SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: IPS SERAFIM JOANTA – un excelent exemplu despre cum vor lucra SLUGILE ANTIHRISTULUI …

Posted in IPS SERAFIM JOANTA by saccsiv on ianuarie 16, 2011



Cititi va rog si:

AUDIO (si transcriptul): IPS SERAFIM JOANTA despre ECUMENISM si despre Parintele ARSENIE PAPACIOC

AUDIO – IPS SERAFIM JOANTA: elogiu penticostalilor …

IPS SERAFIM JOANTA o comite din nou … la o adunatura ecumenica largita

VIDEO: Cum se „boteaza” fratii protestanti ai IPS SERAFIM JOANTA …

Iata ce spun profetiile:

Luaţi aminte la toate cele ce vă spun căci totul se pregăteşte cu foarte mare viclenie . Toate bisericile şi mănăstirile vor fi într-o bunăstare imensă, pline de bogăţii, ca niciodată, dar să nu mergeţi în ele. Antihrist va fi încununat ca împărat în marea biserică din Ierusalim cu participarea clerului şi a Patriarhului. Intrarea şi ieşirea din Ierusalim va fi liberă pentru orice om, dar atunci să vă străduiţi să nu vă duceţi, căci totul va fi spre a vă linguşi pe voi, ca să vă atragă în ispită.

La încoronare, antihristul va avea mănuşi pe mâini, iar când le va da jos ca să-şi facă Sfânta Cruce, Patriarhul va observa că el în loc de unghii are gheare şi aceasta îi va întări bănuiala sa că acesta este antihristul. Atunci Patriarhul va exclama: „Acesta este antihristul” pentru care Patriarhul va fi omorât.

Cititi va rog si:

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Deci va fi prezent si un Patriarh. Cum de se va putea intampla asa ceva? Simplu, caci nu se va crea in prealabil o religie universala de tip piramidal si cu papa in varf. Ci un soi de federatie, de unire in diversitate, a carei doctrina va fi: mai multe cai de a ajunge la acelasi Dumnezeu, iubire si pace. Si astfel de cai vor fi acceptate a fi si sinagoga, islamul, reincarnarea, samanismul, etc.

Dar pentru a se putea ajunge acolo, se va pregati din timp terenul:

Sa analizam rezultatele COMISIEI DE LA VIENA. Consider ca E MULT MAI RAU decat se bucura catolicii ca este …

Ascultati-l cu atentie pe Serafim Joanta, caci astfel de discursuri se vor tot inmulti. Ei sunt pregatitorii terenului …

Mai sunt cateva zile si incepe marea desfranare:

Patriarhia prezinta programul SAPTAMANII DE RUGACIUNE PENTRU UNITATEA CRESTINA (18 – 25 ianuarie). Apel catre ortodocsi: NU PARTICIPATI

Si multi preoti va vor zice ceea ce le va dicta Patriarhul Daniel: inselaciunea cu cei doi plamani ai BISERICII, ortodoxia si catolicismul. Si altele din cele ce le-ati auzit la Serafim Joanta. E un bun prilej de cernere. Eu un bun prilej de a-i depista pe preotii caldicei sau ecumenisti, asta in caz ca nu-i stiati deja.

Ca o fac din convingere sau ca sa nu-si piarda parohia, e cu totul neinteresant, caci ei sunt pastori ai turmei si datori sa strige adevarul, nu sa rataceasca oile spre uraciunea pustiirii.

Cititi va rog si:

Parintele ARSENIE PAPACIOC: „SINGUR ORTODOXIA”

34 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 16, 2011 at 7:26 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. sfappetrupavelandrei said, on ianuarie 16, 2011 at 8:22 pm

    Şi totuşi IPS Serafim are ca duhovnic un părinte văzător cu duhul, un om plin de har şi anti-ecumenist. Oare să fie aşa de uşor de prostit un astfel de duhovnic? Nu cred… Deci pe cine să cred: pe acel părinte văzător cu duhul ( care niciodată nu s-a legat de IPS Serafim şi tot timpul îl primeşte la spovedanie ) sau pe voi?

