SACCSIV – blog ortodox

Documentar al canalului History 2: PE 21.12.2012 SE INTORC EXTRATERESTRII PE TERRA …

Posted in EXTRATERESTRI by saccsiv on aprilie 4, 2012



   Preiau integral articolul 21 decembrie 2012, sfârşitul lumii sau invazia extratereştrilor? Vezi noua ipoteză lansată de experţi (VIDEO):

Oracolele au prezis o apocalipsă care va avea loc în timpurile noastre, centrată în jurul datei de 21 decembrie 2012. În ziua cu pricina, în timpul solstiţiului de iarnă, va avea loc o conjunctură planetară neobişnuită. Pământul se va alinia cu Soarele, care se va afla în mijlocul ecuatorului galaxiei Căii Lactee, alcătuind ceea ce vechii maya numeau „Copacul sfânt”.
Unii cercetători au afirmat că mayaşii au anunţat că Pământul ar putea fi înghiţit de o gaură neagră ori că o explozie solară sau un asteroid ar putea aduce sfârşitul planetei noastre.
Alţi experţi au spus că, de fapt, 21 decembrie 2012 reprezintă o mare sărbătoare de încheiere a unui întreg ciclu.
Recent, însă, pe Internet a apărut un un documentar care vine cu o alta teorie, la fel de spectaculoasă. 2012 ar putea fi anul în care se întorc pe Terra civilizaţiile extraterestre care au construit templele mayaşe din Mexic, de la Puma Punku sau din Tikal.
Experţii citaţi în documentarul realizat de Prometheus Entertainment pentru H2 Network afirmă că anul acesta ar putea aduce, astfel, un nou încept pentru planetă, pentru civilizaţia umană.

Complexul de la Puma Punku, care datează de acum 14.000 de ani, cuprinde mai multe structuri din blocuri masive de piatră tăiate cu o precizie incredibilă în diverse forme geometrice. Experţii au analizat în laborator structurile respective şi au ajuns la concluzia că acestea au fost modelate cu o tehnologie necunoscută, mult mai performantă decât cea clasică sau cu laser.

Potrivit oamenilor de ştiinţă, şi modul în care au fost amplasate uriaşele blocuri de piatră ridică semne de întrebare, în condiţiile în care nu s-a descoperit nicio urmă privind tractarea şi montajul acestora.

Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

Feriti-va de ratacirile new age. Iata un exemplu de mesaj ce circula pe net: „CE URMEAZA DUPA 2012?”

   Despre H2 Network cititi va rog si:

http://en.wikipedia.org/wiki/H2_%28TV_channel%29

Noi ortodocsii stim ca:

EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI …

VIMANA – detaliile despre asa zisele antice aparate de zbor performante au fost transmise de DRACI …

N-am vizionat documentarul prezentat in articol. Ideea e clara, ne tot pregatesc cu venirea „extraterestrilor”:

Astronomul Papei: “Aş fi încântat să botez un extraterestru”

Deja se vorbeste mult mai serios despre UFO (OZN). FBI a publicat 2000 de documente despre OZN-uri si fiintele descoperite la bordul farfuriilor zburatoare …

IN ASTEPTAREA DRACILOR: ONU va desemna un responsabil pentru primirea EXTRATERESTRILOR

VIDEO: Deja se vorbeste mult mai serios despre UFO (OZN). 120 de fosti militari acuza guvernul SUA, afirmand ca rachetele nucleare au fost urmarite si compromise de EXTRATERESTRII. CUM INTERPRETAM?

 

37 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on aprilie 4, 2012 at 3:31 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. blue said, on aprilie 4, 2012 at 4:15 pm

    Aici exista o fractura a logicii pe care e imposibil sa n-o sesizeze chiar si un necrestin. „Unii cercetători au afirmat că mayaşii au anunţat că Pământul ar putea fi înghiţit de o gaură neagră ori că o explozie solară sau un asteroid ar putea aduce sfârşitul planetei noastre.”. Aceste pericole exista, latente, in orice moment al existentei pamantului, probabilitatea producerii lor fiind infinit-mica, ce legatura ( dovedit stiintifica ) ar fi intre acestea si configuratia astrala de la un moment dat?
    Cat priveste reintoarcerea extraterestrilor…. pai, presupunand ca exista si ca se vor intoarce dupa ce au ridicat acele constructii, de ce data respectiva ar fi aceea si nu alta ( poate au o pana pe drum :))? si de ce ar fi anuntata aceasta data pamantenilor cu surle si trambite? Sa le pregatim vreun covor rosu, paine si sare? Eu cred ca cercetatorii mai sus-mentionati sunt din categoria a celor care afirma ca „daca te doare capul, inseamna ca ai nevoie de sex „.

