SACCSIV – blog ortodox

Regalitatea Britanica Moderna: eugenisti, nazisti si neo-feudali

Posted in Marea Britanie by saccsiv on iunie 11, 2011

   Citez din articolul Modern British Royalty: Eugenicists, Nazis and Neo-Feudalists (din 26 aprilie 2011):

   Secretele nuntii regale

Viitoarea nunta regala a lui William Mountbatten-Windsor, mostenitor in asteptare la tronul britanic a cuprins mass-media din Marea Britanie de o venerare care iti provoaca  stari de voma, si i-a transformat in niste slugarnici lingusitori care iti intorc stomacul pe dos. Chiar si mass-media din Statele Unite se revarsa asupra regalilor la o asemenea masura incat comentatorii au subliniat faptul ca, daca media corporativa a zilelor moderne ar fi acoperit Razboiul de Independenta, i-ar fi sustinut cu fermitate pe Britanici.

Statele Unite a luptat un razboi sangeros de independenta impotriva controlului britanic asupra guvernului si economiei sale, si totusi mass-media americana a devenit rapid fascinata de o institutie care reprezinta tot ce nu reprezinta America. Aceasta in ciuda faptului ca intr-un sondaj efectuat recent doar 6 % din americani au declarat ca sunt interesati de eveniment.

Se estimeaza ca doua miliarde de oameni vor privi nunta regala in acest weekend. In ciuda razboiului de pe trei fronturi, contaminarea radioactiva din Japonia, evoluarea terenului prezidential din 2012 si orice alt numar de stiri, lentilele colective ale mass-mediei vor fi exclusiv directionate spre o ceremonie snoaba si pompoasa, care ii costa pana la aceasta ora pe contribuabili britanici deja extrem de incordati zeci de milioane.

In timp ce guvernul Britanic obiecteaza fata de evenimentele ce se desfasoara in Siria si alte locuri unde protestele si demonstratiile sunt brutal restrictionate, cei care doresc sa protesteze impotriva valorilor demodate din lumea veche elitista pe care Marea Britanie este inca obligata sa le accepte sub monarhie ca si „cultural”, vor fi intampinati in acest weekend cu o rezistenta severa si cu o prezenta de proportii a politiei pe strazile din Londra.

Intre timp, peste 40 de monarhi din intreaga lume isi vor lua locurile lor la nunta, printre care dictatorii si ambasadorii din tarile cu cele mai ingrozitoare istorii in domeniul drepturilor omului. precum Swaziland, Arabia Saudita si Zimbabwe. Desi a fost invitat, Printul Bahrenului, a carui stat din Golf a fost violent suprimat in ultimele luni de proteste pentru reforme democratice, a refuzat respectuos, in scopul de a evita un scandal de relatii publice. Liderii din Kuwait, Qatar, Emiratele Arabe Unite si Oman, a caror forte militare au ajutat la represiunea vicioasa, vor fi totusi  acolo. Ambasadorului libian la Marea Britanie i sa anulat invitatia atunci cand s-a decis ca Libia ar trebui bombardata inapoi in epoca de piatra.

In plus, au mai fost invitate un card de gaste de ‚’vedete’’, ostentativ in incercarea de a produce mai multa publicitate media si a pune un context al secolului 21 asupra a ceea ce este, in esenta, un show ceremonial medieval de putere.

Asa cum a subliniat scriitorul independent londonez  Republican, Johann Hari, frenezia care inconjoara familia regala are „un defect subtil deformator asupra caracterului Marii Britanii, ca simbol suprem al tarii noastre”.

„Suveranitatea noastra este reprezentata pe cele mai snoabe criterii din toate: draga, stii cine a fost tatal sau? Copiii din Britania cresc cu ideile ca noi toti facem plecaciuni si reverente in fata unor persoane pur si simplu pentru descendenta lor nemeritata si neinteresanta. Aceast snobism subtil se absoarbe prin societate ajustandu-ne sa fim respectuosi fata de averea nemuncita si fara talent, pur si simplu pentru ca este acolo”.

Fastul si publicitatea acestei ocazii este parte a unei campanii in curs de desfasurare deliberata de inginerie sociala pentru a reconstrui celebritate si importanta in jurul unei elite parazitare si tiranice care inca trage toate sforile pe scena mondiala.

Acest lucru a fost de asemenea subliniat accentuat in timpul primei vizite de stat efectuata la Londra in 2009, de catre presedintele Obama.

Inainte de intalnirea cu Regina si cu sotul sau rasist notoriu, Printul Philip, Obama a anuntat ca o „iubeste” pe regina si ca in imaginatia oamenilor din intreaga America „regina reprezinta „decenta” si „civilitate”.

Cat de respingator de ironic este ca primul presedinte de culoare a asa-zise „lumi libere” sa se refere la institutia cu cele mai inradacinate prejudecati si mai elitista din Europa, ca simbol al „civilizatiei”!

Cat de dezgustator de regretabil este ca presedintele sa numeasca „decenta” o linie de sange care de secole s-a declarat ca fiind conducatoare numita de Dumnezeu peste jumatate de planeta, care ucide, tortureaza si mutileaza pe oricine care trece peste aceasta, in scopul de a-si pastra mantaua.

De asemenea au circulat rapoarte despre Obama ca ar fi practicat inainte de intalnire, plecaciuni si periaje pentru eticheta curteneasca.

Protocolul traditional regal dicteaza ca barbatii fac o inclinare din cap iar femeile fac o usoara plecaciune – desi o strangere de mana este considerata acceptabila atat timp cat regina e cea care intinde prima mana, raporteaza Politco.

Cand presedintele s-a intalnit cu regina intr-o camera folosita pentru audiente cu demnitari straini, Obama a aplecat  usor capul si i-a spus: „Va multumesc foarte mult pentru invitatie”, inainte de a se intoarce spre Duke, aplecandu-se inca o data a adaugat: „Este o minunata onoare”.

Michelle Obama a facut o plecaciune reginei, cu toate acestea, mai tarziu ea a fost surprinsa punandu-si necorespunzator mainile pe gloriosul monarh. The London Telegraph chiar a emis si un raport cu privire la modul in care acest gest a fost „o abatere de la ceea ce este considerat protocol corespunzator atunci cand intalnesti regina”

   Probabil partea cea mai revelatoare a intalnirii a venit insa din gura Printului Philip care nu si-a putut controla xenofobia sa virulenta, nici chiar in fata camerelor de luat vederi si a presei.