    Apreciază

  3. fanu said, on ianuarie 16, 2011 at 8:41 pm

    cum poţi ca preot ortodox să elogiezi penticostali??? adică sectari

    Apreciază

  4. oarecare said, on ianuarie 16, 2011 at 8:50 pm

    da-mi si mie un parinte vazator cu duhul, am multe pacate (vreau schimb de mail daca se poate te rog saccsiv)

    Apreciază

    • oarecare said, on ianuarie 16, 2011 at 8:51 pm

      ps pentru sfappetrupavelandrei

      Apreciază

      • sfappetrupavelandrei said, on ianuarie 16, 2011 at 9:03 pm

        intri pe blogul meu şi postezi ceva comentariu şi acolo dai şi adresa de mail

        Apreciază

      • Ana said, on ianuarie 16, 2011 at 9:14 pm

        @ sfappetrupavelandrei
        Sa intelegem de pe blogul tau ca duhovnicul IPS S. Joanta e par. Calistrat???

        Apreciază

  5. Caarol Duhul Capitanului said, on ianuarie 16, 2011 at 9:08 pm

    Stiu ca elogia si sectarii, dialoga cu ei si-i admira….omu e dus cu pluta !
    Femei aceleia care era casatorita cu un catolic trebuia sa-i spuna sa-l lase daca nu vrea sa se boteze ortodox !
    Dar,eu am citit pe parintele Cleopa, si nu-i alunga nici el asa, ci le vorbea deschis, isi marturisea in fata lor credinta, si spunea ca nue de acord cu ecumenismul !
    Spunea cum veneau la el tot felul de protestanti sa-l intrebe daca e bine,daca e de acord sa uneasca religiile, iar el le spunea raspicat ca nu e bine,ca au lipsuri, unde sunt canoanele, sfintii,Maica Domnului,traditia,ca ei cred in credinta fara fapte,ca doar credinta ii mantuieste,si un e bine cum fac ei !
    Si spunea despre o predica la o manastire careia nu-i retin numele,unde a tinut predica in fata catolcilor, ortodocsilor si pretestantilor,ca era pus de patriarh si ruga, si le spunea ca diaconita nu era inainte hirotonita, ci hirotesita,ca un simplu canteret la biserica…ele faceau curat in altar si botezau femei, se ocupau cu hranirea credinciosilor,se opcupau cu ajutorarea vaduvelor si cam atata,dar apoi au fost inlocite cu calugaritele !
    Era un adevar care i-a intristat pe protestanti, pe care l-a marturisit in fata lor !
    Nu stiu daca trebuie sa dai afara ereticul din biserica, si la Athos am vazut catolici si greco catolici iu vizita la manastiri, un olandez manca si la masa…. acum….
    Dar unii fac abuz din chestia asta, slabind asa incet-incet ca acest joanta, prieten cu Mircea Geoana,care e mason,uite unde ajunge, la erezie !
    De exemplu, Negru Voda era casatorit cu doamna Clara, catolica,dar ambii si-au pastrat credinta lor….. bine, era alta treaba in perioada aceea,si in 92-93,de and povestea parintele Cleopa, acum, insa se face abuz,cred ca e la extreme, ori asa gen joana, ori traditionailisti ortodocsi ca si noi, pe baricade, altfel nu cred ca se poate,daca zici sa il lasi la sluba sau nu ii zici la femeia casatorita sa il puna sa se boteze ortodox sau sa-l lase,ajungi sa cedezi teren usor usor si ajungi sa te rogi cu ei in biserica mondiala, sa alungi crucile, tot !
    E greu de facut biserica mondiala, dar ei pun acum roadele, isi aleg oamenii si propovaduitorii care strica legile si canoanele ca acest joanta si uite asa se insamanteaza idea de unire a religiilor cu toti sectarii, protestantii si ereticii, si se ajunge la pierzanie

    Apreciază

  6. ana said, on ianuarie 16, 2011 at 9:12 pm

    Daca acel catolic caruia nu ii da numele parintele, este atat de credincios in ortodoxie pe cum spune parintele, de ce nu face ceea ce trebuie sa faca sa se impartaseasca? Sau daca tine atat de mult la sfatul parintilor de a nu trece la alta religie, de ce nu se duce la biserica lui catolica? Mi se pare ca miroase a minciunica pe undeva, sa ma ierte Dumnezeu daca gresesc.

    Apreciat de 1 persoană

    • maria said, on octombrie 18, 2014 at 4:03 pm

      Cit e de viclean vrajmasul!!! il face sa creada ca e pe drum bun si va fi sarmanul om(catolicul )precum feciorele nebune care au ajuns pina linga usa si le-a inchis usa-n nas Mintuitorul”….

      25:11 Iar mai pe urmă, au sosit şi celelalte fecioare, zicând: Doamne, Doamne, deschide-ne nouă.

      25:12 Iar el, răspunzând, a zis: Adevărat zic vouă: Nu vă cunosc pe voi.”

