SACCSIV – blog ortodox

Din ciclul MASONERIA STRICA ROMANIA: Remus Borza

Posted in MASONERIE by saccsiv on iunie 19, 2013

   Constantin Iancu, grad 33, Ritul Scotian Antic si Acceptat din Romania:

   „Asa cum suntem învătati în gradul 32 — ca Printi ai Secretului Regal — Supremul Consiliu de grad 33 si ultim al Ritului Scotian Antic si Acceptat din România va continua să lucreze pentru realizarea Unitătii Europei, ca împreună cu celelalte Frătii — Americană, Asiatică, Africană să lucreze pentru realizarea Frătietătii Universale, pentru restaurarea si instalarea Templului lui Solomon.”

   Iar masoneria romana este cea mai puternica din tarile fostului bloc comunist …

Analiza interviului din Forum masonic prilejuit de implinirea a 200 de ani ai Supremului Consiliu Mamă al Lumii de la Washington

   Ce lucreaza zidarii in sortulete, o recunosc ei mai sus. Cum lucreaza ei in Romania? Distrugand tara si stricand neamul.

   Cititi va rog si:

Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

   Iata ce putem citi in articolul Radu Tudor izbucnește pe Facebook: „E incredibil cât de idiot este acest individ! Un mare nesimțit!”. La cine se referă:

Realizatorul TV Radu Tudor a izbucnit miercuri pe pagina sa de Facebook, neezitând să folosească inclusiv expresii grele precum „un mare nesimțit” și „idiot” pentru a-l caracteriza pe administratorul judiciar al Hidroelectrica Remus Borza (foto). Supărarea lui Radu Tudor pare să fie provocată de faptul că, profitând de prevederile legii insolvenței, Borza a concediat mai multe angajate ale Hidroelectrica aflate în concediu pre sau post-natal. „Remus Borza, un mare nesimșit ! Garantat Victor Ponta”, a scris inițial Radu Tudor pe Facebook. „Este incredibil cât de mult urăște acest individ femeile ! Și cât de idiot e! De mult n-am văzut un personaj mai respingător”, a adăugat omul de televiziune. Un grup de 10 femei, salariate ale companiei Hidroelectrica, au trimis zilele trecute o scrisoare deschisă către Maria Băsescu și Daciana Sârbu prin care acuzau faptul că au fost concediate de administratorul judiciar deși se aflau în concedii prenatale sau în concedii de creștere a copilului. „Va rugăm să constatați că în Romania, cel puțin la SC Hidroelectrica SA, statul nu ocrotește familia, așa cum generos se formulează în Constituție, ba dimpotrivă, se îndreaptă cu indiferență și dispreț împotriva mamelor și a copiilor lor. Cum altfel să explicăm faptul că au fost disponibilizați și colegi unici întreținători de familie, ca și unele dintre noi, în afara oricăror criterii de competență profesională?”, se întrebau fostele angajate ale Hidroelectrica.n Întrebat de HotNews despre această situație, Remus Borza a răspuns sec: „Legea 85 privind insolvența nu le poate proteja!”. Ulterior, Borza a revenit cu declarații pe același calapod. „Hidroelectrica este o societate de producție, nu de lăuze”, este una dintre declarațiile făcute de Borza, care nu s-a sfiit să le acuze pe angajate că „au făcut copii pe bandă rulantă”. Potrivit hotnews.ro, Hidroelectrica urmează să iasă din insolvență pe 26 iunie, ocazie cu care Remus Borza va primi un onorariu de peste 2,2 milioane de euro, bani care se adaugă la cele 50.000 euro pe care îi primește lunar. Ca fapt divers, Remus Borza este mason declarat, îndeplinind și funcția Mare Orator al Marii Loji Naționale a României și a fost coleg de facultate cu actualul premier Victor Ponta.

   Reiau si cateva informatii din articolul MARE MASON, administratorul judiciar numit in dosarul INSOLVENTEI HIDROELECTRICA:

Remus Borza -administratorul judiciar numit in dosarul insolventei Hidroelectrica- este un baimarean stabilit in Bucuresti la putina vreme dupa absolvirea facultatii. El coordoneaza Grupul Borza si Asociatii, care detine doua societati de insolventa, Euro Insol SPRL si Assistance Insolv SPRL, situate intre primele 5 firme de insolventa din Romania, gestionand active ce depasesc 850 milioane de euro.
“Masoneria reprezinta caramida de temelie a Romaniei moderne. Masoneria nu s-a nascut in 1993, atunci doar s-au reaprins luminile dupa 56 de ani de dictatura: Carol al II-lea, Antonescu, Ghe. Gheorghiu-Dej, Ceausescu”, spune Borza. El adauga ca Masoneria romana nu este un partid, un sindicat sau club de socializare, ci inseamna mediul academic, universitar, bancar, financiar, politic, cultural, sportiv si chiar confesional, oameni de o probitate morala si profesionala desavarsita, personalitati de prima marime ale vietii publice, care reprezinta peste doua treimi din cei 8.000 de membri, considera Borza intr-un interviu acordat Q Magazine si citat de Jurnalul National.

  • In cazul insolventei Plafar, ziarul Timpul acuza MECMA de interventii in favoarea firmei lui Borza. “Desi normele legale in domeniu lasa la aprecierea completului de judecata alegerea administratorului judiciar, alegere ce trebuie facuta in mod aleatoriu sau pe baza ofertelor, interventia fatisa a Ministerului Economiei in dosarul 3368/3/2009 a avut efect. In sedinta din martie 2009, judecatorul Nicolae Prepelita a respins cererea Plafar SA de a numi ca administrator judiciar o alta firma de insolventa, Cris Consult SPRL, motivand ca “instanta nu va putea tine seama de aceasta solicitare, intrucat (..) Ministerul Economiei, in calitate de actionar majoritar la SN Plafar SA, a solicitat numirea ca administrator a societatii specializate in insolventa Assistance Insolv SPRL”, scrie Timpul.

In portofoliul societatilor coordonate de Remus Borza se afla nume de rezonanta precum Asmita Gardens SRL, Uztel SA, CFR Mesagerie SA, Meridian Land, World Trade Center S.A, Hotel Planet, Plafar S.A, Universul SRL, Servtrans S.A, Elca Auto, Real Power Construct, Institutul National al Lemnului, Bucovina Mineral Water, Romexpo, UCM Resita s.a.
Potrivit unor informatii furnizate de PRO TV, Borza percepe un comision intre 3 si 10% din vanzarea activelor gestionate, ceea ce ii aduce un venit suficient de bun incat sa isi permita hobby-uri considerate costisitoare.
Cititi va rog si:

HIDROELECTRICA INTRA IN SCHEMA VANZARII PE NIMIC? De ce a cerut intrarea in insolventa?