    Apreciază

  3. mircea said, on aprilie 4, 2012 at 4:27 pm

    Pe posturile tv englezesti, de la inceputul anului si pina acum s-a dat de 5 ori filmul
    „independece day”, in zile de vineri, sambata, duminica, si la ore de maxima audienta.

    Apreciază

  4. mishuleu said, on aprilie 4, 2012 at 4:27 pm

    Da ar fi ocazie foarte potrivita pentru elite sa grabeasca instaurarea NWO printr-o asa zisa invazie extrateresta. Oricum ei au pregatit lumea de mult pentru varianta asta. Numai cate filme au realizat in sensul asta. Plus desecretizarea UFO si desemnarea unui ambasador pentru primirea asa zisilor vizitatori din spatiu (demoni) poate reprezenta adoptarea acestei tactici. Nu mai vorbim si de proiectul Blue Beam care va conlucra la realizarea invaziei. Deci trebuie sa fim pregatiti pentru ca atunci cand bunu D-zeu va ingadui satanei sa faca asta sa stim macar ce se intampla in jurul nostru, cine sunt de fapt acesti extraterestri si sa stim sa facem crucea ortodoxa corect si rugaciunea lui Iisus sa putem rezista marei farse mondiale.

    Apreciază

  5. Baratki said, on aprilie 4, 2012 at 4:28 pm

    Am scris deunazi un comentariu despre F.C Rapid., am muncit atata sa-l gandesc. dar tu draga Saccsiv , nu ai considerat ca merita postat. Sint trist, oare nu mai tii cu dreptatea? Tu, care ai atat curaj nebun sa scrii atatea grozavii ? Incat te face sa te infiori la tot ceea ce postezi. Am dorit sa rup ritmul impus de administrator, si sa arat ca mai exista speranta, acolo unde nici nu te astepti… Dar se pare ca Rapid nu are loc pe acest blog, nu atat pt promovare, caci Rapidul nu opreste in garile mici, ci pentru ideea de libertate , de frumos, de spectacol. Prea multe comentarii acide, de la cei ce sint crestini, mai vedeti si partea frumoasa a vietii, nu totul e intuneric si groaza. Lasati pe Dumezeu sa lupte cu ostirile Lui, caci voi nu aveti nici o putere sa schimbati tot ce El hotareste. Puteti fi mai puternici , dar sa nu va mai judecati aproapele, sa-l iubiti, iubirea e cheia , oricate informatii veti lua de sfintii parinti, trebuie sa intelegeti un singur lucru: unde e iubirea de aproape?
    Mai postez inca odata textul despre Rapid, poate veti intelege lucruri mai frumoase, sublime, decat ingustimea urii, care este otrava… Va multumesc.
    F.C.Rapid, unica iubire adevarata, care nu te tradeaza. In anul 1923 s-a nascut o legenda, din initiativa unor muncitori de la atelierele Grivita. Curand au inceput sa exercite o fascinatie asupra publicului. Chiar si adversasrii simteau ca e ceva deosebit cu aceasta echipa, se vedea cu cata ardoare se luptau in fiecare meci impotriva lor. Se naste o legenda ce avea sa uimeasca un intreg sistem, croit pentru a promova nonvaloarea si impostura, doua echipe inventate si care si azi sint promovate la fel, nimic nu s-a schimbat. In schimb , in Giulesti murmurul Tribunei se auzea tot mai tare si cantand cu acel famec de iti dau lacrimele daca esti rapidist, iar daca esti adversar te infiori, ” Haude Rapid, Haide Rapid”, un cantec rugator, domol si mangaietor, care te indeamna numai la victorie si iubirea adevarata . Ce i-a chemat sub Podul Grant pe artistii mari, scriitori si muncitori laolalta daca nu adierea libertatii si spectacolul incantator al jucatorilor si Tribunei; “Cândva, îndragostiti de libertate,/Ne regaseam, fierbinte si lucid/In gandul subversiv ca se mai poate/Si-n dragostea de foc pentru Rapid./Opus perversiunii militare/Si-ntregii atmosfere dusmanesti/Intâiul spatiu, liber de teroare,/Era aici, în iarba din Giulesti./Iubeam Rapidul ca pe-o-mpotrivire,/La abuzivii fara de obraz/ Ce nu lasau civilii sa respire/Si umbra lor mai palpaie si azi./Sub steaguri rosii galbene, albastre/Ne-aduna iarasi cele visinii/Rapid, taria libertatii noastre/Rapid, recursul demnitatii noastre/ Blestemul si nobletea de-a iubi/Traiasca slabiciunea de-a iubi/ Rapid, puterea Invierii noastre!( Adrian Paunescu)
    Rapidul nu este doar o echipa de fotbal, reprezinta mai mult decat atat. Rapid e agonie si extaz, Rapidul are sufletul curat. A fi rapidist inseamna a rabda, a cadea si a te ridica, a trai fiecare clipa pe puntea dintre agonie si extaz. A fi rapidist inseamna sa inveti de mic faptul ca fara sa stii sa pierzi nu te vei bucura niciodata cu adevarat de victorie; Rapid este ca un greiere care canta mereu iluzia ca fotbalul nostru ar putea fi mai bun decat este. Rapid e si Bucurestiul de altadata. Pentru ca Rapid e si povestea de dragoste a bunicului. Rapid e Glasul rotilor de tren. Rapid e viata…da…viata, cu bucuriile ei de o clipa, cu necazurile ei de-o viata. I Chirila
    Singuri impotriva tuturor, nu-i doar un simplu slogan, ci o constatare, Rapid lupta cu mijloacele sportive, in timp ce cele departamentale sustinute de catre autoritati luau jucatorii cei mai talentati, iar despre arbitraj, ce sa mai spunem…In anii ’80 Rapid juca in B, in Ghencea cu 33.000 se spectatori de aici si -Sintem peste tot acasa.
    Rapidistii sint unici, ca au un inegalabil mod si devotament fata de echipa lor favorita la bine, dar mai ales la greu- Baiete, Rapidul merge mai departe de fiecare data si fara mine si fara tine si fara noi toti. Rapidul e menit sa zguduie sistemul, sa fie iubit de oameni ingrozitor de simpli si cinstiti-I.Chirila. Ca rapidist trebuie sa ai o inima mare, dar mai ales sanatoasa. I Chirila

