SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Izgonirea Episcopului ARTEMIE de Kosovo cu ajutorul … POLITIEI ALBANEZE. Prigonirea ierarhului ESTE INCEPUTUL. Vor patimi la fel toti marturisitorii

Posted in EPISCOPUL ARTEMIE DE KOSOVO, ORTODOXIE by saccsiv on noiembrie 24, 2010

   Citez din articolul VIDEO DE LA SĂLBATICA IZGONIRE A EPISCOPULUI ARTEMIE ŞI A FIILOR LUI DUHOVNICEŞTI (update: text în greacă şi română):

   Izgonirea monahilor şi a Episcopului Artemie din Kosovo

   Filmul video arată cum poliţia albaneză, în urma apelului făcut de Episcopul Teodosie, a izgonit monahiile din Mănăstirea Devine Vode. Asta este cea din urmă ruşine: Episcopia ortodoxă să cheme poliţia musulmană ostilă să-i izgonească monahii din mănăstiri! Cei mai mulţi poliţişti sunt foşti UCK, care cu câţiva ani în urmă îi izgoneau pe sârbi din Kosovo. După aceea au intrat în poliţia KPS şi în pogromul din martie 2004, ca poliţişti, au ajutat la dezrădăcinarea poporului sârb şi a moştenirii spirituale sârbe. Episcopia neagă că a chemat poliţia albaneză să-i izgonească pe monahi, dar ofiţerul poliţiei albaneze a declarat clar că poliţia din Kosovo a venit la chemarea Episcopiei. Acesta este unul dintre scopurile izgonirii lui Artemie – să plece şi monahismul din Kosovo. Au izgonit de pildă douăzeci de monahii din Mânăstirea Devine Vode, ca să rămână mănăstirea goală, doar cu un singur monah. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu celelalte mănăstiri.

   Iata si ce mai putem citi in articolul MIRKO DJORDJEVIC DESCOPERĂ ADEVĂRATELE MOTIVE ALE PRIGOANEI EPISCOPULUI ARTEMIE:

   Mirko Djordjevic, care poartă titlul de „sociolog al religiei” şi este considerat în Serbia ca reprezentant al Vaticanului în Serbia, pentru că adesea el exprimă în mod public poziţiile Vaticanului, a declarat ieri despre Preasfinţitul Episcop Artemie:
Preasfinţitul e ca un cui (κάρφος = cui; trădător, spion) şi în ochii conducerii bisericeşti, dar şi în cercurile politice, pentru că el, după cum se ştie deja, în ultimul an şi jumătate, a făcut aproape zece comunicate şi declaraţii prin care este împotriva ecumenismului şi a paşilor ecumenişti, dar aceasta este politica oficială a Bisericii. De asemenea, el este împotriva intrării Serbiei în Uniunea Europeană şi cere să fie date în judecată statele care au bombardat Iugoslavia… Este evident că a deranjat pe unii şi această evoluţie era inevitabilă”.

   Cititi va rog si:

P.S. ARTEMIE, Episcopul de Kosovo, A FOST CATERISIT si apoi ARESTAT …

    Multi dintre actualii politisti sunt fosti UCK, iar multi UCK sunt printre cei ce au prigonit ortodocsii:

   Cititi va rog si:

VIDEO (subtitrare in limba romana): „KOSOVO FURAT” – un documentar realizat de televiziunea ceha 

   Iata si o fotografie edificatoare: evreica Madeleine Albright impreuna cu Hashim-Thaci, seful UCK:

   Sa ne mai amintim ca armata “crestina” americana n-a avut nici un scrupul si a bombardat Serbia in zi Sfanta de Pasti, iar pe bombele lansate era scris “Paste Fericit“.

   Lucrarea ELITELOR este crearea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE pentru pregatirea terenului antihristului. Iar o componenta esentiala este distrugerea ortodoxiei: din exterior si din interior. Prin orice mijloace: prigoana, bani, tradari, aliante ciudate (de exemplu evrei-musulmani).

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 24, 2010 at 5:49 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Radu said, on noiembrie 24, 2010 at 10:51 am

    Si ce va mira?
    Patriarhiile (sau conducerea ortodoxa) sunt manjite inca de foarte multa vreme.
    Ia de cititi:
    http://ro.wikipedia.org/wiki/Epoca_fanariot%C4%83
    sau daca nu va merge linkul dati clic aici:
    http://ro.wikipedia.org/wiki/Epoca_fanariotă

    Tot respectul in schimb pentru monahi.
    Biserica ortodoxa, ca administratie, nu mai valoareaza prea mult. Are un rol bun ca totusi cauta sa stea in rand cu principiile hristice, dar in fata examenelor reale de marturisire cade de multe ori. Plus coruptia care o macina.
    Monahii in schimb pastreaza o credinta pura si nealterata. La fel si unii mireni.

