SACCSIV – blog ortodox

P.S. ARTEMIE, Episcopul de Kosovo, A FOST CATERISIT si apoi ARESTAT …

Posted in EPISCOPUL ARTEMIE DE KOSOVO, KOSOVO by saccsiv on noiembrie 21, 2010

   Citez din articolul P.S. ARTEMIE, EPISCOPUL CANONIC DE KOSOVO, A FOST ARESTAT:

   EPISCOPUL ARTEMIE A FOST ARESTAT. AU SPART UŞA CAMEREI SALE ŞI L-AU ARESTAT FĂRĂ CA EL SĂ SE ÎMPOTRIVEASCĂ.

   Teodosie împreună cu poliţiştii a intrat în Mănăstirea în care erau monahiile  cu egumena Sarra şi le-a aruncat afară. Monahiile nu au arătat nicio împotrivire. Au ieşit în drum cântând.

   Cele care s-au întâmplat Sfântului Ioan Gură de Aur şi marilor părinţi ai Bisericii se repetă în Biserica Serbiei. Trădătorii sunt încoronaţi, iar adevăraţii păstori sunt prigoniţi.

   (traducere: Frăţia Ortodoxă Misionară „Sfinţii Trei Noi Ierarhi”, sursa: http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=17132)

   Iata ce mai aflam din articolul COMUNICAT URGENT: ÎNTEMNIŢARE ÎN DESFĂŞURARE – CHESTIUNE DE VIAŢĂ ŞI DE MOARTE (20.11.2010):

   În momentul în care se scriu aceste rânduri PS Artemie este păzit FĂRĂ ORDIN DE ARESTARE ÎMPOTRIVA SA ŞI CU O SERIOASĂ PROBLEMĂ CARDIACĂ LA UN HOTEL DIN KRALJEVO, SERBIA.
   Peste puţin timp va fi dus într-o direcţie necunoscută, în timp dar viaţa îi este în pericol.

   Astăzi, devreme în zori, puternice forţe ale Poliţiei din Kosovo, însoţite de poliţişti speciali îmbrăcaţi civil, de la Belgrad, în prezenţa EULEX (Poliţia Europeană pentru Kosovo) a intrat în Mânăstirea Dupoki Potok, unde se retrase PS Artemie şi unde, ieri dimineaţă, el însuşi a săvârşit Dumnezeiasca Liturghie împreună cu clerici, monahi, monahii şi credinciosul popor.
   Anterior, aceleaşi forţe poliţieneşti, avându-l în frunte pe Episcopul Teodosie, au intrat în mânăstirea pustie din apropiere, unde ieri se retraseseră 20 de călugăriţe ale lui Artemie şi le-au izgonit.
   Mai mult, însuşi Teodosie a izgonit-o pe egumena Sara, îmbrâncind-o cu mâinile.
Nou-alesul Episcop de Raşka şi Prizren, Teodosie, care până ieri era Episcopul vicar al lui Artemie şi fiul lui duhovnicesc, a fost de asemenea capul evacuării violente a Părintelui său duhovnicesc şi a fraţilor lui.
   Toată operaţiunea a fost condusă direct de către Patriarhia Serbiei, care a intentat un proces aseară împotriva PS Artemie pentru „violarea proprietăţii”, în urma unei întâlniri, ce a avut loc mai înainte la Patriarhie, între membri Sfântului Sinod Permanent, Ministrul Ordinii Publice şi Ministrul Cultelor.
   Au fost daţi în judecată şi toţi monahii lui Artemie, care au participat la Dumnezeiasca Liturghie, în încercarea de întoarcere în mânăstirile pe care le-au părăsit cu câteva luni în urmă, protestând pentru nedreapta hotărâre împotriva PS Artemie.
   Monahii au fost expulzaţi din mânăstire cu forţa.
   Unii s-au împrăştiat, iar câţiva au fost arestaţi.
   Apoi, forţele de poliţie, după ce au spart uşa unde se afla Preasfinţitul, l-au târât afară cu forţa pe Preasfinţitul şi l-au obligat să-i urmeze cu direcţia – zice-se – Belgrad.
   Pe drum, Preasfinţitul, fiind slăbit şi bolnăvicios, a simţit o durere puternică în inimă şi a solicitat îngrijire medicală imediată.
   Poliţiştii i-au permis doar să tragă temporar la un hotel din Kraljevo.
   În acest moment, Preasfinţitul se află într-o situaţie critică la hotel, izolat de monahii săi, în timp ce afară poliţişti în haine civile îl aşteaptă să-l ducă, unde?
   În închisoare?
   La Patriarhie pentru zăvorâre, aşa cum declarase Patriarhul? Până în prezent nu se ştie.

