai este insa o confuzie grava care se face atunci cind vorbim despre evrei.Elita evreiasca ,cea care conduce lumea,nu are nimic in comun cu popoarele semite pomenite in Biblie.Sint evrei khazari iar istoria lor si apartenenta la religia mozaica este cel putin ciudata.Khazarii sint acei ,,evrei” roscati,pistruiati si nasul coroiat reprezentati anecdotic prin tot felul de caricaturi.Vin din muntii Caucaz de pe malurile Volgai,sint de origine asiatica si au fost alungati de chinezi de la granita.Impreuna cu triburile ugro-finice au patruns in Europa pe teritoriul Rusiei unde au si intemeiat statul Kazaria despre care nu-mi amintesc sa fi invatat ceva la istorie.Cum de au reusit sa stapineasca marea finanta apoi intreaga planeta,iata un lucru demn de studiat.Eu nu doresc sa comentez deoarece informatii legate de acest lucru sint foarte multe si pot fi studiate de catre cei interesati de adevar.

        Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 3, 2013 at 12:33 pm

        mireta nastase

        Pentru ca esti interesata de adevar, citeste te rog:

        DE CE ELITELE VOR CADEA IN PICIOARE? O teorie toxica: Vaticanul conduce ELITELE evreiesti. Care ELITE nu sunt evrei ci … kazari

        https://saccsiv.wordpress.com/2011/03/24/de-ce-elitele-vor-cadea-in-picioare-o-teorie-toxica-vaticanul-conduce-elitele-evreiesti-care-elite-nu-sunt-evrei-ci-%E2%80%A6-kazari/

        Apreciază

  2. mireta nastase said, on iulie 2, 2013 at 1:04 pm

    …si inca ceva interesant.Intr-o fotografie acest personaj este fotografiat cu ceasul la mina,acesta indicind ora 10.o8.Stie cineva cam ce evenimente tragice au avut loc la aceasta ora?Acesti oameni opereaza cu simboluri,stim cu totii iar aceasta ora pare sa sune a avertisment.Asta am simtit,spaima,in momentul in care m-am uitat cu atentie la ora afisata pe cadran.Nu cred ca este intimplator…

    Apreciază

  3. chemanonim said, on iulie 2, 2013 at 2:30 pm

    Reblogged this on wp2wp.

    Apreciază

  4. Ostrov said, on iulie 2, 2013 at 3:24 pm

    Au mai inventat ceva: Ziua mondiala a OZN-urilor.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.