    Apreciază

    • G-man said, on aprilie 4, 2012 at 6:16 pm

      sa le zic sa faca o escala si in giulesti ?

      Apreciază

    • mishuleu said, on aprilie 4, 2012 at 8:11 pm

      Iti inteleg pasiunea pentru fotbal dar trebuie sa privesti din unghiul corect. Pe scurt tot ce inseamna sport a fost creat pentru a tine masele distrate si cu gandul departe de cele sfinte ale rugaciunii permanente. De asta diavolul prin elite promoveaza mai ales acest fotbal, in care vedem ca se baga sume uriase de bani. Scopul: ruperea omului de comuniunea cu D-zeu prin rugaciune permanenta, in timp ce elita isi face treaba linistita.

      Apreciază

  6. dante said, on aprilie 4, 2012 at 4:51 pm

    Off topic

    Uitati-va pe OTV, este o emisiune contra masonilor, a lui Barbu, nu il agreez pe individ, dar aici spune adevarul. Este de urmarit.

    Apreciază

    • G-man said, on aprilie 4, 2012 at 6:24 pm

      si tu ….dante?..frate uitate la articolul din urma si raspunde acolo daca consideri in regula intrebarea aia ..

      Apreciază

  7. G-man said, on aprilie 4, 2012 at 4:55 pm

    sigur ca vin …

    eu stiu si unde o sa aterizeze ..Buc…sector 6 ..strada preciziei.nr.3

    Apreciază

  8. Valentin said, on aprilie 4, 2012 at 5:39 pm

    Au innebunit de tot astia…Daca mergi pe la tarabele cu carti din centru, ai sa gasesti sute de volume cu subiectul asta: 2012, extrateresti, invazii, cataclisme, nenorociri…De ce se tiparesc astea? Pentru ca, din pacate, se si cumpara…Exista cerere pe piata. Lumea este interesata de prostiile astea, creierele sunt spalate bine, elitele pot jongla cu oamenii cum vor…Cu unii oameni, nu cu toti…

    Apreciază

    • G-man said, on aprilie 4, 2012 at 6:44 pm

      frate sa te vedem ! ultimele articole sunt parca special puse sa te vedem in practica … stii tu cu teoria aia ..sa fim mai blanzi .. no offense.
      desi asta pentru mine e din categoria „sa mai si radem ” o sa fie multi pe aici zilele astea .. din categoria .”.sa mai si plangem”

      Apreciază

  9. STOP RFID 666 said, on aprilie 4, 2012 at 5:58 pm

    De ce toate se petrec in jurul datei nasterii Mantuitorului? Ma sunat sora din Spania sa-mi spuna ca acolo se vorbeste de apocalipsa, de inversarea polilor si de trei zile de intuneric. Aceste profetii sunt mai vechi dar cine stie cu adevarat ceea ce va fi? Oricum astia pregatesc ceva si din pacate din ce in ce mai multi oameni cred in extraterestrii. Cred ca dracii se pregatesc sa se arate fizic pe acest pamant. Vorbesc despre acest aspect Sfintii Parinti mai exact Sfantul Lavrentie de Cernigov si Staretul Antonie. Au tehnologie foarte puternica gen blue beam si haarp. Pe de alta parte daca incepe al treilea razboi mondial echilibrul terei va fi dat peste cap din toate punctele de vedere. Sau poate ca imitatorul antihrist doreste sa se arate exact atunci cand sa nascut Hristos ca sa maimutaresca si mai mult crestinismul?

