SACCSIV – blog ortodox

FOTO: Cipurile RFID antifurt de pe haine au pregatit doar terenul …

Posted in CIPURI by saccsiv on mai 16, 2011

   Citez din articolul Chipuri RFID bagate prin haine!, daca sunteti curiosi sa vedeti cum arata:

Acum cateva zile faceam referire intr-un alt topic la filmul documentar al Katherinei Albrecht
Nu as fi crezut sa am confirmarea atat de repede: am descoperit primul chip RFID in niste pijamale TEX de 5 euro la reducere, cumparate de la Carrefour. Dupa care mi-am dat seama ca mai am si alte chipuri bagate si prin hainele cumparate de ceva timp. De fapt nu eu, ci sotia le-a descoperit, cu spiritul de observatie tipic feminin. Dupa cum vedeti, „eticheta” este cusuta la interior si scrie pe ea in mai multe limbi ca trebuie indepartata. Nu se specifica insa nicaieri CE reprezinta de fapt, si de de trebuie indepartata. Iar de aici mai departe e mult de discutat…
Chipul propriu-zis e atat de mic incat nu am putut sa il extrag, grosimea totala a etichetei e de cateva zecimi (nu multe) de mm.


Cartile de fidelitate din hypermarketuri si magazine si cam ce avantaje se pot obtine cu ele:

   Comentariu saccsiv:

Materialul a fost postat in 2009. Consider ca acele cipuri sunt pe post de dispozitiv antifurt. Sunt insa ele mai eficiente decat dispozitivele antifurt clasice? Consider ca nu. Caci scrie clar pe eticheta unde sunt puse: „A se inlatura inainte de utilizare”. Asa ca cine vrea sa fure, elimina eticheta de pe tricou, il pune pe el pe sub geaca si pleaca.

Mai degraba, cei care au gandit sistemul au pregatit terenul:

Parlamentul Europea: ETICHETELE HAINELOR VOR AVEA CIP

Si nu mai e vorba de antifurt …

INTERNETUL OBIECTELOR – RFID: Rezolutia Parlamentului European din 15 iunie 2010. Sau cum ni se construieste o cusca invelita in staniol frumos colorat

Comentariul zilei (23.09.2010): legatura dintre WEB 3.0 si RFID

Video: IBM despre INTERNETUL LUCRURILOR. Fiecare om sau obiect va fi conectat prin tehnologia RFID la internet si astfel va fi o societate minunata pe acest pamant …

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on mai 16, 2011 at 6:25 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Cosmin S. said, on mai 16, 2011 at 7:33 am

  Reiau un comentariu postat si la alt articol, dar updatat.

  A fost introdusa asa-numita „recunoastere faciala”, in momentul realizarii fotografiei pentru permisul de conducere românesc?

  Iata:
  “Noul permis are, pe langa diverse elemente de siguranta vizibile si invizibile, un spatiu unde va fi imprimata o holograma cu chipul posesorului, pe langa fotografia existenta pe suprafata de plastic. De asemenea, exista un cod de bare, care va face foarte usoara verificarea datelor detinatorului, in prezent lucrandu-se la o baza de date care va trebui sa asigure accesul autoritatilor odata cu intrarea in spatiul Schengen.

  De asemenea, de circa 30 de zile, a fost introdusa asa-numita „recunoastere faciala”, tot la solicitarea expresa a UE, o aplicatie care va permite ca, in momentul realizarii fotografiei pentru permis, sa se realizeze o serie de masuratori care vor intra automat intr-o baza de date internationala, accesibila doar autoritatilor.

  De remarcat ca, in momentul de fata, daca persoana care face fotografia apare in baza de date accesata, intreg procesul de eliberare a permisului se opreste.”
  Thursday, 5 August 2010

  aici: http://observator.ro/drumul-permisului-auto-complicat-de-tehnica-47539.html

  sau

  FBI isi cauta suspectii in baza de date a soferilor americani
  aici: http://www.ziare.com/articole/software+recunoastere+faciala+fbi

  Planurile detailate a Interpolului pentru Baza de date de scanare facială biometrică.
  „În SUA există mai multe cazuri de folosire a tehnologiei de recunoaştere facială în agenţiile federale şi documentele tradiţionale cum sunt permisele de conducere şi carduri.”
  aici: http://semnelevremurilor.wordpress.com/2009/02/13/semnele-timpurilor/

  Interpol Details Plans For Global Biometric Facial Scan Database
  aici: http://www.infowars.net/articles/october2008/201008

  Fratii care stiu mai multe sunt bine veniti cu detalii.

