SACCSIV – blog ortodox

CARDUL NATIONAL DE SANATATE: o noua DEZBATERE PUBLICA luni 31 ianuarie 2011, orele 11, la sediul Institutului Naţional de Sănătate Publică, sala Amfiteatru, str.dr. Leonte, nr.1-3, sector 5, Bucureşti

Posted in CARD NATIONAL DE SANATATE by saccsiv on ianuarie 27, 2011

În baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Ministerul Sănătăţii organizează, luni, 31 ianuarie 2011, orele 11.00 la sediul Institutului Naţional de Sănătate Publică, sala Amfiteatru, str.dr. Leonte, nr.1-3, sector 5, Bucureşti, o dezbatere publică având ca temă proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea normelor metodologice de aplicarea prevederilor referitoare la cardul naţional de asigurări sociale de sănătate din titlul IX Cardul european şi cardul naţional de asigurări sociale de sănătate din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoana de contact: dr. Mihaela Oancea – telefon: 021.3072.639.

Menţionăm că proiectul de act normativ poate fi vizualizat la adresa de web: www.ms.ro, rubrica Legislaţie – Transparenţă decizională.

Comentariu saccsiv:

Sa ne reamintim ca:

AU MINTIT. NU EXISTA ALTERNATIVE. Ordonanta de urgenta specifica: „CARDUL NATIONAL DE SANATATE va fi un document care va deveni OBLIGATORIU” …

Deci trebuie sa cerem alternative reale. Apoi, consider ca trebuie avute in vedere si cele scrise la:

Procesul CARDULUI NATIONAL DE SANATATE …

De asemenea e bine sa fie lamurita la nivel de detaliu cum e treaba cu transplantul de organe. Cand va apare scris pe cip acordul sau dezacordul? Cei ce totusi accepta cardul, vor fi chemati inainte de a-l primi, pentru a-si exprima dorinta? Dupa ce-l primesc? Sau nu vor fi chemati deloc? Daca nu sunt chemati inainte, ce va apare pe cip?

VIDEO: Dr. Vasile Astarastoae critica cardul de sanatate cu cip

Oricum ar fi, noi ortodocsii stim ce avem de facut:

Parintele IUSTIN ne indeamna SA NU LUAM CARDUL DE SANATATE CU CIP. Asadar, sa nu ne luam dupa cei ce ne mint ca fara card vom muri in chinuri …

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 27, 2011 at 12:58 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Un pacatos said, on ianuarie 27, 2011 at 1:42 pm

    – ” Si am vazut ridicandu-se din mare o fiara care avea zece coarne si sapte capete si pe coarnele ei zece cununi imparatesti si pe capetele ei nume de hula.” ( Apocalipsa 13, 1).
    – ” Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte,
    Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei.
    Aici este intelepciunea: cine are pricepere, sa socoteasca numarul fiarei, căci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase.” ( Apocalipsa 13, 16- 18).
    – ” Si al treilea inger a venit dupa ei, strigand cu glas puternic: Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui sau pe mana lui
    Va bea si el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat in potirul maniei Sale, si se va chinui in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului.
    Si fumul chinului lor se suie in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua, nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.” ( Apocalipsa 14, 9- 11).

    Apreciază

  3. Un pacatos said, on ianuarie 27, 2011 at 1:43 pm

    Frate Saccsiv, corecteaza, te rog, la primul verset citat: ” Si am vazut”.

    Apreciază

  4. Stefan said, on ianuarie 27, 2011 at 2:45 pm

    Invit cu dragoste la aceasta dezbatere pe toti fratii si surorile intru Domnul,spre a ne opune cu fermitate acestei napaste ce se vrea a fi cardul de sanatate !Se coboara din metrou la statia Eroilor ( prima de la Izvor) si se merge cam 5 minute pe jos. Hai sa fim cat mai multi impreuna la acest apel pe care fratele saccsiiv il repeta si sa dam dovada ca suntem Ortodocsi si prin marturisire,prin fapta, nu numai in spirit !Doamne ajuta !