    Apreciază

  10. Marius said, on aprilie 4, 2012 at 6:18 pm

    Frate mishuleu, nu mai scrie numele Domnului Dumnezeu prescurtat, te rog! Si arata si suna urat. Nici tie nici mie nu ne-ar placea sa ne prescurteze cineva numele.
    Iertare!

    Apreciază

    • mishuleu said, on aprilie 4, 2012 at 8:42 pm

      Imi cer iertare frate Marius. O sa incerc sa dau curs rugamintii tale.

      Apreciază

  11. dante said, on aprilie 4, 2012 at 7:06 pm

    G-man
    Cind am postat mesajul, era chiar ora cind am ajuns acasa, si marturisesc ca nu am vazut emisiunea decit la final, iar ceea ce am auzit era destul de ok. Intrebarea cu pricina nu am vazut-o, asa ca nu stiam nimic de ea. Nu fac publicitate OTV-ului…Doamne fereste, stiu ce adunaturi de rataciti se aduna pe acolo, numai ca mie mi se paruse ca in acele 10 minute, cit am mai prins din emisiune, s-au spus si niste adevaruri. Se poate ca acele adevaruri, sa se fi spus cu un scop, si asta e adevarat, nu sint fan OTV, sau Barbu.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

    • Maria said, on aprilie 4, 2012 at 7:56 pm

      Tudor Barbu a facut multe emisiuni despre masonerie si au fost dezbateri aprinse cu oamenii care dadeau telefon .Cu putin timp in urma ,i-au inchis emisiunea si la insistentele publicului ,a reluat-o .
      In general emisiunile lui Barbu sunt la obiect ,totul este adevarat ce se discuta ,cu exceptia unor comentatori
      care suna si vorbesc aiurea ,unii din ei ,sau foarte multi il injura in direct si il fac cu ou si cu otet la emisiunile despre masoni .Nu are Barbu nicio treaba cu Diaconescu si cu masonii lui .
      Este singura emisiune tv ,in care se fac astfel de dezbateri cu privire la toate nenorocirile in care a cazut Romania .Diaconescu nu poate renunta la emisiunile lui Barbu pt ca face audienta ,singurul din televiziune .
      Deci ,fara Barbu ,Diaconescu nu are tv ,pt ca nu se mai uita nimeni .

      Apreciază

  12. tutenstine said, on aprilie 4, 2012 at 7:36 pm

    Puteti sa imi spuneti daca acest documentar e bun de ceva?
    http://www.trilulilu.ro/video-cultura/biblia-secreta

    Apreciază

  13. G-man said, on aprilie 5, 2012 at 6:10 am

    saccsiv cred ca se impune sa mai faci un articol despre barbu-otv , ca deja e prea mult .. un pacatos, dante , pcmouse, maria… nu observa nimeni buba .. si nu atat barbu ca daca nu era el era altu .. da si ofera o alternativa .. spune ce spuneai tu acu 2 ani .. ok e tare pt cine nu are net… dar FRATILOR NU VA ZICE NIMENI SA NU VA UITATI ..DAR DACA VA UITATI SI VEDETI CA IDIOTUL FACE BLASFEMII … Dati-i mesaje , telefon mail si spuneti-i ca face o blasfemie si sa schimbe intrebarea aia ..poate nu isi da seama .. desi nu pare idiot..

    cum adica sa spui ca oculta/deci satana e mana in mana cu Dumnezeu ..de unde idiotenia asta ..nici sfintii nu sunt mama in mana cu Dumnezeu …nimeni nu se trage cu Dumnezeu de sireturi .. si mai si zice ..simtiti???adica .. la inima face apel nu ..ce e cu expresia asta de ateu la el daca e asa de bun .??

