SACCSIV – blog ortodox

Homosexualii santajeaza Ierarhii?

Posted in ECUMENISM, HOMOSEXUALITATE, ierarhi, PREOT by saccsiv on iulie 4, 2011

Iata comentariul Pr. Vasile postat la articolul PREOTI HOMOSEXUALI PEDOFILI in dosarul prostitutiei cu baieti in care sunt implicati directorul OTV Doru Iuga, germanul Klaus Zender, Andrei Staicovici, zis Adi BMW si Costel Turcan, zis Scooby:

Exista legatura intre ecumenisti si homosexuali.
Florin Buhuceanu, cu functie pe la organizatia ACCEPT a facut teologia la Bucuresti, cu binecuvantarea IPS. Casian, care stia ca baiatul este homosexual. Cu siguranta ca acest Florin cunoaste preoti sau studenti la teologie care au orientare sexuala asemanatoare.
Mai mult, se pare ca ACCEPT santajeaza Biserica prin lista clericilor homosexuali, inclusiv cativa ierarhi, dupa spusele lor.
Iata de ce nu trebuie sa ne mai miram de faptul ca avem o ierarhie servila puterii politice.

Pr. Vasile

   Comentariu saccsiv:

Ar fi un santaj local, caci unul extrem de puternic exista din exterior:

Controlare prin SODOMIZARE si umilire sexuala

Asa s-ar explica si motivul pentru care ierarhii au tacut ca lemnele in timpul marsului sodomitilor:

IERARHII MORMANT …

 

30 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 4, 2011 at 1:05 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Florin said, on iulie 4, 2011 at 1:15 pm

    Mie mi-e foarte greu sa cred ca exista preoti homosexuali si oricate dovezi as avea, tot n-o sa fie convins suta la suta ca este adevarat. Ca sa fii homosexual iti trebuie mult mai mult decat sa fii ateu; trebuie sa fi nebun, sa nu fi zdravan la cap.

    Apreciază

    • fanu said, on iulie 4, 2011 at 1:40 pm

      tocmai de aceea vrem numele celor care apar pe acele înregistrăi şi de la audieri sau în mărturiile minorilor

      Apreciază

  3. fanu said, on iulie 4, 2011 at 2:49 pm

    păi la ce să ne mai mire că BOR are “calitatea” de a fi laxă la tot nivelul atâta vreme cât îngăduie la conducerea statului ROMÂN o şleahtă de sectari de la adventistu igaş până la penticostalu boc via masonul frunzăverde… adică BOR nu are nimic împotrivă ca România cu 80% ortodocşi să fie condusă de sectari şi tot BOR nu are nimic împotriva ca “smintiţii şi mişeii” să declare cu cinism că statul ROMÂN este “eminamente masonic”… altă dat ierarhii ieşeau şi avertizau naţiunea română să fie cu dreaptă socoteală şi astfel să aleagă o dreaptă rânduială, amu ui că am ajuns să avem o ţară majoritar creştin ortoxă condusă de sectari, cine ar fi crezut asta în 89 că vom ajunge “supt vremile” sectarilor

    Apreciază

  4. kosk said, on iulie 4, 2011 at 2:58 pm

    pai au fost votati mai frate. nu obosesc sa repet…

    Apreciază

    • fanu said, on iulie 4, 2011 at 3:16 pm

      da, dar atâta vreme cât BOR nu avertizează asupra neortodoxiei „clasei politice”, prin faptul că BOR este încă în fruntea încrederii naţiunii, dragă frate nu i atât de vinovat poporul în totalitate pentru votul la rocadă, cât este BOR şi omisiunea pe care aceasta o face la nivel de orinetare a românilor în virtute de o etică electivă drept credincioasă… să fim serioşi de ce BOR nu condamnă masoneria, frate că este plin mediul de afaceri şi „clasa politică” de lichele de astea

      Apreciază

      • Pr. Vasile said, on iulie 4, 2011 at 4:30 pm

        @fanu

        BOR-ul suntem si noi. Asadar, sa facem mereu distinctie intre administratia bisericeasca, condusa de o mana de oameni si restul clerului si credinciosilor.

        Sa stii ca Biserica Ortodoxa nu este reprezentata prin Biroul de Presa sau invatatura Bisericii prin comunicatele de presa, Biserica este reprezentata de noi tot la un loc, iar invatatura Bisericii de invatatura Sf. parinti a a sfintelor canoane.