   Facem apel către toate organizaţiile pentru drepturile omului, către lumea juridică şi către toţi cei care pot să ajute:
   În acest moment se încalcă drepturile umane elementare ale Preasfinţitului şi ale monahilor săi.
   Este condus fără mandat şi fără dovezi în închisoare şi în timp ce îi este pusă în pericol în mod direct integritatea fizică din cauza violenţei exercitată asupra sa, din cauza privegherii de toată noaptea, a călătoriei grăbite şi a alternării gardienilor.

   (traducere: Frăţia Ortodoxă Misionară „Sfinţii Trei Noi Ierarhi”, sursa: http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=17132)

   Iata ce se petrecuse cu putin timp inainte. Citez din articolul SCHISMĂ ÎN BISERICA ORTODOXĂ A SERBIEI: CU DOUĂZECI ŞI UNU DE VOTURI ALE IERARHILOR SERBIEI A FOST “CATERISIT” ARTEMIE – EPISCOPUL CANONIC DE KOSOVO:

   Ierarhii ecumenişti au făcut din Biserica Serbiei un partid politic filo-occidental. Au supus votului caterisirea lui Artemie şi l-au caterisit cu douăzeci şi unu de voturi.
   Respectabile Părinte Episcop Artemie, „este titlu de onoare să fii caterisit de astfel de episcopi” (Aşa spunea Părintele Augustin, Mitropolitul Florinei).
   Treisprezece ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Sârbe au votat împotriva caterisirii lui Artemie, Episcopul ortodox de Kosovo.
   Îi persecută pe cei ce ar putea reacţiona şi deschid drum în Serbia pentru venirea papei în 2013!

(traducere: Frăţia Ortodoxă Misionară „Sfinţii Trei Noi Ierarhi”, sursa: http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=17132)

   Iata si ce mai aflam din articolul KOSOVO: SE TRIMIT FORŢE SPECIALE SPRE A-L IZGONI PE EPISCOPUL CANONIC ARTEMIE DIN EPARHIA SA – Κόσοβο – Στέλνουν ειδικές δυνάμεις για να διώξουν τον μητροπολίτη Αρτέμιο από την επισκοπή του:

   KOSOVO: SE TRIMIT FORŢE SPECIALE SPRE A-L IZGONI PE EPISCOPUL CANONIC ARTEMIE DIN EPARHIA SA

   FORŢE SPECIALE ALE POLIŢIEI DIN KOSOVO “ROSA” ÎMPREUNĂ CU JANDARMI FRANCEZI “EULEKS” AU FOST TRIMIŞI PENTRU A-L IZGONI PE EPISCOPUL CANONIC ARTEMIE DIMPREUNĂ CU MONAHII ŞI MONAHIILE CARE ÎL SUSŢIN.

   SURSA: http://aktines.blogspot.com/2010/11/blog-post_9782.html

   MAI MULTE ÎN LIMBA SÂRBĂ, AICI: http://aktines.blogspot.com/2010/11/blog-post_9782.html  

   Cititi va rog si:

Articolul zilei (16.02.2010): PERSECUTIE FULGERATOARE IMPOTRIVA EPISCOPULUI ARTEMIE DE KOSOVO

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on noiembrie 21, 2010 at 1:53 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. petru said, on noiembrie 21, 2010 at 2:23 pm

  ma tem ca in curand asa o sa fie la noi si cu Pr.Justin Parvu,sau cu alti sfinti parinti care incearca sa lupte contra acestor tradatori,o sa fie greu,dar solutii lumesti nu exista

  Apreciază

 3. Karoll said, on noiembrie 21, 2010 at 2:59 pm

  A inceput prigoana !
  Chiar in postul mare, e bataie de joc !
  E increidibil ce poate sa faca statul politienesc, intr-o lume care prefera sa taca si sa doarma, toti pot fi pusi la punct cu medicamentul potrivit… si tac, lasii, tacere !!!!

  Imi amintesc ca pe parintele Sofia boghiu multimea l-a salvat,s-au adunar sute de credinciosi in curtea militiei cu furci si topoare si au amenintat,sa ii dea drumu !!!!

  Unde ne credinta ?
  Astea seamana cu cazul Gh Calciu din 79′ , pe care-l relata Ioan Ianolide in cartea ”intoarcerea la Hristos”

  Apreciază

 4. popateapa said, on noiembrie 21, 2010 at 3:29 pm

  Primul pas a fost cel al sprijinirii prigoanei păgâne împotriva creştinilor,Războiul american împotrivă Yugoslaviei! Acum aceasta schisma! De fapt noi ortodocşi suntem consideraţi eretici de biserica Papei!

  Apreciază

  • daniel said, on noiembrie 22, 2010 at 2:55 pm

   Biserica papei stie ca nu suntem eretici, asta e de fapt marea lor problema. Dumnezeu sa-l ajute pe P.S. ARTEMIE!

   daniel

   Apreciază

 5. dante said, on noiembrie 21, 2010 at 3:32 pm

  Karoll
  Normal ca e bataie de joc. Daca iti aduci aminte, Serbia ca stat, a fost bombardata de alianta UE – Nato tot intr-o mare zi de sarbatoare ortodoxa, duminica de Pastele Ortodox.
  Astia n-au nici un Dumnezeu si nici un fel de scrupule.
  Ceea ce se intimpla in Serbia, cred ca este o reactie a diavolului vis a vis de dreapta cirmuire a bisericii Sirbe din timpu lpatriarhului Pavle.
  …Ce ne miram, pe Christos l-au rastignit pe cruce, chiar cei pe care-i ajutase si care la final l-au tradat.

  Apreciază

 6. stef said, on noiembrie 21, 2010 at 4:02 pm

  ”Golgota Basarabiei”, film documentar despre crimele comunismului din Basarabia, se poate descarca de aici: http://dl.transfer.ro/Golgota_Basarabiei-transfer_RO-21nov-7cf12d.avi

  Apreciază

 7. Stefan said, on noiembrie 21, 2010 at 4:23 pm

  In Kosovo a fost macel international impotriva Ortodoxiei iar Sarbii Ortodocsi au fost fortati sa paraseasca locuri sfinte pentru Ortodoxia Crestina de pretutindeni.Kosovopolje (Campia mierlei) este unul din locurile cele mai sacre si sfante pentru fratii nostri Crestin Ortodocsi Sarbi si cu toate acestea in mod special s-a facut aceasta „expulzare” a unor marturisitori in frunte cu Pr.Artemie iar prin asemanare de cauze s-ar putea intampla si la noi aceleasi fapta de iude. Diferenta dintre Sarbi si noi este ca in Kosovo putinii sarbi care au mai ramas nu mai au nici un drept de opozitie fiind ocupati de musulmanii albanezi,fata de noi care staaaaaaam si priviiiiim,si comentaaaaam si…..nici nu veti sti cand o sa va treziti ca faceti parte din biserica universala(satanista) deoarece ca si in cazul cardului de sanatate,neimpotrivirea prin pasivitate inseamna acceptarea in mod tacit la tot ce deriva din acesta ! Tare trist ca ni se reteaza unul cate unul „stalpii Ortodoxiei” iar noi asistam ! Dumnezeu sa ne apere dupa mare mila sa !

  Apreciază

  • codin said, on noiembrie 21, 2010 at 6:41 pm

   Iugoslavia, Grecia, Spania, Portugalia, Polonia…si Romania…e un tipar. Raul are o strategie.

   Apreciază

 8. Aurora said, on noiembrie 21, 2010 at 5:33 pm

  Mare dreptate ai, Stefane. Stam cu mainile in san. Nu ne implicam, nu ne miscam, poate nici nu ne rugam. In acest timp vrajmasul se inarmeaza. Noi suntem ca in povestea aia cu fratiorii chinezi carora le-a facut mama o placinta cu carne. Dar nu le-a adus si cutit s-o taie. Cei trei fratiori, toti lenesi para pereche, au facut o conventie: sa taca pret de o jumatate de ora, iar daca unul din ei va vorbi, va rade sau va plange in acest interval, va fi obligat sa aduca cutitul din bucatarie. Stand ei in nemiscare si placinta mirosind imbietor, a intrat pe usa pisica. Acesta, vazandu-i stana de piatra n-a stat mult pe ganduri si a inceput sa se infrupte din placinta. A mancat un sfert, dar cainele a simtit si el aroma minunata si a intrat nestingheit, a alungat-o pe pisica obraznica si a inceput sa infulece cu pofta din placinta.Cand mai ramasese o bucatica in tava, fratiorul cel mic n-a mai suportat chinul la care consimtise si a izbucnit in plans. La care, fratii mai mari au sarit cu gura pe el : „Tu aduci cutitul !”. Dar era prea tarziu, caci cainele, profitand de ciondaneala lor, a mancat si ce mai ramasese. ASA VA FI SI CU NOI, DACA NU NE TREZIM ACUM. VA FI PREA TARZIU !

  Apreciază

 9. Stefan said, on noiembrie 21, 2010 at 6:15 pm

  Sora Aurora,concret si la obiect parabola ! Stiu,ca mi-a spus sora Mihaelaa,ca esti o Crestin Ortodoxa marturistoare si ma bucur ca existi .Cazul nostru este sa intarziem chiar sa stopam daca suntem multi,aceasta lucrare diabolica de „cipuire” si ecumenism pentru ca se poate observa ,exista o miscare de translatie care este facuta (spre prapastie) nu cu presul sau covorul pe care paseste in Sfanta Biserica unde se roaga, un Crestin,ci cu tot cu Biserica si unii din pastorii ei ! Eu nu imi mai pun intrebari pentru ca stiu ca pentru mine nu mai exista cale de intoarcere,si cred cu tarie ca desi nu ma rog cu aceiasi ardoare sufleteasca asa ca si voi si nu sunt smerit sau evlavios asa cum ar trebui sa fiu,spun doar ca mergand in chilia (scorbura stancoasa) din Muntii Apuseni unde s-a nevoit si rugat Pr.Arsenie Boca,langa Manastirea Prislop,acolo am realizat ca de fapt sunt un microb si sunt plin de trufie si aroganta lumeasca.Eu vreau doar sa spun ca nu cunoastem cat de putin ne trebuie ptr. supravietuire (ma refer la hrana ) si cat de mult ne trebuie dragoste,iubire asa cum am simtit-o acolo pana la ultmul fir de par de pe capul meu prost ! Nu cred ca putem face altceva acum decat sa marturisim Sfanta noastra Credinta Crestin Ortodoxa pentru care unii dintre noi doar isi dau cu presupusul si cu paralela intre unii si altii ! De ce ne este frica ? Nu, nu ne este fica ci doar asteptam sa vedem la televizor ce se mai intampla,mai sunt „ciudati” sau „rataciti” care cer sa nu se accepte cipuri.Mai sunt Crestin care sa ridice crucea de jos si pentru ei asa cum spunea si Radu ? Eeei,pai daca nu este nimic „oficial” de ce sa ne agitam ? Parintii nostri duhovnici,pastorii nostri sunt de inteles de unul ca si mine,un mirean prost si nestiutor,daca vor spune ceva isi vor pierde posturile asa cum a patit si Pr. Artemie la Sarbi si alti parinti din tara dar care nu sunt mediatizati,dar ce nu inteleg este de ce noi care spunem,doar spunem ca suntem Crestin Ortodocsi,de ce nu ne si exprimam aceasta prin smerenie prin evlavie prin tot ce vreti voi,fata de sistem odata cu impotrivirea si neacceptare acestor nemernicii care ni se pregateste,noi ,ce pierdem? Dumnezeu sa ne lumineze pe toti si Maicuta Domnului sa ne apere !

  Apreciază

 10. danutza said, on noiembrie 21, 2010 at 6:59 pm

  cred ca a inceput prigoana impotriva crestinilor ( eu crestini pe ortodocsi ii consider). atentia lor e concentrata asupra tarilor ortodoxe.
  ma gandesc daca nu am putea sa protestam in fata ambasadei serbiei fata de acest abuz. poate se aude pana-n dealul patriarhiei.

  Apreciază

 11. fanu said, on noiembrie 21, 2010 at 7:16 pm

  http://www.petreanu.ro/2010/11/serbarile-urinii-la-alba-iulia/

  ia uitaţi cum tricolorul mai are o cluoare şi un semn interesant deasupra

  Apreciază

  • codin said, on noiembrie 21, 2010 at 7:57 pm

   Cetatea veche a Albei,,vazuta de sus, e o stea cu 7 colturi. Mergeti pe cararea istoriei si vedeti cine sunt arhitectii oraselor caci nimic nu e ceea ce pare.

