SACCSIV – blog ortodox

Articolul zilei (28.10.2011): Recensamantul din Romania este ILEGAL si trebuie oprit!

Posted in RECENSAMANT by saccsiv on octombrie 28, 2011

   Iata ce aflam din articolul Recensamantul din Romania este IELGAL si trebuie oprit!:

INS nu a cerut voie sa stranga o buna parte dintre datele din formular.



Va supunem atentiei un articol foarte interesant aparut pe riscograma.ro ce trateaza recensamantul dintr-o perspectiva legala ascunsa ochilor publicului. Metodologia oculta a acestui recensamant este dezvaluita si trebuie sa retineti, ca diversiunea cu CNP-ul este facuta sa distraga atentia de la esential.
Esentialul este ca datele dvs. obtinute in mod ilegal, pleaca in afara tarii si vor fi folosite de puteri straine, dar si de companii multinationale straine. Iata și raspunsul la intrebarea “de ce este inchisa Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal exact in perioada recensamantului, cu o zi decalaj”. Asta pare sa fi fost singura soluție de “compromis” pentru ca instituția sa nu opreasca recensamantul cu totul, la sesizarile cetațenilor.

Conform Legii 677/2001, fiecare operator care lucreaza cu date personale trebuie sa iși notifice activitatea ANSPDCP printr-un formular in care bifeaza fiecare tip de informație colectata.

Notificarea INS a fost depusa in 12 ianuarie 2007, la scurt timp dupa inființarea ANSPDCP, și are numarul de inregistrare 15.

Poate fi gasita pe site-ul instituției sau, in caz ca și site-ul iși intrerupe operațiunile cu publicul, aici!

Ei bine, doar o parte dintre activitați sunt bifate. Dintre cele prezente și pe formularul de recensamant, iata ce are voie INS sa ceara:

numele și prenumele, inclusiv ale membrilor de familie
– sexul
– data și locul nașterii
– cetațenia
– date din actele de stare civila
– adresa
– profesia
– formarea profesionala, diplome, studii
– originea etnica*
– s-au gandit chiar și la CNP*

Iata, insa, ce nu nu are voie INS sa ceara:

– semnatura
– locul de munca
– situația familiala
– date privind bunurile deținute
– convingerile religioase*
– date privind starea de sanatate*

(*date considerate “cu caracter special”)

INS nu a bifat nici o categorie de destinatari și nici garanțiile care insoțesc dezvaluirea datelor catre terți. De asemenea, INS nu a specificat ca va distruge datele sau ca le va transfera.

Legea mai cere și ca fiecare dintre persoanele imputernicite de INS pentru a colecta date sa fie inregistrata la ANSPDCP. In caz contrar, nu au voie sa intrebe nimic.

Se pare ca Emil Boc a irosit prea repede superlativele cand a spus despre balbaiala cu CNP ca ar fi “forma suprema a incompetentei”.

Cititi va rog si:

Atentie! RECENSAMANTUL SE DESFASOARA IN TOATE TARILE EUROPENE. Vor ajunge informatiile in Israel? Moloh vrea sa stie totul despre noi. Doar astfel ELITELE pot grabi instaurarea Big Brother si implementarea SEMNULUI FIAREI

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 28, 2011 at 6:03 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • Gabriela said, on octombrie 28, 2011 at 6:18 pm

      O mica gresala in titlu: trebuie inversate 2 litere in cuvantul Ilegal

      Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 28, 2011 at 6:29 pm

        Gabriela

        Multumesc mult.

        Apreciază

  2. dexter said, on octombrie 28, 2011 at 6:34 pm

    Eu nu am dat recenzorului nici CNP nici anul nasterii nici profesie,loc de munca etc.Am dat doar nume,prenume si domiciliu.Am pus recenzorul sa scrie in casutele alocate „REFUZA” astfel ca acesta sa nu mai poata completa sau bifa in lipsa mea.
    Daca primesc amenda voi face contestatie.
    Pana acum nu s-a reintors ca sa ceara din nou date.Mi-e teama ca asta inseamna ca a sters cu un corector si a completat cu date obtinute la Primarie sau cu ce a vrut el.

