SACCSIV – blog ortodox

Video: Romania saraca dar cu JANDARMI DOTATI SI NUMEROSI. Comparatie cu scutierii din Grecia, Marea Britanie, Rusia. CAND VOR FOLOSI JANDARMII ROMANI ARMAMENTUL DIN DOTARE?

Posted in JANDARMI, REVOLTA, Romania by saccsiv on ianuarie 22, 2012

Va mai amintiti stirea din ianuarie 2011?

Jandarmeria cumpara ECHIPAMENTE ANTIREVOLTA. Inclusiv PISTOALE MITRALIERA SI 4,5 MILIOANE CARTUSE …

Iata jandarmi romani in actiune:

Iata si ce aflam din articolul Stareanatiunii.com: Dacă protestele degenerează, jandarmii ar putea folosi muniţie de război:

Stareanatiunii.com a publicat un material intitulat „Unde este violenţa manifestanţilor invocată de Jandarmerie?” în care se menţionează că în cazul în care manifestaţiile din Piaţa Universităţii degenerează, jandarmii ar putea folosi muniţie de război. În plus, afirmaţiile privind violenţele, care le justifică acţiunile, nu sunt decât intimidări la adresa manifestanţilor.

Jandarmii, care au ca scop principal evacuarea zonei Piaţa Universităţii pentru ca protestatarii sa nu se instaleze pe timp nelimitat acolo, au echipament asemănător unei armuri, atitudinea lor fiind una foarte dură. Ei au intervenit în masă de fiecare dată, mulţi dintre protestatari fiind agresaţi, reţinuţi sau arestaţi.

Stareanatiunii.com enumeră echipamentele Jandarmeriei: cagule, căşti cu vizieră de protecţie, armuri (mâini, picioare, piept, spate, umeri), veste antiglonţ, scuturi, bastoane, butelii cu gaz lacrimogen, lansatoare de grenade lacrimogene, căşti în ureche, maşini blindate, jeepuri, dube, tunuri cu apă, câini, etc.

Autorul articolului face şi o comparaţie între protestele din România şi cele din Grecia.

„Un lucru de remarcat este disproportia numarului de scutieri greci fata de manifestantii pe care îi infrunta. De multe ori gasim 1 scutier la 10 manifestanti, care nu sunt deloc pasnici ci vin direct spre acel scutier. La noi este exact invers (1-2 jandarmi fata de un posibil manifestant violent) si de multe ori 1 la 1 fata de manifestantii pasnici din Piata Universitatii”, notează stareanatiunii.com.

O altă diferenţă între greci şi români, în opinia autorului materialului, este că într-un dispozitiv de scutieri greci, singurul protejat de o armură este cel ce mânuieşte butelia de gaze lacrimogene.

„Un lucru extraordinar  este ca si dupa 3 ani de lupte violente, politistii greci in fata manifestantilor violenti au in dotare un echipamnt de protectie minimal: o casca cu vizor, masca contra gazelor, un scut, baston si o simpla protectie la picioare. De multe ori se pot vedea tinand scutul avand pe ei doar un tricou, asta in timp ce pe ei ploua EFECTIV cu benzina aprinsa. Jandarmii romani cu echipamentul lor (de fapt or armura completa) sunt de un contrast evident fata de manifestantii pasnici pe care îi înfruntă”, explică autorul articolului.

Guvernul Boc şi Băsescu au alocat în 2011 fonduri foarte mari pentru a dota Jandarmeria, această adevărată armată privată, iar ce prezintă PDL-ul drept o manifestare violentă faţă de forţele de ordine nu e decât un simulacru, mai scrie stareanatiunii.com.

Comentariu saccsiv:

   Iata-i si pe greci:

   Iata-i si pe britanici:

   Iata-i si pe rusi:

E clar ca cei romani sunt mai dotati dar si mai numerosi, in conditiile in care nu s-au confruntat cu ceea ce s-au confruntat grecii sau englezii.

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 22, 2012 at 5:19 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. IOAN said, on ianuarie 22, 2012 at 5:56 pm

    …din surse neoficiale…si deci nimic concret…
    …JANDARMERIA FACE ANTRENAMENTE SPECIALE PENTRU EVENIMENTELE URMATOARE fapt dovedit de unele surse anonime ca fiind „fara precedent”
    …se faceau si inainte antrenamente dar nu asa de LABORIOASE SI SPECIALE CA ACUM si la o scara mult mai mare…
    …LA ANTRENAMENTE SAU FOLOSIT IN SPECIAL si TRAGERI CU GLOANTE de RAZBOI PENTRU DIVERSIUNEA SI DISPERSAREA MULTIMILOR…ACEST LUCRU IL FAC UNELE COMANDAMENTE SPECIALE DE INTERVENTIE SI ANTITERORISM…
    …lideri importanti ai clasei POLITICE…OPOZITIE-PUTERE sau reunit de urgent in secret pentru a pune capat
    LINŞĂRII LOR POLITICE DE MANIFESTATIILE DIN STRADA…
    …A SE VEDEA CA MULTA LUME VEDE TOATE PARTIDELE SUCCEDATE LA PUTERE DUPA 89* aceeasi MIZERIE COMUNISTA din esaloanele 1,2 şi 3 PCR ale vechiului regim…
    …aceste partide se simt amenintate SI DECI POT FOLOSI TOATE MIJLOACELE inclusiv varsari de sange…
    …ASA CA PUTEM ASISTA IN ZILELE, saptamanile si lunile URMATOARE LA ORICE….
    …dar dincolo de miZeria politica STAU DESIGUR OCULTELE care daca au in plan varsari de sange INEVITABIL ele vor avea loc…iar cei care sunt INFLUENTATI si manipulati sundaor cei care vor executa MARSAVIA…
    …REPET…sunt doar surse neoficiale si deci pofi si MINCIUNI…de accea foloseste su tu cititorule DISCERNAMANTUL…

    Apreciază

    • danutza said, on ianuarie 23, 2012 at 11:30 am

      din sursa directa ( jandarm) pot sa-ti spun ca nu se fac antrenamente deosebite, ca jandarmii menajeaze cat pot manifestantii si, initial, chiar si ultrasii, apoi au avut ordin sa ii separe fara a folosi prea mult forta.
      eu cred ca , fata de ce batai am vazut la tv ca administrau jandarmii in usa, franta sau grecia, ai nostri au fost totusi cuminti.
      a fost spart un magazin de bijuterii, devastat mag cocor, s-a facut jaf duminica trecuta.
      ca o „intamplare”,jandarmii au legitimat cateva zeci de manifestanti, toti din tartasesti ( de unde e adrian nastase), iar acest grup de tarani au mancat doar la kfc si mc donalds, au venit cu microbuse negre si…au fost sponsorizati.
      o parte dintre manifestanti au recunoscut ca sunt platiti sa stea acolo si sa urle jos basescu. sunt si oameni care au venit din convingere, dar aceea sunt relativ putini.
      in plus, prin multime, erau si moldoveni de peste prut si ceva rusnaci. ce treaba au ei cu basescu?\
      mass media e cea care denatureaza mult adevarul si arata doar ce-i convine ( ce atzatza la revolta si ura).

      Apreciază

  3. gerica64 said, on ianuarie 22, 2012 at 6:28 pm

    Basescu primul lucru care la facut cand sa instalat a fost atragerea serviciilor secrete de partea sa.Se vede clar ca urmatoarea miscare a fost intarirea Jandarmeriei si super dotarea ei.Asta nu va demisiona niciodata ori da vreo boala in el ori un atentat sa-i curme viata ca poate fi tradat si de cei din partidul lui.E posedat mai ales de cand sa inconjurat de ” paranormali” rusi si autohtoni.Violentele vor continua nu se vor opri aici.Si poporul se va diviza din cauza manipularilor.

    Apreciază

  4. Alexandru(Fulger) said, on ianuarie 22, 2012 at 7:05 pm

    Pai normal , jandarmi trebuie sa protejeze presedintele 🙂

    Apreciază

  5. adriandirnescu said, on ianuarie 22, 2012 at 8:40 pm

    Sa ne rugam fratilor sa nu se ajunga la violentze de necontrolat, urmate de varsare de sange. Mai ales ca victimele potentiale pot fi manipulate foarte usor… Cei ce cunosc tehnici de psihologie de grup stiu faptul ca se poate ajunge foarte repede la rezultate uluitoare si mai ales rele si distrugatoare. E clar ca cineva incearca sau va incerca sa profite de demonstartiile pasnice pentru a obtine un rezultat . Acel rezultat e posibil sa nu fie bun pentru noi majoritatea saraca, demna si linistita. Sa ne retragem in inimile noastre si sa-l cautam pe Hristos. Doamne ajuta-ne !

    Apreciază

  6. Mălin said, on ianuarie 22, 2012 at 11:15 pm

    Deci totl era planificat de atunci se stia deja ce urmeaza s-a asteptat numai un anumit moment ca sa fie declansate aceste proteste…
    Tot niste oameni din spate aveau detalii despre plan . Jidani, masoni etc…
    Basescu oricum nu stie pe ce lume traieste, vorba aia.

    Apreciază

  7. Atodiresei Cosmin said, on ianuarie 22, 2012 at 11:41 pm

    Doamne ce prosti sunt rusi astia ( ce trageau de al om ) Am ras de m-am spart …..

    Apreciază

  8. Jandarmerita said, on ianuarie 23, 2012 at 12:28 pm

    Munitia de razboi nu se va folosi niciodata in lupte de strada. Si, da, dincolo de ordinele superiorilor corupti, jandarmii, sau cei mai multi dintre ei, menajeaza cat pot manifestantii pasnici. Cand au salvat oameni la inundatii nu s-a mai legat nimeni de dotarea lor.

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 23, 2012 at 1:09 pm

      Tu esti comentatoarea capri. De ce te semnezi Jandarmerita?

      Apreciază

  9. Abuzurile Jandarmeriei said, on ianuarie 23, 2012 at 1:45 pm

    Foarte bun articolul! Foarte buna observatia.
    Felicitari.

    Apreciază

  10. Mălin said, on ianuarie 23, 2012 at 4:51 pm

    Am fi naivi sa credem ca echipamentele si munitia achizitionate pentru dotarea jandarmeriei au fost facute doar de dragul de a fi dotata.

    Ceva ceva se stia, tinand ca astfel de achizitii nu se fca oricand, momentul a fost ales tocmai intr-adins cu scopul de a fi anihilate revoltele, asa cum se spune si in articol.

    Cred ca e firesc ca oamenii sa se intrebe de unde stiau cei care au dirijat achizitiile ca urmeaza revolte…

    Apreciază

  11. […] Video: Romania saraca dar cu JANDARMI DOTATI SI NUMEROSI. Comparatie cu scutierii din Grecia, Marea … […]

    Apreciază

  12. […] Video: Romania saraca dar cu JANDARMI DOTATI SI NUMEROSI. Comparatie cu scutierii din Grecia, Marea … […]

    Apreciază

  13. […] Video: Romania saraca dar cu JANDARMI DOTATI SI NUMEROSI. Comparatie cu scutierii din Grecia, Marea … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.