    Ganditi-va ca daca la anul se impun buletinele biometrice, atunci nu vei putea sa te casatoresti daca nu ai unul. Ca trebuie sa obtii certificatul de casatorie de la primarie cu care sa te prezinti la biserica.
    Pai are Dumnezeu nevoie de un certificat ca sa uneasca 2 destine?

    Apreciază

    • ionut ignat said, on noiembrie 25, 2010 at 3:36 pm

      tocmai pentru a evita aceasta, impreuna cu logodnica mea am luat decizia de face casatoria civila pe 4 decembrie, dupa ce am demarat procedurile. problema pe care ne-am pus-o a fost aceasta : daca ne casatorim va trebui sa imi poarte numele, pentru ca asa a ales. ca sa imi poarte numele, trebuia sa isi schimbe buletinul CI cu unul cipat. si am gasit solutia asta de compromis. nunta va fi la anul cu ajutor de la Dumnezeu.

      Apreciază

      • Radu said, on noiembrie 25, 2010 at 5:20 pm

        Foarte bine, fereste-ti femeia, ca ea e trupul tau.
        Daca nu te primeste in biserica ca nu aveti actul de la primarie, pentru care ar fi necesar un card de identitate cu cip, atunci aceea nu este Biserica.

        Duhul Sfant nu are nevoie de certificate si categoric e impotriva cipului.

        Apreciază

  3. Vulturul Legionar said, on noiembrie 24, 2010 at 12:54 pm

    Biserica Ortodoxa i-L are ca Cap pe Hristos. El este conform Dogmaticii Arhiereul Bisericii.
    Da sfarsitul antihristului si a celor care de capul lor ies din corabia bisericii (ecumenistii, stilistii, etc)i se aproprie cu pasi repezi.
    Datorita apostaziei ierarhiei vazute-a urmasiilor lui Hristos, si pentru ca turma mica ramasa sa nu fie inghitita de apostatii Dumnezeu o sa aduca izbavirea celor care i-L iubesc mai mult decat propriul lor suflet.
    Hristos este Arhiereul Bisericii Ortodoxe, nu papa sau alt om asa ca SA STAM BINE SA LUAM AMINTE!!!

    Apreciază

    • Marian said, on noiembrie 12, 2011 at 4:47 pm

      Mai vulturule legionar, mai aprofundeaza limba romana cu gramatica ei cu tot, ca esti penibil in exprimare in limba care probabil ti-e materna…

      Apreciază

  4. Vulturul Legionar said, on noiembrie 24, 2010 at 1:08 pm

    Sa nu se inteleaga gresit: Biserica Ortodoxa, cuprinde ierarhia sa, si dupa cum vedem ea devine haituita de slugile antihritihristice ecumeniste.
    Insa acest lucru nu ne da motiv sa parasim Biserica, la nevoie trebuie sa murim pentru marturisirea dreptei credinte, nu sa dezertam ca stilistii.
    Arhiereul Artemie reprezinta ierarhia ortodoxa, si ca el mai sunt pusi deoparte, cum i-A spus Dumnezeu prorocului Ilie. Doamne ajuta necredintei mele!
    SA STAM BINE SA LUAM AMINTE!!!

    Apreciază

  5. ana said, on noiembrie 24, 2010 at 4:11 pm

    ” Lucrarea ELITELOR este crearea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE pentru pregatirea terenului antihristului. Iar o componenta esentiala este distrugerea ortodoxiei: din exterior si din interior. Prin orice mijloace: prigoana, bani, tradari,”

    Dupa ce am citit aceasta mi-am dat seama de ceva: se pare ca in Roamnia e cea mai mare reducere de salarii, in Spania reducerea e de 5% iar la noi de 25%, noi avand salarii mult mai mici decat ei. Oare se intampla aceasta pt ca noi suntem in marea majoritate ortodocsi?

    Apreciază

  6. cristian said, on noiembrie 24, 2010 at 5:01 pm

    Vulturu Legionar
    foarte bine punctat.Doamne ajuta!

    Apreciază

  7. mircea said, on noiembrie 24, 2010 at 6:34 pm

    Oricine e crestin ortodox face parte din Biserica. Dar, dupa mintea mea, din adevarata Biserica, al carui cap e Iisus. Nu stiu cum sa-l pozitionez aici pe actualul patriarh, si pe cei care se mai dau in vileag cu ecumenism, acte biometrice… Adica daca patriarhul ne invata lucrurile lui Satana, noi ce zicem? (ca nu poti fi si cu Dumnezeu si cu Satana) Ce facem? Un raspuns posibil ar fi, sa-l lasam in pace in biserica lui aia de zice el ca e patriarh. Da’ faptul ca suceste mintile la oameni, ramine. Asta e problema.

    Apreciază

    • Mos Ioan said, on noiembrie 25, 2010 at 4:02 pm

      @mircea

      Actualul Patriarh Daniel al BOR a fost instalat în scaun, de dusmanii Crucii, pentru a distruge Ortodoxia. Eu consider ca este un Tradator al Bisericii lui Hristos. Acest „Preanefericit” din Deal este de acord cu genocidul poporului român, cu casatoria homosexualilor, cu eutanasia, cu actele de identiate biometrice, cu ecumenismul, cu hrana otravita,etc.etc.
      Dovada este ca nu a luat atitudine împotriva acestor flageluri care omoara , trupeste si sufleteste, milioane de români. Vocea Patriarhului ar trebui sa tune în toate Bisericile, dar el tace, supus fiind nu lui Dumnezeu ci Satanei. Nu a facut nimic pentru eliberarea Sf.Ieromonah Patru Daniil Corogeanu si a celor patru maicute. Anastasia, Neonila, Pahomia si Siluana. Tinându-i pe acesti nevinovati dupa gratii IL TINE DUPA GRATII PE HRISTOS.( a se vedea cazul Sf.Mânastiri Tanacu).
      Patriarhul Daniel trebuie înlocuit de urgenta, sa vina în fruntea Bisericii Ortodoxe Române un adevarat ierarh cu frica si dragoste de Dumnezeu.
      Sa plece acest tradator Daniel din fruntea BOR!

      Apreciază

      • Radu said, on noiembrie 25, 2010 at 5:25 pm

        Chestia cu coruptia Bisericii este mai veche. Nu a inceput acum.
        Se practica inca de pe vremea fanariotilor.

        Nu trebuie sa fii vreun „luminat” sau vreo inteligenta ca sa vezi unde se afla cu adevarat Hristos.

        Daca vrei sa Il gasesti pe Hristos Il cauti la Patriarh?

        Apreciază

  8. mircea said, on noiembrie 24, 2010 at 6:39 pm

    Pt mine asta a fost un mare moment al adevarului: SUA bombardeaza Belgradul in ziua de Paste.

    Apreciază

    • ana said, on noiembrie 24, 2010 at 6:54 pm

      Si „noi” ‘ne-am ucis’ un conducator in ziua de Craciun anul 1989.

      Apreciază

      • natalia said, on noiembrie 24, 2010 at 9:07 pm

        Asa este,indiferent de cat rau sau bine au facut sotii ceasescu aveau dreptul la un proces cinstit.Dar cine stie poate asa si-au ispasit pacatele nu vreau sa spun mai mult.A fost multa manipulare acolo in timpul revolutiei si dupa.

        Apreciază

      • Radu said, on noiembrie 25, 2010 at 5:28 pm

        Nu va mai amagiti, nu a fost o revolutie ci o lovitura de stat.
        Au fost mai multi oameni impuscati dupa moartea lui Ceausescu decat inainte. Cu mult mai multi.

        Puterea a fost preluata de comunistii din esalonul secund si acestia au reprimat miscarea de eliberare intr-un mod sangeros.

        Si da, Ceausescu trebuia judecat si tinut in viata. El avea raspunsuri pentru multe lucruri din tara asta. L-au omorat doar ca sa nu vorbeasca despre ei.
        Mai ales ca spunea chiar in timpul procesului, ca este judecat de tradatori.

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 25, 2010 at 5:42 pm

        Radu

        Brucan a vrut sa fie ucis de Craciun.

        Apreciază

  9. Daniel said, on noiembrie 24, 2010 at 6:51 pm

    Slava Tie Dumnezeul nostru Slava Tie!
    Dumnezue sa ne ajute

    Apreciază

  10. Anda said, on noiembrie 24, 2010 at 7:14 pm

    Un canon de rugaciune pe care ar fi bine sa-l citim cu totii:
    http://acvila30.wordpress.com/2010/11/23/sa-ne-rugam-cu-sfantul-petru-movila-pentru-pacea-bisericii/

    Apreciază

  11. natalia said, on noiembrie 24, 2010 at 9:17 pm

    Uitati am mai aflat de un alt ierarh arestat http://ide4ortodox.blogspot.com/2010/11/fost-arestat-arhiepiscopul-ioan-de.html?utm_source=BP_recent
    ,acesta este in republica Macedonia deci in apropiere de Kosov.N-am gasit mai multe informatii de ce este arestat oricum sa ne rugam pt cei prigoniti.Doamne ajuta!

    Apreciază

  12. […] VIDEO: Izgonirea Episcopului ARTEMIE de Kosovo cu ajutorul … POLITIEI ALBANEZE. Prigonirea ierarhu… […]

    Apreciază

  13. Florin said, on mai 6, 2017 at 7:32 am

    A republicat asta pe Florin Linux on wordpress..

    Apreciază

  14. […] 24.11.2010 postam VIDEO: Izgonirea Episcopului ARTEMIE de Kosovo cu ajutorul … POLITIEI ALBANEZE. Prigonirea ierarhu…, dar video youtube a disparut, asa ca reiau un fragment din descrierea sa de […]

    Apreciază

  15. […] 24.11.2010 postam VIDEO: Izgonirea Episcopului ARTEMIE de Kosovo cu ajutorul … POLITIEI ALBANEZE. Prigonirea ierarhu…, dar video youtube a disparut, asa ca reiau un fragment din descrierea sa de […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.