   In convorbirea mica, regina si printul l-a intrebat pe presedinte si pe sotia sa despre programul lor istovitor de cand au ajuns marti seara tarziu.

„A fost o intarziere” a spus regina

„Doar incercati sa ramaneti treji!” a spus Philip.

Apoi presedintele a spus regalilor: „Am avut micul dejun cu primul-ministru, am avut intalniri cu chinezii, rusii, David Cameron…

„Si sunt mandru sa spun ca nu am atipit in niciuna dintre sedinte”.

Printul Philip i-a spus izbucnind in ras: „Poti face diferenta dintre ele?”

Se pare ca Barack Obama a raspuns ca el nu a avut nici o problema sa le diferentieze.

Apoi Philip, cu un gest din mana i-a directionat pe Obama si sotia sa sa se intoarca spre camera, la care presedintele a raspuns nervos „desigur”.

Sotii Obama si regina au reusit un set uimitor de zambete false si incomode, in timp ce Philip nici nu s-a deranjat sa le incerce.

Cei patru s-au alaturat apoi altor lideri mondiali in sorbirea sampaniei si devorarea tartinelor, inclusiv produselor de patiserie, oua afumate de prepelita si rulouri de rata umplute cu pepene galben.

Priviti videoclipul cu ploconul care induce schimbul de cuvinte:

Printul Philip serveste ca o legatura intre familia regala din zilele moderne si istoria ei josnica. El a facut atat de multe remarci rasiste in public, incat acestea ar umple literalmente o carte intreaga.

In 1984 el a intrebat o femeie din Kenya „Sunteti femeie, nu-i asa?”

In 1986 a spus studentilor britanici din China „Daca mai stati mult pe aici, o sa va intoarceti acasa cu ochii oblici”.

In 1998, in timpul unui tur al Papua Noua Guineea, a spus unui alt student britanic, „Deci ai reusit sa nu sfarsesti mancat”?

In timpul unui tur al unei companii de langa Edinburgh, Scotia, a vazut un panou de siguranta cuplata prost. „Se pare ca a fost pusa de catre un indian”, a remarcat el.

In timpul unei vizite intr-un orasel din Scotia, intr-o mica conversatie cu un instructor auto, el a intrebat, „Cum va tineti bastinasii departe de bautura suficient de mult incat sa-i treceti de examenul auto (la traseu)?”

Intr-o vizita in Australia in 2002, printul Philip a intrebat un indigen, „Inca mai aruncati cu sulite?”

De asemenea, el a spus odata unui grup de copii surzi care stateau in picioare langa un tobosar Jamaican, „Surzi? Daca stati langa tobele alea, nu-i de mirare ca sunteti surzi.”

Si lista continua si continua. In timp ce mass-media rade adesea la aceste remarci numindu-le drept gafe, ele sunt de o natura mai serioasa atunci cand mediul din care provine Philip si organizatiile in care este implicat sunt examinate mai cu atentie.

Este bine documentat faptul ca sora printului Philip, Sofia, a fost casatorita cu Christopher de Hesse-Cassel, un colonel SS care l-a numit pe fiul sau cel mare Karl Adolf, in onoarea lui Hitler. Intr-adevar, toate cele patru surori ale lui Philip s-au casatorit cu nazisti de rang inalt. Perspectiva de fosti nazisti si simpatizanti nazisti care au participat la nunta lui din 1947 cu viitoarea regina a Angliei, a insemnat ca i s-a permis sa invite doar doua persoane.

Acum doi ani, mai multe descoperiri despre legaturile naziste ale lui Philip au aparut intr-o carte care a publicat fotografii cu Philip la varsta de 16 ani la inmormantarea surorii lui mai mari, Cecile, inconjurat de rude in uniforme SS naziste.

O alta fotografie o arata pe sora sa mai mica, Sophia, sezand in fata lui Hitler la nunta lui Hermann si Emmy Goering. Philip a fost fortat sa recunoasca faptul ca familia sa a fondat tentativele lui Hitler de a restabili puterea si prestigiul „atractiv” al Germaniei si a recunoscut ca aveau „inhibitii cu privire la evrei”.

In trecut, Philip a participat de asemenea la reuniunile ultra secrete ritualice ale elitelor de la Bohemian Grove, unde a „furat show-ul” cu un „amuzant dar picant discurs” in 1962, potrivit propriei literaturi a lui Grove (foto mai jos)

   Inainte de a pleca din Londra pentru vizita sa in California, in noiembrie 1962, Printul Philip i-a scris lui Jack Merrill, un vechi prieten, exprimandu-si dorinta de a vizita Bohemian Grove.  Jack a comunicat cu mine si i-am invitat pe Jim Black si Charlie Kendrick sa ni se alature in calitate de co-hosts pentru o petrecere Groove. I-am explicat apoi situatia lui Arch Monson, Presedintele Clubului si impreuna cu el am elaborat un program. Pentru ca vremea era imprevizibila in aceasta perioada a anului am decis ca ar fi mai sigur sa tinem petrecerea in interiorul barului. Avand in vedere capacitatea sa limitata, am restrans lista de invitati la fostii presedinti ai Clubului, presedinti de comisie, un grup de animatori extrem de talentati de-ai nostri, si bineinteles membrii ai partidului printului Philip, plus cativa alti Bohemiani. Cu ajutorul managerului Clubului si al personalului totul a mers foarte bine si cu totii s-au bucurat de eveniment. La masa de pranz a prezidat Wally Sterling, si Charlie Kendrick a tinut discursul de bun venit. Cu toate acestea, spectacolul a fost furat de printul Philip, care a tinut un discurs amuzant dar si picant in tinerea pasului cu traditiile Bohemiei.

Philip a fost de asemenea instruit in Tineretul Hitlerist. Credinta lui in ideologia nazista este clara atunci cind cineva se uita la ce a spus cu privire la subiectul suprapopularii.

In prefata cartii sale din 1986, „Daca eram un animal”, Printul Philip a scris, „In cazul in care ma voi reincarna, as vrea sa ma intorc ca un virus mortal, pentru a contribui cu ceva la rezolvarea suprapopularii.”

Imprumutand ideea de la oamenii de stiinta americani care au initiat domeniul in 1930, nazistii au avansat pseudo-stiinta eugeniei si au incorporat-o in visul de super-rasa ariana a lui Adolf Hitler. Avand in vedere conexiunile naziste ale lui Philip, opiniile sale cu privire la subiectul suprapopularii sunt nesurprinzatoare, si totusi socante.