      Oare nu asa va pati bietul om?si cum va fi atunci ?va mai fi prietenul lui?IPS Joanta…cu siguranta ca va fi ce mai inversunat dusman al lui ca l-a tinut atitia ani in minciuna.

      Apreciază

  7. Rusul said, on ianuarie 16, 2011 at 9:21 pm

    In afara subiectului :
    arunca te rog o privire aici: pionierat in citirea gandurilor.poate acum totul este la stadiul de cercetare dar in cativa ani se vor perfectiona:http://www.descopera.ro/dnews/7889991-o-noua-imbunatatire-iphone-poate-citi-gandurile-video

    Apreciază

  8. Rusul said, on ianuarie 16, 2011 at 9:39 pm

    Si tot legat de ce am scris mai devreme as vrea sa va spun ca ma cam tem pt viitorul apropiat.Acum vreo 2 luni aveam o discutie cu un var referitoare la un subiect de fotbal.ne contraziceam pe tema anului in care Steaua a jucat finala cu Milan AC.unul spunea 89 altul spunea 87.Atunci un prieten care era martor la discutie a scos telefonul mobil a intrat pe google si gata s a rezolvat.atunci am stat un pic pe ganduri si am zis:”Vezi, acum nu mai ne trebuie sa invatam si in curand nu vom mai sti nici sa scriem de mana.Intram imediat pe net si gata orice informatie putem afla.”La care el raspunde: „Si apoi stii care va fi ultimul pas?iti vor pune acel cip direct in cap si in felul asta te vor controla cum vor ei”
    Incet incet oamenii vor deveni cyborgi, si asta din vina tinerilor care iau de buna orice noutate in materie de electronica si fac in acest fel burta mare la corporatii.In America deja elevii nu mai au prea multe teme si lectii scrise.ei fac doar teste grila pe calculator si atat.apoi vin acasa si iar stau nonstop pe calculator.

    Apreciază

  9. Aurora said, on ianuarie 16, 2011 at 9:53 pm

    Joanta este foarte flexibil cu sectarii. L-am auzit si eu vorbind la Trinitas. Stand atatia ani printre apuseni, a imprumutat obiceiurile lor. Episcopii , dupa cum merg lucrurile, se indreapta spre unire. Sa ne fereasca Dumnezeu si Maica sfanta de asa unire !

    Apreciat de 1 persoană

  10. Aurora said, on ianuarie 16, 2011 at 9:54 pm

    Erata Maica Sfanta !

    Apreciază

  11. Iones said, on ianuarie 16, 2011 at 10:12 pm

    De luat aminte cum proceda Parintele Arsenie Boca cu sectantii:

    Odata, se stransese multa lume la Manastirea Sambata. inainte de a incepe slujba, Parintele Arsenie a zis: „Acum incepem Sfanta Liturghie. Toti mucarii ( sectarii) sa plece”. Unii au plecat, altii nu au plecat, iar cei ce au ramas, au dormit tot timpul cat s-a tinut Sfanta Liturghie. Cand a terminat slujba, Parintele Arsenie le-a zis: „Acum sculati-va!”. Unii mucari au spus: „Parinte, vrem sa ne intoarcem”. Iar parintele le-a zis: „Intoarceti-va, dar aceasta pata nu se va sterge niciodata”. (Olimpia C.)

    O pocaita (sectara) a mers la Draganescu si, in timp ce in biserica se afla multa lume, a inceput sa-l „lamureasca” pe parintele despre Maica Domnului si Sfanta Cruce. Deodata, sfintia sa ne-a spus tuturor sa nu ne speriem. in acel moment a pocnit soba si in biserica s-a facut un fum mare. Parintele a iesit afara, noi dupa dansul. Cand fumul s-a limpezit in biserica, Parintele a pus-o pe acea femeie sa curete soba si la urma, i-a zis: „Asa (murdara) cum esti acum, vei fi cu Biblia subsuoara in iad”. (Balaban Ileana)