    Apreciază

  5. gabi said, on ianuarie 27, 2011 at 2:56 pm

    Cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa fiu acolo, cu familia mea, ca si la dezbaterea privind buletinele biometrice. Se dea Domnul sa fim mai multi, mult mai multi.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  6. MIhaela said, on ianuarie 27, 2011 at 3:14 pm

    Multumesc dr .Puscasu pentru interventia pe blogul domnului profesor Astarastoae ,pentru a contracara mizeriile scrise de „medic ateu „.Indemn pe toti medicii cu constiinta si pe toti oamenii de bine sa combata pe cei care, numind- se medici, sunt in slujba satanei. Acum trebuie sa fim uniti, pentru ca , daca se reuseste implementarea cardului asa cum dorsec EI, va fi vai si-amar.
    Repet rugamintea de a-i determina pe organizatori sa schimbe ora de sedinta , macar in jurul orei 13,30-14.Eu nu pot ajunge altfel.

    Apreciază

  7. USA said, on ianuarie 27, 2011 at 6:41 pm

    Imi spun si eu o umila parere:
    Oare conteaza daca iti dai sau nu acceptul, atata timp cat informatiile din cip pot fi „masluite”(in termeni tehnici – hacked)?
    Sa nu cumva sa zica vreo gura rea ca indemn sa fie luat. Departe de mine. Dimpotriva, sa nu le luam!!!
    Dar oare conteaza sau deja e prea tarziu? Oricum il pot ei emite oricand. Ei il pot emite dupa ce omul moare…ca doar sistemul e operat de ei dragilor!!! Si sa-i puna pe el ce informatii au nevoie sa contina…
    Eu zic ca pana si pe noi, pe cei ortodocsi, au reusit sa ne bage in atat de placuta lor dialectica.
    Iei sau nu iei card de sanatate?
    Iei sau nu iei card de identitate?
    Iei sau nu iei card bancar?
    Iei sau nu iei card de transport?
    Iei sau nu iei semnatura digitala?
    Iei sau nu iei cip in mana?

    Pai voi nu vedeti ca problema noastra reala sunt BANII?
    Lepadarea de la bani incepe. Ca banul nu mai e azi ce era acum 2000 de ani. Azi BANUL e VIATA!!!
    Fara bani…nu traiesti.
    De fapt…daca nu platesti impozit(pentru care iti trebuie BANI), NU AI VOIE SA TRAIESTI!!! DA!!! TREZIREA!!!.
    Si daca ai o mica bucata de pamant…trebuie sa dai impozit. Ai casa….impozit!
    Pai cu ce il platesti daca n-ai bani?!!
    Deci prin simpla folosire a banilor ajutam la construirea statului antihristic!!!
    Fiti sinceri cu voi!
    DECI….
    Cei dintre noi care N-AU NEVOIE DE BANI ca sa supravietuiasca…aceia greu(n-am zis ca nu) se vor lepada.
    De ce spun asta?!
    – cine va accepta suferinta bolilor viitoare;
    – cine va putea indura -15 grade, fara sa aiba casa;
    – cine va putea rabda de foame si de sete;
    – cine se va putea rupe de parinti/soti/sotii
    … acestia inseamna ca nici nu se inchina ACUM la BAN ca sa traiasca.
    Deci acestia cu GREU se vor lepada – inca o data subliniez – n-am zis ca NU se vor lepada, pentru ca inselarile si ispitele vor fi multe.
    Pentru restu’ … mila lui Dumnezeu.
    Asa ca sa nu ne mai mintim singuri – incercam sa tragem de timp, ce sa mai! Ce e scris va veni. Multi nici n-au inceput sa se pregateasca de iminenta renuntare definitiva la societate, placeri, confort, bani….mai ales bani.
    Ca daca n-ai nevoie de bani, nu-ti trebuie nici bolentin, nici card, nici cip…deci nici macar n-ai la ce sa renunti.
    Nu uitati. Citatul exact asa suna:
    „Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei”
    Sa ne pregatim pentru traiul fara a cumpara sau a vinde(adica traiul fara bani), ca oricum acolo vom ajunge.