   Sa ne reamintim si cele scrise in articolul Masonul Remus Borza: „ROMANIA ESTE UN STAT EMINAMENTE MASONIC”:

   În pregătirea alegerilor din 6 noiembrie pentru funcţia de Mare Maestru al Marii Loji, avocatul Remus Borza, mason cu state vechi, vorbeşte într-un interviu acordat revistei Q Magazine despre rolul pe care ar trebui să-l aibă Masoneria română în rezolvarea problemelor acestei perioade de criză.

   “În planul percepţiei publice, Masoneria este un fel de ONG cu multiple activităţi esoterice, filantropice şi culturale. Ceea ce s-a uitat şi nici noi nu ne-am ostenit să reamintim este că România este un stat eminamente masonic. Unirea Principatelor de la 1859, ca de altminteri şi Marea Unire de la 1918 sunt opere esenţialmente masonice. Masoneria Română, de la înfiinţarea primei Loji în 1734 la Galaţi şi până în 1937, când s-a autosuspendat, s-a manifestat plenar ca un modelator şi moderator social. Aceasta este menirea masoneriei, cu atât mai mult în zilele noastre, când România se confruntă cu o criză economică, socială, politică şi în primul rând morală. România este într-o dramatică criză de identitate. Şi-a pierdut reperele şi valorile.
   Această lipsă de implicare a masoneriei, de activism public este condamnabilă. Masoneria reprezintă cărămida de temelie a României moderne. Masoneria nu s-a născut în 1993, atunci doar s-au reaprins luminile după 56 de ani de dictatură: Carol al II-lea, Antonescu, Ghe. Gheorghiu-Dej, Ceauşescu”, spune Borza. El adaugă că Masoneria română nu este un partid, un sindicat sau club de socializare, ci înseamnă mediul academic, universitar, bancar, financiar, politic, cultural, sportiv şi chiar confesional, oameni de o probitate morală şi profesională desăvârşită, personalităţi de primă mărime ale vieţii publice, care reprezintă peste două treimi din cei 8.000 de membri.
   De aceea, consideră Remus Borza, Masoneria trebuie să-şi asume un activism social, o implicare în problemele societăţii româneşti. “După modelul Clubului de la Roma, va trebui să constituim grupuri de lucru interdisciplinare pe o anumită tematică sau domeniu, care să elaboreze studii de impact, analize exhaustive, proiecte, să propună spre dezbatere publică politici de dezvoltare sectorială, direcţii, priorităţi şi programe naţionale”, explică Borza. Totuşi, el apreciază că Masoneria nu este pregătită să îşi asume acum acest rol istoric, deoarece este “prea puţin cunoscută şi înţeleasă”.

   Comentariu saccsiv:

   Iata si alte exemple de masoni mari sau mici care si-au adus sau isi aduc si ei aportul, dupa puteri, in stricarea Romaniei:

ORTODOXIA si MASONERIA. Ierarhi masoni

Florin Stuparu: SPIRU HARET – masonul fanatic ce a pus bazele invatamantului anti crestin in Romania

Episcopul Sofronie al Oradiei a intrat în masonerie?

„Masonii din Biserica” – un articolul de studiat despre ierahi masoni

VIRGIL STOENESCU de la BNR este si el MASON …

Video: PREOTUL MASON Nicolae Branzea inmanandu-i o placheta lui … Jeffrey Franks

Articolul zilei (21.01.2010) – VIDEO: Alexandru Chis, un preot ortodox MASON si activist pro ECUMETISM

GANDIRE DE MASON: „Casatoria e un act incheiat legal intre doua CNP-uri” (Senator Florian Popa, fost rector al UMF Carol Davila)

57 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. cosminml said, on iunie 19, 2013 at 9:34 pm

    Foarte dureros dar sunt vremurile din urma si e vremea lor, Ei sunt la conducere, majoritatea romanilor este indobitocita sau adormita iar cei care mai vad cat de cat ce se intampla sunt putini si nu mare lucru pot face. Masonii isi traiesc momentul de glorie dupa care vine moartea si „distractia vesnica”. Atotdrept este Dumnezeu si fiecare dupa faptele lui va fi judecat.

    Apreciază

  2. ionut ignat said, on iunie 20, 2013 at 8:05 am

    aderarea la secta masonica nu inseamna decat lepadarea de sf Botez si implicit de Domnul Hristos. osanda data de Mitropolitul Nicolae Balan asupra masoneriei in 1937 ESTE VALABILA SI ASTAZI!

    Apreciază

    • mireta nastase said, on iunie 20, 2013 at 4:18 pm

      Domnule Ionut,masoberia nu este o secta ci o societat oculta care spune despre ea insasi ca este discreta dar nu secreta.Ea exista de la inceputul omenirii purtind de-a lungul timpului diverse denumiri pentru a trece neobservata.A condus lumea din umbra,a decis soarta tarilor,conducatorilor lor,au creat revolte,revolutii,razboaie.Tot ce se invirte pe lumea asta este opera lor.Sint familii vechi de mii de ani infiltrati in toate structurile inclusiv cele religioase sau daca vreti, mai ales acolo.La vedere sint doar citeva mii care detin 80% din bogatiile planetei.Dati un ,,search”despre ei pe Google.Veti avea multe surprize.Sa auzim numai de bine…

      Apreciază

      • ionut ignat said, on iunie 20, 2013 at 4:39 pm

        mireta, este o secta pentru ca se inchina lui satan. dumnezeul lor este dracul. si, da, societate secreta, discreta, bla-bla-uri latrate tot de ei.

        Apreciază

      • Irina said, on iunie 25, 2013 at 2:11 pm

        Nu cred ca sunt chiar de la inceputul lumii, dar cert este ca sunt de foarte mult timp si cei care o conduc sunt din neamul evreiesc, care nu l-au acceptat pe Hristos si care il vor pe mesia lor, adica pe Antihrist. Ma gandesc acum ca foarte mult au fost judecati legionarii si li s-a pus adesea eticheta de antisemiti, dar de fapt ei nu aveau nimic cu evreii normali, unii chiar crestini ce faceau parte chiar din Legiunea Arhanghelului Mihail, ci erau puternic impotriva evreilor, nimiti de ei jidani care faceau parte din masonerie, si infiltrati in posturi de conducere in mai toate domeniile, lucrau in ascuns sau mai vizibil pentru distrugerea statelor, dar mai ales impotriva Bisericii lui Hristos. Citeam undeva ca si in primele veacuri imparatii romani, care in fond erau toleranti cu religiile din imperiu au fost pusi impotriva crestinismului tot de evrei din diaspora care erau infiltrati ca si cei de azi si din toate timpurile in conducerea statelor. Evreii antihristici si vrajmasi ai lui Hristos au reusit cu mare iscusinta si viclenie sa puna mana pe cele mai banoase afaceri( petrol, gaze, banci etc.) si de aceea au mare putere sa influenteze tot ce se petrece in lume, pt ca ei detin banul.