        Sa nu asteptam fapte de la altii. Putem schimba lumea intr-un singur fel: schimbandu-ne pe noi.
        Este ca si pe campul de lupta. Daca camaradul de langa tine care poata steagul cade rapus in lupta, tu ia steagul si poarta-l mai departe.

        Asa trebuie sa facem si noi. Daca unul sau altul cade si se abate de la credinta, sa nu ne lamentam, ci sa ducem si noi marturisirea dreptei credinte mai departe in lume, printre semenii nostri.

        Pr. Vasile

        Apreciază

    • daniel said, on iulie 4, 2011 at 3:28 pm

      Cine a fost votat?! Boc si Igas? Cred ca nu!

      Apreciază

    • exilat said, on iulie 4, 2011 at 3:38 pm

      ba oboseste-te sa repeti, caci tu ai senzatia ca votul e asa cum crezi tu?

      1. sistemele de numarare a voturilor sunt softuri cu cod sursa inchis (gen windows). ori tinand cont ca e vorba de ceva de importanta publica trebuia sa existe un cod sursa deschis si publicat pe unul din site-urile guvernului.

      2. votul e secret. de ce sa fie secret??? daca votez cu popescu de ce sa imi fie rusine??? secretomania nu are justificare decat daca vrei sa schimbi niste voturi. altfel daca ar aparea pe un site public, care cu cine a votat, s-ar dovedi furaciunea. ca mare lucru e sa faci o stampila si sa tragi la xerox buletinele.

      3. modul cum sunt tratate voturile. sunt bagate in niste cutii, care pleaca undeva. cand se transporta bani intre banci se folosesc masini blindate si paza. in cazul cutiilor cu voturi, paznici sunt de fapt lupii. cum sa pui lupi paznici la stana???
      marea paza e chipurile un sigiliu de pe cutie, facut tot cu stampila.

      cand basescu a castigat alegerile:
      1. a promis ca ia bani de la fmi.
      2. a promis ca trimite trupe in afganistan si s-a declarat loial israelului.
      3. videanu si nevasta aluia de la pnl (crin antonescu) fac lobby pentru rosia montana.
      4. avem elicoptere israeliene in munti de care am aflat intamplator dupa ce s-a prabusit unul.
      … si inca multe altele.

      daca pui in balanta doar fmi si rosia montana, discutam de multe miliarde de dolari, pe care le vor plati cetatenii. o campanie electorala intr-o tara ca romania costa niste zeci de milioane de euro.
      risti miliarde pentru niste milioane??? nu e clar ca vrei sa te asiguri ca la conducere ajunge cine trebuie???
      si daca ajunge cine nu trebuie, si nu poate fi convins, atunci se intampla sa mai cada avioane ca e ceata prea mare.

      ti-o zic ca unui frate, tu chiar esti atat de naiv sa crezi in tampenia cu alegeri libere???

      Apreciază

      • kosk said, on iulie 4, 2011 at 3:59 pm

        exilat@, tu ai senzatia ca eu am fost la vot? esti in eroare .. dar nu marsez nici pe ‘falsificarea” in proportie de masa a voturilor. apropo esti usl-ist?
        )

        Apreciază

      • daniel said, on iulie 4, 2011 at 4:01 pm

        Primul ministru si ministrul de interne nu sunt votati prin vot direct de catre popor. Asta e ste suficient pentru mine! Cum se aleg ei intre ei si primesc votul in parlament, deja nu mai reprezinta vointa poporului… Din moment ce clasa politica nu mai reprezinta vointa romanior, si acest lucru este suficient de clar astazi, Boc si alti ministri nu mai au nici o legatura cu noi, cei de jos.

        Apreciază

      • exilat said, on iulie 4, 2011 at 4:23 pm

        @kosk

        repet, esti naiv daca tu crezi ca voturile sunt o simpla iluzie a libertatii alegerii.
        in realitate conducatorii se numesc de cei cu bani si interese, nu sunt alesi.

        atata timp cat o conducere politica e in stare sa isi omoare proprii cetateni ca sa impuna planetei un razboi contra terorismului, in care se fura libertatile cetatenilor, tu crezi ca romanii au un statut special?
        romanii si romania nu reprezinta mai mult decat un staul cu dobitoace care pot fi oricand sacrificate.

        cu cat hotia si inselaciunea sunt mai mari, cu atat sunt mai greu de dovedit, pentru ca toti spun, NU SE POATE SA FIE CHIAR ASA!!!
        si culmea, e chiar mai rau decat asa.

