SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Dan Balasescu (sef PDL) catre PS Sebastian: „SA MAI TACA DRACU DIN GURA” …

Posted in PS SEBASTIAN by saccsiv on ianuarie 24, 2012



Individul este viceprimar Slatina si secretar general PDL Olt. Iata si ce aflam din articolul Episcopul Slatinei şi Andrei Iordache, „ţintele” lui Bălăşescu – „Să mai tacă dracu’ din gură!”

Prezent vineri la prima conferinţă de presă din acest an a democrat liberalilor olteni, secretarul general al PDL Olt, Dan Bălăşescu, a ţinut să transmită un mesaj episcopului Slatinei şi Romanaţilor: „Să mai tacă dracu’ din gură şi să-şi vadă de cele popeşti!”. Un mesaj similar a fost adresat şi şefului DSP Olt, Andrei Iordache.

Discursul pe care episcopul Slatinei l-a ţinut pe 22 decembrie, cu ocazia manifestărilor organizate pentru comemorarea eroilor căzuţi la Revoluţia din 1989, pare să-l fi indignat la culme pe secretarul general al PDL Olt.
„(…)Să ne luăm soarta în mâini şi să facem ceea ce trebuie, nu să arătăm această nepăsare. Asta nu e democraţie, nepăsarea aceasta. (…)Într-o democraţie, nu poporul este cel care îşi are în mână soarta sa odată la patru ani, dacă nu tot timpul?” (fragmente din discursul rostit pe 22 decembrie de episcopul Slatinei şi Romanaţilor)
Vineri, la prima întâlnire din acest an cu presa, Bălăşescu a declarat că a fost „şocat” de cuvântarea episcopului, catalogând discursul acestuia drept „unul dintre cele mai politicianiste” pe care le-a auzit vreodată.
„Pe 22 decembrie, când s-a ţinut slujba la troiţă, am rămas şocat de discursul domnului episcop. Am asistat la unul dintre cele mai politicianiste discursuri pe care le-am auzit vreodată, cu o nesimţire greu de descris în cuvinte… Şi am un mesaj către acest domn episcop, pentru că Preasfinţia Sa nu am cum să-i spun, din moment ce văd că-şi vâră coada în lucruri în care n-ar trebui să fie implicat – să tacă dracu’ din gură şi să-şi vadă de cele popeşti! Oamenii au nevoie de compasiune din partea bisericii, au nevoie de alinare, au nevoie de ajutor în momente grele. Mi-aş fi dorit ca în acel moment, cu acel prilej, episcopul Slatinei să ne aducă aminte câte acte de caritate a făcut biserica pentru supuşii ei în anul 2011, l-aş fi ascultat cu deosebită pioşenie şi cu deosebit respect. Vreau să vă spun că cei prezenţi au fost pur şi simplu stupefiaţi de discursul său”, a declarat Bălăşescu.
„Să tacă dracu’ şi Iordache!”
Aceeaşi voce vehementă din partea PDL a criticat şi ultimele declaraţii publice ale şefului DSP Olt, Andrei Iordache, care şi-a anunţat recent demisia din UNPR acuzând presiunile şi ameninţările senatorului Toma, precizând totodată că va demisiona şi din funcţia de director dacă i se va cere acest lucru. Întrebat de jurnalişti dacă PDL îi va cere lui Iordache demisia din funcţia de director al DSP Olt, Bălăşescu a replicat: „Am acelaşi mesaj pentru Andrei Iordache ca şi pentru episcop – Să tacă dracu’ din gură!”. Secretarul general al PDL Olt a ţinut să înlăture şi zvonurile potrivit cărora Iordache l-ar putea înlocui pe Vladu la conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. „E ca şi când aş lua un câine de pe stradă şi aş zice că ar putea fi director la spital. Asta e probabilitatea”, a spus Bălăşescu.
Contactat telefonic, Andrei Iordache nu a dorit să comenteze afirmaţiile secretarului general al PDL Olt.

   Comentariu saccsiv:

   Ce anume l-a deranjat pe intunericitul PDL-ist in discursul PS Sebastian, n-am inteles … Cu ce nu-i de acord?

Ii mana dracul rau de tot pe PDL-eii astia. Sunt din ce in ce mai turbati. Unii vorbesc de viermi, asta se manifesta precum un indracit … Bine totusi ca-si dau arama pe fata.

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 24, 2012 at 4:06 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. dante said, on ianuarie 24, 2012 at 4:53 pm

    Acesti PDL-lei, se sutoexclud,ca un furuncul copt din organism si acum chiar isi dau arama pe fata din ce in ce mai mult, LE E TEAMA!!!! Eu sint din Slatina, si sa stiti ca aici, si datorita acestui episcop, avem o mica oaza de preoti marturisitori, Dumnezeu sa-l ocroteasca si sa-l mai tina multi ani de acum inainte. Acest episcop a luat atitudine si in lupta impotriva cipurilor.