        Apreciază

  3. Radu Humor said, on iunie 20, 2013 at 9:20 am

    Să nu uităm că şi Mugur Isărescu este membru “plin” al Clubului de la Roma şi preşedinte al Clubului de la Roma din România. Un club de tip “think tank” format în 1968 care s-a preocupat de riscurile creşterii consumului şi a globalizării, devenind faimos în 1972 prin editarea volumului “The limits of growth”, catalogată ca fiind cea mai bună carte “environmentalistă” din lume, cartea de căpătâi a anarhiştilor şi neomarxiştilor. Alături de Isărescu fac parte din acest club şi Gorbaciov, regina Beatrix a Olandei dar şi alte personalităţi politice şi “academice” din Europa. Mugur Isărescu mai face parte şi din Comisia Trilaterală, o comisie împărţită între SUA, Europa şi Japonia în 1973 de către David Rockefeller. Formarea acestei comisii s-a făcut în cadrul unei întâlniri a grupului Bilderberg, reprezentantul cel mai de seamă al ocultei financiare internaţionale. Scopul principal al acestei comisii este dezvoltarea unui noul model economic global , de comerţ şi de finanţe. Este ceea ce se numeşte Noua Ordine Mondială sau, mai pe scurt, globalizare. Ce caută Mugur Isărescu în aceste organizaţii ale ocultei financiare globale? Singurul român care a mai făcut parte din clubul de la Roma este Mircea Maliţa, diplomat comunist. Cum se face că aceste două oculte, care se pare că sunt chiar vinovate de defectuosul sistem economic global care ne-a adus criza financiară şi apoi cea economică îl au ca membru pe guvernatorul BNR? Sistemul piramidal financiar care a adus criza în întreaga lume, un Caritas global patronat de bănci evreieşti ca şi Goldman Sachs, nu plătesc nici acum oalele sparte. Le plăteşte populaţia, exact după cum a prevăzut Brzezinski, fondatorul Comisiei. Iar acest lucru se vede tot mai clar în România: după ce clientela politică a parazitat banul public, iar toate resursele au fost vândute pe nimic tot abonaţilor Comisiei şi Clubului, România nu a avut nicio şansă în faţa fluctuaţiilor produse de criză. Prima tranşă de la FMI, o organizaţie care se contopeşte see you Comisia Trilaterală, a fost virată în conturile BNR de unde au luat drumul bancilor străine, sub pretextul eliberări depozitelor de siguranţă. 5 miliarde de euro, pentru care vom plăti noi, au luat drumul băncilor patronate de aceleaşi personaje care conduc Comisia Trilaterală.

    Deci rolul lui Isărescu în falimentarea intenţionată a României este unul cheie.

    Mugur Isarescu nu este salvatorul economiei româneşti, ci groparul ei , pentru ca BNR-ul lui Isărescu va avea rolul de a pune ultima lopată de pământ pe mormântul Romaniei.

    Apreciază

    • Maria said, on iunie 20, 2013 at 2:56 pm

      Mugur Isarescu , a fost „plantat „de masonerie in BNR de 20 de ani si va sta probabil , pana la moarte , pt ca are un rol precis acolo , de distrugere a economiei , pana nu va mai ramane nimic .
      Va muri in scaunul de guvernator , intr-adevar „groparul „Romaniei .

      Apreciază

  4. mireta nastase said, on iunie 20, 2013 at 9:53 am

    Buna ziua.Am lasat ieri un comentariu legat de masonerie,mai ales cea din BOR si Ministerul Sanatatii pe care l-ati sters.De ce nu priviti adevarul in fata?De ce nu discutati liber si despre Satana din biserica crestina?Tot ceea ce apare pe blogul dvs.informativ citim peste tot,pe net,in carti,in reviste.Nu credeti ca ar trebui sa analizam cu argumente solide cu premize adevarate?Este adevarat ca sint un om foarte credincios dar am ales sa ma adresez Domnului fara intermdiari tocmai datorita calitatii indoielnice a multora dintre ei.As vrea din suflet sa manifestati deschidere intr-un dialog cu mine,fie el si virtualDeschidere si adevar asteapta din partea dvs.orice credincios.Nu mai traim in plin ev mediu pentru a nu discerne ceea ce ni se spune.As fi fericita sa raspundeti sincer si deschis dilemelor cu care ma confrunt,temerilor pe care le am.In caz contrar blogul dvs.este pur formal,manipulator.si chiar nu vad rostul participarii mele in aceasta zona.Va multumesc.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 20, 2013 at 11:23 am

      mireta nastase

      N-am sters nimic.

      Apreciază

    • cosminml said, on iunie 20, 2013 at 12:41 pm

      Daca ai ales sa te adresezi lu Dumnezeu numai direct, din pacate esti sectara si pacatul tau e cel mai grav posibil, e pacat impotriva Duhului Sfant si care nu poate fi iertat decat prin intoarcerea la ortodoxie.
      Sa stii ca si din noi ortodocsi care avem dreapta credinta abia unul din cateva mii poate se mantuieste. E foarte greu sa te mantuiesti si da majoritatea ortodocsilor sunt ortodocsi numai cu numele si faptele lor nu prea sunt crestine dar spre deosebire de sectanti ortodocsii sunt foarte mult luptati de diavoli pe cand sectantii deloc deoarece diavolul stie ca sunt ai lui si nu isi mai pierde timpul
      Numai de castigat o sa ai daca ramai pe acest blog.