        chiar creierul tau refuza sa accepte un astfel de adevar pentru ca a accepta o asemenea monstruozitate, te obliga la o altfel de gandire pentru care inca nu esti pregatit. sunt oameni care nu isi sterg parintii din agenda de telefon chiar si dupa ce mor. acelasi motiv, nu pot accepta acest lucru.

        problema e ca nu cu minte te contrazici, ci chiar cu tine. ceea ce am spus e adevarat!!! adica fmi, rosia montana si carne de tun pentru razboaiele altora. daca vrei sa ma contrazici, nu-mi spune ca dracul nu e asa negru, ci adu argumente contra acestor manevre. si chiar contra votului secret.

        Apreciază

      • tataia said, on iulie 4, 2011 at 6:00 pm

        @exilat Imi pare rau dar din pacate votul TREBUIE sa fie secret. Asa cum am invatat, in repetate rinduri, de pe acest blog, ca cei care vin cu momeala cum ca secretomania este doar pentru imorali sint in realitate lupii pusi de paza la stina de oi, exact din acesta cauza sustin ca este NEAPARATA NEVOIE ca votul sa ramina secret. Problema de baza insa este ca datoria unui crestin adevarat este sa NU MEARGA la vot. Cei care mai cred in iluzia democratiei si in faptul ca pot schimba soarta acestei tari prin vot sint naivi. Sincer nu stiu daca voturile sint masluite sau nu…in principiu consider ca NU AU NEVOIE sa le masluiasca din moment ce toti candidati sint oricum aserviti intereselor straine si elitelor. Omul de rind cind merge la vot are in fata trei variante necistigatoare…este curata pierdere de timp sa mergi la vot…imi pare extrem de rau ca m-am agitat asa mult la ultimele prezidentiale sa merg la vot…dar nu e problema…nu mai mai prind baietii alta data in cabina de votare.

        Apreciază

    • exilat said, on iulie 4, 2011 at 4:14 pm

      inca o chestie, am recitit comentariul si vreau sa nu crezi ca sunt pesedist (a se citi comunist).
      am vorbit de faptele lui basescu si nevasta lui crin antonescu insa nu am spus nimic si de altii. comunistii au facut mult mai mult rau si inca fac. de fapt, e gresit spus, ca si basescu tot comunist e.

      si ca sa fie foarte clar iliescu se face vinovat de genocid, petre roman de hotie, voiculescu turnator, vadim e duplicitar, dan diaconescu (desi inca nu e politician si sper sa nu fie) este un escroc, udmr niste nenorociti care isi bat joc si de romani dar si de unguri,…
      SI NU IN ULTIMUL RAND pot fi adaugati in aceasta oala si cei care isi doresc sa vina in politica, din aparatul de stat, niste hotomani iubitori de arginti.
      in aceasta oala mai intra si avocatii si in special NOTARII, oameni care iti cer 1 milion pe nimic. notarii sunt o casta ce traiesc pe spatele cetatenilor. servicii minore la preturi exorbitante. un notar castiga usor 5-10000 euro lunar pe cand un pompier care scoate oameni din foc, vreo 700 euro.

      Apreciază

  5. kosk said, on iulie 4, 2011 at 3:38 pm

    frate, nu vreau sa intru in amanunte, s’ar declansa o prigoana oficializata impotriva Bisericii, din partea mass mediei, institutiilor europene si al statului (secularist) insusi. frate fanu gandeste-te, nu toti Ierarhii sunt „pregatiti” pentru asa ceva. nici majoritatea credinciosilor. de „Duminica”.

    Apreciază

    • exilat said, on iulie 4, 2011 at 4:28 pm

      adevarul nu se face cu jumatati de masura, sau cu frica. asa poate ajungem in ghiveciul ecumenismului ca poate nu suntem pregatiti nu?

      e un ierarh homosexual, pai sa se afle. e chiar necesar. ce te apuci tu sa judeci peste Dumnezeu?
      aflarea ii va aduce rusine si rusinea il poate indrepta. rusinea e de la Dumnezeu sa stii!!!

      cine stie, sa vorbeasca. sa stii si sa taci, e o partasie cu satana. practic lasi oameni sa faca slujbe, care nu mai sunt slujbe, ci batjocura satanei.