Si anul trecut el a reiterat aceste opinii, anuntand ca sunt prea multi oameni in lume si a atacat familiile numeroase intr-un interviu la o televiziune, in ciuda faptului ca printul Philip insusi are patru copii si opt nepoti.

Fiul sau Charles, urmatorul Rege al Angliei, a continuat astfel de ideologii, facand turul lumii cu avioane private tinand discursuri despre impactul schimbarilor climatice si cum prea multi oameni omoara planeta.

Charles, care a mostenit intregul Ducat de Cornawall, care se intinde peste 135.000 de hectare in 23 de judete, in principal in sud-vestul  Angliei, este de asemenea un „patron” al genocidalului Trust pentru populatia optima (OPT), un grup notoriu de politici publice cu baza in Marea Britanie care face campanie pentru un declin treptat in populatia umana la nivel mondial pana la ceea ce vad ei ca nivel „propice”.

Patronii colegi a lui Charles de la OPT includ futuristul si eco-fascistul de top James Lovelock, care recent a cerut sfarsitul libertatii, pentru ca o putere imperativ globala alcatuita din „cativa oameni cu autoritate” sa poata sa supravegheze rezultatele radicale ale populatiei umane ale planetei, in scopul de a combate schimbarile climatice.

Charles si cei de la OPT sunt in stransa legatura cu Societatea Regala, o institutie elitista veche de 350 de ani, a carui statut  regal a fost acordat de catre regele Carol al II-lea.  Societatea Regala de asemenea colaboreaza cu entuziastii eugeniei si fanaticii depopularii.

John Sulston, care in prezent conduce un important studiu al populatiei globale pentru Societatea Regala, a jucat cel mai faimos si important rol in cadrul Proiectului Genomului Uman, in efortul de a identifica si trasa miile de gene ale genomului uman. Sulston a lucrat sub James D. Watson, un eugenist notoriu care a sustinut in trecut ca persoanele de culoare sunt in mod inerent mai putin inteligente decat albii si a sustinut creearea unei „super-rase” de oameni, unde cei atractivi si puternici fizic sunt fabricati genetic in conditii de laborator.  Watson este intr-adevar si el afiliat cu Societatea Regala, in 1993 el a primit din partea societatii medalia de onoare Copley, pentru „merite deosebite in cercetare, in orice ramura a stiintei, si alternarea intre stiintele fizice si stiintele biologice”.

Toate aceste grupuri elitiste neo-feudale, care se dau drept grupuri de mediu, au facut din asta justificarea lor de a introduce taxe solide pe carbon populatiei din tarile dezvoltate, si literalmente de a reduce dezvoltarea lumii industrializate prin reducerea emisiilor de carbon cu peste 90%. Prin urmare, nu este nicio surpriza faptul ca cei din familia regala sunt dispusi participanti.

Zelul regalilor de a subtia populatia de nedoriti are putin de a face cu asa numitele „acreditari verzi”, asa cum este prostesc sustinut de mass-media corporativa.

Asa cum Alex Jones documenteaza in documentarul End Game, aceasta mentalitate este endemica in randul elitei.

Sari la capatul acestui articol pentru o selectie vasta de citate similare din partea printului Philip, toate pledand sacrificarea „surplusului” de populatie umana. Si rasismul din cadrul familiei regale nu se limiteaza la printul Philip.

La inceputul anului 2005, nepotul lui Philip, printul Harry, a fost nevoit sa isi ceara scuze public pentru ca a purtat un complet insemn nazist inclusiv o insigna a wehrmachtului german si o banderola svastica.

Fotografiile cu Harry purtand uniforma au fost facute la petrecerea zilei de nastere a unui prieten in Wiltshire, care a avut ca tema pentru costumatii „colonial si nativ”.

In 2008 Harry a fost din nou nevoit sa-si ceara scuze pentru ca l-a numit pe un coleg de armata asiatic „micul nostru prieten Paki” (termen considerat rasist), si glumind cu un altul ca „arata ca un raghead’’ (cap invelit in tol) un termen jignitor pentru un Arab.

In aceeasi saptamana tatal lui Harry si fiul lui Philip, printul Charles, a produs un alt rand de rasa dupa ce a reiesit ca il chema pe un prieten asiatic dupa porecla „Sooty”.

In 2004 o poveste mai degraba dezgustatoare a aparut in mass-media din SUA cu privire la Printesa Michael de Kent, care este sotia varului primar al Reginei Elisabeta. Tatal Printesei Michael, baronul Gunther von Reibnitz, a fost expus de asemenea in anii 1980 ca a fost membru al partidului nazist si ofiter SS.

Conform relatarilor Printesa s-a intors catre o masa dintr-un restaurant aglomerat la care erau asezati oameni de culoare New Yorkezi si i-a mustrat pentru ca erau zgomotosi, adaugand „Ar trebui sa va intoarceti in colonii”.

Atunci cand i s-a cerut de catre unul dintre meseni sa explice comentariile ei Printesa a spus „Eu nu am spus du-te inapoi la colonii, ci am spus, amintiti-va de colonii”, adaugand ca „in zilele coloniilor existau reguli care erau foarte bune”.

Ganditi-va. O aristrocata britanica de origine germana – a carei tata a fost in nazism SS –sa le spuna in Statele Unite afro-americanilor care au fost aici de secole sa-si „aduca aminte de colonii”? A notat LA Times.

Ultima Regina Mama a fost si ea de asemenea declarata o rasista virulenta, anul trecut Edward Stourton, prezentatorul programului-pilot de radio Today, a descris-o ca „bigota batrana ingrozitoare”.

Potrivit altora, Regina mama s-a referit la persoanele de culoare ca fiind niste „prosti” sau „negrii”, s-a opus tuturor formelor de imigratie si a considerat ca negrii africani sunt incapabili sa-si conduca propriile lor tari. A sustinut legea pentru minoritatea alba din Rhodesia si a lamentat ca fostului lider apartheid P.W. Botha i s-a facut o presa negativa.

Regina mama l-a criticat de asemenea pe Lordul Mountbatten, vicerege al Indiei, „pentru ca a dat imperiul” si pe sotia acestuia pentru ca „mama ei era pe jumatate evreica”.

In ciuda tuturor acestor lucruri, mass-media se refera in mod constant la ea ca „bunica favorita a natiunii”.

Dar se inrautateste…

Inainte ca razboiul sa inceapa, Regina Mama a fost o sustinatoare in facerea concesiilor lui Hitler si regimului nazist, un sentiment impartasit de un numar mare de aristrocati britanici care admirau modul in care Hitler trata cu comunistii.