      Apreciază

      • mireta nastase said, on iunie 20, 2013 at 4:52 pm

        Domnule Cosmin,nu vi se pare ca sinteti cam radical in verdictul dat?A-ti da cu parerea despre un om pe care nu-l cunosti seamana cu un proces al vrajitoarelor venit dintr-o vreme cind nu trebuia sa crezi in ce vezi ci doar in ceea ce ti se spune.V-as indica sa revedeti manualele de gramatica clasele V-VIII deoarece am identificat cam sase sau sapte greseli in textul dvs.Nu fiti habotnic.NU SINT SECTANTA domnul meu,sint doar un om in cautarea adevarului.Daca Dumnezeu ar fi dorit ca noi oamenii sa credem fara sa cercetam,ne-ar fi inzestrat cu doar doua grame de materie cenusie.Creindu-ne dupa chipul si asemanarea Sa a dorit inseamna sa gindim,sa analizam,sa crestem spiritual,sa discernem cu instrumentul numit ratiune.Repet ceea ce am mai spus pe acest blog;CRED NECONDITIONAT DOAR IN DUMNEZEU si in cele 10 porunci.Restul …dati-mi voie sa pun sub semnul intrebarii,sa cercetam impreuna eventual pentru a separa ADEVARUL de minciuna.Din contradictii se naste progresul,Dumnezeu ne vrea destepti nu roboti.Haideti sa facem mai mult bine,sa ne ajutam semenii in nevoie decit sa zidim cladiri care nu adapostesc pe nimeni,hai sa deschidem mintile oamenilor pentru a-i invata sa se apere in aceste vremuri cumplite.Cite fapte bune ati facut in ultimele sapte zile?Concret va rog!

        Apreciază

      • cosminml said, on iunie 20, 2013 at 6:21 pm

        @ mireta, In primul rand faptele bune nu se spun pentru ca iti pierzi plata pentru ele. Nu e suficient sa crezi numai in Dumnezeu pentru ca daca nu cinstesti pe Maica Domnului, Sfanta Cruce, sfintele icoane, Sfintii, moastele si daca nu duci o viata litugica activa: , biserica, spovedanie, impartasanie tot degeaba ca te pierzi.

        Apreciază

      • Maria said, on iunie 20, 2013 at 9:12 pm

        mireta nastase ,
        1 .”Cred neconditionat doar in Dumnezeu si in cele 10 porunci ”
        2 .”Restul…dati-mi voie sa pun sub semnul intrebarii , sa cercetam impreuna eventual pentru a separa ADEVARUL de minciuna ”
        3 .”sa ne ajutam semenii decat sa zidim cladiri care nu adapostesc pe nimeni ”
        Mai fata , tu chiar ne crezi prosti ????
        Ce cauti tu o sectara indrazneata , pe un blog ORTODOX , in afara faptului ca doresti sa-ti faci adepti printre noi ???In care Dumnezeu crezi tu , raspunde aici , daca crezi in Dumnezeu Sfanta Treime , adica Tatal , Fiul si Duhul Sfant ?
        Ce pui tu sub semnul intrebarii , pe acest blog si de ce nu pui sub semnul intrebarii la tine intre sectanti si sa ne lasi pe noi in pace ?
        Va laudati ca va ajutati semenii , eu iti spun ca mituiti lumea cu ajutoare , nu din milostenie ci doar pentru ai atrage in secta voastra .
        Aceste” cladiri care nu adapostesc pe nimeni „,sunt BISERICILE ORTODOXE , in care „locuieste „Dumnezeu
        Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos .
        Ce sa „cercetam impreuna pt a separa adevarul de minciuna „?
        Noi ortodocsii suntem in ADEVAR si voi sectantii , vanduti diavolului , va aflati in MINCIUNA .
        Te inchini si o cinstesti pe Maica Domnului si pe Sfinti ?
        Esti botezata in numele Sfintei Treimi cu Botezul Ortodox ???
        In caz contrar , ce cauti pe aici ???

        Apreciază

    • pcmouse said, on iunie 20, 2013 at 12:58 pm

      „mirela””dar am ales sa ma adresez Domnului fara intermdiari „adica?esti sectanta(a)sau ce?te rog raspunde sincer ce esti.

      Apreciază

      • mireta nastase said, on iunie 20, 2013 at 5:09 pm

        Scurt si la obiect!Dvs.vedeti inselatorie unde nu exista decit dorinta de a raspunde intrebarilor fundamentale care ne framinta pe toti.Cine sintem?De unde venim?Incotro ne indreptam?Cunoasteti originea scrierilor biblice?Cind s-au scris si de ce factura sint?Inspirate?Revelate?Imi repugna insasi simpla notiune de secta,new age si alte fantasmagorii de genul…Nu cad in curse grosolane domnul meu.Va rog doar sa aveti in vedere ca manastirile au detinut carti,cunostinte vechi pe care din pacate le-au tinut secrete fata de restul functionarilor bisericii.V-ati intrebat de ce?Ce taine ascund acele carti?Sa nu mai vorbim de Vatican.Si ma numesc Mireta,nu Mirela.Nu doresc sa destabilizez ci doar sa gasesc adevarul,sa gasesc prieteni adevarati printre adevaratii oameni ai lui Dumnezeu.Va doresc o zi buna si multa ,multa intelepciune…

        Apreciază

      • pcmouse said, on iunie 20, 2013 at 7:06 pm

        .scuze mireta..nu ai raspuns la intrebare!esti CRESTINA ORTODOXA sau nu?raspunde prin DA sa NU.orice alt raspuns este de la necuratul.

        Apreciază

      • cosminml said, on iunie 20, 2013 at 7:43 pm

        @ mireta nastase

        Cine suntem?
        Suntem fiinte create dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu (avem :minte, vointa si sentiment)
        De unde venim ?
        Ne nastem in fractiunea de secunda cand ovulul femeii se intalneste cu celula reproducatoare masculina, exact atunci Dumnezeu pune sufletul.
        Incotro ne indreptam?
        Toata aceasta viata, deoarece protoparintele nostru Adam a cazut este a doua sansa ca sa ne mantuim si un examen, scopul aceste vieti este dobandirea vietii vesnice alaturi de Dumnezeu, caci nici pacatosii nu mor definitiv dar vor suferi vesnic si nu e tot una cum iti petreci vesnicia in chin sau in fericire vesnica.

        Cunoasteti originea scrierilor biblice?
        Vechiul testament a fost scris de Moise acum 3000 si ceva de ani iar daca vrei sa stii exact anii cauta Hronograful lui Gheorghe Chedrinos.

        Vaticanul poti sa il lasi caci biserica catolica va avea un rol foarte important in instaurarea antihristului. Citeste profetia Pr. ELpidie

        La cum scrii sunt aproape sigur ca ai citit carti de: Radu Cinamar, David Icke, Aryana Havah, Steven Greere, etc (carti foarte pierzatoare de suflet)

        Apreciază

    • pcmouse said, on iunie 20, 2013 at 1:00 pm

      „Nu mai traim in plin ev mediu pentru a nu discerne ceea ce ni se spune”esti cumva prea „evoluat(a)?esti new age.ateu sau ceva asa mai modern” si nu stim?

      Apreciază

      • cosminml said, on iunie 20, 2013 at 2:14 pm

        @ pcmouse sa nu dam cu bata ci cu duhul blandetii, mireta nastase poate cauta adevarul si noi o sa o ajutam daca vrea dupa puterile noastre caci un suflet e mai valoros decat toata lumea.