   Apreciază

 12. d said, on noiembrie 21, 2010 at 7:32 pm

  of, of .. sarmanul parinte

  Apreciază

 13. Mos Ioan said, on noiembrie 21, 2010 at 8:00 pm

  Pentru ca InaltPreasfintitul Artemie a refuzat sa stea de vorba si sa colaboreze cu Joe Biden acum plateste.
  Si cum ar fi putut Sfântul Episcop Artemie care este Omul lui Dumnezeu sa asculte ordinele unei satane?
  Cinste acestui Sfânt Episcop care a avut curajul sa respinga propunerile ticaloase ale guvernului american reprezentat si prin Iuda care se numeste Joe Biden.

  Fratilor si surorilor întru’ Hristos, sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Sfintei Fecioare Maria, sa-l ocroteasca si sa-l elibereze pe Sfântul Episcop Artemie!

  Apreciază

 14. natalia said, on noiembrie 21, 2010 at 9:09 pm

  Am vazut o poza din timpul razboiului cum statea Inalt Preasfintitul Artemie la capataiul mortilor plini sa sange si se ruga…m-a impresionat.Imi vine sa plang cand vad ce se intampla cu el.Slugoii vestului sau mai bine zis ai elitelor pur simplu dau dovada de cinism si cruzime fata de un OM batran si bolnav.Am urmairt un fragment din sf Liturghie care a tinut-o azi dimineata inainte de a fi arestat nu am inteles mai nimic decat cand a spus despre crestinii pravoslavnici.M-a impresionat mult marturisirea lui SI MODUL IN CARE VORBEA DESI NU AM PREA INTELES NIMIC DAR mi-a dat curaj,Dumnezeu este cu noi!Sa ne rugam in fiecare zi pt fratii nostri prigoniti pt DREAPTA CREDINTA CRESTIN ORTODOXA!
  Rugaciune pentru cei necajiti, sarmani si prigoniti pentru dreapta credinta

  Mantuieste, Doamne, si miluieste pe batrani, si pe tineri, pe saraci si pe sarmani, pe vaduve si pe cei ce se afla intru neputinte, in griji, in nevoi, in rele patimiri, in robii, in temnite, si in inchisori, si mai ales pe cei prigoniti pentru Tine, si pentru dreapta credinta cea ortodoxa, de limbile cele fara de Dumnezeu, si de cumplitii eretici, pentru ca sunt robi ai tai.
  Miluieste-i pe dansii, cerceteaza-i, intareste-i, mangaie-i, si degrab cu puterea Ta, din toate cele grele slobozeste-i si le da lor izbavire. Amin

  Apreciază

 15. ingrid said, on noiembrie 21, 2010 at 9:46 pm

  Domnul sa-l pazeasca si pe vladiva Artemie si pe toti cei care sunt impreuna cu el.

  Apreciază

 16. fanu said, on noiembrie 21, 2010 at 10:41 pm

  pesemne că sunt interese mari foarte mari acolo

  Apreciază

 17. cristian said, on noiembrie 22, 2010 at 4:25 pm

  Doamne ajuta!intrebare ce nu tine de subiect.daca se vrea o spovedanie generala,se vor spune si pacatele deja marturisite in celelalte spovedanii?iertare………..in legatura cu subiectul ,natalia a punctat foarte bine cu rugaciunea.Doamne ajuta!

  Apreciază

 18. natalia said, on noiembrie 22, 2010 at 5:55 pm

  Cristian eu am citit in Pelerinul Roman o carte ce contine si un indreptar de spovedanie, ca pt spovedanie generala trebuie spuse toate pacatele din cursul vietii,toate cate ni le amintim.De aceea este numita spovedanie generala si de obicei este bine sa mergi la un duhovnic cu viata cat mai bine placuta lui Dumnezeu pt asta deorece e posibil ca sa nu fi fost mustrat indeajuns pt anumite pacate din trecut.Se stie ca nu toti duhovnicii sunt la fel de aspri in ceea ce priveste pacatele noastre,unii sunt mai ingaduitori altii nu.Asta o spun din experienta si stiu ca mai bun este cel mai aspru cu pacatul.Sunt duhovnici care impartasesc pe credinciosi pt anumite pacate iar altii pt acelesi pacate ii opresc de la imparatsanie dandu-le canon.Este bine pt spovedania generala si nu numai ,sa fie notate pacatele,problemele noastre pe o foaie de hartie,trebuie facuta neaparat dupa un indreptar pt ca altfel notand doar din memorie fara sa citeste in paralel indreptarul poti uita unele pacate sau mai rau sa nu stii ca anumite fapte ale tale pot fi considerate pacat(eu chiar am patit asta).Si in primul rand sa nu ascunzi nimic chiar anumite care iti vin greu sa le spui Domnul te va intari sa marturisesti.Doamne ajuta!

