SACCSIV – blog ortodox

EVREUL George Soros finanteaza campania pentru LEGALIZAREA MARIJUANEI

Posted in George Soros, MARIJUANA by saccsiv on octombrie 27, 2010

   Citez din articolul George Soros dă bani mulţi pentru legalizarea marijuanei:

   Celebrul şi controversatul om de afaceri susţine cu un milion de dolari campania de legalizare a consumului de marijuana desfăşurată în statul California. În anii ’90 George Soros a mai cheltuit trei milioane de dolari pentru marijuana, militând pentru legalizarea utilizării ei în scopuri terapeutice.

   Filantropul susţine acum campania de legalizare a marijuanei, cu doar o săptămână înainte de referndumul care va avea loc în statul California asupra legii privind statutul drogului. „Simplu fapt că problema este ridicată pe un buletin de vot a legitimizat discutarea publică a statutului marijuanei într-un mod pe care nu mi l-aş fi imaginat cu doar doi ani în urmă”, prezintă declaraţia lui Soros

   Iata si ce putem citi in articolul  De ce sprijin legalizarea consumului de marijuana:

   Miliardarul american George Soros prezintă în Wall Street Journal motivele pentru care susține apropiatul referendum din California vizînd legalizarea consumului de marijuana.

   Legile noastre privitoare la marijuana fac mai mult rău decît bine. Criminalizarea marijuanei nu a prevenit ca această plantă să devină cea mai folosită substanţă interzisă în Statele Unite şi în multe alte ţări. Dar duce la cheltueli enorme şi are consecinţe negative.
   Poliţia cheltuieşte anual miliarde de dolari din banul public pentru a aplica o interdicţie inaplicabilă. Cele aproximativ 750 de mii de arestări făcute în fiecare an pentru deţinerea de mici cantităţi de marijuana constituite cam 40 la sută din arestările legate de consumul de droguri.
   A reglementa şi a taxa consumul de marijuana ar duce simultan la economisirea miliardelor de dolari cheltuite pe operaţiuni poliţieneşti şi pe încarcerări, şi la cîştigarea multor miliarde de dolari anual din taxe. Ar duce şi la scăderea delictelor, a violenţei şi a corupţiei asociate îndeobşte cu piaţa drogurilor, şi la eliminarea încălcării libertăţilor civile şi ale drepturilor omului cînd un mare număr de cetăţeni care altfel respectă legea sînt arestaţi pentru acest delict. Poliţia s-ar putea concentra asupra crimelor serioase.
   Inegalităţile rasiale care fac parte din operaţiunile poliţieneşti împotriva consumului de marijuana nu pot fi trecute cu vederea. Afro-americanii nu consumă mai multă marijuana decît alţi americani, dar, în funcţie de oraş, probabilitatea ca ei să fie arestaţi pentru posesie de marijuana este de trei, cinci sau chiar zece ori mai mare decît în cazul altor americani. Sînt de acord cu Alice Huffman de la National Association for the Advancement of Colored People care spune că a fi prins în sistemul penal de justiţie face mai mult rău tinerilor decît marijuana în sine. A face un dosar permanent de consum de droguri pentru milioane de tineri americani, dosar care ar putea s-i urmărească toată viaţa nu serveşte intereselor nimănui.
   Prejudecata rasială ajută de asemenea la a explica originile interdicţiei marijuanei. Cînd California şi alte state americane au decis (între 1915 şi 1933) să scoată în afara legii marijuana, principala motivaţie nu a avea temei ştiinţific sau legat de sănătatea publică, ci pornea mai degrabă de la prejudecata şi discriminarea imigranţilor din Mexic, despre care se spunea că fumau „iarba ucigaşă”.