        Apreciază

      • pcmouse said, on iunie 20, 2013 at 2:53 pm

        cosmin citeste cu atentie ce scrie „mirela”..nu te lasa pacalit..

        Apreciază

      • cosminml said, on iunie 20, 2013 at 4:28 pm

        Sa vedem ce mai are de zis mireta.

        Apreciază

      • mireta nastase said, on iunie 20, 2013 at 5:15 pm

        Nimic din toate astea.Am explicat mai sus.Si da ,cred ca sint un om evoluat.Niciodata nu poti fi ,,prea evoluat” din pacate.Depinde de care parte a baricadei ai decis sa te afli.

        Apreciază

    • Cami said, on iunie 20, 2013 at 2:39 pm

      Buna Mireta, te rog frumos sa imi spui si mie cine este mason din sanatate si in legatura cu art.tau este super. Iti multumesc frumos si o zi buna

      Apreciază

      • pcmouse said, on iunie 20, 2013 at 3:08 pm

        acum esti „cami”vaii..cate id-uri mai ai?

        Apreciază

      • mireta nastase said, on iunie 20, 2013 at 3:40 pm

        Buna Cami.Sa-l luam de pilda pe dr.Oprescu primarul capitalei.In orasul meu sint o gramada al caror nume nu este public si nu vreau sa o fac eu.Este plin de acesti indivizi care pentru functii ar face orice.Din pacate cu toate diplomele si functiile lor se vede treaba ca habar n-au in ce se baga.Afla cam pe la gradul 33 cui se inchina defapt.Niste oportunisti obedienti fata de stapin,care din pacate au distrus Romania si toate valorile ei. Urmeaza sa fac o operatie si mi-e frica sa o fac in tara mea.Intentia ,,elitei”,a ocultei mondiale fiind aceea de a reduce dramatic populatia Terrei la numai 5oo milioane de locuitori,majoritar asiatici deoarece muncesc mult si consuma putin.Cum disparem noi restul?Raspunsul este unul ironic si amar;pe mesele de operatie,tratamente ,,gresite”,hrana din plastic condimentata cu E-uri,medicamente care ucid,tehnologie de virf.Dar cel mai mult ucide prostia.Un om informat este mult mai puternic.Se fofileaza printre jaloane evitind pe cit posibil capcanele lor.Eu personal am ajuns sa traiesc simplu,undeva la tara pentru a minca sanatos si a trai ,,departe de lumea dezlantuita”,departe de cultura moll.Incerc sa deschid mintile oamenilor despre pericolele mortale din alimente,medicamente,tehnologie.Dar rar am cu cine discuta.Generatia de pina in 30 de ani este ,,tabla stearsa”,cea formata dupa revolutie,cu manuale alternative concepute de ,,invingatori”.Dar ma trag din daci,sint mindra de asta iar tara in care locuiesc eu o numesc plina de mindrie DACIA,Si aici am fost mintiti grosolan,cum ca noi am fi urmasii Romei.Mai degraba este exact pe dos.O spun cercetatorii seriosi si cercetatorii ADN-ului uman.Eii,m-am luat cu vorba si uite unde am ajuns…Un barbat un cuvint,o femeie o enciclopedie.O zi buna.

        Apreciază

      • cosminml said, on iunie 20, 2013 at 4:32 pm

        @ mireta

        Faptul ca traiesti la tara nu e de ajuns, iar daca esti sectara tot in iad vei merge. Numai religia ortodoxa mantuieste. Iar despre treaba cu 500 milioane nu o sa le iasa pentru ca in urmatorii 20 de ani urmeaza razboiul dupa care vine antihristul ce domneste 3.5 ani si dupa judecata. Sunt vremurile din urma si nu mai e mult.

        Apreciază

      • Maria said, on iunie 20, 2013 at 10:30 pm

        opaaaa ! Cami= Mireta .
        Nu te lasa deloc aghiuta sa stai in banca ta , te trimite aici cu treaba !

        Apreciază

    • Maria said, on iunie 20, 2013 at 2:48 pm

      Din pacate , cei care nu sunt botezati ortodox , in numele Sfintei Treimi ,nu vad ce dialog ar putea sa-si insuseasca , pe acest blog , in afara faptului ca ar putea primi niste sfaturi si indemnuri sa treaca in barca Ortodoxiei , care ne scoate din valurile furtunoase ale acestei lumi plina de ispite si pacate , ducandu-ne in locasurile lui Dumnezeu , mantuindu-ne .
      Altfel , nimeni de pe aici , nu va primi „sfaturi ” sau indemnuri , sectare .
      In afara Ortodoxiei , nimeni nu ajunge la Dumnezeu , nici chiar ortodocsii care nu tin Legea data de Dumnezeu , insa au scapare prin rugaciunile rudelor sau prietenilor care se fac de catre Biserica , dupa moartea acelora(pacatosilor ) , Dumnezeu ii scoate din iad , de aceea bine este celor botezati in Botezul Ortodox , pt ca se afla in gradina Domnului , pe cand ceilalti se afla in afara ei .Dar Domnul ii asteapta si pe acestia .
      „Multa bucurie este in cer , pt un om care se pocaeste „

      Apreciază

  5. studentperole said, on iunie 20, 2013 at 10:41 am

    Reblogged this on Studentperole’s Blog and commented:
    Masonul Remus Borza – Împotriva Familiei
    Acesta concediază nu mai puțin de 10 femei aflate in concedii prenatale sau concedii de creștere a copiilor, angajate Hidroelectrica.
    „Este incredibil cât de mult urăște acest individ femeile ! Și cât de idiot e! De mult n-am văzut un personaj mai respingător” scrie Radu Tudor pe FB (si pe bună dreptate)

    Apreciază

  6. mircea said, on iunie 20, 2013 at 1:43 pm

    Multimiliardarul rus Dmitry Itskov a pornit un proiect urias. A strans la New York cele mai mari minti ale lumii ca sa-l ajute.

    Miliardarul rus Dmitry Itskov a invitat mai multi experti, in acest weekend, la New York pentru a discuta cu ei despre cum pot atinge oamenii nemurirea. Totul s-a desfasurat la congresul Global Future 2045, finantat de miliardarul de numai 32 de ani. El are, deja, 20.000 de sustinatori.

    Itskov crede ca in 2020, vom putea controla obiecte din jur cu ajutorul creierului. In 2025, vom fi ca in Futurama, adica vom avea capacitatea de a transplanta creierul intr-un robot, care va inlocui un organism pe moarte. Zece ani mai tarziu, in 2035, nu vom mai avea nevoie de roboti, pentru ca vom putea muta mintea ditrect intr-un computer. In 2045, creierele artificiale vor controla corpuri holografice.