    Apreciază

    • Maria said, on aprilie 5, 2012 at 7:18 am

      G-man,
      Sa fii sigur ca nu m-am „indragostit” de Barbu de la otv ,am spus doar ca nicaieri la nicio televiziune nu se spun anumite lucruri care sunt de necontestat ,cu privire la situatia Romaniei si in lume in general ,lucruri pe care masoneria le ascunde , dezinformeaza poporul si stapaneste intreaga Planeta .
      Eu personal i-am trimis mesaje la 333 ,prin care l-am atentionat atunci cand deviaza .
      I-am trimis mesaje dure despre masonerie si despre implicatiile lui Diaconescu in secte si masonerie ,pe care le-a dat pe banda neagra ,spre surprinderea mea .(putea sa nu le dea )
      Daca greseste in privinta anumitor intrebari sau subiecte ,este din necunostinta lui in totalitate despre aceste lucruri legate de credinta si probabil doreste sa fie intr-un fel echilibrat in discutii ,din cauza CNA-ului .
      L-am vazut facand „la tot pasul „semnul Sfintei Cruci ,pomenind numele Domnului si a Maicii Domnului ,
      (sa dea Dumnezeu si Maicuta Domnului ,sa ne dea Dumnezeu sanatate etc),ceea ce la altii din televiziuni nu am auzit niciodata .Eu am o mare” slabiciune „,in a aprecia pe cineva ,atunci cand face semnul sf Cruci ,foarte des in orice convorbire ,mai ale publica .(satana nu rezista semnului Sfintei Cruci si se topeste )
      Apoi de ce ar face el emisiuni despre masoni ,in care-i spurca lumea in direct ,daca n-ar avea si el
      o respingere pt tot ce fac ei in lume ?
      De ce ar risca pierderea emisiunii si a postului ,cand ar putea face emisiuni de divertisment sau asa cum fac alte tv ,care sunt fabrici de minciuni ,combatand( prin cei ce iau pozitie din tara ,comentatorii )masoneria ?
      El nu poate ca si moderator sa nu asculte pe toti cei ce dau telefon ,lupta de idei se da intre comentatori ,el doar mediaza .
      Eu nu am vazut ultima lui emisiune (probabil cea de aseara cu privire la o anumita intrebare )pt ca nu ma uit permanent ,altfel ii trimeteam mesaj asupra acestei intrebari .
      La o emisiune cu putin timp in urma ,era intrebarea : care este cel mai mare pacat ?
      Fiecare dintre comentatori spuneau de tot felul de pacate .Eu i-am trimis un mesaj in care am scris :
      Cel mai mare pacat este necredinta in existenta lui Dumnezeu sau ateismul .(din punctul meu de vedere ,nu stiu daca-i corect )
      „Sa nu aruncam cojocul in foc pt o capusa ”
      Este mult mai distrugator ,pt cei ce se uita la realitatea sau antena 3 ,si chiar la pro tv ,pt ca de la ei chiar deviezi complet de la adevar ,facandu-le si audienta ei castiga si persista in minciuna si dezinformare .
      Cati dintre noi ce ce comentam pe acest blog ,nu se uita la aceste televiziuni ?
      Eu sunt abstinenta !!! cu aceste televiziuni si cu otv-ul !

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on aprilie 5, 2012 at 10:05 am

        De acord cu Maria.

        Apreciază

      • G-man said, on aprilie 5, 2012 at 12:37 pm

        “Sa nu aruncam cojocul in foc pt o capusa ”
        Maria daca in fraza asta capusa e intrebarea aia , atunci domnilor dati-mi voie sa nu fiu de acord cu voi .
        Daca manaci in casa unuia care are pe usa hule …e lepadare, caci accepti tacit acea hula.
        Daca innoptezi in casa unuia care are pe usa hule e lepadare .
        barbu asta avea pe „usa ” hule daca intrii si comentezi ..laudandu-l chiar cum am observat , si fara sa ii atraga nimeni atentia asupra hulei .. e lepadare.

        Atentia zic trebuie sa fie in toate directiile cu privire la lepdare de Domnul, caci se poate sa fim deja prefabricate pana la punerea cipului ..si atunci fiind deja lepadati o sa fie usor si cu cipul .. nu conteaza unde te uiti ce citesti ,,ideea era sa pastrezi constiinta treaza.
        Daca saccsiv incepe de maine sa faca hule il avertizez si am terminat-o cu el daca nu intelege , ramanad sa ma rog doar pentru el asa cum pot eu.nu raman sa scriu aici ,,,facandu-ma ca nu observ acele hule.
        Am pacate cu carul si in iad e locul meu , daca mila Domnului nu va veni asupra mea pana la sfarsit , dar in iad daca colegii de celula o sa faca blasfemii , o sa schimb celula. daca putem zice de oricine cate ceva , chair si de sfinti , de Dumnezeu nu putem zice nimic caci EL e in veci drept.

        Apreciază

  14. SNG said, on aprilie 5, 2012 at 8:06 am

    Salut Saccsiv.

    Am o intrebgare- de ce de pe laptopul meu de casa nu mai merge sa intru pe siteul tau?De vreo 4-5 saptamani incerc sa intru de pe laptopul meu pe siteul tau si nu merge.Ai idee?

    Pt. toata lumea- ce parere aveti despre recalama celor de la radio zu?Ati vazut cum tine mana la ochi acel om?Inseamna 666.

    Apreciază

  15. Alexandru(Fulger) said, on aprilie 5, 2012 at 11:27 am

    Chiar sunt curios sa vad ce vor face elitle in ziua acea.

    Apreciază

  16. G-man said, on aprilie 5, 2012 at 1:22 pm

    ..si pentru ca de multe ori in scris se interpeteaza altfel decat atunci cand vorbesti cu omul fata catre fata, ii rog pe fratii : dante, un pacatos, Maria, stoprfid66, pcmouse,valentin, sa ma ierte daca le-am produs suparare.
    SI ii rog inca o data sa fie si mai vigilenti.
    Doamne Ajuta!

    Apreciază

    • Maria said, on aprilie 5, 2012 at 3:18 pm

      G-man,
      Nici vorba ca ma-si fi suparat ,eu nu ma supar asa pe oameni ,ca mai am un pic de minte ,zic eu ,dar
      tin sa-ti mai spun ca ,din punctul meu de vedere ,nu-l laud pe Tudor Barbu ,am spus exact cum stau lucrurile cu adevarat .
      Apoi sa stii ca eu am luat cunostinta despre implementarea ci cipuirea persoanelor ,inca de acum vreo 4 ani ,de la emisiunea lui Barbu .
      Sa stii ca Barbu este anti-cip si anti-masonerie si anti-elite .Barbu are in mintea lui cunostinte despre tot ce se fabrica in lumea asta de catre elite mai bine ca mine ,ca sa nu spun ca mai bine ca noi .El este ingradit de Diaconescu ,un ratacit naiv si de CNA.
      Cu o luna in urma i-au intrerupt legaturile telefonice ,la o emisiune despre masoni ,exact 2 ore cat a tinut emisiunea ,oamenii sunau la un numar de mobil ,pus la dispozitie de Barbu .Pe banda neagra erau numai injurii la adresa lui (pechinez ,ramolit ,ce emisiuni sunt acestea mai neispravitule etc )
      Eu i-am trimis la 333 mesaj ,spunandu-i ca masonii lui Dan Diaconescu i-au intrerupt leg. telefonice ,si din televiziune ii pun bete-n roate pt ca in partidul PP DD sunt sectanti si masoni , dand tot ce am scris eu , pe banda neagra .
      Eu personal ma rog pt el sa nu-i faca ceva acesti criminali si chiar el spune la sfarsitul emisiunii : „Sa dea Bunul Dumnezeu si Macuta Domnului ,sa ne putem vedea si maine ”
      Apoi sa stii ca nu-i nimeni perfect decat Dumnezeu .Toti mai hulim cateodata prin nemultumirile pe care le avem despre orice si mai cartim atunci cand ne este frig din cauza gerului a secetii ,etc .
      Nu s-a intamplat niciodata sa spui ca te-ai saturat de frig sau de prea multa caldura ?
      Nu suntem drepti nimeni dintre pamanteni si trebuie sa nu judecam prea aspru ce se vede pe dinafara ,ca nu stim ce-i inlauntru omului .

      Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on aprilie 5, 2012 at 5:17 pm

      G-man

      Barbu are multe ingradiri de la CNA pe care noi nu le cunoastem. El trebuie sa faca echilibristica. Sa stii ca sunt imun la insulte pentru ca sunt injurat de multi.

      Apreciază

  17. dante said, on aprilie 5, 2012 at 7:47 pm

    G-man
    Nu am de ce sa ma supar pe tine, tu ti-ai spus parerea, eu am ascultat-o si oricum nu sint departe de parerile tale. Insa acest, Barbu, trebuie urmarit in viitor, caci unele lucruri le spune pe bune. Noi trebuie, cu ajutorul Lui Hristos, sa filtram cu inima, dupa puterile si cunostintele noastre, pentru ca are emisiuni bune si emisiuni proaste.
    Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu, sa ne lumineze si sa nu ne lase sa deraiem de la dreapta credinta!