Pentru aproape 50 de ani documentele regale au fost tinute in tezaurul de la Castelul Windsor care detaliau relatiile regelui abdicat, Edward VIII, cu Hitler si nazistii. Acestea au inclus documente germane capturate care descriu intalnirea de la Windsor cu Hitler in 1937 si planurile de a-l restabili pe Edward, Duce de Windsor, pe tron daca nazistii castigau razboiul. Unele dintre aceste documente raman inca ascunse de ochiul publicului.

In timp ce multi l-au descris pe Edward VIII si pe sotia sa ca fiind simpatizanti cunoscuti ai nazistilor si politicilor lor, rude ale lui Wallis Simpson, femeia de origine americana cu care Edward a avut o aventura si motivul abdicarii lui, a sugerat ca de fapt Edward a fost excomunicat de restul familiei regale deoarece nu a fost destul de prietenos cu nazistii.

De-a lungul anilor ’20 si ’30, George V si George VI erau fermi opusi in a intra in conflict cu patria lor strabuna.

Familia regala moderna a fost fondata in 1840 cand Regina Victoria s-a casatorit cu Albert de Saxe-Coburg, un duce german, creand Casa de Saxe-Coburg-Gotha. Cum sentimentul era dusmanos fata de toate lucrurile germane in timpul Primului Razboi Mondial in 1917 nepotul lui Victoria, Regele George V – un maresal de onoare in armata germana – s-a gandit ca este prudent sa renunte la numele german si la titluri si sa adopte Windsor, numele unui oras mic din judetele de origine ale Angliei.

Astazi, multi oameni in Marea Britanie sugereaza ca toate aceste fapte nu mai sunt relevante deoarece familia regala are foarte putina putere. Acesta este un mit urias. Regina este inca seful statului si, ca atare, ea poate inlocui pur si simplu guvernul britanic in orice moment alege ea, oricand ar dori ea sa faca acest lucru. Familia regala inca detine fasii vaste de teren in Marea Britanie si in restul lumii, si Regina inca prezideaza ca sef de stat in Canada si Australia.

******

   Printul Philip, cu propriile sale cuvinte: Trebuie sa „reformam” surplusul populatiei.

Aici este o recapitulare a unor afirmatii facute in public de catre „Maiestatea Sa Virusul” cu privire la „reformarea populatiei”

Reportat de catre Deutsche Press Agentur (DPA), August, 1988

   In cazul in care ma voi reincarna, as dori sa ma intorc ca un virus mortal, in scopul de a contribui cu ceva la rezolvarea suprapopularii.

Printul Philip, in Cuvant inainte a cartii sale Daca as fi un animal, Marea Britanie, Robin Clark Ltd., 1986.

   Ma intreb cum ar fi sa ma reincarnez intr-un animal a carui specie a fost atat de redusa in numar incat ar fi fost in pericol de disparitie. Care ar fi sentimentele sale fata de speciile umane a carei explozie de populatie neaga ca acesta ar exista pe undeva…Trebuie sa marturisesc ca sunt tentat sa cer pentru o reincarnare intr-un virus mortal deosebit.

   Conferinta de presa la Clubul National de Presa din Washington, D.C. cu ocazia conferintei „Grija pentru creatie” a Conferintei Americii de Nord privind Religia si Ecologia, May 18, 1990

   Este evident in prezent ca pragmatismul ecologic a asa numitelor religii pagane, cum ar fi cea a indienilor americani, polinezienilor, si aborigenilor din Australia, a fost o afacere mai buna si mai realista decat cele mai intelectuale filosofii monoteiste ale religiilor revelate, in ceea ce priveste etica conservarii.

   Adresare la primirea gradului onorific din partea Universitatii din Western Ontario, Canada, Iulie 1, 1983.

   De exemplu, proiectul Organizatia Mondiala a Sanatatii, conceputa pentru a eradica malaria din Sri Lanka in anii de dupa razboi, si-a atins scopul. Dar problema de astazi este faptul ca Sri Lanka trebuie sa hraneasca de trei ori mai multe guri, sa gaseasca de trei ori mai multe locuri de munca, procura de trei ori mai multe locuinte, energie, scoli, spitale si pamant pentru asezare, in scopul de a mentine aceleasi standarde. Nu e de mirare ca mediul natural si fauna salbatica din Sri Lanka a suferit. Faptul este…ca cele mai bine-intentionate programe de ajutoare sunt cel putin partial responsabile pentru aceste probleme.

Prefata la Down to Earth de Alteta Sa Regala Printul Philip, Duce de Edinburgh, 1988,p.]8

   Nu pretind sa am vreun interes deosebit in istoria naturala, dar ca baiat am fost adus la cunostinta de fluctuatiile anuale ale numarului de animale de joc si necesitatea de a ajusta „selectia” la marimea surplusului de populatie.

Prelegere la Consiliul European al Scolilor Internationale. Montreaux, Elvetia, Noiembrie. 14, 1986.

   Marea dificultate despre „viata” este ca noi oamenii facem parte din ea, si de aceea este aproape imposibil sa studiezi obiectiv…Prin urmare, ea tinde sa fie antropocentrica si acorda insuficienta atentie bunastarii tuturor celorlalte forme de viata care impart aceasta planeta cu noi.

„Conflict intre instinct si ratiune”

Adresare la uniunea Universitatii din Edinburgh, Noiembrie. 24 1969.

Vorbim despre tarile supra si sub-dezvoltate; cred ca o divizie mai exacta ar putea fi intre subdezvoltate si suprapopulate. Cu cat sunt mai multi oameni, cu atat mai multa industrie si mai multe deseuri si mai multa murdarie exista, si prin urmare mai multa poluare.

Conferinta Fairfield Osborne, New York, Oct. 1 1980

Daca situatia de poluare a lumii nu este critica in acest moment, este foarte sigur ca situatia va deveni din ce in ce mai intolerabila intr-un timp foarte scurt. Situatia poate fi controlata, chiar si inversata; dar se cere cooperare la scara si intensitate dincolo de orice s-a realizat pana acum.

Realizez faptul ca exista cauze vitale pentru care trebuie luptat, si ii simpatizez pe oamenii care arata o preocupare pasionata pentru prea multele exemple de inumanitate, nedreptate si incorectitudine; dar in spatele tuturor acestor lucruri atarna un nor mortal. Inca neobservat si nerecunoscut, procesul de distrugere a mediului nostru natural aduna viteza si impuls. Daca nu reusim sa facem fata provocarii, celelalte probleme vor pali in nesemnificatie.