      Apreciază

      • kosk said, on iulie 4, 2011 at 4:50 pm

        exilat
        bine frate, sunt naiv (in privinta „alegerilor” ) si cam incet la intelect. numai de erezie sa nu ma acuzi. (parafraza la Pateric)

        Apreciază

      • Pr. Vasile said, on iulie 5, 2011 at 6:34 am

        @exilat

        Frate intentia noastra si grija noastra trebuie sa fie doar pentru a invata cum sa mergem pe calea cea stramta care duce catre imparatia lui Dumnezeu, adica cum sa ne ferim de rataciri si erezii, si nicidecum contabilizarea greselilor altora.

        Multi se intreaba, de ce imbratiseaza ierarhia ortodocsa ratacirea ecumenista? De ce se preda ecumenismul in scolile teologice, de ce se fac atatea compromisuri cu Biserica? Dar cand stii ca ierarhia Bisericii este santajata si compromisa, cand afli cum se fac promovarile si pe ce criterii, nu te mai indoiesti ca scopul politicii ecumeniste este acelasi cu al politicii pentru o noua ordine mondiala si un guvern mondial. Nu te mai miri de ce administratia Bisericeasca nu ia atitudine impotriva legilor anti-crestine promovate de UE, sau a controlului total.

        Pr. Vasile

        Apreciază

  6. abc@yahoo.com said, on iulie 4, 2011 at 3:55 pm

    Din cate cunosc, Florin Buhuceanu, a fost student doar 3 ani la fac de teologie Bucuresti dupa care a fost exmatriculat.
    In primii ani de studentie el era un homosexual pocait, adica fusese in trecut dar renuntase la aceasta practica oribila si incepuse sa fie un credincios practicant. Din nefericire a revenit la viata in pacat si in plus a inceput sa-si justifice patima cu argumente teologice. Viata sa a devenit notorie si motiv de sminteala pentru ceilalti studenti. In consecinta a fost chemat de conducerea facultatii. I s-a zis ori renunti la acest pacat ori te dam afara din facultate. El a zis ferm ca nu renunta. deci nu a mai apucat sa termine teologia.
    Ulterior s-a imprietenit cu Michael Guest, ambasadorul SUA in Ro si a infiintat ACCEPT.

    Apreciază

  7. fanu said, on iulie 4, 2011 at 4:38 pm

    văd că mai sunt naivi în ţara asta care cred în actuala „clasă politică” şi sincer vă doresc în continuare rocadă plăcută naivilor

    Apreciază

  8. fanu said, on iulie 4, 2011 at 4:42 pm

    Iertare Pr. Vasile dar atâta vreme cât românul o fost învăţat să fie gregar după o instituţie apăi acea instituţie poa să îl aservească cum vrea, pe de altă parte dacă se face un sondaj de opinie în care să răspundă ortodocşii cam câţi dintre ei citesc Sfinţii Părinţi sau sunt practicanţi ai ortodoxiei mi teamă că iese rău, foarte rău

    Apreciază

  9. Raluca said, on iulie 4, 2011 at 6:13 pm

    Corect punctat fratele exilat! Multumesc!
    Trebuie sa fii orb sa nu observi ce ai relatat, insa e necesar sa fii putin trecut prin viata cred!
    DA, sotia domnului priministru este sigur penticostala!

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 5, 2011 at 6:30 am

      nea Anderthal

      Nu vorbim de pacate in biserica. Vorbim de SODOMIE. Si nu doar ca ar fi cazut un preot in acest cumplit pacat … Dar pana la urma, tu ai inteles articolul de mai sus?

      Razboinicii au scris acel articol ca reactie la articolul meu.

      Si pentru ca vor citi aceste randuri, le reamintesc:

      Un articol tot pe aceasta tema a fost:

      Controlare prin SODOMIZARE si umilire sexuala

      https://saccsiv.wordpress.com/2010/06/18/controlare-prin-sodomizare-si-umilire-sexuala/

      L-am scris dupa ce despre acele manevre ticalosite a ajuns sa-mi confirme chiar parintele Mihail Stanciu. Razboinicii s-ar parea insa ca nici macar de acest preot nu mai asculta.

      Frate, nu-i de joaca. Nu vorbim de preotul X care si-a lasat nevasta sau de preotul Y care pune si el de-o afacere. Nu cred sa gasesti asa ceva pe blogul meu. Am scris insa de alt gen de fapte: cand preotii se impatasesc la eretici, despre adunaturile ecumenice, cand promoveaza cipurile, cand bat campii despre extraterestrii si despre multele cai de a se ajunge la acelasi Dumnezeu, etc.

      Consider insa ca ceea ce se petrece legat de sodomie, le intrece pe toate la un loc.

      A posta astfel de scrieri, cum fac razboinicii, pentru a inveli putregaiul si pentru a ataca pe cei ce striga ca trebuie inlaturat acest putregai, dovedeste cu prisosinta faptul ca razboinicii sunt niste intrusi.

      Asta pentru cei ce nu s-au lamurit pana acum:

      AUDIO: EXCEPTIONAL cuvant al parintelui Amfilohie despre MASONERIE. De ce RAZBOI INTRU CUVANT incearca sa nu-l faca cunoscut?

      https://saccsiv.wordpress.com/2010/09/23/audio-exceptional-cuvant-al-parintelui-amfilohie-despre-masonerie-de-ce-razboi-intru-cuvant-incearca-sa-nu-l-faca-cunoscut/

      Naucitor: RAZBOI INTRU CUVANT considera ca ANTIHRISTUL va fi un OPONENT AL CIPURILOR

      https://saccsiv.wordpress.com/2010/09/08/naucitor-razboi-intru-cuvant-considera-ca-antihristul-va-fi-un-oponent-al-cipurilor/

      RAZBOI INTRU CUVANT si Razvan Bucuroiu ATACA PE CEI CE DEMONSTREAZA ca Mitropolitul Serafim de Pireu are dreptate …

      https://saccsiv.wordpress.com/2011/01/01/razboi-intru-cuvant-si-razvan-bucuroiu-ataca-pe-cei-ce-demonstreaza-ca-mitropolitul-serafim-de-pireu-are-dreptate/

      VIDEO (si transcriptul): Parintele ARSENIE PAPACIOC de vorba cu Parintelui Mihail Stanciu pe tema ACTELOR CU CIP. Parintele Arsenie: MIROASE A 666. Parintele Mihail insista ca Parintele IUSTIN PARVU se afla la limita EREZIEI … Strategia celor de la RAZBOI INTRU CUVANT: agitarea BAU BAU-ului schismei

      https://saccsiv.wordpress.com/2010/09/06/video-si-transcriptul-parintele-arsenie-papacioc-de-vorba-cu-parintelui-mihail-stanciu-pe-tema-actelor-cu-cip-parintele-arsenie-miroase-a-666-parintele-mihail-insista-ca-parintele-iustin-parvu-s/

      Apreciază

      • nea Anderthal said, on iulie 5, 2011 at 11:50 am

        …e grav ce spuneti si ceva e „putred” in ierarhia BOR dar atita timp cit nu umbla la dogme e OK.
        ps: se grabeste „timpul”

        Apreciază

    • Pr. Vasile said, on iulie 5, 2011 at 6:56 am

      @nea Anderthal

      Frate, problema este grava pentru ca cei afectati sunt parte din administratia Bisericii, snt cei care iau hotarari pentru toti clericii si credinciosii din BOR. Nu conteaza numele lor, ci functiile pe care le ocupa.
      Numai asa vom putea intelege de ce parerile in Biserica par impartite. Numai asa vom intelege de ce administratia bisericeasca face opinie separata de cea a marilor duhovnici.

      Este un lucru cert si dovedit ca din 1949 si pana in 1989 Securitatea a facut eforturi imense pentru infiltrarea clerului cu informatori si colaboratori, pentru distrugerea diasporei ortodoxe romanesti. Pana in 1964 25% din preotime a fost inchisa in lagare si inchisori, iar locul lor a fost luat de multi oameni fara vocatie. La fel s-a intamplat si cu monahismul, care a suferit si mai mult in urma Decretului 410/1959.

      Nici dupa 1990 situatia nu sa schimbat. Dupa acest an au inceput sa fie promovati in fumctiile de conducere si la catedrele scolilor teologice clerici cu orientare ecumenista, scoliti si prelucrati in institutiile de invatamant ale ereticilor.

      Exista clerici si profesori captati in masonerie, inclusiv ierarhi. Multi au fost informatori si colaboratori ai Securitatii inainte de 1989.

      Sa retinem ca toti ecumenistii promoveaza prin Biserica ideologia comunista si globalizarea.

      Pr. Vasile

      Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on iulie 6, 2011 at 12:45 pm

      @nea Anderthal

      Au umblat la dogme de mult. Promovarea ecumenismului nu inseamna umblarea la dogme?

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.