SACCSIV – blog ortodox

HOAX sau TERIFIANTA REALITATE?

Posted in HOAX, reducerea populatiei by saccsiv on decembrie 24, 2010

Iata comentariul cititorului leo, postat la articolul VIDEO: Hora mare anti – CIP, cu yoghini si alte cele … Sau cum nu trebuie sa facem:

Printr-o persoana de maxima incredere am aflat ce a declarat un membru PD-L in urma unei sedinte cu usile inchise. Persoana in cauza este credincios si in urma acestui lucru a hotarat sa plece din partid.
S-a primit un mesaj de la E. Barosso cum ca in doi, trei ani populatia Romaniei trebuie sa scada cu 4 milioane. Pentru aceasta de la 1 ianuarie se va introduce in paine si produsele de panificatie saruri de plumb, cadmiu si altele. Cele mai multe victime vor fi din randul pensionarilor.
Chiar daca pare incredibil eu imi fac datoria sa spun si altora!
Solutia este sa nu mai consumam din comert paine si sa folosim faina proprie sau de la tarani….deocamdata!
Dumnezeu sa ne apere!


33 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 24, 2010 at 11:42 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. umilinta said, on decembrie 24, 2010 at 11:50 am

    Se pot face teste, atentionata Protectia Consumatorului.

    Apreciază

    • Roby said, on ianuarie 14, 2011 at 12:38 pm

      Protectia consumatorului isi poate face DATORIA. De la laboratoarele AUTORIZATE care-si fac si ele DATORIA se poate primi un raspuns de genul:
      sarurile de plumb, cadmiu …. si ce mai doriti voi… sunt in limitele admise!

      Dar aceste saruri pot fi catre limita superioara max. admisa si deci vor afecta pe cei mai slabi!

      Apreciază

  3. Ciprian said, on decembrie 24, 2010 at 12:23 pm

    ”Eram cu Părintele Arsenie şi l-am întrebat: „Ce să facem Părinte, că acum este foarte rău”. Părintele zice: „Va veni şi mai rău”. Zic: „Parcă toate sunt otrăvite. Nici nu ne mai vine să mâncăm”. „Mă, faceţi semnul sfintei cruci pe tot ce mâncaţi: apă, ceai, cafea, prăjitură, fructe, băutură, mâncare, pâine. De ar fi dat chiar şi cu otravă, Sfânta Cruce anulează tot ce este otrăvit”

    Pentru ca am uitat de Dumnezeu vin toate astea pe capul nostru, spovedanie dupa indreptar si rugaciune pentru tara trebuie, sunt cele Sapte Surle ale Lui Dumnezeu, vedeti Cararea Imparatiei a Parintelui Arsenie Boca.

    Maicuta Domnului cu noi

    Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on decembrie 24, 2010 at 12:33 pm

      Darcum trebuie facut? Cu 3 degete ca si cum ne inchinam noi?
      Sau cum ne binecuvinteaza parintele la biserica , cu degetul marelipit de inelar iar inelarul lipit de detul mic, degetul mijlociu aplecat ci degetul aratator ridicat ?
      Eu folosesc ultima varianta, acum poate imi puteti spune voi cum este mai bine.
      Doamne Ajuta!

      Apreciază

      • ana said, on decembrie 24, 2010 at 1:22 pm

        Ca in a doua varianta se inchina catolicii, eu asa stiu… Prima varianta-ortodocsii.

        Apreciază

    • Andrei said, on ianuarie 11, 2011 at 9:06 am

      crezi ca e suficient sa faci semnul crucii? ia fa tu un test, fa semnul crucii pe niste cianura si pe urma inghite-o, vezi ce se intampla. nu vreau sa par necredincios, pentru ca nu sunt, dar cred ca trebuie facut mai mult decat atat.

      Apreciază

      • Ciprian said, on ianuarie 11, 2011 at 10:18 am

        Asta inseamna ispitire de Dumnezeu… cred ca ti-ar prnde bine sa citesti niste vieti de sfinti si vei vedea ca e posibil….