    Apreciază

  12. clement said, on ianuarie 16, 2011 at 10:48 pm

    Pai insusi IPS Serafim ne-a deslusit explicatia pentru atitudinea aceasta foarte…concilianta. Banii! Inginerul cu pricina este un important contribuabil! Si in cazul Bisericii din Suceava s-a gasit aceiasi explicatie. Cei care doneaza sume considerabile Bisericii isi impun si punctele de vedere, fac legea adica.
    Vrea sfintia sa sa ne spuna ca un om care se roaga intr-o biserica ortodoxa de zeci de ani, nu trece la credinta fata de care se pretinde fidel doar pentru ca parintii i-au dat un sfat pe cand era minor? Unde este evolutia spirituala pe care presupunem ca ar fi trebuit sa o realizeze preotul roman asupra generosului septuagenar? Avem voie sa presupunem ca neamtul i-a cumparat pe romani? Si la sfintirea Asezamintelor (culturale) masonilor tot din bun simţ slujeste Serafim Joanta?
    Ma intreb uneori ce s-ar intampla daca maine ar ajunge, cu voia Domnului, Patriarh, IPS Teofan. I-ar chema in ţara pe toti ierarhii cu apucaturi ecumeniste, numindu-i in parohii cu comunitati etnice dificile, pentru a sluji in sate fara canalizare, sau i-ar lasa sa isi vada de socotelile lor tainice si prospere in zloata si nevoile de la Viena, Madrid, Paris si Bruxelles?

    Apreciază

  13. petre said, on ianuarie 17, 2011 at 7:22 am

    Faptul ca ii lasa pe cei de alta credinta sa asiste la slujbele ortodoxe nu este ceva scandalos, scandalos este cand ei, ca ierarhi orotodocsi, se duc si participa la slujbele catolicilor, protestantilor.
    De asemenea este scandalos atunci cand slujesc impreuna cu papistasii si ii lasa pe slujitorii catolici sa binecuvanteze poporul bine-credincios. „Binecuvantarea” ereticilor este blestem si nu binecuvantare

    Apreciază

  14. petre said, on ianuarie 17, 2011 at 8:07 am

    Si inca ceva, impotriva ecumenismului nu sunt doar cativa „studentasi” de la Teologie, ci cam toti marii duhovnici ai Romaniei

    Apreciază

  15. Gheorghita said, on ianuarie 17, 2011 at 9:00 am

    Fratilor crestini ortodocsi ! sa ne rugam sa ne rugam sa ne rugam si sa indepartam din biserica ortodoxa pe toti cei ce nu sunt ortodocsi . E simplu, foarte simplu, sa lasam inima si cugetul nostru de crestini sa ne dicteze ! Sa slujim unui singur STAPAN: DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS ! SFINTEI TREIMI !!!! Ce tot vor acesti farisei? vor pieri pe limba lor spurcata!

    Apreciat de 1 persoană

  16. dan said, on ianuarie 17, 2011 at 5:53 pm

    Acum cativa ani cand a fost pe la Manastirea Petru Voda, par. Iustin nu l-a primit in chilia sa pe IPS Serafim… Dupa ce a stat un timp pe-afara a trebuit sa plece catre Iasi, unde avea conferinta…
    Iata atitudinea corecta… trebuie ignorati… sa ramana izolati asemenea inselati. Biserica se va curati de invataturile lor anti-patristice.
    Banii si slava desarta le-a intunecat mintea…

    Apreciază

  17. coco said, on ianuarie 17, 2011 at 9:19 pm

    Cum au stiut Sfintii Parinti despre vremurile apocaliptice in care traim acum si despre toate cele ce vor veni.

    Apreciază

  18. ortodox fundamentalist said, on ianuarie 18, 2011 at 7:19 am

    Penticostalii NU SUNT protestanti!-ci neoprotestanti=sectari.Despre catolici-oare Sfantul Anton si Sfanta Tereza nu sunt sfinti? Inainte de toate multa,multa rugaciune si zeci de carti ale Sfintilor Parinti.Apoi comentarii,frati ortodocsi.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 18, 2011 at 9:52 am

      ortodox fundamentalist

      Indubitabil, Tereza si tot ce a mai canonizat Vaticanul dupa ce s-a rupt de BISERICA, nu sunt Sfinti.