Introducere la sectiunea „Factorul Populatia” din cartea Down to Earth de Alteta Sa Regala Printul Philip, Duce de Edinburgh, 1988.

Ce a fost descris ca  „echilibrul naturii” este pur si simplu sistemul naturii de auto-limitare. Succesul de fertilitate si de reproducere creaza surplusul dupa permiterea de inlocuire a pierderilor. Ruinarea, variatia climatica, boala, foamete – si in cazul numit inadecvat Homo sapiens, razboi si terorism – sunt principalele mijloace prin care numarul populatiei este tinut sub un oarecare control.

Privita fara patima, trebuie sa fie evident faptul ca populatia umana a lumii a crescut la o asemenea dimensiune incat pune in pericol propriul habitat; si a reusit deja cauzand disparitia unui mare numar de plante salbatice si specii de animale. Unele au fost pur si simplu ucise. Altele au disparut in tacere, deoarece habitatele lor au fost preluate sau deranjate de activitatile umane.

   Oamenii sunt cea mai mare amenintare pentru supravietuire

   Interviu cu Printul Philip, Duce de Edinburgh, in People Dec.21, 1981 intitulat „Disparitia speciilor il ingrijoreaza pe Printul Philip, dar nu atat de mult pe cat il ingrijoreaza suprapopularea.

   I: Care considerati ca ar fi cea mai mare amenintare asupra mediului?

   R: Cresterea populatiei umane este probabil singura amenintare mai grava si pe termen lung pentru supravietuire. Suntem intr-un dezastru major, daca acesta nu este temperat- nu doar pentru lumea naturala ci si pentru lumea umana. Cu cat sunt mai multi oameni, cu atat mai multe resurse vor consuma, cu atat mai multa poluare vor crea. Nu avem nici o optiune. Daca [cresterea populatiei] nu este controlata in mod voluntar, atunci aceasta va fi controlata ivoluntar printr-o crestere a numarului de boli, foamete si razboi.

   Adresa la sedinta comuna a Tuturor Grupurilor de Partid pentru Populatie si Dezvoltare si Comitetul Partidelor Conservatoare din Londra, Martie 11, 1987.

   Eu cred…ca presiunea populatiei umane – numarul mare de oameni de pe aceasta planeta – este cauza cea mai importanta a degradarii mediului natural, a disparitiei progresive a speciilor salbatice de plante si animale, si a destabilizarii sistemului atmosferic si climatic al lumii.

   Simplu fapt este ca populatia umana a lumii consuma resursele naturale regenerabile mai repede decat se pot ele regenera, si procesul de exploatare provoaca si mai multa paguba. Daca acest lucru se intampla deja cu o populatie de 4 miliarde, va rog sa va imaginati cum vor sta lucrurile atunci cand populatia va atinge sase miliarde si apoi 10 miliarde…Toate acestea au fost facute posibile de revolutia industriala si explozia stiintifica si sunt raspandite in intreaga lume de noua religie economica a dezvoltarii.

Adresa la ceremonia de acordare a diplomelor la Universitatea Salford, Iulie 16, 1973.

   S-ar putea sa existe dezacorduri cu privire la scala de timp, dar, in principiu, poate fi o mica indoiala ca populatia nu poate merge in crestere pe termen nelimitat. Resursele care sunt utilizate in prezent nu vor dura pentru totdeauna si poluarea in sensul ei cel mai larg, cu exceptia verificarii severe, este obligata sa creasca cu populatia si activitatea industriala.

Adresa la Comitetul Tuturor Partidelor Conservatoare din Londra, Februarie. 18, 1981.

   Banuiesc ca darul cel mai important al progresului inregistrat de conservare a fost dezvoltarea unor tehnici contraceptive umane.

   Supravietuirea „celor mai importanti”

Interviu cu Alteta Sa Regala Printul Philip, Duce de Edinburgh, in revista People, Decembrie 21, 1981 intitulat „Disparitia speciilor il ingrijoreaza pe Printul Philip, dar nu la fel de mult precum suprapopularea.

I: Este controlul nasterilor o parte a solutiei?

R: Da, dar tot nu poti indeparta aceste probleme. Trebuie sa ii faci pe oameni sa inteleaga necesitatea acestui lucru: oamenii cei mai importanti, cei care au responsabilitati trebuie sa o faca pentru ca sunt la capatul de a primi. Ei trebuie sa accepte masurile.

Conferinta Cancelarului, Universitatea Salford, Iunie 4, 1982.

   Nu cu mult timp in urma, in 1798, Malthus a explicat ce se intampla atunci cand factorii de limitare a cresterii in orice populatie sunt eliminate. Unul dintre factorii observati de catre Darwin a fost ca toate speciile sunt capabile sa produca populatii mult mai mari decat pot resursele existente sa sustina; ca populatiile nu au crescut la rata la care acestea sunt capabile a fost baza teoriei sale cu privire la Evolutia prin Selectie Naturala.

   Relevanta selectiei naturale a acestei capacitati de supraproductie este, cum fiecare individ este putin diferit de toti ceilalti, si probabil ca, in conditii naturale, acesti individuali care se intampla sa fie cel mai bine adaptati la circumstantele existente, au o sansa mai buna de supravietuire. Ei bine, si ce-I cu asta? Pai, arunca o privire la cifrele populatiei umane a acestei lumi. Cu o suta cinzeci de ani in urma cifra era de aproximativ 1.000 de milioane sau in limbajul comun de astazi, 1 miliard. Apoi nu a durat decat aproximativ 100 de ani ca cifra sa se dubleze la 2 miliarde. A fost nevoie de 30 de ani pentru a adauga un al treilea milliard si 15 ani pentru a ajunge la totalul de astazi, de 4.4 miliarde. Cu o actuala rata de crestere medie  de 1.8%, totalul populatiei pana in 2000 va fi crescut pana la un numar de aproximativ 6 miliarde de oameni si in acel an si in urmatorii ani se vor adauga populatiei lumii cate 100 de milioane de oameni in fiecare an.  De fapt, ar putea creste la fel de mult ca 16 miliarde pana in anul 2045. Ca urmare, cerinta resurselor numai de teren va insemna un al treilea teren mai putin disponibil si distrugerea a jumatate din suprafata actuala a padurilor tropicale productive. Avand in vedere reducerea constanta a resurselor neregenerabile, exista o mare posibilitate de crestere a deficitului si de reducere a standardelor.  Mai multi oameni, mai multe resurse se consuma. E foarte simplu; si transferand resurse si standarde de la tari mai bogate catre tarile mai sarace poate avea doar un efect marginal in fata acestei cresteri masive a populatiei lumii.