    Iertare daca in sinceritatea mea am ranit pe cineva

    Apreciază

    • Un pacatos said, on ianuarie 27, 2011 at 6:50 pm

      Mai bine in padure, decat sa ardem in iad pe veci!

      Apreciază

  8. cineva said, on ianuarie 27, 2011 at 7:58 pm

    Ia uitati ce scrie un „medic ” pe blogul profesorului Astarastoae:
    Halal ” medic ”

    medic ateu a scris:

    27 January 2011 la 9:14 PM
    @dr Mircea Puscasu
    Citatele pe care le dai sunt scoase din context. Nu ma surprinde, le-am intalnit in aceasta forma, trunchiate malitios, pe nenumarate bloguri conspirationiste si legionare. E de la sine inteles ca un mare umanist ca B.Russell tragea un semnal de alarma cu privire la genul de abuzuri ce se pot naste din ingemanarea stiintei cu ideologiile de sorginte totalitara, nicidecum nu le promova drept dezirabile.

    http://www.scribd.com/doc/30042334/The-Impact-of-Science-on-Society-by-Bertrand-Russell

    In privinta fricii voastre patologice de tot ce are “cip” (card de sanatate, buletin, pasaport biometric etc) mi se pare induiosator si amuzant, cam ca bastinasii papuasi si pieile rosii americane care se temeau ca le fura albii sufletele cu blitz-ul aparatului foto. Mai devreme sau mai tarziu oricum vor intra in vigoare aceste tehnologii – romanii sunt deja satui de hartii si birocratie – si veti ramane doar o curiozitate haioasa a istoriei, asemeni ludditilor sau vreunei alte miscari utopiste tehnofobe din secolele trecute.

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 27, 2011 at 8:08 pm

      cineva

      PETRE TUTEA: “Eu cand discut cu un ateu e ca si cum as discuta cu usa”

      E dat cu smirghel pe creieri si e pierdere de vreme cu el.

      Apreciază

  9. Stefan said, on ianuarie 28, 2011 at 7:00 am

    Frate Saccsiv,am rugamintea sa-mi ingadui sa postez un indemn spre participare la acea sedinta de luni ,indemn pe care l-am postat si pe site-ul apologeticum, iti multumesc.
    Fratilor si surorilor intru Domnul,Bunul Dumnezeu ne mai ofera o sansa ca sa protestam in mod vizibil si nu din tufis cum bine spun fratii de la Apologeticum,impotriva acestor hotarari ale masonilor si ale slugilor antihristului ! Este adevarat,nimeni nu se poate impotrivi in ceea ce este scris in Sfanta Scriptura,dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa luam atitudine si nu din pat ca nu suntem bolnavi , ci in picioare si in fata intregii „adunaturi” a sistemului ce va sta in acea sala !Sa ne spunem raspicat si ferm totodata la fel cum au facut-o si inaintasii nostri, ca Ortodoxia noastra nu are stari de compromisuri ci doar stari de marturisire in adevar si dreapta si Sfanta credinta ! Se prabusesc Carpatii peste noi daca stam precum milogii in fata lor ! Fratilor si surorilor mele intru Hristos Domnul,daca nu luam atitudine acum fatis impotriva acestui card,acceptand tacit prin neparticipare acest prim pas ale maleficilor distrugatori de Ortodoxie,nu doar noi vom avea directia spre iad ci si generatiile viitoare care sunt nevinovate dar se vor naste si trai cu blestematul cip direct de la nastere !!! Cerbicia apararii si marturisirii Ortodoxiei unui neam intreg se prabuseste acum daca nu suntem impreuna impotriva acestui prim pas spre nelegiuire ! Toti Sfintii,Eroii si Martirii Neamului Romanesc pentru ce au fost exemple hotaratoare ale istoriei Romanesti daca nu pentru noi ? Haideti sa participam cat mai multi la aceasta sedinta ,noi astia din Bucuresti care vom fi reprezentantii tuturor fratilor si surorilor din tara care nu pot veni dar sunt langa noi si se roaga sa reusim sa luam atitudine ! La participarea anterioara din Noiembrie 2010,am fost impreuna cu o sora venita de prin partile Moldovei,si mi s-a facut rusine la gandul ca a venit de acolo iar de aici,din Bucuresti, unii dintre noi nu au venit ! Cu ingaduinta admin postez adresa mea de e mail ( steluci2007@gmail.com)si poate imi scrieti si ne intalnim impreuna acolo ! Dumnezeu sa ne lumineze pe toti spre marturisire !
    Aici va alatur mesajul meu trimis catre ministerul sanatatii neprimind nici un raspuns pana acum