   Cine are de cîștigat cel mai mult de pe urma ţinerii marijuanei în afara legii? Cei mai mari beneficiari sînt principalele organizaţii criminale din Mexic şi din alte părţi care cîştigă miliarde de dolari anual de pe urma comerţului ilicit, şi ele şi-ar pierde rapid avantajul competiţional dacă marijuana ar deveni o marfă legală. Unii spun că în acest caz ele nu ar face altceva decît să înceapă alte activităţi ilegale, dar e foarte posibil să sufere de pe urma pierderii profiturilor uşoare pe care le fac din marijuana.
   Exact acesta a fost unul din motivele pentru care Comisia Latino-Americană pentru Droguri şi Democraţie – prezidată de trei distinişi foşti preşedinţi, Fernando Henrique Cardoso din Brazilia, César Gaviria din Columbia and Ernesto Zedillo din Mexic – a inclus decriminalizarea marijuanei în recomandările privind reformarea polticilor antidrog din America Latină.
   La fel ca mulţi părinţi şi bunici, sînt şi eu îngrijorat atunci cînd tinerii se apucă de marijuana sau alte droguri. Cea mai bună soluţie e, totuşi, o educaţie eficientă şi cinstită în privinţa drogurilor. Din ce în ce mai multe sondaje de opinie arată că tinerii au un acces mai mare decît adulţii la marijuana şi la alte droguri, şi le e mai uşor să cumpere marijuana decît alcool. Legalizînd marijuana ar permite adulţilor să cumpere mai lesne marijuana, fără să o facă neapărat mai accesibilă tinerilor. Eu aş investi mai drgrabă în educaţie eficientă decît în arestări şi încarcerări ineficiente.
   Propunerea 19 din California, care ar legaliza folosirea în scopuri recreaţionale dezvoltarea culturilor mici de marijuana, n-ar rezolva toate problemele legate de acest drog. Dar ar reprezenta un mare pas înainte, şi deficienţele ar putea fi corectate pornind de la experienţă. Exact aşa cum renunţarea la prohibiţia alcoolului a început cu aborgarea de către fiecare stat în parte a propriilor legi de prohibiţie, statele trebuie să aibă acum inițiativa în ce priveşte abrogarea legilor de interzicere a marijuanei.
   Şi exact aşa cum California a fost primul stat care a legalizat consumul de marijuana în scopuri medicale în 1996, California are acum ocazia să fie din nou în fruntea naţiunii.
   Desigur că, în multe feluri, Propunerea 19 a ieşit victorioasă, indiferent de ce se va întîmpla în ziua referendumului*. Simplul fapt că este supusă la vot a scos la lumină şi a legitimizat discuţia despre marijuana şi despre politica faţă de marijuan într-un fel pe care nu-l credeam posibil acum un an.
   Acestea sînt motivele pentru care am decis să sprijin Propunerea 19 şi să-i invit şi pe alţii să o facă.
N.R.: La 2 noiembrie în statul american California va avea loc un referendum asupra unei propuneri legislative de legalizare a consumului de marijuana. Dar chiar dacă legea este votată de alegători, consumul de marijuana va fi continuare ilegal, din cauza legislaţiei federale a Statelor Unite.

   Comentariu saccsiv:

   Asadar, in conditiile in care legile impotriva fumatului sunt din ce in ce mai drastice (Proiect UE pentru 2011: FUMATUL INTERZIS in spatii publice, transporturi, locul de munca) sunt din ce in ce mai multi care promoveaza ideea legalizarii marijuanei …

   George Soros mai face si alte lucruri „minunate”:

GEORGE SOROS, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, lista lui Soros

Evreul George Soros: “Actuala criza este punctul culminant al muncii mele de o viata”

GEORGE SOROS va sponsoriza cu 1,1 miliarde dolari initiativele pentru reducerea impactului schimbarii climei

 

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 27, 2010 at 7:30 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Aurora said, on octombrie 27, 2010 at 10:01 pm

    Pai vrea sa ne vada pe toti cat mai drogati ca sa ne poata manipula in voie. O populatie zobificata, de asta au nevoie elitele.