    Si acuma ceva offtopic:
    Am vazut asta seara ceva in legatura cu acel ofiter, care a fost ieri in piata Universitatii, Alexandru Tudor…parca, si am aflat ca are ideii inspirate din viata lui Carol, Antonescu, Miscarea Legionara. Mie, unul, mi-a dat un pic de speranta, in toata aceasta mocirla, in care ne afundam azi. In afara de Carol de Hohenzolern, subscriu si eu. Voi ce stiti de acest militar? Am inteles ca ar face parte din flotila de la Cimpia Turzii. Si crainica de la TV il admira, impreuna cu invitatul Melescanu, pentru curajul lui, dar totodata se faceau ca nu inteleg apartenenta lui la ideile Noii Drepte. Este un personaj, care dupa parerea mea, ar trebui urmarit si eventual sustinut. Am vazut ca la Craiova manifestantii, i-au scandat numele.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  3. gigir said, on ianuarie 24, 2012 at 5:01 pm

    Iata un ierarh care are curajul sa aperesi sa atraga atentia asupra sensului jertfei poporului roman sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne dea si alti !Referitor la cea cei a facut Locotenentul Roman si Crestin Alexandru Gheorgheel nu a facut decat sa-si repecte juramantul fata de tara .lucru pe care nu l-a facut cel ce se numeste presedinte si care ne spunea cu putin timp in urma ca trebuie sa cedam MASIV suveranitate iata de fapt un fragment din juramantul sau pe care la calcat in picioare. :JURAMANTUL PRESEDINTELUI ROMANIEI

    ,, Jur să-mi dăruiesc toată puterea și priceperea pentru propășirea spirituală și materială a poporului român, să respect Constituția și legile țării, să apăr democrația, drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor, suveranitatea, independența, unitatea și integritatea teritorială a României. Așa să-mi ajute Dumnezeu! ,,

    Ma rugam zilele trecute ca Dumnezeu sa ne trimita noua romanilor un om precum Capitanul . Mi-a fost
    dat sa vad un locotenent curat sufleteste un om ca si noi care luptand cu teama ce era fireasca,mi-a
    redat inrederea ca acest popor aparent vlaguit mai naste oameni care stiu sa se jertfeasca ,probabil ca acest om se afla in anchete ,banuiesc stiind cat de iubitoare de adevarsi cat de zeloase sunt slugile acestui regim.
    Sa-l avem in rugaciunile noastre ,Dumnezeu sa-l ocroteasca sa dea curajul sa marturiseasca in fata tuturor:
    Sunt roman si Crestin !

    Apreciază

  4. Marius Bota said, on ianuarie 24, 2012 at 5:01 pm

    E greu sa ai de a face cu D-zeu cand tu te ocupi de lucruriile celui rau. Si atunci ce cuvinte ne asteptam sa auzim de la astfel de oameni si mai ales incotro credem ca va merge tara cu astfel de oameni in frunte?

    Apreciază

  5. dante said, on ianuarie 24, 2012 at 5:18 pm

    Poate ca Dumnezeu se va milostivi si de noi, sa ne rugam pentru el. Asa lucreaza EL, discret si curat, fara fanfaronada, lobby si sustinere politica. Poate ca gestul acestui ofiter, face mai mult decit 1 000 000 de cuvitari sterile ale acestor tradatori de tara si razbate din glasul asuprit al poporului Roman. Nu se stie niciodata cind se va ivi un nou Mihai Viteazu…

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  6. Ioan C. said, on ianuarie 24, 2012 at 5:35 pm

    Securitatea comunistă

    http://iisusestedomnul.wordpress.com/2012/01/24/securitatea-comunista-2/

    Apreciază

  7. acelas said, on ianuarie 24, 2012 at 5:35 pm

    ceea ce se banuia odata ca se va reveni…, e pe cale sa se adevereasca. „Trocul” a functionat deci, inca de pe atunci, de la alegeri…, dar au lasat-o pe „mai tarziu”..

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/miscari-spectaculoase-in-bor-se-intareste-mitropolitul-ardealului-unul-din-favoritii-pat-96.html

    .

    Apreciază

  8. mircea said, on ianuarie 24, 2012 at 5:42 pm

    Zicea un sfant asa
    „mintea desprinsa de Dumnezeu devine fie demonica fie animalica”.
    pdl-istu asta e un f bun exemplu.