  Apreciază

 19. cristian said, on noiembrie 22, 2010 at 6:02 pm

  natalia,iti multumesc mult pentru lamurire,Maica Domnului si toti Sfintii sa mijloceasca inaintea lui Hristos Dumnezeu pentru tine si pentru noi toti

  Apreciază

 20. Antonia said, on noiembrie 22, 2010 at 6:07 pm

  Cristian, spovedania generala presupune marturisirea tuturor pacatelor de care-ti aduci aminte, din copilarie pana in prezent. Si eu am facut de mai multe ori spovedanie generala. Atunci cand schimbi duhovnicul de obicei se pune problema daca ai primit sau nu canonul cuvenit pentru anumite pacate pentru ca actualul duhovnic sa-ti prescrie tratamentul duhovnicesc corect. Inventariezi mai intai pacatele mari si mici savarsite de la ultima spovedanie Dar pentru o spovedanie generala trebuie marturisite toate pacatele. O sa te simti ca un fulg. Doamne ajuta.

  Apreciază

 21. cristian said, on noiembrie 22, 2010 at 6:46 pm

  antonia,multumiri.Dumnezeu sa-ti ajute

  Apreciază

 22. Antonia said, on noiembrie 22, 2010 at 6:59 pm

  Dumnezeu sa-l intareasca pe Preasfintitul Episcop Artemie si sa-i daruiasca ce-i este mai de folos pe plan duhovnicesc! De asemenea, sa ne daruiasca si noua curajul de a marturisi credinta ortodoxa, urmand exemplui Sfintiei Sale si al altor sfinti marturisitori.

  Parintele Artemie a ales calea cea stramta, a alesilor lui Dumnezeu, o cale sfintitoare. Dumnezeu sa-i dea rabdare pana la capat. Nu parintele Artemie este de plans, ci noi, cei care nu facem nimic pentru a ne apara credinta. Si mai sunt de plans si prigonitorii lui, daca nu se vor pocai, fireste.

  Doamne, ajuta-mi sa-mi vad intunericul, iar pe parintele Artemie ajuta-l sa marturiseasca Preasfant Numele Tau pana la sfarsit. Sa nu reuseasca nimeni si nimic sa-i slabeasca credinta. Si Iisus a fost crucificat. Prin Inviere, insa, a biruit moartea. Sa nu fugim de cruce si vom fi partasi cu El la fericirea vesnica. Satana a primit puterea sa ne cearna si chiar asta face in zilele noastre. Nu vom putea sluji la doi domni. Va veni o zi si pentru fiecare dintre noi cand vom decide foarte clar cui slujim. Vom fi capabili sa-L marturisim pe Hristos pana la capat sau vom cauta scuze si compromisuri pentru a mai trai catva timp in tovarasia lui antihrist?

  Ati vazut cu cata seninatate au intampinat aceasta ispita si parintele si maicutele? De nu vom dobandi si noi aceasta pace in fata ispitelor personale, vom muri de frica inainte de vreme sau vom cadea in mrejele lui antihrist.

  Desigur, ma rog si eu ca parintele Artemie sa ramana in mijlocul credinciosilor pentru a-i povatui. Daca vor continua sa-l prigoneasca, vor aparea din senin alti marturisitori. De aceea spun: Fie voia preasfanta in toate, iar nu voia celui rau!

  Hristos va birui prin oameni ca Parintele Artemie.

  Apreciază

 23. danielterpea said, on noiembrie 22, 2010 at 11:02 pm

  Epistola Sfântului Iustin Popovici catre părintele Diacon Marcu Manolis.
  Către Consiliul Administrativ al Uniunii Ortodoxe Panelene din Atena

  http://graiulortodox.wordpress.com/2010/06/23/a-detinut-calitatea-de-membru-de-onoare-al-%e2%80%9euniunii-ortodoxe-panelene%e2%80%9d-arhimandritul-iustin-popovici-a-fost-proclamat-sfant-al-bisericii-ortodoxe-a-serbiei-era-fervent-antipapist-si/

  Apreciază

 24. […] la demisol unde caviarul este un loWcost dar afacerile nesimţirii împreună funcţionează… iată ortodocşii sârbi ce păţesc pentru CURAJUL MĂRTURISIRII LOR ECUMENISM = EREZIE = SECTARISM ACTUALA "CLASĂ POLITICĂ ESTE ANTINAŢIONALĂ ŞI […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: