SACCSIV – blog ortodox

Varianta actuala a violului savarsit de Dominique Strauss-Kahn e cusuta cu ata alba

Posted in Dominique Strauss Kahn by saccsiv on mai 16, 2011

Oficial, povestea suna cam asa:

Kahn se grabea sa ajunga la aeroport. Avionul il astepta. Inainte de plecare insa, face un dus in luxoasa camera de hotel in care era cazat. Iese gol din baie si da peste camerista, care camerista, ca la orice hotel de lux care se respecta, nu stia ca apartamentul inca nu fusese eliberat.

Kahn hotareste brusc ca are timp de un scurt sex oral si se napusteste asupra ei. Ea fuge. El dupa ea in curul gol pe holurile hotelului. Care hotel, ca la orice hotel de lux care se respecta, n-are camere camere de supraveghere pe holuri care sa surprinda groteasca scena.

Kahn renunta. Se grabeste in camera, se imbraca, isi uita telefonul si ajunge extrem de rapid la avion. Insuficient de rapid insa. Sistemul politienesc american este american si ca atare este cel mai rapid sistem politienesc de pe glob. Asa se face ca timpul scurs de cand victima a sunat la politie, echipajul a sosit, fata a dat declaratii, politia a luat hotararea, politia a ajuns la avion, acest timp deci a fost un piculet doar mai lung decat i-a trebuit lui Kahn sa ajunga la aeroport …Un piculet mai lung dar suficient de scurt cat sa nu apuce sa decoleze.

Ei bine fratii mei, varianta asta oficiala eu n-o inghit.

Cititi va rog si:

INTERERANT: Directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn, arestat pentru viol

Asadar, e cusuta cu ata alba. Dar cine a cusut-o si mai ales de ce? Ma mai gandesc si parerea mi-o voi expune intr-un viitor articol.

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 16, 2011 at 11:08 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • @Daniel-George said, on mai 16, 2011 at 11:27 am

      Sunt ultra curios cum ameninta DSK o femeie sa-i faca sex oral! 🙂
      Un sex oral de la o femeie fortata este atat de periculos pentru un barbat…
      Este ca si cum ai face sex cu teava pustii incarcate!
      Iar detaliile variantei oficiale sunt o parodie ce ar da bine intr-o scena tipica pusa pe modul rapid… din Benny Hill dar clar, sa aiba si fundalul acela muzical. (aparte)
      Hai ca… aceste variante oficiale ale unor lucruri devin deranjant de nesimtite!

      Apreciază

  2. WORLDLINES - June 28, 2009 said, on mai 16, 2011 at 11:22 am

    […] View full article on Saccsiv’s Weblog […]

    Apreciază

  3. Arhanghelul said, on mai 16, 2011 at 11:46 am

    Au eliminat un candidat la presedentia Frantei …

    Apreciază

  4. fanu said, on mai 16, 2011 at 11:51 am

    io nu cred nici în jandarmu jidano-america dar nici în jidanu ăsta arestat ca la circ în jidănimea „americană”… cred că este o cacialma specifică tatălui minciunii care este tot mai prezent în lume şi este lăsat să îşi facă de cap o vreme, ca apoi să fie zdrobit

    Apreciază

  5. supraveghetorul said, on mai 16, 2011 at 12:26 pm

    Check this

    The Christ Has Returned

    This is an informational website authorized by The Holy and Apostolic Order of the Temple. We are the apostolic line of Templar Knights who have been bestowed the highest honor, to work directly in the service of our Sovereign Lord.

    This website was produced to announce the arrival and revelation of Lord Ra-El (also spelled and pronounced Ray-El). He is the prophesied „Second Coming of Jesus the Christ”, and we will provide proof of His identity.
    Link:
    http://www.ra-el.org/

    Iar daca dai click pe news:

    LORD RA-EL WILL ADDRESS THE WORLD ON MAY 21st, 2011.
    HIS MESSAGE WILL BE POSTED ON THIS WEBSITE AND ON YOUTUBE.

    Apreciază

  6. acadennis said, on mai 16, 2011 at 12:27 pm

    Check this

    The Christ Has Returned

    This is an informational website authorized by The Holy and Apostolic Order of the Temple. We are the apostolic line of Templar Knights who have been bestowed the highest honor, to work directly in the service of our Sovereign Lord.

    This website was produced to announce the arrival and revelation of Lord Ra-El (also spelled and pronounced Ray-El). He is the prophesied „Second Coming of Jesus the Christ”, and we will provide proof of His identity.
    Link:
    http://www.ra-el.org/

    Iar daca dai click pe news:

    LORD RA-EL WILL ADDRESS THE WORLD ON MAY 21st, 2011.
    HIS MESSAGE WILL BE POSTED ON THIS WEBSITE AND ON YOUTUBE.

    Apreciază

  7. Ion de la Chiuiesti said, on mai 16, 2011 at 12:45 pm

    A cazut in dizgratia mai-marilor lumii. Sarkozy a fost mai tare, mai ales ca are toate parghiile la indemana(serviciile, diplomatia). Amintiti-va de Kissinger, care cazut in dizgratie, a avut nevoie de vreo 20 de ani sa revina in „lumea buna”.

    Varianta cu violul era la indemana, dar e penibila. Puteau sa insceneze si ei ceva mai serios.

    Apreciază

    • SorinC said, on mai 16, 2011 at 1:53 pm

      Pai sarko si-a facut treaba cu srijinul pt Libia. Si acum este sprijinit si el… Un candidat mai putin la presedintia Frantei.

      Apreciază

  8. BLOG CREȘTIN ORTODOX said, on mai 16, 2011 at 12:50 pm

    …se vrea *autoservire specială* pentru toată lumea…
    …căci asta e impactul major în mass media și apoi asupra omenirii…

    Apreciază

  9. radu' said, on mai 16, 2011 at 12:56 pm

    @supraveghetorul, @adennis ce scrieti voi se leaga cu „profetia” sectei din USA care sustine ca sf lumii vine pe 21 mai

    Apreciază

    • acadennis said, on mai 16, 2011 at 3:55 pm

      Luat si preluat … interesant este ca au deja un website …

      Apreciază

  10. Marius said, on mai 16, 2011 at 12:57 pm

    E posibil sa-l fi „lucrat” serviciile franceze, ca sa-l elimine, pentru ca era viitorul contracandidat al lui Sarkozy.

    Apreciază

  11. acadennis said, on mai 16, 2011 at 3:58 pm

    Eu cred ca este o farsa, sau mai bine zis iesirea din scena a unuia si intrarea altuia, si cu asta vom asista in curand la a II a mare criza dupa care prabusirea a EU(Babilon) …

    Apreciază

  12. acadennis said, on mai 16, 2011 at 4:01 pm

    Si apropo atacarea Libiei a fost pt ca Gaddafi nu a vrut banii bancilor, si mai mult vazand ca banii de hartie isi pierd valoare, si criza se adanceste a cerut ca plata pentru petrol sa fie facuta in aur.
    Rezultatul – il vedem; la fel cu cazul Poloniei.

    Apreciază

  13. LuxDesign28 said, on mai 16, 2011 at 4:51 pm

    Asa este. Prea este cusuta cu ata alba povestea.

    Apreciază

  14. nea Anderthal said, on mai 16, 2011 at 5:36 pm

    salut,
    Am citit ca DSK a mai avut probleme cu „una” in trecut dar s-a musamalizat! La fel ca si deBill Clinton si tocmai acum sa-l bage la carcera cind el vroia sa „sclav-eze”(sau salveze) Grecia si Portugalia care sunt in ‘merde” pina la gat.A mai spus ca are probleme cu „FMI-le” si cu „iudaismul sau”!Ceo fi insemnand asta?Si-a cusut preputul inapoi si n-asculta ordinele celor care l-au urcat pe tronu’ „Femei-i”?