        Apreciază

      • ee said, on ianuarie 12, 2011 at 8:58 pm

        farte faza cu cianura este mai mult decat realista.
        Trebuie facut mai mult decat miscarea mainii si a degetelor.

        Apreciază

  4. chiscuta said, on decembrie 24, 2010 at 12:42 pm

    cum ne inchinam noi.prima varianta o folosesc doar ierarhii

    Apreciază

  5. daniela said, on decembrie 24, 2010 at 1:39 pm

    eu cand fac mancare inchin mancarea la fel cum ma inchin eu si ii inchin si pe copilasi si zic Tatal Nostru, iar cateodata mai pun si apa sfintita. mancarea iese mult mai buna daca o inchin si zic Tatal Nostru. chiar o data am uitat sa fac cruce deasupra mancarii si nu mai era asa de gustoasa. daca ne punem nadejdea in Dumnezeu nu trebuie sa ne fie frica de ce va fi mai rau de acum in colo. sa luam expemlul Pr Arsenie Boca, Sf. Serafim de Sarov, Pr Celopa si alti Sfinti care traiau doar cu apa sfintita si pezmeti sau paine uscata.
    Doamne ajuta si numai bine!

    Apreciază

    • adris said, on decembrie 24, 2010 at 5:51 pm

      Faci foarte bine, asa faceau bunicile si strabunicile noastre, de la Sf. Andrei incoace. Nu e nimic special in chestia asta, asa trebuie sa faca toti crestinii. (Cand spun crestini, e clar ca ma refer DOAR la ortodocsi)
      Insa genul asta de afirmatii ne face sa aparem penibili in fata ratacitilor. Gustul e o chestie strict subiectiva, la fel ca si credinta.
      In rest, ai perfecta dreptate. Sa ne rugam la Domnul pentru hrana duhovniceasca, caci altceva nu ne va fi de folos.

      Apreciază

  6. Ciprian said, on decembrie 24, 2010 at 1:53 pm

    …Cand cei multi se vor apuca sa mediteze, vor fi mai aproape de intelepciunea lui Dumnezeu, dar va fi prea tarziu, pentru ca cei rai vor otravi lumea, iar oamenii vor pieri pe capete. Atunci, oamenii vor fugi cu miile din orase inapoi la tara. Vor cauta muntii cu trei cruci, si acolo inlauntrul lor, vor putea, in sfarsit, sa bea apa si sa respire aer curat. Cei care se vor salva pe ei si pe familiile lor, vor avea de suferit, deoarece o mare foamete va apare. Va fi mancare si bautura cu nemiluita in orase, dar va fi toata otravita. Multi o vor manca, fiindca foamea le va lua mintile, dar vor muri pe loc…

    din profetia lui Mitar Tarabic

    Pentru ca am uitat de Dumnezeu vin toate astea pe capul nostru, spovedanie dupa indreptar si rugaciune pentru tara trebuie, sunt cele Sapte Surle ale Lui Dumnezeu, vedeti Cararea Imparatiei a Parintelui Arsenie Boca.

    Maicuta Domnului cu noi

    Apreciază

  7. Stefan said, on decembrie 24, 2010 at 3:09 pm

    „…Painea noastra cea de toate zilele…”Cand mai gatesc si eu,atunci cand fac semnul Sfintei Cruci,il fac la fel ca si pe corp,si la fel cum scrie fratele Ciprian,crucea o facem peste tot ca astfel ,sa multumim Domnului pentru ceea ce primim iar despre boala sau otrava din paine,varianta 2 ar fi sa ne coacem (la orase)painea prin acele cocatoare de paine,si varianta 1,sa facem Crucea pe paine,sa o inchinam Domnului pentru numai voia Lui este in toate ! Pace si bucurie tuturor cu acest prilej al Nasterii Domnului !