    Apreciază

  3. gabriela said, on octombrie 27, 2010 at 10:45 pm

    Soros urmeaza satanica lucrare a coreligionarilor sai de distrugere a tinerilor, a omenirii.
    Alexander Sulgin, creatorul drogului 2C-B, numit si Nexus, din familia mescalinei, a testat acest drog halucinogen psyhedelic atat in armata cat si in spitale, tot in California. Acest tip de drog este folosit in orgiile colective. Alexander Sulgin este membru al Clubului Bohemian Grup.
    Asupra acestui drog a scris ziaristul de investigatii juridice, Alain Gossens, facand documentate referiri la legatura care este intre rapirile de copii si sacrificiile umane practicate sub influienta drogurilor.Alain Gossens a fost asasinat prin aruncarea din turnul unei biserici, vara aceasta.
    In Franta, s-a propus de curand ca in fiecare oras sa existe „locuri de alunecare” organizate pentru tinerii consumatori de droguri.
    Sa observam ca si moderatorul mason, Oreste, in fiecare emisiune, aminteste proprietatile halocinogene ale plantelor folosite de şamani, incitand tinerii a consuma plante care le stimuleaza capacitatile de perceptie extra senzoriala.
    Prin toate mijloacele, copiii trebuiesc avertizati asupra faptului ca ei sunt tinta criminalilor negutatori de moarte. Familia si preotii au obligatia sa ii apere.

    Apreciază

  4. pepikul said, on octombrie 28, 2010 at 12:08 am

    E o planta ca oricare alta planta „MEDICINALA”, parerea mea! Mai degraba aduceti argumente impotriva utilizarii ierbii ca planta medicinala, decat sa judecati un consumator de marihuana. Mai degraba problema ar trebui pusa diferit, de ce este interzisa o planta ca macul, de exemlu, sau ca planta de rosie, sau mai stiu eu oricare alta. E planta la urma urmei. Dumnezeu a interzis carnea, nu semintele de floarea soarelui. Asta dupa parerea mea este prima intrebare: De ce este interzisa o planta?

    Apreciază

    • dani said, on octombrie 28, 2010 at 6:29 am

      sut sigur ca pe blogul asta nu va fi nimeni de acord cu tine.

      Apreciază

      • pepikul said, on octombrie 29, 2010 at 12:36 am

        dani, citeste mai jos, te rog. Totusi sunt cativa:).

        Apreciază

    • Ion said, on octombrie 28, 2010 at 10:37 am

      @pepikul, acceseaza te rog linku asta http://www.sfaturiortodoxe.ro/_muzicarock.htm si ai sa vezi cum sta treaba cu marijuana

      Un scurt fragment ……….. „Primul exemplu pe care îl vom asculta este de la formatia Queen. Cântecul se numeste „Another one bites the dust” (Încă unul moare). Refrenul -„Another one bites the dust”- la redarea inversă se aude -„Start to smoke marijuana”(Începe să fumezi marihuana)”

      Asculta in cele doua sensuri refrenul ( muzicarockreverse.mp3 )

      Apreciază

      • pepikul said, on octombrie 29, 2010 at 12:58 am

        GENEZA CAP 1: 29. Si Dumnezeu a zis: „Iata ca v-am dat orice iarba care face samanta si care este pe „FATA INTREGULUI PAMANT”si orice pom care are in el rod cu samanta: ACEASTA sa fie HRANA voastra.
        30. Iar tuturor fiarelor pamantului, tuturor pasarilor cerului si tuturor vietatilor care se misca pe pamant, care au in ele o suflare de viata, le-am dat ca hrana toata iarba verde.” Si asa a fost.
        EZECHIEL 34:29. Le voi pune un rasad caruia i se va duce faima; nu vor mai fi mistuite de foame in tara si nu vor mai purta ocara neamurilor
        APOCALIPSA LUI IOAN
        22: 1. Si mi-a aratat un rau cu apa vietii, limpede ca cristalul, care iesea din scaunul de domnie al lui Dumnezeu si al Mielului.
        2. In mijlocul pietei cetatii si pe cele doua maluri ale raului era pomul vietii, rodind douasprezece feluri de rod si dand rod in fiecare luna; si frunzele pomului slujesc la vindecarea neamurilor.

        MATEI 15:11. Nu ce intra in gura spurca pe om; ci ce iese din gura, aceea spurca pe om.”