    „To: propuneri@ms.ro
    Domnule Ministru Secretar de Stat dr.Cristian Irimia,

    Stefan este numele meu,am participat la intrunirea publica din 18.11.2010 desfasurata la Inst.Public de Sanatate a mun.Bucuresti,iar in calitatea mea de cetatean cu libertatea exprimarii fara echivoc a religiei mele Crestin Ortodoxa , religie a peste 18 milioane de Romani in viata,v-am adresat cateva intrebari printre care si aceasta :”Ce alternativa avem noi,Crestin Ortodocsii,care refuzam aceste carduri,insa platim in continuare taxele pentru sanatate?”,iar dumneavoastra mi-ati raspuns ca studiati alternativa prin care sa existe si pentru noi,Crestin Ortodocsii acces la serviciile pe care,totusi,noi le platim ! Chiar si la plecarea dvs. din cladire la incheierea dezbaterii, v-am rugat politicos,sa nu uitati alternativa la care ati facut referire si mi-ati spus ca nu veti uita !
    Acum noi Crestin Ortodocsii,suntem pusi in fata unei situatii date,adica nu avem alternativele pe care dvs. le-ati promis si mai mult,deja aceste carduri sunt in faza de distribuire !
    Domnule Ministru,rugamintea mea este ca totusi sa va mentineti promisiunile facute si nu pe mine sa ma luati in considerare pentru ca eu imi cunosc drumul,ci pe toti Crestin Ortodocsii Romani care va asigur ca nu vor primi aceste carduri iar dumneavoastra veti ramane la stadiul trist de guvernant fara cuvant !

    Bucuresti,Romania , Uniunea Europeana 20 Ianuarie 2011″

    Apreciază

  10. gerik64 said, on ianuarie 28, 2011 at 9:10 am

    Nu stiu ce va face fieecare. Eu nu iau nici un act cu cip biometric indiferent ca voi muri.E nasol de tot in iad. Nici familiiile nu se vor pune de acord.Fiecare este lber sa aleaga.Asa ca ne intinim prin munti banuiesc ca sa scapam de astia daca nu prin puscarii.

    Apreciază

  11. gerik64 said, on ianuarie 28, 2011 at 9:49 am

    Noi toti am vazut ce este lumea aceasta in care stapineste acum Satana. Eu unul nu ma simt bine in ea doresc lumea. Sfinte Treimi.Acolo nu sunt cipuri, bogatii pieritoare si goana dupa vint.Mai bine este sa rabdam acum suferinte decit iadul vesnic. impreuna cu draci.Pina la cipurile implantate trebuie sa le refuzam pe astea de acum sunt la fel de periculoase penru minture.Sa se vada ca exista o rezistenta a oamenilor liberi nu viitori sclavi.

    Apreciază

  12. Lena said, on ianuarie 28, 2011 at 12:17 pm

    Daca mi se permite publicarea unui link catre un subiect ce a mai fost dezbatut: http://2blackjack1.wordpress.com/2010/12/19/hotii-cibernetici-fura-banii-direct-din-cardurile-trecatorilor/

    Apreciază

  13. gabi said, on ianuarie 28, 2011 at 1:56 pm

    Stefan, m-au miscat mult cuvintele tale. Ne vedem la dezbatere, cu voia lui Dumnezeu.
    Si sa imi fi pus problema sa nu merg nu as fi putut, deiarece fiul meu de 15 ani mi-a spus ca TREBUIE sa merg cu orice chip. Toti avem o datorie fata de noi, de fiii nostrii si de cei ce vor veni dupa noi, ca acestia sa fie oameni demni si sa nu se rusineze de noi.
    ORTODOXIA INSEAMNA CURAJ, FRATILOR!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.