    Apreciază

  15. acelas said, on mai 16, 2011 at 10:09 pm

    da,

    adica frate Saccsiv, vrei sa spui ca „mai marele” de la fmi se lasa intentionat „prins” de catre organele de ordine …, si vor mai fi si alte diverse ipostaze de „aversiune” si fata de alti „capi” ai lumii bancilor, numai ca ei, acesti capi, nu fac parte decat din esalonul 2 sau 3 ale Elitelor, care va fi „sacrificat” in fata ochilor oamenilor …. Deci asta se inscrie intr-un „plan” ticluit, prin care se va atrage mania populatiei, exasperata oricum de manariile financiare operate de fmi cu imprumuturile de bani sau mai ales de criza provocata, manie „sporita” acum si de cuantumul de „imoralitate” la fel de „vizibila” …, care vor duce la razvratiri si contestari publice, in randul multumilor de oameni, asta pentru a face loc „esalonului 1”, adevarata spuma a Elitelor, care se va declara „oripilata” de ceea ce fac acesti bancheri si oameni puternici de la „vedere” si chiar foarte ostentativi in faptele lor …, are sa le ia locul ca niste „izbavitori” de raii omenirii, esalon 1 care va pregati grabnic apoi inscaunarea „impaciuitorului” lumii …, uraciunea pustiirii …

    Apreciază

  16. acelas said, on mai 16, 2011 at 10:23 pm

    de altfel, aceasta „disponibilitate” a evreului de a se lasa arestat si incarcerat, seamana izbitor de mult cu alta incarcerare si mare „disponibilitate” a altui „frate” de sange al lui, dar pe meleagurile noastre …., Nati Meir. Asa incat ai zice ca ai de-a face cu un „ritual” asumat de cativa in diferitele tari ale lumii, adica oarecum, acesti „bravi” eroi ajung pana la „jertfire” de sine – chiar si cu riscul oprobriului public – pentru acel „izbavitor” al lumii, daca acest oprobriu va aduce cu sine „inscaunarea” aceluia …, merita parca orice, orice sacrificiu, daca el va aduce acea inscaunare … , chiar si (sau mai ales)i oprobriul public si imoralitatea pe fata ! – daca e uraciune !, uraciunea pustiirii …

    Apreciază

  17. acelas said, on mai 16, 2011 at 10:36 pm

    si iarasi, un alt evreu „de calibru” care s-a facut „de bafta” in ochii opiniei publice, parca o cautase cu lumanarea …, este celebrul regizor … Roman Polanski, cautat si el in intreaga lume, mai ales de „media” ajutatoare, care-l dadea ba ca se ascunde de organele de urmarire, ba de pamantul american, ba ca a fost sau ca este prins etc. Un intreg roman …

    „ritual” ?

    Apreciază

  18. acelas said, on mai 16, 2011 at 10:48 pm

    despre o alta unealta in mana Elitelor, ca un „facebook” in lumea „mancarii” … . Mc’donalds..

    se desfiinteaza casierii … si cica deocamdata plata este „cu un card magnetic”.

    Apreciază

  19. acelas said, on mai 16, 2011 at 10:53 pm

    la ce puteam sa ne mai asteptam de la un om schilodit si la minte, din pacate …

    altadata era din ciclul „sa mai si radem”. Acum parca sa „plangem” de napasta acestor oameni atat de intunecati … (interesant este ca nu spune ca iadul nu exista, cum se intampla de obicei, si chiar ca raiul nu exista, malefic cu adevarat … )

    http://www.cotidianul.ro/145874-Stephen-Hawking-Nu-exista-rai-Este-doar-o-poveste-inventata-de-oamenii-care-se-tem-de-moarte

    .

    Apreciază

  20. Ciprian said, on mai 16, 2011 at 11:05 pm

    Aceste barfe mondene pana la adevarul sau lipsa lui nu fac decat sa ne otraveasca sufleteste, trebuie sa ne tinem departe de patima de a judeca aproapele fie acesta si DSK, lupta e cu precadere duhovniceasca, de aceea se incearca manjirea tuturor mai ales prin media, sa fie toti atinsi…

    Functia dansului e mare dar sa nu uitam ca trebuie sa ne fie teama de ceea ce ucide sufletul nu trupul…

    Apreciază

  21. Gabi M. said, on mai 17, 2011 at 12:25 am

    HRISTOS A INVIAT! Nu cumva se pregatesc sa se retraga in buncare fartatii,astfel incercand sa „explice” iesirea lor din scena publica fara sa dea prea mult de banuit?!? Nu credeti ca poate fi o ipoteza valabila? Doamne ajuta!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.