        ROMANI 14 14. Eu stiu si sunt incredintat in Domnul Isus, ca nimic nu este necurat in sine si ca un lucru nu este necurat decat pentru cel ce crede ca este necurat.

        15. Dar, daca faci ca fratele tau sa se mahneasca din pricina unei mancari, nu mai umbli in dragoste! Nu nimici, prin mancarea ta, pe acela pentru care a murit Hristos!

        16. Nu faceti ca binele vostru sa fie grait de rau.

        17. Caci Imparatia lui Dumnezeu nu este mancare si bautura, ci neprihanire, pace si bucurie in Duhul Sfant.

        18. Cine slujeste lui Hristos in felul acesta este placut lui Dumnezeu si cinstit de oameni.

        19. Asadar, sa urmarim lucrurile care duc la pacea si zidirea noastra.

        Cred ca ajunge pentru inceput:) Mancati voi carnea de porc, caci eu am sa-i afum soricul. Pace tuturor. Iarba despicata-n 7 buna pentru neuron, cine stie cum creste, cunoaste. Atentie la numerologie, iarba creste frunza numai in numere impare:5, 7, 9, chiar am auzit si 11.

        Apreciază

      • Ion said, on octombrie 29, 2010 at 6:01 am

        @pepikul, ai tras ceva pe nas, asa-i ?
        E grava problema ta baiete. Ia mata de citeste mai mult de prin Biblie si nu mai bate campi pe aici cu porci.
        Eu cred ca ti s-au ars rau neuronii de la fum.
        TE ROG SA TE UITI PUTIN LA LINKU ASTA http://www.sfaturiortodoxe.ro/_muzicarock.htm CA SA INTELEGI CINE ESTE CEL CE VREA SA FUMEZI IARBA.

        Apreciază

  5. Johny14 said, on octombrie 28, 2010 at 6:44 am

    Pai la ce sa te astepti de la o asa leguma ca el? Se vede pe fata lui ce leguma drogata e. Se duce lumea asta de rapa mult de tot frate. E vremea lui antihrist si noi trebuie sa ne intarim puterile sufletului.

    Apreciază

  6. Haiducie said, on octombrie 28, 2010 at 9:51 am

    Salut saccsiv, de mult nu am mai vorbit.
    Te rog sa vezi si sa postezi concluzii despre filmul asta:
    http://filmedocumentare.com/fmi-si-colapsul-economic-al-argentinei/

    Asta ne asteapta si pe noi. Romania va intra in razboi civil foarte curand. Asemanarile sunt izbitoare cu ceea ce se petrece acum la noi.

    Apreciază

  7. MARESALUL said, on octombrie 28, 2010 at 3:00 pm

    Fata omului spune multe.Multe de tot.Asta pare a fi un viitor bolnav mintal.,Dementa Senila sau Alzheimer. Parca e transfigurat ca si Weissel. Ala macar s-a dus.ASTIA SI CAND ZIC ASTIA STITI LA CINE MA REFER am observat ca promoveaza tot ce poate duce la stricarea ordinii naturale,a sanatatii,a logici, a moralei etc etc.Si cand astea apar lumea se intoarce cu fundul in sus .Apare dezordinea debandada,revolutii,varsare de sange .

    Apreciază

  8. acadennis said, on octombrie 28, 2010 at 3:04 pm

    Time traveller spotted at Chaplin premiere?
    Source:
    http://uk.movies.yahoo.com/blog/article/57334/time-traveller-spotted-at-chaplin-premiere.html

    Apreciază

  9. acadennis said, on octombrie 28, 2010 at 3:05 pm

    Off T

    Time traveller spotted at Chaplin premiere?
    Source:
    http://uk.movies.yahoo.com/blog/article/57334/time-traveller-spotted-at-chaplin-premiere.html

    Apreciază

  10. Ioan Căprioară said, on octombrie 28, 2010 at 3:14 pm

    Facerea , Capitolul 1 :
    11. Apoi a zis Dumnezeu: „Să dea pământul din sine verdeaţă: iarbă, cu sămânţă într-însa, după felul şi asemănarea ei, şi pomi roditori, care să dea rod cu sămânţă în sine, după fel, pe pământ!” Şi a fost aşa.
    12. Pământul a dat din sine verdeaţă: iarbă, care face sămânţă, după felul şi după asemănarea ei, şi pomi roditori, cu sămânţă, după fel, pe pământ. Şi a văzut Dumnezeu că este bine.

    29. Apoi a zis Dumnezeu: „Iată, vă dau toată iarba ce face sămânţă de pe toată faţa pământului şi tot pomul ce are rod cu sămânţă în el. Acestea vor fi hrana voastră.

    Apreciază

    • Ion said, on octombrie 29, 2010 at 6:04 am

      @pepikul, da unde vezi tu ca scrie „s-o tragi pe nas” ?

      Apreciază

      • pepikul said, on octombrie 29, 2010 at 8:51 pm

        Ion, imi pare rau sa-ti spun, dar esti mai prost decat prevede legea! Cum adica sa „tragi marihuana pe nas”?

        Apreciază

  11. Ioan Căprioară said, on octombrie 28, 2010 at 3:23 pm

    @acadennis : nu mai crede ca tot ce zboara se mananca si ca tot ce pe interneț e si adevarat .Putea fi un dispozitiv audio (proteza) la fel de bine cum putea fi si un calator in timp.
    http://www.hearingaidmuseum.com

    Apreciază

  12. oarecare said, on octombrie 28, 2010 at 6:14 pm

    Este o planta cu multe efecte pozitive fiind folosita mai ales in medicina . Bolile tratate sunt :artrita,pierderea apetitului,glaucom,scleroza multipla,sepresii,parkinson,distonie,durere cronica,diabet,migrene, schizofrenie, hipertensiune, epilepsie, astm etc.
    http://arta-fumatului.blogspot.com/2010/10/documentar-marijuana.html
    Multe alte informatii interesante gasiti in documentarul de mai sus.

    Apreciază

  13. pepikul said, on octombrie 29, 2010 at 12:35 am

    Cine nu a fumat niciodata, nu stie absolut nimic, cine a fumat o data, nu stie nimic, cine a fumat de mai multe ori, isi da seama ca nu stie nimic, si tot ce stie e nimic. Tigara, alcoolul, pana si alimentele sunt mult mai otravitoare decat marihuana. Nici un om nu a murit din cauza marihuanei, ahhh…….. defapt cativa dealeri omoriti de politie:) Multumesc DIVINITATII pentru aceasta planta, AMIN!

    Apreciază

    • MARESALUL said, on octombrie 29, 2010 at 9:34 pm

      pepikul D-zeu cand a facut lumea a lasat toate boliile dar si toate remediile in plante.,in natura inconjuratoare.Asa cred eu.Am vazut reportaje cu persoane in cancer terminal care aveau permis de la medic si reteta pt a cumpara Marijuana si o inhalau.Alivia dureriile.Poate ca are un rol in medicina Nu pot sa zic NU.Dar de aici pana la a fi sanatos si a o fuma asa ca te face mai sanatos sau mai inteligent sau mai altcumva e cale lunga.
      Multi drogo-dependenti au inceput de la ,,iarba,, azi ceva mai slab maine ceva mai tarisor si poimaine beton.Soros asta e un diavol un escroc.

      Apreciază

  14. ines said, on octombrie 29, 2010 at 10:54 am

    In timp ce marijuana e legalizata ca ne indobitoceasca cat mai repede prin consumarea ei, plantele medicinale care ne fac bine vor fi puse in afara legii, la fel de repede.
    http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/International/202454/Adio-medicina-naturista-UE-va-interzice-medicamentele-homeopate.html

    Desi nu este foarte mediatizat, targul e ca si facut. Suntem pe cale de a vedea cum toate medicamentele naturiste vor disparea, iar medicilor le va fi interzis sa le mai prescrie.

    Big Pharma, organizatia din care fac parte cele mai mari companii farmaceutice, este aproape de finalul bataliei impotriva medicamentelor homeopate. Astfel ca, din 1 Aprilie 2011 toate medicamentele bazate pe plante ar putea fi interzise in Uniunea Europeana, informeaza site-ul gaia-health.com. Si in Statele Unite, abordarea este putin diferinta, insa cu aceleasi efecte devastatoare.

    Potrivit site-ului, Big Pharma si Agribusiness au ajus aproape de finalul planului de a detine monopolul pe intreagul domeniu al sanatatii, de la ceea ce mancam, pana la felul in care ne tratam cand suntem bolnavi. “Sa nu aveti dubii, aceasta ne va fura si putina sanatate care ne-a mai ramas”, scriu jurnalistii gaia-health.

    Mai exact, Directiva Europeana privind Medicamentele Traditionale din Plante (THMPD) a stabilit cateva reguli privind modul de folosire a produselor din plante, care pana acum au fost comercializate in mod liber.

    Potrivit acestei directive, toate produsele naturiste vor trebui sa treaca prin aceleasi proceduri ca si cele farmaceutice, fara sa tina cont daca o anumita planta sau preparat din plante s-a folosit fara probleme de sute de ani. Costurile acestor proceduri, estimate intre 80.000 si 120.000 de lire sterline pentru fiecare planta, sunt prea mari pentru ca micii producatori, in afara de companiile Big Pharma, sa le poata suporta.

    Nu va conta ca o planta a fost folosita cu succes si in siguranta de sute de ani, potrivit noii legi, aceasta va fi tratata ca si cum ar fi un drog, fiindca este folosita in forma naturala si nu este purificata – ceea ce ar schimba complet natura plantei si efectele pe care acesta le-ar avea.

    Apreciază

  15. sever said, on octombrie 29, 2010 at 11:12 pm

    Eu culeg cu mainile mele nu ale fitoterapeutului, sunatoarea, galbenelele, teiul, afinele, scoarta de tei, musetelul.
    Sunt dealurile si padurile pline de tot ce a lasat Dumnezeu de leac, pe Pamant.
    E drept ca nu o sa putem ajunge in Himalaya la cules de Goji, dar o sa avem placerea incalcarii legii pe coclaurii nationali, cum am facut-o decenii de-a randul, supravietuind cu umor.

    Apreciază

  16. Ciprian said, on noiembrie 1, 2010 at 11:31 am

    @pepikul
    Doamne ajuta! L-am intrebat pe Pr. Iusin despre consumul de marijuana si stii ce mi-a raspuns? Inainte sa-ti raspund am sa-ti zic ca am fost cu mult mai bine pregatiti in a sustine cu argumente „minunatele” beneficii, despre care nici nu am sa discut caci intr-adevar este o planta medicinala, si nimeni nu contesta acesta…
    Parintele m-a intrebat daca sufar de vreuna din bolile pe care le trateaza, astfel daca acum consumi asa ceva pt o boala ce nu exista insemna ca pt un alt motiv o consumi, iar acela este sa te crezi un pic mai destept, sa ai „tripuri” mai faine, sa fii mai destept cu o secunda decit ceilalti. Vin si te intreb: ai vreuna din bolile pe care le trateaza sau esti doar dependent psihic – caci creaza dependenta acesta planta – nu una fizica ci psihica… iti e dor sa mai ai senzatia de timpul trece mai incet, bla, bla
    PS: am fumat si inca nu am reusit sa ma las…
    Sa ma ierti… Doamne ajuta!

    Apreciază

  17. […] EVREUL George Soros finanteaza campania pentru LEGALIZAREA MARIJUANEI […]

    Apreciază

  18. […] EVREUL George Soros finanteaza campania pentru LEGALIZAREA MARIJUANEI […]

    Apreciază

  19. […] George Soros finanteaza campania pentru LEGALIZAREA MARIJUANEI […]

    Apreciază

  20. […] EVREUL George Soros finanteaza campania pentru LEGALIZAREA MARIJUANEI (27.10.2010) […]

    Apreciază

  21. […] EVREUL George Soros finanteaza campania pentru LEGALIZAREA MARIJUANEI  […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.