SACCSIV – blog ortodox

PREOTI HOMOSEXUALI PEDOFILI in dosarul prostitutiei cu baieti in care sunt implicati directorul OTV Doru Iuga, germanul Klaus Zender, Andrei Staicovici, zis Adi BMW si Costel Turcan, zis Scooby

Posted in HOMOSEXUALITATE, PREOT by saccsiv on iulie 4, 2011

Citez din articolul Sex cu un senator şi preoţi în dosarul prostituţiei cu băieţi VEZI STENOGRAMELE:

Un senator şi mai mulţi preoţi ar fi implicaţi în dosarul de prostituţie cu băieţi în care apare şi directorul OTV Doru Iuga. Totul reiese din declaraţiile unuia dintre tinerii cărora proxeneţii le intermediau relaţii sexuale contracost. Potrivit acestuia, intermediarii primeau de la cel mai bogat dintre clienţii reţelei, germanul Klaus Zender, o mie de euro pentru fiecare copil adus.

Doi dintre cei mai activi proxeneţi ai reţelei sunt Andrei Staicovici, zis Adi BMW şi Costel Ţurcan, zis Scooby. Ultimul racolează direct din stradă băieţi, mai ales minori, pentru a-i plasa, prin intermediul lui Adi BMW clinţilor de condiţie bună. Unii dintre băieţi se vând pentru sume infime, mâncare sau obiecte.
Un senator care plăteşte bine şi obişnuieşte să caute partener pe site-urile de profil, dar şi câţiva preoţi apar în dosar. Aceştia din urmă au propriul lor intermediar zis Florin Preoteasa.
„Prin intermediul lui „ADI BMW „l-am cunoscut pe „Florin Preoteasa”, care la rândul lui mi-a prezentat un preot de la Patriarhie (…). L-am cunoscut în urmă cu aproximativ 2 ani de zile şi am întreţinut raporturi sexuale cu acesta de aproximativ 6-7 ori”, le-a povestit anchetatorilor un băiat de 16 ani.
Un alt preot a fost înregistrat în timp ce negocia preţul.
„Preot : Eee! Şi… mie mi-a zis c-a vorbit cu voi că cereţi prea mult… 2 milioane e prea mult
Ştefan: A zis că-i mult două milioane?
Preot: Da! Da, da… nu ţi-am zis şi ţie şi prima dată? Să lăsaţi şi voi mai ieftin, măi!
Ştefan: Păi dacă i se pare doi inşi 2 milioane mult?!!
Preot: Aa, amândoi? Nu ştiu, poate… (n.n. se aude soneria unui telefon)
Ştefan:Hai că, uite, mă sună pe ăstălalt nişte părinţi! Mai vorbim, da?
Hai…hai că… te-am pupat!”
   Ancheta a pornit de la declaraţiile a doi adolescenţi care l-au reclamat, anul trecut, la poliţie, pe un italian fiindcă nu le-a plătit serviciile.

Ei au povestit anchetatorilor despre reţeaua care-i racolase. Informaţiile au ajuns şi la procurorii care anchetează, din 2004, moartea unui băiat pe câmp la Cioplani. Copilul avea 11 ani, iar medicii legişti au stabilit că fusese abuzat sexual. Pe baza informaţilor strânse în ultimul an, criminaliştii au făcut adevărate hărţi relaţionale şi au declanşat ancheta care astăzi conduce la ipoteza că zeci de copiii, fie instituţionalizaţi, fie din familii dezorganizate, sunt folosiţi de clientela cu înclinaţii homosexuale din Capitală.

Cititi va rog si:

Exista o stransa legatura intre homosexualitate si pedofilia cu baietei … Unii violeaza si chiar ucid copii. Cei ce organizeaza campaniile pro sodomie sunt monstrii hidosi

Cum poti fi preot dar si homosexual? Fratilor, nu vorbim despre un pacat lumesc oarecare, ci despre SODOMIE. Preotii acestia n-au auzit despre Somoma si Gomora? Si daca au auzit, ce-si zic in capatanile alea ale lor?

Daca esti bulangiu, de ce te mai faci preot, bai, spurcaciunea pamantului? Si daca esti deja preot, cum de te-a apucat iubirea de fecale?

Text doar pentru cei cu stomacul tare: HOMOSEXUALITATEA si SCATOFILIA …

   Monstrii astia hidosi nu-si fac rau doar lor, ci si acelor adolescenti. Si fac rau si BOR, caci vor veni cretinoizi care vor zice: asta inseamna ortodoxia.

Preot la Patriarhie … Dar ce-a ajuns Patriarhia asta?

COMUNICATUL PATRIARHIEI in legatura cu difuzarea in LIBERTATEA a filmarii actulului homosexual al lui Teoctist

De ce nu se face curatenie temeinica in randul clerului? Unul din raspunsuri ar putea fi acesta:

Controlare prin SODOMIZARE si umilire sexuala

 

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 4, 2011 at 9:40 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Ioan C. said, on iulie 4, 2011 at 10:02 am

    Nu inteleg un lucru, daca acesti preoti s-au spovedit cum de nu au primit canon pt. indreptare?

    Apreciază

    • Adrian.I said, on iulie 4, 2011 at 11:29 am

      De unde stii ca s-au „spovedit” ?

      Apreciază

      • Ioan C. said, on iulie 4, 2011 at 11:57 am

        Pai n-ar cam trebui?
        Cel putin odata in an!

        Apreciază

      • Adrian.I said, on iulie 4, 2011 at 12:02 pm

        Ai observat ca am pus spovedit in ghilimele?
        De unde stii ca chiar se „spovedesc” cand se spovedesc?