    Pentru anul 2045 vor fi necesare o noua religie si un nou set de reguli, mai crede miliardarul rus, potrivit startribune.
    http://www.yoda.ro/stiinta/din-2045-vom-putea-fi-nemuritori-incepe-o-noua-era-pentru-omenire.html

    Apreciază

  7. Marius Barbu said, on iunie 20, 2013 at 3:20 pm

    Măi, Fraţi şi Surori eu zic să ne Unim mai mult adică,cu Ajutorul Bunului Dumnezeu să ne căsătorim şi să facem cât mai mulţi copii ptr că scrie în cartea Marşul Distrugătorului ,cineva a avut o vedenie şi satana zicea că îi vor face pe oameni doar să se cunune fără să facă,copii şi masonii cam ne descurajează să facem copii ptr că satana nu poate fi peste tot mai ales de sunt mulţi copii ca să’i ispitească pe toţi constant şi Sfântu’ Justin Pârvu s’a plâns că a venit un Preot la el si i’a spus că a avut 500 de nunţi şi doar 5 Botezuri păi e posibil aşa ceva la un neam Creştin Ortodox?cum ramâne cu :creşteţi şi vă înmulţiţi Haideţi să remediem(refacem,îndreptăm)situaţia asta!

    Apreciază

    • mireta nastase said, on iunie 20, 2013 at 4:06 pm

      Domnule Marius,parerea mea(dar este doar a mea) va va parea probabil ciudata.Modul simplist prin care vedeti ca unica solutie aducerea pe lume a cit mai multor copii mi se pare fantezista in contextul actual.Urmariti cu atentie citi copii mor la nastere prin spitale,citi se imbolnavesc grav datorita vaccinurilor,cu ce hrana otravita va cresteti copiii,cu ce va hraniti dvs.pentru a da viata unor copii sanatosi si in ce lume propusa pentru exterminare ii aduceti la viata..Unul este suficient,crescut si mai ales educat sanatos pentru a-i oferi baza necesara devenirii unui om valoros.Da,sa ne adunam cit mai multi si fiecare dintre noi sa ajute cum poate comunitatea.Pentru mine personal nu conteaza religia acelui om ci doar daca respecta cele 10 porunci,chintesenta intelepciunii,care nu lasa loc interpretarilor,amendamentelor,speculatiilor filozofico-intelectuale.Le respecti?Esti OM ! Ia ginditi-va numai citi copaci s-au taiat pentru a scrie tone de maculatura cu pretentii de carti de drept ,cind in realitate ar trebui sa avem o minima doza de bunsimt si sa respectam cele 10 porunci.Ma rog,dupa stiinta mea sint defapt 12.Mai vorbim.O zi buna.

      Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 20, 2013 at 4:23 pm

        mireta nastase

        Iertare, cum anume trebuie procedat pentru a avea un singur copil?

        Apreciază

      • stelian said, on august 20, 2013 at 3:13 pm

        Tu si Kissinger ati hotarat ca un copil ajunge…. Adica, hai sa facem numai cate unul sa desfiintam notiunea de frate si sora. Ma fata, sectara sau nu, ai niste idei cel putin dubioase.

        Apreciază

    • cosminml said, on iunie 20, 2013 at 7:48 pm

      @ marieta

      Religia conteaza cel mai mult si dupa faptele pentru ca daca nu ai dreapta credinta ortodoxa si nu te spovedesti si nu te impartasesti iadul te asteapta. Iar credinta fara fapte este moarte. Acestea doua merg mana in mana.

      Apreciază

  8. mihai444 said, on iunie 20, 2013 at 3:52 pm

    Apreciază

  9. dante said, on iunie 20, 2013 at 5:07 pm

    mrieta nastase

    „…unul este suficient,crescut si mai ales educat sanatos pentru a-i oferi baza necesara devenirii unui om valoros.Da,sa ne adunam cit mai multi si fiecare dintre noi sa ajute cum poate comunitatea.Pentru mine personal nu conteaza religia acelui om ci doar daca respecta cele 10 porunci,chintesenta intelepciunii…”

    Dar scuza-ma, cine esti tu, ca sa hotarasti citi copii trebuie sa faci, ai cumva un planning familial modern, cum faci ca sa nu faci mai mult de un copil, ce metode folosesti? Dar daca al doilea copil urma sa iasa un bun crestin si tu ai hotarit ca nu, de unde stii tu cum va fi viitorul?
    Ai o logica neoprotestanta, in care pui Omul pe piedestal, tu spui: „conteaza sa fii OM”, dar ce inseamna OMUL, o fiinta decazuta inca de la Adam, fiinta care are scris in ADN-ul lui neascultarea si slabiciunea, poate ai vrut sa scrii Om indumnezeit, care e cu totul altceva, dar la indumnezeire nu se ajunge decit prin lepadarea de sine.
    Si ca o intrebare de final, esti cumva „marian exnorvegia”?

    Doamne ajuta?

    Apreciază

    • Simon Maria Camelia said, on iunie 20, 2013 at 5:38 pm

      Trebuie sa ne rugam si pentru sufletul lor, ei nu-l cunosc pe Adevaratul Dumnezeu si pe Iisus Hristos, pe care L-a Trimis, Duminica aceasta, cand praznuim „POGORAREA SFANTULUI DUH, ne vom ruga si pentru cei din iad, unii din nestiinta, din nepasare, sau, din uitare traiesc iadul inca din viata biologica, fara macar sa constientizeze, o spun din proprie experienta. Singura ce ajuta este rugaciunea staruitoare la Dumnezeu.
      Da, e adevarat, sunt anatemizati de catre Biserica, dar ma gandesc la spusele Sfantului Siluan Athonitul, care, ii spunea unui monah asa: Daca te duci la Rai si-l vezi pe aproapele tau ca arde si se munceste vesnic in iad, ai avea pace?
      Maria