    Apreciază

    • codin said, on octombrie 28, 2011 at 7:12 pm

      Asa vor face, a venit ordin de la Intunecati pentru datele astea, doar ei pot introduce informatiile astea in cip-uri, cand vor sosi stocurile va veni pentru fiecare un pliculet cu numele lui pe el, se vor distribui pe orase la centrele medicale. Oamenii lihniti, bolnavi si dezorientati, vor trece pe acolo pentru analizele impuse si cu ocazia asta vor primi un cip bonus via seringa.

      Apreciază

  3. dexter said, on octombrie 28, 2011 at 6:39 pm

    Am mai bifat etnia,limba materna si religia.
    In mod normal sunt suficiente date pentru un recensamant.

    Apreciază

  4. Costin said, on octombrie 28, 2011 at 6:52 pm

    Saccsiv ce facem cu Recensamantul.. ne numara astia ca pe vite.. si cred ca e ff serios… uite sa face si in Ungaria .. si se promoveaza prin video.. cu femei dezbracate.. in ce suntem atrasi.. vreau un raspuns.. si o cale pentru o atitudine comuna…

    NU CRED CA E DE GLUMIT. E F. CLAR CA PE SARACIA ASTA NU A FOST IDEEA STATULUI ROMAN. CAND SE FACEAU LA NOI RECENSAMINTELE ERA MAI SIMPLU… ACUM E ALTCEVA… E UN JUG EXTERN.. E FF LIMPEDE… NUMARATOARE VITELOR, PARDON A OMANILOR S-A INCEPUT…

    ASTEPT O IDEE DE A NE UNI CUMVA… DACA MAI AVEM TIMP?

    http://www.ziare.com/social/recensamant/recensamantul-promovat-cu-femei-dezbracate-video-1130241

    Apreciază

    • Ciprian said, on octombrie 28, 2011 at 7:14 pm

      Prin televiziuni se creeaza acel tip de comportament necesar elitelor pentru a ne conduce. Impulsurile erotice sunt asemenea drogurilor, o sedare in masa. Mesajul din acel clip e de fapt „uite cum trebuie sa astepti recensamantul, in desfrau” sau „uite cum e normal” se creeaza un tipar pe care oamenii sa il urmeze fara de gandire… O carte care trebuie musai citita este Pornografia, maladia secolului XXI de Virgiliu Gheorghe, este scris acolo ce fac aceste erotisme creierului uman impatimit si chiar neimpatimit… ne transforma in oi… din pacate nu oi ale Lui Iisus.

      Apreciază

  5. Ciprian said, on octombrie 28, 2011 at 6:56 pm

    Cererea CNP mi se pare un fel de comanda din exterior de la banci de exemplu care probabil nu isi mai gasesc creditorii, situatia creditelor reala fiind mult mai rea decat se spune prin presa… Sunt multi care nu mai pot achita si se poate sa fie mai greu de gasit… astfel e nevoie de identificarea lor exacta, aducerea la zi a masei de datornici…

    De asemenea sa nu uitam si de lucrurile care in Sfanta Scriptura L-au suparat pe Dumnezeu, parca acum conducatorii nostri pe toate la un loc le fac legale: avorturi, sodomie, curvie, toate sunt incitate si acceptate ba chiar recomandate si, de ce nu, obligatorii… Unul dintre aceste lucruri este si recensamantul pe vremea regelui David care a pierdut 70.000 dintre supusii sai pentru ca i-a numarat. Prin solicitarea obligatorie a CNP se face o trecere oculta de la omul-nume la omul-numar, mijloc fix intr-o societate a profitului cu orice pret si ca ultim tel. Acest lucru este amintit si de Parintele Arsenie Boca:

