SACCSIV – blog ortodox

STIRILE ZILEI (20.04.2012)

Posted in STIRI by saccsiv on aprilie 20, 2012

ProTV: SIRIA, punctul de fierbere al lumii. Opozitia cere sprijin strain, Turcia vrea sa invoce Carta NATO

Engdahl: CIA plays ugly role, trains Syrian rebels:

EVZ: INTERVIUL ZILEI. Aurel Sime, şeful Direcţiei Generale de Paşapoarte: „În mai, vom avea un nou tip de paşaport”

Financiarul: Parlamentul European a aprobat controversatul acord UE-SUA privind transferul de date despre pasageri

Parlamentul European, reunit în sesiune plenară la Strasbourg, a aprobat joi,19 aprilie,  controversatul acord privind transferul de date personale despre pasagerii europeni către autorităţile americane, vot salutat imediat de Comisia Europeană. Acordul stabileşte condiţiile juridice şi acoperă aspecte cum ar fi perioadele de stocare a datelor, utilizarea lor, garanţiile de protecţie a datelor şi căile […]

Hotnews: Kovacs Peter (UDMR): Ne dorim ca maghiara sa devina limba oficiala la nivel regional

Cotidianul: Ilie Şerbănescu: România e terminată. Peste 20 de ani, românii vor dispărea

„Abandonul şcolar şi cu bejenia sunt două tragedii care se vor resimţi nu acum, nici la anul, ci peste 20 de ani s-ar putea să ducă la dispariţia românilor, nu a României. Că România e terminată”, a declarat analistul economic Ilie Şerbănescu, într-o emisiune TV.

„România este deja degradată. Este la ratingul junk, adică gunoi. Aşa că mai jos de atât nu poate să se ducă ratingul României”, a mai spus Șerbănescu.

ZF: Omul care într-o singură zi a făcut un miliard de dolari: Pregătiţi-vă pentru colapsul lumii financiare, lupta de clasă şi ascensiunea răului

Gandul: Forţele Aeriene din Israel se pregătesc să atace Iranul: “Momentul adevărului este aproape”

Cancan: Suceviţa, mănăstirea high tech! Ctitoria boierilor Movilă de la sfârşitul secolului al XVI-lea, blindată cu senzori şi camere video

Realitatea: Ţi-e milă de ea? Are doi ani şi pozează ca o matură GALERIE FOTO

Antena 3: Sondaj IRES: Aproape 35% dintre români nu îşi permit o masă tradiţională de Paşte

RTV: GROAZĂ ÎN BRAZILIA. Poliţia a capturat trei canibali. Au vândut pateuri din ficat de om VIDEO

Mediafax: Chimicalele din cosmetice cresc riscul de diabet

Adevarul: Un marş al Învierii unic în România: toate confesiunile creştine din Timişoara au mers mână-n mână

Realitatea: Ce ASCUNDE Coca-Cola. SUBSTANŢELE dăunătoare sunt ţinute în SECRET

Adevarul: De profesie: tată. Un olandez a făcut 82 de copii în doar nouă ani

Antena 3: Olandezii îşi pierd credinţa în Dumnezeu. Foste biserici catolice sunt acum librării, centre de sănătate şi chiar restaurante

Foste biserici catolice sunt acum librării, centre de sănătate şi chiar restaurante. Statisticile arată că, săptămânal, se închid două biserici catolice în Olanda, pentru că localnicii nu mai sunt aşa de credincioşi.
Bisericile închise donează preţioasele obiecte religioase ţărilor mai credincioase din America Latină. O catedrală din Republica Dominicană se bucură de noul său altar de marmură, în timp ce biserica din care provine acesta este transformată într-un centru de sănătate.

Hotnews: Credinta in Dumnezeu este in declin in intreaga lume, cu exceptia Rusiei, Sloveniei si Israelului. Cei mai multi atei, in tarile scandinave – studiu

EVZ: „FABRICA DE E-URI”. Am intrat în Aria 51 a industriei alimentare din România

Revista 22: Laureatul premiului Nobel Gunter Grass a fost declarat persona non grata in Israel

Israelul l-a declarat duminica persona non grata pe laureatul premiului Nobel pentru literatura Gunter Grass, dupa scandalul provocat de publicarea unui poem in care scriitorul german acuza statul evreu si arsenalul sau nuclear ca ameninta pacea mondiala, relateaza AFP.
Yahoo: Japonezii au inventat bancomatul biometric

Bancomatele vor fi incluse în reţea din septembrie. Cei care îşi doresc să activeze acest serviciu trebuie mai întâi să meargă la bancă pentru scanarea mâinii.

Banca niponă a venit cu această idee după cutremurul din 2011, urmat de tsunami. Atunci, sinistraţii şi-au pierdut nu doar casele, ci şi documentele.

În lipsa lor, le-a fost imposibil să îşi acceseze conturile de economii când aveau mai mare nevoie de bani.

Pro TV: Legea „Big Brother” a trecut de Comisia juridica a Camerei

Jurnalul: Peste 35 la sută dintre românce au avut cel puţin un avort

Jurnalul: Părintele “Fenomenului Prislop”: comunica telepatic, se teleporta, descuia zăvoarele fără să le atingă (VIDEO)

Cu Zorica părintele Arsenie comunica telepatic”

De fapt, el îi citise viitorul înainte să o vadă la faţă, chiar din momentul în care ea păşise în mănăstire şi o apucase plânsul din senin. Avusese loc, atunci, un dialog straniu între ea şi femeia de la bucătărie. Femeia o văzuse înlăcrimată şi o întrebase dacă nu cumva i-a vorbit părintele. Nici vorbă, ridicase uimită din umeri Aspazia; nici măcar n-apucase să-l cunoască. O, ba da, apucase, dar încă nu realiza ea, îi replicase femeia. Căci dacă plânge în halul ăla, înseamnă părintele de acolo, din chilia lui, chiar acum “o scanează” şi îi citeşte gândurile de la distanţă, i-a mai spus îngrijitoarea.

Cam bizar, dar la Sâmbăta lucrurile astea nefireşti nu păreau deloc ciudate, la cât de des se petreceau. Toată lumea de la mănăstire – călugări şi îngrijitoare – ştia că, atunci când părintele Arsenie umbla în sufletul unui om şi-i răscolea gândurile, imediat omul acela izbucnea în lacrimi. Numai ce se pomenea, aşa, plângând, fără ca măcar să-şi dea seama ce face. Dar asta nu era nimic, stareţul făcea altele şi mai şi. “Cu Zorica, prietena mea (maica Teodosia de mai târziu) părintele Arsenie comunica telepatic”, mai spune Aspazia Petrescu.

[…]

Au bătut-o, au aruncat-o la şobolani, i-au înfipt fiare în palme până la os şi atunci ea îl striga în gând pe părintele Arsenie. De abia mai avea putere să respire. “Şi de fiecare dată părintele îmi răspundea. Când îl întrebam ceva, îmi spunea: gândeşte-te ce ar face Isus în asemenea împrejurare. Pe urmă am înţeles că nu trebuie să cer izbăvire pentru anii de închisoare, ci putere să-i duc până la capăt”.

[…]

Nici în închisoare n-a putut să se abţină de la minuni.

“Când se ruga el, săreau singure zăvoarele de pe uşi. Cineva l-a întrebat: părinte, de ce sar zăvoarele? Şi el a răspuns: un om care se roagă cu adevărat e un om liber. Şi mai avea el obiceiul să iasă în curte să se roage. Nimeni n-a înţeles cum reuşea, căci erau zăvoare şi uşi grele. Cum trecea el aşa, prin uşi?”, se întreabă şi acum Aspazia Petrescu.

Dar şocul cel mare l-a produs tuturor când a reuşit să iasă singur din puşcărie de la Canal şi să ajungă în Vaţa de Sus, Hunedoara, pe jos, sute de kilometri, în numai două ore. În ziua aceea îi înmormântau mama şi el vroia să fie musai acolo. Aspazia Petrescu crede că are o explicaţie: “A fost teleportat cum vezi în filmele SF de astăzi. Este reală întâmplarea, există mărturii şi dovezi”.

Ştiinţific vorbind, n-ar fi aşa de mirare, zice Lucian Petcu, preotul bisericii Drăgănescu (Giurgiu). L-a cunoscut pe părintele Arsenie şi îşi aminteşte bine cât de informat era călugărul din toate ştiinţele, genetică, medicină, matematică şi mai ales, fizică cuantică. “L-am găsit odată citind fizică cuantică dintr-un volum de studiu foarte aprofundat, nu din acela de informare simplă, de masă”, ne spune preotul. El îşi explică simplu “teleportarea” călugărului: “În lumea cuantică, nici un fizician nu poate să spună că electronul sau neutronul sunt aici şi numai aici, în punctul ăsta”.

Se spune că la aceste capacităţi supranaturale părintele a ajuns după ce a petrecut trei luni în asceză deplină pe Muntele Athos, numai în rugăciune, fără mâncare şi fără apă.

Click: Alertă în Mexic! Vulcanul Popocatepetl stă să erupă – VIDEO

Jurnalul: PETMAN este aproape gata. Vezi mişcările incredibile ale celui mai spectaculos robot creat vreodată (VIDEO)

Financiarul: Statul va încheia hoţeşte contractul pentru mineritul de la Roşia Poieni

– Pâş pâş, sssst! Să nu ne simtă pisica! Cam aşa s-au mişcat autorităţile statului în privatizarea exploatării cuprifere de la Roşia Poieni. Mai întâi cu declaraţii iritate vizavi de modul zeflemist în care au pus problemele pe tapet cei doi avocaţi ai firmei canadiene, la negocierile cu reprezentanţii Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de […]

Top story about pooping pants at school:

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. valentin said, on aprilie 20, 2012 at 12:01 pm

    o imagine interesanta http://www.pastetshirts.com/img/p/192-646-thickbox.jpg

    care sugereaza satan, orchestrare din umbra…

    Apreciază

  2. cineva said, on aprilie 20, 2012 at 5:29 pm

    „Forţele Aeriene din Israel se pregătesc să atace Iranul”
    Fals. Israelul nu ataca decat oameni neinarmati, femei, copii si muribunzi (vezi ‘razboaile’ din Palestina). Poate dupa ce Iranul va fi facut chisalita de americani, nu inainte..
    Daca Israelul chiar ar avea de gand sa atace Iranul, aceasta nu s-ar putea citi prin toate ziarele.

    Mars al invierii? Invierea cui?

    Apreciază

    • marian said, on aprilie 21, 2012 at 8:18 am

      @cineva: Daca poti, incearca sa te uiti si de la minutul 19:00 pana la 26:08. Jidanii ataca, daca vor si pe oricine vor, pentru ca, ei stiu ca au sustinerea satanistilor anglo-americani.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.