      Apreciază

    • mireta nastase said, on iunie 20, 2013 at 6:30 pm

      Deoarece tonul tau Dante este unul malitios daca nu obraznic iti voi amenda comportamentul si malitiozitatea total nepotrivite unui crestin.N-ar trebui sa fii mai blind cu noi oile ratacite?Faptul ca eu am ales sa-mi dau numele real iar tu un pseudonim spune multe despre noi doi.Adresa mea de mail contine numele meu real.Hai acum sa facem o mica analiza pe text penru inceput.1.Nu fac planning familial,cred doar ca nu este firesc sa ne inmultim fara discernamint daca nu cumva tu personal te ocupi de hrana,educatia,adapostul zecilor de mii de copii care nu au ce minca,cu ce se incalzi,care nu au vazut in viata lor o felie de cozonac si care o apuca pe drumul pierzaniei din lipsa unor minime conditii de supravietuire.Pentru ce atita carne nevinovata de tun in jocurile murdare ale celor care ne conduc?2.Daca omul este o fiinta decazuta,de ce am avea nevoie de atitia decazuti?3.Om si decazut nu vi se pare a fi o contradictie in termeni dar si o hula la adresa lui Dumnezeu care ne-a creat dupa chipul si asemanarea lui?4.Cum va fi viitorul?Paaai,ce-ai facut ieri se vede azi,ce faci azi se vede miine.Si nu-mi place deloc ce vad azi.Tie iti place?4.Felul agresiv,orgoliul exagerat care caracterizeaza mica ta analiza nu dovedeste ca ti-ai lepadat sinele si nici ca te indrepti spre indumnezeire.Imi plac teribil discutiile constructive,pot fi aprige dar blinde,da?Dumnezeu inseamna perfectiune,ordine si lege,nu dezbateri sterile,dogme,supozitii,batut cimpii cu gratie.Am urmarit multe filmulete cu Sfintii Parinti…Cita cultura ,analiza pertinenta,deschidere catre stiinta ,adevar si nou.Cite sfaturi si cita implicare si grije fata de oamenii ce traverseaza aceste vremuri.Am intrat pe acest blog pentru a gasi solutii nu pentru a ma lupta cu misogini si ignoranti.Nici cu aroganti.

      Apreciază

  10. mireta nastase said, on iunie 20, 2013 at 5:42 pm

    Daca am respecta posturile in care nu ar trebui sa facem dragoste,cu putina atentie nu am mai ramine atit de des insarcinati(!!!).Atentie!!!Nu pledez pentru avort.Este o crima.Am vazut un filmulet facut de oamenii de stiinta cu drama prin care trece fatul nenascut si tipatul lui inregistrat cu aparatura speciala.SA NU UCIZI este daca nu ma insel prima porunca.Si apoi prea se exacerbeaza rolul ,,impreunarii”,nu credeti?Sesizez in intrebarea dvs.o micuta capcana.Doreati cred sa aflati parerea mea despre avort.Dar nu numai avortul este o problema.La holocaustul mieilor de Pasti si al altor animale pe care oamenii le ucid in numele unor sarbatori inventate de evrei v-ati gindit?S-a demonstrat stiintific ca celula canceroasa se dezvolta atunci cind o hranesti cu proteina animala.Daca sinteti atit de religiosi,ce spune IIsus despre sacrificiile animale?Cu ce se hraneau oamenii in Eden inainte de a fi alungati?Si eu cresc pasari.Consum oua,lapte si brinza.Sint prietenele mele,le iubesc,le rasfat si aflati ca sint mult mai inteligente decit ne place sa credem.Cita putere de sacrificiu au animalele pentru a-si creste si ocroti puii carora noi iubitorii de Dumnezeu le luam gitul cu meschina scuza ca pentru asta au fost create.Sintem intr-o grava eroare.Dumnezeu le-a lasat pentru a le purta noi de grije,nu pentru a le macelari cu cruzime de lupi…

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 20, 2013 at 6:51 pm

      mireta nastase

      In afara de avort si altele sunt rele: anticonceptionalele – miniavorturi si prezervativul – ca in istoria cu Onan:

      http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=25&cap=38

      A te feri sa faci copii, tinand calendarul si alte cele, iar nu e bine.

      Cine nu vrea sa faca copii, sa nu se impreuneze.

      Apreciază

      • cosminml said, on iunie 20, 2013 at 7:53 pm

        Toate metodele de protectie sunt avortive, adica crima singurul care nu este avortiv este prezervativul dar si acela este onanie si stim ce a patit Onan. Exista 2 cai placute lui Dumnezeu: sa faci cati copii randuieste Dumnezeu si cealalta varianta este ca sotii sa traiasca ca fratele cu sora fara sa se impreuneze. In cartea Ridicarea casatoriei la rangul de taina scrisa de Pr. Arsenie Boca minunat sunt explicate aceste lucruri.

        Apreciază

  11. dante said, on iunie 20, 2013 at 8:09 pm

    „…cred doar ca nu este firesc sa ne inmultim fara discernamint…”

    Si tu esti sigura ca acest discernamint al tau este in spirit crestin, ortodox, te-am mai intrebat si te mai intreb inca odata, cine esti tu sa spui ca un copil este de ajuns, atita timp cit Dumnezeu a spus „cresteti si inmultiti-va”, oare la tine inmultirea a doi oameni este egal cu unu? Banuiesc ca modelul chinezesc ti se potriveste minusa…
    Nu, nu ma ocup cu educarea, procurarea hranei, sau adapostul a miilor de copii, in schimb ma ocup cu toate astea in familia mea, asa cum mi-a dat-o Dumnezeu, atita pot eu sa fac, tu daca faci mai mult, foarte bine, eu insa nu sint fatarnic.

    „….Om si decazut nu vi se pare a fi o contradictie in termeni dar si o hula la adresa lui Dumnezeu care ne-a creat dupa chipul si asemanarea lui?…”
    Daca nu stii, Hristos a venit acum 2000 de ani sa ridice pacatul acestui OM decazut Dumnezeu nu se neaga pe sine, daca merg pe rationamentul tau omul ar trebui sa fie fara de pacat, insa aceast lucru a fost valabil doar la protoparintii Adam si Eva si doar pina la cadere.
    In ceea ce priveste identitatea pe blog imi rezerv dreptul sa ma indioesc de numele tau real si dealtfel nici nu ma intereseaza, si posesorul acestui blog foloseste tot un pseudonim, dar asta nu minimalizeaza in vreun fel ideile ce se dezbat aici.
    Felul tau de a iesi in evidenta este tipic sectar si autosuficient, ma invinovatesti pe mine ca port discutii sterile, iar tu m-ai umplut de concretisme….

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

    • mireta nastase said, on iunie 20, 2013 at 10:08 pm

      Voi raspunde in corpore tuturor celor care ma someaza sa fac anumite precizari.In primul rind autorului blogului care incearca atit de delicat sa ne deschida mintile,toata admiratia pentru efortul domniei sale.Nobletea emana chiar si prin ecranul monitorului.Sint botezata crestin-ortodox.Nu sint sectanta domnilor.De unde v-a venit ideea?Nu doresc sa ies in evidenta dar nici nu pot tolera stilul inchizitional ,dogmatic in care puneti problema.Desigur ca am citit toate cartile enumerate de cosmin dar nu numai..AUDI ALTERAM PARTEM.Nu inteleg ce va deranjeaza la acesti autori…Faptul ca cerceteaza si aduc anumite dovezi ale existentei altor civilizatii antemergatoare celei stabilite de dogme?Dvs.negati existenta uriasilor de pilda?Se fac si speculatii desigur dar sint si adevaruri de care trebuie sa tinem cont.Trebuie sa ma retrag in clipa asta dar voi continua miine.O seara buna tuturor.