  Apreciază

 3. Cosmin S. said, on mai 16, 2011 at 7:43 am

  Site-ul: http://semnelevremurilor.wordpress.com/2009/02/13/semnele-timpurilor/
  nu l-am verificat, am extras niste legaturi din articol. E sectar blogul, acuma am vazut. Iertare.

  Apreciază

 4. TheSpiritOfCaptain said, on mai 16, 2011 at 8:19 am

  Mesaj catre blogul

  deveghepatriei : va faceti de ras

  http://deveghepatriei.wordpress.com/2011/05/16/ce-au-in-comun-patriarhia-romania-sri-si-statuia-libertatiiva-spunem-noisteaua-cu-opt-colturiun-simbol-cat-se-poate-de-pagan/

  STEAUA ACEASTA CU 8 COLTURI NU E SIMBOL PAGAN,APROAPE IN TOATE MANASTIRILE SFINTE DE LA ATHOS,SI IN BISERILE DIN GRECIA E PREZENTA ACEA STEA CU 8 COLTURI,AM VAZUTO PESTE TOT IN ATHOS,E SIMBOL BYZANTIN,BAG MANA IN FOC PENTRU ASTA,NU STIU DE UNDE VA INFORMATI !

  vreau doar sa atrag atentia ca e o postare foarte eronata,deci aici chiar nu aveti dreptate,acel simbol este foarte folosit in cultura bizantului,sa stiti si voi,si altii,sa nu cadeti in plasa ! Am vazut ca este si la Iasi in catedrala Mitropolitana

  Apreciază

 5. MARESALUL said, on mai 16, 2011 at 9:06 am

  @Capitane .Pai ce cauta simboluri bizantine in bisericiile crestine ‘Intreb si eu.Sau transformat bisericiile ortodoxe intr-un amalgam de toate.Parca cineva nu sant sigur aici pe forumul asta sau altul vazuse un ,,candelabru,, evreiesc intruna dintre bisericiile Ortodocse.Singura stea biblica dar este la evrei este cea a lui David.

  Apreciază

  • un om said, on mai 16, 2011 at 9:12 am

   rit bizantin=rit creştin-ortodox

   Apreciază

  • Mihaela said, on mai 16, 2011 at 2:08 pm

   Steaua cu sase colturi este cat se poate de oculta, n-are nicio legatura cu David.

   Apreciază

   • MARESALUL said, on mai 16, 2011 at 7:23 pm

    Nu este oculta este steaua imparatului DAVID ne place sau nu unora.Este scutul lui DAVID.Vechiul testament.Poate te referi pa penta-grama.Aia da.

    Apreciază

 6. un om said, on mai 16, 2011 at 9:17 am

  muzică bizantină=muzică psaltică=cântări în glasurile compuse de Sfinţi Parinţi (8 glasuri).
  Deci simboluri bizantine=simboluri creştin-ortodoxe.
  Steaua de la Betleem este denumirea tradiţionala a astrului care, conform Noului Testament, a apărut pe cer în noaptea Naşterii Domnului. În tradiţia iconografică ortodoxă Steaua de la Betleem e reprezentată cu opt colţuri. În popor mai este numită şi „Steaua Maicii Domnului” sau „Steaua Magilor”.

  Apreciază

 7. Alexandra said, on mai 16, 2011 at 2:26 pm

  Cipuri de acest fel sunt de mai demult in haine, puse intr-o eticheta separata, pe care scrie sa o tai inainte sa porti haina. Tot un asfel de cip am gasit insa lipit si sub talpa interioara a pantofului, am descoperit la cateva incaltari intamplator, cand le-am scos acea talpa interioara ca sa ii spal. Si nu erau cumparati de azi, de ieri…

  Apreciază

 8. MARESALUL said, on mai 16, 2011 at 7:26 pm

  Eu sant novice.Dar Bizant ma duce cu gandul la MUSULMANI.Ce au ei cu ortodoxia.Cu grecii din Athos.Poate cineva imi explica.Eu vad ortodoxia ca ceva propriu doar Romaniilor ,greciilor slaviilor ce are cu semi-luna.Scuze.