Discurs la dineul Margaret Pyke Memorial Trust, Londra, Decembrie 14. 1983.

   Deci atat timp cat ele (metodele contraceptive)… au ramas subiecte tabu sansele de a face vreo impresie asupra exploziei populatiei umane raman la fel de indepartate.

   In introducerea de la IUCN Red Data Books care afiseaza toate animalele si plantele in pericol de disparitie, se spune ca practic oriunde  pericolul major pentru o specie salbatica este pierderea habitatului la o populatie umana in crestere rapida care necesita mai mult spatiu pentru a construi sate si orase si sa produca mai multa hrana. Insa foametea si saracia nu pot fi eradicate numai prin inmultirea hranei si a resurselor in detrimentul a ceea ce ramane din lumea naturala. Orice crestere in furnizarea alimentelor si a resurselor trebuie sa fie insotita de o reducere drastica in rata de crestere a populatiei umane.

O Intrebare de Balanta, de ASR Printul Philip, Duce de Edinburgh, Michael Russel (Editorial) Ltd., 1982.

Este curios lucru cati filosofi de la Platon pana in timpul lui Keynes au crezut in si pledat pentru controlul societatii de catre „regii filosofi”. Potrivit lui Platon, „regii sai (ai societatii) trebuie sa fie aceia care au demonstrat cea mai mare capacitate in filosofie”, dar-realistic-el a adaugat, „si cea mai mare aptitudine pentru razboi”. Astfel de oameni pot exista in imaginatie si ocazional, cineva cu calitatile necesare poate domina pe scurt scena istoriei, dar este o apreciere naiva a naturii umane sa-si imagineze ca astfel de etaloane prelucrate pot fi investite cu puterile necesare si sa nu fie tentati sa profite de situatia lor.

Comentariu saccsiv:

   Articolul este semnat de Steve Watson & Alex Jones si a aparut pe site-ul Infowars.com pe 26 Aprilie 2011.

Dupa cum scriam si in articolul:

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITUALA A SECOLULUI 21 …

Materialele de pe site-urile sale trebuie citite cu mari rezerve, din cauza solutiilor ce le ofera, incadrabile in categoria:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Baza piramidei masoneriei = componenta a falsei NOI ORDINI MONDIALE. Si va fi sacrificata, aidoma Comisiei Trilaterale, Bilderberg, si a unor segmente din sistemul financiar – bancar …

O scurta explicatie a chestiunii NOM – fNOM

Informatiile din textul de mai sus sunt interesante, insa ma asteptam la mult mai mult, de exemplu la relatia regalitate – masonerie.

 

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 11, 2011 at 3:10 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. acadennis said, on iunie 11, 2011 at 5:08 pm

    off topic

    Cu ani in urma se vorbea cum ca SIDA ar face un mare numar de victimi in lumea intreaga, si faceau reclama si mari investitii referitor la aceasta boala a secolului cum ei o numeau.
    Interesant este ca azi nu se prea vorbeste de SIDA, mai mult GRIPA PORCINA, GRIPA AVIARA, ECOLI, etc.
    Sa fi fost si aceasta doar a boala precum GRIPA PORCINA – o mare afacere a elitelor???
    Am gasit un video interesant – care-i parerea voastra despre ce spune Dr. Luc Montagnier.

    Apreciază

    • Dan Tanasescu said, on iunie 12, 2011 at 9:51 am

      SIDA este o boală inventată la începutul anilor ’80 de CDC de la americani, pentru că nu mai aveau activitate şi nu mai primeau fonduri. Uitaţi-vă la documentarul „House Of Numbers” din care puteţi afla că virusul HIV nu există, iar testele pentru determinarea seropozitivităţii duc la rezultate false. Aşa zisul sindrom imunodeficitar dobândit apare datorită unui complex de factori care ţin de poluare, hrană cu chimicale, viaţă promiscuă (droguri, homosexualitate, alcoolism), sărăcie, iar cei care sunt declaraţi infectaţi cu HIV, mulţi dintre ei sănătoşi, mor de fapt din cauza tratamentului, care este foarte toxic. Puteţi vedea documentarul şi îl puteţi şi descărca de aici. http://www.movshare.net/492889/video/dx61okbbzkvjw

      Apreciază

  3. magistru said, on iunie 11, 2011 at 5:19 pm

    Are dreptate Printul Philip,nu cretinii trebuie sa procreeze,umpland planeta cu alti cretini si sa se mire pe urma ca n-au ce manca si ce bea.Orice exces dauneaza,la fel si cel de populatie! Planeta Pamant nu este nesfarsita! Trebuie sa fim constienti de viitorul nostru! {Daca vrem un viitor!}

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 11, 2011 at 5:27 pm

      magistru

      Defineste ce intelegi tu prin „cretin”.

      Apreciază

    • Dan Tanasescu said, on iunie 12, 2011 at 9:58 am

      Planeta nu este suprapopulată. Dacă ar fi adunate toate familiile de pe planetă şi i s-ar da fiecăreia o casă şi un mic teren în jurul ei, atunci toată omenirea ar încape pe o suprafaţă de mărimea statului Texas. Căutaţi pe Youtube şi veţi găsi filmuleţul. Pe urmă, cât creşte populaţia, cine trebuie să moară şi cine trebuie să trăiască, cine este cretin şi cine nu, şi cum este păstrat echilibrul planetei, este treaba lui Dumnezeu sau a naturii, în funcţie de cum vreţi s-o luaţi, nu a unui psihopat satanist care se crede zeu şi stăpânul lumii!

      Apreciază

  4. ioana said, on iunie 11, 2011 at 5:50 pm

    Daca si parintii tai ar fi gandit la fel,n-ai mai fi scris pe blog acum.

    Apreciază

  5. paul said, on iunie 11, 2011 at 6:30 pm

    Documentar interesant Foodmatters – Hrana cel mai bun medicament
    Merita vazut, mai ales ca e si titrat,

    http://www.rainmakerteam.co/video/Foodmatters_ro/foodmatters_ro.html

    Apreciază

  6. magistru said, on iunie 11, 2011 at 6:33 pm

    In lumea animalelor, cand o specie se inmulteste peste limita resurselor de hrana pe care i le poate asigura mediul, urmeaza in mod natural foametea care duce la moartea in masa a indivizilor speciei. Umanitatea a depasit aceasta limita, iar ceea ce a amanat intrucatva consecinta fireasca este doar tehnologia! Repet,din cauza suprapopularii, nu vor mai exista suficiente resurse pentru a satisface nevoile primare ale oamenilor, precum apa, hrana, energie si adapost! Deci Cresteti, înmultiti-va ca Rahela si umpleti pamântul,si pe urma om vedea noi pe unde scoatem camasa!