    „Faptul cã din partea Sa, Dumnezeu a fãcut totul pentru om, pânã si jertfa Sa pe cruce, dovedeste cã omul are un pret imens, necrezut de mare. Omul are dimensiunile intentiei divine: centrul si sinteza creatiunii Sale: lumea vãzutã îmbinatã cu lumea nevãzutã. iatã de ce suntem datori a vietui potrivit acestei intentii divine; adicã sã trãim deodatã, si ca persoane vãzute, si ca persoane nevãzute, cãci omul are valoarea arãtatã de jertfa de pe cruce. Când omul trãieste în adevãrata lui valoare, e subiect de istorie, pe când, dacã renuntã la dimensiunile sale divine, ajunge obiect de istorie, în rând cu oricare dintre obiecte, nu mai poartã un nume, ci poartã un numãr. Deci, ce poate sã însemneze coborârea omului la simpla valoare economicã, decât o degradare a lui în rândul vitelor, care se vor sãlbãticii întreolaltã si-si vor împinge conducãtorii pânã la marginile nebuniei. Asta înseamnã treaba unuia, care ar încovoia crinii în gunoi, pretuind mai mult gunoiul decât mirosul crinului. Pentru o alunecare a omului de la nume la numãr, au sã dea seama toti înzestratii lui Dumnezeu, cei cu daruri, cu rãspunderi, cu mãriri, cu puteri si cu tot felul de haruri. Regele David, înzestrat deodatã cu darul stãpânirii si cu darul prorociei, a cãpãtat o strasnicã pedeapsã numai fiindcã a îndrãznit sã numere poporul (II Regi XXIV). Darul prorociei i s-a luat o vreme, iar din popor i-au murit 70 de mii de oameni – si doar el gresise, nu poporul (II Regi XXIV,17).” [pag. 295, 296].

    Ieromonah Arsenie Boca, Cărarea Împărăţiei, Editura Sfintei Episcopii Ortodoxe Române a Aradului, Deva, 2006.

    Apreciază

    • Doru B. said, on octombrie 29, 2011 at 1:41 pm

      Sa nu uitam ca Mantuitorul s-a nascut pe timpul unui recensamant, care a numarat pruncii. N-a trecut mult timp si au fost luati de langa parinti si ucisi toti copiii sub un an. Iata cat de folositor este recensamantul! Dumnezeu nu tine socoteala furnicilor sau a pasarilor, dar toate au din ce trai. Doar oamenii au impresia ca numerele ii ajuta sa-si gestioneze viata…

      Apreciază

  6. Ciprian said, on octombrie 28, 2011 at 7:09 pm

    Nu va mai ingrijiti de ce veti raspune, capatati duh de pace si nadejde in Dumnezeu, care aveti credite si va stiti cu musca pe caciula faceti-va cumva invizibili…

    Chestiunea cu CNP la sate si orasele e relativa, de exemplu intr-o discutie cu o doamna dintr-un orasel din Timis mi-a spus ca degeaba nu ar fi vrut sa dea CNP deoarece recenzoarea a vea deja datele la ea din registrul agricol deci nici sa fi vrut nu ar fi putut sa minta sau sa ascunda terenuri sau CNP… Acum se pune problema ce date se pun la dispozitia recenzorilor sau respectiva recenzoare avea intrare la primarie si a dorit sa isi simplifice munca?!? In ambele cazuri mie mi se pare la fel de grav… La orasele mai mari e greu de controlat dupa registrele agricole si alte asemenea, aici intervine insa cartea de imobil si d-nul administrator… Este destul de bizar acest recensamant, ceva oricum nu e in regula cu el…

    Apreciază

  7. icsvil said, on octombrie 28, 2011 at 7:42 pm

    Se mai intampla si asa ceva
    http://www.libertatea.ro/detalii/articol/A-primit-cadou-banii-gasiti-361909.html

    Apreciază

  8. Cosmin S. said, on octombrie 28, 2011 at 7:55 pm

    La mine a batut la usa in repetate randuri si cand eram acasa si cand nu eram, dupa spusele vecinilor.
    Nu deschid usa la asemenea specii de oameni. Nu ma intereseaza recensamantul.

    Odata a incercat si usa, a apasat clanta, batea sa rupa usa. Astia-s ţicniţi. Eu n-am stiut ca a incercat usa, mi-a zis soţia ulterior. Bine ca n-am stiut, caci altfel ar fi fost posibil sa-i fi infipt chestionarele in nas.

    Boschetarii astia de recezori au impresia ca o sa fie recenzori totata viata si o sa-i apere statul asta ticalosit care si pe ei i-a saracit, de umbla acuma cu traista in bat, pentru 50 de lei si-mi rupe usa ca sa-mi faca mie ancheta un boschetar.. Adica sa ma autodenunt statului ticalosit si alogen in prezenta unui boschet fara creier si fara rusine.

    Cred ca au comanda de sus, au fost mintiti ca au tot sprijinul si toata puterea si de asta insista cu nerusinare, cu tupeu porcesc.
    Gusterii astia, oare nu se gandesc ca maine nu o sa mai fie recenzori?

    Apreciază

  9. codin said, on octombrie 29, 2011 at 2:35 am

    In 10 mai 2009, „fulgerul din cer” spunea : …”urmatoarele mele 100 de zile vor fi atat de pline de succes incat le voi termina in 72 de zile. Si in a 73 – a zi ma voi odihni…”

    Semnificatia oculta a mesajului este evidenta insa doar cativa din sala cred ca au priceputo. E limbajul codificat folosit de „fratiile” intunecate. Deci prima zi incepe in data de 11 – (inalte valente spirituale si mesianice) – si in loc de 100 de zile cat ar trebui sa tina misiunea lui, tine de fapt 72 de zile – (72 de demoni invocati -eliberati din iad-de Solomon, de cabalisti evrei \Goetia\), adica pana in data de 21 iulie. Iar in cea de-a 73-a zi se odihneste – el fiind al 73-lea, „eu, in cel de-al 73-lea ma voi odihni”. Ziua de odihna cade in data de 22 ( zi cu o semnificatie foarte puternica in ocultism, incununarea succesului, constructorul filozof, incununarea creatiei), zi in care are loc si cea mai mare eclipsa de soare cunoscuta pana acum.
    Pe scurt ar fi cam asa: Ca lider mesianic eliberez cei 72 de demoni cu care voi realiza lucrarea intunericului.
    Si exact cand „intra” in cel de-al 73-lea, intunericul se lasa peste pamant.

    Apreciază

    • un ortodox said, on octombrie 29, 2011 at 8:22 am

      codine esti mai destept in latura asta oculta decat mine ,mai scrie si daca e ceva ce pot sa descifrez si eu(care am studiat o parte a ocultismului cu mare dragoste ) am sa scriu si eu ,cu toate ca desi sfintii Enoh si Ilie il vor arata pe antihrist lumea speriata de recensamant va prefera sclavia egipteana

      Apreciază

      • codin said, on octombrie 29, 2011 at 9:41 am

        Eu nu sunt mai destept decat nimeni, incerc, ma straduiesc lamentabil sa gasesc un sens la ceea ce vad.
        Poti sa ma lamuresti cu interpretarea corecta a cuvantului ebraic „shekhinah”, sau „shakena care apare in vechile scripturi?

        Apreciază

  10. eM. said, on octombrie 29, 2011 at 11:34 am

    A venit la usa, mi-a zis cum sta treaba, viteza! (a se citi – reveniti mai tarziu ca tre’ sa plec)

    Apreciază

  11. bogdan said, on noiembrie 2, 2011 at 5:20 pm

    mi se pare ca este o tampenie gandita……

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.