SACCSIV – blog ortodox

Adolescenta arsa de vie intr-un ritual satanic

Posted in satanism by saccsiv on octombrie 24, 2011

Iata ce aflam din articolul Adolescentă sud-africană, arsă de vie:

O tânără de 18 ani din Africa de Sud a fost stropită cu benzină şi incendiată de vie de un grup de prieteni într-un parc din Johannesburg, poliţia suspectând că aceasta a fost victima unui ritual satanic, scrie „The Telegraph”. Kirsty Theologo a suferit arsuri pe trei sferturi din corp şi are arsuri interne pe esofag şi plămâni, iar acum se află în comă la spital, în stare critică. O altă tânără de 16 ani, care a încercat s-o ajute pe Kirsty, a suferit la rândul său arsuri şi se află internată în spital.

Cititi va rog si:

Teenage girl in coma after she’s burned alive by friends in ‘satanic ritual’

 

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 24, 2011 at 5:12 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. marian said, on octombrie 24, 2011 at 6:20 pm

    Imensa ne e durerea afland despre asa ceva. E ca un fel de supra-crima, daca ma pot exprima astfel. Nu doar ca se curma o viata tanara aflata inaintea sperantelor inerente varstei, ci, aceea ca, exista un caracter ritualic, satanic. Una e bataia din curtea scolii, soldata cu deces prin imprudenta si alta e sacrificiul intru venerarea celui rau. Eyes wide shut, documentare despre Bohemian Grove, interviu cu o mama preoteasa, desi sunt semnate de catre niste oameni a caror credinta in Dumnezeu nu mi-e clara, totusi, ei aduc in atentia noastra aceea ca satanismul nu e doar un moft al unor copii, fiind insasi politica statelor de azi, mai mari sau mai mici. Rosemary’s baby e filmul in care patronul defunct al bisericii satanice, oficial inregistrate in SUA prin 1967 a jucat rolul unui violator, concepand astfel pe antichrist. Anton Sandor LaVey si-a interpretat f convingator rolul din scena filmului semnat de Roman Polansky.
    Nu pot sa nu ma intreb: cine a facut pactul cu diavolul, mai are vreo sansa de a se mantui?
    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • Prahovean said, on octombrie 24, 2011 at 11:44 pm

      Eu știu că oricine se poate pocăi înainte de moarte.

      Apreciază

  3. Ioan Dan said, on octombrie 24, 2011 at 7:09 pm

    off topic
    http://www.webpr.ro/stiri-it_c-10483359-70-dintre-specialistii-confirma-invatamantul-poate-imbunatatit-prin-elearning.htm

    In anul 2009 Cristian Pop-Eleches (roman din Arad), profesor la Universitatea Columbia si Ofer Malamud, profesor la Universitatea Chicago, au demarat un studiu privind efectele pe care le-a avut investitia cu cei 200 de euro in educatia prin calculator in Romania. Cercetarile finalizate in 2010 au condus la urmatoarele rezultate:
    1. In 87% din calculatoarele achizitionate erau instalate jocuri video dar numai in 6% dintre ele erau instalate si programe educationale acordate gratuit de catre guvern. 20% din copii au declarat ca se joaca zilnic diverse jocuri video pe calculator, in schimb numai 1% au declarat ca foloseau zilnic computerul in scopuri educationale.
    2. Aparitia calculatorului in spatiul caminului a condus la scaderea timpului acordat rezolvarii temelor de acasa, a lecturii si a tuturor celorlalte activitati recreative.
    3. Rezultatele scolare la matematica, romana si engleza, ca indice al nivelului general de performanta scolara, au scazut dramatic dupa introducerea calculatorului fata de copiii de aceeasi varsta si conditie sociala care nu au beneficiat de acest program.
    In concluzie, experimentul facut de Guvernul Romaniei pe aproape 100000 de copii a scos in evidenta efectul negativ pe care-l reprezinta calculatorul pentru educatia copiilor. De ce acest studiu nu a fost luat in seama de M.E.C. si celelalte institutii abilitate atunci cand se analizeaza problema scaderii de pregatire a copiilor din Romania???? Asta ca sa nu mai vorbim de nenumarate studii facute in Occident privind efectele profund negative ale jocurilor pe calculator, filmelor si desenelor animate pline de violenta asupra mintii copiilor.
    (Psihopedagog Silvia Criveanu, ,,Calculatorul de acasa’’, Revista ,,Familia Ortodoxa’’, nr. 10 2011

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.