    Strigau tineri de 21-22 de ani la Universitate
    „vom muri si vom fi liberi”, da’ ce sa inteleaga omu’ negru de la partid…

    Apreciază

  9. danutza said, on ianuarie 24, 2012 at 5:47 pm

    Alexandru Gheorghe spune pe pagina sa de Facebook că persoanele care îl inspiră sunt generalul Ion Antonescu, Carol de Hohenzollern şi William Wallace, iar printre cărţile preferate figurează „Pădurea spânzuraţilor” de Rebreanu. Pe lista sa de prieteni figurează inclusiv Mişcarea Legionară, Noua Dreaptă Braşov şi Ziarul Tricolorul. Militarul critica pe Facebook, în aprilie 2011, sistemul dublu de promovare a ofiţerilor, afirmând că „în timp ce unii au muncit 10 ani chinuiţi prin licee militare, academii şi teritoriu să ajungă sublocotenenţi, altora le trebuie doar 4 luni să ajungă locotenent”. Este vorba de aşa-numită filieră indirectă, prin care promovarea ofiţerilor şi a subofiţerilor se poate face şi prin centrele de instruire în arme, ceea ce înseamnă doar câteva luni de pregătire, raportat la filiera directă, cu studii în Academiile Militare şi pregătiri ulterioare care durează ani de zile. La 25 mai 2011, scrie pe Facebook „Din acest moment, 17.30, 25.05.2011, EU cetateanul ALEXANDRU GHEORGHE, identificat prin CNP 1850318324841, declar ca ma tem pentru viata mea:(” şi le explică prietenilor nedumeriţi că „nu s-a intamplat nimic… inca”, dar că „la asta trebuie sa te astepti atunci cand te lupti cu Sistemul…mai ales unul romanesc si mai ales cel cu care ma lupt eu…mai multe detalii, in curand…mai aveti putintica rabdare, dar orice pentru ROMANIA mea, nu a lor…” Pe blogul SCMD, un colonel în rezervă îl îndeamnă, în noiembrie, pe Gheorghe să fie vigilent la posibilele înscenări contra sa care ar putea fi orchestrate de „mafia portocalie, infiltrata si in Armata”, pentru a-l elimina din sistem. Locotenentul îi răspunde că are de mult în vedere acest sfat, „mai ales ca am in gestiune o „tona” de documente.

    Apreciază

  10. teodor cosma said, on ianuarie 24, 2012 at 6:44 pm

    Un adevarat marturisitor si slujitor al adevarului este PS SEBASTIAN.Sunt din inima ARDEALULUI si daca am fi avut noi un astfel de vladica nu mai induram statutul de opinca.Un glas al desteptari care naste sfinti marturisitori .Ii urmaresc orice cuvantare (predica )ce se posteaza si care e ca un bici al CUVANTULUI pentru cei caldicei sau adormiti de somnul ratiunii in vremurile pe care le traim.Am incercat sa surprind mimica fetei atat a pdl_istului cat si a episcopului.Pdl-istul parca era Rumburac de odinioara din serialul Arabela.Ii lipsea mantia ,dar avea modelul de la mare: Mazare cu uniforma .Acela cu verde si bascuta rosie iar el negru si la propiu si la figurat:de ura urmand a-i creste cornitele care ar fi simetrice fruntii sale „late”.Episcopul folosind toiagul,mustrand si deplangand pe olteanul de pe strada,face o radiografie a vremurilor pe care le traim .Are fata luminoasa deoarece sta in lumina.Mutenia celor din jur,e conturbata de gestul unui imbuibat cu palarie.Daca n-ar fi fost episcopul ce s-ar fi cuvantat?

    Apreciază

  11. elena said, on ianuarie 25, 2012 at 4:53 pm

    Abia astept sa scapam de pedelistii astia care au dus tara de rapa,pedelistii astia fara frica de Dumnezeu,fara nimic…pedelistii astia ticalosi care spurca acum si trimt celui rau(adica stapanului lor)pana si inalte fete bisericesti…pedelistii astia de doi bani care vorbesc despre Biserica cu gurile lor spurcate si habar nu au ce inseamna EA,BISERICA,de parca Biserica(cuvant pe care il pronunta asa,cu un soi de superioritate,ca si cum s-ar adresa unei slujnicute) s-ar reduce la ierarhi si preoti…
    Pedelistul asta de Olt pe care l-am vazut in filmuletul de mai sus ilustreaza extraordinar o fraza a Pr.Arsenie Papacioc,care spunea ca sunt pe lumea asta oameni mai rai decat cel rau ,pentru ca celui rau ii este frica de Dumnezeu,dar unii dintre semenii nostri,ca acest pedelist de Olt,habar nu au de frica de Domnul!

    Apreciază

  12. Dacian Constantinescu said, on ianuarie 25, 2012 at 9:14 pm

    Da, interesant.

    Apreciază

  13. daniel said, on ianuarie 28, 2012 at 5:34 pm

    Sa traiasca Prea Sfintitul Sebastian! Sa-i dea Dumnezeu putere sa spuna numai adevarul! Sa-i sporeasca Dumnezeu rugaciunea si sa i-o faca mai puternica! Ii doresc sa fie un sfant in viata! Sa ne rugam pentru el! Si daca va fi atacat de iudeo-masoni, sa facem zid de aparare imprejurul prea sfintiei sale!!!

    Apreciază

  14. votantul said, on februarie 6, 2012 at 8:44 am

    Era treaz ?Dan Balasescu…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.