      Apreciază

      • cosminml said, on iunie 20, 2013 at 10:36 pm

        Aduc dovezi bazate pe ce? pe vorbe, alea nu sunt dovezi, sunt intradevar niste povesti cu mare maiestrie facute astfel incat te prind si cazi in plasa, si eu am cazut.
        Citeste Mari Intelepti ai Indiei si Pr Paisie si Ortodoxia si religia viitorului apoi viata Cuviosului Paisie Aghioritul apoi Pelerinul Rus, apoi Pelerinul Roman si o sa vezi mai multe.
        Adevarul este ortodoxia si punct. Exista extraterestrii dar sunt diavoli caci ei se pot preface in orice.
        Daca vrei sa afli adevarul poti ramane aici pe blog dar daca crezi ca schimbi pe cineva cu jegurile scrise de Cinamar si restu nu ai nici o sansa.
        Numai sectarii au mandria asa de mare incat considera ca nu au nevoie de mijlocitori cand se roaga lui Dumnezeu. Pune mana pe ceaslov pe rugaciunea de dimineata si de seara si o sa vezi cum se roaga un ortodox si o sa vezi ca cuvintele din rugaciune sunt scrise de sfinti nu de oameni simpli.

        Apreciază

  12. Maria said, on iunie 20, 2013 at 10:38 pm

    mireta nastase ,
    Daca esti ortodoxa , ceea ce eu nu cred , o sa-ti pun cateva intrebari din Ortodoxie , sa vad daca stii Ortodoxie , ca sa ma conving ca nu esti o intrusa , pusa sa dezbini .
    Daca nu stii sa raspunzi , inseamna ca minti cu nerusinare si meriti spamul .

    Apreciază

  13. dante said, on iunie 20, 2013 at 10:59 pm

    mireta

    „…Se fac si speculatii desigur dar sint si adevaruri de care trebuie sa tinem cont….”

    Cu asta chiar ca ai dat cu bita in balta, eu ca un crestin ortodox stiu ca exista doar un singur Adevar, si anume Hristos, restul e minciuna si bla, bla bla. Totusi, eu zic sa mai citesti din sfintii parinti, acolo gasesti lucruri mult mai adevarate decit uriasii sau civilizatiile antemergatoare dogmei.
    Sper ca noaptea sa iti fie un sfetnic bun.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  14. Maria said, on iunie 21, 2013 at 12:20 am

    mireta nastase sau Cami , vechea noastra cunostinta ,
    Daca esti ortodoxa , trebuie sa stii sa raspunzi unor intrebari din Ortodoxie , pe care le stie oricine , pt ca nu-i frumos sa fii sectara si sa minti ca esti ortodoxa .
    1 . Ce inseamna Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat si la cine se refera ?
    2 . Ce este Sfanta Cruce si de ce o cinstim ?
    3 . Cine este a doua persoana ca ierarhie in Cer dupa Dumnezeu in Treime ?
    4 . Ce este Sfanta Liturghie si unde se savarseste ?
    5 . Cate Sfinte Taine are Biserica Ortodoxa si care sunt ?
    6 . Ce este Biserica si cine face parte din Biserica ?
    7 . Cand a intemeiat Mantuitorul Biserica Sa ?
    8 . Ce inseamna cuvintele „Trupul lui Hristos „sau „Trupul Domnului” ?
    9 . Cine a fost Fecioara Maria ?
    10 . De ce o cinstim pe Sfanta Fecioara Maria si-i inchinam zile de sarbatoare ?
    11 .De ce Sfanta Fecioara Maria este cea dintai intre sfinti ?
    12 . Ce insemnatate pt noi are faptul ca Hristos a Inviat ?
    13 . Ce este Botezul ?
    14 . Ce este Sfantul si Marele Mir si cand se foloseste ?
    15 . Care sunt efectele sau roadele Sfantului Botez ?
    16 .Ce este Taina Mirungerii si efectele acesteia ?
    17 . Ce este pocainta , care sunt conditiile iertarii pacatelor si ce este dezlegarea ?
    18 . Ce este Hirotonia sau Preotia si cand a asezat Mantuitorul aceasta Sfanta Taina ?
    19 . De ce o numim pe Sfanta Maria nu numai „Pururea Fecioara „, ci si „Prea Curata „?
    20 . De ce o numim pe Fecioara si „Nascatoare de Dumnezeu „, sau „Maica lui Dumnezeu ?
    21 . Cine sunt Sfintii si de ce ii cinstim si ne inchinam Sfintelor Moaste ?
    22 . Ce fac ei pentru noi , atunci cand ne rugam ?

    Apreciază

    • ionut ignat said, on iunie 21, 2013 at 8:50 am

      nu va mai ambalati asa tare cu marieta. e in acelasi duh diversionist precum postacii care se autonumeau „marinari”. nu crede ceea ce spune, vrea doar sa semene tulburare si nervi iritati. acestia stiu sensibilitatea comentatorilor obisnuiti ai blogului legata de „extraterestri”, legata de Sfanta Traditie, Maica Domnului etc si acolo doresc sa loveasca. fratilor, marieta si cami fac misto de noi toti cu aberatii de genul „avansata spiritual”.

      Apreciază

  15. Maria said, on iunie 21, 2013 at 2:38 pm

    Nu , este o sectara care da pe aici de mai multa vreme folosind mai multe nick-uri ,”Cami „,Angi „, acum „mireta” si cine stie care vor urma , cu scopul de a tulbura si de a-si face adepti dintre persoanele mai instabile duhovniceste , care mai intra pe blog , ca nu cumva sa se ataseze de blog si sa mearga pe drumul bun ortodox .
    Din comentariile ei , reiese clar ca-i sectara si ca , crede ceea ce spune , nu ca face „misto de noi toti „, pt ca nu are cum .Aici intalneste opozitie fata de ratacirile ei si primeste replici pe masura .

    Apreciază

  16. […] Din ciclul MASONERIA STRICA ROMANIA: Remus Borza […]

    Apreciază

  17. […] Din ciclul MASONERIA STRICA ROMANIA: Remus Borza Sursa – Saccsiv Blog […]

    Apreciază

  18. […] Din ciclul MASONERIA STRICA ROMANIA: Remus Borza […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.