SACCSIV – blog ortodox

CJ Vaslui a aprobat inceperea exploatarii gazului de sist

Posted in Chevron, GAZ DE SIST by saccsiv on ianuarie 25, 2013

Citez din articolul: S-a dat liber la gazele de şist în România

Compania Chevron a primit undă verde să caute gaze de şist. Specialiştii spun că exploatarea lor ar ieftini gazul pentru populaţie

Consiliul Judeţean (CJ) Vaslui a publicat pe site-ul instituţiei un document din 20 decembrie 2012 care atestă eliberarea unui certificat de urbanism pentru SC Chevron România Exploration and Production SRL pentru „lucrări de amenajare şi foraj pentru sonda de explorare Păltiniş 1 A“. Satul Păltiniş din comuna Băceşti se află la aproximativ 100 de kilometri distanţă de Bârlad, în nordul judeţului. Compania americană a primit, practic, dreptul de a amplasa instalaţii de foraj şi de a începe testarea subsolului din arealul localităţii vasluiene.

Şefii Consiliului Judeţean Vaslui susţin că nu aveau niciun motiv pentru a nu acorda certificatul de urbanism către Chevron. 

„Ca preşedinte al CJ Vaslui, nu pot refuza nicio cerere legală a unei persoane fizice sau juridice. Evenimentele care au condus la protestele de stradă de anul trecut erau îndreptate împotriva unor decizii guvernamentale. În concluzie, lumea trebuie să înţeleagă că nu se poate să nu acorzi un anumit act dacă acesta respectă întocmai legea“, a replicat Dumitru Buzatu, preşedintele CJ Vaslui şi şeful PSD Vaslui.

Cititi si:

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • crestinul ortodox said, on ianuarie 26, 2013 at 9:11 am

      pai umbla dracii ca sunt lasati liberi de umbla ca MOLIFTELE SFANTULUI VASILE CEL MARE NU S-au MAI CITIT cum au fost citite peste tot in anii trecuti, din Asta Tara ca de , nu cumva sa fie deranjata spurcaciunea cea mare si hoarda ce-o venit pe ast pamint
      iar de la pitesti parca provine spurcaciunea cea mare
      si aduceti-va aminte de holocaustul romanesc pitesti ….Oare pentru ce s-a intamplat acolo ca sa vina spurcaciunea cea mare cu ‘alaiul’ instalat la conducere pe pamintul acestei tari ?
      sigur ca da …
      si o sa mai vedeti si altele daca ne place sa convietuim cu spurcaciunea cea mare pe Acest pamint
      dar TOTUL ARE UN PRET pe care si-l cere Pamintul Acesta ca Este SFANT , SFINTIT DE SANGELE MARTIRILOR , SFINTILOR ACESTUI NEAM
      TOATE PINA INTR-O ZI …
      Amin!

      Apreciază

  1. Costi said, on ianuarie 25, 2013 at 8:01 pm

    „Specialiştii spun că exploatarea lor ar ieftini gazul pentru populaţie” – nimic mai fals.
    Pretul gazelor din productia interna este „liberalizat” (adica scumpit) treptat, pentru a ajunge la pretul gazelor de pe piata internationala.

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on ianuarie 26, 2013 at 9:15 am

      specialistii minciunii sau cei ce slujesc pe tatal minciunei

      Apreciază

  2. Verde Verde said, on ianuarie 25, 2013 at 8:31 pm

    http://www.youtube.com/watch?v=q6HfenInNEA solutia la problema tiganeasca

    Apreciază

  3. Lastun said, on ianuarie 25, 2013 at 8:56 pm

    In Manastirea Sihastria Rarau icoana Sfantului Efrem cel Nou izvoreste mir de 2 ani incontinu. (e mai jos in pagina ).

    http://manastireasihastriararaului.blogspot.ro/p/noile-minuni-din-manastirea-sihastria.html

    Apreciază

    • Verde Verde said, on ianuarie 26, 2013 at 1:17 am

      Ma bucur ca am si dat click pe link.

      @Lastun, era bine daca puneai si textul, il pun eu aici:

      Noile Minuni din Manastirea Sihastria Rarau
      O mare minune sa intamplat in data de 30 noiembrie 2012 cu Moastele Sfantului Grigorie cel omorat de persi in anul 614,dupa o conferinta in legatura cu cipurile ce sa tinut in chilia parintelui onufrie Moastele Sfantului Grigorie au inceput sa izvoreasca mir din abundenta Dumnezeu vrand sa arate prin asta ca nu trebuie sa primim CIPUL (Cardul de Sanatate…)puteti vedea Minunea vizionand videoclipurile de mai jos
      Doamne Ajuta !

      Apreciază

  4. stef said, on ianuarie 25, 2013 at 11:16 pm

    Nu mai intra comentariile…

    Apreciază

  5. stef said, on ianuarie 25, 2013 at 11:21 pm

    ANUL TRECUT A FOST O SPECULA POLITICA – TREBUIA URLAT LA ADRESA LUI BASE- PE BUNA DREPTATE – DAR ACUM CE FACE USL-UL??? SILENTIO STAMPA SI DAI CU APROBARILE ! UNDE SUNT ACUM APARATORII GLIEI DE LA EPISCOPIA HUSILOR???????E INTUNERIC IN CAPUL ACESTEI NATII !

    Apreciază

  6. dinu nevrednicul said, on ianuarie 26, 2013 at 12:16 pm

    am o rugaminte, cei care aveti antifonul 2 ,,psalmul 145,,glas 5 de popescu pasarea trimiteti si mie ca eu nu l-am gasit va multumesc.

    Apreciază

  7. TICALOASA said, on martie 24, 2014 at 1:20 pm

    NU GAZELOR DE SIST!LUNA ACEASTA DASCALII SI PREOTII NU AU MAI PRIMIT SALARII DIN CAUZA CA AU PROTESTAT IMPOTRIVA GAZELOR DE SIST!CEI’MAREA COINCIDENTA!”PE10 MARTIE UNII AU APUCAT SA IA SALARIUL,DAR PE 14 MARTIE ,BASESCU S-A INTALNIT CU CHEVRONUL.DUPA O ZI, AU INCEPUT SA SUNE TELEFOANELE DE PE LA PROTOIERIILE DIN VASLUI ,DOAR VASLUI CA CEI CE AU LUAT SALARIILE DEJA SA LE RETURNEZE.DECI NICI UN DASCAL SI NICI UN PREOT ,CEI CARE AU PROTESTAT PENTRU BINELE POPORULUI,,LI S-AU TAIAT SALARIILE!RUSINE BASESCULE,TRAIESTI IN ROMANIA!CRED CA AI UITAT SAU PUR SI SIMPLU TE-AU AMETIT BANII CARE I-AI PRIMIT.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.