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 11, 2011 at 6:47 pm

      magistru

      Dupa definitia din dex, cretinii sunt sub 1 % din populatie. Care-i insa definitia ta?

      Pe de alta parte, comentariul tau dovedeste ca esti dat cu smirghel pe creier. O unealta aproape perfecta a sistemului.

      Tu ii numesti pe altii cretini ce trebuie sa dispara, dar nu esti decat un sclav. Nu esti decident deci nu tu vei hotari vreodata cine trebuie sau nu omorat, el si tot neamul si urmasii lui de „cretini”. Asa ca stapanii ce te-au indoctrinat si a caror politica criminala o aperi, oricand te pot pune pe lista de „cretini” …

      Nu stiu daca pricepi o iota din ce-am scris mai sus.

      Apreciază

      • Dan Tanasescu said, on iunie 12, 2011 at 10:03 am

        Mă întreb oare ce ar spune domnul „magistru”, dacă prinţul Philip ar decide că domnia sa şi întreaga lui familie trebuie să moară pentru că sunt nişte cretini?!

        Apreciază

    • ioana said, on iunie 11, 2011 at 7:29 pm

      Normal ca nu vor mai exista,daca sistemul produce tot felul de chestii inutile,mii de feluri de masini,tigari,sali de cinema si alte prostii,in loc sa le dea de mancare copiilor din Africa.

      Apreciază

    • danutza said, on iunie 11, 2011 at 8:02 pm

      tu esti impotriva poruncii dumnezeiesti de a ne inmulti, ba chiar esti ironic? crezi ca scopul pt care ai fost creat este ca sa faci sex de placere, oricum si oriunde, dar nu pentru a face copii?crezi ca Dumnezeu nu ne-ar putea hrani daca ne-am inmulti? a zis cumva: inmultiti-va , dar doar pana ajungeti la 7 mld, dupa aceea mai dau un cataclism sa va mai reduc ca nu va mai pot hrani???

      Apreciază

    • MIhaela said, on iunie 11, 2011 at 8:51 pm

      magistre,
      In lumea animalelor urmeaza in mod „natural ” foametea,
      In lumea oamenilor, fiinte speciale,dotate cu suflet, inteligenta si constiinta,unii aleg tentatiile demonice ale „civilizatiei” ,emitand asemenea ineptii , ca ale tale.
      Am citit undeva niste analize ale unor specialisti in demografie, care spuneau ca , si noua (9) miliarde de oameni daca ar popula globul , ar exista resurse de hrana.
      Ai preluat in mod automat ideea eugeniei,lansata de niste mizerabili criminali,si o dezvolti cu energie!
      Nu prea vei gasi adepti pe aici!

      Apreciază

    • Alina said, on iunie 12, 2011 at 8:47 am

      magistru
      Exista solutii pt suprapopulare: abstinenta sexuala.Strange bine cureaua la pantaloni si vor fi mai putini cretinei pe lume.

      Apreciază

  7. gerik64 said, on iunie 11, 2011 at 8:46 pm

    Exista un curent mathulsianist care spune ca pamantul are resurse limitate si ca nu poate face fata la numarul de locuitori ai planetei.Acestia vin cu tot felul de calcule sa te convinga ca au dreptate, le lipseste un lucru capital :credinta in Dumnezeu si ca acesta poate hrani un numar infinit de oameni.Stim cu toti pilda inmultiri painilor si al pestilor din sfanta Scriptura. Omenii lipsiti de credinta isi fac mereu griji de ce va manca ori va bea.Din moment ce ai un Dumnezeu si esti fiul a lui de ce sa te te ingrijorezi de toate nimicurile?

    Apreciază

  8. anti said, on iunie 12, 2011 at 7:09 am

    Vad ca functioneaza cenzura si in ograda dumneavoastra…dar ce sa faci cand argumentele si evidentele vizibile cu ochiul liber deranjeaza,este mai usor sa blocam postarile,decat sa discutam. Cine nu-i in turma n-are dreptul la opinie!… Pe de alta parte inteleg, exista o penurie de „crestini cu creier cret”{am inteles ca restul sant dati cu smirghel pe creier}..care sa creada in basme, in mos craciun,sa pupe oase si sa astepte sa fie salvati de un prieten imaginar !…dar linistiti-va ca in ritm „crestin „o sa ne omoram pentru o inghititura de apa si o farama de hrana ! Dar nu-i asa ca prietenul imaginar rezolva problema? si noi doar trebuie sa ne punem nadejdea in el, sa asteptam, sa fim cuminti, sa credem, si sa mai cotizam niste banuti…etc, pentru ca problema autofinantarii nu a fost rezolvata {inca} de prietenul imaginar!.. In rest, sa auzim numai de bine „crestinilor”, dormiti in pace!

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 12, 2011 at 11:43 am

      anti adica magistru

      Cum se leaga ele lucrurile. Intotodeauna cei ca tine sunt anti crestini.

      Ti-am lasat aceasta postare pentru a se vedea deteriorarea la care ai ajuns. In rest, evident ca ti-am sters si iti voi sterge comentariile, caci acesta este un blog ortodox.

      Apreciază

    • MIhaela said, on iunie 12, 2011 at 11:51 am

      anti,
      daca esti anticrestin, ce-am putea noi sa discutam cu tine?Intr-adevar, nu esti in „turma”….
      O intrebare:pe tine cine te salveaza?
      Ai niste exprimari de cunoscator ale celor rele.
      Daca ai scris aici ,ai scris ,fie ca vrei sa creeazi provocari, fie ca te framanta ceva.Inclin sa cred ca este prima varianta.
      „Problema autofinantarii”… ce limbaj de smirgheluit ateu !

      Apreciază

    • natalia said, on iunie 12, 2011 at 7:35 pm

      @anti,Fara suparare daca tu nu ai avut posibilitatea sa experimentezi trairea crestina, sa gasesti in existenta ta o dovada a prezentei Dumnezeirii in lume si in viata ta in particular asta nu inseamna ca Divinitatea este un „prieten imaginar” ,hulesti chiar in ziua de rusalii, mare greseala faci.Ma gandesc numai la voi toti cu convingeri ateiste ca sunteti intr-un vid existential …pur si simplu nici macar nu prea va dati seama de asta ,traiti intr-o lume gri-cenusie si nici macar nu incercati sa cautati spre mai mult, ba din frustrare atacati furibund pe toti care sunt diferiti de voi.Nu uita ca in numele stiintei si al progresului ratiunii au murit milioane de oameni nevinovati in regimul de exterminare comnunist in lagare si inchisori,oameni care majoritatea dintre ei nu au facut compromisul cu puterea atee pt ca erau crestini.Probabil ca au fost niste fraieri pt unii ca voi trebuiau sa puna umaru la progresul societatii nu?,au murit degeaba la fel ca si martirii din primele secole crestine…au murit pt o iluzie?Ia mai gandeste-te inainte sa dai rafala de acuze.Sper sa citesti ce ti-am scris nu vreau sa te jignesc ci doar sa iti explic rational niste lucruri.Ai folosit un limbaj inoportun si pe alocuri jignitor la adresa noastra dar noi incercam sa te tratam cu respect.Dumnezeu sa lumineze!p.s. CRESTINII ADEVARATI NU CRED IN MOS CRACIUN,ASTA E UN FEL DE ZEU PAGAN REBRENDUIT …MAI STUDIAZA INAINTE DE A EMITE ASTFEL DE JUDECATI ERONATE…FARA SUPARARE.

      Apreciază

  9. Răzvan said, on iunie 12, 2011 at 3:12 pm

    După ce citesc articole ca acesta, în care sunt deconspirate persoane publice, dar cu frânturi de informaţii, niciodată detaliat, biografic, mereu am impresia că s-ar fi putut spune mult mai mult – şi mereu rămân cu nedumeriri. De exemplu, ştiu că defapt bancherii evrei au sprijinit nazismul şi din articol aflu că prinţul şi regina Angliei care sigur fac parte din elite, sau sunt în relaţii apropiate cu acestea, erau indignaţi când aflau că cineva are rădăcini evreieşti, ca nişte nazişti de rang mic, spălaţi pe creier care nu s-au prins încă cine-i defapt în umbră. Prinţul şi regina Angliei nu sunt colegi cu evrei în masonerie? În bohemian groove nu sunt şi evrei? Sau sunt evrei spurcaţi şi evrei-şefi? Nu cred în teoria cu khazarii.
    Şi dacă mai marii imperiului britanic credeau sincer (în ignoranţa lor bineînţeles) că evreii sunt spurcaţi şi aceşti „monarhi” fac parte din organizaţii secrete, atunci să deduc că există organizaţii oculte sioniste şi altele ariene (care dispreţuiesc evreii)? Eu ştiam că toate converg spre illuminatti – adică la nivelele superioare şi cavalerii de Malta şi B’nai B’rith şi rotarienii şi bohemian groove şi p2 etc se întâlnesc – ori sunt aceiaşi şefi. (tind să cred a doua variantă). Mi se pare că articolul ăsta face un talmeş-balmeş, ca şi multe articole despre subiect. Şi astfel, cei interesaţi să-şi deschidă ochii au o varză şi pot pierde uşor într-o discuţie pt că n-au informaţiile sistematizate. Saccsiv, ştiu că asta încerci să faci cu blogul şi e f bine, dar trebuie să scoţi cartea mai repede.
    Ştiu că trebuie citit cu rezerve tot ce publică Jones.

    Apreciază

    • Dan Tanasescu said, on iunie 12, 2011 at 3:28 pm

      Talmeş-balmeş ţi se pare ţie pentru că gândeşti simplist şi în şabloane. Tipii ăştia pe care îi aminteşti tu sunt foarte inteligenţi şi foarte parşivi şi elaboraţi în gândire ca să-i poţi înţelege cu mintea unui om sărman.

      Apreciază

      • Răzvan said, on iunie 12, 2011 at 6:32 pm

        Dan, vezi-ţi de viaţa ta şi nu mai judeca oamenii în funcţie de posturi şi de frustrările tale (că nu bagă nimeni în seamă blogul tău, de ex..). Eu poate gândesc simplist şi am mintea unui om sărman, dar mă bucur că există ortodocşi ca tine care-mi arată cu dragoste defectele. Ai obosit să te cerţi pe youtube şi ai dat de saccsiv? (e retorică, n-are rost să răspunzi).

        Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 12, 2011 at 3:32 pm

      Răzvan

      Din cauza muncii la blog, de mult n-am mai lucrat la carte.

      In linii foarte mari vorbind, ELITELE sunt in varful varfului piramidei. De acolo coordoneaza. Se poate la un moment dat ca pe marioneta A s-o puna sa se razboiasca cu marioneta B.

      Apreciază

  10. evelina said, on iunie 12, 2011 at 11:41 pm

    oare de ce nimeni nu ia in calcul si mortalitatea foarte mare din multe zone sau tari sarace,de ce nu se tine cont si de dezastrele naturale,de secete,de cutremure ,de epidemii?de ce se tot bate moneda pe cresterea populatiei sie vazuta ca o primejdie? chiar daca natalitatea creste intr-un anumit ritm nu inseamna ca si mortalitatea scade tot asa; pana la urma si aparitia unor noi oameni pe pamant e decisa de Dumnezeu,deci daca El vrea sa creasca populatia la 100 de miliarde inseamna ca e bine asa si nu invers,nu are dreptul nimeni sa o vada ca pe o amenintare

    Apreciază

  11. […] Tu uită-te la TV cum regina îşi bea ceaiul şi află ce rochii şi-a cumpărat prinţesa – membrii familiei regale sunt bomboana de pe colivă. Dar nu te îngrijora – la urma urmei, protestele devastatoare sunt doar ocazionale – […]

    Apreciază

  12. […] Regalitatea Britanica Moderna: eugenisti, nazisti si neo-feudali […]

    Apreciază

  13. […] Sursa : saccsiv […]

    Apreciază

  14. […] Regalitatea Britanica Moderna: eugenisti, nazisti si neo-feudali […]

    Apreciază

  15. […] Regalitatea Britanica Moderna: eugenisti, nazisti si neo-feudali […]

    Apreciază

  16. […] Regalitatea Britanica Moderna: eugenisti, nazisti si neo-feudali […]

    Apreciază

  17. […] Regalitatea Britanica Moderna: eugenisti, nazisti si neo-feudali […]

    Apreciază

  18. […] Regalitatea Britanica Moderna: eugenisti, nazisti si neo-feudali […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.