      Apreciază

    • el said, on ianuarie 18, 2011 at 7:37 pm

      @ortodox fundamentalist

      nu stiu ce fundament ai tu,sa stii insa ca ”sfintii”cqtolici de dupa Schisma sunt ERETICI nu sfinti.Citeste te rog cartea ”Despre Inselare” a Sf Ignatie Briancianinov (se gaseste si pe internet) in care sfantul Ingatie EXPLICA CLAR cum sunt INSELATI peudo-sfintii catolici si analizeaza sfantul Ignatie ca model de smimteala si INSELARE pe fratello Francisc din Assisi prealaudatul de carte ageamii in ale credintei si de ereticii catolici.
      Iar PSEUDO-”sfantul” Anton de Padova este alt exponent al smintelii si ereziei a carui limba hulitoare de ortodoxie n-a putrezit ca PEDEAPSA iar nu ca ”moaste”cum propovaduiesc inselatii.
      ”Moastele ” catolice( nu vorbesc de sfintii ortodocsi din primele secole cand apusul era ortodox si ramase in custodia papistaseasca sau furate de la ortodocsi in timppul jafurilor si cruciadelor) sunt PAPUSI DE CEARA ca la muzeu de care NU te poti atinge ,stau frumos ascunse indaratul unor geamuri departe de privitor ca sa nu se observe inselarea/impostura ,bine iluminate si cosmetizate spre smimtirea celor nestiutori sau nebagatori de seama ori mai rau a iubitorilor de inselare.
      Dspre care Tereza vorbsti ,cea din Avila este nascatoare si propagatoare de rezie celelalte inselate asisderea(si in monahismul ortodox exista cazuri de inselare cand dracul si mandria omului ii conduc sufletul in sminteala ,sunt multe istorii cu calugari inselati;dar la ERETICI DOAR iselati exista)>
      Duhul Sfant a parasit ”biserica” catolica dupa caderea acesteia in erezie si schisma si acolo la ei NU exista taine,NU exista har si implicit nici sfintenie ci doar o PARODIE ,o falsificare a sfinteniei;din pomul stricat si otravitor NU se pot culege roade bune.

      Apreciază

  19. fanu said, on ianuarie 18, 2011 at 8:30 am

    păi din spusele acestui preot înseamnă că a fost inutilă revenirea mea la ortodoxie de la baptişti??? din moment ce toate sunt în regulă, la secta asta; ŞI înseamnă că sunt fundamentalist dacă am revenit la ortodoxie şi nu vreau să mai am nici o legătură cu sectarii… dacă sectarii vin cu gândul să descopere sau să redescopere ortodoxia în Biserica Ortodoxă este bine, poate se trezesc DAR pentru ce să mergem noi, ortodocşii la secte? ce să luăm de la ei, ce să învăţăm de la secte? ce ne oferă?…

    comuniştii au atacat direct Biserică Ortodoxă iar americanii au atacat o indirect prin secte, adică or venit în România cu sectele…

    Cât priveşte prezenţa ca figuranţi la Sfânta Liturghie a sectarilor înseamnă că şi Părintele Arsenie Boca era un fudamentalist şi taliban când îi lua la întrebări pe sectarii care veneau la Sfânta Liturghie…

    Apreciază

  20. alt Constantin said, on ianuarie 19, 2011 at 8:29 am

    “Este necesar a vedea starea reala a conducatorilor duhovnicesti pentru a te pazi de inselare; totodata, nu trebuie sa-i judeci si sa-i osandesti pe ei, necontenit orientandu-ti atentia spre sine.” Sfantul Ignatie Briancianinov

    Apreciază

  21. adriana said, on ianuarie 21, 2011 at 7:32 pm

    @Fanu,

    nu, nu e inutila intoarcerea ta. Cum nici intoarcerea sf. Petru dupa cele trei lepadari n-a fost inutila. Sectarii nu reusesc sa priceapa ca MANTUIREA SI CRESTINISMUL NU AU INCEPUT PE LA 1600, ODATA CU NENEA LUTHER. nu pricep ca EI AU PRIMIT CRESTINISM , BIBLIE, SLUJBE, DOAR FIINDCA, TIMP DE 400 DE ANI S-A MURIT SI S-A TRAIT CRESTINESTE, ADICA ORTODOX. Nu exista crestinism ortodox. E un pleonasm. Crestinismul nu poate fi decat ”dreptmaritor” si doar in virtutea supunerii fata de Adevar, devine si catolica, adica universala. Adevarul e UNUL SI UNIVERSAL VALABIL. Biserica nu a fost de la inceput decat ortodoxa. Adica ”DREPTMARITOARE”, SI NU POATE AVEA PRETENTII DE CATOLICITATE, ADICA ”UNIVERSALITATE”, DECAT DACA E ”IN ADEVAR”, IN DREPTATEA DINTRU INCEPUT, ADICA ”DREPTMARITOARE”. Cuvintele spun totul de la sine.

    Apreciază

  22. […] VIDEO: IPS SERAFIM JOANTA – un excelent exemplu despre cum vor lucra SLUGILE ANTIHRISTULUI … […]

    Apreciază

  23. Valentin said, on septembrie 10, 2014 at 6:08 pm

    e într-o mare înșelare

    Apreciază

    • Valentin said, on septembrie 10, 2014 at 6:09 pm

      dacă înșelații sunt ierarhi vă dați seama ce predicții se pot face despre restul, teoretic supuși sau ucenici ai lor … dar poate că nu sunt chiar toți așa

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.