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  18. ultimullup said, on aprilie 6, 2012 at 6:04 pm

    Eu nu vă înțeleg de ce sunteți așa de siguri că extratereștrii sunt draci! Acuma or fi extratereștrii buni și răi! Și încă o întrebare saccsiv! De ce nu recunoști că de fapt sunteți o gupare și nu un singur om, care nu face altceva decât să fie o aripă a MASONERIEI! Uitați-vă la voi cum vă vorbiți cu apelativul ”Frate”, nu vă vedeți cât sunteți de patetici? Voi cei care atacați medicina alternativă (adică medicina naturistă), că dacă mă luam după preoți acuma eram mort, că mi-au spus să-mi accept soarta, m-am împotrivit și m-am vindecat! Nu vedeți că vă este teamă să nu se spună nimic despre Ortodoxie, dar voi o atacați cel mai mult! Voi cei care încă mai credeți în geocentrism, când însăși viața vă demonstrează prin dictonul ”Precum în cer așa și pe pământ”, că celulele sunt precum planetele, că neutronii, protonii și electronii se învârt în jurul nucleului, care la scară macro-cosmică nu reprezintă altceva decât SOARELE! Voi cei care sunteți conștienți că Soarele are o forță enormă, și dacă el s-ar învârti în jurul nostru ne-ar înghiți cu totul! Saccsiv recunoaște că nu lucrezi singur! Nu poți scrie atâtea materiale într-un timp record, nu poți citi fiecare articol de pe net și să-l și sintetizezi atât de repede, decât dacă nu sunteți o echipă! Recunoașteți cine sunteți! Eu de la 16 ani scriu despre masonerie, și am avut curajul să scriu despre ei, am avut curajul să stau de vorbă cu ei, am avut curajul să demonstrez că nu sunt oameni de bine facere, am avut curajul să demonstrez că ei nu sunt decât o ramură a ORGANIZAȚIILOR SECRETE! Pe când voi, atacați, dar nu atacați NIMIC! Habar nu aveți de istorie! Știi ce vârstă are pământul? Ai auzit de Carbon 14? Dacă da, atunci de ce pământul este mai vechi, de 7500 de ani??? Biserica i-a învățat pe oameni:”Crede și nu cerceta”!!! Eni Ha El Shadi îți spune ceva, măi saccsiv? Dar Elohim? Hai să fim serioși!!! Deja devii patetic!!!

    Apreciază

    • G-man said, on aprilie 7, 2012 at 6:00 am

      @ultimullup si tu tot frate ne esti , doar ca unul orb, revin-o la vedere. Vederea ti-o da Hristos , nu carbonul 14.
      la ce o sa iti foloseasca sa stii daca sunt sau nu extraterestrii pana la urma ? sau ce varsta are pamantul ? daca iti vei pierde sufletul si dreptul la viata care e dat de Hristos.
      Hristos este stapanul vietii si al mortii. Traiesti ..atunci mila de la El e , indiferent ce doctorii foloseai. De ce mai ai o sansa ? sa crezi fara sa vezi de aia!, ca asta a cerut EL de la noi „Iisus I-a zis: Pentru că M-ai văzut ai crezut. Fericiţi cei ce n-au văzut şi au crezut!”
      nu sa nu cercetam ..bla bla ..aia e o batjocura comunista.http://www.laurentiudumitru.ro/crede-si-nu-cerceta.php
      Doamne IIsuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu , miluieste-ma pe mine pacatosul!
      Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul!

      Apreciază

  19. newsplazza said, on aprilie 9, 2012 at 6:13 am

    Măi eu nu neg nimic din ortodoxie, din contră, mi se pare că este religia care a băgat sabia în pământ declarând pace tuturor, dar în opinia mea este că unii și-au vârât coada cât să distrugă această credință. Dacă te-ai uita la catolici să vezi cum se închină ei, te-ai speria! Catolicii își fac crucea inversă de la frunte până la stern, iar de la stern în stânga și în dreapta, deci crucea inversă, și ai văzut ce orori a comis și comite această biserică catolică.

    Oricum ținând cont că este Săptămâna Mare, cred că ar trebui să profităm de acest lucru și să ne purificăm sufletele de toate cele negre!

    Apreciază

  20. […] Documentar al canalului History 2: PE 21.12.2012 SE INTORC EXTRATERESTRII PE TERRA … […]

    Apreciază

  21. cristina said, on august 24, 2012 at 1:56 am

    Aceasta poveste despre annunaki,despre extraterestrii si despre tot felul de fiinte gen SF,este fabricata pt. ca oamenii sa-si piarda credinta in Dumnezeu ,care este unicul creator a celor vazute si nevazute.Sa nu credeti nici un moment in aceste povesti,pt ca ei asta urmaresc,sa va induca in eroare si sa credeti ceea ce vor ei sa credeti.De fapt cred ca ei planuiesc sa simuleze un atac extraterestru,pt. ca dispun de toata tehnologia necesara,ca atentia noastra sa fie distrasa de la ceea ce se va intimpla si anume NOUA ORDINE MONDIALA.Proiectul BLUE BEAM,planuieste crearea unei holograme uriase pe cer,care va fi vizibila in toate statele lumii,care sa-l infatiseze pe IIsus Hristos,iar oamenii vor crede ca este a doua venire a Mintuitorului,dar este o pacaleala ordinara .IIsus ne-a avertizat in Biblie,ca vor aparea martorii si profetii mincinosi si se vor face o multime de minuni,dar noi nu trebuie sa ne lasam amagiti ,trebuie sa credem in Dumnezeu si sa ne rugam,ca fortele oculte si satanice sa nu ne abata de la credinta noastra si chiar cu pretul vietii sa nu renuntam la Dumnezeu.