    Apreciază

  8. Florin F. said, on decembrie 24, 2010 at 4:09 pm

    Va invit sa priviti http://www.gandul.info/news/de-ce-nu-accepta-ue-echivalarea-crimelor-comunismului-cu-holocaustul-romania-printre-cele-sase-tari-care-cer-sanctionarea-negarii-crimelor-comunismului-7844128 , nu pentru a va strica bucuria Nasterii. Daca asta e rezultatul, iertare!

    Apreciază

  9. leo said, on decembrie 24, 2010 at 4:37 pm

    Daca stim ca este otravita mancarea(in general), nu il ispitim pe Dumnezeu, oare, facand semnul Sfintei Cruci?
    Informatia am primit-o bruta. O sa fac tot posibilul sa o verific vorbind direct cu persoana. Sunt sanse mici sa vb. cu ea curand.
    Oricum otravuri sunt peste tot.
    Cred ca cheia se afla in Codex Alimentarius. Deja exista paine facuta dupa indicatiile codexului ex.batoanele pe care le primesc copiii la scoala.
    Daca este ceva in plus fata de codex, cred ca se va afla pana la urma.
    Ca sa reuseasca asa ceva trebuie ca faina sa provina din aceeasi sursa(firma).
    Painea are destule E-uri, dar se pare ca suntem rezistenti!
    Dar haideti sa nu ne mai gandim la lucruri tulburatoare acum. Pruncul Hristos se naste pentru a birui raul si l-a biruit! Daca vom fi langa El cu inima atunci vom fi si noi biruitori!
    Craciun binecuvantat si iertare pentru tulburarea adusa!

    Apreciază

    • agerstress said, on decembrie 24, 2010 at 9:38 pm

      Daca iti pui singur otrava in mancare si apoi o insemnezi cu semnul sfintei cruci, atunci este ispitire. In celelalte cazuri se considera ca ceri ajutorul Lui Dumnezeu prin cruce impotriva actiunilor vrajmasilor tai. Cel care a transformat apa in vin poate transforma si mancarea rea in mancare buna dar trebuie sa ne amintim si ce i-a raspuns satanei in pustie cand acesta din urma I-a sugerat sa transforme piatra in paine. Reiese de aici ca suntem datori sa ne alegem cu grija hrana inainte de a apela la Dumnezeu sa faca otrava comestibila. Atata timp cat avem la indemana alternative neotravite nu trebuie sa alegem otrava din comoditate si s-o punem toata pe umerii Lui Hristos. El ne iubeste, noi Il iubim la randul nostru?

      Apreciază

  10. adris said, on decembrie 24, 2010 at 5:54 pm

    saccsiv, ma oftica cuvantul „hoax”. Nu puteai folosi „farsa”?? Nu ne ataca destul toata massmedia cu englezisme? nu-i auzi pe copii nostri cum vorbesc in scoli? macar aici sa fim romani.
    iertare!

    Apreciază

  11. Aurora said, on decembrie 24, 2010 at 6:03 pm

    @Leo
    Nu ne-ai produs tulburare, nu trebuie sa-ti ceri iertare. Adevarul este mai important decat toate tulburarile. Eu cred ca acest”’zvon” este adevarat. Marii clapaugi vor sa ne rareasca. Si de ce tocmai batranii vor fi afectati de otravurile lor? Pentru ca sa nu le mai dea pensii . Si pentru ca batranii mai stiu de Dumnezeu, de biserica, pe cand mare parte din tineri nu mai cred in nimic.

    Apreciază

  12. Masoneria Demascata said, on decembrie 24, 2010 at 6:41 pm

    Sara care se pune acum in toate produsele credeti ca e buna?
    http://www.fumsioglinzi.info/ne-otravesc-de-ceva-timp-si-nici-nu-stim-antiaglomerant-pentru-reducerea-aglomeratiei-pe-planeta/

    Dar initium-ul care a inceput sa se foloseasca credeti ca este bun?
    http://www.fumsioglinzi.info/codex-alimentarius-initium-teste-pe-romani/

    Deja e otrava in pamant, in grau, in faina si restul ingredientelor si implicit in paine. Daca or sa mai puna si alte otravuri nu stim insa e clar ca nu au nici o jena sa faca asta iar cuvantul genocid este doar un cuvant pentru cei care i-au astfel de decizii.

    Apreciază

  13. HOAX sau TERIFIANTA REALITATE? | RoDigg News said, on decembrie 24, 2010 at 9:26 pm

    […] Continue reading here: HOAX sau TERIFIANTA REALITATE? […]

    Apreciază

  14. mircea said, on decembrie 25, 2010 at 8:42 am

    In spiritul celor spuse de parintele Vasile si de alti comentatori, pt cine nu crede in puterea rugaciunii si a crucii – in privinta prepararii mincarii in acest caz – ii invit sa faca experimentul cu apa si orezul (documentarul „apa”). Intr-un borcanel (pahar) se pune putin orez si restul apa si i se spune Tatal nostru de 2-3 ori pe zi. In altul la fel si nu i se spune nimic. In altul la fel si i se spun vorbe urate. Dupa 12 ore se vad primele diferente. Se poate continua 7 zile, de ex. (Cam 1/4 din pahar orez, restul apa).
    Vasele sa stea in camere separate, nu unul linga altul, si nu langa electronica.

    Apreciază

    • agerstress said, on decembrie 25, 2010 at 9:29 pm

      A cere la tot pasul semne si minuni doar asa cu scop demonstrativ este ispitire 😦 . Cine te va mai asculta atunci cand ai cu adevarat nevoie de ajutor? Nu stiti ca fara implicarea Lui Dumnezeu toate aceste minuni nu pot avea loc? Rugaciunea „Tatal nostru” Lui I se adreseaza si semnul crucii pe Hristos Il implica presupunand jertfa. Puneti si putina sensibilitate in cautarea credintei fratilor. Degetul Lui Toma pe rana a fost dureros dar a fost acceptat ca o exceptie tocmai pentru intarirea credintei multora. Nu-i nevoie sa mai vina si ateii cu bisturiul, lunetele si microscoapele lor. Calea corecta spre credinta este Cuvantul, pentru inceput Cuvantul scris, dealtfel, „la inceput a fost Cuvantul…”.

      Mai bine sa spuna rugaciunea la capataiul unui bolnav si astfel minunea va fi cu folos si fapta cu adevarat crestineasca.

      Apreciază

  15. eufrosin said, on decembrie 27, 2010 at 6:21 pm

    Fie ca cele prezentate mai sus sunt adevar sau basm ( desi naivi am fii sa ne asteptam la ceva bun din partea UE ), rugaciunea, aghiazma si Sfanta Cruce au efecte verificate asupra bunastarii si a sanatatii noastre:

    http://eufrosin.wordpress.com/2010/02/14/va-spuneti-rugaciunea-inainte-de-masa-iata-de-ce-ar-trebui/

    Apreciază

  16. […] HOAX sau TERIFIANTA REALITATE? Printr-o persoana de maxima incredere am aflat ce a declarat un membru PD-L, in urma unei sedinte cu usile inchise. Persoana in cauza este credincioasa si drept urmare, a hotarat sa plece din partid. S-a primit un “mesaj” de la E. Barosso cum ca in doi-trei ani, populatia Romaniei trebuie sa scada cu 4 milioane. Pentru aceasta, de la 1 ianuarie se vor introduce in paine si produsele de panificatie saruri de plumb, cadmiu si altele. Cele mai multe victime vor fi din randul pensionarilor. Chiar daca pare incredibil, TREBUIE sa stim si sa actionam in consecinta! Solutia este sa nu mai consumam paine din comert si sa folosim faina din surse “bio”….deocamdata! Dumnezeu sa ne apere! […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.