        Apreciază

      • Ioan C. said, on iulie 4, 2011 at 12:14 pm

        ” 27. Astfel, oricine va mânca pâinea aceasta sau va bea paharul Domnului cu nevrednicie, va fi vinovat faţă de trupul şi sângele Domnului. 28. Să se cerceteze însă omul pe sine şi aşa să mănânce din pâine şi să bea din pahar. 29. Căci cel ce mănâncă şi bea cu nevrednicie, osândă îşi mănâncă şi bea, nesocotind trupul Domnului.” ( I Corinteni 11: 27- 29).

        Apreciază

      • Adrian.I said, on iulie 4, 2011 at 12:54 pm

        @Ioan C.
        Asa si?

        Apreciază

    • Pr. Vasile said, on iulie 4, 2011 at 12:00 pm

      Exista legatura intre ecumenisti si homosexuali.
      Florin Buhuceanu, cu functie pe la organizatia ACCEPT a facut teologia la Bucuresti, cu binecuvantarea IPS. Casian, care stia ca baiatul este homosexual. Cu siguranta ca acest Florin cunoaste preoti sau studenti la teologie care au orientare sexuala asemanatoare.
      Mai mult, se pare ca ACCEPT santajeaza Biserica prin lista clericilor homosexuali, inclusiv cativa ierarhi, dupa spusele lor.
      Iata de ce nu trebuie sa ne mai miram de faptul ca avem o ierarhie servila puterii politice.

      Pr. Vasile

      Apreciază

  3. Ciprian said, on iulie 4, 2011 at 10:09 am

    Sau pot fi „preoti” infiltrati inca de dinainte de 1989 tocmai cu scopul acesta, de a darama Biserica din interior. Este un articol in penultimul numar al revistei Familia Ortodoxa in care o femeie cu viata sfanta spune de acesti „preoti” cu suflete rosii ca dracii care au venit la Iasi chiar in preajma „revolutiei”. Uite ca lucrurile se leaga… Sa ne rugam la Dumnezeu sa se faca lumina si sa nu se sminteasca multi….

    Apreciază

    • Pr. Vasile said, on iulie 4, 2011 at 12:06 pm

      @Ciprian

      Inainte de 1989 Partidul a infiltrat in randurile clerului multi securisti si informatori, majoritatea atei, cu diverse vicii, insa mai putin homosexuali, caci in acea vreme asa ceva se pedepsea de Codul Penal.

      Pr. Vasile

      Apreciază

      • Ciprian said, on iulie 4, 2011 at 1:17 pm

        Pai dintre aceia fiind atei aveau foarte mari sanse nefiind acoperiti de Duhul sa cada in pacate mari, caci nu poti sluji la doi domni…

        Apreciază

      • Pr. Vasile said, on iulie 5, 2011 at 7:01 am

        @Ciprian

        Una este curvia si altceva pacatele impotriva firii, cum este homosexualitatea. Cred ca in homosexualitate nu se cade, ci esti atras. In cazul nostru homosexualitatea se foloseste pentru pangarire si compromitere. De aceea a amintit si saccsiv de controlul prin sodomizare si umilire sexuala.

        Pr. Vasile

        Apreciază

  4. IOAN said, on iulie 4, 2011 at 10:36 am

    E DIN CE IN CE MA RĂU
    …EXISTĂ SMINTELI PESTE SMINTELI…
    …ÎN RĂZBOIUL MONDIAL CARE VINE .. CRED CĂ VA FI RĂU DE TOT IN ŢARA NOASTRĂ…DATORITĂ MULTOR FĂRĂDELEGI..
    …NOI ŞTIM CĂ PUŢINI PREOŢI MAI SUNT CARE REPREZINTĂ ORTODOXIA…

    Apreciază

  5. fanu said, on iulie 4, 2011 at 12:59 pm

    dacă sunt vrem numele poponarilor şi în pustie cu ei

    Apreciază

  6. MIhaela said, on iulie 4, 2011 at 2:43 pm

    Oare ce surprize vom avea?

    Apreciază

  7. Antonia said, on iulie 6, 2011 at 11:03 am

    Dumnezeu sa ne fereasca de ispite peste puterea noastra, caci asistam la un soi de reeducare, un fel de continuare a experimentului Pitesti. Practic, cei care ar trebui sa ne conduca pe plan politic, economic si spiritual pot fi supusi mai intai unui astfel de ,,program” de reeducare: prin umilire sexuala! Infiorator.

    Stiind acest lucru, sa nu ne minunam peste masura daca vedem vreo dovada filmata despre vreun preot sau despre vreun ierarh cum ca ar fi savarsit nu stiu ce, caci nu stim in ce conditii s-a intamplat, in trezvie sau in urma drogarii, pentru a fi apoi santajat. Sa condamnam pacatul, dar pacatosul sa fie lasat in grija lui Dumnezeu. Caci nu-i stim pocainta.

    Dumnezeu sa-i ajute pe cat mai multi ierarhi, politicieni si economisti astfel santajati sa-si vina in fire si, cu riscul de a se face cunoscute despre ei astfel de ,,dovezi” , sa apere valorile ortodoxe si sa lupte pentru binele neamului romanesc.

    Apreciază

  8. […] Dar să ne uităm mai de aproape la acest proiect legislativ. Biserica să aibă grijă de micuți? Cine? Preoții care fură, mint și vor bani pentru serviciile Domnului? Ce să îi învețe? Că Dumnezeu este un „nene cu sânge rece” care nu iartă nimic decât dacă le dai lor niște bani? Să-i învețe homosexualitatea? Și părinții de ce să-și ducă copiii la biserică? Nu au auzit de atâtea cazuri de preoți pedofili !?! […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.