    Apreciază

  22. crestinul ortodox said, on octombrie 22, 2012 at 9:16 pm

    extraterestri nu exista !
    exista iad , exista draci iar extraterestri sunt dracii care se arata la ‘ilumnatii’ de masoni sub forma de extraterestri si care le arata toate planurile diabolice pe care vor a le pune in aplicare …
    DAR EXISTA SI BUNUL DUMNEZEU care pentru Dreptii Sai si Dreapta , Adevarata Credinta ORTODOXIA va Fi Lumina in intuneric , LUMINA care va Rasare si intunericul …
    Un Sfant rus spunea prin anii ’70 ca ” iadu-i gol si dracii sunt pe pamint , pe oameni ” dar asemeni este si Maica Domnului pe care a cautat sa o vada in vedenia sa si nu a vazut ;
    atunci a intrebat pe ingerul sau dar nu o vad pe MAICA DOMNULUI ? Atunci i-a raspuns , ingerul :
    MAICA DOMNULUI este pe pamint in Sfintele Icoane Facatoare de Minuni acolo este Maica Domnului cu Harul Sau Binecuvantat savarsind minuni pentru cei cu Dreapta si Adevarata Credinta ;
    si dac’ vin acei ‘extraterestri ‘ Facem Sfanta Cruce si spunem
    Doamne IISUSE HRISTOASE , Fiul Lui DUMNEZEU miluieste-ma pe mine pacatosul sau miluieste-ne pe noi pacatosii !
    si dispar se fac nevazuti acesti extraterestri cu tot extrateresimul lor la Vederea si Inchinarea la Sfanta Cruce
    Sfanta CRUCE sa o Avem mereu la piept si sa ne inchinam Drept si Sa o Slavim cu Cinste caci este Arma de Temut si Biruinta pentru vrajmasul diavol care nu suporta SFANTA CRUCE ,
    SFANTA CRUCE in ORTODOXIE sa o ducem pina la capat ca sa avem si Cununa Biruintei asupra raului de orice fel ar fi
    Bucura-te Sfanta CRUCE , pazitoarea crestinilor ortodocsi
    amin!

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on octombrie 22, 2012 at 9:19 pm

      ….Sfanta CRUCE sa o Avem mereu la piept si sa ne inchinam Drept si Sa o Slavim cu Cinste caci este Arma de Temut si Biruinta impotriva vrajmasului diavol care nu suporta SFANTA CRUCE ,…
      amin!

      Apreciază

  23. Sinziana said, on decembrie 14, 2012 at 1:46 pm

    Cata ura fata de Europa, fata de albi…fata de urmasii lui Seth de fapt!

    Citez si traduc din documentar, „Maiasii erau astronomi si arhitecti cand europenii erau inca in Evul Mediu si se tavaleau in noroi.” Ma intristeaza si revolta lupta asta continua impotriva albilor. Se chinuie sa ridice atat in slavi tot felul de populatii obscure de amerindieni, misticizand si fabuland doar pentru ca sunt exotici, dar ignora si uita complet antichitatea europeana, care a fost in floare mult inaintea acestor asa zisi iluminati maiasi. Ca sa nu mai zic de calendarul dacic, calendar ce era la fel de avansat daca nu mai exact decat cel al maiasilor.

    Lasand deoparte povestea cu extraterestrii si munca de convingere a pe care o depun demonii de aproape un secol de a ne convinge ca „vin zeii din stele sa ne ofere iluminarea”, pe mine incepe sa ma apese din ce in ce mai mult aceste loviri in rasa alba.

    Nu cred ca mi se pare doar mie dar globalizarea urmareste parca in mod precis distrugerea individualitatii culturilor si traditiilor popoarelor europene. Nu stiu daca ati observat dar culturile asiatice cu toate ciudateniile lor sinistre sunt celebrate si uneori adoptate in hainele, in decoratiunile interioare, in obiceiurile si superstitiile albilor. Nu am vazut niciodata tendinta de omogenizare din tarile europene in cele asiatice. E doar o idee. Ce credeti?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.