  Apreciază

 9. gerik64 said, on mai 16, 2011 at 7:50 pm

  Imperiul roman sa rupt in doua o parte a ramas cu capitala la Roma si a ramas sub conducere papala si ceaalalta parte Bizantina (Bizant) cu capitala la Constantinopole a ramas ca parte ortodoxa nesupusa Papei.Amanunte se pot afla in carti de istorie a crestinismului.Eu asa i-mi amintesc.

  Apreciază

 10. gerik64 said, on mai 16, 2011 at 7:56 pm

  Bisericile ortodoxe au ca stil al arhitecturi si al picturilor stilul Bizantin asadari e de bine cuvintul „Bizantin” face parte din traditie.

  Apreciază

 11. ? said, on mai 16, 2011 at 8:26 pm

  Bizant = musulman ?!?!?! wow?!?! citeste niste istorie, nu neaparat bisericeasca…

  Imperiul Bizantin = Imperiul Roman de Rasarit, cu capitala la Constantinopol, Istanbulul de azi…a fost bizantin, adica ortodox, pana la cucerirea de catre turci in 1453…

  si noi suntem „urmasi” ai bizantinilor…frati cu ei…de fapt Sf. Stefan cel Mare poate fi considerat un demn continuator al dinastiei bizantine!

  Doamne ajuta!

  Apreciază

 12. TheSpiritOfCaptain said, on mai 17, 2011 at 10:06 am

  Imperiul Bizantin exista din vremuri stravechi,dinainte de Hristos,este o cetate greceasca,supusa si de Alexandru Macedon,atacata si de Filip al doilea,e foarte veche,nici nu erau turcii veniti in Europa,iar Asia Mica,Turcia de astazi era pe atunci stapanita de greci,deci maresale,mai ai de invatat !

  Steaua lui David e simbol ocult,nu este a Imapratului David,pentru ca e formata din 2 triunghiuri,iar a lui David nu era din triunghiuri,era altfel

  Apreciază

 13. MARESALUL said, on mai 17, 2011 at 10:38 am

  Pai eu ziceam ca steaua lui David nu e ceva ocult.Din cate triunghiuri e nu ma intereseaza.Steaua lui David este simbolul biblic din vechiul testament sau cum se mai zice scutul lui David.Imparatul lui Israel.Cat despre invatat ai dreptata.Unii mai mult altii mai putin dar vorba cuiva tot prosti vom muri.Zici ca Turcia de azi era stapanita de greci deci nu era greceasca ci stapanita cucerita.Cine erau ceu cuceriti si stapaniti..?

  Apreciază

  • el said, on mai 17, 2011 at 12:07 pm

   @MARESALUL

   frate nu te supara dar incearca sa-ti faci singur instructia din materiale seroase nu din 2 vorbe pe scurtatura cum ceri tu aici din comoditate(nu de alta dar ai sanse mari sa le rastalmacesti si pe alea si apoi sa crezi ca esti informat).
   2 vorbe despre Turcia: migratori primitivi si initial analfabeti instalati RECENT pe teritoriile grecesti,Grecia tara veche cu civilizatie/cultura avansata(cuprinzand in germe toata cultura civilizatiei europene actuale la toate nivelele arta,filosofie,stiinte,etc) recunoscuta dinainte de aparitia salbaticilor turci si invadarea teritoriilor altora de catre ei(prosti da’ multi __vorba lui Lapusneanu).
   Bizantul=cultura/civilizatia greceasca crestinata in splendoarea ei ,negata si despre care NU SE VREA sa se aminteasca(trecuta cu vederea) de anticristii occidenali de azi caci CRESTIN ORTODOXA si deci indezirabila; in occident insa se raboteaza creierele cu pretinsa cultura araba (un FALS grosolan ,de fapt fiind cultura BIZANTINA furata integral si preluata cu puitine modificari de arabimea nou nasuta dupa anii 700 cand a inceput invazia teritoriilor crestine de catre barbarii islamici de toate originile etnice).
   Iata o mica scurtatura, spor la treaba pentru restul !

   Apreciază

 14. […] FOTO: Cipurile RFID antifurt de pe haine au pregatit doar terenul … […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: